|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część XVI (tak, tak, szesnasta!)
Takie jedno info: kiedyś wam pisałam o ksiązkach genialnego terapeuty, że polecam każdemu przeczytać. Jakby się wam nudziło to ma e-boki od niego, przesłane mailem. Mogę puścić dalej.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo brzmi ciekawie![]() Hania i Ty miałaś nam się pokazać ![]() Śpiwór, 2 pary butów, 2 plecaki. Tyle póki co mam obfotografować i wystawić ![]() Zakochałam się w tym telefonie http://allegro.pl/listing/search.php...0&string=corby |
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię różne takie rzeczy w wolnych chwilach poczytac, skoro twierdzisz, że takie ciekawe. zaraz ci poślę na priva mojego maila
|
|
|
|
#4504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez myślę o takiej fryzurze ![]() Ja w końcu idę kupić soczewki. Od roku sie przymierzam się do tego i w końcu dojrzałam. Mam dość okularów..do tego stopnia że ostatnio wieczorami wychodziłam z domu bez okularów czyt. na ślepego .Do tego wszyscy znajomi dalsi i bliżsi wpadają w zachwyt nad moim wyglądem jak tylko jestem bez oksów...czyli w oksach wyglądam niekorzystnie .Dosyć tego! przecież dam radę włożyć to dziadostwo do oka. Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-05 o 11:55 |
||
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny ten telefonik. ja niestety musze czekac do sierpnia az sobie wymienie
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na pewno nie raz będę zgłaszała sie do Was z pytaniami.
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu : ja kupiłam ostatnio krople ******* - to sa właśnie te tzw sztuczne łzy, używasz ile chcesz i kiedy chcesz, kiedy szczypią cie czy np d pracy przed kompem.
Bardzo przydatna rzecz. Ad okularów: ja myślę, że nie chodzi o to, że w okularach wyglądasz niekorzystnie. Tylko okulary po prostu "ukrywają" czy, zasłaniają całkiem dużo twarzy, więc bez wyglądasz inaczej i jesteś wyraźniejsza. Tak jest ze mną np i dlatego okularów nienawidzę. Tym bardziej, że ciągle mam wrażenie, że mi z nosa spadają i w ogóle jakiś kosmos. Teraz nosze jak musze, czyli też mi się zdarza z domu na ślepego wyjść, biorę na uczelnię w torbie, bo notatki trzeba robić ![]() Czekam na telefon od optyka jak na zbawienie. Do tego jadę na alertecu, i faktycznie wtedy mnie oczy nie swędzą - czyli mam alergię. zakładać soczewki szybciutko się nauczysz, ważne tylko żeby okulista był sensowny i cię nie zniechęcił. To norma że za pierwszym razem możesz zakładać soczewki pól godziny i zdejmować tyle samo
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie dziękuję za przestrogę
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie wiem ze na początku trochę to trwa ...mój brat nie potrafi sobie z nimi poradzić. Kupuje soczewki...tydzień męczy się z zakładaniem, po czym je wywala i wraca do okularów. Boję się że ze mną też tak będzie![]() Tym bardziej że na sama myśl majstrowania przy oku robi mi sie słabo ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Na wątku soczewkowym polecają płyn R e f r e s h...czy to ten Madlen?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-05 o 12:39 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. r e f r e s h - jeden z tanszych ( chyba 17 zł, a nne kosztują 30parę zł) i do tego zaleta: okres przydatności do 60 dni po otwarciu. Specjalnie zapytałam w aptece.
Wygląda jak mały płyn do soczewek, solidne opakowanie. miskowa: ksiązki poszły. Haniu: a zrób eksperyment: potrafisz dotknac palcem ka? No i zawsze można wziąć soczewki w trybie noszenia dzien i noc np przez 2 tygodnie. No ale wtedy do spólki z kroplami chyba.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-10-05 o 12:48 |
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic nie ma co gdybać i bać się, tylko iśc do okulisty i działać. Chyba juz wolę zdejmować na noc . Bałabym sie że coś mi sie zrobi podczas snu![]() Poza tym jak to z nimi jest..przecież demakijaż można robić po zdjęciu soczewki
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ten demakijaż mnie dziwi i zastanawia.
no ale znam osobę która nie jest w stanie zakładać i zdejmować, nie może się przyzwyczaić więc nosi takie. Dotknęłas oka i nie wpadłaś w panikę? Dasz radę na bank ![]() Uczucie nie jest przyjemne teraz ale potem już nawet nie myślisz, że to robisz.
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, a to powieści są... nawet lepiej, bo nie mam już co czytać, tzw. "normalnego" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak skończe (a zostały mi 4 gazety) to zacznę czytac ksiązki (bo tez mam ich masę). acha kiedys kupowałam nałogowo cosmk (własnie je nadrabiam teraz) ale juz mi sie znudziło. mam pytanie: jakie wy gazety godne uwagi kupujecie?? |
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Miskowa: właśnie dlatego polecałam te ksiazki, bo przemycają ważne zagadnienia, trochę psychoterapii a nie są naukowe, tylko bardzo lekkie i na luzie.
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuję "Politykę" każdy numer, czasem kupuję "cztery kąty" a z babskich "Twój styl" czasem jak jestem chora czy coś i potrzebuję kolorowych gazetek, to tż mi kupuje jakiś zestaw, w zasadzie do ogladania obrazków tylko |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze sie znajdzie jakaś Oliwia czy plotkarskie szmatławce
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez lubie wtedy wziąć ze sobą coś kolorowego do pooglądania obrazków.tak sie zastanawiam, dlaczego ja tyle lat co miesiąc kupowałam cosmo. dopiero jak teraz nadrabiam kilka gazet pod rząd, widzę, ze w co trzecim numerze, jest praktycznie to samo
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
ja to cosmo parę razy przeglądałam - od kogoś czy u kogoś, dla mnie masakra - tam nie ma absolutnie nic sensownego i wszystko skupia się wokół seksu
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wszystkim bardzo Wam dziękuję. Teraz czeka mnie jeszcze coś bardzo niemiłego, a konkretnie pochowanie go. Dalej do mnie nie dotarło, że jak wrócę do domu, to on mnie nie obskoczy, nie bedzie merdał ogonkiem na mój widok, nie przybiegnie i nie wciśnie się na kanapę... Był członkiem rodziny...jak dziecko, albo brat. Kochałam go tak bardzo, że nawet nie jestem w stanie opisać tego słowami
Cały dzień w pracy przepłakałam...Jodie, strasznie, szalenie Ci współczuję z powodu dziadka. Trzymaj się kochana, dasz radę ![]() Któraś z Was (przepraszam, ale nie pamietam która) pytała o ceny sukien w Madonnie...no więc zazwyczaj zaczynają się od ok. 3 tys. |
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
kochane jesteście.
butter tak najgorszy pogrzeb , opisze Wam kiedys skąd moje obawy itd ale jeszcze nie dziś , nie mam weny ani nic.
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie oceńcie mnie jako nieczułą babę ale jak się dowiedziałam że dziadek odszedł poczułam spokój. jest mi przykro i smutno, płaczę ale nie rozpaczam. załatwiam różne sprawy i nie zamartwiam się tym ( faktem jest tylko to ze trzeba dzis do mnie duzymi literami mówić ). poprostu spokojnie mi z myślą że go nareszcie nie boli i jest z babcią.wiem że nic nie można było więcej zrobić, rak zjadł go tyle ile mógł w miesiąc a nie wierzyłam ze tego moze być aż tyle.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jodie, daj sobie czas na odreagowanie, nie zastanawiaj się, nie przypinaj sobie łatki "nieczułej". Niech się wszystko dzieje samo, we właściwym czasie. Wszystko ma swoje etapy, i ty równiez je przejdziesz, każdy przechodzi. Kiedy przyjdzie na to czas.
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomość o śmierci pieska Butter przypomniał mi że jako jedyna z rodziny byłam w stanie pójśc z moim psiakiem do weterynarza aby go uśpili. Później z bratową pojechałam pod lasu wykopałam dół i pochowałam. Nie uraniając przy tym żadnej łzy. Mama, tato, brat siostra w tym czasie nie byli wstanie wykonac żadnych racionalnych ruchów. Było mi cholernie przykro i smutno..do tej pory jest- po 6latach...ale ..chyba za twardą racjonalistka jestem żeby płakać.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Bo brzmi ciekawie
.
.

...mój brat nie potrafi sobie z nimi poradzić. Kupuje soczewki...tydzień męczy się z zakładaniem, po czym je wywala i wraca do okularów. Boję się że ze mną też tak będzie
Cały dzień w pracy przepłakałam...