|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
faktycznie znowu inny
![]() Cytat:
![]() brat wczoraj przyszedł do mnie do pokoju. miałam włączone gg, lista dostępnych osób była widoczna. brat tak siedzi, opowiada, a w końcu zaczyna oglądać tą listę. - o, Robert Kowalski, kto to? - nie znasz. - jak nie znam? Grzesiek? ![]()
![]() |
#4502 | |
Raróg
|
No to spytalam teraz ; P
"Brigitte" "A z ciuchow?" Zamysl gleboki. "No to takie to tutaj" i mizia sie po cycach : D Za chwile "Ale jej ladnie odwalilo na starosc, milion psow i kotow.." Ja: "A to Violetta akurat ; P" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnie perełki mojego Tżcika: Siedzimy sobie i mój Tż zaczął prawić mi komplementy: -Kochanie, jaka Ty jesteś zgrabna. Musisz się zmierzyć, bo na pewno masz wymiary 60-90-60! Widząc moją minę zorientował się, że coś pokręcił ![]() TŻ wie, że lubię oglądać modowe programy z Trinny&Susannah, ostatnio nawet pamięta jak to się wymawia ![]() Ja: Kochanie, śniłeś mi się, ale jakoś inaczej wyglądałeś, w ogóle nie byłeś do siebie podobny! TŻ: Hmm, zapewne Trinny&Susannah tak mnie odmieniły! I sytuacja z dziś: TŻ wziął do ręki moje tabletki anty, tak ogląda blister z każdej strony i nagle z podziwem stwierdza: Niby taka mała tableteczka, a tyle radości! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetne, ale ostatni tekst powalił mnie na kolana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Konto usunięte
|
Dziś moje kochanie miało najwyraźniej dzień na "komplementy"
![]() Jestem przed okresem, więc pochłaniam masakryczne ilości jedzenia. Stoimy w kuchni, popijamy herbatę i jemy ciasto, nagle on mówi: TŻ - Kochanie, ale nie wypinaj brzucha, zobacz, jak to wygląda... ja - Nie wypinam... TŻ - Nie żartuj i przestań wypinać... Oczywiście nie wypinałam, stałam sobie "na luzie" ![]() Później leżymy, oglądamy film i też podjadam jakieś chrupki. W pewnym momencie podniosłam się, pochyliłam nad nim i pocałowałam. Po chwili słyszę: TŻ - Chcesz gumę? Po jego minie zaraz potem wierzę mu, że nie miał nic złego na myśli, tylko palnął to w złym momencie. Bardzo złym ![]() Idę coś zjeść na pocieszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30469459]Dziś moje kochanie miało najwyraźniej dzień na "komplementy"
![]() Jestem przed okresem, więc pochłaniam masakryczne ilości jedzenia. Stoimy w kuchni, popijamy herbatę i jemy ciasto, nagle on mówi: TŻ - Kochanie, ale nie wypinaj brzucha, zobacz, jak to wygląda... ja - Nie wypinam... TŻ - Nie żartuj i przestań wypinać... Oczywiście nie wypinałam, stałam sobie "na luzie" ![]() Później leżymy, oglądamy film i też podjadam jakieś chrupki. W pewnym momencie podniosłam się, pochyliłam nad nim i pocałowałam. Po chwili słyszę: TŻ - Chcesz gumę? Po jego minie zaraz potem wierzę mu, że nie miał nic złego na myśli, tylko palnął to w złym momencie. Bardzo złym ![]() Idę coś zjeść na pocieszenie ![]() Orlico, jestem fanką Twojego TŻ już od jakiegoś czasu ![]()
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30469459]Dziś moje kochanie miało najwyraźniej dzień na "komplementy"
![]() Jestem przed okresem, więc pochłaniam masakryczne ilości jedzenia. Stoimy w kuchni, popijamy herbatę i jemy ciasto, nagle on mówi: TŻ - Kochanie, ale nie wypinaj brzucha, zobacz, jak to wygląda... ja - Nie wypinam... TŻ - Nie żartuj i przestań wypinać... Oczywiście nie wypinałam, stałam sobie "na luzie" ![]() Później leżymy, oglądamy film i też podjadam jakieś chrupki. W pewnym momencie podniosłam się, pochyliłam nad nim i pocałowałam. Po chwili słyszę: TŻ - Chcesz gumę? Po jego minie zaraz potem wierzę mu, że nie miał nic złego na myśli, tylko palnął to w złym momencie. Bardzo złym ![]() Idę coś zjeść na pocieszenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem przed okresem, więc pochłaniam masakryczne ilości jedzenia. Stoimy w kuchni, popijamy herbatę i jemy ciasto, nagle on mówi: TŻ - Kochanie, ale nie wypinaj brzucha, zobacz, jak to wygląda... ja - Nie wypinam... TŻ - Nie żartuj i przestań wypinać... Oczywiście nie wypinałam, stałam sobie "na luzie" ![]() Później leżymy, oglądamy film i też podjadam jakieś chrupki. W pewnym momencie podniosłam się, pochyliłam nad nim i pocałowałam. Po chwili słyszę: TŻ - Chcesz gumę? Po jego minie zaraz potem wierzę mu, że nie miał nic złego na myśli, tylko palnął to w złym momencie. Bardzo złym ![]() Idę coś zjeść na pocieszenie ![]() ![]() idź idź, ale uważaj na Tż ![]() Rozmawiam z kolegą, mowa o tym, że co drugi głupi ma szczęście i że my chyba nie jesteśmy tymi "co drugimi". Na co on: "ale ja jestem najbardziej dużo mocno głupiejszy niż ty! więc powinienem mieć szczęście. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A kolega również bardzo inteligętny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Raczkowanie
|
Rozmowa z TŻ przez telefon:
ja: co robisz? TŻ: patrze na internet, a ty? ja: też TŻ: a na co patrzysz? ja: na plotki TŻ: ok, a po co ci te lotki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestem przed okresem, więc pochłaniam masakryczne ilości jedzenia. Stoimy w kuchni, popijamy herbatę i jemy ciasto, nagle on mówi: TŻ - Kochanie, ale nie wypinaj brzucha, zobacz, jak to wygląda... ja - Nie wypinam... TŻ - Nie żartuj i przestań wypinać... Oczywiście nie wypinałam, stałam sobie "na luzie" ![]() Później leżymy, oglądamy film i też podjadam jakieś chrupki. W pewnym momencie podniosłam się, pochyliłam nad nim i pocałowałam. Po chwili słyszę: TŻ - Chcesz gumę? Po jego minie zaraz potem wierzę mu, że nie miał nic złego na myśli, tylko palnął to w złym momencie. Bardzo złym ![]() Idę coś zjeść na pocieszenie ![]() Tak odnośnie tej gumy, przypomniało mi się jak pewnego pięknego razu poszłam na dyskotekę potańczyć. Tańczymy z koleżanką, podchodzi dwóch facetów i proszą nas do tańca. Wszystko ładnie, pięknie, myślę sobie, że chłopak nawet nieźle tańczy, kiedy w pewnym momencie zaczyna czegoś szukać w kieszeni. Myślę sobie ok, szuka chusteczki czy telefonu, nieważne. Wtedy on wyciąga miętowe tik-taki i jak przystało na "dżentelmena" pyta czy chcę jednego... Moja mina wyglądała mniej więcej tak: o.O dalsze tańce z tym panem sobie odpuściłam... ![]()
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
Zostałam na noc u tżta. Wczesnie rano mieliśmy gdzieś jechac, wiec zgarnelam z domu wszystkie potrzebne rzeczy kosmetyczne i zabralam do niego, zeby bylo szybciej. Tż wchodzi do łazienki, rozglada się i mowi:
-Oho. Widzę, że juz porozkladalas swoje centrum dowodzenia. Tż przymierza buta, w celu zakupienia. Uznal, ze jest ok i planuje je wziać... Ja: - To moze przymierz jeszcze drugiego? Tż: - A po co? Ja: - No, zeby sprawdzic czy jest ok? Tż: A co? Ja mam dwie rozne nogi? ![]() Edytowane przez _Naughty Czas edycji: 2011-11-13 o 21:24 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Na lekcji mój kolega gadał (on ma tak zawsze wywalone na wszystko), a nauczyciel :
- panie R. co jest takiego ciekawego, może pośmiejemy się razem? (mój kolega taki tępy wzrok) -No czemu pan rozmawia? -Nie rozmawiam -A co pan robi, gęga? -Tak (chwila przerwy) -Panie R. a lubi pan gęsi? Tak z ciekawości pytam? -Nie Może to nie jest śmieszne, ale ja leżałam ze śmiechu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Konto usunięte
|
Stoję ze znajomymi przed pubem. Kolega oparł się o drzwi i w pewnym momencie jakaś kobieta niechcący go nimi uderzyła
Kobieta: Przepraszam Pana najmocniej, nie chciałam Pana uderzyć Kolega: Nic się nie stało... Tż: Proszę się nie martwić, on to lubi ![]() Kobieta się zmieszała i tylko zdołała wykrztusić "to ja jeszcze wrócę" |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Flawless
|
Gadam sobie z TŻ-tem o ewentualnej ciąży, co by się stało, gdybym zaszła itd.
TŻ: a tak w ogóle to dlaczego teraz o to pytasz? Ja:...jak to dlaczego...czasem się boję, że zostałabym wtedy sama. TŻ: nie...nie sama...z dzieckiem ![]() od razu odechciało mi się jakichkolwiek igraszek ![]()
![]() |
#4518 |
Konto usunięte
|
może
![]() Tż ma starego glonojada (Albina), któremu kiedyś robił "szkołę przetrwania". Albin przeżył wszystko i w oczach Tż awansował na prezesa akwarium. Przychodzę niedawno do Tż, oglądam akwarium i zauważam brak glonojada Ja: Gdzie Albin? Tż: pod kamieniem w CDA Ja: CDA??? Tż: Centrum Dowodzenia Akwarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4521 | |||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30471840]Nie mieszkam z nim (nie)stety, już sobie poszedł, mogę jeść ^^
A kolega również bardzo inteligętny ![]() Całe szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() my wróciliśmy ostatnio od znajomych, którzy mają córeczkę. Potem spędziliśmy czas w łóżku ![]() Tż mówi "kocham cię!" chwila ciszy... "i będziemy mieli też taką małą córeczkę ![]() Ja - "czy ja o czymś nie wiem ![]() ![]() Tż - "ale no kiedyś..." Cytat:
![]() wczoraj na marketingu Prof.: co panie kupują tak naprawdę kupując szminkę? kupują panie nie szminkę, ale nadzieję na bycie piękną, atrakcyjniejszą. A mężczyzna, co kupuje kiedy kupuje szminkę? My: ? Prof.: Mężyczna kupuje nadzieję na to, że po obdarowaniu swej wybranki nad ich głowami pojawią się 2 plusy jak w simsach. Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-11-14 o 16:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Konto usunięte
|
Tż właśnie powtórzył swój stały tekst, więc czuję się zobligowana do napisania go tutaj
![]() On – Idę grać. Ja – Kiedy będziesz? On – Jak wrócę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
na tematy chudych dziewczyn
kolega: jak bym chciał się miziać z patykiem to bym mopa wzioł
![]() |
#4524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() curl it, baby! ![]() Edytowane przez dzolls Czas edycji: 2011-11-14 o 20:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
rozmowa na temat rozowych szpilek
on: takie sobie kup jestem za Ja: jasne widze ze w glebi duszy szydzisz on: no tak Ja: takie balerinki bym kupila.. nastepnie... Ja: no wiesz.. on: co mowie ci szczeze kup sobie kup bedzies zmiała pretekst zeby ze mną sie nie spotykac. on: to bedziesz miała wiecej czasu bo ja sie nie pokaze z tobą nigdzie w nich
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Ale mój Tż to pierdołka.
![]() Ostatnio kupiliśmy nowe srebrne obrączki i powiedziałam mu, żeby tą starą włożył do jakiejś szkatułki a tą nową nosił. Przychodzi do mnie w sobotę, patrzę na jego dłonie, a tam na palcu lewej i prawej dłoni obrączki. ![]() Powiedział, że nie chce, żeby się zgubiła, więc będzie obie na palcach nosił. To ja mu na to, że to wygląda tak, jakby jedna obrączka była od dziewczyny a druga od kochanki, to wziął tą z prawej dłoni i przełożył na paluszek lewej dłoni i powiedział, że obie będzie nosił, głuptas ![]()
![]() |
#4529 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]() Od dzis w koncu bede miec pozytywne skojarzenia ze stanowiskiem prezesa (nawet nie śmialam na to liczyc) ; P
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Konto usunięte
|
On - Idę jutro na parapetówkę do kumpla.
Ja (z przekorą) - A ja idę? On - Nie, nie zmieścisz się. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.