|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
A nie obrazicie się, jeśli wkleję to samo, co napisałam w innym wątku? Trudno zebrać wszystko to, co chciałoby się zawrzeć na początku, a tam mi się to w miarę udało. Więc jeśli pozwolicie...
Smutno jest, gdy resztkami złudzeń Duszę podpartą, Rozum uświadomić musi, że.... nie było warto. Edytowane przez farfala Czas edycji: 2010-05-19 o 23:37 Powód: dopisek |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że może. Zapraszamy
![]() Chciałabym, żeby w końcu nadszedł taki dzień, żebym mogła napisać, że u mnie jest ciepło i świeci słońce Ale niestety nadal zimno i pochmurno. Na szczęście jak na razie nie pada. Przyszłam właśnie do pracy i jakoś nie mogę się za nic zabrać ![]() Jojla cieszę się bardzo, że już uporałaś się z magisterką. Mam nadzieję, że promotor nie będzie miał zastrzeżeń Przyjemnego dnia P.S. Teofano nam zwiała
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie jeszcze trochę i dostanie priva z pogróżkami ![]() ja aktualnie jeszcze leżę w łóżku, ale wkrótce muszę się z niego wydostać znowu dzisiaj u mnie pochmurno, ale temperatura chyba będzie do zniesienia ![]() |
|
|
|
|
#4504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W sumie chciałam jeszcze dopisać coś do części teoretycznej ale nie mogę się doczekać na książkę, którą ktoś wypożyczył (tydzień temu powinien był zwrócić) więc na razie chyba to sobie odpuszczę, może jeszcze później jakies sugestie promotora dojdą to dopiszę co nie co.Też się zastanawiam gdzie się podziała ![]() ![]() Cytat:
U mnie zero słońca i mgła ale chyba jest cieplej niż było do tej pory i pociesza mnie, że w końcu zza okna słyszę świergot ptaków przez ostatnie kilka dni było cicho wręcz grobowo pod tym względem.Miłego dnia
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstęp to już czysta formalność ![]() EDIT: kochane właśnie u mnie wyszło słońce! ![]() ![]()
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-05-20 o 11:02 |
|
|
|
|
#4506 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kosmetyki... Moja wielka miłość. Niestety ja chyba też muszę przeprowadzić jakąś akcję z tym związaną, bo już się nigdzie nie mieszczą... Wiem, że to głupota i mój TŻ już nawet na mnie za to krzyczy, ale to silniejsze ode mnie. Ten balsam ma zapach brzoskwini, a ten jest czekoladowy, ten jest na ujędrnianie, ten na bardzi suchą skórę, a ten... tratatatata masakra A ja moje drogie, studiuje pedagigkę, bo uwielbiam dzieciaki i świetnie się z nimi rozumię chyba lepiej niż z niektórymi dorosłymi![]() Cytat:
Jojla gratuluje dobrnięcia Mnie niestety jeszcze troche zostało, dlatego zaraz uciekam i pisze dalej, co prawda jestem w pracy, ale... Ja obrone mam chyba koniec czerwca, jeszcze nie znam dokładnej daty, ale chciałabym mieć już to za sobą.Pozdrawiam Dziewczyny! Miłego i owocnego dnia |
||
|
|
|
#4507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jeden ujędrniający i przynajmniej dwa "smakowe" ![]() a latem jeszcze jakiś rozświetlający ![]() taki mój mały fetysz ![]() Cytat:
bardzo lubię dzieci, ale jednak w pracy z nimi chyba szybko bym się wypaliła zawodowo ![]() Cytat:
nawet mi nauka na kolokwium sprawniej idzie
|
|||
|
|
|
#4508 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Po 31 dniach oczekiwania pozostały jeszcze 4. Już we wtorek zobaczę moją gorszą połówkę Doskonale pamiętam powódź z 97 roku, a pomyśleć, że miałam wtedy 11 lat. Cała Polska z zapartym tchem oglądała reportaże Marii Wiernikowskiej. No tak minęło 13 lat, a Rząd nie stworzył nawet skutecznego systemu ostrzegania przed powodzią. Wonderful. Zakochałam sie ostatnio w pieskach shih tzu...Muszę pomęczyć TŻta, który sceptycznie podchodzi do idei trzymania zwierzątek w domu.
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
hej haj hello
![]() witaj Makaroniku no właśnie miałam wczoraj pisac że chyba jej nie było od kilkunastu postów ![]() priva z pogróżkami do Lick The Lollipop trzeba wysłac ![]() <><><> u mnie dziś do południa było słonecznie i bardzo ciepło po czym oczywiscie naszła burza z pierunami aż mi neta rozłączało ale żem się nie poddała i nie wyłączyłam (chociaż to akurat nie było mądre )Jojla ja również gratuluję Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-05-20 o 14:59 |
|
|
|
#4510 |
|
Wtajemniczenie
|
jojla gratuluję i zazdroszczę!!
![]() zmotywowałaś mnie do pracy, tylko się zdrzemnę
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
o noł nastepna burza idzie bo już słychac jak grzmi... no to tym razem się wyłączam - baaaj
|
|
|
|
#4512 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skończyłam, teraz jeszcze tylko kilka technicznych robótek i jutro idę dręczyć opiekunkę pracy, żeby wzięła ode mnie to paskudztwo i zaczęła sprawdzanie ![]() Cytat:
u mnie cały czas pochmurno okropnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak będzie później zobaczymy ![]() Cytat:
przecież te 4 dni to już pikuś Cytat:
Nawet burza z pierunami może być pod warunkiem, że wcześniej wyjdzie słońce ![]() Dziękuję ![]() U mnie choć pogoda wciąż brzydka to sytuacja na tyle się unormowała, że otworzyli w końcu most dębnicki więc może jutro bez większych problemów dostanę się na wydział. Dzisiaj miałam jeszcze wolne z powodu całej sytuacji ale od jutra wszystko wraca do normy - i dobrze, wystarczy tej wody. Buziaki
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej. U mnie jakoś dennie psychicznie, ale jaka pogoda - słońce i upał jak nad wodą. Niestety, obawiam się, że coś nam przywieje na wieczór, ale mimo to jest fajnie.
Spadam dalej porobić coś pożytecznego, bo spacerowałam z takim malutkim panem (8tyg a śliczny |
|
|
|
#4514 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Coś o mnie?? Hmm... Nigdy tego nie lubiłam, no ale cóż. Wiem wiem obowiązek początkującej ![]() No więc (wiem wiem nie zaczyna się zdań od "no więc) pochodzę z Dolnego Śląska (kiedyś Legnica, a obecnie tak jak widzicie Wrocław), studiuję pedagogikę na V roku. Obecnie walczę z magisterką i póki co mnie pokonuje skubana, bo mam lenia jak stąd na Grenlandię Poza tym pracuję w dwóch miejscach- jedno to praca biurowa w dość znanej korporacji, a drugie to przedszkole- grupa słodkich trzylatków .W wolnym czasie fitnessuję, czasem imprezuję, a coraz częściej po prostu się obijam .To tyle na razie. Jak chcecie wiedzieć więcej- pytajcie. Bardzo możliwe, że odpowiem ![]() Cytat:
Cytat:
. A moja magisterka leży i kwiczy.Cytat:
|
|
#4515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero co pamiętam jak pisałaś, że Tż wyjeżdża. Cytat:
![]() Cytat:
Widzę, że ambitna z Ciebie dziołcha. Studia, 2 prace... Podziwiam, bo ja mam tylko jedną pracę i zwyczajnie mi już ona plecami wychodzi ![]() Zauważyłam, że chyba tylko ja na tym wątku nie jestem już studentką i nie walczę właśnie z magisterką. Czuję się odosobniona ![]() U mnie dzisiaj pogoda w kratkę. Rano zimno, później popadało, następnie wyszło słońce, było 18 stopni i śmigałam na krótki rękaw, a teraz znowu pada
|
|
#4516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już naprawdę mam dość tej szarugi za oknem Szczególnie, że właśnie znów zaczęło padać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Wrocław przetrwa spokojnie przejście fali kulminacyjnej Cytat:
A tak poważnie to w zasadzie 2/3 a może nawet trochę więcej mojej pracy to prezentacja i analiza wyników - do tego mam nadzieję się nikt nie przyczepi W zasadzie martwię się o część teoretyczną bo chwilami to była wielce radosna twórczość z mojej strony. Mam jednak nadzieję, że w najgorszym wypadku tylko trzeba będzie poza poprawieniem jakichś błędów, ewentualnie jeszcze coś dopisać ale tutaj już czekam na sugestie opiekunki bo jak do tej pory w zasadzie musiałam pracować od początku do końca samodzielnie i skończyły mi się pomysły ![]() Praca napisana, pouczyłam się chwilę ale ta pogoda mnie dobija - rozbolała mnie głowa Mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ale nie wiem czy będę w stanie
|
|
#4517 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.A nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę Ci tego braku magisterki na głowie. To koszmar jakiś. Cytat:
Ja też mam taką nadzieję. Jakby co jadę na weekend do domu, to może mnie ominie . A tak na poważnie to ludzie tu dostają niezłego fisia. W całym Kauflandzie został tylko niewielki zapas półlitrowych butelek wody. O większych to już nawet nie ma co marzyć. Przegięcie.
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czytam tu o zmaganiach dziewczyn z mgr to strasznie się cieszę, że po licencjacie nie przyszło mi do głowy zacząć studiów uzupełniających. I właściwie nigdy ani przez chwilę nie żałowałam tej decyzji. Ja mam inne priorytety, szkoda mi życia na naukę hehe ![]() Za Was wszystkie jednak trzymam kciuki. Przede wszystkim za napisanie pracy, bo jak już się ją napisze, to przecież obrona to czysta formalność Mam nadzieję, że niedługo będziemy opijać na wątku Wasze tytuły naukowe ![]() Cholera, wyregulowalam sobie brwi i chodzę z czerwonymi i spuchniętymi łukami brwiowymi. Wyglądam jak debil, dobrze, że mam grzywkę P.S. Farfala podoba mi się Twój podpis
|
|
#4519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Kopnijcie mnie z półobrotu.
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
Oj rzeczywiście troche jest nas tutaj po pedagogice. Może powinnyśmy otworzyć jakiś klub?
A tak na marginesie to macie zamiar pracować w zawodzie czy jednak nie? farfala witaj, ja też jestem w tym doborowie towarzystwie od niedawna ![]() pozdrawiam Dziewczyny idę robić wykresiaki ![]() ![]()
|
|
|
|
#4521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I na całe szczęście mi się nie odwidziało, bo nie wiem, co miałabym wtedy ze sobą począć. Zresztą ja już pracuję w zawodzie, co prawda dorywczo, bo dorywczo ale jednak. Mam nadzieję, że dyrektorka nie zmieni zdania i od września będę miała własną grupę przedszkolaków
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie troszkę zazdroszczę ![]() No i trzymamy kciuki za grupę przedszkolaków oj będziesz mieć wesoło na pewno ![]() a i jak Sweet zauważyła, podpis rzeczywiście fajny
|
|
#4523 |
|
Rozeznanie
|
Noo ja już mam wesoło, bo aktualnie jestem pomocą w grupie trzylatków. I 85 razy dziennie słyszę: "Plosę Pani, a psyjdzie po mnie mama?" "Plosę Pani, a ja nie lubię fasolków" "Plosę Pani on mnie popychnął" "Plosę Paaaani. No Pani Anieśko"....
Wychodzę z lekko kwadratową głową, ale szczęśliwa.
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kopać Cię nie będziemy Na naszym wątku do motywacji używamy pał Więc dziewczęta: pały w dłoń!! Powodzenia ![]() A tak w ogóle to pół dnia zastanawiałam się co jest na Twoim avku i przed chwilą doszłam do tego, że to usta z kostką lodu!! Boże ile ja się nagłowiłam, przyglądałam sie z kinolem przy monitorze ![]() Dobranoc. Idę pływać i potem spać ![]()
|
|
#4525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4526 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lil BB o tym samym pomyślałam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)i mi i mi eee tak to tylko MakGajwer umie Cytat:
![]() pomyliłam Gajwera z Czakiem Norisem Edytowane przez simpatica Czas edycji: 2010-05-20 o 21:24 |
||||
|
|
|
#4527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Oj będzie będzie. Stawiam, że będzie też całować się z chłopakami w przedszkolnej toalecie. Jak większość naszych dziewczynek. Także matka szykuj się .A Strażnik to Ci nie wybaczy tej pomyłki. Z tego co wiem już nasłał na Ciebie całą swoją ekipę z Teksasu.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o oł ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
No zaczyna się zaczyna. Kiedyś przed leżakowaniem wysłałyśmy ich do łazienki. Za pięć minut słyszę wręcz ryk Gabrysi. wpadam tam.
-"Gabrysia co się stało?" -"Bo, bo bo Dawid mnie pocałował" -"Jak to?" -"No normalnie" -"Ale to chyba znaczy, że Cię lubi" -"Ale ja chciałam, żeby pocałował mnie Kuba" Brak pytań
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
A oto co robiłam odkąd do Was napisałam :
- przyprawiłam indyka -nakarmiłam zwierzęta i zasiałam roślinki na farmie ![]() -posprzątałam w pokoju -ćwiczyłam mordercze insanity - brałam prysznic po insanity - rozmawiałam ponad 1h przez tel Wynik = 0 nauki 0 pracy. Także, witaj kawo, żegnaj nocy ![]() Aaaa i chcę powiedzieć, że ja magisterkę dopiero za rok zdaję, teraz tylko muszę napisać pracę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

Ale niestety nadal zimno i pochmurno. Na szczęście jak na razie nie pada. 
jeszcze trochę i dostanie priva z pogróżkami 

kiedy to ciepełko wreszcie do nas przyjdzie...
Mnie niestety jeszcze troche zostało, dlatego zaraz uciekam i pisze dalej, co prawda jestem w pracy, ale... Ja obrone mam chyba koniec czerwca, jeszcze nie znam dokładnej daty, ale chciałabym mieć już to za sobą.

Nawet burza z pierunami może być pod warunkiem, że wcześniej wyjdzie słońce
o oł