Wielbicielki Piękna część 3 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 21:59   #4501
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna część 3

ja trenuje taniec towarzyski
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 22:01   #4502
anusiuniaa
Zakorzenienie

też kiedys chciałam
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 22:01   #4503
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

ale fajjnie tez bym chciala
a ile trenujesz juz ?
Stary 2009-06-04, 22:03   #4504
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
ale fajjnie tez bym chciala
a ile trenujesz juz ?
no to bedzie tak dwa lata
Stary 2009-06-04, 22:05   #4505
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
no to bedzie tak dwa lata
o to juz dlugo
a sama poszlas na taki tance ?
Stary 2009-06-04, 22:18   #4506
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
o to juz dlugo
a sama poszlas na taki tance ?
TŻ mnie zaciagnal
Stary 2009-06-04, 22:19   #4507
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
dzień dobry

wstałam dziś wcześniej trochę, udało się wstać o 11 hehe
właśnie spijam kawkę, zaraz muszę się ogarnąć, posprzątać trochę, i umyć włoski, zrobić makijaż.

Kasiu ja mam do Ciebie prośbę;D mogłabyś wyczarować takie bóstwo jak ma gwen stefani w teledysku 4 in the morning? wkleję fotkę niżej
pięknie ma te oczka zrobione

ale mnie wkurzają z tymi reklamami the sims 3, co przełączę..to to reklamują
a ja nie mogę tego mieć!!!!
Hehe a ja ciągne właśnie A wiesz może jakie są dla nich minimalne wymagania? Bo moze ciągne niepotrzebnie...

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj od rana mam fatalny humor. Wszystkie moje koleżanki z rodzinnego miasta od wczoraj piszą mi że nie mogą przyjść na wesele (mimo że potwierdzenia były do 1 czerwca). Czuję sie beznadziejnie bo zawsze znajdowały dla mnie czas jak przyjeżdżałam nawet bez zapowiedzi a teraz kiedy wiedziały rok wcześniej odmawiają i to w tak ważny dla mnie dzień
Jeju właśnie czegoś takiego nie lubię. Ja zawsze się stawiam na ważnych uroczystościach bo wiem, że osoby które zapraszają muszą się bardzo starać żeby coś takiego urządzić, nie wiem cóż może być takiego ważnego żeby odpuścić sobie ślub koleżanki :/
Cytat:
Napisane przez cashmere20 Pokaż wiadomość
Jestem już po kolejnym egzaminie i za niedługo muszę wracać znowu do nauki, bo jutro też mam egzamin

fajnie, że Ania wygrała ma ładny brzuch i w ogóle jest ładna

mi się podobasz w czarnych albo w blond, w czarnych wyglądasz starzej, ale jesteś bardziej wyraźna, a w blondzie delikatnie i dziewczęco

ja bym się nie zdecydowała na zrobienie takiego samego tatuażu z przyjaciółką jeśli chodzi o wzór to mi się podobają gwiazdki. a jeśli chodzi o miejsce, które można zakryć to np. za uchem. Ja mam tatuaż za uchem i właściwie mało kto go widział, bo głównie w rozpuszczonych włosach chodzę. a na nadgarstku lub karku też spoko będzie wyglądać coś małego
Dlaczego byś nie zrobiła, Cashmere?
Cytat:
matko, umyłam dziś włoski i przedzieliłam moją grzywkę na dwa boki, i wyglądam jak debil bez grzywki;p
jednak chyba ją zetne na prosto...a na zdjęciach to już w ogóle jak ciota wyszłam;D dobrze, że je usunęłam.
Ale rozdzieliłaś na boki z przedziałkiem pośrodku? Jak tak to spróbuj ją jakoś inaczej odgarnąć bo jak ja rodzielę grzywkę po środku głowy to też wyglądam jak downik dopiero jak ją odgarne do tyłu lub na bok jest ok

Cytat:
Napisane przez tequilla.sunrise Pokaż wiadomość
oto efekt mojej zabawy z linerem
siedział mi od wczoraj w głowie łapkowy makijaż. zrobiłam go tak dla zabawy raczej. przydałaby się jakaś imprezka przebierana- przebrałabym się za kobietę kota i zrobiła takie łapki
Cudny ten makijaż!! Chyba sama popróbuję :P

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
to ja wole bardziej Marysię;P
Ja też, jak dla mnie Marycha rulezzz :P

