![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
ja trenuje taniec towarzyski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
też kiedys chciałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
ale fajjnie
![]() ![]() a ile trenujesz juz ?
#4504 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
o to juz dlugo
![]() a sama poszlas na taki tance ![]()
#4506 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też, jak dla mnie Marycha rulezzz :P Kasiu ja nic już nie mówię nt Twoich makijaży bo musiałabym się ciągle powtarzać ![]() Ostatnio przez tą pogodę i świadomość zbliżającego się urlopu mam mega dobry humor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś upatrzyłam w sklepie taką tuniczkę fajną z paskiem pod biustem ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
dobranoc kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
#4510 |
Moderator
|
Dobranoc Aniu
A co do makijażu zeby wisz sobie w YouTube zebra make up i wyjdzie tego sporo. Może coś ci sie spodoba. Ja teraz nie bardzo mam czas robić makijaże na zamówienie bo juz za kilka dni lecę do Polski na swój ślub i dlatego jestem bardzo zajęta ![]()
![]() |
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, wiem jakie są, zaraz Ci pokaże, o tutaj http://pl.thesims3.com/game/systemreq no tak odgarnęłam tą grzywkę na dwa boki z przedziałkiem pośrodku;p ale chodzi o to..że nawet jak mam na bok..to źle się czuje jakoś;/ jakbym cały czas włosy miała tłuste, dlatego zawsze miałam grzywkę na prosto lekko podwiniętą, ale tak mi szybko rośnie, że szok, co podetnę, to za 2 tyg już muszę znowu podciąć;p szkoda, że reszta włosów mi tak szybko nie rośnie ![]() kurdee dziewczyny, wybijcie mi z głowy pomysł dekoloryzacji i przefarbowaniu sie znowu na blond ![]() mam wrażenie, że w tych ciemnych włosach wyglądam jak taka szara myszka... no i musze sobie kupić samoopalacz, bo jestem za blada!! kto mi doradzi jakiś do 20-30 zł? łatwy w aplikacji, bo to bedzie moj pierwszy samoopalacz w życiu..no i ma być do twarzy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co dekoloryzjacji i blondu- już wybijam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do samoopalacza ja polecam sublime bronze który kupiłam za namową Tequilki ![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-06-04 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
po pierwsze, bo to jest na całe życie
![]() ![]() po drugie nie chciałabym zrobić sobie dokładnie takiego samego tatuażu tzn. jeżeli to jest np. gwiazdka to ciężko, żeby inaczej wyglądała, no ale, żeby nie były to identyczne wzory albo np. w różnych miejscach. ja bym mogła sobie zrobić tatuaż prawie taki sam jak ktoś ma, jeżeli by mi się spodobał bardzo, ale raczej wolałabym go chociaż minimalnie zmienić i żebym nie znała tej osoby i nie spotykała jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, przyjaźnię się z nią 9 lat, dużo razem przeżyłyśmy i nawet jeśli się z nią pokłócę to raczej nie na zawsze a nawet jak się zdarzy to zawsze będę miała w pamięci ten czas kiedy było między nami dobrze. Ja jestem taką osobą, że nie pamiętam ludziom złych rzeczy i jestem pewna, ze w takim przypadku będzie nasuwał mi te szczęsliwe wpomnienia a nie że jesteśmy pokłócone :P Ale miejmy nadzieję, że obejdzie się bez kłótni na całe życie
![]() Cashmere wiesz co? Podziwiam tą Twoją wstrzemięźliwość od suszarki i prostownicy ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-06-05 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
a mnie tez sie lapki podobaja, zapomnialam napisac
![]() przynajmniej masz pewnosc, ze nie spotkasz drugiej takiej panny z takim samym makijazem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
lotta, czemu nie masz avka
![]() ![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
A nie wiem, z lenistwa pewnie
![]() A gdzie sa tuniczki w panterke? i taka 'tradycyjna' czy czerwono-czarna np? Ja poluje na jakies ubrania w czerwono-czarna, wiec jak cos bedzie w sieciowkach badz gdzies w krakowie/katowicach to meldowac mi tutaj o tym prosze ![]() W zeberke tez czegos szukam w sumie. Jednokolorowych bluzek mi narazie wystarczy. Kupowalam w orsayu w ostatnim czasie identyczna bluzke w 4 kolorach(czarna, fioletowa, czerwona, granatowa) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja moja tunikę w panterkę kupiłam w H&M. dużo tam teraz panterkowych i zeberkowych rzeczy ![]() ![]() uciekam spać. dobranoc ![]()
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
do h&a zajrze ja ogladalam w new yorkerze, ale albo mi stanik wystawal, a jak podciagnelam do gory to to odciecie co ma byc pod biustem bylo za wysoko i dziwnie wygladalo. musze kupic bardziej wyciety stanik i poprobowac a w c&a tez ogladalam ale tez mi cos nie gralo, jakas moja gora sie taka duza zrobila( w koncu takie wzory pogrubiaja) w porownaniu do tych nog w rurkach ![]() a juz mam dosc kupowania rzeczy takich sobie ![]() ![]() no nic, zobacze, cos sie tam wybierze mowi sie ze sen przed polnoca najzdrowszy i najlepszy dla urody ( a niby czemu ![]() Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-06-05 o 01:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Moderator
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Co do ciuszkow to ostatnio odwiedzam same 'nie-markowe' sklepy i ostatnio znalazlam bluzke ktora w Cubusie po przecenie kosztowala 49 zl a ja kupilam za 25 i wydaje mi sie z lepszego gatunku ![]() I wlasnie tam kupilam ta panterke za 35 ![]() Dzisiaj mam troche luzu od rana, mam nadzieje ze ktos sie tutaj syzbko pojawi i ze mna posiedzi :P Napalilam sie na serie truskawkowa Naturals z Avonu i kupilam sobie jak na razie balsam i mgielke (reszty nie bylo ![]() ![]() Chcialabym jakos letnio pachniec ![]() Ale sie rozpisalam ![]() Postanowilam silnie wziac sie za poprawe koncydcji moich wloskow, polecacie jakies odzywki,maski? |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
widze ze jak ja sie nie odezwe to jest cisza
![]() a ja juz bylam na badaniu krwi ![]() nawet nie bolalo, chyba pojde oddac ![]() tequilla wstawiam fotki butow ![]()
#4524 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Tydzień tu nie zaglądałam ![]() ja bym chciała mojego zaciągnąć, ale ma pracę teraz i się jakoś zebrać nie umie ![]() ma któraś z was kolczyk w pępku? Ile kosztuje zrobienie? długo się goi? I na co zwracac uwagę potem, i gdzie najlepiej - kosmetyczka czy jak? ![]() Chyba mess ma może mi odpowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
RedApple - a chcesz sobie zrobic?
Tez bym sobie 'cos' zrobila, kolczyk gdzies, albo maly tatuaz ![]() Ale cos malego, delikatnego i nie rzucajacego sie zbytnio w oczy. Mialam otwarta strone wizazu i moj brat przyszedl na chwile i zobaczyl tematy na wizazu ktore czytam i zaczal sie ze mnie smiac 'jak moge czytac takie bzdruy' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
placilam chyba 60 zl ![]() goil sie okolo 3-4 miesiecy (caly czas zachaczalam o bluzke, taki kolczyk byl) a jak zmienilam to juz moment byl ![]() a tak to nic nie bolało ![]() ------------- aha i ja robilam w salonie tatuazu
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
tylko 60 zl?
Myslalam ze ok 150 kosztuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
heh to nie te czasy juz
![]() a tak to 60zl + kolczyk
#4529 |
Zakorzenienie
|
bo ja jak zwykle zacofana
![]() hmm 60 zl to moze i ja bym sie skusila... gdybym miala ladny brzuch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
a tam glupoty pewnie gadasz z tym brzuchem
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.