![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Zaro też zapłaciłabym za klamkę i naprawiła samochód w tańszym warsztacie.
Koleżanka nie ma powodów do fochów ![]() Powiedz, że jeśli wam zrobi samochód w tej niższej cenie, to przyjedziecie do niej. Dziwi mnie tak straszna rozbieżność cenowa.Koleżanka pracuje w ASO? Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-08 o 12:23 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Zastanowię się
![]() ![]() Tylko jak by to ugryźc i od czego zacząć? Haha Milczę bo pisałam troszkę, sprzątałam, i szykuję się do wyjścia na zakupy teraz. Kiedyś nie lubiłam, nienawidziłam wręcz zakupów, teraz je lubię i idę z przyjemnością (tłoków nie cierpię dalej, zostało mi z fobii społecznej) ale da się żyć. Miło sobie sprawić przyjemnośc od czasu do czasu.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Zaro, nie masz się czym przejmować. Przecież to oczywiste, każdy wolałby wydać ponad dwa razy mniej, gdyby miał taką możliwość i nie mają tu związku żadne koleżeńskie relacje. Daj spokój. A jeśli ona ma focha, to świadczy to już tylko o niej przecież.
Zupełnie jej nie rozumiem. EDIT: Jeśli ci zależy, zapytam w zaprzyjaźnionym warsztacie, jaka jest cena takiej naprawy, ale co to dokładnie za belka? Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-01-08 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie no przeciez piatek jest jutro...jaby byly na jutro zrobiłabym takie oczy ![]() Ciekawe czy z cytatami da sie to zrobić bardziej na skróty Boże znowu ![]() Cytat:
Dobrze ze nie mam w poblizu kuchni..tez bym wszamała obiad. ![]() Cytat:
Co do róznicy w cenie.....w każdej branży usługowej są duże rozpiętość. U jednego fryzjera zapłacisz 30 zl u drugiego za to samo 300 zł. Z mechanikami tak samo. My jeżdzimy do goscia ktory naprawia auta w domowym garazu...za grosze. A jest super fachowcem bo od lat pracuje w mercedesie, no i to jego pasja więc jest prawdziwym mistrzem. Czyli niedlugo będziesz miał swoją upragniona fasolówkę ![]() ![]() Dorinko masz rację ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-08 o 12:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() teraz badamy częstość i ważność tych kategorii ![]()
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
Haniu czyli zakupy zrobione teraz tylko czekac na przesylke
![]() Zaro wiem ze moze Ci byc glupio bo to Twoja kolezanka ale interes to interes ![]() Nie masz sie czym martwic dziewczyno ![]() Twin a gdzie jest ta ankieta, tez moge pomoc i wypelnic ![]() Edit: Brokuly kupoione, pieczarki tez. Dzis bede robic zapiekanke Hani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Zaro ostrzegałam, że nie będzie łatwo z nadrabianiem ![]() A co do koleżanki to sprawa jest jasna, to ona zachowała się nie fair. Rozumiem jeśli chodziłoby o 50 zł to można przeżyć i zaprowadzić do koleżanki, a tak sprawa jest jasna, każdy z nas zrobiłby tak samo. Zresztą ta koleżanka nie jest warta Twojego zamartwiania skoro tak się zachowała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorinko każda z tych sytuacji występuje w życiu pary, ale my patrzymy pod względem namawiania partnera/ partnerki do zmiany zdania/zachowania z tym obszarze a wiadomo jeden wpływa na partnera w sferze seksualnej, finansowej i zdrowotnej a drugi w sprawie wychowania dzieci a seksu nie ![]() ![]()
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Nom
![]() ![]() Ale jaja sie porobily bo 2 dziewczyny z ekipy w ciążę zaszły. Jednej lekarz zabronił jechac..czyli 2 osoby już odpadly. Drugiej poki co jechać pozwolil ale nie może przekraczać 1000 m n.p.m..na szczęscie w tym roku bedziemy w nizszych gorach więc kwatera akurat na granicy 1000 m n.p.m. Smiejemy się ze bedzie musiała w piwnicy mieszkać bo na piętrze bedzie już 1002 m n.p.m ![]()
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
jej jak cztam o sexie to normalnie
![]() ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wysłałam znajomych do Czarnogory za 650 zł od osoby...samolot+hotel po remoncie+2 posilki Ale to byla połowa czerwca..bo w lipcu inni znajomi rwali już wlosy z glowy..ponizej 2 tysięcy cena nie schodzila. A ten sam hotel w Czarnogorze ktory sprzedałam w czerwcu za to 650 zł w lipcu kosztowal 1500 zł...w super masakrze cenowej!!. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Haniu masz amle z BU? zadowolona jestes?
niech mi ktos dokopie. mam gigantycznego lenia a sesja za pasem ![]() a my chcielismy w maju/czerwcu do Chorwacji ale nie wiem jak to bedzie...zaczyna mnie TZa szef denerwowac
#4517 |
Zakorzenienie
|
To dobrze Haniu
![]() U mnie też coraz więcej koleżanek w ciąże zachodzi. wczoraj od jednej, która już urodziła dostałam zdjęcia jej prawie półrocznego synka. boski aż znowu zachciałam mieć już swoje ![]()
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brokuły nałożyłam tylko sobie, specjalnie zostawiałam większe kawałki, żeby nie marudził. ![]() Hania, ja też chcę do Czarnogóry za taką cenę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale spoko... tabletki wczoraj zakupione na następne poł roku ![]() Ło matko ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przepraszam Twin za dociekanie i marudzenie, jakoś się nakręciłam tym ![]() Cytat:
![]() ![]() A może wręcz przeciwnie-staraj się , wtedy będziecie we trzy w ciązy, dzieci w tym samym wieku, wiesz jak fajnie mieć takich znajomych, wtedy znowu wyjazdy dalej ekipą, tylko rozbudowaną z dziećmi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
Twin chyba za glupia jestem na ta Twoja ankiete
![]() O co chodzi z ta sytuacja sprawiania przeyjemnosci sobie lub partnerowi.. Niespodzianki wiadomo kazdy lubi. No ale tam chodzi o zmiane decyzji przekonan itp.. To chodzi o przyklad ze np.. mam dla Tzta niespodzianke a on w tym samym czsie ma inne plany i ze ja go probuje naklonic zeby zmienil decyzje bo ta niespodzianka jest wedlug mnie lepsza niz to co on ma na mysli? O takie sytuacje chodzi??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale jak fama sie rozeszła ze fajny to zaczął sprzedawał sie jak ciepłe buleczki.
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
O właśnie bo widzę, że o specyfikach do włosów mowa. Ja mam straszny problem ostatnio włosy mi tak masakrycznie wypadają, że niew iem już co mam robić no i są nieco przesuszone. Znacie coś dobrego na moją dolegliwość?
#4525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiu a czemu nie mozecie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie jak w ekipie są dzieci w jednym wieku. Moi rodzice maja taka paczkę 5 czy 6 małżeństw i każde ze starszych dzieci jest w moim wieku a młodsze w zblizonym do mojej siostry więc zawsze jeździliśmy wielka bandą na wakacje i każdy miał towarzystwo i było super ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłybyśmy 4. Najpierw zona brata zaszla, poźniej jej przyjaciolka, a pożniej przyjaciołka przyjaciołki ![]()
![]() |
#4530 |
Zadomowienie
|
Zdradzę Wam mały sekret, że z TŻ powoli zaczynamy rozmyślać o wspólnym mieszkaniu, i fizycznie i kupnie mieszkania
![]() Oczywiście nie teraz, ale może już w przyszłym roku... Zamieszkanie razem pewnie wcześniej ![]()
Żyj marzeniami. Edytowane przez pollynema Czas edycji: 2009-01-08 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.