American & Polish Girl cz. XII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 17:55   #4501
Eloska
Wtajemniczenie

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15588788]Wrzuciłam, ale jakoś dziwnie wyszłam na tym zdjęciu, więc prosze nie zwracać uwagi. Na to jaka chudziutka jestem też nie. Ona jest ciutek za duża, ale ogólnie wszystko jest ok. Może TŻ zrobi mi weekend jakies fajne zdjęcia. To mna też słabo jakość, bo robione z takiego aparatu nieciekawego.

Co to za dziewczyna na ostatnim zdjęciu z pierwszej serii? Piękna. [/QUOTE]

no trochę wisi, ale jak dla mnie jakiś pasek i będzie cudna, ale sukienka w ogóle jest fajna

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259602835 ta?? to Shanda Panda
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:00   #4502
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Eloska Pokaż wiadomość
no trochę wisi, ale jak dla mnie jakiś pasek i będzie cudna, ale sukienka w ogóle jest fajna

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1259602835 ta?? to Shanda Panda
Właśnie tak myślałam, że dołoże jakis paseczek i wtedy będzie juz ok, bo tak poza tym to strasznie mi sie podoba. Na górzę wszystko ok, tylko tu w talii. Choć w sumie taka szeroka w tym miejsu do sukienki to bym nie chciała być. Gdzie indziej by się przydało przytyć.

Pomyliło mi się, ta nad Shandą. Shandy nie lubię.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:06   #4503
Eloska
Wtajemniczenie

jakaś Rosjanka
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:16   #4504
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Witam!

kurcze blade ale mnie tu dlugo nie było... I jak duzo osób nowych! ale fajnie ale widze, ze twardo dajecie ja też wczoraj sobie zamowilam te wlosy co gwiazdeczka, ale kręcone... wiecie moze ile ta taśma ma cm i jaka długość jest tych włosów? bo ja zielonego pojęcia nie mam hehehe

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa a dzisiaj piatek.. koniec tygodnia i początek.. no i dupcia zimna, nikogo nie będzie!!! porycze się!
i co jak te wloski?
ja dostalam te falowane sredni braz, jutro kupuje farbę bo mi wyjasnialy a te wloski to taka czekoladka, jedna tasma falowanych mi nie wystarczy wiec chyba zamowie druga

w ogole dopiero wróciłam tak dawno mnie nie bylo
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:24   #4505
Ciii
Raczkowanie

pewnie mnie znów najedziecie że jestem niedowartościowana itp itd
ale czy to jest fajne ? http://www.fotka.pl/albumy/justangie...259600494#foto
robienie emo fotek , pomalowane na wampira oczy ??

Edytowane przez Ciii
Czas edycji: 2009-11-30 o 18:26
Ciii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:37   #4506
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
Dziewczynki czy Wy też tak macie jak ja?? Ostatnio nie wiem co mi jest wiecznie chce mi sie jeść czegośc słodkiego albo mega kalorycznego typu fastfood, nawet jak mam kupi jakies wafle to mi nie smakuja bo za mało słodkie są- chyba organizm chce pszyszykować jakieś zapasy na zime i tak mi apetyt na kalorie podsyca z trudem sie powstrzymuje a juz w tej chwili do glowki mi weszlo zeby isc cos slodkiego kupic
Ameryka- Ciocia
Cytat:
Napisane przez Eloska Pokaż wiadomość
ja kocham second handy
ja tyszzzzzzzzz!!!
Cytat:
Napisane przez boondziek Pokaż wiadomość
Niestety nie. Bardzo niestety. Dałaybm się pokroić za taki brzuch.
Ale o mojej miłości do ludzi wychudzonych pisać tu nie będę bo to drażliwy temat :p
Ja ważę 56 kg przy wzroscie 170... więc niby wcale nie tak dużo.. tymczasem mam ogromny bebzoooooool !!!!!!!!!

ODCHUDZAM SIĘ.
Cytat:
Napisane przez boondziek Pokaż wiadomość
W sensie tatuaży też nie mój ,ale może kiedyś sobie jakiś skrobnę
Te z avka mi się max podobają ,ale sama nie zdecydowałabym się na tak duże :p
Eeeee zbyt oklepane... Będziesz zalować! Lepiej robic cos... co dla ciebie cokolwiek znaczy niz wzorek, ktory Ci sie akurat spodobał
Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
ok. Pokaż cycki.
: hahaha::h ahaha: hahahahahaahahahahahahaha hahaha
Cytat:
Napisane przez ToTyLkoJa2 Pokaż wiadomość
z tyłu plecy, z przodu plecy Pan Bóg stworzył mnie dla hecy.

zonk
sssssssssssssikaaaaaaaaaa aaaaaam : hahaha: hahahahahaha
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Kurcze dziołszki, niose sie z zamiarem rozkrecenia jakiegos wlasnego biznesiku typu salon fryzjerski kosmetyczny albo jakis sklepik tylko ciezko znalesc lokal taki z w dogodnej lokalizacji i tani masakra, jutro mam dostac odpowiedz czy taki jeden lokalik sie zwolni czy tez nie, nie lubie czekac
Lokal lokalem.. ale najtrudniej z kasą na początek. cholera. tak poza tym to teraz oja kochana trzeba miec fach fryzjerski azeby otworzyc salon juz nie ma tak łatwo
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
tez racja ale nie ukrywam ze mnie zarobki kuszą, lubie pieniadze ale nie jestem znow materialista do potegi ętej, kazdy z nas uwielbia miec duzo kasy tylko nie kazdy sie do tego przyzna.
eee tam... "Pieniadze szczescia nie daja- dopiero zakupy"!!
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
i co jak te wloski?
ja dostalam te falowane sredni braz, jutro kupuje farbę bo mi wyjasnialy a te wloski to taka czekoladka, jedna tasma falowanych mi nie wystarczy wiec chyba zamowie druga

w ogole dopiero wróciłam tak dawno mnie nie bylo
Aaaa i ile one maja cm? jaka jest długośc tasmy i włosów? Ja zamowilam w czwartek.. niby przesylka kurierska za pobraniem a wlosow jakos nie dostałam
Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
makijaz ma nawet ładny, ujdzie. Ale te kotki w kacikach oczu mnie odstraszaja.. jezeli miałabym byc czepialska to ma popalone koncówki i widać jej ringa!.. ale genralnie spoko dziewczyna... chociaz nie zachwyca mnie ona w żaden sposób

Nota bene: Ciii a Ty dalej z tą laską dajesz! Jest tyle małpiszonów na fotce a Ty się jej jak smród gaci uczepiłaś

ech... to ja się pochwalę, że w poniedziałek za tydzień mam sesje.. w studiu w Kołobrzegu... ale cholera jak juz wspominałam mam wielki bebzol i sie wstydze... wyglądam jak bamber.
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 18:39   #4507
shane00
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciii Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to fajne, ale mi się foty podobają

________________.

Mój <3 Kotek ; *

Dążę do celów

shane00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 18:52   #4508
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Ameryka- Ciocia

ja tyszzzzzzzzz!!!

Ja ważę 56 kg przy wzroscie 170... więc niby wcale nie tak dużo.. tymczasem mam ogromny bebzoooooool !!!!!!!!!

ODCHUDZAM SIĘ.

Eeeee zbyt oklepane... Będziesz zalować! Lepiej robic cos... co dla ciebie cokolwiek znaczy niz wzorek, ktory Ci sie akurat spodobał

: hahaha::h ahaha: hahahahahaahahahahahahaha hahaha

sssssssssssssikaaaaaaaaaa aaaaaam : hahaha: hahahahahaha

Lokal lokalem.. ale najtrudniej z kasą na początek. cholera. tak poza tym to teraz oja kochana trzeba miec fach fryzjerski azeby otworzyc salon juz nie ma tak łatwo

eee tam... "Pieniadze szczescia nie daja- dopiero zakupy"!!