Kasiu ja nic już nie mówię nt Twoich makijaży bo musiałabym się ciągle powtarzać

Ostatnio przez tą pogodę i świadomość zbliżającego się urlopu mam mega dobry humor I to już od kilku dni. Na dodatek przyszły tydzień jest tygodniem TT (wyścigów motocyklowych, zjeżdżają się motocykliści z całego świata na to) i jest taki harmider, wszędzie pełno ludzi, moja wyspa ożyła Czuję się prawie jak nad bałtykiem w sezonie tylko z tą różnicą że ludzie mówią w przeróżnych językach i gofrów brak A motocykle są po prostu wszędzie, co prawda utrudniają mi trochę poruszanie się samochodem ale ja lubię jak coś się dzieje więc im wybaczam Porobię może w weekend zdjęcia to Wam pokażę jaki tu bałagan teraz mamy

A dziś upatrzyłam w sklepie taką tuniczkę fajną z paskiem pod biustem Na taką polowałam więc jestem mega zadowolona Teraz tylko dylemat- fioletowa czy panterka W sobote musze dokonać wyboru, bo dziś nawet nie przymierzałam.
Stary 2009-06-04, 22:29   #4508
anusiuniaa
Zakorzenienie

dobranoc kochane
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 22:33   #4509
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ mnie zaciagnal

no nie zartuj
moj to sie nogami i rekami zapieral
Stary 2009-06-04, 22:34   #4510
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
dobranoc kochane
Dobranoc Aniu
A co do makijażu zeby wisz sobie w YouTube zebra make up i wyjdzie tego sporo. Może coś ci sie spodoba.
Ja teraz nie bardzo mam czas robić makijaże na zamówienie bo juz za kilka dni lecę do Polski na swój ślub i dlatego jestem bardzo zajęta

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 22:43   #4511
coolasana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
Hehe a ja ciągne właśnie A wiesz może jakie są dla nich minimalne wymagania? Bo moze ciągne niepotrzebnie...

Jeju właśnie czegoś takiego nie lubię. Ja zawsze się stawiam na ważnych uroczystościach bo wiem, że osoby które zapraszają muszą się bardzo starać żeby coś takiego urządzić, nie wiem cóż może być takiego ważnego żeby odpuścić sobie ślub koleżanki :/

Ale rozdzieliłaś na boki z przedziałkiem pośrodku? Jak tak to spróbuj ją jakoś inaczej odgarnąć bo jak ja rodzielę grzywkę po środku głowy to też wyglądam jak downik dopiero jak ją odgarne do tyłu lub na bok jest ok

Cudny ten makijaż!! Chyba sama popróbuję :P

Ja też, jak dla mnie Marycha rulezzz :P

Kasiu ja nic już nie mówię nt Twoich makijaży bo musiałabym się ciągle powtarzać

Ostatnio przez tą pogodę i świadomość zbliżającego się urlopu mam mega dobry humor I to już od kilku dni. Na dodatek przyszły tydzień jest tygodniem TT (wyścigów motocyklowych, zjeżdżają się motocykliści z całego świata na to) i jest taki harmider, wszędzie pełno ludzi, moja wyspa ożyła Czuję się prawie jak nad bałtykiem w sezonie tylko z tą różnicą że ludzie mówią w przeróżnych językach i gofrów brak A motocykle są po prostu wszędzie, co prawda utrudniają mi trochę poruszanie się samochodem ale ja lubię jak coś się dzieje więc im wybaczam Porobię może w weekend zdjęcia to Wam pokażę jaki tu bałagan teraz mamy

A dziś upatrzyłam w sklepie taką tuniczkę fajną z paskiem pod biustem Na taką polowałam więc jestem mega zadowolona Teraz tylko dylemat- fioletowa czy panterka W sobote musze dokonać wyboru, bo dziś nawet nie przymierzałam.

tak, wiem jakie są, zaraz Ci pokaże, o tutaj http://pl.thesims3.com/game/systemreq

no tak odgarnęłam tą grzywkę na dwa boki z przedziałkiem pośrodku;p ale chodzi o to..że nawet jak mam na bok..to źle się czuje jakoś;/ jakbym cały czas włosy miała tłuste, dlatego zawsze miałam grzywkę na prosto lekko podwiniętą, ale tak mi szybko rośnie, że szok, co podetnę, to za 2 tyg już muszę znowu podciąć;p szkoda, że reszta włosów mi tak szybko nie rośnie

kurdee dziewczyny, wybijcie mi z głowy pomysł dekoloryzacji i przefarbowaniu sie znowu na blond tak mnie kusi mmm...
mam wrażenie, że w tych ciemnych włosach wyglądam jak taka szara myszka...
no i musze sobie kupić samoopalacz, bo jestem za blada!! kto mi doradzi jakiś do 20-30 zł? łatwy w aplikacji, bo to bedzie moj pierwszy samoopalacz w życiu..no i ma być do twarzy

coolasana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 22:49   #4512
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

no nie zartuj
moj to sie nogami i rekami zapieral
bo moj to byl na kursie zanim sie poznalismy i mnie w to wciagnal
Stary 2009-06-04, 22:54   #4513
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Cytat:
tak, wiem jakie są, zaraz Ci pokaże, o tutaj http://pl.thesims3.com/game/systemreq

no tak odgarnęłam tą grzywkę na dwa boki z przedziałkiem pośrodku;p ale chodzi o to..że nawet jak mam na bok..to źle się czuje jakoś;/ jakbym cały czas włosy miała tłuste, dlatego zawsze miałam grzywkę na prosto lekko podwiniętą, ale tak mi szybko rośnie, że szok, co podetnę, to za 2 tyg już muszę znowu podciąć;p szkoda, że reszta włosów mi tak szybko nie rośnie

kurdee dziewczyny, wybijcie mi z głowy pomysł dekoloryzacji i przefarbowaniu sie znowu na blond tak mnie kusi mmm...
mam wrażenie, że w tych ciemnych włosach wyglądam jak taka szara myszka...
no i musze sobie kupić samoopalacz, bo jestem za blada!! kto mi doradzi jakiś do 20-30 zł? łatwy w aplikacji, bo to bedzie moj pierwszy samoopalacz w życiu..no i ma być do twarzy
Dżiękuje za te wymagania, mój lapek chyba da rade Kochanie czyli sugerujesz że grzywka wie, ze jest grzywką i rośnie szybciej? No co Ty włosy rosną róznie szybko tylko tego tak nie zauważasz na reszcie :P

A co dekoloryzjacji i blondu- już wybijam A tak serio to odpuść sobie- w ciemnym zdecydowanie wyglądasz wyraźniej więc nie mów, że jak szara myszka Mnie sie podobasz w obu kolorach ale jeśli chodzi o wyraźność to ciemny kolor Poza tym zapuszczasz włoski- szkoda ich na dekeloryzaję... Nie daj Boże będą problemy jak u mnie i jeszcze poniszczone końce się będą wykruszać czy coś, różne przypadki bywają Lepiej położyć jakiś ładny ciemny kolor i dabć o nie żeby były błyszczące- takie zdecydowanie są ładniejsze niż blond siano

co do samoopalacza ja polecam sublime bronze który kupiłam za namową Tequilki Nie wiem ile kosztuje w Polsce ale sprawdza się świetnie

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-06-04 o 22:57
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 23:18   #4514
cashmere20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martysia_ Pokaż wiadomość
po pierwsze, bo to jest na całe życie z przyjaciółką możesz się zaraz pokłócić i możecie przestać być przyjaciółkami i się tylko możesz wkurzać później
po drugie nie chciałabym zrobić sobie dokładnie takiego samego tatuażu tzn. jeżeli to jest np. gwiazdka to ciężko, żeby inaczej wyglądała, no ale, żeby nie były to identyczne wzory albo np. w różnych miejscach. ja bym mogła sobie zrobić tatuaż prawie taki sam jak ktoś ma, jeżeli by mi się spodobał bardzo, ale raczej wolałabym go chociaż minimalnie zmienić i żebym nie znała tej osoby i nie spotykała jej
cashmere20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 00:05   #4515
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

Wiesz co, przyjaźnię się z nią 9 lat, dużo razem przeżyłyśmy i nawet jeśli się z nią pokłócę to raczej nie na zawsze a nawet jak się zdarzy to zawsze będę miała w pamięci ten czas kiedy było między nami dobrze. Ja jestem taką osobą, że nie pamiętam ludziom złych rzeczy i jestem pewna, ze w takim przypadku będzie nasuwał mi te szczęsliwe wpomnienia a nie że jesteśmy pokłócone :P Ale miejmy nadzieję, że obejdzie się bez kłótni na całe życie Z nią mogę mieć to samo ale i kogo innego nie chciałabym widzieć :P Chyba wpadłam na pomysł co do tatoo- te łapki ale dwie, maleńkie z tyłu zaraz pod linią włosów (może nawet troche wchodzić) koło siebie jakby odciśnięte naraz (nie jakby szedł) centralnie na środku. Rozumiecie? :P

Cashmere wiesz co? Podziwiam tą Twoją wstrzemięźliwość od suszarki i prostownicy

Edytowane przez Martysia_
Czas edycji: 2009-06-05 o 00:08
Martysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 00:18   #4516
lotta6
Zakorzenienie

a mnie tez sie lapki podobaja, zapomnialam napisac
przynajmniej masz pewnosc, ze nie spotkasz drugiej takiej panny z takim samym makijazem
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 00:22   #4517
Martysia_
Rozeznanie

GG do Martysia_

lotta, czemu nie masz avka Idę spać bo i tak już prawie nikogo nie ma. Dobranoc
Stary 2009-06-05, 00:30   #4518
lotta6
Zakorzenienie

A nie wiem, z lenistwa pewnie

A gdzie sa tuniczki w panterke? i taka 'tradycyjna' czy czerwono-czarna np? Ja poluje na jakies ubrania w czerwono-czarna, wiec jak cos bedzie w sieciowkach badz gdzies w krakowie/katowicach to meldowac mi tutaj o tym prosze

W zeberke tez czegos szukam w sumie.

Jednokolorowych bluzek mi narazie wystarczy. Kupowalam w orsayu w ostatnim czasie identyczna bluzke w 4 kolorach(czarna, fioletowa, czerwona, granatowa) Jeszcze chce biala. No co, przynajmniej wiem, ze mi sie nie skurczy albo nie zrobi wor z tego (jak np z nieuwaznie kupionej bluzki w new yorkerze- 100 % bawelny...)
Stary 2009-06-05, 00:42   #4519
tequilla.sunrise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lotta6 Pokaż wiadomość
a mnie tez sie lapki podobaja, zapomnialam napisac
przynajmniej masz pewnosc, ze nie spotkasz drugiej takiej panny z takim samym makijazem
Cytat:
A nie wiem, z lenistwa pewnie

A gdzie sa tuniczki w panterke? i taka 'tradycyjna' czy czerwono-czarna np? Ja poluje na jakies ubrania w czerwono-czarna, wiec jak cos bedzie w sieciowkach badz gdzies w krakowie/katowicach to meldowac mi tutaj o tym prosze

W zeberke tez czegos szukam w sumie.

Jednokolorowych bluzek mi narazie wystarczy. Kupowalam w orsayu w ostatnim czasie identyczna bluzke w 4 kolorach(czarna, fioletowa, czerwona, granatowa) Jeszcze chce biala. No co, przynajmniej wiem, ze mi sie nie skurczy albo nie zrobi wor z tego (jak np z nieuwaznie kupionej bluzki w new yorkerze- 100 % bawelny...)
dziękuję (łapki)
ja moja tunikę w panterkę kupiłam w H&M. dużo tam teraz panterkowych i zeberkowych rzeczy, ale czy czerwono czarna panterka była to nie pamiętam, ale całkiem możliwe

uciekam spać. dobranoc
jest: 50kg
będzie: 48kg (wracamy do starej wagi)
wzrost: 168cm

tequilla.sunrise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 00:52   #4520
lotta6
Zakorzenienie

dobranoc

do h&a zajrze

ja ogladalam w new yorkerze, ale albo mi stanik wystawal, a jak podciagnelam do gory to to odciecie co ma byc pod biustem bylo za wysoko i dziwnie wygladalo. musze kupic bardziej wyciety stanik i poprobowac

a w c&a tez ogladalam ale tez mi cos nie gralo, jakas moja gora sie taka duza zrobila( w koncu takie wzory pogrubiaja) w porownaniu do tych nog w rurkach

a juz mam dosc kupowania rzeczy takich sobie az tak pusto w szafie nie jest, zebym znowu ladowala kase w cos co mnie nie zachwyca

no nic, zobacze, cos sie tam wybierze

mowi sie ze sen przed polnoca najzdrowszy i najlepszy dla urody ( a niby czemu ). mam nadzieje, ze to nieprawda bo ja jestem nocnym markiem

Edytowane przez lotta6
Czas edycji: 2009-06-05 o 01:00
Stary 2009-06-05, 01:06   #4521
tylkokasia
Moderator

Cytat:
mowi sie ze sen przed polnoca najzdrowszy i najlepszy dla urody ( a niby czemu ). mam nadzieje, ze to nieprawda bo ja jestem nocnym markiem
To tak jak ja

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 06:18   #4522
ckin2u
Zakorzenienie

Czesc

Co do ciuszkow to ostatnio odwiedzam same 'nie-markowe' sklepy i ostatnio znalazlam bluzke ktora w Cubusie po przecenie kosztowala 49 zl a ja kupilam za 25 i wydaje mi sie z lepszego gatunku

I wlasnie tam kupilam ta panterke za 35

Dzisiaj mam troche luzu od rana, mam nadzieje ze ktos sie tutaj syzbko pojawi i ze mna posiedzi :P

Napalilam sie na serie truskawkowa Naturals z Avonu i kupilam sobie jak na razie balsam i mgielke (reszty nie bylo ) nie zobaczylam zapachu tylko tak na szybko wzielam i hmm..musze sie do niego przyzwyczaic chyba :P Psiknelam sobie na reke rano i tak co chwile wacham i wacham
Chcialabym jakos letnio pachniec

Ale sie rozpisalam

Postanowilam silnie wziac sie za poprawe koncydcji moich wloskow, polecacie jakies odzywki,maski?
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 09:59   #4523
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

widze ze jak ja sie nie odezwe to jest cisza
a ja juz bylam na badaniu krwi
nawet nie bolalo,
chyba pojde oddac
tequilla wstawiam fotki butow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF7456 [640x480].jpg (61,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF7453 [640x480].jpg (46,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2009-06-05, 10:11   #4524
RedApple
Zakorzenienie

Witam Was
Tydzień tu nie zaglądałamkomp trochę mulił i miałam trochę napięty tydzień.
Cytat:
TŻ mnie zaciagnal
ja bym chciała mojego zaciągnąć, ale ma pracę teraz i się jakoś zebrać nie umie

ma któraś z was kolczyk w pępku? Ile kosztuje zrobienie? długo się goi? I na co zwracac uwagę potem, i gdzie najlepiej - kosmetyczka czy jak?
Chyba mess ma może mi odpowie
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-05, 10:18   #4525
ckin2u
Zakorzenienie

RedApple - a chcesz sobie zrobic?

Tez bym sobie 'cos' zrobila, kolczyk gdzies, albo maly tatuaz
Ale cos malego, delikatnego i nie rzucajacego sie zbytnio w oczy.

Mialam otwarta strone wizazu i moj brat przyszedl na chwile i zobaczyl tematy na wizazu ktore czytam i zaczal sie ze mnie smiac 'jak moge czytac takie bzdruy' faceci
Stary 2009-06-05, 10:27   #4526
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
Witam Was
Tydzień tu nie zaglądałamkomp trochę mulił i miałam trochę napięty tydzień.

ja bym chciała mojego zaciągnąć, ale ma pracę teraz i się jakoś zebrać nie umie

ma któraś z was kolczyk w pępku? Ile kosztuje zrobienie? długo się goi? I na co zwracac uwagę potem, i gdzie najlepiej - kosmetyczka czy jak?
Chyba mess ma może mi odpowie
ja mam kolczyka
placilam chyba 60 zl
goil sie okolo 3-4 miesiecy (caly czas zachaczalam o bluzke, taki kolczyk byl)
a jak zmienilam to juz moment byl
a tak to nic nie bolało

-------------
aha i ja robilam w salonie tatuazu
Stary 2009-06-05, 10:30   #4527
ckin2u
Zakorzenienie

tylko 60 zl?
Myslalam ze ok 150 kosztuje.
Stary 2009-06-05, 10:32   #4528
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
tylko 60 zl?
Myslalam ze ok 150 kosztuje.
heh to nie te czasy juz

a tak to 60zl + kolczyk
Stary 2009-06-05, 10:39   #4529
ckin2u
Zakorzenienie

bo ja jak zwykle zacofana

hmm 60 zl to moze i ja bym sie skusila... gdybym miala ladny brzuch
Stary 2009-06-05, 10:50   #4530
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

a tam glupoty pewnie gadasz z tym brzuchem

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości