Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-11, 21:14   #4501
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

i przez gadulstwo wolę facetów, bo ja jestem gadatliwa i głośna i lubię pogadać sobie z doktorkami.
Stary 2009-09-11, 21:18   #4502
conslusion
Rozeznanie

A mi coś wizaż szwankuje, co chwilę mnie wyrzuca.

Co do ceny zespołu, 5 tys. to baardzo dużo, chociaż nie wiem, jak to się ma do warszawskich warunków. W moich rejonach za dobry zespół na 2011 rok trzeba dać od 3,5 do 4 tys. Chociaż niedawno koleżanka do mnie zadzwoniła, że podoba jej się bardzo jakiś zespół, ale chcą 5,5 tys., a ona mimo to się nad nimi zastanawia - myślałam, że na głowę upadła.

Ja dziś siedzę u Tż sama, bo on w pracy, a u mnie w domu remont. A że jest taka super pogoda, to siedzę na balkonie. Tylko papieroska mi do szczęścia brakuje. No i może mojej psiapsióły - poplotkowałabym trochę. Ale już niedługo
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:21   #4503
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

jolkajp ja też lubię gadać i zawsze zagaduję te biedne doktorki hehe.

conclusion a fe papoierosy :P Straszny nałóg - rzuć

Ja też miałam nocować u Tż, ale padł na łóżko i ledwo się podniósł.

Dobra, bo miałam iść spać hehe.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 21:27   #4504
conslusion
Rozeznanie

A nie, nałogowo nie palę. Czasem do piwka, albo właśnie na plotach na balkonie. A najwięcej w trakcie sesji - zawsze jest pretekst, żeby oderwać się od książek
I wszystko w tajemnicy przed Tż. Ale nawet się nie zaciągam
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 22:17   #4505
hania207
Zakorzenienie

witam wieczorową porą i zaraz sie żegnam do łóżeczka trzeba uciekać

w ogóle to jestem zła, mielismy jutro zrobic sobie romantyczny wyoad do Krakowa a tu dupa ma padac podobno, u mnie już dzisiaj troche kropi
jak rano wstaniemy i bedzie brzydko to nie jedziemy...... a tak sie cieszyłam.
zmiana planow na niedziele tez odpada idziemy do cioci na urodziny wrrr...;p

no to ide juz i was nie zamęczam :P

DOBRANOC

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-11, 23:02   #4506
jolkajp
Rozeznanie

ta orkiestra jest z grójca ogółem,i dojezdzaja wszedzie.ale ta cena.powaliło ich chyba. chociaz z drugiej strony sie nie dziwie,bo tyle instrumentów:perkusja,git ary,saksofon i 2 wokale i liczą sobie. tez bym sobie liczyła jakbym miała talent
Stary 2009-09-12, 01:10   #4507
hecate5
Raczkowanie

Dopiero dorwałam kompa. Mamy dwa ale nie chciało mi sie laptopa odpalać a na tym tż grał. W sumie skorzystałam bo sie na egzamin troszke pouczyłam. Strasznie długo nam dzis zeszło. wrócilismy po 20 do domu ale wszystko załatwiliśmy najdłuzej zeszło oczywscie przy wyborze dla tż bluzy choc w banku tez troche sie nasiedzielismy.

isabele na mnie własnie tez. W ogole to ja nienawidze zakupów a juz przede wszystkim jak cos kupujemy dla tż bo on strasznie wybredny i nic mu sie nie podoba ja to lubie wejsc do sklepu kupic i wyjsc a z nim to ja byłam tylko w dwóch sklepach i buty kupiłam a on

cobra ja bym nie byla taka pewna ze wszystko znajdziesz w GK mi sie tam mało co podoba. A jak pojechałam tam kupic sobie torbe to oczywiscie nic nie znalazłam chociaż do kazdego sklepu z torbami wchodziłam. straszna masoowa i wszystko na jedno kopyto

ma.ko ale twój tż ma wymagania
Ja to ostatnio straszne zła chodze ( zbliza sie @) a i tabletki tez robia swoje i wszystko mnie wkurza. Także tż nie moze liczyc ze bede mu dogadzać.

jolkajp, ma.ko, cobra ja chodze do pani gin i powiem ci ze jest równiez strasznie pogadana a i ja zawsze mam mnóstwo pytan a ona bardzo cierpliwie odpowiada. Super jest A moja bratowa jak zaszła w ciążę to poszła do gin na badania wchodzi a tam taki zaje*** przystojny lekarz i mówi ze chciała z tamtąd uciekać ale pomyślala o dziecku i została

ma.ko oby twojemu tż przeszło. Mnie też chyba choroba jakaś bierze. Jak wstałam to bolało mnie gardło. A jak o 20 wróciłam do domu to zaczełam sie czuć jeszcze gorzej a teraz mam gorączke kaszel i katar a we wtorek egzamin no ale moze mi przejdzietz obiecał ze sie bedzie mną zajmował

Dobranoc dziewuszki. Kolorowych snów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 06:03   #4508
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Witam Was Kochane w ten deszczowy poranek!
Cały czas Was czytam ale brakuje mi czasu żeby odpowiadać na wasze posty
Jem śniadanko, pije kawkę i zbieram się na uczelnię. 3majcie kciuki bo mam dzisiaj 6 godzin z takim usypiającym mułem że szok
Mało tego miałam kończyć zajęcia o 15 i tak się też umówiłam z TŻ a tu zachodzę wczoraj do szkoły i co się dowiaduję....że mamy ang do 17.30. Najlepsze jest to że zeszłym semestrze mieliśmy egzamin ale moja wspaniała uczelnia się zjarzyła że było za mało godzin..... bez komentarza. Żeby nam jeszcze dali tego fajnego Pana przed 30stka co 2 lata z nim mieliśmy to dam kij, dałoby się radę. To nam dali starą wymagającą Bóg wie czego piczkę....
No to sie pożaliłam. Sorki że tak się rozpisałam. Spróbuje sie odezwać wieczorem

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 08:33   #4509
isabele
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczyny

Potwierdzam w Krk - pochmurno i mglisto na razie

Miłego dnia Wszystkim Ja spadam sprzątać bo dziś nasi znajomi od zaręczyn nas odwiedzają

Ale będę zaglądać

hecate ważne, że bluza kupiona

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:29   #4510
T'ai
Zakorzenienie

No i nici z jogi wyszły. Pani wprowadza same siłowe ćwiczenia i chce zrobić z nas mięśniaków . Dzisiaj nie mogę chodzić, bolą mnie takie mięśnie o których nie miałam pojęcia!
Ale mam książki, ćwiczyłam już trochę więc teraz muszę zmobilizować się by ćwiczyć sama. Mam nadzieję że wytrwam.

A teraz lecę do sprzątania i pomóc mamie w gotowaniu. Siostra jutro przyjeżdża (studiuje 400 km od domu, całe wakacje pracowała więc się długo nie widzieliśmy) z chłopakiem żebyśmy go zapoznali wszyscy . Miłego dnia!
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 09:52   #4511
Stysik
Zakorzenienie

Serwus

Hecate to przynajmniej będziesz miała na jakiś czas zakupy z głowy

Elunka ale Was załatwili z tym egzaminem

Isabele miły dzień się zapowiada

T'ai to się siostra pewnie denerwuje biedny chłopak

U mnie też brzydka pogoda :/ ale cieszę się, że już sobota
Wczoraj się trochę pokłóciliśmy z Tż ale na szczęście już wszystko w porządku ten mój trochę ostatnio zdenerwowany jest bo w pracy ma sytuację niepewną... niby mają go przenieść ale nie wiadomo kiedy no i się tym stresuje

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 10:16   #4512
cobra115
Zakorzenienie

Smile Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Czasami myślę, że wszystkie mieszkamy bardzo bliziutko, bo u mnie tez pogoda do duuuuupy. W ogóle @ mnie męczy, bo mam strasznie bolesne i ledwo chodzę, a tu trzeba sprzątac masakren

Dzisiaj rano po piątej wstawałam, żeby Dawidowi zrobić kanapki do pracy i chyba pierwszy raz tak konkretnie poczułam się jak żonka choć nie raz mu kanapeczki przygotowywałam, to dzisiaj mnie tak jakoś tknęło

Kisssole
Stary 2009-09-12, 11:26   #4513
senira666
Zakorzenienie

dzien dobry
u mnie rowniez pogoda nie ciekawa... szaro i pochmurno ale nie pada - narazie...
Stysik - podobno klotnie moga byc budujace.

a ja mam wolne do wtorku bo dopiero we wtorek szkolenie
Stary 2009-09-12, 11:41   #4514
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
T'ai to się siostra pewnie denerwuje biedny chłopak
No i wczoraj dzwonili że razem przyjeżdżają . Akurat się złożyło zupełnym przypadkiem, że mama gotuje tacie czernine (zupa z krwi, wiem że to okropne ale on lubi ). I jak mama z siostrą rozmawiała i tak sobie opowiadały wszystko i że ta zupka się gotuje, to jak biedny chłopak usłyszał to zaraz sobie o czarnej polewce pomyślał i się przeraził z lekka .
Stary 2009-09-12, 12:41   #4515
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej
Też Was sobie tak czytam ale nie mam kiedys nadrobi hehe ale jestem w miare na bierzaco
Ja chodze do Pana ginegologa ;P kiedys chodzilam do Pani i byla taka.. oschła..
Dzis sie nareszcie wyspałam ale od poniedzialku znow masakra
Dzisiaj moi rodzice wyjechali ale wracaja jutro.. No ale zawsze cos :P odpoczne od nich troszke hehe Szkoda tylko, ze psa ze soba wzieli bo tak to nie mam do kogo geby otworzyc :P

Milego dnia

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 13:01   #4516
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Witam
Mamy w końcu neta

Cobra to mamy to samo z tym płakaniem Ja si nawet na "Królu Lwie" popłakałam. Ale Łukasz nie jest gorszy - popłakał się na "Doktor Quinn" No to chyba nasz ślub będzie bardzo płaczliwy

Ma.ko
ładny kolorek I dzięki za nazwę cukierasków na uspokojenie - na ślub chyba kupię 3 paczki - dla mnie, dla Łukasza i mojej mamy
I trzymam kciuki za zdrówko Twojego Grześka Mam nadzieję, że dobrze zapamiętałam imię

Conclusion - zespół odhaczony Powodzenia na wizycie u rodziców TŻ
I dla mnie też 5 tys za zespół to bardzo dużo Raz dzwoniliśmy do zespołu i tyle sobie krzyknął za 1 dzień, a był 3 osobowy, bez perkusji i saksofonu - z czym do ludzi Powariowali
A co do papierosków - też mnie czasem korci, ale nie nawidze zapachu dymu I niby obiecaliśmy sobie z Łukaszem, że nie palimy - on przestrzega tego - mi się zapomina A - i lepiej się zaciągać

Jolkajp - niezły komplement
A ja jestem cicha i spokojna i nie lubię gada o pierdołach - wolę szybko załatwic sprawę i do domciu
A za zespół z tymi instrumentami co podałaś - gitary, perkusja, saksofon, 2 wokale płace 3,5 tys. za 2 dni, więc różnie to bywa. I jest jeszcze puzon

Haniu i jak wypaliła wyprawa do Krakowa?

Hecate jeśli o zakupy chodzi to Łukasz zawsze kupuje od razu, a ja muszę zejść całe miasto, żeby w końcu wybrać coś odpowiedniego Choć ostatnio uczę się od niego

Elunka powodzonka na uczelni - będzie dobrze - w końcu to pierwszy dzień i powinien być luz

T'ai joga Nigdy nie próbowałam, choć wiem, że samej lepiej się nie porywa, ale jak już trenowalaś wcześniej to mozesz sama w domciu ćwiczyć
Zupa z krwi
Rano obudziłam się z potwornym bólem głowy i dalej mam W dodatku mam @ i kłócę się z Łukaszem, tzn. szlag mnie trafia z nim, - patrzcie ile nas łączy Ale pomógł mi w porządkach i pojechał na wyjazd służbowy - jaka ulga Ale wraca o 15 i muszę iść jakąś zupkę na obiad wykombinować Idę nastawić i wracam do Was

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 13:12   #4517
Tygrryska
Zakorzenienie

Nie wiem czy mnie pamietacie
zreszta widze ze sporo PM doszlo
Tak piszecie ze ja nie daje rady czytac
Ale nadal oczekuje 2011r
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 13:26   #4518
T'ai
Zakorzenienie

Ano z krwi, powiem wam że jako dziecko strasznie ją lubiłam . A teraz nie mogę na to patrzeć.

Spróbuję z tą jogą sama, może wtorki i czwartki, bo wtedy akurat TŻ ma angielski. Ale zacznę po niedzieli, dziś jestem tak obolała że noża w ręku nie mogłam utrzymać .
Stary 2009-09-12, 13:39   #4519
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Tygryska pewnie, że pamiętamy tylko teraz avatarek Ci się zmienił. Myślalam, że już się rozmyśliłaś i nie oczekujesz razem z nami

T'ai
nigdy nie jadłam tej zupy, ale brzmi strasznie Wolę jarzynową, która mi się teraz gotuje I krówki, które Łukasz mi przywiózł - jem je non stop, więc chyba będę musiała się wziąć za jakieś ćwiczenia
I zaraz Łukasz wraca Koniec spokoju

64 => 55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 13:48   #4520
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

T'ai nigdy nie jadłam tej zupy, ale brzmi strasznie Wolę jarzynową, która mi się teraz gotuje I krówki, które Łukasz mi przywiózł - jem je non stop, więc chyba będę musiała się wziąć za jakieś ćwiczenia
I zaraz Łukasz wraca Koniec spokoju
A ja jarzynową właśnie niezbyt
Ale za to krówki! Kupuje raz na tydzień woreczek . Jestem chyba uzależniona
Mój Piotrek pojechał do rodziny (ja się wykręciłam ostatecznie ) i spędzę weekend z rodzicami. No a jutro poznamy chłopaka siostry, będą sobie razem mieszkali od października na stancji więc już chyba pora by go przedstawiła

Co do ćwiczeń proponuję jogę . Łukasz też na tym skorzysta
Stary 2009-09-12, 13:59   #4521
isabele
Wtajemniczenie

T'ai zupa z krwi Chłopaka czeka nie lada wyzwanie Swoją drogą to siostra studiuje podobnie jak my - 400 km od domu

Wczoraj pisałam meile do kamerzystów i fotografów z naszego regionu, i dziś odezwał się jeden kamerzysta, który obiecał nam przesłać na nasz adres krakowski płytkę z filmem!!
Mam pytanie dziewczyny, ile zdjęć od fotografów dostaniecie?? Zawsze mi się wydawało, ze ok 100 wywołanych i do tego ok. 500 zdjęć na płycie dvd - a tu zonk, bo w swojej ofercie mają dużo mniej a trzeba placić - 2tyś zł

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-12, 14:01   #4522
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Tygryska pewnie, że pamiętamy tylko teraz avatarek Ci się zmienił. Myślalam, że już się rozmyśliłaś i nie oczekujesz razem z nami
oczekuje, oczekuje
postaram sie znow tu wkrecic bo nie wiem co sie dzialo przez ostatnie 100 stron hehe
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 14:11   #4523
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

T'ai słyszałam, że może skorzystać Nie wiem może pomyślę nad tym I może wtedy namówię jego też

Isabele - ja mam mieć ok. 400 zdjęć na płycie i ok. 60 w albumie. Fotografów jest dwóch i płacimy 2350 zł.
A moze podaj nam stronkę tego fotografa to ocenimy?

Tygryska - zaszalałyśmy z postami

Idę na obiadek, bo Łukasz wrócił i znów marudzi, że nawet go nie przytulę tylko na tym forum siedzę

64 => 55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-12, 14:17   #4524
Stysik
Zakorzenienie

Ivona84 oj mój Tomas też płaczliwy on się bardzo często wzrusza na filmach
W końcu masz neta

Cytat:
Napisane przez Tygrryska Pokaż wiadomość
Nie wiem czy mnie pamietacie
zreszta widze ze sporo PM doszlo
Tak piszecie ze ja nie daje rady czytac
Ale nadal oczekuje 2011r
Ja pamiętam faktycznie Ci się avar zmienił

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Mam pytanie dziewczyny, ile zdjęć od fotografów dostaniecie?? Zawsze mi się wydawało, ze ok 100 wywołanych i do tego ok. 500 zdjęć na płycie dvd - a tu zonk, bo w swojej ofercie mają dużo mniej a trzeba placić - 2tyś zł
No ja znalazłam takiego co daje około 150 zdjęć a placi się 1500 zl za reportaz plus 1100 za plener a dodatkowy fotograf 1100 dodatkowe tylko zdjecia mi się w miarę podobają a przy okazcji zerknijcie proszę co myślicie? (innestudio.pl) chyba się na niego zdecydujemy ale nie wiem czy plener będziemy brali bo chcemy w górach robić i zastanawiam się w ogóle czy jeśli przy sali jest ogród to parę zdjęć z tego ogrodu to jest już plener? może uda się z nim dogadać

Stary 2009-09-12, 14:36   #4525
MiciaKicia
Zakorzenienie

U nas w skład pakietu wchodzi:

– wykonanie zdjęć reportażowych – przygotowania (np. fryzjer, kosmetyczka,ubieranie sukienki, biżuterii, butów, golenie,wiązanie krawata, zakładanie spinek w koszuli,krzątający się rodzice po domu, detale biżuterii, perfum, garderoby, itp.), ślub w Kościele lub/i USC, życzenia, wejście na sale, toast, zabawa weselna do oczepin, maksymalnie do 01:00 (łącznie do 14h)
– wykonanie zdjęć plenerowych innego dnia – sesja do 3h
– 150 zdjęć poddanych pełnemu retuszowi na DVD
– wybrane pozostałe 400 zdjęć na osobnym DVD
– wszystkie pliki ze zdjęciami znajdującymi się na płytach są w formacie JPG i umożliwiają samodzielne wykonywanie odbitek nawet w formacie 30×40cm.
– 3 płyty z prezentacją multimedialną (filmik zmontowany ze zdjęć z podkładem muzycznym) zawierającą powyższe 100 zdjęć poddane pełnej obróbce (dla Młodych i rodziców z obydwóch stron)
– zdjęcie grupowe – na życzenie
– galerię internetową z wglądówkami, wystawioną kilka dni po ślubie/plenerze – która umożliwia rozesłanie linka do wszystkich bliskich i znajomych, w krótkim czasie po ślubie.
– 3 zdjęcia o formacie 20×30cm oprawionych w passe-partout (ramka z eleganckiego kartonu)
– 150 odbitek formatu 15×21cm w pudełku
Cena: 4900PLN

Do tego dokupujemy 2 godzinki pleneru zeby mies sesje 5 godzinną a nie tylko 3 i sobie kieysstam zrobimy ta sesje. Bron boze w dzien slubu i tez 2 fotografów robi foty.

www.pieknydzien.pl jakby ktos chcial pooglądać.

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Stysik świetne zdjecia robi ten "WasZ" fotograf mm zwłaszcza plener

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-12, 15:09   #4526
isabele
Wtajemniczenie

ivona84 chętnie wstawię linka do wybranych przeze mnie fotografów bo na prawdę nie mogę się na żadnego zdecydować!! 400zdjęć to dużo. Najbardziej zależy mi na takim, który w cenie 2090zł oferują 250zdjęć. Uważam ,ze to za mało!!

Stysik Twój fotograf jest świetny Robią śliczne zdjęcia!! Jestem zachwycona- takie całkiem inne zdjęcia.

MiciaKicia Będziecie mieć pełną relację, super też właśnie o takiej marzę Ale rzeczywiście drogo Wam to wyjdzie!! u mnie niestety taka kwota nie przejdzie na fotografa ślubnego.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-12, 15:16   #4527
Stysik
Zakorzenienie

Szkoda że w totka nie umiem wygrać to bym se 5 fotografów zamówiła
niestety im bliżej ślubu tym bardziej będziemy liczyć wydatki albo przynajmniej część z nas

Dzięki za opinię to w przyszłym tygodniu umawiam się na rozmowę

Stary 2009-09-12, 15:32   #4528
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Szkoda że w totka nie umiem wygrać to bym se 5 fotografów zamówiła
niestety im bliżej ślubu tym bardziej będziemy liczyć wydatki albo przynajmniej część z nas

Dzięki za opinię to w przyszłym tygodniu umawiam się na rozmowę
Jestem pod dużym wrażeniem Stysik - bardzo mi się podobają ich zdjęcia!!

A ja mam do wyboru czterech fotografów:

1. http://www.smafolk.pl/slubnie/galerie.html
2. http://www.studiofotka.pl/
3. http://www.kasiafoto.pl/Index
4. http://kamilcieniuch.blogspot.com/

Mam nadzieję, że nie zostanie to uznane za reklamę, jeśli tak to usunę linki.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-12, 15:54   #4529
Mustique
Lena

cześć dziewczyny!

u mnie pochmurno, ale całkiem piękna pogoda, dośćciepło...

Ja dziś tylko na minutkę i dodatku w przelocie, bo od paru godzin jesteśmy w Krynicy. Teżet zrobił mi miłą niespodziankę i zabrał na cały weekand w góry... tak to sie szumnie nazywa, choć ja jeszcze "tych" gór nie miałam okazji doświadczyć...

Fotograf- mysmy mieli mieć tylko tego kuzyna... i będzie robiłzdjęcia z wesela. ale jednak zamawiamy fotografa profesjonalnego do pleneru.... plener ma być 5 godzinny, bo chcemy obskoczyć i naszą wieś i pobliskie miasteczko... więc jest co fotografować. dodatkowo robimy jedno zdjęcie olbrzymie wraz z jakimś ładnym napisem, w formie plakatu- to przed weselem- powiesimy je w sali weselnej za naszym stolikiem..wstępnie fotograf wycenił sie na 1700 zł.... ale to pewno sie jeszcze zmieni...

T'ai- krówki- moja miłość, o czym teżet dobrze wie i zawsze stara mi w ten sposób dogodzić.... na szczęście figura na tym nie cierpi!

dziewczyny, wy posiadacie już te @ .. a ja czekam.. i coraz bardziej się denerwuję! jeszcze tydzień i idę do gina!!!!! ale na razie teżetowi cicho sza...!!!!
Stary 2009-09-12, 16:35   #4530
cobra115
Zakorzenienie

No i ivona w końcu się doczekałaś na ten internet A wiesz, podobno się mówi, że jak PM płacze na weselu to przez całe życie już nie będzie płakać. Zobaczymy ile w tym prawdy

ta'i chęci robisz mi z tą jogą, u nas coprawda nie ma w pobliżu zajęć, ale zawsze się tym interesowałam... tylko do tego trzeba cierpliwości a mi jej brak

Zaraz obczaję tych waszych fotografow, ale muszę być czujna bo Dawid ma przyjechać o 18, bo mu powiedziałam ze wcześniej będę się uczyć, a tu dupa, nawet nie zajrzałam do notatek wale ten jutrzejszy egzamin mam dość matematyki, jeszcze mam 1 termin oprócz tego, a najwyżej będę miała warunek i jeszcze raz sobie pochodzę na zajęcia Większość znajomych od razu wzieła warunek, ale ja jestem uparta i wierzę w cuda, może się uda??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości