|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
Nie wiem, naprawdę, co dalej. Może faktycznie rozsądnie byłoby przełożyć ślub o rok, a wtedy jak już trzeba by było wziąć kredyt, to kilka tysięcy, a nie kilkadziesiąt.
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)za rok nadal nie będzie Was stać na wesele jakiego pragniesz, to jeszcze będziesz oddychać z ulgą, że nie pogrążyliście się na kilkadziesiąt tysięcy.
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
jupiku dziekuje
moja sukienka bedzie koloru ivory czyli jasny ecru ze zlotymi kwiatkami W bialej zle wygladalam.Nie lubie zlota ale na tej sukni wyglada super i co mnie bardzo zdziwilo pasuje do mnie
|
|
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
Też bym tak wybrała
A suknię brałaś z salonu gotową, czy będzie szyta? bo jakby co- na następną przymiarkę weź aparat
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech nie pozostaje nic innego jak czekać.zmykam do spania.papap
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Rozeznanie
|
ja też już idę do wyrka, bo jutro raczej się nie wyśpię
dobranoc!
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka - sliczna ta suknia
![]() ![]()
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka bardzo ładna suknia
A co to są te torty świecznikowe?? jak to wygląda ? Nic nie mówicie o rozmiarach ![]() Kurdeee żałuję że ta suknia z LF mnie tak raziła w ręće, bo bym ją kupiła Popatrzę sobie jeszcze na kolekcję
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU
_$$$$$____$$$_____$$$____ $$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$ $$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$ $$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$ $$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$ $$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__ $$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$__ _$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___ $$$ _________$$$$_____$$$$__$ $ `•.¸ ) ¸.•)´ (.•´`*. *.*´¨) .•´,•*´¨)¸.•*¨) ¸.•´¸.•*´¨) (¸.•´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||............ ...|| ...........||............ ...|| ...........||............ ...|| ......./****\........../ ****\. Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi Kufel piwa to za mało Litr szampana by się zdało Trzeba opić wszelkie troski By następny rok był boski ![]() ![]()
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
No ja dzisiaj jeszcze w pracy
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher noo ja tez i zapowiada się, że do końca
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak samo i do 13:00 piszmy tutaj więcej to czas zleci hihi
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
jak Was to pocieszy to ja tez w pracy i to do 14....
dzien dobbry w ogole |
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DD hihiha ja w styczniu ruszam na salony :d jade do Lisa Ferrera ![]() moja cosmobella przeceniona jest z 2430zł na 1830zł
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przeceny nie kończą sie wraz z sylwestrem?myslicie, że w styczniu jeszcze jakies przeceny beda czy juz raczej nie? |
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, naprawdę, co dalej. Może faktycznie rozsądnie byłoby przełożyć ślub o rok, a wtedy jak już trzeba by było wziąć kredyt, to kilka tysięcy, a nie kilkadziesiąt.[/quote My cały czas żyjemy nadzieją, że w 30 tysiącach się zmiescimy i skrupulatnie odkładamy kazdy grosz...nawet z Sylwestra zrezygnowalismy i przyjdzie nam chyba siedzieć w domu przed TV przez taka wizję nawet z łóżka nie chciało mi sie zwlec....ale cóż. Mój TŻ ma juz troszkę oszczędności (rodzice ze względu na ich sytuacje materialna mu nie pomogą) ja też zbieram aczkolwiek mam ogromne finansowe wsparcie od rodziców, gdyby jednak stało sie tak, że braknie kazy na wesele zamieniamy debet na kredyt odnawialny...to w obecnej sytuacji najlepsze rozwiazanie...nie chcemy brac pożyczek, ani przekładać wesela...musimy dać sobie radę, bo to ma byc najpiękniejszy dzień w naszym życiu...dzien taki jak sobie wymarzyliśmy...wasz ślub to wasza decyzja i za nim się zdecydujecie go odwołać albo zrobic tak jak planowaliście a macie kłopoty finansowe lepiej iśc do baku sprawdzic wszytkie ewentualności i zastanowić się...mam jednak nadzieję, że uda wam się przygotwac taki slub o jakim marzyłaś, bez względu na to czy będzie on już w przyszłym roku czy za dwa latazapomniałam o najwazniejszym...rzucanie palenia...kochane moje dziś o północy zaczne 3 rok bez papierosa i wiecie co w moim przypadku wystarczyła tylko silna wola...jestem z tego dumna, choć udało mi się troszku przybrac na wadze, ale dziś mójt TŻ chwali mnie, ze nie wyglądam juz jak wieszak ) a ważę 48 kg i nosze rozmiar 36....troszku skzoda bo nosilam 34...w porywach jednak wciskam się w tak małe rzeczy
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu" (H. Elzenberg) Edytowane przez n.ik.a Czas edycji: 2008-12-31 o 10:19 |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszę Ci później bo napisałam do niech email ta piekna suknia z MS http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3298
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2008-12-31 o 10:37 |
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez w styczniu zamierzam zaczac przymiarki....
