![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
oł jes,fota
![]() Ania jak dostrzegłaś,że to bmw. ja powiększyłam i nic nie widzę ![]() mina Majki bezcenna ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-10-29 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
O kurcze Maluśna, widzę że tż zrealizował marzenie o furze dla Majosławy
![]() ![]() Kristi nic nie musisz mi oddawać, znaczek kosztuje 2,10 zł więc bez jaj ![]() ![]() Wkurza mam baby potwornego na małża, chciałam iść na zakupy dziś, on jak zwykle, że nie że jutro pójdziemy że mnie nie zbawi... normalnie mam dość, wiecznie odwleka ile tylko może bo mu się nie chce. Może to głupie, ale myślę że nie jedna z Was mnie rozumie, dla mnie to jakiś kontakt ze światem ![]() ![]() Co do śpiworka to chyba też wybiorę feretti zaraz jeszcze pokukam na All. Ola zasnęła tylko dlatego, że wyszłam i kazałam małżowi jej pilnować, jak wychodzę to zawsze zasypia, widać muszę spierdzielać z pokoju ![]()
#4503 |
Zakorzenienie
|
Anka - no widzisz, od malego jest edukowana w tym kierunku
![]() ![]() Jowiszku - dzieki za linki ![]() ![]() i popatrz-u mnie w lumpku idealny za 6zl...no nie przezyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
jaki ładny sierściuch w Hausie
![]() ps.moje dziecię wciąż nie śpi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kasia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Kasiu Karolek jest z 11.08 -sprawdziłam na rozpisce Cestii na roślinach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maluśna dziękuję, strzeliłam focha i prędko nie nie "odbrażę" o nie ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Jowiszku kupiłam śpiworek z linku od Ciebie Disney'a ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
łałłł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
zrzuciłam kilka fotek zdziś.
uśmiech dla wizażowych ciotek ![]() moje dziecko ma milion pluszaków (ku mojemu niezadowoleniu,sama nie kupiłam ani jednej sztuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku jaki piękny uśmiech Igusiowej
![]()
#4512 |
Zakorzenienie
|
Weronika,nasz feretti ma 100cm i ja nie widze za duzo miejsca. Na 110cm mam juz od bratowej przyszykowany
![]() ![]() Kupilam dzis nakladke na sedes dla mlodego disneya hehe i wiecie co? Ona pachnie hihi. tak wyciagam ja z auta i cos mi wani, a to nakladka. Jest jeszcze lepsza niz nocnik, widze ze wygodniejsza no i siedzi na kibelku a nie na podlodze i od razu robi co ma tam zrobic ![]() Aaa co do spiworkow, to lepiej miec dwa. Bo jak jeden trza wyprac, to wypadalo by miec tez drugi zeby ten pierwszy wysechl hehe.ale nakrecilam. A w czym wasze dzieci spia w spiworkach? ja zakladam koszulke od pizamki z dlugim rekawem i spodenki 3/4 albo dlugie pizamkowe. Czasami tez spi z golymi nogami, ale nie odpinam tego 2-go zamka, co by nie zmarzl. |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej przyszły jeździ na motorze ducati poki co ![]() dobrali sie ooo widze ze moje linki od TZ w sprawie ekspresów cisnieniowych pozostaly niezauwazone ![]() ![]()
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
mój śpiwór nie jest jakiś mega gruby,a Iga śpi w pidżamce 2-częściowej, bawełnianej, nadł. rękaw, z gołymi stopami. Welurowe pajace odłożyłam na bok bo wydaje mi się,że już za ciepło by miała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Iga juz zaczyna zalotnie sie usmiechac, pieknie
![]() Kasia - jaka ty szybka jestes ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Ale fajne zdjęcie Igi
![]() ![]() Ha! A ja też poznałam, że Majeczka ma Bejcę... po "grillu" właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki jowisz ubiegłaś mnie Kasiulka tak właśnie ma 11.08 tylko jak ja ci się odwdzięczę ![]() ![]() Igunia ślicznie wyszła ma kochany uśmieszek i widać że się interesuje tym wózeczkiem a wóz Maji wymiata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu, tak sobie mysle, ze czy ten dziwny dzwiek co slyszysz u Piterka, to takie chrzakanie? Moze powinnas tez mu inhalacje teraz porobic. Na pewno mu by sie przydaly, a nic wiekszego sie nie rozwinie. Moze jak nie masz inhalatora, to ktos by Ci pozyczyl? U nas wyszly dolne 1,2,3 i 4, a na gorze brakuje 4 i na szczescie ostatnio byl katar, ale sobie poszedl po 3 dniach. To bylo pierwszy raz kiedy moje dziecko mi nie zachorowalo i nie kaszlalo przy kaszlu. Mam nadzieje, ze nie bedzie sie to teraz za czesto pojawiac, bo przeciez w tym celu zrezygnowalam z pracy. Kasia, Ty piszesz, ze nie oddasz Oli do zlobka, a nie wiesz jak ja zaluje, ze Borys juz tam nie chodzi hehe. On tak lubi dzieci inne. Zostaja nam teraz te zajecia muzyczne raz w tyg. po 30min...w sumie fajnie tam jest, 2 babeczki spiewaja (czasami az mam ciarki takie maja glosy) dzieci wpatrzone w nie jak w obraz i sie bawia z nimi ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- czyli dokladnie o miesiac mlodszy od Boryska. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
taa, bejca, grill,nerki. i tak nie wiem o co chodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ciebie już pytałam więc pytam jeszcze raz, oglądacie "Medium"? czy tez mam ![]() ![]()
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
jeszcze dojrzewa
![]() tylko nie bij ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Veronko, nie on nie chrząka, tak jakby stęka sobie, a jak zasnął to chrapie jak dziad doslównie
![]() Jowiszowa ![]() ![]() ![]()
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a we wcześniejszych autach też nigdy nie wiedziałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
mimo wszystko poprosilabym o wizyte lekarza, nic nie zaszkodzi, a moze jakis nowy lek przepisze
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Aniś no niezauważone bo układałam Mikiego po raz drugi do snu
![]() ![]() dzięki wielkie, juz zazanaczylam do obserowanych, ale kafetierkę sobie darowałam, bo używam zwykłaje na kuchenkę gazową, juz od paru lat, ale brakuje mi w niej własnie tej ekspresowej pianki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
uuuuuuu, Miki poszalał.
u mnie dziecię śpi, małż śpi, a ja siedzę. jak się wstaje po 9tej to trudno do 22 wyczerpać baterię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
szaleje nadal, wyniosłam go juz raz do łożeczka a tam ryk jak ranionego zwierzaka, zbiesił sie i wylądował od nowa w naszym łożku, małż zaczyna chrapanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.