| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-10-24, 22:15 | #4501 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: South-East 
				 | 

Dot.: STRAŻ GRANICZNA-przykładowe testy-poszukuje!!

Unica nie ważne gdzie   ważne z kim  he he Asterix cię przywiezie a my (ok 10 osób) czekamy w Przemyślu  Danusia nadrobisz z nami w Kentucky  Sabines moja droga no witaj  cieszę się że zajrzałaś  ja robię French na paznokciach (to z okazji spotkania naszego oddziału na pizzy he he - jeszcze nie przygotowanie na szkółkę)   
				__________________ Optymizm jest zawsze wynikiem niedostatecznych informacji   | 
|     | 
|  2009-10-25, 01:04 | #4502 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Winetouu - Wino tu, wino tam... 
				 | 

Dzięki Gump, pewnie zrobię jak napisałeś, a z "Brzydala"  po testach to miałem ubaw po pachy hahahah. | O testach słyszałem co nieco, ale jak ktoś ma jakieś cenne uwagi (np. jak przetrwac, jak sobie radzic, itp), lub cokolwiek innego cennego to się nie obrażę ;] P.S. Tobie, Strangergirl dzieki też  . | 
|     | 
|  2009-10-25, 13:44 | #4503 | 
| Raczkowanie | 

ciekaw byłem ile stron będę mieć do przewertowania liczyłem na więcej.  ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- narab jako świeży jeszcze w trakcie składania dokumentów pytam  masz dla trochę zestresowanego tym wszystkim jakieś info. odnośnie testów wiedzy ogólnej? | 
|     | 
|  2009-10-25, 14:51 | #4504 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

O jej jak tu pusto,pewnie bawicie na całego.Grunt byle nie przesadzić,   | 
|     | 
|  2009-10-25, 16:22 | #4505 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Strangergirl a jakie masz zamiar poczynić przygotowania na szkółke??    | 
|     | 
|  2009-10-25, 16:45 | #4506 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Winetouu - Wino tu, wino tam... 
				 | 

Cytat: 
 Natomiast co do testów wiedzy, to nic za bardzo nie wiem. Ściągnąłem sobie tylko przykładowe testy z Koszalina i Kętrzyna. Odnalazłem po latach moją knigę z WOS-u  i zacznę powoli powtarzać. Ale nastawiam się na duzo pytań odnośnie Unii, Schengen, działań straży granicznej, a tych ostatnich w mojej książce nie ma... Ale Bóg dał nam Internet, więc to wykorzystam   | |
|     | 
|  2009-10-25, 18:56 | #4507 | 
| Raczkowanie | 

ale tu ciiiisza    
				__________________ "szczęście to radość z tego co się stało z naszym udziałem" | 
|     | 
|  2009-10-25, 19:29 | #4508 | 
| Raczkowanie | 

witaj anno jesteśmy tu dziś sami  . opracuj sobie te pytania z historii co ci je podałem bo jest tam dużo nie prawidłowych odp. mam to ze stronki wiedzy ogólnej historii i ktoś się nie postarał.jednym z pytań;Prezydent Polski wybranym w lipcu 1989 roku przez zgromadzeni ludowe został: a lech wałesa b tadeusz mazowiecki c wojciech jaruzelski d jan krzysztof bielecki tam zakreślono odp ( d ) a to nie prawda  bo jaruzelski wtedy był głową państwa. przepraszam że to co z dużej jest z malej ale nie działa mi shift. | 
|     | 
|  2009-10-26, 08:20 | #4509 | 
| Raczkowanie | 

PIERWSZA  yeah     Więc Witam Wszystkich  dzięki Darek też właśnie coś mi się nie zgadzało tam - brzydale no   mam w pracy dużo wolnego czasu więc zaraz się za to wezmę  Miłego Dnia WAM  ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- P.S. Darek a w niektórych pytaniach jest nawet kilka dobrych odpowiedzi, czy tak   
				__________________ "szczęście to radość z tego co się stało z naszym udziałem" | 
|     | 
|  2009-10-26, 08:32 | #4510 | 
				 | 

No witajcie   . Melduję że pizza była dobra a spotkanie udane. Naprawdę nie ma to jak spotkać fajnych ludzi i pośmiać z nimi. Co za relaks  . ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Dzisiaj pogoda widzę przyzwoita więc idę robić jesienne porządki. Zajrzę tu potem do was moi drodzy   
				__________________ Optymizm jest zawsze wynikiem niedostatecznych informacji   | 
|     | 
|  2009-10-26, 10:16 | #4511 | 
| Raczkowanie | 

Witaj Strangergirl   U mnie też ciepełko na dworku ale ja kiszę się w pracy   
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-10-26, 14:16 | #4512 | 
				 | 

Ooo czyżby długi weekend że tak pusto?   no to ja idę dalej w moje krzaki he he   
|     | 
|  2009-10-26, 16:17 | #4513 | 
				 | 

Witam wszystkich właśnie niedawno dotarłam do domu od pana psychologa,kurde on nam nic nie skrócił.U niego byłam ja i taka Sabina ,a u gościówy jacyś dwaj ,wyszli o wiele szybciej .Grunt ,że na koniec powiedział,ze jest oki  ,i kazał czekać na telefon z kadr.POZDROWKA dla UNICI.  ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- A tak w ogóle to gdzie się podziewasz~   | 
|     | 
|  2009-10-26, 17:44 | #4514 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Witam Wszystkich bardzo serdecznie:P Juz ładnych kilka dni przegladam to forum i jestem pod ogromnym wrazeniem tego,co sie tutaj dzieje..naprawde tylko pozazdroscic takiej grupy wspaniałych ludzi. Moja przygoda z SG zaczeła się juz kilka miesięcy temu(zlozenie kwestionariusza,rozmowa,t ety psychologiczne i ABO) takze teraz czekam na wario i egzaminy-mam nadzieje,że bedzie dobrze juz za pare miesiecy :/ale coz.. Nie wiem czy wypada tak od razu prosic ale czy Moglibyscie mi użyczyć jakis tam wskazówek jak sie zachowywać podczas badania wario, na co zwracać uwage itp.-jesteście juz w sumie weteranami :PP a ma ktoś może jakis materiały odnosnie testów z angielskiego czy wiedzy ogólnej, be te co sa na stronach sg to troche mało..Byłabym bardzo wdzięczna,,jakos sie postaram odwdzięćyć-mój mail to: angela2936@wp.pl Pozdrawiam wszystkich i obiecuje tu często i gęsto zaglądać. | 
|     | 
|  2009-10-26, 17:45 | #4515 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

hello!  jestem i ja... w sobotę wesele, w niedzielę poprawiny a dziś egzamin na prawko  nie pamiętam która z Was pisała żeby zjeść Snickersa przed egzaminem ale dziękuję za radę bo się sprawdziła. Pomyślałam że nie zaszkodzi a może nawet pomoże  no i zdałam,  kamień z serca!  A tak poza tym to w środę mam powtórkę z wariografu  niestety. Ale mam nadzieję że to już ostatnia przeprawa z SG przed wcieleniem   | 
|     | 
|  2009-10-26, 19:09 | #4516 | |
				 | 

Cytat: 
 BRAWO !!!! Eleonore    moje gratulacje hehe niezawodny snickers, proponuję w środę przed wario też się posilić snickersem i wszystko będzie git     Powodzenia!!! | |
|     | 
|  2009-10-26, 19:54 | #4517 | 
| Raczkowanie | 

[QUOTE=aniusia1650;1492059  1]PIERWSZA  yeah     Więc Witam Wszystkich  dzięki Darek też właśnie coś mi się nie zgadzało tam - brzydale no   mam w pracy dużo wolnego czasu więc zaraz się za to wezmę  Miłego Dnia WAM  ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- P.S. Darek a w niektórych pytaniach jest nawet kilka dobrych odpowiedzi, czy tak  [/QUOTE taj, ale jak nie jestem pewien odp lub jej nie znam  to i tak sprawdzam odp. ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- no kochani imprezowicze  .... my co tu mamy jeszcze początki długiej historii z SG marzymy  o takim odprężeniu | 
|     | 
|  2009-10-26, 20:43 | #4518 | 
				 | 

Eleonore no brawo     gratula  cje. He he czym jest wario w porównaniu z prawkiem   
|     | 
|  2009-10-26, 20:48 | #4519 | 
				 | 

jstem zawiedziona  gdzie wy wszyscy jesteście może ta pizza wam zaszkodziła! Ja tu chcę sie pochwalić ,ze testy okej,.a wy gdzie ,łobuzy jedne  Też uciekam nic tu po mnie.   | 
|     | 
|  2009-10-26, 20:54 | #4520 | 
				 | 

dzięx beti, dzięx stranger, gratulacje danusia!   no mam nadzieję że wario w porównaniu do prawka to będzie pikuś, ewentualnie pan pikuś  jak tam stranger po imprezie integracyjnej, dużo "tematów"  poruszyliście?   Edytowane przez eleonore1 Czas edycji: 2009-10-26 o 20:57 | 
|     | 
|  2009-10-26, 21:06 | #4521 | 
				 | 

he he Danusia no jasne że już gratuluję   byłaś u pana czy u pani? Eleonore fajnie było - na tyle fajnie że na listopad już się umówiliśmy wstępnie na poprawkę   
|     | 
|  2009-10-26, 21:17 | #4522 | 
				 | 

Wy trzymajcie lepiej formę na styczeń    | 
|     | 
|  2009-10-26, 21:18 | #4523 | 
				 | 

he he po to ją ćwiczymy    
|     | 
|  2009-10-26, 21:27 | #4524 | 
				 | 

No wreszcie przeczytałam wszystkie (prawie wszystkie) stronki z forum..uff podziwiam wasze zdeterminowanie...ale coż jestem w takiej samej sytuacji ale jeszcze sporo przede mna:P Prosze pomocy...nie czuje sie za dobrze z tym,ze beda mnie badac na jakiejs maszynie... | 
|     | 
|  2009-10-26, 21:44 | #4525 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Eleonore   no no ładniutko gratulacje   | 
|     | 
|  2009-10-26, 21:53 | #4526 | 
				 | 

Angela witaj   . Co masz na myśli że jesteś w tej samej sytuacji? Czyżbyś też miała powtórkę z wario? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- He he Angela no właśnie przeczytałam twój wcześniejszy post - wario masz mieć pierwszy raz (oby ostatni a nie to co my  ) - nie ma się co bać - podepną kabelki, dadzą fotel i zapytają o kilka rzeczy. Jak powiesz prawdę to nie ma się co martwić   
|     | 
|  2009-10-26, 22:07 | #4527 | 
				 | 

Dobranoc wszystkim    | 
|     | 
|  2009-10-26, 22:33 | #4528 | 
				 | 

a toś się rozgadała dzisiaj Beti   nie ma co. Ja też wam moi drodzy mówię dobranoc  A ty Zielony jak tam - dzwoniłeś już do kadr? Możesz składać podanie? 
|     | 
|  2009-10-26, 23:08 | #4529 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja złożyłem dzisiaj | |
|     | 
|  2009-10-27, 07:34 | #4530 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

hejka  Pierwsza!!!  Eleonore, gratuluje prawka, szacuneczek  Stranger, jak po spotkaniu integracyjnym?Przyznaj się, co zrobiłaś Asterixowi, że się nie pokazuje?  Pozdrawiam wszystkich, życzę miłego dnia i samych pozytywnych wieści!!!   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Służby mundurowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.