|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
|
|
|
|
#4502 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Taki mały trick: warto obadać wózek w sklepie, a potem kupić na Allegro, wychodzi znacznie taniej, a sprzedawcy często dorzucają sporo gratisów, za które w sklepie trzeba byłoby zapłacić dobrych kilka stówek ![]() Cytat:
![]() Jakieś tam Ferrari z włókna węglowego czy cuś
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie najtaniej dostane tabletki Yaz?
|
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiecie może gdzie kupię hantle 1kg. Najlepiej w cenie która nie doprowadzi mnie do bankructwa
????
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko moje chyba mają po 1.5 kg , 1kg powinny być tańsze.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-05-06 o 14:24 |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się nad żelowaniem naturalnych paznokci. Czy któras z Was moze to robiła w Lublinie i moze mi polecic kogos? (i cene napisac)
Bo podobno jak kosmetyczka zle to zrobi to odpada szybko... (nie chcę tipsów tylko położyć żel na moje naturalne )
Edytowane przez Olusiaa_ Czas edycji: 2010-05-06 o 14:58 |
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Yaz nie brałam, ale wszystkie anty kupowałam taniej w aptece studenckiej na miasteczku UMCS, zdaje sie ze ul. Langiewicza, za przychodnią.
|
|
|
|
#4509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale namiary na tą tanią aptekę mogę Ci dać:Apteka, Serwan Izabela mgr farmacji 20-019 Lublin, ul. Narutowicza 83 TEL (81) 5342980 Tylko nie wiem czy ten telefon jest aktualny, bo nigdy do nich nie próbowałam dzwonić - na szyldzie telefonu nie mają, jak kiedyś szukałam, to nigdzie nie mogłam znaleźć, więc do tej pory wydawało mi się, że telefon do nich stanowi wiedzę tajemną niedostępną dla szarego zjadacza chleba, bo nie nadążaliby odbierać telefonów, ale cośtam się wygooglowało
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kati
jutro zadzwonie i zapytam. Poszukiwanie najtańszych Yasminelle czas zacząć
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Yasminelle kupowałam za 32 zł w aptece za hotelem Huzar- na Spadochroniarzy.
W studenckiej jakoś 34 zł. |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
A no właśnie w którymś wątku było że na spadochroniarzy czy weteranów jest tanio ale się upewniam. Bo będę kupować 3 opakowania a np. w jednej takiej aptece są za 38 to 18zł to już duża różnica
|
|
|
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
Hej, a widziałyście może gdzieś ostatnio tego typu tenisówki? http://moda.allegro.pl/item102934446...ki_roz_38.html
nie koniecznie takie same, tylko żeby było widac o co chodzi. Bo ja rozglądałam się narazie pobieżnie i nie widziałam nigdzie, a w zeszłym roku były na każdym kroku A na nie chciałabym kupować przez internet, zawsze wolę przymierzyć, no chyba że już nie będzie wyjścia.
|
|
|
|
#4514 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki może wiecie gdzie mogłabym kupić w miarę tanio rękawiczki typu całuski?
(http://www.allegro.pl/item1016229177...aluski_dl.html) Kryte (jak w linku) lub bez palców?
|
|
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny mam prośbę możecie mi podpowiedzieć gdzie w Lublinie układaja diety odchudzające tzn. słyszalam że jest takie miejsce że jedziesz oni układaja ci diete np.tydzien jesz samą karkówkę itp. szukałam na necie ale nie wiem nawet jak to miejsce się nazywa więc nie za bardzo wiedziałam czego szukałam.
Blagam pomóżcie! Każda podpowiedź się liczy!
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Pałacu Parysów - indywidualny zestaw ćwiczeń + dieta http://www.chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ koleżanka chodzi i bardzo sobie chwali, są efekty
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wittchen
|
|
#4520 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tak na marginesie czy są tu jakieś ciężarówki lub młode mamusie? dokładnie siłownia magnum w pałacu parysów, współpracuja z kurierem lubelskim w akcji chudniesz-wygrywasz zdrowie, ale myslę ze dietę indywidualną tez dobiorą
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny muszę, po prostu muuszęę !! miećtaką tunikę http://szusz.com.pl/Tunika_Black-59.html tylko kolorze pudrowego różu lub beżu. Gdyby któraś gdzieś widziała, mogą być sklepy, net, cokolwieeek
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu z tej strony nie możesz kupić?
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jest czarna ?
![]() Jak nie znajde w beżu lub różu to moze kupie ale.. lato idzie a do czego ja ją załoze.. tylko czarne leginsy mi sie widzą.. a to za ponuro na lato
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2010-05-07 o 13:15 |
|
|
|
#4524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale! Dieta nie jest układana indywidualnie, treningi tez nie. Wszyscy mają to samo, a cena ok 200zl/mc [o ile dobrze pamiętam 180zł siłownia do godz. 15, 230zł bez ograniczeń, 20zł parking ]. Dieta wymaga bardzo wielu wyrzeczeń i na dłuższą metę trudno utrzymać i bardzo łatwo o jojo [je się ok 800kcal], cały proces trwa dość długo: ta karkówka , odchudzanie, stabilizacja-myślę, że od 3 miesięcy w górę. Jest wątek na Wizażu. Poszukaj pod hasłem "magnum".Dietetyk jest też w Olimpie, jak się wchodzi do starej części to jest po lewej gabinet kosmetyczny Prima chyba, ułożenie diety 60zł, konsultacje 40zł. Ew. w Paco jest dietetyk, ale nie wiem jak to wygląda cenowo. Cyska- trochę się spóźniłaś, takie tuniki w kolorze bladego różu i miętowe były w h&m, tylko bez zamka.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-05-07 o 13:44 |
||
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny orientujecie się może jak jest ze spodniami na wyprzedaży w Camaieu w plazie? Jest jeszcze jakiś wybór?
|
|
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Poszukuję długiej bawełnianej zwiewnej spódnicy, czarnej, ciemnozielonej albo granatowej. Mignęły mi jakieś w Orsayu i Camaieu, ale same jasne kolory
|
|
|
|
#4527 |
|
Konto usunięte
|
widziała może któraś ostatnio w jakimś obuwniczym balerinki w kolorze morskim? były kiedyś w deichmanie, ale się wszystkie rozeszły, przynajmniej w tesco. jakakolwiek firma, tylko żeby cena nie zwalała z nóg
![]() no i najlepiej w śródmieściu, tudzież okolice tesco, ewentualnie w którymś z pozostałych deichmanów jeszcze jakieś zostały? |
|
|
|
#4528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odwiedzili i Galerię Błękitną, jednak wózek kupili w "Krzysiu". Udało im się, bo spory rabat był na nosidełko.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

????

, 1kg powinny być tańsze.

ale namiary na tą tanią aptekę mogę Ci dać:

(