Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-03, 17:05   #4501
agta85
Wtajemniczenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
Niestety nieuświadomione osoby to robią, sama zauważyłam dzisiaj jedną taką osobę
Jeśli ktoś tak robi to oznacza, że nawet nie przeczytał podstawowych linków podanych w pierwszym poście. A tam jest to co najważniejsze - podane jak na tacy.
Taka osoba sama sobie będzie winna jak stanik pasować nie będzie.
My możemy jedynie zwrócić uwagę jak zauważymy.
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 17:41   #4502
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Niestety nieuświadomione osoby to robią, sama zauważyłam dzisiaj jedną taką osobę może trzeba dopisać w pierwszym poście po co taka informacja - do Effuniaków i zwiększania miseczki a nie do wyznaczania rozmiaru.
Jej ale to, że Ewa to wymyśliła to nie znaczy że tyczy się to tylko jej staników :/ .. zresztą ktoś juz to pisał

Wg mnie jest to bardzo pomocna informacja - szczególnie przy większych, cięższych biustach gdzie ta różnica jest spora.
Nie mówie tutaj, że dobieramy stanik na ten wymiar, ale jeżeli różnica w zwisie i normalnie jest duża , to zdecydowanie doradzam próbować przynajmniej od miski więcej niż wychodzi z normalnego pomiaru ... i effuniaki zbytnio nie mają nic do tego :/
Przecież nawet sama Ewa pisała że to wyjaśnia te wachania w stosunku do tabelki i mówiła ogólnie, a nie tylko odnośnie swoich staników
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:10   #4503
kukimonster
BAN stały

Ja też dobieram sobie wg pomiaru w zwisie, wiec chyab u sporej części osób się sprawdza.
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:14   #4504
simeri
Wtajemniczenie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13565290]Jej ale to, że Ewa to wymyśliła to nie znaczy że tyczy się to tylko jej staników :/ .. zresztą ktoś juz to pisał

Wg mnie jest to bardzo pomocna informacja - szczególnie przy większych, cięższych biustach gdzie ta różnica jest spora.
Nie mówie tutaj, że dobieramy stanik na ten wymiar, ale jeżeli różnica w zwisie i normalnie jest duża , to zdecydowanie doradzam próbować przynajmniej od miski więcej niż wychodzi z normalnego pomiaru ... i effuniaki zbytnio nie mają nic do tego :/
Przecież nawet sama Ewa pisała że to wyjaśnia te wachania w stosunku do tabelki i mówiła ogólnie, a nie tylko odnośnie swoich staników [/QUOTE]
no tak, tylko że z wymiaru w zwisie wychodzi rozmiar o 2-3 miski większy a czasami nawet więcej, a należy wziąć o 1-2 więcej, więc mimo wszystko nie należy brać rozmiaru jaki wynika z pomiaru w zwisie, tylko skorygować normalny rozmiar

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kukimonster Pokaż wiadomość
Ja też dobieram sobie wg pomiaru w zwisie, wiec chyab u sporej części osób się sprawdza.
a o ile miseczek to jest więcej niż normalnie?
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:47   #4505
bianeczkaa
Zakorzenienie

Proszę o ocenę wyciągnęłam biust z pleców, ale muszę ciut zwęzić stanik w obwodzie będzie mocniej trzymał, nie wiem czy miska nie powinna być ciut większa ale nic się nie wylewa i jak się pochylam i podnosze to jest na swoim miejscu, niebywałe jeszcze chyba podciągnę ramiączka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciuchland 030.jpg (155,5 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciuchland 034.jpg (149,6 KB, 60 załadowań)

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:52   #4506
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
ewa bien robi staniki dość luźne, więc konieczne jest zaniżenie (nawet dość mocne) obwodu. miski natomiast są zdecydowanie duże - można spokojnie próbować brać swój standardowy rozmiar brytyjski, nie przeliczać na polską rozmiarówkę (nosisz powiedzmy brytyjskie 34H - bierzesz 75H ewy bien - piszę to z doświadczenia jakie nabyłam stanikując mamę właśnie w ewę bien)
Dziękuję za odpowiedź
Obawiam się trochę tych jej staników, bo w tabelce na stronie mi coś nie pasowało do końca A jak jest z ich jakością?

Edit:
Bianeczkaa
- stanik nie opiera się na mostku, obwód za luźny. I zdjęcie mi duże wyskakuje.

Edytowane przez anka_bzzz
Czas edycji: 2009-08-03 o 18:54 Powód: edit
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:56   #4507
bianeczkaa
Zakorzenienie

hehehe nie wiem jak u was ale mnie się w moim kineskopie nie mieści mój biust ze zdjęcia to by się tż uśmiał I tak się zawsze śmieje że na moich stanikach można skakać jak ze spadochronem

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-03, 18:58   #4508
kukimonster
BAN stały

Cytat:
no tak, tylko że z wymiaru w zwisie wychodzi rozmiar o 2-3 miski większy a czasami nawet więcej, a należy wziąć o 1-2 więcej, więc mimo wszystko nie należy brać rozmiaru jaki wynika z pomiaru w zwisie, tylko skorygować normalny rozmiar

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

a o ile miseczek to jest więcej niż normalnie?
Musiałabym zmierzyć się, bo już nie wiem dokładnie, zazwyczaj kupuję 65, pomimo mojego 67-68 pod biustem, bo wg mnie lepiej leżą i wiem, że z normalnego pomiaru mi wychodziło pomiędzy bryt. 65E-F a dobre jest mi 65G i nie mam wcale obwisłego biustu, co niektórzy sugerują przy takim obliczaniu...

bianeczkaa
za luźny obwód, mostek leży a piersiach, nie przylega, w ogóle to biust Ci wisi w tym staniku.... A jak chcesz sprawdzic, czy miska nie za mała, to ściągnij z tyłu obwód, dociśnij mostek i zobacz bułę...

Edytowane przez kukimonster
Czas edycji: 2009-08-03 o 19:12
kukimonster jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 18:59   #4509
bianeczkaa
Zakorzenienie

no właśnie dlatego go troszkę zwężę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-08-03, 19:19   #4510
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Proszę o ocenę wyciągnęłam biust z pleców, ale muszę ciut zwęzić stanik w obwodzie będzie mocniej trzymał, nie wiem czy miska nie powinna być ciut większa ale nic się nie wylewa i jak się pochylam i podnosze to jest na swoim miejscu, niebywałe jeszcze chyba podciągnę ramiączka
a jaki to jest rozmiar? i na jakie wymiary?

mostek nie przylega - za małe miseczki i za luźny obwód, jeśli zwęzisz obwód to miseczki już w ogóle będą za małe

podsuń miseczki wyżej pod pierś i ściągnij ramiączka ( tak żeby można je było podnieść na 2-3cm), a najlepiej załóż zgodnie z instrukcją: http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html i wtedy wklej zdjęcia
Stary 2009-08-03, 20:08   #4511
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Cytat:
a jaki to jest rozmiar? i na jakie wymiary?

mostek nie przylega - za małe miseczki i za luźny obwód, jeśli zwęzisz obwód to miseczki już w ogóle będą za małe

podsuń miseczki wyżej pod pierś i ściągnij ramiączka ( tak żeby można je było podnieść na 2-3cm), a najlepiej załóż zgodnie z instrukcją: http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html i wtedy wklej zdjęcia
Właśnie miałam napisać, że po zwężeniu biust będzie bułkował.
Ale w końcu buły są sexi
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 20:24   #4512
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Właśnie miałam napisać, że po zwężeniu biust będzie bułkował.
Ale w końcu buły są sexi
buły nie są seksi, buły są beee
Stary 2009-08-03, 20:26   #4513
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
Ja dobieram wg tego "w zwisie" i pasuje, ale nie mam dużego biustu wiec nie wiem jak się sprawdza w tym wypadku dlatego napisałam że zacząć tylko o 1 więcej...
Poza tym kształt biustu też ma duże znaczenie - tak łopatologicznie jeżeli są kobiety, które mają piersi do pępka - dosłownie - to dla nich obwód normalny będzie malutki ;> Obwód w zwisie natomiast baaardzo duży
Zapewne mają dosyć wąskie, ale dlugie piersi i dla nich żaden wymiar nie będzie dobry - wg mnie prawidłowy będzie gdzieś po środku z tych dwóch :P
Ale zresztą to nie ma znaczenia ważne jest, że wymiar w zwisie jest ważną informacją i to nie tylko dla Effuniaków ! I że oba te wymiary ustalają tylko "miejsce startu"
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 22:28   #4514
Elfia4
DOMator

Przeglądałam ostatnio lobby i zauważyłam trochę wpisów dotyczących spania w stanikach i informacje o tym, dany że stanik nadaje się do spania itd.
Czy któraś z was zakłada stanik również na noc?
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie spania w staniku. Lubię w nocy mieć na sobie jak najmniej rzeczy, a najlepiej nic. Dlatego odnoszę wrażenie, że zakładanie stanika na noc musi być męczące. A może podtrzymywanie biustu 24h/dobę sprawdza się przy dużym lub ciężkim biuście lub pomaga w migracji? Jaki jest sens zakładania "rusztowania" nawet na noc?
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 22:31   #4515
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź
Obawiam się trochę tych jej staników, bo w tabelce na stronie mi coś nie pasowało do końca A jak jest z ich jakością?

Edit:
Bianeczkaa
- stanik nie opiera się na mostku, obwód za luźny. I zdjęcie mi duże wyskakuje.
opiewałam zalety staników ewy bien parę stron wcześniej - super wykonane i mało zabudowane. podtrzymanie całkiem spoko, chociaż nie na mur-beton
radzę spróbować, może podpasuje

Elfia4 - spaniu w staniku mówię stanowcze nie, to strasznie nie wygodne. staniki, które mi normalnie nie robią krzywdy zaczynają mnie męczyć jak się położę - odcinanie rąk, otarcia. wątpliwa przyjemność

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy

Edytowane przez nelyen
Czas edycji: 2009-08-03 o 22:35
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 23:33   #4516
epihrabka
Przyczajenie

Dziewczyny o podobnych wymiarach 67/79, gdzie kupujecie dla siebie staniki? Moze macie jakies swoje ulubione,sprawdzone modele? ciezko znalezc tak maly obwod a bardzo chcialabym kupic sobie nareszcie dobrany stanik i moc go wczesniej przymierzyc w sklepie, bardzo prosze o pomoc

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Dziewczyny o podobnych wymiarach 67/79, gdzie kupujecie dla siebie staniki? Moze macie jakies swoje ulubione,sprawdzone modele? ciezko znalezc tak maly obwod a bardzo chcialabym kupic sobie nareszcie dobrany stanik i moc go wczesniej przymierzyc w sklepie, bardzo prosze o pomoc
epihrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 23:39   #4517
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez epihrabka Pokaż wiadomość
Niestety w tradycyjnym bieliźniaku nie znajdziesz stanika w odpowiednim rozmiarze, ale nie przejmuj się tym, to problem większości kobiet. W pierwszym poście tego wątku masz podane adresy sklepów z szeroką rozmiarówką, możesz również poszukać tutaj: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...C61.083984&z=4
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 23:46   #4518
epihrabka
Przyczajenie

epihrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 09:14   #4519
sugarcane
Zadomowienie

Dziewczyny, zwracam się z prośbą o pomoc. Żyłam w przekonaniu, że mój rozmiar to 70F czy brytyjskie 32E (przy czym noszę polskie 70E i mam jeden stanik 32E), ale hm, zainspirowana szukaniem straplessa, zmierzyłam się jeszcze raz i po wprowadzeniu danych do kalkulatora wyszło mi polskie 70H, brytyjskie 32FF ;o.
Jestem w szoku i nie wiem co mam robić Zamawiać z all 70H? Nie mam zbytnio funduszy na takie zabaway, potrzeba mi straplessa na gwałt, a w bieliźnianych u mnie ZAWSZE ale to zawsze dają mi 85D, bo to to samo co 70E ;/.
Moje wymiary to 98 w i 77 pod. ;>.
Błagam, pomóżcie mi jakoś

Edytowane przez sugarcane
Czas edycji: 2009-08-04 o 09:16
sugarcane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 09:56   #4520
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Przeglądałam ostatnio lobby i zauważyłam trochę wpisów dotyczących spania w stanikach i informacje o tym, dany że stanik nadaje się do spania itd.
Czy któraś z was zakłada stanik również na noc?
Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie spania w staniku. Lubię w nocy mieć na sobie jak najmniej rzeczy, a najlepiej nic. Dlatego odnoszę wrażenie, że zakładanie stanika na noc musi być męczące. A może podtrzymywanie biustu 24h/dobę sprawdza się przy dużym lub ciężkim biuście lub pomaga w migracji? Jaki jest sens zakładania "rusztowania" nawet na noc?
Ja śpię w staniku, przede wszystkim dlatego, że karmię i różnie się może zdarzyć w nocy, kiedy młody długo nie je (daj Boże, żeby przesypiał już całą noc). Sprawiłam sobie taki specjalny z odsłanianymi miseczkami, ale jak przestanę karmić to będę w nim spała tak czy siak. Ma bardzo ciasną taśmę pod biustem i widzę, że świetnie mi trzyma biust na swoim miejscu. Wprawdzie to rozmiary od S do XXXL, a nie jakieś miseczkowe, ale ja mam S przy moim 68/84 i pasuje super. Moja koleżanka wzięła sobie L na rozmiar 71/94 i też jej meega ciasno.
Próbowałam spać w fiszbinowcu i po dwóch nocach odpadłam. Nie mam za dużo tłuszczyku i byłam zwyczajnie posiniaczona.
AguniaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 10:41   #4521
nicko
Zadomowienie

Ja w staniku nie śpię, ale jak karmiłam piersią to w takim specjalnym do karmienia spałam, bo są wygodne.
No to chwalę się moją bardotką:
http://balkonetka.pl/katalog/bra/kostar-bardotka
nicko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 10:48   #4522
morell
Rozeznanie

Cytat:

Pod biustem mierzyłaś się bardzo ciasno i na wydechu? jeśli nie to z rozciągliwców może 60E/F byłoby na Ciebie dobre.

Zmierzyłam się ponownie z pomocą przyjaciółki, żeby na pewno równolegle trzymać miarkę
i wyszło na wydechu i bardzo, bardzo ciasno pod biustem 67, a w biuście 86.
morell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 11:25   #4523
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morell Pokaż wiadomość
Zmierzyłam się ponownie z pomocą przyjaciółki, żeby na pewno równolegle trzymać miarkę
i wyszło na wydechu i bardzo, bardzo ciasno pod biustem 67, a w biuście 86.
to chyba wyszło Ci teraz więcej

rozmiar brytyjski 28F (60F) i polski 60G, z mniej rozciągliwych 30DD (65DD) i 65E

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez sugarcane Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zwracam się z prośbą o pomoc. Żyłam w przekonaniu, że mój rozmiar to 70F czy brytyjskie 32E (przy czym noszę polskie 70E i mam jeden stanik 32E), ale hm, zainspirowana szukaniem straplessa, zmierzyłam się jeszcze raz i po wprowadzeniu danych do kalkulatora wyszło mi polskie 70H, brytyjskie 32FF ;o.
Jestem w szoku i nie wiem co mam robić Zamawiać z all 70H? Nie mam zbytnio funduszy na takie zabaway, potrzeba mi straplessa na gwałt, a w bieliźnianych u mnie ZAWSZE ale to zawsze dają mi 85D, bo to to samo co 70E ;/.
Moje wymiary to 98 w i 77 pod. ;>.
Błagam, pomóżcie mi jakoś
Najlepiej jakbyś poszła do dobrze zaopatrzonego bieliźniaka pomierzyć (adresy w pierwszym poście) albo zamów w sklepie internetowym będziesz mogła odesłać jeśli nie będzie pasować. Na all są głównie brytyjskie staniki, więc nie pomyl rozmiarówki i często sprzedawcy piszą 70FF zamiast 32FF.

Te staniki co teraz nosisz nie są za małe? 2 miseczki to już dość dużo, załóż je wg instrukcji.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-04, 11:28   #4524
Madlen__18
Zakorzenienie

Pytanie.
Widzę na allegro Zetkę 28DD : ona ma szansę pasować przy moich wymiarach 68-82-3
(zwis 85.5)?
Czy ten obwód za mały i będzie niekompatybilna?
Przyjrzałam się w galerii, ona jest pionowo cięta, a właśnie effuniak cięty
pionowo lezal na mnie do tej pory najlepiej.
Próbowaććć????

To samo się tyczy Eleanor, jakie tam są miski?
Również pytam o 28DD.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 12:02   #4525
morell
Rozeznanie

Naczytałam się o tych stanikach, i niby wiem więcej, ale dalej nie wiem jaki wybrać :P jakie to są "mało i dużo miseczkowe" staniki? albo mało czy dużo fiszbinowe? (chyba czytałam coś takiego) jakie mam wybrać? Lepszy jest push up, czy miękki? z tego co wyczytałam to chyba miękki, bo push up podobno deformuje piersi..
Tak dużo tych rozmiarów i liczb, i literek, i jeszcze nazw których nie rozumiem^^

Edytowane przez morell
Czas edycji: 2009-08-04 o 12:03
morell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 12:16   #4526
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Pytanie.
Widzę na allegro Zetkę 28DD : ona ma szansę pasować przy moich wymiarach 68-82-3
(zwis 85.5)?
Czy ten obwód za mały i będzie niekompatybilna?
Przyjrzałam się w galerii, ona jest pionowo cięta, a właśnie effuniak cięty
pionowo lezal na mnie do tej pory najlepiej.
Próbowaććć????

To samo się tyczy Eleanor, jakie tam są miski?
Również pytam o 28DD.
Ja mam Zetę 28DD na identyczne wymiary Obwód jest dość ciasny a miseczki ciut większe od normalnych. Moim zdaniem ma szansę pasować na Ciebie, ale dużo zależy też od kształtu piersi a nie idzie tego przewidzieć jeśli nie przymierzałaś nic z Freyi o podobym kroju.

Eleanor ma taki sam krój jak Zeta, mogą się różnić minimalnie.

Cytat:
Naczytałam się o tych stanikach, i niby wiem więcej, ale dalej nie wiem jaki wybrać :P jakie to są "mało i dużo miseczkowe" staniki? albo mało czy dużo fiszbinowe? (chyba czytałam coś takiego) jakie mam wybrać? Lepszy jest push up, czy miękki? z tego co wyczytałam to chyba miękki, bo push up podobno deformuje piersi..
Tak dużo tych rozmiarów i liczb, i literek, i jeszcze nazw których nie rozumiem^^
Ogólnie Freye są wąskofiszbinowe, Panache szerokofiszbinowe, reszta chyba coś pomiędzy jeśli chodzi o mało-duzomiseczkowość musisz pytać o konkretne modele, za dużo tego żeby wymianiać.

Lepiej miękki, łatwiej w nim dobrać rozmiar, a piersi wyglądają lepiej niż w pushupie
Stary 2009-08-04, 12:38   #4527
Madlen__18
Zakorzenienie

Na lobby mi z kolei napisano, żebym sobie darowała bo 28Dd jest na większą różnicę w obwodach niż mój....i że może kiepsko leżeć.
Miałam w ręce Zetę 65DD ( bylam na zlocie krakowskim lobby małobiuściastych), wydała mi się za luźna w obwodzie i była za duża co zrozumiałe, przymierzyłam na szybko, żeby zobaczyć tylko ten stanik. Wizualnie śliczny był..i tak się nad swoją zastanawiam.
A jeszcze cena okej : 85zł.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 12:49   #4528
morell
Rozeznanie

przeglądając staniki freyi i panache wyliczyłam że w rozstawieniu fiszbin jest tylko 1,5 cm różnicy na tym samy rozmiarze...czy to może mieć aż tak katastrofalny skutek w noszeniu?
Stary 2009-08-04, 12:58   #4529
kasiek87
Kokon pro

Cytat:
przeglądając staniki freyi i panache wyliczyłam że w rozstawieniu fiszbin jest tylko 1,5 cm różnicy na tym samy rozmiarze...czy to może mieć aż tak katastrofalny skutek w noszeniu?

skutki moze nie, ale czesto komfort noszenia jest diametralnie rozny trzeba mierzyc nabiustnie w czym sie lepiej czujesz i co nie uwiera

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 13:43   #4530
Fju
Raczkowanie

Cytat:
Pierś może emigrować w lukę między fiszbiną a piersią.
Fju jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości