|
|
#4501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
Też się przymierzam do tego olejku kokosowego, tyle zachwytów słyszę
![]() Ale mam ostatnio inny problem z włosami i nie mam pojęcia, co z tym zrobić, bo pierwszy raz mnie to dopadło. Cholerny łupież
|
|
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam poprzednio odpisać, więc z opóźnieniem zareaguję.
Cytat:
![]() A cała reszta porównywanych elementów wypada marnie. Tej wiosny wyjątkowo mocno to do mnie dociera, niestety. |
|
|
|
|
#4503 | |||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie wiem, o czym to świadczy, ale lubię te jej kopy w Cytat:
Cytat:
![]() A co do słuchania - kiedy ludzie przychodzą do mnie z problemem zwykle staram się trzymać gębę na kłódkę i dać im się wygadać. Często kiedy zwerbalizują swoje emocje i mysli - sami zauważają, co powinni zrobić. Ja mogę, co najwyżej pomóc w kwestii metody osiągnięcia celu. Cytat:
Z wdzięczności ona mu powiedziała, że wyznałam jej w sekrecie, że Ivo nie jest jego synem. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czasem myślę, że mnie trzeba by było przemielić i pozlepiać na nowo. Tylko czy ja bym tego chciała? Bo to jest to pytanie - czy lepiej jest być szczęśliwym głupcem, czy nieszczęśliwym mędrcem (nie żebym się z mędrca uważała ).Cytat:
Mnie się tu podoba, to to jest takie sajkologowanie zwrotne. Ja trochę Tobie, Ty trochę mnie i... jakoś życie jest fajniejsze. Cytat:
Cytat:
Ale ten kod kulturowy do mnie nijak nie trafia. ani muzyka, ani te żałosne układy taneczne, anie sposób pokazywania emocjonalności, ani nawet estetyka. Ale musiałam sprawdzić. Dowiedzieć, się, dlaczego nie lubię i czy w ogóle nie lubię. Bo wczesniej zadziałałam trochę jak ludzie krytykujący matal bez przesłuchania choćby kilku kontrolnych kawałków. Niby można przewidzieć na podstawie tragnmentów, ale lepiej tego nie robić. Myslę, że jeszcze kiedyś dokonam kontrolnego oglądania innego filmu, ale obawiam się, że bardzo mijam się z Bolly. Łomatulu! Toż to wielka rzecz! Gratuluję i równiezdomagam się zdjęć. ![]() Nie mogę spać. Położyłam się przded północą i ostatecznie... khe... obudziłam Królewnę, bo doszłam do wniosku, że co się będę sama w łóżku przewracać. Miałam zamiar pospać do 12 i psinco. Nie śpię od 7.40. Niech mnie ktoś kopnie!
|
|
#4504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wiesz, że pomogłaś mi nieraz Czasem właśnie chodzi o to, by usłyszeć, co się samemu mówi bądź pisze![]() Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4505 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nota bene pierwszy posiłek, na jaki zaprosiłam go do domu to były owoce morza w cieście smażone na głębokim tłuszczu. Pychota! Mogłam sobie zjeść całość, bo nawet nie tknął. Cytat:
Z życiem ludzkim jest tak samo, jak z człowiekiem: z zewnątrz wygląda lepiej, niż od wewnątrz. ![]() Dla postronnego obserwatora jesteś piękną, zadbaną kobietą single, z własnym mieszkaniem, ciekawą pracą, sukcesami tanecznymi na koncie i literacka pasją, która ma spore szanse dać naprawdę dobre efekty. Rozumiesz tę perspektywę?
|
|
#4506 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Komp mi sie wywala wiec bez cytowania;
1 noc muzeów fajna sprawa a niedługo będziemy miec jeszcze noc teatrów, noc jazzu i noc sakralną ![]() ![]() zazdroszczę udzion szczęsliwym w swej nieświadomości-Ci to mają dobrze-czasem az sie cisnie na usta-dobrze być idiotą! jutro być może wybiorę sie na bauhaus
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie staje chudszym o 19 kilogramow?
|
|
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
Vesenko - robię Twoje piekielnie ostre ziemniaczki
![]() Rodzinka już farszem zachwycona ![]() Trochę zmodyfikowałam - dodałam parę przypraw jeszcze, podlałam farsz czerwonym winem półsłodkim... Gryx - szacunek ![]() Ja póki co jestem lżejsza 3 kg |
|
|
|
#4509 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomniałam sie pochwalić- od wczoraj mam nowy komputer
- ale jeszcze nadaję ze starego-muszę sie ostatecznie przenieśc, a to trochę potrwa
|
|
#4510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-16 o 13:19 |
|||||
|
|
|
#4511 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wymaga to niestety paru miesiąców wyrzeczeń i diety
![]() Vesenko-dzieki,będę pić i odstresowywać się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4512 | ||
|
Zadomowienie
|
Sabbath, wiem, że dziewczyny już wszystko co ważne napisały w tym temacie, ale zbulwersowała mnie ta historia i jakoś nie mogę się do tego nie odnieść.
Zwróć uwagę, że wszystkie tu jesteśmy różne, ale każda zareagowała w sposób jednoznaczny, czyli szok i negatywna ocena tejże koleżanki. Zatem Twoje czerwone światełko nie świadczy o małostkowości, ale właśnie o tej własnej miłości, o której słusznie kiedyś pisałaś i szacunku do samej siebie. Nie jesteś, jakby to ująć , yyyy niekoleżeńska (?) czy zazdrosna, skoro słusznie nie masz nic przeciwko, by Twój spotykał się bez Ciebie z innymi kobietami na stopie koleżeńskiej. Ale ta sytuacja z Panną toksyczną jest kuriozalna. No nijak nie mogę zrozumieć, dlaczego nie chciała iść z własnym partnerem skoro z nim jest. Przychodzi mi na myśl jedno, że może nie uważa go na tyle za atrakcyjnego, by pokazać go szczęśliwemu exowi. Jeżeli tak by było w istocie, to chyba powinna przyznać, że związek się skończył i ani miłości ani szacunku dla partnera już w nim nie ma. W każdym bądź razie zostawienie w domu własnego faceta i podjęcie próby umówienia się z żonatym, by odgrywać szopkę pt. jacy my jesteśmy zakochani (bo tak to widzę, skoro Królewna miał udawać, że z tą Panią jest w związku) nie świadczy o niej dobrzeSabb, tego czasu dla rodziny i przyjaciół jest zawsze za mało, więc wyałtuj taką znajomość, bo szkoda go tracić z kimś takim. Nie miała prawa prosić Ciebie o taką przysługę. Nawet gdyby była singielką, to w tych okolicznościach, o których wspomniałaś, nie miała zwyczajnie prawa wrzucać Ciebie w taką rolę i powodować dyskomfort psychiczny. No chyba, że jest się zapatrzaną w siebie próżną lalką z kompleksami, to wtedy -rzeczywiście-zupełnie co innego się liczy. I jakoś nie wierzę, że szczera rozmowa z nią przyniosłaby pożądane skutki, więc doradzam tak jak dziewczyny: ochłodzić znajomość. Nie dziwię się, że ludzie sugerują Ci zawód psychologa. Lubisz ludzi a to się czuję bardzo mocno w Twoich wypowiedziach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-05-16 o 13:16 |
||
|
|
|
#4513 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4514 |
|
BAN stały
|
Wywaliłam właśnie 4 szt spodni...za małe
no ale dodatkowe 6cm w biodrach w ciągu 3 miesięcy to niezły wynik
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Polly, Noc Muzeów jest genialnym pomysłem. Bardzo lubię tę ideę i jak co roku żałuję, że nie jestem w Wiedniu (oni to chyba jakoś na początku jesieni organizują) czy Paryżu , ale w moim mieście i tak jest co oglądać, więc nie będę narzekać ![]() Ten tłok to mnie zawsze dziwi, ale pozytywnie A atmosfera jest magiczna.
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, jak ja ci zazdroszczę tych nocy
I wszystkim mieszkającym, w wielkich miastach w tym momencie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4517 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nie zniszczonych spodni nie wyrzucam tylko pakuję w wory prózniowe i chowam-jak kiedys nagle schudnę będą jak znalazł w takich chwilach upewniam sie ze decyzja o pozostaniu w krakowie po studiach była jedną z najlepszych w moim życiu
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ciągle mam nadzieję, że kiedyś wrócę do ukochanego Wrocławia, mimo, że "mieliśmy" trudne momenty....
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4520 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie dałam rady. Kurczę, bolą mnie oczy i głowa, spać mi się chce, ale po tym, jak zostałam obudzona po raz dziesiąty już nie udało mi się zasnąć. Aktualnie mam w sobie tyle frustracji i agresji, że aż mi niedobrze. ![]() Cytat:
![]() Nie chcę wiedzieć. ![]() Cytat:
I racjonalnie. Trafia do mnie Twoja argumentacja. Cytat:
Cytat:
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie tylko 7 lat mojego życia Kawał czasu...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-16 o 13:57 |
|
|
|
|
#4523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chcą się z Tobą alkoholizować Cytat:
Sabb, to jest natura chomika.
|
||
|
|
|
#4524 |
|
Konto usunięte
|
Ziemniaczki Vesenki wyszły pysznie
- rodzina zachwycona moim talentem kulinarnym |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Oj taaak
Natury chomika nie posiadam - wyrzucam bez sentymentu rzeczy, w których się nie mieszczę (bo nie łudzę się, że się w nie kiedyś zmiesczę ), rzeczy, kosmetyki, których nie używam, które stoją. Wyrzucam lub oddaję - ale nie lubię nagromadzenia tych zbędności w moich szafach i na półkach.
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4527 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() a szkoda fakt i to wszystkie moje ulubione za małe ech w białe rurki na bank się nie wcisnę więc chyba założę wątek wymiankowy na wizażu. Ostatnio fajne żółte spodnie widziałam w House... muszę tam zajrzeć., trzeba troche kolorów wnieść do mojej prawie czarnej garderoby, jak dzisiaj zaczęłam składać bluzki to 3/4 to czarne. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tak tylko przy przeprowadzkach
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubiłam Altanę ( na Kuźniczej) i Graciarnię na Kazimierza Wielkiego. I jeszcze 7 Kotów No i Spiż, ale w wersji "ogródkowej" na Rynku![]() Powrót rozważam, ale nie wiem czy to będzie za 10 czy 20 lat, czy jeszcze później... Coś mi się widzi, że nieprędko to będzie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-16 o 14:12 |
|
|
|
|
#4530 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
całkiem możliwe, że tam byłam. Pamiętam też, że fajny pub był też w jakiejś galerii w centrum. Dziwne, bo było to w nocy a przejść można było. Schodkami w dół? Madzik, sorry za moje łamigłowki ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

Ty przynajmniej nie zrezygnowałaś z roboty, która da Ci przyzwoitą emeryturę w imię robienia diabli wiedzą czego diabli wiedzą kiedy i diabli wiedzą po cholerę... 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
-nie poszliśmy, ale zaraz obok jest geologiczne-i bez kolejek-a wiadomo ze lepszy rydz niz nic, a jeszcze obok cricot2. Ludzi duzo wszędzie,ale atmosfera bardzo fajna
Bo to jest to pytanie - czy lepiej jest być szczęśliwym głupcem, czy nieszczęśliwym mędrcem (nie żebym się z mędrca uważała