|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
i przez gadulstwo wolę facetów, bo ja jestem gadatliwa i głośna i lubię pogadać sobie z doktorkami.
#4502 |
Rozeznanie
|
A mi coś wizaż szwankuje, co chwilę mnie wyrzuca.
Co do ceny zespołu, 5 tys. to baardzo dużo, chociaż nie wiem, jak to się ma do warszawskich warunków. W moich rejonach za dobry zespół na 2011 rok trzeba dać od 3,5 do 4 tys. Chociaż niedawno koleżanka do mnie zadzwoniła, że podoba jej się bardzo jakiś zespół, ale chcą 5,5 tys., a ona mimo to się nad nimi zastanawia - myślałam, że na głowę upadła. Ja dziś siedzę u Tż sama, bo on w pracy, a u mnie w domu remont. A że jest taka super pogoda, to siedzę na balkonie. Tylko papieroska mi do szczęścia brakuje. No i może mojej psiapsióły - poplotkowałabym trochę. Ale już niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
jolkajp ja też lubię gadać i zawsze zagaduję te biedne doktorki hehe.
conclusion a fe papoierosy :P Straszny nałóg - rzuć ![]() Ja też miałam nocować u Tż, ale padł na łóżko i ledwo się podniósł. Dobra, bo miałam iść spać hehe.
#4504 |
Rozeznanie
|
A nie, nałogowo nie palę. Czasem do piwka, albo właśnie na plotach na balkonie. A najwięcej w trakcie sesji - zawsze jest pretekst, żeby oderwać się od książek
![]() I wszystko w tajemnicy przed Tż. Ale nawet się nie zaciągam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
witam wieczorową porą i zaraz sie żegnam do łóżeczka trzeba uciekać
w ogóle to jestem zła, mielismy jutro zrobic sobie romantyczny wyoad do Krakowa a tu dupa ma padac podobno, u mnie już dzisiaj troche kropi jak rano wstaniemy i bedzie brzydko to nie jedziemy...... a tak sie cieszyłam. zmiana planow na niedziele tez odpada idziemy do cioci na urodziny wrrr...;p no to ide juz i was nie zamęczam :P DOBRANOC ![]()
#4506 |
Rozeznanie
|
ta orkiestra jest z grójca ogółem,i dojezdzaja wszedzie.ale ta cena.powaliło ich chyba. chociaz z drugiej strony sie nie dziwie,bo tyle instrumentów:perkusja,git ary,saksofon i 2 wokale i liczą sobie. tez bym sobie liczyła jakbym miała talent
![]()
#4507 |
Raczkowanie
|
Dopiero dorwałam kompa. Mamy dwa ale nie chciało mi sie laptopa odpalać a na tym tż grał. W sumie skorzystałam bo sie na egzamin troszke pouczyłam. Strasznie długo nam dzis zeszło. wrócilismy po 20 do domu ale wszystko załatwiliśmy
![]() ![]() ![]() isabele na mnie własnie tez. W ogole to ja nienawidze zakupów a juz przede wszystkim jak cos kupujemy dla tż bo on strasznie wybredny i nic mu sie nie podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cobra ja bym nie byla taka pewna ze wszystko znajdziesz w GK ![]() ![]() ![]() ma.ko ale twój tż ma wymagania ![]() Ja to ostatnio straszne zła chodze ( zbliza sie @) a i tabletki tez robia swoje i wszystko mnie wkurza. Także tż nie moze liczyc ze bede mu dogadzać. jolkajp, ma.ko, cobra ja chodze do pani gin i powiem ci ze jest równiez strasznie pogadana a i ja zawsze mam mnóstwo pytan a ona bardzo cierpliwie odpowiada. Super jest ![]() ![]() ![]() ma.ko oby twojemu tż przeszło. Mnie też chyba choroba jakaś bierze. Jak wstałam to bolało mnie gardło. A jak o 20 wróciłam do domu to zaczełam sie czuć jeszcze gorzej a teraz mam gorączke kaszel i katar ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc dziewuszki. Kolorowych snów ![]()
#4508 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane w ten deszczowy poranek!