Aaaa i ile one maja cm? jaka jest długośc tasmy i włosów? Ja zamowilam w czwartek.. niby przesylka kurierska za pobraniem a wlosow jakos nie dostałam

makijaz ma nawet ładny, ujdzie. Ale te kotki w kacikach oczu mnie odstraszaja.. jezeli miałabym byc czepialska to ma popalone koncówki i widać jej ringa!.. ale genralnie spoko dziewczyna... chociaz nie zachwyca mnie ona w żaden sposób

Nota bene: Ciii a Ty dalej z tą laską dajesz! Jest tyle małpiszonów na fotce a Ty się jej jak smród gaci uczepiłaś

ech... to ja się pochwalę, że w poniedziałek za tydzień mam sesje.. w studiu w Kołobrzegu... ale cholera jak juz wspominałam mam wielki bebzol i sie wstydze... wyglądam jak bamber.
hmm krotkie sa jakies 40 cm , a tasma ma ze 100 cm nie wiecej, a ile zamowilas? jedna tasma nie starczy;/
Stary 2009-11-30, 19:09   #4509
Czarnuleczkaaa
BAN stały

A to dla mnie spokens.. bo ja akurat chce zrobic 2 tasmy takie podwójne jak starczy i 40 cm idealnie... zawsze obcinam kłaki dłuższe niz 45 cm.. nie podobaja mi się takie przesadziste smyrające półdupki
Stary 2009-11-30, 19:13   #4510
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
A to dla mnie spokens.. bo ja akurat chce zrobic 2 tasmy takie podwójne jak starczy i 40 cm idealnie... zawsze obcinam kłaki dłuższe niz 45 cm.. nie podobaja mi się takie przesadziste smyrające półdupki
no dla mnie niestety to za malo
Stary 2009-11-30, 19:29   #4511
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość

ładnie na tobie leży sukieneczka, natomiast mi się niestety nie podoba i ja nie lubię żadnych skórzanych rzeczy

przefiltrowana nic nie zawiera -> chociaż ja też taką mam i rzeczywiście wygoda nie trzeba latać do sklepu co chwila,natomiast mineralna ma pełno składników mineralnych, któe zaewniają prawidłową funkcjonalność narządów no i cera jest ładniejsza
Kwestia gustu, mi się skóra podoba Chodziło mi właśnie raczej o to, czy dobrze leży Chyba się na nią zdecyduję, jeszcze muszę kogoś wyciągnać na zakupy, żeby na żywo ocenił

Słyszałam kiedyś, że wodna mineralna ma też jakieś złe składniki, nie pamietam do końca o co chodziło, ale że trzeba wiedzieć, którą kupować, bo są lepsze i gorsze

Czarnulka, jaka to szminka na Twoich nowych sexi fotach? Bardzo ładny kolor.
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 19:49   #4512
anusiuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie zauważyłam zebyś odpisała
a widziałam juz :P poszukam

ok, to daj znać
nie musza to byc ciuszki koniecznie mega
może jakies perfumki, stojak na biżuterię itp:P
Stary 2009-11-30, 20:19   #4513
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Jakkolwiek na moich sexownych fotach pomalowane są moje sexowne usta sexowną szminką z Inglota o sexownym numerku (poczekaj sprawdze) -820
Stary 2009-11-30, 20:30   #4514
Gwiazdeczka90
BAN stały

która z was zazywa tabletki anty i zna sie na tym troche? mam mega problem ((
Stary 2009-11-30, 20:31   #4515
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakkolwiek na moich sexownych fotach pomalowane są moje sexowne usta sexowną szminką z Inglota o sexownym numerku (poczekaj sprawdze) -820
Aż zajdę do sexownego sklepu w sexownej galerii bałtyckiej o sexownej nazwie Inglot i wypróbuję. Sexownie będę próbować

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
która z was zazywa tabletki anty i zna sie na tym troche? mam mega problem ((
Ja żrę od paru lat z przerwami :P Co się dzieje?
Stary 2009-11-30, 20:37   #4516
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Aż zajdę do sexownego sklepu w sexownej galerii bałtyckiej o sexownej nazwie Inglot i wypróbuję. Sexownie będę próbować

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Ja żrę od paru lat z przerwami :P Co się dzieje?
pisze na forum bo to nie temat tabu w tych czasach, ok?

Wyjechalam w piatek i nie wzielam ze soba tabletek..
w czwartek wzielam piątą tabletkę z blistra,czyli pierwszy tydzien.w piatek wyjechalam i dowiezli mi tabletki dopiero w niedziele rano.
Mama powiedziala ,że mam nie zazywac tej tabletki z piątku tylko wziac szybko tą z soboty i pozniej jak zawsze o 22 zazyc tą z obecnego dnia czyli w danym wypadku z niedzieli, tak zrobilam dzisiaj pojechalam na zakupy i cos czulam sie niekomfortowo poszlam do wc a tu dostalam plamienia tak polecialo z 4h i sie skonczylo.. co to moglo byc? spadek hormonow ?
i jeszcze jedno jest ryzyko zajscia w ciaze jezeli ostatni raz kochalam sie z Tżtem w poniedzialek.. jaaaaaaaa jestem załamana :/ obiecuje ze nigdy juz nie zapomne tabletek ze soba!!!!
Stary 2009-11-30, 20:40   #4517
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Gwiazdka nie bój nic, wychowamy jak swoje <pociesza>
Stary 2009-11-30, 20:44   #4518
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Piszę Ci z ulotki Novynette, nawet jak berzesz inne to zasady te same:

Jeśli przyjęcie tabletki jest opóźnione o więcej niż 12 godzin, ochrona antykoncepcyjna może być zmniejszona.

Pierwszy tydzień:
W skrócie: przyjmujesz wszystkie zapomniane tabletki, nawet jeśli są to 2 na raz. Później kontynuujesz przymowanie o zwyklej porze. Przez kolejne 7 dni należy stosować dodatkową antykoncepcję.Jeśli w ciągu 7 dni poprzedzających dzień, w którym tabletka zostala zapomniana doszlo do wspolzycia bez innego zabezpieczenia to jest ryzyko ciąży.

Co do krwawienia to napisali tylko, że może wystąpić i tyle.

Też kiedyś zapomniałam spakować piguł, a wyjezdzalam na tydzień Na szczęście to było ostatnie 3 piguły, więc postanowiłam po prostu wcześniej robić tydzień przerwy. Nie zaszłam w ciążę, czego i Tobie życzę

Edytowane przez Jakkolwiek
Czas edycji: 2009-11-30 o 20:47
Stary 2009-11-30, 20:47   #4519
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Czarnula na ostatnim zdjęciu w albumie masz takie śliczne blond loki takie jedwabiste i błyszczące. Strasznie mi się podobają. Napisz jaką farbą malujesz

ooo moja przyjacióła jest

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-30, 20:50   #4520
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Piszę Ci z ulotki Novynette, nawet jak berzesz inne to zasady te same:

Jeśli przyjęcie tabletki jest opóźnione o więcej niż 12 godzin, ochrona antykoncepcyjna może być zmniejszona.

Pierwszy tydzień:
W skrócie: przyjmujesz wszystkie zapomniane tabletki, nawet jeśli są to 2 na raz. Później kontynuujesz przymowanie o zwyklej porze. Przez kolejne 7 dni należy stosować dodatkową antykoncepcję.Jeśli w ciągu 7 dni poprzedzających dzień, w którym tabletka zostala zapomniana doszlo do wspolzycia bez innego zabezpieczenia to jest ryzyko ciąży.

Co do krwawienia to napisali tylko, że może wystąpić i tyle.

Też kiedyś zapomniałam spakować piguł, a wyjezdzalam na tydzień Na szczęście to było ostatnie 3 piguły, więc postanowiłam po prostu wcześniej robić tydzień przerwy. Nie zaszłam w ciążę, czego i Tobie życzę

jaaa... ale jestem zestresowana .. kiedy zrobic test? czy czekac do przerwy i okresu??
Stary 2009-11-30, 20:59   #4521
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo moja przyjacióła jest
Przelać Ci diamenty na konto?

Cytat:
jaaa... ale jestem zestresowana .. kiedy zrobic test? czy czekac do przerwy i okresu??
Nie stresuj się, pewnie nie zajdziesz w ciążę. Oni piszą o takiej możliwości, bo się zdarza baaardzo rzadko.
A co do testu to znalazłam w necie, że wykrywa ciążę podczas pierwszego dnia spodziewanej miesiączki.
Stary 2009-11-30, 21:04   #4522
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:

Nie stresuj się, pewnie nie zajdziesz w ciążę. Oni piszą o takiej możliwości, bo się zdarza baaardzo rzadko.
A co do testu to znalazłam w necie, że wykrywa ciążę podczas pierwszego dnia spodziewanej miesiączki.
krwawienie z odstawienia dostaję zawsze na 4 dzien bez tabletek, tyle czekania boze ale dla mnie to dziwne..kochalam sie z Tżtem w poniedzialek gdzie bylam zabiezpieczona ,wiem ze plemniki zyja sobie jeszcze 48 h no ale do piątku tu bylo daleko, dlatego tego nie rozumiem.jeszcze jest we mnie cos z blondynki hehe
Stary 2009-11-30, 21:07   #4523
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
krwawienie z odstawienia dostaję zawsze na 4 dzien bez tabletek, tyle czekania boze ale dla mnie to dziwne..kochalam sie z Tżtem w poniedzialek gdzie bylam zabiezpieczona ,wiem ze plemniki zyja sobie jeszcze 48 h no ale do piątku tu bylo daleko, dlatego tego nie rozumiem.jeszcze jest we mnie cos z blondynki hehe
AAaaa to ja jestem blondynką Zrozumiałam, że w poniedziałek po weekendzie, więc dzisiaj A to było tydzień temu.
Opinia dr. Housa- NIE JESTEŚ W CIĄŻY
Stary 2009-11-30, 21:08   #4524
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:

chodz mi rób zastrzyki w dupcie
Stary 2009-11-30, 21:11   #4525
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
chodz mi rób zastrzyki w dupcie
Ty perwersie!
Przebiorę się za lateksowa pielęgniareczkę
Stary 2009-11-30, 21:13   #4526
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Ty perwersie!
Przebiorę się za lateksowa pielęgniareczkę
i pejcz koniecznie
Stary 2009-11-30, 21:13   #4527
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
AAaaa to ja jestem blondynką Zrozumiałam, że w poniedziałek po weekendzie, więc dzisiaj A to było tydzień temu.
Opinia dr. Housa- NIE JESTEŚ W CIĄŻY
moja blondyneczko nie no wiesz.. po prostu wydawalo mi sie to dziwne ze stosunek z poniedzialku mialby miec wplyw na nie wziecie tabletki po 4 dniach.. ale bez kitu tak pisze na tabletkach chyba co? ze tydzien poprzedzajacy ominiecie tabletki jest zagrozeniem, nie rozumiem (((te plemniki sa KULOODPORNE CZY CO?
Stary 2009-11-30, 21:20   #4528
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
i pejcz koniecznie
Będziesz niegrzeczna?

Cytat:
moja blondyneczko nie no wiesz.. po prostu wydawalo mi sie to dziwne ze stosunek z poniedzialku mialby miec wplyw na nie wziecie tabletki po 4 dniach.. ale bez kitu tak pisze na tabletkach chyba co? ze tydzien poprzedzajacy ominiecie tabletki jest zagrozeniem, nie rozumiem (((te plemniki sa KULOODPORNE CZY CO?
Plemniki terminatory
Na szczęście nie masz się czym martwić, wszytko ok i zgodnie z ulotką Aż się zaczęłam stresować razem z Tobą
W ogóle to ja bym już chciała mieć dziecko, gdyby nie studia. tylko porodu się strasznie boję. Wyobrażacie sobie przecisnąć przez siebie melona? Ałć. Cesarka albo adopcjami zostają
Stary 2009-11-30, 21:22   #4529
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Cytat:
Będziesz niegrzeczna?

Plemniki terminatory
Na szczęście nie masz się czym martwić, wszytko ok i zgodnie z ulotką Aż się zaczęłam stresować razem z Tobą
W ogóle to ja bym już chciała mieć dziecko, gdyby nie studia. tylko porodu się strasznie boję. Wyobrażacie sobie przecisnąć przez siebie melona? Ałć. Cesarka albo adopcjami zostają
co tam melon..
Stary 2009-11-30, 21:23   #4530
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Będziesz niegrzeczna?

Plemniki terminatory
haha plemniki terminatory no mam nadzieję,że będzie okej i powiedzialam Tżtowi ze jak chce sie ze mna kochac to ma kupic gumki i do konca tego blistra ma ich uzywac bo wole nie ryzykowac.jak sie oburzyl ! hehe

a ja nie chce dzieci teraz!!

MELONA ? ARBUZA CHYBA!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości