|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
ejj, kto jedzie do lloret 15.07-26.07 hotel DEXX ;d piszcie na gg 1301980 ;dddddddd
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
MoopHlon no, ale dlatego, że ja już sporo opalona jestem
![]() ale nie no..może 30 jeszcze kupie
#4503 |
Raczkowanie
|
Rose kaucji nie ma w angelbellu to prawda;D
jajescze musze rzeczy poprać;DD aajj. tez mi sie nie chce jeszcze jechac i tez bede spac w korytarzu bo mozna skisnac na siedzeniu.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Raczkowanie
|
Ja też, tylko jakoś trudno zabrać mi się za to wielkie pranie !
Ja się na fotelu prześpię, bylebym tylko miała iPoda na uszach ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Raczkowanie
|
może ktoś wie czy w Villa Garbi pobierają kaucje;> w biurze mówiła że nie słyszała nic o tym no ale wiadomo mogła nie wiedzieć :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
Co do szpilek, bo widze ze duzo o tym bylo to w tamtym roku nie wzielam zadnej pary i strasznie pozniej zalowalam ;( DUZO osob w szpilkach chodzilo do tropicsa na przyklad.
Mam kilka pytan; 1. Wie ktos moze gdzie mozna znalexc tego drinka we WIADERKU ?! :O <prosi> nie przezyje bez niego kolejnego roku... 2. Byl ktos w hotelu Copacabana ? ![]() 3. Jedzie ktos z funclubu w ostatnim terminie moze ? ![]()
#4507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a listy są dobre ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
U mnie lekcje matematyki wyglądają tak, że leżę na ławce, żeby mnie nie zapytała do tablicy, pisze w zeszycie teksty piosenek, wszystko byle do dzwonka xD
To tak a propos matematyki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zadomowienie
|
haha u mnie matma jako jedyny zeszyt była dosyć ładna ;d gorzej z fizyką. a o religii nie wspomnę.
co do szpilek to nie biorę chyba.. nie lubię chodzić na szpilkach szczerze mówiąc ;d a filtr.. ja cały czas się opalam więc nie ma szans żeby mnie spaliło ;d ja zazwyczaj opalam się od razu na brązowo na szczęscie, ale wezmę filtr jakiś jeden, np.10, a oprócz tego to przyspieszacz chyba ;d bo mam zamiar wrócić czarna xD |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do matmy, to ja zawsze jak ogólnie na przedmiotach nauczycielka pyta to zniżam głowę w dół i pod parapet żeby sie za kimś schować ![]() ![]() Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-07-13 o 08:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
matematyka to najfajniejszy przedmiot na świecie, doceńcie ;p uwielbiam do tablicy chodzić i pisać sprawdziany z matmy, prace domowe rozwiązywać, jakaś ***nięta chyba jestem ![]() ja z religii miałam 2 albo 3 na koniec, bo nie oddałam zeszytu do sprawdzenia. Dodam, że jestem w pierwszej liceum. Jaki nauczyciel, uczący w liceum, sprawdza zeszyty uczniów? To nie podstawówka chyba... -.-"""" Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-07-13 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Rozeznanie
|
szpilki to ja noszę, więc biorę na pewno - zresztą, sandały nawet mam na dosc duzym obcasie xD (dlatego biore jeszcze japonki ;d) ale mając 158 cm trzeba sobie jakos radzic
![]() hm, teraz mi się przypomniało, że jak jechałam do Grecji też autokarem to takie chlopaki po 17-19 lat nadmuchali sobie materace i spali w przejściu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
moja mami też jest takim poszukiwaczem moich zaginionych rzeczy haha. Tylko u mnie to dziwnie wygląda bo ja mogę wszystko znaleźć w bałaganie a nic w porządku haha. Także jak już posprzątam to zawsze tylko 'mama widziałaś mój portfel?' ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Rozeznanie
|
Hm, Rose, ja do amtmy nic nie mam, ale lekcje mnie ogolnie nudzą :P miałam w tym roku kiepską nauczycielkę, ktora przez 3/4 lekcji opowiadała nam jak 'była młoda, jeździła na narty i to dopiero była zima!' mimo iż na dworze +20.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ty widziałaś mój?! U ciebie na drukarce leży! ![]() Edytowane przez Rose Madder Czas edycji: 2010-07-13 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zadomowienie
|
e tam, ja nie jestem dobra z matmy bo nie chce mi sie robic zadan, chociaz ogolnie to czajaca jestem , ale robie bledy przy obliczaniu, np. zmieniam dane nieświadomie , ot durna
![]() Rose to patrz ty taki musk z matmy jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zadomowienie
|
ja też mam 6 z matmy i koooocham matmę ;d ale poszłam do klasy mat-fiz chociaż nie lubię fizy i nie rozumiem ;D
a z religii ledwo przebrnęłam przez bierzmowanie i nie wiem czy będę chodzić na religię w liceum. w gimnazjum miałam w każdej klasie innego księdza, w 1 takiego, którey jak zrobił sprawdzian to na 5 <!> klas zdały go ... 3 osoby. WSZYSCY musieli poprawiać dopóki nie dostaną 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Rozeznanie
|
właśnie w gim byłam na mat - infie (miałam profilowane) i... wybierając liceum uciekałam od matmy
![]() a co do religii - u mnie w szkole była etyka i to na nią chodziłam, w lo bd miala okienko. chyba odbiegłysmy od tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
a ja miałam problem co do profilu, bo w każdym mi coś nie pasowało ;d tu chemia, tu historia, tu cośtam. więc wybrałam mat-fiz-inf, bo stwierdziłam, że teraz więcej humanistów żyje na tym świecie ;d a innym plusem jest to, że w klasie mam 9 dziewczyn i 25 chłopaków
![]() ![]() no delikatnie odbiegłyśmy ![]() wczoraj wieczorem dokończyłam listę rzeczy na wyjazd ;d i jest dłuuuuga, jestem ciekawa jak się zmieszczę do walizki. a właśnie. bierzecie torbę czy walizkę? ja raz w życiu wzięłam na obóz torbę i mam dosyć tachania jej po schodach, górach, lasach i innych ;d szczególnie jak jechałam na polskie morze i na peronie po tych schodach... wolę walizkę, przynajmniej ma kółeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Rozeznanie
|
biorę walizkę, torbę, plecak i torebkę + oddzielną torbę na jedzenie. jeszcze tydzień temu byłam taka pewna siebie, że zmieszczę się w walizkę i plecak tylko, wczoraj niestety załamałam się, bo nadal miejsca mi brakuje, a jeszcze pare rzeczy chcialoby się wziąć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4522 |
Raczkowanie
|
A ja tam wolę fizę od matmy oO. jest ciekawsza
![]() a co do walizki to biorę taką średnią- w kwiatki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4523 |
Zadomowienie
|
ja nienawidze fizyyy i gegry , najgorsze przedmioty ;d
tzn gegra jak gegra, ale gowna o plaszczu ziemi itp to niepotrzebne , juz najwyzej jak kultura jakichs krajow , narodów to moze byc ^^ Edytowane przez DearWhoever Czas edycji: 2010-07-13 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A wogóle jak idą Ci przygotowania do wyjazdu ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
u mnie nie pobierali kaucji jak bylam z almaturarok temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Raczkowanie
|
gegra jest za***ista!;D ja biore 10 bo chce sie opalic;p i jeszcze przyspieszacz;p w grecji jak sie smarowalam 20 to przyjechalam biala;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
tez jade do hotelu Goya 01.18-13.08 i przyznam że mam cicha nadzieje, że też zmienią mi hotel. teraz żaluje ze wybrałam goye ;d a z tego co czytałam, to jeszcze jedna osoba która miała jechac do goyi, zmienili jej hotel. ale ten Florida Park wydaje sie byc calkiem okej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.