wiecie juz niedlugo zacznie sie "NASZ ROK" i to jest ostatni sylwester w stanie wolnym
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
napisz Koleżanka i powiedziała, że przeceny sukienek są do końca roku potem wchodzą nowe kolekjce duzo droższe. I jestem tym faktym troszke podłamana, że załapie sie na drozyzne
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz Rok ![]() oby nie !1 mam nadzieje ze styczen jeszcze bedzie promocyjny
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
kochane phi, ja pracuje do 15.30
nika sylwester przed telewizorem to bardzo praktyczne jest. Ja w tym roku z Tż też to wybraliśmy. I tak: Zamawiamy pizze z naszej ulubionej pizzerii. Szampan się chłodzi. Stos filmów na DVD czeka aż obejrzymy, jakieś 300 filmów Dodatkowo, można rozłożyć się na kanapie z uko9chanym w ramionach, w seksownej bieliźnie czy coś. I wieczór zakończyć orgazmami jakimiś czy coś... A do tego lody ! koniecznie litr lodów z chałwą i sosem czekoladowym ![]() Mi zostało 8 miesięcy 4 tygodnie i 5 dni chyba Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-31 o 11:07 |
|
|
|
#4524 | |||||
|
Zakorzenienie
|
MAMY PUCHAR POLSKI GKS TYCHY
![]() ![]() ciesze sie ze trzymalyscie kciuki bo bez tego niebylo by pewnie szans.. hokej byl zaciety i wygralismy dopiero w karnych wiec wielkie uklony dla gdanska no ale... ja jestem dumna ze dzieki 3 wygranej z rzedu mamy puchar na wlasnosc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez mam do splacenia kredty studencki i tez na szscescie za 1.5 roku.. i dlatego cieszylam sie ze slub niebedzie na kredyt.. Cytat:
2009witaj ![]() Cytat:
u mnie postanowienia noworoczne nigdy sie niespelniaja bo mam malo silnej woli ale miloposluchac o kims komu sie udalo..co do kredytow to wlansie tz mi powiedzial ze czyta w gazecie ze od 2 stycznia poprawiaja mozliwosc otrzymania krredytow z doplatami od panstwa - np dla malzenstw ze moga do niego przystapic z rodzicem.. bo my sprawdzalismy ten kredyt i sami bysmy mieli 120tys.. a z rodzicami niedostalisbysmy go bo jeszcze niebylo takiej mozliwosci .. a ze teraz mozna z rodzicem albo rodzenstwemn to mysle ze udalo by sie kupic jakies 50metrow trzeba byc dobrej mysli
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna ![]() życzę Wam udanej imprezy i spełnienia marzeń w Nowym Roku i tego najważniejszego o którym pisać nie muszę ![]() ![]() o° °o o° __o°__ |HappY| | New | Year / \__/ __||__ •2oo9•
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-31 o 11:08 |
|
|
|
|
#4526 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko my wyjeżdżaliśmy zawsze do domku rodziców TŻta pod lasem, nad jeziorem, w parku krajobrazowym. No i były romantyczne chwile przed kominkiem I jedzenie było różne za każdym razem Reszta pozostanie milczeniem![]() W tym roku idziemy do koleżanki dla odmiany, ale co się odwlecze to nie uciecze ![]() Cytat:
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
oj sylwester już tuż tuż D: będzie się działo
D z tż-tem wolna chata spędzamy sami ![]() szampan rosyjski już jest haha
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapowiada sie ciekawie ![]() my z TŻ jedziemy do mojego brata który ma domek jednorodzinny bo my w bloku mieszkamy to jak małe dzieci się cieszymy że jedziemy do niego ![]() ![]() od 5 stycznia zaczynam prace w innym mieście i nie wiem czy będę miała dostęp do neta by was tak często odwiedzać chyba że jak zmienimy lokum
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w pracy neta nie bedziesz miala?
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
suknia az mi sie snila w nocy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

My też mamy ślub 22.08.2009
)za rok nadal nie będzie Was stać na wesele jakiego pragniesz, to jeszcze będziesz oddychać z ulgą, że nie pogrążyliście się na kilkadziesiąt tysięcy.
ech nie pozostaje nic innego jak czekać.zmykam do spania.papap
dobranoc!

przez taka wizję nawet z łóżka nie chciało mi sie zwlec....ale cóż. Mój TŻ ma juz troszkę oszczędności (rodzice ze względu na ich sytuacje materialna mu nie pomogą) ja też zbieram aczkolwiek mam ogromne finansowe wsparcie od rodziców, gdyby jednak stało sie tak, że braknie kazy na wesele zamieniamy debet na kredyt odnawialny...to w obecnej sytuacji najlepsze rozwiazanie...nie chcemy brac pożyczek, ani przekładać wesela...musimy dać sobie radę, bo to ma byc najpiękniejszy dzień w naszym życiu...dzien taki jak sobie wymarzyliśmy...wasz ślub to wasza decyzja i za nim się zdecydujecie go odwołać albo zrobic tak jak planowaliście a macie kłopoty finansowe lepiej iśc do baku sprawdzic wszytkie ewentualności i zastanowić się...mam jednak nadzieję, że uda wam się przygotwac taki slub o jakim marzyłaś, bez względu na to czy będzie on już w przyszłym roku czy za dwa lata
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)