![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Bólu nie da się znieść w samotności Czasami trzeba wznieść się ponad przeszkody i szybować ku górze, by osiągnąć nowe cele. Jesteś przyjacielem, ponieważ jesteś węzłem, który łączy, lecz nie zniewala. Przyjacielem, ponieważ jesteś podmuchem, który uspokaja, lecz nie usypia. Przyjacielem, ponieważ jesteś bratem, który poprawia, lecz nie upokarza. Przyjacielem, ponieważ jesteś wzrokiem, który śledzi, lecz nie osądza. Przyjacielem, ponieważ jesteś ręką, która prowadzi, lecz nie ciągnie na siłę. Przyjacielem, ponieważ jesteś oazą, która pokrzepia, lecz nie zatrzymuje. Przyjacielem, ponieważ jesteś sercem, które kocha, lecz nie zmusza. Przyjacielem, ponieważ jesteś czułością, która chroni, lecz nie podporządkowuje. (Helena Oshiro) Szczęście mieszka w duszy, Która odnalazła swój dom. Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. Dotknąłeś mojego serca, dotknąłeś mojej duszy Zmieniłeś moje życie i moje cele. |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
BAN stały
|
-Nie znasz mnie .
- Znam . Wiem że lubisz sok marchwiowy i nienawidzisz buraków . - I Ty to nazywasz '' znaniem '' ? Dotykasz mnie . Patrzysz . Uśmiechasz się . Mówisz że kochasz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Rozeznanie
|
mam plan, jak zachować w duszy ten stan. nie możesz sobie wyobrazić jak bardzo kochałam Cię wczoraj. w słodkiej chwili zapomnienia. gdzieś między jutrem, a wspomnieniami. w Tobie moje niepokoje. zawsze niesiesz ze sobą szczęście ? one wiedzą jak zaskoczyć, jak Cię zauroczyć
#4504 |
Raczkowanie
|
always be yourself madziam90 suve Toriaa <33 czujcie sie okradzione ![]() ...Kochanka trzeba mi takiego jak imperium
Co by mnie brał tak jak ja daję - całą pełnią... Mam 100 lat i chciałbym tylko trochę dłużej żyć. "Czy ktoś przede mną kochał Cię bez opamiętania tak? Czy ktoś by wskoczył w ogień tak jakbym wskoczyła ja?" When I sin, I sin real good When I sin, I sin for sure
#4505 |
Przyczajenie
|
` ..boo, ja chce wiedzieć co jest za tęczą.!
` nie liczy się nic.. liczą sie przyspieszone tętnaa ![]() ` to człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęściaa. ` czasami po prostu trzeba skoczyć z mostu.. i liczyć na to, że skrzydła wyrosną po drodze. ` z Tobą, życie pachnie jak malinowa mambaa!. <3 ` jeśli coś jest warte grzechu.. to grzech nie skorzystać.. ` najważniejsze to znaleśc swoje miejsce, posród tych którzy dają szczęściee. ![]() ` za mała by dotknąć niebaa.. ` gwiżdżę na wszystko, śmieje się w słońcee! wino jest zimne, a usta gorącee!. ![]() ` a pamiętasz, jak pachniał wtedy świat ...? `- po co żyćć.? - po to, aby nie dać satysfakcji innym, że nas pokonali.. ` landrynkowa księżniczka w czekoladowej posypcee ![]() ` obsesyjniee wpatrzona w powietrze!. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Jedni nas kochają, drudzy nienawidzą
Często nie znając oceniają nas po tym co widzą.
![]() |
#4507 |
Rozeznanie
|
jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią. stajesz się mężczyzną kochanki księżyca, która chce z Tobą być do końca. ale jeszcze nie teraz. mieć na wyciągnięcie ręki. czasem na długość rzęs Twój oddech na szyi. nocą w uniesieniu krzycząc Twoje imię. pragnie byś rozpłynął się ze wschodem słońca. jak robił to On po pełnej błogostanu pełni. On jej początkiem. Ty końcem.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-03 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
...znowu przyszło mi płakać, za to że chciałam sie śmiać...
...makijaz jak zawsze ślady łez zatrze .... ...niech nikt nie widzi że płaczę... musisz uwierzyc w siebie bo wiara czyni cuda ... hej bracie hej siostro nie bądz dłuzej smutna ![]()
![]() |
#4509 |
BAN stały
|
Ciiri , nydee <3 Ci których kochamy nigdy nas nie opuszczają. Zawsze możemy ich znaleźć - w sercu. Wieczorami nie widać szarości, nie widać brudnych ulic. Na szczęście nie widzisz mojego udawanego uśmiechu, po którym mogłabym się tylko zrzygać. Zwykle przesiaduję tu i przeklinam swój kaszel. leżę w łazience, patrzę na w pół opalone nogi, w za dużej o dwa rozmiary koszuli. koszuli mającej niegdyś tak duże znaczenie dla mnie. Uśmiech to taki prosty sposób, na to, by wszyscy uwierzyli, że z Tobą wszystko w porządku. Czasem życie bywa strasznie, okropnie ironiczne. Podsuwa nam pod nos, to, czego pragniemy, a jednocześnie nie pozwala tego wziąć. Czy może istnieć na ziemi tak szalona, jedyna i prawdziwa miłość, jaką ma ćpun do narkotyku .? On się nie przyznaje. Nigdy. Jakby był rozlaną kawą, która też nie odpowiada na zwykłe 'dlaczego'. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-10-03 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
honey091 - to chyba znaczy, że się podoba .
![]() kochać Cię, to mieć w sercu cień i go z bólem czuć co dnia. jak mam z serca wyrwać Cię ? to jak przestać żyć i nie wiedzieć co to strach. chcę byś mnie miał. nie może nam się nic już stać. nie jesteś sam. chcę byś był. chcę byś tu był. nie mogę Cię zapomnieć. dziś nie boję się wziąć tego co jest dobre. dziś nie boję się, bo kochasz mnie Ty.
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Nie potrzebuję romantycznych kolacji. Możesz wziąć reklamówkę z piwem i worek truskawek. Możesz jak zwykle pachnieć nikotynowym dymem. To nieważne. Najbardziej kochamy tych ludzi, te sprawy i te rzeczy, od których bieg życia każe nam odchodzić - nieraz na zawsze. Może kiedyś znajdziemy się jeszcze raz we dwoje w tym samem miejscu, o tej samej porze ... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ________ a moje marzenie uleciało wraz z tą bańką mydlaną. tam daleko. widzisz? ![]()
śpiewaj tak jakby nikt cię nie słyszał ! tańcz tak jakby nikt cię nie widział ! kochaj tak jakby nikt nigdy cię nie zranił ! latolato. lato czeka. <3. Edytowane przez madziam90 Czas edycji: 2009-10-03 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
Majenka xD- wiesz co..nie powinnam zwracać na to uwagi, i pewnie dziewczyny mnie zabiją, ale przesadzasz, maleńka. W twoim KAŻDYM poście są przynajmniej DWA opisy z wizazu. z tego wątku i wszystkich innych. pohamuj się z tym.
Panno Beczelna, dziękujęę, Kochana ;*** . i wgl dziękuję za wszystkie pochwały. ;** (przepraszam, za nie odp na prośby) koję ból czekoladą. dla Ciebie przestałam obgryzać paznokcie, przestałam palić, pić, i pięć razy w tygodniu robię się na bóstwo. a Ty, i tak mnie nie kochasz.. łamiesz serce, każdej dziewczynie, i nic nie czujesz. żadnego żalu. w ogóle, każdy mówi, że jesteś bez serca, że masz serce z kamienia, że kochać nie umiesz. jednakże istnieje pewna, naiwna idiotka, która Cię kocha-ja.. ![]()
![]() |
#4514 |
Raczkowanie
|
.'_ Wyczyść ze mnie tych, którzy dotykali, gdy jeszcze cię nie było. Napisz regulamin. Skarć mnie. Narysuj, jak chcesz. Nie koloruj. _'.
#4515 |
Raczkowanie
|
Tłumienie uczuć nie jest dobre. Wyrażanie ich jest dużo zdrowsze .
#4516 |
Rozeznanie
|
Bądź moim wampirem ( Edentualnie Edwardem ) Romeo, Romeo Gdzie cie wcieło? To przez ciebie wciąż liże lizaki w kształcie serca. Równo wygrawerowła sobie jego imie na nadgarstku z dopiskiem "Już nie tęskie" . Primadonna - Ja ulubienica twoja? <wow>
Edytowane przez Panna Bezczelna Czas edycji: 2009-10-03 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Ktoś zatrzasnął drzwi, za którymi czekałeś. Czasami trzeba zrezygnować z czegoś, co się kocha. Udać, że się nic nie czuje. Że tego nie żal. Czasami trzeba umieć pogodzić się z porażką. I ja właśnie teraz mam taką potrzebę. Jesteś. A nie... To był tylko sen. ... I wberw przeznaczeniu chciałam Cię kochać. Udowodnić światu, że chcieć, to znaczy móc ... Właśnie teraz zabrakło Ci uczuć. Właśnie dla mnie. Potykam się o własne błędy i ląduję znów w tym samym bagnie- w Tobie. .. Już tylko we łzach szukam szczęścia. Wdechy i wydechy stosuję sto razy dziennie, chowam twarz w dłoniach, udaję, że mam katar, że pocą mi się oczy, że mam alergię na życie. I powtarzam sobie "bądź dzielna. Bądź dzielna... " Biegła najszybciej, jak potrafiła. Pot spływał jej po twarzy, wycierała go nerwowym ruchem. Nie zatrzymywała się. Biegła, żeby zagłuszyć krzyk serca i ból, który w nim tkwił. Biegła, choć wiedziała, że choćby w minutę przebiegła cały świat, przed miłością i bólem, który zostawia to uczucie, nie ucieknie... ... Tak jakby na pstryknięcie palcem największego wroga, mój świat wali się w ciągu kilku sekund. Mężczyźni są jak tusz do rzęs - spływają jak pojawi się trochę uczuć... ______ Brakuje tego wszystkiego... ![]() ![]() Kochane <3 keendy ciiri Primadonna Toriaa chocapic TiS nydee . Przejrzałam i jesteście jak zwykle, niezmiennie i tak samo cudowne jak zawsze ![]() ![]()
#4518 |
Zadomowienie
|
że ja?
![]() truskawkowa1993, peculiarity. <3 I znów pada. Wyglądam przez okno i widzę szary Świat. Szare chmury, szare domy, szarych ludzi... Ale nie martwię się. Już niedługo zza chmur wyjdzie Słońce, a Świat będzie się mienił wszystkimi kolorami tęczy.
#4519 |
Zadomowienie
|
Kochaj,zostań, uwodź mnie, zapomnij się, ze mną grzesz! Raz jeszcze!
Edytowane przez Marlenusia Czas edycji: 2009-10-03 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _________________________ ______ muszę troche nadrobić, bo ostatnio wpadałam tylko by sprawdzić czy nadal zachwycacie, ale wracam już chyba na dobre . może mnie ktoś jeszcze pamieta ![]() _________________________ ______ ` I wanna fly, fly high with you babe and just leave the world all behind . <3 /Chcę polecieć z Tobą kochanie i po prostu zostawić cały świat w tyle. to zwykłe szare życie, nie bujaj mi w obłokach . uciekamy drogami własnej fantazji . w pustym pokoju gra melancholijny światło cień . będziemy jak ona i on . <3
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=NieZTejBajki;145657 90]Majenka xD- wiesz co..nie powinnam zwracać na to uwagi, i pewnie dziewczyny mnie zabiją, ale przesadzasz, maleńka. W twoim KAŻDYM poście są przynajmniej DWA opisy z wizazu. z tego wątku i wszystkich innych. pohamuj się z tym.
O ile dobrze widzę, to na tym wątku jest ponad 150 stron. Nie sposób mi jest wszystko przeczytać :/ Tak Was okradałam, że chciałam dodać coś od siebie, coś, co nie jest skopiowane z tego wątku. Widocznie jakaś wizażanka znalazła ten opis, co ja i go dała wcześniej. A ja nie mam czasu żeby przeglądnąć od A do Z wszystkie 150 stron... Chciałam dobrze, przepraszam ![]()
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Raczkowanie
|
i że Cię nie zapuszczę, aż do śmierci .
![]() ![]() _____________________ nie mów mamie, że się bujasz w chuliganie. że funduje ci co weekend ostre melanżowanie. i twórczości kolegi ; tematyka - weekend : czas umysłowej impotencji . ![]()
#4523 |
Rozeznanie
|
daj mi się zaciągnąć Twoim powietrzem. zachwycam się nocą. zawsze poza Twoim zasięgiem pragnienie wspaniałości nie to że mnie nie obchodzisz przeżyć kilka chwil, tych bezcennych, z Tobą. przeżyj choć raz prawdziwe emocje nikt nie myśli tak jak ja. w życiu są sprawy ważniejsze niż spokój lepsza niż myślisz. nieodparty urok? tak wiem, nie Twoja wina nie tyle zerkałam, co pożerałam wzrokiem mijanie się z prawdą, to nie to samo co kłamstwo? -mamo, a miłość to przestępstwo? -nie. ale nie powinnaś się zakochiwać.
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=MamCieGdzies;145638 51]Kradnę sobie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za jakieś, które się już pojawiły na tym wątku ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Foch z przytupem i obrotem na pięcie Uzależniłam się, ciągle o nim myślę, nie potrafię przestać... nie chcę przestać. ![]() I dlatego,że jesteś słaba, musisz być bardzo silna. Spojrzała na niego i szeptem powiedziała "Kocham Cię" z nadzieją, że nie usłyszy. A on odwrócił się, przytulił ją mocno i powiedział "Ja Ciebie też". Mówią: "Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kurewsko marny! ![]() Ona jedyna widziała w Jego oczach tamten blask. Za bardzo wrażliwa, za mało twarda, dziecinnie naiwna, głupio uparta. I siedząc w wannie spowiadam się pralce z miłości do Ciebie. ![]()
W prawdziwym życiu miłość musi być możliwa. Nawet jeśli nie jest od razu wzajemna. Miłość zdoła przetrwać jedynie wtedy, jeśli istnieje iskierka nadziei, bodaj najmniejsza, że zdobędziemy z czasem ukochaną osobę. ![]() Od 19.07.09 z Nim ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
BAN stały
|
Cytat:
prosiłam anioła stróża by cię pilnował. odmówił. kiedy zapytałam dlaczego odparł : anioł anioła pilnować nie musi. [*] czasem tak trudno pogodzić się z tym, co dla nas jest niezrozumiałe. ~*~ Marzenia są zupełnie jak truskawkowy mus na wystawie za szybą w cukierni. Są tak blisko ciebie, do spróbowania. A ty nie możesz ich dotknąć. ma bystre oczy snajpera i śmiało patrzy w przyszłość. i przytulić się po prostu tak bez słów. żyjemy tylko po to by rankiem liczyć krople rosy by nocą zliczać gwiazdy nie straszne nam ciemne chmury, potargane oczy. kamisha - wiem wiem.. późno odpisuje. przepraszam ![]() ![]() ![]() a tak swoją drogą to ładnie piszesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
kobieta zawsze wie ciut więcej niż myślisz .
#4527 |
Raczkowanie
|
<3
~♥~
Wykreujmy idealny świat, wiem że to nie możliwe ale po co są marzenia. Jej kąciki ust były za ciężkie żeby się uniosły w górę. Tak moje drugie imię to suka która nie umie kochać. Powoli znikamy w tej mgle i trudniej nam się znaleźć, wytłumacz mi czemu ? Coś co było kiedyś znikło i nie wróci więcej. Znajdę Cię miłość nawet jakbyś się ukryła w dziurce od klucza. Żyję Twoim oddechem, wiesz że nie możesz mi go odebrać. Mój cały świat przy Twoim boku. Nie ma mnie, mam trochu do palenia w piecu Twoich zdjęć. W złotej pancernej szkatułce ukryję Twoje oczy aby nikt inny ich nie oglądał. Podaj mi rękę zabiorę Cię tam gdzie nie było jeszcze nas nigdy. Wiem że nie znajdzie się taki drugi Ty który umiem delikatnie pieścić opuszkami palców i całować w czubek nosa. Ściany dudnią Twoim głosem. Powiedz że jeszcze nie przegraliśmy wojny o miłość, że został jeszcze jeden strzał. Wyrzucona w kąt ta cała złość. Zapraszam Cię do mojego serce możesz czuć się jak u siebie. Chcę umrzeć zagłaskana na śmierć przez Ciebie. Zobacz jak to wygląda z mojej strony, ja stanę z boku popatrzę jak cierpisz. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() _________________________ ___________________ Tęsknota moje ma imię.... Przytul i trzymaj mnie mocno... Tonę gdy Ciebie nie widzę,oddzielona ciemnością nocną... W wyobraźni Cię widzę i słyszę. W wyobraźni jestem zawsze przy Tobie...W wyobraźni jak dziecko Cię kołyszę....dobrą mam wyobraźnię... Budzisz we mnie dziwaczne instynkty... Bez Ciebie jestem jak malarz be pędzla.... Poza głupotami mam w glowie tylko jedno...Ciebie ![]() _________________________ _______________________ Nie ludzie nami rządzą, lecz własne słabości. Aleksander Fredro _________________________ _________________________ ___________ Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny. Nie poznamy prawdy, nie znając przyczyny. Arystoteles _________________________ _________________________ _________
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
pomiędzy głową a dłońmi ma być serce, między Tobą a mną ja
problem z tragedią polega na tym, że musisz dalej żyć. nie masz wyboru. nie możesz zjechać na pobocze i przeczekać, choćbyś nie wiem jak bardzo tego chciał! coraz gorzej. coraz bardziej. przecież wiesz jedni mają wytarte łokcie, inni - serca. a ja jestem na przykład kurewsko szczęśliwa odchodzisz by wrócić i wracasz by odejść
#4530 |
Raczkowanie
|
Podjęłam ostateczną decyzję: jeszcze się zastanowię...
![]() Szósty kieliszek z dedykacją dla Ciebie! Niesforna księżniczka dumnie krocząca przez świat. Pyskata, bezczelna, mająca dużo wad. ![]() Jesteśmy od was gorsze tylko w piłce nożnej i w jeździe autem. A to tylko dlatego, że tych dwóch rzeczy nie da robić się w szpilkach. ![]() Na pytane "Jaka jesteś" ? Odpowiadam zawsze jednym zdaniem: "To zależy czyich plotek posłuchasz" ![]() Kiedy pisze do Ciebie, tzn., że tęsknie za Tobą, a kiedy nie pisze, tzn., że chcę, abyś to Ty tęsknił za mną. ![]() Jesteś umalowana, na cacy wylansowana, tylko pusta i za bardzo cwana! Pijana szczęściem, dolewaj mi więcej i więcej… nie pozwól wytrzeźwieć ![]() Gdy będziemy sami pokażę Ci jak bawią się niegrzeczne dziewczynki. ![]() I nie potrafię, ot tak, odkochać się tylko dlatego, że jego już nie ma. ![]() Dziś znam już całą prawdę. Dziś już wszystko rozumiem. Ty nauczyłeś mnie kochać. A teraz sam kochać nie umiesz. ![]() Nie zdążyłam. Ani powiedzieć Ci jak ważny dla mnie jesteś, ani jak bardzo mi na Tobie zależy. Teraz tylko żyję nadzieją, że jeszcze Ci kiedyś o tym powiem. Szczęściem był kolor jego oczu, jego uśmiech, jego obecność... Ona... ona tylko czeka aż napiszesz jej wiadomość na gg… A gdy już jesteś dostępny, nie zauważasz jej chociaż ustawiła najbardziej rzucający się w oczy opis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.