Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 22:52   #4501
gosianka
Przyczajenie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

ejj, kto jedzie do lloret 15.07-26.07 hotel DEXX ;d piszcie na gg 1301980 ;dddddddd
gosianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:01   #4502
justine333
Zakorzenienie

MoopHlon no, ale dlatego, że ja już sporo opalona jestem
ale nie no..może 30 jeszcze kupie
Stary 2010-07-12, 23:08   #4503
kupanapatyku
Raczkowanie

Rose kaucji nie ma w angelbellu to prawda;D

jajescze musze rzeczy poprać;DD aajj. tez mi sie nie chce jeszcze jechac
i tez bede spac w korytarzu bo mozna skisnac na siedzeniu..
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 23:12   #4504
MoopHlon
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do MoopHlon

Ja też, tylko jakoś trudno zabrać mi się za to wielkie pranie !
Ja się na fotelu prześpię, bylebym tylko miała iPoda na uszach ;d
MoopHlon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 00:04   #4505
leal93
Raczkowanie

może ktoś wie czy w Villa Garbi pobierają kaucje;> w biurze mówiła że nie słyszała nic o tym no ale wiadomo mogła nie wiedzieć :P
leal93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 01:08   #4506
zimny_chirurg16
Raczkowanie

Co do szpilek, bo widze ze duzo o tym bylo to w tamtym roku nie wzielam zadnej pary i strasznie pozniej zalowalam ;( DUZO osob w szpilkach chodzilo do tropicsa na przyklad.

Mam kilka pytan;
1. Wie ktos moze gdzie mozna znalexc tego drinka we WIADERKU ?! :O <prosi> nie przezyje bez niego kolejnego roku...
2. Byl ktos w hotelu Copacabana ?
3. Jedzie ktos z funclubu w ostatnim terminie moze ?
Stary 2010-07-13, 07:16   #4507
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Cytat:
Napisane przez fleur94 Pokaż wiadomość
dzisiaj się napaliłam strasznie na lloret ;d jakoś do mnie dopiero teraz dotarło że tam jadę ;d jadę dopiero za 34 dni a już robię liste rzeczy xD
hm, będąc 30 dni przed wyjazdem też sie strasznie cieszylam. wczoraj sie spakowalam juz, teraz tylko takie glupoty mi zostaly do dorzucenia, nie powiem, że nie chce mi sie jechac, ale mam na dzien dzisiejszy mega dużo obaw różnego typu.
a listy są dobre ja robie zawsze, potem sprawdzam ją milion razy na lekcjach matmy w gim połowa mojego zeszytu to były różne listy - na wyjazd na zieloną, na zakupy, plan działań na jakis tam dzień i wgl xD trzeba było spożytkować jakoś ten przedmiot :P
Morfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 07:20   #4508
MoopHlon
Raczkowanie

U mnie lekcje matematyki wyglądają tak, że leżę na ławce, żeby mnie nie zapytała do tablicy, pisze w zeszycie teksty piosenek, wszystko byle do dzwonka xD
To tak a propos matematyki ;p
Stary 2010-07-13, 07:54   #4509
fleur94
Zadomowienie

GG do fleur94

haha u mnie matma jako jedyny zeszyt była dosyć ładna ;d gorzej z fizyką. a o religii nie wspomnę.

co do szpilek to nie biorę chyba.. nie lubię chodzić na szpilkach szczerze mówiąc ;d

a filtr.. ja cały czas się opalam więc nie ma szans żeby mnie spaliło ;d ja zazwyczaj opalam się od razu na brązowo na szczęscie, ale wezmę filtr jakiś jeden, np.10, a oprócz tego to przyspieszacz chyba ;d bo mam zamiar wrócić czarna xD
fleur94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 08:00   #4510
DearWhoever
Zadomowienie

Cytat:
ja jestem od dwóch dni spakowana, także będziecie ode mnie pożyczać...
ok ;d ja strasznie zapominalska jestem,skleroza normalnie. na basen jak jechalam kilka razy to np. recznika zapomnialam w ogoole nie wiem co nigdy gdzie jest i prosze mame zeby mi znajdowala cos jak mi sie zgubi lol2. ona zawsze znalesc umie ;d

A co do matmy, to ja zawsze jak ogólnie na przedmiotach nauczycielka pyta to zniżam głowę w dół i pod parapet żeby sie za kimś schować ja tez chce sie przespac na tym 'przejsciu' tam , przynajmniej nogi bedzie mozna wyprostowac A co do filtrów to ja biorę 30 na ciało i 50 na twarz.

Edytowane przez DearWhoever
Czas edycji: 2010-07-13 o 08:02
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 08:04   #4511
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
bierzecie jakieś kremy, przyspieszacze i takie rzeczy ?
jakie? bo ja mam zamiar chyba tylko 20-stkę zabrać
ja biorę 30 i 50, nie chcę się poparzyć

Cytat:
Napisane przez Morfina123 Pokaż wiadomość
trzeba było spożytkować jakoś ten przedmiot :P
matematyka to najfajniejszy przedmiot na świecie, doceńcie ;p uwielbiam do tablicy chodzić i pisać sprawdziany z matmy, prace domowe rozwiązywać, jakaś ***nięta chyba jestem

Cytat:
Napisane przez fleur94 Pokaż wiadomość
haha u mnie matma jako jedyny zeszyt była dosyć ładna ;d gorzej z fizyką. a o religii nie wspomnę.
ja z religii miałam 2 albo 3 na koniec, bo nie oddałam zeszytu do sprawdzenia. Dodam, że jestem w pierwszej liceum. Jaki nauczyciel, uczący w liceum, sprawdza zeszyty uczniów? To nie podstawówka chyba... -.-""""

Edytowane przez Rose Madder
Czas edycji: 2010-07-13 o 08:06
Rose Madder jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 08:06   #4512
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

szpilki to ja noszę, więc biorę na pewno - zresztą, sandały nawet mam na dosc duzym obcasie xD (dlatego biore jeszcze japonki ;d) ale mając 158 cm trzeba sobie jakos radzic

hm, teraz mi się przypomniało, że jak jechałam do Grecji też autokarem to takie chlopaki po 17-19 lat nadmuchali sobie materace i spali w przejściu
Stary 2010-07-13, 08:06   #4513
MoopHlon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DearWhoever Pokaż wiadomość
w ogoole nie wiem co nigdy gdzie jest i prosze mame zeby mi znajdowala cos jak mi sie zgubi lol2. ona zawsze znalesc umie ;d
.
moja mami też jest takim poszukiwaczem moich zaginionych rzeczy haha. Tylko u mnie to dziwnie wygląda bo ja mogę wszystko znaleźć w bałaganie a nic w porządku haha. Także jak już posprzątam to zawsze tylko 'mama widziałaś mój portfel?' ;d
Stary 2010-07-13, 08:09   #4514
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

Hm, Rose, ja do amtmy nic nie mam, ale lekcje mnie ogolnie nudzą :P miałam w tym roku kiepską nauczycielkę, ktora przez 3/4 lekcji opowiadała nam jak 'była młoda, jeździła na narty i to dopiero była zima!' mimo iż na dworze +20.
Stary 2010-07-13, 08:24   #4515
Rose Madder
Zadomowienie

Cytat:
Hm, Rose, ja do amtmy nic nie mam, ale lekcje mnie ogolnie nudzą :P miałam w tym roku kiepską nauczycielkę, ktora przez 3/4 lekcji opowiadała nam jak 'była młoda, jeździła na narty i to dopiero była zima!' mimo iż na dworze +20.
hahaha no to fajne te lekcje musiały być moja nauczycielka jest strasznie cięta, w sensie okropnie ostro ocenia (np. na 10 punktów 7 to już trója), ale to dlatego, że ja mam matmę rozszerzoną i ona twierdzi, że z nami tak trzeba postępować. Do sprawdzianu potrafiłam przerobić cały dział w książce - jakieś 40 zadań - i w ćwiczeniach, a tam było już tych zadań dwa razy tyle. Nie miałam nigdy żadnych problemów, zawsze 5 i 6 na koniec, a w tym roku skończyłam z tróją, mimo, że zdecydowanie wszystko rozumiem, innym tłumaczę itp. ale fajna kobieta, strasznie ją lubię!

Cytat:
Napisane przez MoopHlon Pokaż wiadomość
'mama widziałaś mój portfel?' ;d
a ty widziałaś mój?! U ciebie na drukarce leży!

Edytowane przez Rose Madder
Czas edycji: 2010-07-13 o 08:26
Rose Madder jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 08:29   #4516
DearWhoever
Zadomowienie

e tam, ja nie jestem dobra z matmy bo nie chce mi sie robic zadan, chociaz ogolnie to czajaca jestem , ale robie bledy przy obliczaniu, np. zmieniam dane nieświadomie , ot durna

Rose to patrz ty taki musk z matmy jestes a co do reli to ja nawet w lic nie bede chodzic, bo mi sie nie chce i zaznaczalam ze nie chce sie uczyc ^^
Stary 2010-07-13, 08:38   #4517
fleur94
Zadomowienie

GG do fleur94

ja też mam 6 z matmy i koooocham matmę ;d ale poszłam do klasy mat-fiz chociaż nie lubię fizy i nie rozumiem ;D

a z religii ledwo przebrnęłam przez bierzmowanie i nie wiem czy będę chodzić na religię w liceum. w gimnazjum miałam w każdej klasie innego księdza, w 1 takiego, którey jak zrobił sprawdzian to na 5 <!> klas zdały go ... 3 osoby. WSZYSCY musieli poprawiać dopóki nie dostaną 2 niektórzy po 3-4 razy go poprawiali. To było z ewangelii z tego co pamiętam. W drugiej klasie koleś był trochę ... dziwny xD komentował naszyjniki dziewczyn i w ogóle ;d w 3 był dosyć normalny. Dlatego moje uczestnictwo w lekcji ograniczało się do siedzenia w ławce i rysowania w zeszycie ;D
Stary 2010-07-13, 08:42   #4518
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

właśnie w gim byłam na mat - infie (miałam profilowane) i... wybierając liceum uciekałam od matmy lo wybrałam sobie europejskie, francuskiego sie przynajmniej naucze dobrze (6h tygodniowo xD) i może we Francji skoncze szkołę. ;D

a co do religii - u mnie w szkole była etyka i to na nią chodziłam, w lo bd miala okienko.

chyba odbiegłysmy od tematu
Stary 2010-07-13, 08:49   #4519
fleur94
Zadomowienie

GG do fleur94

a ja miałam problem co do profilu, bo w każdym mi coś nie pasowało ;d tu chemia, tu historia, tu cośtam. więc wybrałam mat-fiz-inf, bo stwierdziłam, że teraz więcej humanistów żyje na tym świecie ;d a innym plusem jest to, że w klasie mam 9 dziewczyn i 25 chłopaków

no delikatnie odbiegłyśmy

wczoraj wieczorem dokończyłam listę rzeczy na wyjazd ;d i jest dłuuuuga, jestem ciekawa jak się zmieszczę do walizki.

a właśnie. bierzecie torbę czy walizkę? ja raz w życiu wzięłam na obóz torbę i mam dosyć tachania jej po schodach, górach, lasach i innych ;d szczególnie jak jechałam na polskie morze i na peronie po tych schodach... wolę walizkę, przynajmniej ma kółeczka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 09:00   #4520
Morfina123
Rozeznanie

GG do Morfina123

biorę walizkę, torbę, plecak i torebkę + oddzielną torbę na jedzenie. jeszcze tydzień temu byłam taka pewna siebie, że zmieszczę się w walizkę i plecak tylko, wczoraj niestety załamałam się, bo nadal miejsca mi brakuje, a jeszcze pare rzeczy chcialoby się wziąć.
Stary 2010-07-13, 09:22   #4521
greenaurie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rose Madder Pokaż wiadomość
hahaha no to fajne te lekcje musiały być moja nauczycielka jest strasznie cięta, w sensie okropnie ostro ocenia (np. na 10 punktów 7 to już trója)
Eee no, nie taka cięta, 7/10 to 70% - u mnie w gim jeszcze cztery było od 85%

Cytat:
biorę walizkę, torbę, plecak i torebkę + oddzielną torbę na jedzenie. jeszcze tydzień temu byłam taka pewna siebie, że zmieszczę się w walizkę i plecak tylko, wczoraj niestety załamałam się, bo nadal miejsca mi brakuje, a jeszcze pare rzeczy chcialoby się wziąć.
Właśnie się zastanawiam, brać taką ogrooomnnąąą walize jak dla 5osobowej rodziny, czy normalną <czyt. średnią> i jeszcze torbę

"Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę, która burzy stare światy i tworzy nowe gwiazdy."
greenaurie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 09:45   #4522
patrycja1391
Raczkowanie

A ja tam wolę fizę od matmy oO. jest ciekawsza
a co do walizki to biorę taką średnią- w kwiatki bo mam taką meeeega dużą, ale do niej to chyba 3 osoby by się zmieściły, a po drugie to zawsze biorę tylee ubrań, a chodzę w ulubionych;D u mnie to na pewno odpadają jakieś krótkie spódniczki (no może jedną wezmę), nie wiem czemu, ale wolę krótkie spodenki jeśli chodzi o buty to też wybredna nie jestem;D jak już wcześniej wspomniałam szpilek nie biorę, tylko zastanawiam się nad adidasami czyli podsumowując powinnam się zmieścić w moją walizkę

Lloret de Mar! HISZPANIAAA!!
13-24 sierpnia Almatur
patrycja1391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:01   #4523
DearWhoever
Zadomowienie

ja nienawidze fizyyy i gegry , najgorsze przedmioty ;d

tzn gegra jak gegra, ale gowna o plaszczu ziemi itp to niepotrzebne , juz najwyzej jak kultura jakichs krajow , narodów to moze byc ^^

Edytowane przez DearWhoever
Czas edycji: 2010-07-13 o 10:02
Stary 2010-07-13, 10:10   #4524
kamilciaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość
a z jakiego biura i do jakiego hotelu miałaś jechać ?;>

z FunClubu, do hotelu Goya.
kamilciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:28   #4525
Sandrusia94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez leal93 Pokaż wiadomość
może ktoś wie czy w Villa Garbi pobierają kaucje;> w biurze mówiła że nie słyszała nic o tym no ale wiadomo mogła nie wiedzieć :P
Niewiem czy czytalas na stronie Almaturu ale tam pisali , że " Uczestnik ponosi odpowiedzialnosc za wyrzadzone szkody " .Teraz jade 3 raz z Almaturem i zawsze pobierali kaucje , a na koniec oddawali jak sie nic nie zniszczylo itp.
A wogóle jak idą Ci przygotowania do wyjazdu ?
Sandrusia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 10:44   #4526
DearWhoever
Zadomowienie

u mnie nie pobierali kaucji jak bylam z almaturarok temu.
Stary 2010-07-13, 10:46   #4527
patrycja1391
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia94 Pokaż wiadomość
Niewiem czy czytalas na stronie Almaturu ale tam pisali , że " Uczestnik ponosi odpowiedzialnosc za wyrzadzone szkody " .Teraz jade 3 raz z Almaturem i zawsze pobierali kaucje , a na koniec oddawali jak sie nic nie zniszczylo itp.
A wogóle jak idą Ci przygotowania do wyjazdu ?
u mnie też zawsze pobierali kaucję w tamtym roku było to chyba 20 euro. Chociaż z tym zdaniem, że jak się nic nie zniszczyło to oddają miałam inne przeżycia;D w tamtym roku nasz pokój przeszedł lekką "demolkę" np. drzwi "wyszły"? z zawiasów, okno się nie zamykało, lakier na dywanie itp. i oddali nam całe 20 euro mam nadzieję, że teraz pobierać kaucji nie będą, chociaż wątpię, ale to bez sensu, bo co mi z tych np 20 euro skoro już jadę do domu. Fakt zawsze można coś na granicy wydać, ale wolałabym tą kasę zainwestować np. w wejściówkę na dyskotekę, bo wolę zwiedzić kilka dyskotek, a nie tylko w jednej się bawić

Lloret de Mar! HISZPANIAAA!!
13-24 sierpnia Almatur
patrycja1391 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 11:30   #4528
BLONDI18xD
Raczkowanie

gegra jest za***ista!;D ja biore 10 bo chce sie opalic;p i jeszcze przyspieszacz;p w grecji jak sie smarowalam 20 to przyjechalam biala;D
BLONDI18xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:39   #4529
szysza69
Raczkowanie

GG do szysza69

Cytat:
Napisane przez kamilciaaa Pokaż wiadomość
z FunClubu, do hotelu Goya.
tez jade do hotelu Goya 01.18-13.08 i przyznam że mam cicha nadzieje, że też zmienią mi hotel. teraz żaluje ze wybrałam goye ;d a z tego co czytałam, to jeszcze jedna osoba która miała jechac do goyi, zmienili jej hotel. ale ten Florida Park wydaje sie byc calkiem okej
szysza69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 11:39   #4530
Sandrusia94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patrycja1391 Pokaż wiadomość
u mnie też zawsze pobierali kaucję w tamtym roku było to chyba 20 euro. Chociaż z tym zdaniem, że jak się nic nie zniszczyło to oddają miałam inne przeżycia;D w tamtym roku nasz pokój przeszedł lekką "demolkę" np. drzwi "wyszły"? z zawiasów, okno się nie zamykało, lakier na dywanie itp. i oddali nam całe 20 euro mam nadzieję, że teraz pobierać kaucji nie będą, chociaż wątpię, ale to bez sensu, bo co mi z tych np 20 euro skoro już jadę do domu. Fakt zawsze można coś na granicy wydać, ale wolałabym tą kasę zainwestować np. w wejściówkę na dyskotekę, bo wolę zwiedzić kilka dyskotek, a nie tylko w jednej się bawić
No ja tez mialam akcje ;P w moim przypadku to drzwi od balkonu sie nie domykały , lustro nam spadło i ledwo co ledwo wisiało i juz byłysmy na 90 % pewne ze te 20 euro przepadło ale na szczescie dostałysmy xD
Sandrusia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości