![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Hejo hej!
![]() Jestem już nareszcie z powrotem. Tydzień wycięty z życiorysu, nuda i wielki ziew. Mam wrażenie, że mi ktoś wmówił, że chora byłam ![]() Jutro idę do pracy, mam nadzieję w końcu zrobić coś pożytecznego ![]() Po przyjściu chałupę wysprzątałam, a teraz sobie mieszkamy. A w ogóle to czuję się jakby mi nic nie było potrzeba i dziwię się skąd na mojej "toaletce" tyle się perfum wzięło ![]()
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ozdrowiona Agnysko Jak takiego szwunga masz, moze jakos zbiorowo przedswiatecznie wizazowe mieszkania obskoczysz. Tako potencjal trzeba wykorzystac ( co ja mam ostatnio z tym wykorzystywaniem... ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4504 | |
BAN stały
|
A o tym to nie pomyślałem, przyznaję
![]() ![]() Cytat:
![]() Witaj ozdrowieńcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Nie mam IKEA w swoim województwie, a uparłam się na te kotarę. Czy widziała któraś z Was, przy okazji zakupów ostatnio? W jakiej one są cenie? Może ktoś mógłby pomóc w zakupie takiej kotary?
http://www.allegro.pl/item498949161_...okno_ikea.html Pecha mam Allegrowego, bo obecnie kotary tej właściwej nikt nie wystawia.
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4507 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chociaz w obecnej sytuacji rodzinnej czuje sie nieswojo wracajac do domu ![]() nawet pomimo tego, ze ten rozwod to jest chyba najlepsze wyjscie ze wszystkich mozliwych 'przetestowanych'. i sie stresuje, chociaz staram sie nie myslec za duzo. ![]() Cytat:
![]() nie chce juz marudzic ale jak sobie pomysle ze wroce do pustego pokoju i pustego lozka [nie bedziemy sie widziec pierwszy raz od 3 miesiecy], to mi kurcze smutno. i nic na to nie poradze.
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-12-17 o 18:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie podobam się sobie w lokach :/ Idę sprawdzić jak wyglądam z grzywką ![]()
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bossssko ![]() Madzik jak tam Twoja Gwiazda ?? ![]() Cytat:
widzieliście to już ?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Favkes - miło, że pytasz
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ale to może wynika z tematu? A co do portalu... Profesjonalny portal, poważna domena i poszukują ludzi, którzy za darmochę będą im przysyłali teksty o perfumach? Takie zupełnie dowolne, bez ograniczeń? I jedyne kryterium to "uważasz, że znasz się na perfumach". ![]() ![]() Dla mnie to dziwnie wygląda. ![]() edit: Czy ja przesadzam?? ![]() Znalazłam tu swoje własne (używane przeze mnie) przykłady perfum, swoje ulubione określenie "dziwadełka", określenie zapachy "mainstreamowe", którego to ja zaczęłam używać na forum przez analogię z mainstreamową literaturą (bo w tym siedzę przecież) i nawet moje porównanie z bloga - porównanie niszy do ubrań z kolekcji Haute Couture. Zdanie: "Oczywiście wśród niszowych marek znajdziemy wiele, o ile nie większość takich zapachów, które z powodzeniem mogłyby stanąć na półce każdej z perfumerii" Przypomina mi to, co pisałam na blogu nieco wcześniej: "Ogromna część niszowców to zapachy, które z powodzeniem mogłyby stanąć na sephorowej półce" Czy w tym kontekście twierdzenie autorki, że Black Tourmaline to "najwspanialsze i najczystsze z kadzideł" to przypadek? ![]() I czy Autorka w ogóle zna Black Tourmaline, bo że najwspanialsze, to pisałam, ale żeby nazwać BT czystym? ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-17 o 20:55 Powód: no zezłościłam się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
grozi wypollizowaniem
|
Dziwny ten artykuł o niszowcach, brak mu spójności, czyta się to jak zbiór cytatów, a nie logiczny wywód. No i te półki i Nu w roli niszowca, gdzieś to niedawno czytałam i nawet wiem gdzie
![]() uwaga ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-17 o 21:30 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
rude jest piękne:)
|
Polly
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4516 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Sorry, na nic mądrzejszego mnie nie stać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Artykulik napisany sztywno, poprawnie - wcale bym się nie zdziwiła, gdyby ktos faktycznie poprzerabiał znalezione u nas na Wizażu opinie i zrobił z nich średnio dający się czytać bełkocik. Widać, że pisała to osoba, dla której perfumy nie są żadną pasją - porównajcie to z opisami Sabbath, Favkes czy Khy.
Możliwe, że Sabbath nie przesadza i nie dostaje paranoi. Az taki zbieg okoliczności? Raczej nie... A pisac za darmo recenzje o perfumach to my sobie możemy na naszych własnych blogach lub na KWC ![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
Polly - wyglądasz bossssko
![]() ![]() Truskawko - też jestem ciekawa cen, zwłaszcza, że Galilu mogłoby być alternatywą np. na wspólne zakupy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ha , tom Cię zdybała (emotka zacieranie łapek)
![]() A moja Doda zapisać się nie chce na tym złomie, co przy nim siedzę ![]() już pięciu minut przesyłają dane
![]() |
#4520 |
grozi wypollizowaniem
|
vesenka! chyba mamy takie same fryzurki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
To chyba nie te same ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
grozi wypollizowaniem
|
Mnie sie wydaje że te same tylko flipnięte
![]() Cytat:
![]() Tylko co łon taki maleńki ten avek ![]() Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-17 o 22:09 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj"!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nieeee no , Kobieta Kot po prostu
![]() Mata Hari ![]() Przyznaj się, co tam jeszcze masz w czeluściach komputerowych , hę? ![]() Polly, ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-17 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Tylko co łon taki maleńki ten avek ![]() edit: mój złom ma jeszcze jedną fantastyczną cechę-sam wysyła posty jak mnie przy nim nie ma! ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2008-12-17 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
idę się upić śliwkami z nalewki (które mi się skończyły) z rozpaczy w sprawie mojej Dody
A oczka takie fiołkowe jej zrobiłam i usteczka w pięknym różu uskuteczniłam , włoski bląd zapodałam i kiszka (stolcowa w dodatku)
#4526 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-12-17 o 22:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
BAN stały
|
Ha! Widzę toskańskie wzgórza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Normalnie
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.