![]() Cały czas Was czytam ale brakuje mi czasu żeby odpowiadać na wasze posty ![]() Jem śniadanko, pije kawkę i zbieram się na uczelnię. 3majcie kciuki bo mam dzisiaj 6 godzin z takim usypiającym mułem że szok ![]() Mało tego miałam kończyć zajęcia o 15 i tak się też umówiłam z TŻ a tu zachodzę wczoraj do szkoły i co się dowiaduję....że mamy ang do 17.30. Najlepsze jest to że zeszłym semestrze mieliśmy egzamin ![]() ![]() ![]() ![]() No to sie pożaliłam. Sorki że tak się rozpisałam. Spróbuje sie odezwać wieczorem ![]()
#4509 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Potwierdzam w Krk - pochmurno i mglisto na razie ![]() Miłego dnia Wszystkim ![]() ![]() Ale będę zaglądać ![]() hecate ważne, że bluza kupiona ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
No i nici z jogi wyszły. Pani wprowadza same siłowe ćwiczenia i chce zrobić z nas mięśniaków
![]() Ale mam książki, ćwiczyłam już trochę więc teraz muszę zmobilizować się by ćwiczyć sama. Mam nadzieję że wytrwam. A teraz lecę do sprzątania i pomóc mamie w gotowaniu. Siostra jutro przyjeżdża (studiuje 400 km od domu, całe wakacje pracowała więc się długo nie widzieliśmy) z chłopakiem żebyśmy go zapoznali wszyscy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Serwus
![]() Hecate to przynajmniej będziesz miała na jakiś czas zakupy z głowy ![]() Elunka ale Was załatwili z tym egzaminem ![]() Isabele miły dzień się zapowiada ![]() T'ai to się siostra pewnie denerwuje ![]() ![]() U mnie też brzydka pogoda :/ ale cieszę się, że już sobota ![]() Wczoraj się trochę pokłóciliśmy z Tż ![]() ![]() ![]()
#4512 |
Zakorzenienie
|
![]()
Czasami myślę, że wszystkie mieszkamy bardzo bliziutko, bo u mnie tez pogoda do duuuuupy. W ogóle @ mnie męczy, bo mam strasznie bolesne i ledwo chodzę, a tu trzeba sprzątac masakren
![]() Dzisiaj rano po piątej wstawałam, żeby Dawidowi zrobić kanapki do pracy i chyba pierwszy raz tak konkretnie poczułam się jak żonka ![]() ![]() Kisssole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() u mnie rowniez pogoda nie ciekawa... szaro i pochmurno ale nie pada - narazie... Stysik - podobno klotnie moga byc budujace. ![]() a ja mam wolne do wtorku bo dopiero we wtorek szkolenie ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
No i wczoraj dzwonili że razem przyjeżdżają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Też Was sobie tak czytam ale nie mam kiedys nadrobi hehe ale jestem w miare na bierzaco ![]() Ja chodze do Pana ginegologa ;P kiedys chodzilam do Pani i byla taka.. oschła.. Dzis sie nareszcie wyspałam ![]() ![]() Dzisiaj moi rodzice wyjechali ale wracaja jutro.. No ale zawsze cos :P odpoczne od nich troszke hehe Szkoda tylko, ze psa ze soba wzieli bo tak to nie mam do kogo geby otworzyc :P Milego dnia ![]()
#4516 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Mamy w końcu neta ![]() Cobra to mamy to samo z tym płakaniem ![]() ![]() ![]() Ma.ko ładny kolorek ![]() ![]() I trzymam kciuki za zdrówko Twojego Grześka ![]() ![]() Conclusion - zespół odhaczony ![]() ![]() I dla mnie też 5 tys za zespół to bardzo dużo ![]() ![]() ![]() A co do papierosków - też mnie czasem korci, ale nie nawidze zapachu dymu ![]() ![]() ![]() Jolkajp - niezły komplement ![]() A ja jestem cicha i spokojna i nie lubię gada o pierdołach - wolę szybko załatwic sprawę i do domciu ![]() A za zespół z tymi instrumentami co podałaś - gitary, perkusja, saksofon, 2 wokale płace 3,5 tys. za 2 dni, więc różnie to bywa. I jest jeszcze puzon ![]() Haniu i jak wypaliła wyprawa do Krakowa? Hecate jeśli o zakupy chodzi to Łukasz zawsze kupuje od razu, a ja muszę zejść całe miasto, żeby w końcu wybrać coś odpowiedniego ![]() ![]() Elunka powodzonka na uczelni - będzie dobrze - w końcu to pierwszy dzień i powinien być luz ![]() T'ai joga ![]() ![]() Zupa z krwi ![]() ![]() _____________________ Nareszcie mam necika ![]() Rano obudziłam się z potwornym bólem głowy i dalej mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy mnie pamietacie
![]() zreszta widze ze sporo PM doszlo ![]() Tak piszecie ze ja nie daje rady czytac ![]() Ale nadal oczekuje 2011r ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
Ano z krwi, powiem wam że jako dziecko strasznie ją lubiłam
![]() Spróbuję z tą jogą sama, może wtorki i czwartki, bo wtedy akurat TŻ ma angielski. Ale zacznę po niedzieli, dziś jestem tak obolała że noża w ręku nie mogłam utrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Tygryska pewnie, że pamiętamy tylko teraz avatarek Ci się zmienił. Myślalam, że już się rozmyśliłaś i nie oczekujesz razem z nami
![]() T'ai nigdy nie jadłam tej zupy, ale brzmi strasznie ![]() ![]() ![]() I zaraz Łukasz wraca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to krówki! Kupuje raz na tydzień woreczek ![]() Mój Piotrek pojechał do rodziny (ja się wykręciłam ostatecznie ![]() ![]() Co do ćwiczeń proponuję jogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Wtajemniczenie
|
T'ai zupa z krwi
![]() ![]() ![]() Wczoraj pisałam meile do kamerzystów i fotografów z naszego regionu, i dziś odezwał się jeden kamerzysta, który obiecał nam przesłać na nasz adres krakowski płytkę z filmem!! ![]() Mam pytanie dziewczyny, ile zdjęć od fotografów dostaniecie?? Zawsze mi się wydawało, ze ok 100 wywołanych i do tego ok. 500 zdjęć na płycie dvd - a tu zonk, bo w swojej ofercie mają dużo mniej a trzeba placić - 2tyś zł ![]()
#4522 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
T'ai słyszałam, że może skorzystać
![]() ![]() ![]() Isabele - ja mam mieć ok. 400 zdjęć na płycie i ok. 60 w albumie. Fotografów jest dwóch i płacimy 2350 zł. A moze podaj nam stronkę tego fotografa to ocenimy? Tygryska - zaszalałyśmy z postami ![]() Idę na obiadek, bo Łukasz wrócił i znów marudzi, że nawet go nie przytulę tylko na tym forum siedzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | ||
Zakorzenienie
|
Ivona84 oj mój Tomas też płaczliwy
![]() ![]() W końcu masz neta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
U nas w skład pakietu wchodzi:
– wykonanie zdjęć reportażowych – przygotowania (np. fryzjer, kosmetyczka,ubieranie sukienki, biżuterii, butów, golenie,wiązanie krawata, zakładanie spinek w koszuli,krzątający się rodzice po domu, detale biżuterii, perfum, garderoby, itp.), ślub w Kościele lub/i USC, życzenia, wejście na sale, toast, zabawa weselna do oczepin, maksymalnie do 01:00 (łącznie do 14h) – wykonanie zdjęć plenerowych innego dnia – sesja do 3h – 150 zdjęć poddanych pełnemu retuszowi na DVD – wybrane pozostałe 400 zdjęć na osobnym DVD – wszystkie pliki ze zdjęciami znajdującymi się na płytach są w formacie JPG i umożliwiają samodzielne wykonywanie odbitek nawet w formacie 30×40cm. – 3 płyty z prezentacją multimedialną (filmik zmontowany ze zdjęć z podkładem muzycznym) zawierającą powyższe 100 zdjęć poddane pełnej obróbce (dla Młodych i rodziców z obydwóch stron) – zdjęcie grupowe – na życzenie – galerię internetową z wglądówkami, wystawioną kilka dni po ślubie/plenerze – która umożliwia rozesłanie linka do wszystkich bliskich i znajomych, w krótkim czasie po ślubie. – 3 zdjęcia o formacie 20×30cm oprawionych w passe-partout (ramka z eleganckiego kartonu) – 150 odbitek formatu 15×21cm w pudełku Cena: 4900PLN Do tego dokupujemy 2 godzinki pleneru zeby mies sesje 5 godzinną a nie tylko 3 ![]() ![]() www.pieknydzien.pl jakby ktos chcial pooglądać. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Stysik świetne zdjecia robi ten "WasZ" fotograf ![]()
#4526 |
Wtajemniczenie
|
ivona84 chętnie wstawię linka do wybranych przeze mnie fotografów bo na prawdę nie mogę się na żadnego zdecydować!! 400zdjęć to dużo. Najbardziej zależy mi na takim, który w cenie 2090zł oferują 250zdjęć. Uważam ,ze to za mało!!
Stysik Twój fotograf jest świetny ![]() MiciaKicia Będziecie mieć pełną relację, super też właśnie o takiej marzę ![]()
#4527 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że w totka nie umiem wygrać
![]() ![]() niestety im bliżej ślubu tym bardziej będziemy liczyć wydatki ![]() ![]() Dzięki za opinię ![]() ![]()
#4528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja mam do wyboru czterech fotografów: 1. http://www.smafolk.pl/slubnie/galerie.html 2. http://www.studiofotka.pl/ 3. http://www.kasiafoto.pl/Index 4. http://kamilcieniuch.blogspot.com/ Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane za reklamę, jeśli tak to usunę linki.
![]() |
#4529 |
Lena
|
cześć dziewczyny!
u mnie pochmurno, ale całkiem piękna pogoda, dośćciepło... Ja dziś tylko na minutkę i dodatku w przelocie, bo od paru godzin jesteśmy w Krynicy. Teżet zrobił mi miłą niespodziankę i zabrał na cały weekand w góry... tak to sie szumnie nazywa, choć ja jeszcze "tych" gór nie miałam okazji doświadczyć... ![]() Fotograf- mysmy mieli mieć tylko tego kuzyna... i będzie robiłzdjęcia z wesela. ale jednak zamawiamy fotografa profesjonalnego do pleneru.... plener ma być 5 godzinny, bo chcemy obskoczyć i naszą wieś i pobliskie miasteczko... więc jest co fotografować. dodatkowo robimy jedno zdjęcie olbrzymie wraz z jakimś ładnym napisem, w formie plakatu- to przed weselem- powiesimy je w sali weselnej za naszym stolikiem..wstępnie fotograf wycenił sie na 1700 zł.... ale to pewno sie jeszcze zmieni... T'ai- krówki- moja miłość, o czym teżet dobrze wie i zawsze stara mi w ten sposób dogodzić.... ![]() dziewczyny, wy posiadacie już te @ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
No i ivona w końcu się doczekałaś na ten internet
![]() ![]() ta'i chęci robisz mi z tą jogą, u nas coprawda nie ma w pobliżu zajęć, ale zawsze się tym interesowałam... tylko do tego trzeba cierpliwości a mi jej brak ![]() Zaraz obczaję tych waszych fotografow, ale muszę być czujna bo Dawid ma przyjechać o 18, bo mu powiedziałam ze wcześniej będę się uczyć, a tu dupa, nawet nie zajrzałam do notatek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.