|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
a pominajac fakt ze pani dyr jest palantem... jest mi zal mi bo laska ktora swego czasu uwazalam za fajna osobe.. po raz 2 totalnie zawiodla moje zaufanie.. raz juz tak zrobila mowiac przy mnie do pani dyr ze jej zamienicza wogole niepracuje niebawi sie z dziecmi td.. co bylo wierudna bzdura... myslalam ze po naszej rozmowie bo wtedy wszystkie powiedzialysmy co o tym myslimy (plusem jest to ze jestesmy wszystkie mlode i czesto chodzimy razem na pizze i mozemy sobie mowic takie rzeczy ktore nas bola) myslalam ze po tym naszym pizzowym wyrzuceniu zalu ze sie wyprostowala a ta poraz kolejny pokazala ze nie.. i jeszcze dzwoni do mnie i jak dyby igdy nic przedstawia mi ta sytuacje..
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Sałatka grecka to jest to mniam mniam
![]() Ja też dopisłam ja do weselnego menu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
ale sie wyrzylam i wygadalam
![]() ![]() ![]() no i kolejna dobra wiadomosc iwi dstje hem wiec w poniedzialek najdalej wtorek bedzie juz w domku ![]()
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
niestety czasem kolezanki z pracy lepiej zeby zostaly TYLKO kolezankami z pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit.. dobra zmiana tematu bo sie tak smentnie zrobilo ![]() takie pytanko luzne.. sluchacie teraz czegos? ja sie "katuje" a moze ratuje ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-01-30 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Przyjazn wystawiana jest czasem na rozne próby... na razie nie pozwól zeby to zniszczyło wasze kontakty, chociaz rozumiem jak sie czujesz, troche oszukana.
A ja dalej nie zjadlam czekolady ![]() ![]() Dziewczyny a jakie macie podejscie do walentynek? Lubicie to swieto, czy nie przepadacie ze mnostwem czerwonych serduszek na kazdej sklepowej wystawie ? ![]() Ja juz dzis widzialam dekoracje walentynkowe w sklepach!! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-01-30 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z takich dekoracyjnych rzeczy to dobija mnie jak sciagaja na wszystkich swietych znicze a juz pojawiaja sie mikolaje...
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam u siebie w mieście w salonach...w 5ciu salonach sukni ślubnych..w godzine wszytskie obeszłyśmy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Mi osobiście też dekoracje nie przeszkadzają, tylko jak pojawaiją się za wcześniej to człowiek za bardzo sie napatrzy i w walentynki już tego za dużo...
martucha - to tylko sie cieszyc z takiego przyszlego meza ![]() Moj tez jest cudowny - jak jest! bo ciagle w pracy siedzy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() martucha db ze Iwi wraca do zdrowia.Cos czesto miewa te ataki bidulka.A ta dyrektorka to jakas porypana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dyr sie juz przestalam przejmowac ![]() no i zjadlam cala tablicze czekolady mietowej przywieionej prze sasiadke w prezencie z irlandii nic nawet siostrze niezostawialm bedzie sie drzec jak wroci od iwki ![]() A moze wyrzucę opakowanie to sie nie kapnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
domiks a mowilas ze masz tylko dwa salony!
![]() czasem te okropienstwa calkiem inaczej wygladaja jak sie je zalozy, znaczy sie lepiej. marta echhh no widac ta dziewczyna jakas nierozgarnieta, malo inetliogetna a do tego nie ma za grosz instynktu samozachowawczego.:rolley es: raczej nie widze mozliwosci jej zmiany. Nie slucham niczego bo ide pisac prace mgr, chyba ze sobie wlacze winapma, ale wtedy to jest lista wszytskiego co mam i leci sobie w tle ![]() Jeszcze sie teraz poprztykalam z Tz. bo szukal od jakiego tygodnia szmatki do okularow. nie znalazal, no to chcialam byc mila i poszukac, przelecialam po jego szafie, w poszukiwaniu ze moze w spodniach zostawil czy cos. znalazlam - byla miedzy ciuchami, musial niechcacy zgarnac jak cos chowal do szafki. Przy okazji poukladalam mu rzeczy w szafce. Jak przyszedl z zakupow, to z morda na mnie ze mu po kieszeniach grzebie ![]() ![]() Ja mam focha, bo co to ma znaczyc zeby chlop na mnie darl sie jak szukam szmatki a ten to ma manie wciskania czegos wszedzie. [szmatki do okularow ma 2 - jednej nadal szukamy, do tego gdzies posial mp3 i nie zdziwie sie jak juz gdzies posial pendriva ktorego mu kupilam pod choinke, bo juz od kilku dni go nie widzialam] Także wdzięczność z jego storny ogromna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
atomufka - moj TZ jest ratownikiem medycznym, pracuje obecnie na dwa etaty! na szpitalu na OIOMie i na pogotowiu karetka jezdzi! szalona i odpowiedzialna praca!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Kliwia, zastanawiałysmy z siostra Tz, gdzie tu sa salony u mnie i dwa nam przyszły do głowy. A jak chodziłysmy po moim malutkim mieście to się znalazło więcej. A raczej to nei były salony, tylko wypozyczalnie, po 5 sukienek na krzyz, babki jakieś dziwne. Jedna wyszła jakas stara i sie pyta co chcemy. No to ja mowie, ze princeski mi sie podobaja. A ona zaczeła wywód, ze za dwa tygodnie będzie miała piekna suknie sprowadzana z Lublina, ze idzie jakas koronka bokiem, zebym przyszla za dwa tygdonie. A te salony to w jakis kamienicach, wejscia od tylu, przez parkingi
![]() ![]() masz racje martucha, zaspokoiłam ciekawość i utwierdziłam się w przekonaniu, ze te suknie, które mi sie spodobały sa piekne. Tu u mnie to same beze, takie pomarszczone, pełno cudawianek na nich, jakieś róze, pomarszczone, osobne gorstey i spodnice. W jednym to babka sobie cos prasowala, jakas halke plecami do nas i tak gadala. A jak sie spytala i dowiedziala, ze slub w październiku to stwierdziła, że mam jeszcze duzo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
co ja widze od 50min cisza na forum
![]()
#4518 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zamówiłam suknie White One 411 pewnie Wam sie nie spodoba bo na pierwszy rzut oka szalu nie robi ale jest bardzo elegancka i o to mi chodzilo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
ewelina jest bardzo ładna, moja jest w tym samym stylu
![]() ![]() a nie masz fotek na sobie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ostatnio jakieś doły i nie specjalnie chce mi się udzielać na forum
![]() ![]()
#4522 |
Zakorzenienie
|
evelina - bardzo ładna suknia. Będziesz mogła przy niej poszaleć troszkę z dodatkami. A jaki welon sobie do niej wypatrzyłaś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Raczkowanie
|
Napisane przez kamila2100
także dołaączam do WAs dziewczyny ![]() ![]() witam ![]() Cytat:
ja ja widzialam na zywo i jest super i wlasnie elegancka bardzo ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-01-30 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
azzis - zgadzam sie ze te przygotowania moge tez wymeczyc... Ja ostatnio dostała dosłownie wstret do ogladania i wybierania sukni! juz za duzo sie naogladalam, a prowdopodnie wybiore ta ktora na samym poczatku mi przypadla do gustu.
Ale warto sie troche nameczyc bo ten dzien bedziemy pamiatac do konca zycia, a jaka bedzie radosc ze same (no dobra z pomoca TZow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Raczkowanie
|
Fotek nie mam ale na mnie wygladala lepiej niz na tym zdjeciu co sama pani powiedziala. Welon bedzie któtki 2 - warstwowy gładki. Kolor - perła i sukin i welonu. Fotki zrobie jak przyjdzie moja mam 34 rozmiar i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok z dopasowaniem. No i cene do przyjecie jak na madonne bo tylko 2700.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę na TV. Obejrzę sobie nawet tą piłkę reczną ![]() Udanego weekendu wszystkim życzę ![]()
![]() |
#4527 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tz no nic.. oni tak czasem maja ze najpiero mowia potem mysla.. ewnie mu teraz glupio ze taki jest narwany i zaraz cie przeprosi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie obrączek wkleję jutro bo nie mam u TZ kabla to aparatu. Kosztowały nas tylko 43 zł bo mieliśmy dużo złota i część robocizny zapłaciliśmy w złocie. Normalnie u nas kosztuje zrobienie 180 zł za obrączki. Co do sukienki to faktycznie nie pkazywałam jej tutaj. Mam tylko zdjęcie na dziwczynie od której ja kupiłam:http://photos04.allegro.pl/photos/40...49/506994975_1
http://photos04.allegro.pl/photos/128x96/506/99/49/506994975 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() edit zapomniałam napisać, ze jestem już po wizycie u tej lekarki. od razu się do niej przepisałam i jestem happy ![]() wszystkim choruszkom życzę dużo zdrowia i szybiego powrotu do pełni sił ![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-01-30 o 18:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.