|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Zimno, szaro i ciągle pada. Wróciłam z kościoła i nie ruszam się już nigdzie, nie ma mowy.Miłej niedzieli Żbiki
|
|
#4502 |
|
Flawless
|
Heeeeeej
![]() Boże, nie było mnie tu ze sto lat, ale dopiero co wróciłam w wycieczko-pielgrzymki ![]() Wybaczcie mi moje zaniedbanie ![]() Postaram się codziennie chociąz 10min dla Was znaleźć I promise
|
|
#4503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Powiedz to swojej 8ce
![]() Ale nie muszą urosnąć - moja mama w ogóle nie ma zalążków moje są na granicy dziąseł (zdjęcie pantomograficzne w grudniu ) i jak dla mnie, to mogą tam zostać.A Tżta coraz bardziej boli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tej porze właśnie wstawałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4504 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty juz wiesz o kogo chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czesc ![]() dzien dobry ![]() sniło mi sie dzisiaj ze byla 2 wojna swiatowa ;] Hitler szalał , ale tylko w mojej wiosce a tak poza tym jutro mam spr z anglika musze sie połuczyc
|
|||||
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
no cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witaj ;***
|
|
#4506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety takie ubrania nie każdemu pasują ![]() a stronę znam. Cytat:
póki co to przed chwilą zjadłam śniadanie, a od kiedy się obudziłam (przed 10) leżałam i oglądałam tv ![]() A ta kolezanka, to jakas uzalezniona? moze jej to zasugerujcie - "juz mowilaś, super", jakimiś minami? :| chociaz tez mam taką, teraz się uspokoiła, ale kiedys podniecała sie wszystkim i wciaz to powtarzała. az w koncu jej cos powiedziałam, ze super, ale nie mam ochoty tego sluchac bo gada tylko o tym. ( ) to sie zamknęła w sobie nic nie zrozumiała wtedy, dopiero po długim czasie, bo teraz juz wlasnie jest trochę lepiej.a z tym mieszkaniem w wawie to też niezła jest. w ogóle, ludzie, którym się wydaje, że wszystkie ich plany sa świetne, że oni mają rację, że tak na pewno jest, mnie śmieszą. Martyna ja Ci mówiłam, gdzie możesz zamieszkać nie no, a tak serio, to po prostu z kimś wynająć mieszkanie ![]() Cytat:
zobaczymy! ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14677298]nie potrzebny dowód Ty juz wiesz o kogo chodzi ![]() fajnie spiewała :d akurat u kumpeli byłysmy to widziałysmy i jeszcze podobali mi się Ci kolesie co jeden z nich udawał piłke o Aniaa czesc ![]() dzien dobry ![]() sniło mi sie dzisiaj ze byla 2 wojna swiatowa ;] Hitler szalał , ale tylko w mojej wiosce a tak poza tym jutro mam spr z anglika musze sie połuczyc [/QUOTE]no wiem o kogo, a co się znowu stało ?skąd Ty bierzesz te sny też mam z angla jutro! ![]() ----------- wczoraj znowu usnelam w ubraniu i z komputerem w łóżku dawno nie byłam TAK zmęczona. jak się budziłam, na pół śpiąc jeszcze, to miałam wrażenie, że śmieci słońce, jak już otworzyłam oczy, to sen niestety okazał się tylko snem teraz jeszcze pada :/ od jutra ma być jeszcze gorzej - dobra pora na egzamin
|
|||
|
|
|
#4507 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niewiem skad mam takie sny ![]() na gadu Ci napisze
|
|
|
|
|
#4508 | ||
|
Konto usunięte
|
no i tak ma być
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14677298] sniło mi sie dzisiaj ze byla 2 wojna swiatowa ;] Hitler szalał , ale tylko w mojej wiosce [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() u mnie też pada i jest szaro i nie ładnie od rana robię wszystko byle tylko nie uczyć się biologii. Jakoś nie mam weny, ale zaraz się będę musiała za to zabrać jednak
|
||
|
|
|
#4509 | |
|
Flawless
|
Ok ;D
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14677298] o Aniaa czesc ![]() dzien dobry ![]() sniło mi sie dzisiaj ze byla 2 wojna swiatowa ;] Hitler szalał , ale tylko w mojej wiosce [/QUOTE] Siemanko ;D Skąd ja znam te miłe sny xD Ile razy to już mój blok atakował 50 metrowy cyklop ![]() Cytat:
Zobaczymy :P A ja byłam w Tatrach i się naszczytowałam, że hej xDD
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba sama dla siebie 3-pokojowego nie wynajmę nie wiem, już mam mętlik kompletny w głowie. wypisałam sobie wszystkie uczelnie na które mam zamiar złożyć papiery, wszystkie miasta, wszystkie kierunki.. i ciągle nie wiem. kurczę, ten Olsztyn zaczął za mną chodzić. blisko do domu (docenię pewnie po kilku miesiącach podróżowania 4,5h pociągiem z Gdańska lub Warszawy do domu..), dużo moim ulubionych miejsc, jezioro, Kortowo, dużo znajomych, dobra geodezja. no i zaczęłam myśleć o akademiku, ale cholera mnie bierze, że z kimś musiałabym pokój dzielić. zaraz listopad (tak, Beata, zaraz listopad ), a ja ciągle nie wiem co ze sobą zrobić.Jeszcze matury próbne..na początku listopada, czuję, że pachnie mi porażką. eeeeeeech. idę się łuczyć. tak,tak, w końcu.. zaczynam
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Dziunie ;*
Wróciłam z wesela, o 6.45 i wstałam dziś o 12.00. Średnia snu w ciągu 2 ostatnich dni wynosi 6 h. Bolą mnie oczy, chce mi się spać, a muszę spędzić całą niedzielę w książkach. I nie idę na poprawiny, tylko idę ich zaraz odwieźć.Ale się wczoraj najeździłam. Robiłam za kierowcę i każdy chciał, żeby go odwieźć. Nadrobię Was później. Tymczasem idę ich odwieźć. Miłego dnia
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
i mam kompletny metlik w głowie;] |
||
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14678478]
ja własnie tez sie zaczełam zastanawiac nad akademikiem ;] i mam kompletny metlik w głowie;][/QUOTE] ej, to tego.. jakbyś szła na PG albo UG to możemy się dogadać i razem wziąć tylko u mnie pewnie będzie problem, bo mam dosyć wysokie dochody na osobę w rodzinie :/ i nie wiem czy mam szansę żeby dostać miejsce w akademiku.Są tylko dwa powody, dla których moglabym go dostać.. 1. studentka 1 roku, 2. 250km od miejsca zamieszkania.. ale nie wiem czy są wystarczające :/ i w ogole przyszłam wam powiedzieć, że mam z.a.j.e.b.i.s.t.y humor... boooo ... NIE MAM W ŚRODĘ HISTORII Majkel uraczył mnie tą świetną wiadomością ![]() ![]() gdyż, ponieważ, że jest Dzień Nauczyciela, a nasza szkolna aula jest za mała.. i możemy nie przychodzić w ogole do szkoły czyli teoretycznie środę mam wolną
|
#4514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zobaczymy , moze dostaniesz .... tez nie mam w srode historii tylko ze musze isc do szkoły bo wymyslli sobie ze od 8 do 11 mozesz sobie wybrac co chcesz robic, albo ogladasz film , albo zajecia sportowe albo gry planszowe ale planujemy z dziewczynami nie isc do szkoły |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to cudowna wiadomość
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14678827]pojde raczej do Gdanska to mozemy sie dogadac i mieszkac razem w akademiku
zobaczymy , moze dostaniesz .... tez nie mam w srode historii tylko ze musze isc do szkoły bo wymyslli sobie ze od 8 do 11 mozesz sobie wybrac co chcesz robic, albo ogladasz film , albo zajecia sportowe albo gry planszowe ale planujemy z dziewczynami nie isc do szkoły ja bym poszła w chińczyka pograć ale jesteś wredna ![]() wiesz jak jak kocham historię
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
jenga taka planszowa, że o ja pie.rd.ole
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14677298] Ty juz wiesz o kogo chodzi
[/QUOTE]Ja już też wiem ![]() Cytat:
w czerwcu będziesz myśleć ![]() Ja z tego samego powodu się nie nadaję do akademika - nie mogłabym z kim obcym mieszkać w pokoju. Inna sprawa, że nie mogłabym z kimkolwiek mieszkać w pokoju <20 m2 Cytat:
. Stypendia oczywiście naukowe, ale jaki zonk: trzeba mieć dochód poniżej 1008 zł/osobę i nic, że miałam 6,0 z przedmiotów wiodących, nie mam po co składać. A się wkurzyłam...Tata, że trzeba było powiedzieć rok wcześniej, to by sobie jeszcze trojaczki sprawili i bym się załapała ), u innego parę razy mniejszy - 30 krów na tyle ziemi. Ale polskie prawo ![]() A koleżanka z klasy wpisała 78 zł/osobę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Idę, nałuka wzywa
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-10-11 o 14:59 |
||
|
|
|
#4522 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to sobie nie wyobrażam, co będzie ze mną za rok... Nie wyobrażam sobie życia w akademiku Cytat:
i pol ang pp i mat pr i geo pr)ale będzie porażka a tak w ogóle do Witam Was Kochane ;* Jej jaki nudny, szary i smutny ten weekend to głowa mała ![]() Nawet nigdzie nie wyszłam... Zrobiłam trochę matmę, ale naprawdę troszeczkę, bo więcej mi się nie chce Podobno od poniedziałku ma być jeszcze gorsza pogoda śnieg z deszczem ma padać i przymrozki no zima jak nic
|
||
|
|
|
#4523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam.
![]() Cytat:
Impreza, piwo, impreza, piwo. Bo mnie nie było. ![]() Wierzysz w horoskopy? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14678827]bo wymyslli sobie ze od 8 do 11 mozesz sobie wybrac co chcesz robic, albo ogladasz film , albo zajecia sportowe albo gry planszowe Ja bym poszła pograć. ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Ile ?! ![]() Przecież to jest niemożliwe.
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;*
Byłam na zakupach w Łodzi. Kupiłam sobie płaszczyk taki na teraz i czapę gluta ![]() A teraz idę do nauki. Martyna, super, że historii nie masz ![]() Do jutra ;* |
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------------- Mój brat jest idiotą. Zawoziłam go na PKS, dałam klucz od garażu i domu, żeby zamknął. Garaż zamknął, a domu nie i jeszcze zostawił klucz w drzwiach. ![]() Jem pyyyszne ciasto z wesela i zaraz idę do książek, ale najpierw zjem.
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dupa rośnie... ![]() Żartuję
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
I tak mam małą.
Ale nie obraziłabym się za mniejszą. Chcesz trochę?
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry brat ![]() ej, ja też bym zjadła jakieś dobre... mam z 40 wujka, ale nie mam na takie ochoty ![]() a dziś cały dzień udaję, że sie łuczę, hahaha. spoko. |
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
To ja podobnie.
Nie no, przepisałam biologię. Ale zadań już nie zrobię. Idę jeszcze polskiego się połuczyć i biologii. Trochę nauczyłam się wcześniej i dlatego tak ciężko mi się zebrać, bo coś wiem, więc po co mam iść się uczyć. Ale serio idę. I już dziś tu nie wejdę. Dobranoc (
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Zimno, szaro i ciągle pada. Wróciłam z kościoła i nie ruszam się już nigdzie, nie ma mowy.
moje są na granicy dziąseł (zdjęcie pantomograficzne w grudniu
Rzeczy używane, najpiękniejsze z tych stosów w second-handach, czyli coś dla mnie, bo ja szukać w nich sama nie potrafię. Spodobała mi się bluzka w kwiaty i sweterek, ale mama stwierdziła, że są takie babcine
Co myślicie?
trzeba wstawać o 7,00 i UCZYĆ SIĘĘĘ! 

i wstałam dziś o 12.00. Średnia snu w ciągu 2 ostatnich dni wynosi 6 h. Bolą mnie oczy, chce mi się spać, a muszę spędzić całą niedzielę w książkach.
I nie idę na poprawiny, tylko idę ich zaraz odwieźć.

Zawoziłam go na PKS, dałam klucz od garażu i domu, żeby zamknął. Garaż zamknął, a domu nie i jeszcze zostawił klucz w drzwiach.