|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To był jednorazowy wybryk ![]() ![]() ![]() ![]() a dokąd się udajesz? Znów będziemy tęskniły ![]() obiad o tej porze? ![]() Oj niedługo sama będziesz prosiła o ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() Ja tez jestem zmarzluch ![]()
![]() |
#4502 |
BAN stały
|
Eloe-ja będę tu pilnować porządku i bić po łapkach
![]() ![]() Także spokojnie jedz do teściów i się o nas i o nic nie martw ![]() Ja też zmarzluch.nawet w letnie wieczory Dziewczynki kochane przetłumaczcie mi to proszę po polskiemu http://cgi.ebay.pl/TIGI-CATWALK-CURL...item20b08b6ffd Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalety wyglad - piekne, delikatne loki i ukladajace sie fale uczucie - delikatnosc, miekkosc, wyrazne loki/fale (oddzielone) typ wlosow - kazda dlugosc kreconych/falowanych wlosow zapach - mieszanka owocowa o to chodzilo?
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Porządku to ja tu mogę pilnować. W końcu jakby nie było jestem najnormalniejsza. ![]() Cholercia Edith nastraszyłaś mnie. Nie poznałam Cię po avku i myślałam, że jakaś obca się panoszy. ![]() Msk Tigi ma też jakieś inne serie do loków. Nie orientowałam się tylko jak składowo. Czy przypadkiem nie są jakieś lipne.
Spicy orange... Edytowane przez fallen_apple Czas edycji: 2010-04-29 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||
BAN stały
|
Cytat:
I jeszcze czy to cena za te 4 szt?I jaki czas przesyłki?I w ogóle jaki to sprzedawca?Solidny? ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Patologia 1 się tym zajmie. Lipne nie lipne ale jakie świetne.Próbowalam 2 razy. A masz i cię ciesz i napatrz na płaskodupie.Ja Ci sie będzie lepiej po tym spało... Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | ||
Zakorzenienie
|
Polecam się na przyszłość.
![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() A zagramanicą taniej jest, że tam lukasz? ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Zdam relację jutro jak mi się będzie spało. ![]()
![]() |
#4507 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() całe szczęście że w porę się zorientowałaś bo by mi się ![]() Cytat:
msk ale spojrzenie ![]()
![]() |
#4508 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wejść dąłam radę ale jak tu zejść? Fallen-no chyba taniej.U nas wychodzi koło 50 zł. za szt. + przesyłka.A tam o dziwo przesyłka tania. I jeszcze to proszęhttp://cgi.ebay.pl/TIGI-BEDHEAD-CREA...item1c1215ef31 Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Spojrzenie jak spojrzenie. Ty zobacz co ona sobie przy biuście zamontowała. Jakie nadajniki.
![]() A z tego co widzę to chyba ta cena co jest tam podana to za 4 szt. To rzeczywiście tanio by wyszło. A masz konto na ebay'u?
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi ze cena za czteropack sorki ale nie moge zostac bo musze spakowac paczke dla msk i potem nauka do polnocy nara dziewczyny
![]() |
#4511 | |
Wtajemniczenie
|
Emeska
Widziałam te nogi...Ty mnie sztresujesz... A Tigi to moj ulubiony skrętacz,niezależnie czy jest zgodny z cg czy nie, był i jest moim KWC!!! Agison wam nie napisala,że na ustawce robiłyśmy za bazarowe handlary...nawet dostałyśmy reprymendę od pani co się interesuje psychologią,że nie mamy mówić,że coś jest STRASZNIE dobre,fajne itd A ja po naszej ustawce lecialam na spotkanie z kafelkarzem...to znaczy zobaczyć jego robotę...i to chyba ten jeden jedyny... Chyba,że nie będzie chciał do mnie przyjść ![]() Zapomnialam. Sławetna blizna jakby mi nie zostala pokazana palcem to bym jej nie zobaczyła. Teraz szarymi coby Agison nie widziała ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Np.najbardziej wyćwiczonej wizażanki. Prawda dziewczyny? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
BAN stały
|
Ja Was nie stresuję.Takie wyszły z mamy pochwy i rosły i rosły i urosły.Co mam z nimi zrobić?Takie są.
Fallen-jakie nadajniki? Ta koszulka jest od Lavendki-czy Ty mi babolu jakieś nadajniki przymocowałaś do niej? Ja chcę tigi,ja chcę tigi...straszna jestem wiem. Dziś mi szkoda było devy i nie myłam włosów.A jutro dylemat czym bo tyle mi Lavendka dała. Lavendko-czym mam jutro uraczyć moje miękkie falki ![]() Rybiorek-dziękuję.Pakuj pakuj i niczego nie zapomnij.(a nawet dorzuć ![]() Lavendka-no tak.Jak coś może być strasznie dobre,smaczne itp.To słowo zaprzecza drugiemu.Wg. mnie. Mówisz,że A.by taki Pimpuś teges fajnie? Tak myślałam,że przesadza z blizną. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Tak Lavendko.Wiem,wiem a nie mówiłam? Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4514 | |
BAN stały
|
Cytat:
A już widzimy z TŻ te gałki.A już sie przestraszyłam. Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Onie nie wiszą tylko wystają do góry.
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- No byłam ciekawa kiedy się przyznasz do swoich nadajników. ![]()
![]() |
#4516 |
Wtajemniczenie
|
Emeska A obejrzyj zdjęcie dokładnie,jakbyś czułki miała...
Koszulkę widzialam,ale bardziej widziałam nogi ![]() Ja to się tylko brzuchem mogę pochwalić...oczywiście tłustej tancerki brzucha... Sprobuj tego co sobie dziewczyny zamowiły,dla mnie trochę zaslabe,ale na falki chyba w sam raz ![]() Ale dobrze zrozumialam,że Tigi znasz? Z tym strasznie masz rację,ale to raczej wynika z zaprzeczania w mowie polskiej,a nie psychologii(bez przesady,żeby ideologie do tego dorabiać...) |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tzn.czego spróbować? Jak to tylko brzuchem?Zwariowałaś?To tak:cycem,włosami,oczkami ,brwiami,szyjką,nogami i w ogóle całą sobą. Tak,znam. Tak to jest w naszym języku polskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Całą sobą-brzmi jak-stawiaj na osobowość ![]() A Tigi bym chętnie zamówiła...razem z jednym amerykańskim cudakiem naprawdę się popisal ostatnio na moich włosach Edytowane przez polelavendove Czas edycji: 2010-04-29 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ma on nie tylko krem tigi ale coś tam jeszcze(ten drugi link co podałam) i jeszcze coś. Też bym chętnie zamówiła Masz konto na ebayu?Ja mam ale nigdy nic nie kupowałam i nie wiem czy mi pójdzie przelew z tego pay pala. Pewnie,że całą sobą.Nawet z drobnymi wadami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś kupiłam też odżywkę z tej serii co ten stylizator,ale nie bylam zadowolona i oddalam siostrze... Nie kupowałam nigdy nic na ebay. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
BAN stały
|
Cytat:
Widziałam też.To chyba promocja 41 zł.?Tak?To ten? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Produktu z tego linku nie używalam nigdy.Zaraz sprawdzę czy jest w KWC. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Tym drugim raczej nie ma się co zachwycać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rano chyba nie wstanę... Edytowane przez poison.iv Czas edycji: 2010-04-29 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
msk dalam ciala
![]() ![]() ![]() wyslac na pv czy chcesz na maila opis? na oryginalnych opakowaniach nic nie pisalam ale na tych co sa przekladane do pojemniczkow poprzyklejalam karteczki z nazwami i i jak uzywac ale tak ogolnie, bo niektore rzeczy maja wielorakie zastosowanie jak na maila to wyslij na pv, jak chcesz to na pv to tutaj napisz
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-04-29 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Wtajemniczenie
|
Rybiorku zapomniałam Ci podziękować za rysunki do ćwiczeń. Wszystko świetnie zobrazowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Damy radę.Dziękuję. I znów mnie czeka wysyłka do Lavendki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() msk zaczelam instrukcje, jutro wysle, dobrze ze wybralas maila bo ta moja instrukcja ma od razu fotki opakowan i na pv nie mialabym jak zalaczyc
![]() |
#4530 | |
BAN stały
|
Cytat:
Matko,Ty to masz wszystko dopięte na ostatni guzik.A ja nie mam czasu listu napisać.Tu niekiedy walę błędy bo co chwilę ktoś mi nad uchem brzęczy i mamuje.Co dopiero pisać list i nie móc wymazać.Tylko kiedy śpią bo inaczej "pomagają". A ...chciałam się Wam pożalić i pochwalić. Pożalić bo:nie mogę nawet z krzesła się zsunąć tak mnie mięśnie brzucha calutkiego bolą i kawałek ud.Masakra. A pochwalić:bo 2 dzień ćwiczę a dziś to nawet TŻ namówiłam i tak sobie machaliśmy nogami na podłodze.Dzieci miały ubaw. Jutro nie dam rady.Nie mogę się śmiać,kichać ani kaszleć. Brzucha co prawda dziś nie mam ale to dlatego,że na obiad marchwianka(wczoraj sikanie tyłkiem i ból żołądka i dziś też),później 2 czekolady i paka biszkoptów,kilka herbat i kolacja-4 kromki.Nic dziś nie jadłam biedna zagłodzona. Edytowane przez msk3 Czas edycji: 2010-04-29 o 23:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.