Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-30, 15:36   #4501
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
marta no przegięta ta laska a ta dyrektorka co za insynuacje wysnuła? że wzięłaś L4 na sesje niby czy jak? bo nie czaje akcji

stokrotka 43 zł za robociznę to chyba po znajomości mieliścue robione
nie mniej gratuluję!

My nasze odbieramy jutro
tak ze zapalenie pluc to sciema i mam l4 bo mam sesje.. jaka ****de sesje... ale po pani dyr molam sie tego spodziewac bo ona premie obcinala iwi po kazdym ataki i nawet wyskoczyla z tekstem typu "jej choroba wskazuje na to ze powinna unikac swiatla i byc zamknieta w domku zaluzjami zasunietymi.. " poklepana baba jak mamy robic po 10godzin z dziecmi do tego kółka kroniki gazetki przedstawienia to jest dobrze a tylko jak ktoras zachoruje to pokazuje oblicze.. na szczescie ma tak malo personelu (wcale sie zreszta niedziwie) ze niezwolni ani mnie ani iwi.. a ja rozsylam podania i jak tylko cos dostane to sie z tamtad wynosze.. zal mi tylko dzieci... i tego ze niestety nie stac mnie na konfort zwolnienia sie teraz i niepracowania...
a pominajac fakt ze pani dyr jest palantem... jest mi zal mi bo laska ktora swego czasu uwazalam za fajna osobe.. po raz 2 totalnie zawiodla moje zaufanie.. raz juz tak zrobila mowiac przy mnie do pani dyr ze jej zamienicza wogole niepracuje niebawi sie z dziecmi td.. co bylo wierudna bzdura...
myslalam ze po naszej rozmowie bo wtedy wszystkie powiedzialysmy co o tym myslimy (plusem jest to ze jestesmy wszystkie mlode i czesto chodzimy razem na pizze i mozemy sobie mowic takie rzeczy ktore nas bola) myslalam ze po tym naszym pizzowym wyrzuceniu zalu ze sie wyprostowala a ta poraz kolejny pokazala ze nie.. i jeszcze dzwoni do mnie i jak dyby igdy nic przedstawia mi ta sytuacje..
Stary 2009-01-30, 15:38   #4502
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Sałatka grecka to jest to mniam mniam

Ja też dopisłam ja do weselnego menu
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 15:39   #4503
martucha84
Zakorzenienie

ale sie wyrzylam i wygadalam juz mi lepije.. jak to dobrze miec was

no i kolejna dobra wiadomosc iwi dstje hem wiec w poniedzialek najdalej wtorek bedzie juz w domku
Stary 2009-01-30, 15:40   #4504
Zakorzenienie

niestety czasem kolezanki z pracy lepiej zeby zostaly TYLKO kolezankami z pracy...
Stary 2009-01-30, 15:46   #4505
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
niestety czasem kolezanki z pracy lepiej zeby zostaly TYLKO kolezankami z pracy...
no wiesz ale pracujac w miejscu gdzie sa same mlode dziewczyny w tym moja przyjaciolka. gdzie wszystkie sie znamy nie tylko my ale i nasi tz myslalam ze to bedzie jakos wygladac fajniej... i naprawde do teraz wygladalo super... jestesmy mlode spotykamy sie na piwku gdzie naprawde mowimy sobie co nas boli i odrazu atmosfera sie rozlunia trzymamay sztame bo wiemy ze tylko w ten spoob cos ugramy z pania dyr ze tylko wtedy nas niezagnebi bo latwiej jej wymusic cos na nas co starala sie czesto roobic jak ma jednego przeciwnika a nie zgrana mowiaca sobie wsystko ekipe gdzie jedna staje za druga murem.. a tu sie okazuje ze jest taki ktos.. nawet nie wiem czy ona czasem niegada wszystkie pani dyr bo niemoge jej ufac i juz nigdy tego niezrobie..

edit.. dobra zmiana tematu bo sie tak smentnie zrobilo
takie pytanko luzne.. sluchacie teraz czegos?
ja sie "katuje" a moze ratuje renata przemyk w duecie z kasia nosowska miod na moje serce.. kochana

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-30 o 15:52
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:00   #4506
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ale sie wyrzylam i wygadalam juz mi lepije.. jak to dobrze miec was

no i kolejna dobra wiadomosc iwi dstje hem wiec w poniedzialek najdalej wtorek bedzie juz w domku
superrr wspaniala wiadomosc
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:02   #4507
Zakorzenienie

Przyjazn wystawiana jest czasem na rozne próby... na razie nie pozwól zeby to zniszczyło wasze kontakty, chociaz rozumiem jak sie czujesz, troche oszukana.

A ja dalej nie zjadlam czekolady musze isc dorwac jakies slodkosci

Dziewczyny a jakie macie podejscie do walentynek?
Lubicie to swieto, czy nie przepadacie ze mnostwem czerwonych serduszek na kazdej sklepowej wystawie ?
Ja juz dzis widzialam dekoracje walentynkowe w sklepach!!

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-01-30 o 16:04

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 16:08   #4508
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjazn wystawiana jest czasem na rozne próby... na razie nie pozwól zeby to zniszczyło wasze kontakty, chociaz rozumiem jak sie czujesz, troche oszukana.

A ja dalej nie zjadlam czekolady musze isc dorwac jakies slodkosci

Dziewczyny a jakie macie podejscie do walentynek?
Lubicie to swieto, czy nie przepadacie ze mnostwem czerwonych serduszek na kazdej sklepowej wystawie ?
Ja juz dzis widzialam dekoracje walentynkowe w sklepach!!
przy moim tz walentynki to ja mam codziennie to jest tak naprawde jedyne swieto ktorego nieobchodzimy.. bo po co skoro wiemy ze sie kochamy i mowimy to sobie czesto i robimy rozne niespodzianki itd... ale wszechobecne serca i wszystk dookola mi nieprzeszkadza
z takich dekoracyjnych rzeczy to dobija mnie jak sciagaja na wszystkich swietych znicze a juz pojawiaja sie mikolaje...
Stary 2009-01-30, 16:09   #4509
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny byłam u siebie w mieście w salonach...w 5ciu salonach sukni ślubnych..w godzine wszytskie obeszłyśmy Nawet nei mierzyłam żadnej sukni, bo nie było co taki szajs i takie okropne, ze szok

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:10   #4510
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

uwielbiam kuchnię włoską i bardzo bym chciała mieć rózne (także oryginalne) potrawy z różnych stron Świata na weselu, ale moja teściowa by się na to nie zgodziła... wywalczyłam sałatkę grecką

hehe dobre i to my myslimy o jakichs potrawach wloskich skoro to wloska restauracja

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:11   #4511
Zakorzenienie

Mi osobiście też dekoracje nie przeszkadzają, tylko jak pojawaiją się za wcześniej to człowiek za bardzo sie napatrzy i w walentynki już tego za dużo...
martucha - to tylko sie cieszyc z takiego przyszlego meza
Moj tez jest cudowny - jak jest! bo ciagle w pracy siedzy... dzis znow idzie na podwojny dyzur - 24 godziny w pracy bedzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 16:13   #4512
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Mi osobiście też dekoracje nie przeszkadzają, tylko jak pojawaiją się za wcześniej to człowiek za bardzo sie napatrzy i w walentynki już tego za dużo...
Moj tez jest cudowny - jak jest! bo ciagle w pracy siedzy... dzis znow idzie na podwojny dyzur - 24 godziny w pracy bedzie
o kurdea czym sie zajmuje Twoj TZ??
martucha db ze Iwi wraca do zdrowia.Cos czesto miewa te ataki bidulka.A ta dyrektorka to jakas porypana

szafa

Stary 2009-01-30, 16:18   #4513
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam u siebie w mieście w salonach...w 5ciu salonach sukni ślubnych..w godzine wszytskie obeszłyśmy Nawet nei mierzyłam żadnej sukni, bo nie było co taki szajs i takie okropne, ze szok
ale bynajmniej wiesz ze nic niebylo a niebedziesz sobie wypominac ze moglas zobaczyc
Cytat:
no moj tz jest aniolem i oby tak ostalo, chociaz rozki czzasem tez ma zeby nudno nie bylo a coD:

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o kurdea czym sie zajmuje Twoj TZ??
martucha db ze Iwi wraca do zdrowia.Cos czesto miewa te ataki bidulka.A ta dyrektorka to jakas porypana
no teraz minol miesiac z kawalkiem wiec bardzo czesto... niestety...
a dyr sie juz przestalam przejmowac wygadalam sie na forum i mi lepiej...
no i zjadlam cala tablicze czekolady mietowej przywieionej prze sasiadke w prezencie z irlandii nic nawet siostrze niezostawialm bedzie sie drzec jak wroci od iwki
A moze wyrzucę opakowanie to sie nie kapnie
Stary 2009-01-30, 16:20   #4514
kliwia
Zakorzenienie

domiks a mowilas ze masz tylko dwa salony!
czasem te okropienstwa calkiem inaczej wygladaja jak sie je zalozy, znaczy sie lepiej.

marta echhh no widac ta dziewczyna jakas nierozgarnieta, malo inetliogetna a do tego nie ma za grosz instynktu samozachowawczego.:rolley es:
raczej nie widze mozliwosci jej zmiany.

Nie slucham niczego bo ide pisac prace mgr, chyba ze sobie wlacze winapma, ale wtedy to jest lista wszytskiego co mam i leci sobie w tle

Jeszcze sie teraz poprztykalam z Tz. bo szukal od jakiego tygodnia szmatki do okularow. nie znalazal, no to chcialam byc mila i poszukac, przelecialam po jego szafie, w poszukiwaniu ze moze w spodniach zostawil czy cos. znalazlam - byla miedzy ciuchami, musial niechcacy zgarnac jak cos chowal do szafki. Przy okazji poukladalam mu rzeczy w szafce.
Jak przyszedl z zakupow, to z morda na mnie ze mu po kieszeniach grzebie (z jednych spodni 20zł wyciagnelam, zmientolone, ze albo by zgubul albo upral - wiec wyciagnelam by sie nie zgbulily) No i jak zaczal swoje wywody, to myslalam ze padne
Ja mam focha, bo co to ma znaczyc zeby chlop na mnie darl sie jak szukam szmatki a ten to ma manie wciskania czegos wszedzie. [szmatki do okularow ma 2 - jednej nadal szukamy, do tego gdzies posial mp3 i nie zdziwie sie jak juz gdzies posial pendriva ktorego mu kupilam pod choinke, bo juz od kilku dni go nie widzialam]
Także wdzięczność z jego storny ogromna.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 16:21   #4515
Zakorzenienie

atomufka - moj TZ jest ratownikiem medycznym, pracuje obecnie na dwa etaty! na szpitalu na OIOMie i na pogotowiu karetka jezdzi! szalona i odpowiedzialna praca!
Stary 2009-01-30, 16:30   #4516
domi7ks
Zakorzenienie

Kliwia, zastanawiałysmy z siostra Tz, gdzie tu sa salony u mnie i dwa nam przyszły do głowy. A jak chodziłysmy po moim malutkim mieście to się znalazło więcej. A raczej to nei były salony, tylko wypozyczalnie, po 5 sukienek na krzyz, babki jakieś dziwne. Jedna wyszła jakas stara i sie pyta co chcemy. No to ja mowie, ze princeski mi sie podobaja. A ona zaczeła wywód, ze za dwa tygodnie będzie miała piekna suknie sprowadzana z Lublina, ze idzie jakas koronka bokiem, zebym przyszla za dwa tygdonie. A te salony to w jakis kamienicach, wejscia od tylu, przez parkingi i w ciagu odziny obeszlysmy CHYBA wszytskie salony u mnei w miescie, a raczej pseudosalony

masz racje martucha, zaspokoiłam ciekawość i utwierdziłam się w przekonaniu, ze te suknie, które mi sie spodobały sa piekne. Tu u mnie to same beze, takie pomarszczone, pełno cudawianek na nich, jakieś róze, pomarszczone, osobne gorstey i spodnice. W jednym to babka sobie cos prasowala, jakas halke plecami do nas i tak gadala. A jak sie spytala i dowiedziala, ze slub w październiku to stwierdziła, że mam jeszcze duzo czasu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:22   #4517
jaguraaa
Raczkowanie

co ja widze od 50min cisza na forum
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:32   #4518
evelina.00
Raczkowanie

Dziewczyny zamówiłam suknie White One 411 pewnie Wam sie nie spodoba bo na pierwszy rzut oka szalu nie robi ale jest bardzo elegancka i o to mi chodzilo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 411_1.jpg (10,8 KB, 56 załadowań)
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:36   #4519
kliwia
Zakorzenienie

ewelina jest bardzo ładna, moja jest w tym samym stylu
a nie masz fotek na sobie?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 17:38   #4520
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam suknie White One 411 pewnie Wam sie nie spodoba bo na pierwszy rzut oka szalu nie robi ale jest bardzo elegancka i o to mi chodzilo.
dlaczego ma sie nie podobac?Piękna jest

szafa

Stary 2009-01-30, 17:38   #4521
azzis
Zakorzenienie

Ja mam ostatnio jakieś doły i nie specjalnie chce mi się udzielać na forum Praca, te wszystkie przygotowania do ślubu na nic nie mam pomysłu i to mnie tak strasznie dołuje...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:38   #4522
Zakorzenienie

evelina - bardzo ładna suknia. Będziesz mogła przy niej poszaleć troszkę z dodatkami. A jaki welon sobie do niej wypatrzyłaś ?
Stary 2009-01-30, 17:40   #4523
jaguraaa
Raczkowanie

Napisane przez kamila2100
także dołaączam do WAs dziewczyny 21 marzec 2009

witam

Cytat:

ja ja widzialam na zywo i jest super i wlasnie elegancka bardzo
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.

Edytowane przez jaguraaa
Czas edycji: 2009-01-30 o 17:42
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:41   #4524
Zakorzenienie

azzis - zgadzam sie ze te przygotowania moge tez wymeczyc... Ja ostatnio dostała dosłownie wstret do ogladania i wybierania sukni! juz za duzo sie naogladalam, a prowdopodnie wybiore ta ktora na samym poczatku mi przypadla do gustu.
Ale warto sie troche nameczyc bo ten dzien bedziemy pamiatac do konca zycia, a jaka bedzie radosc ze same (no dobra z pomoca TZow ) doprowadzilismy ze ten dzien wlasnie taki piekny byl...
Stary 2009-01-30, 17:44   #4525
evelina.00
Raczkowanie

Fotek nie mam ale na mnie wygladala lepiej niz na tym zdjeciu co sama pani powiedziala. Welon bedzie któtki 2 - warstwowy gładki. Kolor - perła i sukin i welonu. Fotki zrobie jak przyjdzie moja mam 34 rozmiar i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z dopasowaniem. No i cene do przyjecie jak na madonne bo tylko 2700.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:55   #4526
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
azzis - zgadzam sie ze te przygotowania moge tez wymeczyc... Ja ostatnio dostała dosłownie wstret do ogladania i wybierania sukni! juz za duzo sie naogladalam, a prowdopodnie wybiore ta ktora na samym poczatku mi przypadla do gustu.
Ale warto sie troche nameczyc bo ten dzien bedziemy pamiatac do konca zycia, a jaka bedzie radosc ze same (no dobra z pomoca TZow ) doprowadzilismy ze ten dzien wlasnie taki piekny byl...
Wiem, ze na pewno bedzie warto się nameczyć... Ale najgorsze jest to, ze ja na nic nie mam pomyslu...nie wiem co będzie pasowalo...jakie kolory itp. A jeszcze szukam po sklepach biżuterii takiej jaką sobie gdzieś tak umysliłam i nigdzie nie ma tego co chcę... Na dodatek wesele mamy w innym mieście i tak trzeba jeździć i załatwiać wszystko "na odległość" i praktycznie na wszystko zostaje 1 nie caly dzień - sobota do 14:00, bo tak mniej wiecej sklepy pracują.
Idę na TV. Obejrzę sobie nawet tą piłkę reczną
Udanego weekendu wszystkim życzę

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 17:59   #4527
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
domiks a mowilas ze masz tylko dwa salony!
czasem te okropienstwa calkiem inaczej wygladaja jak sie je zalozy, znaczy sie lepiej.

marta echhh no widac ta dziewczyna jakas nierozgarnieta, malo inetliogetna a do tego nie ma za grosz instynktu samozachowawczego.:rolley es:
raczej nie widze mozliwosci jej zmiany.

Nie slucham niczego bo ide pisac prace mgr, chyba ze sobie wlacze winapma, ale wtedy to jest lista wszytskiego co mam i leci sobie w tle

Jeszcze sie teraz poprztykalam z Tz. bo szukal od jakiego tygodnia szmatki do okularow. nie znalazal, no to chcialam byc mila i poszukac, przelecialam po jego szafie, w poszukiwaniu ze moze w spodniach zostawil czy cos. znalazlam - byla miedzy ciuchami, musial niechcacy zgarnac jak cos chowal do szafki. Przy okazji poukladalam mu rzeczy w szafce.
Jak przyszedl z zakupow, to z morda na mnie ze mu po kieszeniach grzebie (z jednych spodni 20zł wyciagnelam, zmientolone, ze albo by zgubul albo upral - wiec wyciagnelam by sie nie zgbulily) No i jak zaczal swoje wywody, to myslalam ze padne
Ja mam focha, bo co to ma znaczyc zeby chlop na mnie darl sie jak szukam szmatki a ten to ma manie wciskania czegos wszedzie. [szmatki do okularow ma 2 - jednej nadal szukamy, do tego gdzies posial mp3 i nie zdziwie sie jak juz gdzies posial pendriva ktorego mu kupilam pod choinke, bo juz od kilku dni go nie widzialam]
Także wdzięczność z jego storny ogromna.
tez tak mysle ze ona jest niereformowalna...
a co do tz no nic.. oni tak czasem maja ze najpiero mowia potem mysla.. ewnie mu teraz glupio ze taki jest narwany i zaraz cie przeprosi i podiekuje za chec pomocy

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kliwia, zastanawiałysmy z siostra Tz, gdzie tu sa salony u mnie i dwa nam przyszły do głowy. A jak chodziłysmy po moim malutkim mieście to się znalazło więcej. A raczej to nei były salony, tylko wypozyczalnie, po 5 sukienek na krzyz, babki jakieś dziwne. Jedna wyszła jakas stara i sie pyta co chcemy. No to ja mowie, ze princeski mi sie podobaja. A ona zaczeła wywód, ze za dwa tygodnie będzie miała piekna suknie sprowadzana z Lublina, ze idzie jakas koronka bokiem, zebym przyszla za dwa tygdonie. A te salony to w jakis kamienicach, wejscia od tylu, przez parkingi i w ciagu odziny obeszlysmy CHYBA wszytskie salony u mnei w miescie, a raczej pseudosalony

masz racje martucha, zaspokoiłam ciekawość i utwierdziłam się w przekonaniu, ze te suknie, które mi sie spodobały sa piekne. Tu u mnie to same beze, takie pomarszczone, pełno cudawianek na nich, jakieś róze, pomarszczone, osobne gorstey i spodnice. W jednym to babka sobie cos prasowala, jakas halke plecami do nas i tak gadala. A jak sie spytala i dowiedziala, ze slub w październiku to stwierdziła, że mam jeszcze duzo czasu
no niektore panie takie sa... ale z 2 strony co ty im sie dziwisz.. jak maja ze 2 klientki na miesiac to i towaru ze duzo nie ma ani one sie z zamawianiem niespiesa bo skoro to jakies psudosalony to nie ma kientek i tak sie to napedza... malo kientow kijowe suknie kijowe suknie malo klietow

Cytat:
Fotek nie mam ale na mnie wygladala lepiej niz na tym zdjeciu co sama pani powiedziala. Welon bedzie któtki 2 - warstwowy gładki. Kolor - perła i sukin i welonu. Fotki zrobie jak przyjdzie moja mam 34 rozmiar i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z dopasowaniem. No i cene do przyjecie jak na madonne bo tylko 2700.
jest bardzo ladna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-30, 18:12   #4528
stokrotka24
Zakorzenienie

Zdjęcie obrączek wkleję jutro bo nie mam u TZ kabla to aparatu. Kosztowały nas tylko 43 zł bo mieliśmy dużo złota i część robocizny zapłaciliśmy w złocie. Normalnie u nas kosztuje zrobienie 180 zł za obrączki. Co do sukienki to faktycznie nie pkazywałam jej tutaj. Mam tylko zdjęcie na dziwczynie od której ja kupiłam:http://photos04.allegro.pl/photos/40...49/506994975_1
http://photos04.allegro.pl/photos/128x96/506/99/49/506994975
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 18:18   #4529
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Kamila2100 witojcie, witojcie

Co do propozycji tytułu nowej części Naszego wątku, to tak mi teraz przyszła do głowy taka rymowanka
"Przygotowania w toku, bo ślub już w tym roku"...hehe
super tytuł Przygotowania w toku, bo ślub w tym roku czyli PM 2009 cz. IX to idealna nazwa na nową część

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ale bym sobie zjadla

dzien dobry w ogole
ja wracam do zdrowia, co prawda bardzo wolno, ale widze postepy

odebralismy obraczki
tadam tadam
śliczne

Cytat:
a ja jestem zla bo przez to ze sa ferie i moim przedszkolu jest mniej dzieci to dziewczyny zrobily taki ala grafik i sa krocej i wogle.. i zrobily go tez na przyszly tydzien i pani dyr pyta jednej laski czemu w grafiku nieuwzglednily marty (mnie) a ta chora dziwna laska na to ze to nie ona robila grafik tylko kasia i asia i prosze do nich z pretensjami (zamiast normalnie powiedziec ze po zapaleniu pluc jest okres rekonwalescencji i jeszcze mnie niebedzie.. co zreszta wszyscy wiedza pani dyr tez..) a pani dyr bezczelnie wyskakuje tekstem ciekawi mnie tylko kiedy jest sesia na usiu a ta laska zamiast zwyklego nie wiem bo pytanie nie namiejscu bezczelne i chore mowi do niej no jak to kiedy teraz (a ja mam 1 egzamin 7 lutego a 2 - 22... wiec jaka sesja? chyba dla dziennych a ja jestem na zaocznych) i pani dyr tak tez myslalam..
po raz kolejny ta laska zachowala sie jak pajac.. to ze gadala pani dyr rozne dziwne rzeczy ze czegos niby nierobimy itd.. to wiedzialam ale tak sie wcinac i gadac *******y to przegiecie.. a potem na bezczela dzwoni do mnie i pyta czy wracam teraz czy jednak doperoo po feriach.. bo pani dyr zachowala sie nieladnie mowiac.. i mi opowiada.. a sama jak sie zachowala.. powiedzialam jej ze niechce mi sie z nia gadac i sie rozlaczylam..
na to moj wojtek pojechac teraz z moim l4 i powiedzial pani dyr ze pluca nie sa do konca czyste i mnie niebedzie w tym tygodniu a na pytanie czy wroce 9 odpwoiedzial - nie wiem jesli bedzie zdrowa.. niedoleczonej jej napewno niepuszcze podziekowal i wyszedl.. bozzz.. ale mam cisnienie..

musze zjesc czekolade...
co za babszty, żal. Najważniejsze to miec czyste sumienie, ty je masz, więc nie martw się tą wredną koleżanką

Cytat:

Cytat:
piękna sukienka

edit
zapomniałam napisać, ze jestem już po wizycie u tej lekarki. od razu się do niej przepisałam i jestem happy Okazało się, że mam anginę, dostałam leki i będzie ok. A ten pajac mnie chciał gripexem wyleczyć ŻAL !

wszystkim choruszkom życzę dużo zdrowia i szybiego powrotu do pełni sił

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-01-30 o 18:21
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-30, 18:49   #4530
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
a może coś takiego, co wkleiłam? wiesz, moja koleżanka ma taką samą długość włosów, i na wese4le siostry fryzjerka ją przepieknie uczesała, spięła włosy do tyłu, część zostawiła rozpuszczonych, cudo! jak znajdę zdjęcie to Ci pokażę

dzieki

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości