|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty ![]() Szkoda tylko, że nie cała kolekcja dotarła - jakie piękne ogrzewane kapcie mają ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja nigdy nawet nie pomyślałam, żeby pofarbować włosy, dlatego współczuję, że wychodzą Wam całkiem inne kolory niż na zdjęciu, to musi być naprawdę niemiła niespodzianka... Cytat:
![]() Em, ja też miałam problemy z odpryskującymi lakierami (zresztą pisałam już o tym), a teraz z lakierami China Glaze i OPI problem zniknął! Oczywicie nie trzymają mi się tydzień, ale po czterech dniach lekko ścierają się na końcach (bez utwardzacza!) - to rekord u mnie i nie mogę w to uwierzyć ![]() ![]()
![]() |
#4502 |
po prostu Em :)
|
kochanie, dziękuję, może rzeczywiście skusze się na jakiś lakier OPI, albo najpierw pożyczę od rzyrafki
![]() Co do farbowania, to ja też nigdy o tym nie myślałam, uwielbiam swój naturalny kolor włosów. ![]()
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Musiałabyś być chyba szalona,żeby pomyśleć o farbowaniu mając taki naturalny kolor włosów
![]() Wpadłam tylko powiedzieć, że ja jutro odpadam ![]() Byliśmy z TŻ na Galeriankach ![]() Wcześniej widziałam tę "etiudę", która była w necie i przyznam, że naprawdę fajnie rozbudowali fabułę. Generalnie polecam, choćby ze względu na rewelacyjną Izę Kunę ![]()
#4504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BC mam minimum 8,7, dobrze by było gdybym 8,8 albo 8,9 nosiła, ale nie ma co ![]() ![]() ![]() A dwóch (w sumie to trzech, bo jeden na pewno pod dwoma nickami występuje) z tych wszystkich sprzedawców znam, jednego polecam bez zastrzeżeń, co do drugiego mam wątpliwości. Jak coś, to pisz PW, ale jak znajdę czas, to opiszę problem w wątku soczewkowym. Cytat:
![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-01 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki, już nie maeudzę ![]() Cytat:
![]() Do piątku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam mój naturalny zwłaszcza ze słonecznymi pasemkami ![]() ![]()
![]() |
#4506 |
|
kochanie, jaki masz naturalny kolor włosów?
![]() MagJa, odezwę się w takim razie niedługo, bo mam tylko tę jedną parę z z salonu. rzyrafka, z chęcią wypróbowałabym ten boski granat, w końcu sama Cię na niego namówiłam. ![]() Co do kłótni to to nie była żadna taka z tych głośnych, ale nawet cicha kłótnia przeszła nam koło nosa, z czego się bardzo cieszę, bo jak widać nawet będąc ekstremalnie wykończonym i zderzając się ze skrajnie różnymi opiniami na jakiś temat można po prostu dojść do porozumienia. Choć trochę czasu nam to zajęło. ![]() Z eksTŻ pierwszy raz pokłóciłam się po dwóch latach, więc może nie będzie tak źle. ![]() ![]() TŻ wyszedł o 4 rano. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-10-01 o 04:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() O matko, pierwszy raz odkąd pracuję dziś obudził mnie budzik w telefonie! Zawsze budziłam się sama a tym razem przebudziłam się o 5.30 po czym zasnęłam tak twardo, że coś mi się śniło głupiego a potem zerwałam się na dźwięk budzika i jestem przez to teraz zmulona i nie mogę się dobudzić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BTW. Do Zatora jedzie się przez moją wioskę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi dziś znów uszy zmarzły, mimo iż szłam z rozpuszczonymi włosami żeby mi tak nie wiało po nich. Ale jutro założę mój kaszkiet i mam to w ![]() Cytat:
![]() |
#4508 |
|
isa, co się będziesz przejmować ludźmi. Ja niedługo zacznę ubierać moje pomponiaste rękawiczki.
![]() Ja za to już od 5 nie mogę spać, choć próbowałam.. Zajmuję się smsowym dobudzaniem TŻa, żeby nie zasnął i nie przegapił swojej kolejki. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
em o rękawiczkach też myślałam, mam takie skórkopodobne i chyba pora je wyciągnąć, bo mimo iż chodzę z rękami w kieszeniach to i tak mi palce marzną
![]() A tego stania w kolejce współczuję, faktycznie beznadziejnie to wymyślili. Pewnie połowa ludzi w ogóle się nie dostanie ![]()
#4510 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Jaki ja miałam dzisiaj sen, śniły mi się karaluchy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Straszne to kwaterowanie ![]() A ja wczoraj wieczorem założyć zimowe kozaki... i wcale nie było mi za ciepło ![]() Uwaga uwaga, edm-owe Warszawianki, przyszedł list od UC ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te z pierwszego linka mi się podobają ![]() Nie ![]() ![]() Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-01 o 10:50 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
Ech, ja też nie
![]() ![]() A ja ostatnio (ze dwa tygodnie temu ![]() ![]() ![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam, ja znów cały dzień w pracy ![]() Zimno mi i chce pod kołdrę. Ograniczyłam zakupy kosmetyczne, zredukowałam zapasy, jak mam malutko kosmetyków teraz ![]() Trochę się obkupiłam ciuchowo, kupiłam te sweterki na allegro, golf z krótkim rękawem, 2 pary spodni, muszę jeszcze kupić białą koszulę, chce jeszcze jakieś bolerko i ze dwa golfy jeszcze. Zrobiłam sobie waniliową herbatkę na rozgrzanie ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
Jak już o filmach gadamy, ja obejrzałam ostatnio "Obsesję" z Beyonce: nuda, nuda i nuda a dopiero na końcu jakaś akcja. Wg. mnie taki film można obejrzeć spokojnie w TV(ja oglądałam na kompie), bo do kina nie warto się wybierać
![]() Vibesko ja też marznę, na szczęście koleżanka mnie poczęstowała pyszną zieloną herbatką o zapachu limonki ![]()
#4515 |
|
Ja jestem już w akademiku i jest mi goooorąco. Pierwszy raz zalożyłam dziś jesienny, cienki płaszczyk i było mi za gorąco.
![]() ![]() BTW, pół roku temu spotkałam się z kumplem na kawie i umówiliśmy się wtedy, że spotkamy się w tym samym miejscu dokładnie za pół roku, ale nie będziemy sobie wcześniej o tym przypominać. Tak wyszło, że ja potem wpadłam w TŻa, byly wakacje i tak dalej, więc z tamtym kumplem w ogóle się nie widziałam. Pół roku mija właśnie dziś, więc chyba mogę powiedzieć, że idę po południu na randkę. ![]() ![]()
![]() |
#4516 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A mleczka w takiej pojemności i promocji nie widziałam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A jak się objawia pomponiastość Twoich rękawiczek ![]() Cytat:
![]() Też mi zimno w domu, chyba cieplej było na dworze, jak szłam. Zawsze to jakieś słoneczko wyjdzie, a i człowiek w ruchu, więc się grzeje. Co prawda mam na kolanach czarny mruczący kaloryferek, ale napiłabym się herbatki, a nie mam jak iść i ją zrobić. Już 2 razy wodę gotowałam i dwa razy dałam się złapać i ubezwłasnowolnić sierściuchowi mojemu. A ja dziś widziałam w Rossmannie jakąś waniliowo-malinową herbatkę ekspresową. Nie wiem co to za firma, ale jakaś dla Rossmanna. Znacie? Piłyście? A tak w ogóle to miesiąc zaczęłam od zakupu żelu do demakijażu oczu i peelingu enzymatycznego z nowej serii AA Naturalne Rozświetlenie. Ale dwufazy zostało na parę dni, peelingu nie mam i kupić chciałam, więc to niezbędniki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-01 o 11:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Pomponiastość moich rękawiczek objawia się tym, że mają pompony i są strasznie dziecinne. ![]() W takim razie może jak dostaniesz soczewki dasz znać na soczewkowym czy wszystko jest ok? I co było nie tak z jednym ze sprzedawców?
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziekuje za typy co do perfum. Chyba jednak się skuszę na tego Addicta, bo od dawna za mną chodzi. Ale chyba zakupię na All. Możecie polecić jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?
MagJa, Em, ja tez noszę soczewki, od półtora roku gdzieś, to taki genialny wynalazek! Ja mam J&J Acuvue Oasys i swietnie mi się je nosi, nie wysychają i w ogole ich nie czuć. I kupuję tylko na All, bo w optykach to jakieś zdzierstwo! płyny też. Isa, mi tam się podobała Obsesja, może dlatego, ze ogladałam z TŻtem i mogliśmy odnieść sytuację do nas(tzn. ja mówiłam: widzisz, jakie są kobiety i te romanse w pracy! ![]() Poza tym z niecierpliwością czekam na galerianki do ściągnięcia, bękartów wojny też bardzo chcę obejrzeć. jak na razie sciągnęłam Teraz albo nigdy 5 odc.i 4 października będzie mój ukochany Dexter! A w ogóle to miesiąc zaczęłam od zakupów w naturze- kupiłam tonik Dermiki do skóry tłustej (ale wczoraj wyrzuciłam puste opakowanie po under 20 ![]() ![]()
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała takie zakolanówki z pomponami, ale zupełnie nie wiem jak i gdzie miałabym je nosić ![]() Z tymi powinno być wszystko ok, bo już 3 czy 4 raz tam kupuję. A o co chodziło z innym sprzedawcą zaraz opiszę w soczewkowym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Luskap: powąchaj sobie jeszcze Insolence Guerlain. Wczoraj zakochałam sie w nich na nowo
![]()
#4522 |
Wtajemniczenie
|
A ja byłam na dworze, wróciłam i jest mi tak gorącooooo....
bo biegałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (a jak Sleepy idzie Tobie pisanie ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-10-01 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Kochanie ja tak bardzo chciałabym isc pobiegac ale wiem, że się doprawię. W ogóle dostałam komplementa
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Przyjaciółka KWC
|
Oj strasznie lekki ten krem AA.
![]() ![]()
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo zadowolona z kremu Dermedic. Nawilżający o przedłużonym działaniu
![]() |
#4526 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A moja cera urządza jakiś sajgon, mam nadzieję, że to przez dzisiaj zaczęty okres ![]() ![]() Cytat:
![]() Ech, za oknem pada, a ja muszę wyjść z domu ![]()
![]() |
#4527 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja włozyłam płaszcyk ktrotki i było mi za zimno jak wieczorem wracałam od TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do HB- też mi bardzo pasuje ten zapach, a ostatnio zatęskniłam z apoierwszym zapachem Pumy Woman- to moje pierwsze perfumy i robiąc niedawno porządki przyz przypadek spsikałam się resztką i zakochałam się na nowo- jedyny świeżak, który mnie nie przywołuje skojarzeń sanitarnych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiejsze fotki włosów, tak, mam taką róznicę kolorów ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć trochę zdziwiłam się dziś wychodząc z pracy - opatuliłam się szalikiem, bo myślałam, że jest lodowaty wiatr a tymczasem w drodze się musiałam rozebrać, bo okazało się, że jest ciepło i nawet się lekko zgrzałam. Zwariowana pogoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Mama przyniosła świeże orzechy włoskie, takie co mają jeszcze żółciutką skórkę, którą się ściąga. Idę żreć ![]()
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Ja tak mam z Crystal Noir Versace, nawet po umyciu się często potem jeszcze czuję zapach na skórze
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.