|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
TiS abunee kamisha jednaZwielu <3
ale teraz już czas by pocałować Cię w du.pę na do widzenia. straszliwe wspomnienie przekręca umysł. chowasz się, chowasz, ale zostaniesz znaleziony. obserwuję wschodzący na niebie księżyc w ciemną noc lśniący światłem ze słońca. przez to myślę o tym, jak się wobec mnie zachowujesz - wyświadczasz mi przysługi, a potem szybko po prostu się odwracasz i zaczynasz mnie prosić o rzeczy, które chcesz w zamian ode mnie. mam dosyć tego napięcia, dosyć niedosytu, dosyć Twego zachowania, jakbym była Ci to dłużna. byłeś opanowany, byłeś silny, byłeś hojny, ale powinieneś był wiedzieć, że przestałeś być już mile widziany. jeżeli złość jest darem, to podejrzewam, że zostałam pobłogosławiona. ja.. pokręcona sieć zaplątanych kłamstw zabija dusząc moją nadzieję, tracąc smak.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zadomowienie
|
Jedyny dobry świat to nasz świat.
Jesteś dla mnie kimś więcej niż zwykłym kontaktem na gg. Zastanawiam się czy Tobie na mój widok też serce bije jak szalone. Codziennie, leżąc w łóżku, nasłuchuję czy nie krzyczysz dobranoc. Gdybyś nie był tak rozpaczliwie zaabsorbowany sobą, może byś zauważył, że Cię kocham.
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
smakujesz cierpko, ale miłośnie; jak ulubiona kawa.
czasami nie potrzeba nic ponad to, że jesteś. nic ponad to, że oddychasz. staram się zmyć z siebie Twój zapach. bo przecież człowiek w 95 % składa się z czekania i tęsknoty a reszta jest tylko kwestią przyzwyczajenia. łatwiej nam wymienić się materiałem genetycznym niż numerami telefonu...
#4505 |
Raczkowanie
|
Kończę w życiu rozdział który rozpoczynał sie od Twojego imienia!!
Po co było kłamać, zdradzać... i tak nic z tego nie wyszło. Koniec jednego jest początkiem drugiego! Jak dla mnie za dużo dramatyzmu w tym wszystkim... Przyjdzie taki dzień, w którym będziesz błagał mnie i wtedy ja zemszczę sie rzucając krótkie: NIE! '' Już nie łudze sie, że to ma sens,
nie oszukasz mnie!! ''
![]() |
#4506 |
Raczkowanie
|
1. Złamane serce jest do bani... ale brak tego, jest jeszcze gorszy. Odpowiedzi nie znajdzie się na wykładzie, albo w książce. Ale może jeśli się uszczęśliwisz, znajdziesz tą właściwą osobę. Wierzę w to, ponieważ wbrew wszystkim przesłankom, nadal jestem optymistką. Tak właśnie jest z miłością... Jeśli to byłoby takie proste, wszyscy by ją mieli..
2. Nie zawsze możemy mieć tych, których chcemy. A czasami ten, którego mamy może nie być tym odpowiednim. Ale jeśli masz nadzieję, wszechświat ma zabawny sposób wskazywania ci tego, co chcesz. Wyzwanie polega na byciu samotnym, dopóki nie pojawi się ta właściwa osoba. Ale nie można się też ukrywać 3. On w każdym krajobrazie i w każdych okolicznościach wyróżniałby się. był dla mnie.. przesycony jakimś jasnym, ciepłym światłem i nie mogłam go nie zauważyć.. 4. Czuła się szczęśliwa. Był tu. Przy niej. Tylko dla niej 5. Wydawało jej się, że spędziła całe życie na szukaniu go.. 6. Po raz pierwszy, od bardzo dawna nastęny dzień wydawał się jej... możliwy do przeżycia. 7. Wychodząc na powierzchnię, trzymali się za ręce. Ręka to fajna sprawa. Nie angażuje specjalnie osoby, która ją daje, a bardzo uspokaja tę, która ją otrzymuje 8. Ty śpij ja będę daleko stąd tęsknić do twoich rąk, gasić pragnienie płomieniem . Ty śpij ja będę daleko stąd znosić to całe zło, wierząc, że znów będziesz przy mnie 9. Czasem ludzie zgrywają niedostępnych, żeby się upewnić, czy uczucia tej drugiej osoby są prawdziwe 10. "Wiesz, kiedyś zabłądziłam w snach No bo szukałam tam ciebie .." 11. Możesz się ode mnie oddalac, ale ja i tak zawsze będę blisko ciebie 12. 'Niebo przestało się uśmiechać, a ona nie wiedziała, czy kiedykolwiek jeszcze okaże jej łaskę' 13. Ma sobie za złe, że się do niego uśmiecha, a jednocześnie nie może się powstrzymać 14. - Przykro mi, że ona nigdy nie doświadczyła swojego cudu. - Doświadczyła. Ty nim byłeś 15. Przeznaczenie nagle daje znak, sercu każe szybciej biec, każdy chodnik twoje imię zna, wypisane kredą metr na metr.. 16. A może jestem stworzona, By trwać choć jedną chwilę Obok Twojego serca 17. "Skłamałabym, twierdząc, że o nim nie myślę. Myślę. Czasami są takie dni, gdy jest w każdej godzinie, i takie godziny, gdy jest w każdej minucie. Wciąż jeszcze zdarza mi się zasypiać i budzić z jego imieniem na ustach. Często łapię się również na tym, że wypatruję jego twarzy w ulicznym tłumie.." 18."Wiedziała, że chce z Nim być, On też to wiedział, powiedział Jej jeszcze, że od dawna marzył o takiej chwili, przytulił Ją mocno i powiedział słowa, które zapamiętała i zapamięta chyba na zawsze…: „Już nigdy nie pozwolę Ci odejść, nigdy się nie rozstaniemy, nikt nigdy mi Ciebie nie odbierze, nigdy na to nie pozwolę. Co by się nie działo będziemy razem, zawsze”. Byli tak bardzo szczęśliwi, najszczęśliwsi na świecie, spędzali ze sobą cały swój wolny czas, uwielbiali się nawzajem. " ![]() ![]() ![]() ![]()
M. <3 ![]() Edytowane przez libri Czas edycji: 2010-01-21 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |||
Raczkowanie
|
__Fallen Angel__
_midnight_ ellwinga Istotka z Bajki rozsypanegwiazdy Zussska lucyferowa HIPNOTYZUJECIE ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() - Nie ma bardziej kochającego zwierzęta człowieka niż Albin - Ta...? - Tak. Jak topi małe kotki, to tylko w ciepłej wodzie... ,,Ta drabina to schody do nieba, a ta miska nad schodami to księżyc. Tamten miecz to zwyczajny pogrzebacz, a z garnków są hełmy rycerzy. Lecz kto w te czary nie uwierzy? To jest Teatr, to jest Teatr. To jest Teatr A Teatr jest po to, żeby wszystko było inne niż dotąd. Żeby iść do domu w zamyśleniu w zachwycie. I już zawsze odtąd księżyc w misce widzieć...'' - Kocham Cię ![]() - Nie ! Nie podoba mi sie to ! - Czemu ? - To tak jakbyś przyłożył mi pistolet do skroni,cóż mogę innego powiedzieć jak "Ja Ciebie też" ? ![]() - A ta róża to z jakiej okazji? - Bez okazji. - No to z jakiego powodu? - Każdy dzień z Tobą jest powodem, by dać Ci prezent.. - A powiedz mi, co zrobiłaś dzisiaj dla siebie.? -Dla kogo.? -Dla siebie. Dla tego cudownej i kochanej Magdy, która jak nikt inny zasługuje na miłość. -Herbatę. Zrobiłam dla niej herbatę -Wie Pani, miłość może się znudzić. Nie można przez 24 godziny na dobe trzymać się za ręce i ciagle uśmiechać, bo drętwieją miesnie. Na początku myślałam, ze to ideał faceta, ale z czasem zaczęło mi czegoś brakować, wie Pani co to było.? Strach. Zaczęło mi brakować tego lęku, ze on mnie kiedyś zdradzi, zostawi, znajdzie sobie inną… -Ale my chyba wszystkie pragniemy takiej pewności… -Nie wszystkie… -Jestem absolutnie przekonany, że chce żyć, cieszyć się życiem i dawać innym szczęście, radość… -Tak.? To dlaczego masz takie smutne oczy.? -To od wiatru. Każdy motocyklista tak ma… - Wiesz, ja to nawet dałbym sobie zrobić krzywdę, by zapewnić Ci miłosc, szczęście… -Tak, a jaką krzywdę byś sobie dał zrobić na przykład.? -Yyyy… no taką małą. -Oj.. -Ale możesz złapać mnie za rękę i powiedzieć co Cię ostatnio wkurzyło, a to wcale nie jest mało w otaczającym nas świecie. - czy Ty zawsze będziesz chodził z Nią? - nie - jak to? - kiedyś się z nią ożenię. mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać - mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam *Zainteresowania: Języki obce, najlepiej męskie - ..opisz mi się. - Po co? i tak nie uwierzysz w moje istnienie. - Uwierzę.. - No dobra. Jestem piękną królewną, mieszkam w pałacu, mam swojego księcia i jestem szczęśliwa. - Faaajnie. Serio..bomba. A masz rybki? - Rybki? Nie.. - Jak na księżniczkę jesteś bardzo miła. Wszystkie, które znam, które mieszkają naprzeciwko mnie i te, które widuję na przystankach, w sklepie czy kinie są wredne, niemiłe i w dodatku wcale nie są ładne. - Dziękuję. A może Ty powiesz mi coś o sobie? - A po co? I tak nie uwierzysz w moje istnienie.. - A skąd Ty możesz to wiedzieć.? - Jestem przystojnym chłopcem, który codziennie..od dawna przygląda się Tobie, obserwuje w co jesteś ubrana, jak jesteś uczesana i czy się uśmiechasz. Mieszkam w małym domku, nie mam swojej królewny bo pewnie na nią nie zasługuję.. - Chwila, moment..dlaczego dziś się do mnie odezwałeś? - ..bo zauważyłem, że jesteś smutna..
'- Czy z czasem bycie tak uczciwym się nudzi? - Przestaje być nudne w obecności psychopatów. - Zraniłaś uczucia tego psychopaty.' ![]() Edytowane przez Love_HateYOU Czas edycji: 2010-01-21 o 19:43 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Dwoje ludzi, kiedyś bliskich to co dawniej było rajem teraz nazywają piekłem obwiniając się nawzajem Jeśli są razem, to tylko na zdjęciach jeśli jest góra, to trzeba na nią wejść, jeśli jest woda, przepłynąć, jeśli cierpienie, to je milcząco znieść, a jeśli człowiek... nie minąć... Rozwiązanie słuszne to nie zawsze rozwiązanie oczywiste. A czasami coś, co jednym wydaje się słuszne, innych rani Z życiem jak na lodowisku... jedziesz... byle do przodu... jak się wywrócisz... to wstaniesz... a jeśli masz partnera... on nigdy nie pozwoli Ci upaść... a jeśli tak się stanie... to oboje się wywrócicie... i oboje wstaniecie... i zawsze będzie Wam ciepło... bo razem W oczekiwaniu na miłość - niemoc Nie mogę nic powiedzieć jak niemowa Nie mogę nic dojrzeć jak ślepa Nie mogę nic zrozumieć jak człowiek Ale jestem i czekam jak kobieta A telefon milczy jak ja...
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-01-21 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Rozeznanie
|
.....
agattee, kamisha, abunee, nieliczylamwcalesie, dontgivemenames, keeendy, parchinka, TiS, Plotkaraaa, suve, KaMa2704, lucyferowa,
![]() --------------------------------------------------------- zaufałam.mam co chciałam. zapomnę.obiecuję. nie można się spodziewać wszystkiego. czasami coś się dzieje niespodziewanie.można się zakochać, nawet nie zdając sobie do końca z tego sprawy.
#4510 |
Raczkowanie
|
Nie licz, że jeśli nie powiesz "zaczekaj" to zaczekam.
Znam każdy szczegół jego dłoni. Kształt paznokci i długość palców. O 3 w nocy mogę Ci je opisać. To nic trudnego, jeśli trzymałaś tą dłoń w czasie każdej potrzeby. A potrzeb w moim życiu było niemiara. A jak słodziłeś herbatę, to kazałeś mi zapamiętać, że 1,5 łyżeczki. To brzmiało tak, jak bym to już zawsze tylko ja miała Ci robić herbatę. A zawsze to pojęcie względne, wiesz? Złudzeń w mej głowie jak kratek w zeszycie.
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2010-01-21 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Raczkowanie
|
wracam po niezauważonej nieobecności
![]() Ostatnio dostałam test na wytrzymałość od życia. Niestety oblałam. Zakochuję się w Tobie. Codziennie od nowa. Ty jesteś wart mych łez. Chcę Cię bardzo mieć. I cholera. Nie mogę . wierzę, że dwa i dwa zmieni się w pięć, jeśli będe długo płakać i zrobie awanturę. Ponad 30 żółtych słoneczek na GG a ja czekam tylko na jedno. Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
#4512 |
BAN stały
|
nadrabiając czytanie WASZYCH wypocin(chociaż niektóre z nich jest dodawana na zasadzie kopiuj-wklej, moze myslicie, ze nie wiemy ktory opis jest wlasnej tworczosci , a ktory nie . ale tak naprawde uwierzcie, że kazda z nas, która jest dluzej niz 2 m-sce zna na pamiec prawie wszystkie opisy, ktore kopiujecie. bo naprade za czesto sie zdarza kopiowanie czyjes tworczosci na tym watku. ale to tak nawiasem tylko pisze i mysle, ze kazda ktora dodaje wlasne wypociny. a nie kopiuje cudzych jest tego samego zdania
![]() no ale tak po za tym to zauważyłam, że zawitała u nas boska Bananowa. ajć kobito pojawiaj sie tu czesciej no ![]() CookieCrisp
- po jakiej nie zauważonej ? brakowało tu Ciebie i mam nadzieje, że tym razem nie znikniesz nigdzie juz ![]() . . . moje własne ja i jego przerośnięte ego, pasujemy do siebie jak nic . ale i tak pomimno tego nie potarifmy ze sobą żyć. i nagle to co nazywałam bajką zamieniłeś w pieprzony koszmar. jeszcze jakiś tydzień temu byłam dla Ciebie wszystkim a teraz jestem tylko dla Ciebie błędem ? tak nagle przestać kochać . móc zapomnieć wszystko i zacząć normalne życie bez jakich kolwiek myśli o Tobie . usiąść w kątcie . tak poprostu usiąść tam i olać . olać te wszystkie plany . marzenia . pozostawić tylko tą pieprzoną nadzieje . która i tak nie opuści mnie do końca życia. dlaczego całe moje życie musi być takie popaprane ? no dlaczego ? tylko nie mów mi, że to wszystko kwestia przeznaczenia . . |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
chcialabym wszystko rzucic i uciec z Panem.
_ i z oczu Twych krasc kazde spojrzenie ich blask. _ i'm yours. _ usmiech na Twej twarzy to najlepszy na chorobe lek jest.
#4514 |
Raczkowanie
|
słońce przesadzasz. Ja zauważyłam. Lecz nie udzielałam się, więc nie pisałam. Znowu genialne są. : *
Panie Boże, dlaczego stworzyłeś z niego takiego przystojniaka? A wiesz? lubię Cię. : ) A ona uśmiechała się milion razy na dobę, bo on strasznie jej się podobał. I siedziała przy malinowym soku wpatrzona w jego zdjęcie. strasznie, żałośnie. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Love_HateYOU
- Nie ma bardziej kochającego zwierzęta człowieka niż Albin - Ta...? - Tak. Jak topi małe kotki, to tylko w ciepłej wodzie... ,,Ta drabina to schody do nieba, a ta miska nad schodami to księżyc. Tamten miecz to zwyczajny pogrzebacz, a z garnków są hełmy rycerzy. Lecz kto w te czary nie uwierzy? To jest Teatr, to jest Teatr. To jest Teatr A Teatr jest po to, żeby wszystko było inne niż dotąd. Żeby iść do domu w zamyśleniu w zachwycie. I już zawsze odtąd księżyc w misce widzieć...'' - Kocham Cię ![]() - Nie ! Nie podoba mi sie to ! - Czemu ? - To tak jakbyś przyłożył mi pistolet do skroni,cóż mogę innego powiedzieć jak "Ja Ciebie też" ? ![]() - A ta róża to z jakiej okazji? - Bez okazji. - No to z jakiego powodu? - Każdy dzień z Tobą jest powodem, by dać Ci prezent.. - A powiedz mi, co zrobiłaś dzisiaj dla siebie.? -Dla kogo.? -Dla siebie. Dla tego cudownej i kochanej Magdy, która jak nikt inny zasługuje na miłość. -Herbatę. Zrobiłam dla niej herbatę -Wie Pani, miłość może się znudzić. Nie można przez 24 godziny na dobe trzymać się za ręce i ciagle uśmiechać, bo drętwieją miesnie. Na początku myślałam, ze to ideał faceta, ale z czasem zaczęło mi czegoś brakować, wie Pani co to było.? Strach. Zaczęło mi brakować tego lęku, ze on mnie kiedyś zdradzi, zostawi, znajdzie sobie inną… -Ale my chyba wszystkie pragniemy takiej pewności… -Nie wszystkie… -Jestem absolutnie przekonany, że chce żyć, cieszyć się życiem i dawać innym szczęście, radość… -Tak.? To dlaczego masz takie smutne oczy.? -To od wiatru. Każdy motocyklista tak ma… - Wiesz, ja to nawet dałbym sobie zrobić krzywdę, by zapewnić Ci miłosc, szczęście… -Tak, a jaką krzywdę byś sobie dał zrobić na przykład.? -Yyyy… no taką małą. -Oj.. -Ale możesz złapać mnie za rękę i powiedzieć co Cię ostatnio wkurzyło, a to wcale nie jest mało w otaczającym nas świecie. - czy Ty zawsze będziesz chodził z Nią? - nie - jak to? - kiedyś się z nią ożenię. mała, związki na odległość też mają szansę przetrwać - mnie nie wychodzi nawet jak z kimś mieszkam *Zainteresowania: Języki obce, najlepiej męskie - ..opisz mi się. - Po co? i tak nie uwierzysz w moje istnienie. - Uwierzę.. - No dobra. Jestem piękną królewną, mieszkam w pałacu, mam swojego księcia i jestem szczęśliwa. - Faaajnie. Serio..bomba. A masz rybki? - Rybki? Nie.. - Jak na księżniczkę jesteś bardzo miła. Wszystkie, które znam, które mieszkają naprzeciwko mnie i te, które widuję na przystankach, w sklepie czy kinie są wredne, niemiłe i w dodatku wcale nie są ładne. - Dziękuję. A może Ty powiesz mi coś o sobie? - A po co? I tak nie uwierzysz w moje istnienie.. - A skąd Ty możesz to wiedzieć.? - Jestem przystojnym chłopcem, który codziennie..od dawna przygląda się Tobie, obserwuje w co jesteś ubrana, jak jesteś uczesana i czy się uśmiechasz. Mieszkam w małym domku, nie mam swojej królewny bo pewnie na nią nie zasługuję.. - Chwila, moment..dlaczego dziś się do mnie odezwałeś? - ..bo zauważyłem, że jesteś smutna.. Boooskie ![]() Więcej takich ![]() Kradnem ![]() _______ Opisy: masz za małego konia by dotrzeć do mego zamku :p zamknij mnie w sercu, klucz zgub na zawsze.. nie ma takiej siły która zniszczy to co w nas! Jestem wyjątkowa i wiesz o tym... Przypomnij sobie mój smak i dotyk.. bo mam ten luz co mnie wypycha przed szereg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
CHCĘ BYĆ GDZIE ZECHCĘ I ZOSTAĆ TAM GDZIE MILKNIE MÓJ SŁODKI SEN...
MOJE MYŚLI I MARZENIA W KAFTANY UWIĘZIONE... W tęsknocie mi serce moknie od łez.♥♥ Szare chmury, mokry świat czekają na promienny blask ... ★ ★ ★ ★ ★ ★ Miłość i zaufanie łączy się z dużą dawką szacunku. Jedna chwila,tysiąc westchnień i amora strzał... SERCE JEST KRUCHE NICZYM SZKŁO . Z TOBĄ MOGĘ DRYFOWAĆ NA NAJWIĘKSZE GŁĘBINY,BO WIEM,ŻE ZAWSZE SPROWADZISZ MNIE DO BRZEGU... Anioły Też Płaczą ..Widziałam jak leżał na Ziemi, Całując cierpienie ... Szlochał żałośnie ,Zawodził zatracony W cieniu własnych skrzydeł ,Bo choć to wciąż potrafił ,Choć płakać wciąż mógł Nie widział nikt wokół ,Że choć kaleki to Anioł To wciąż kochał Stworzenie ,Któremu blasku nadawał... Nim straci swą światłość, Nim rozproszy się w mroku Zdąży narodzić Jeszcze garść nadziei Z której skrzydła się zrodzą I serce zabije Nowej niewinnej Istoty .Anioł odejdzie ,W bólu będzie konał ... Ty przechodniu Zobaczysz żebraka na Ziemi I nie zwrócisz uwagi . Odejdziesz w swą stronę ,Nie zobaczysz już nigdy Anielskiego kaleki .... I zapomnisz o dziecku Złez jasnych zrodzonym ,O tamtym żebraku,Który dla Ciebie Wśród drzew Z Miłości skonał... Nie podchodź zbyt blisko, bym się nie przeraziła i nie zniknęła.... ale... ale nie odchodź zbyt daleko.... bo nie chcę zostać sama... Pilnuj by światełko,które dostrzegasz w moich oczach, które dzięki Tobie zobaczyli inni nigdy nie zgasło. W MILCZENIU PODRÓŻUJĘ PO ŚWIECIE PODGLĄDAJĄC LUDZKIE MYŚLI... - Śnisz. - I co z tego. Co złego w snach? - Nic... kiedy śpisz. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Edytowane przez Kaskowa Kurcakowa Czas edycji: 2010-01-21 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i bez ciebie szkrabie
<33 _________________________ ______________________ Żeby tak można było zaprogramować siebie radośniej Oboje mamy dopasowane szczęście do wściekłości Panie Niebieski mówiłam że cię kocham Uwierz mi Pozornie egoistyczna ale w głębi serca nie jestem szalona Zamierzam stworzyć cię cal po calu i spalę cię zanim światło wygaśnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
be like tahat
your arms feel like home why to be here |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
1.Podejdź weź mnie za rękę. Ja też Cię wezmę chętnie.
2. Wiesz co jest piękne? Kiedy czuję, że go kocham idąc z nim za rękę 3. Lubię czuć, że jesteś. Że jesteś na pewno i na bank. Że Cię mam. 4. *Powiem Ci coś o miłości- nie często puka. A gdy już zapuka- wpuść ją... 5. Kiedy Cię widzę czas się zmienia z zimowego na letni 6. Ona chce kogoś kochać, więc włącza przycisk zapachów, wplątując w swe włosy powietrze, zsuwa się w dół po łańcuchu marzeń..." 7. tak, kocham Cię. Prawdę mówiąc- wpadłam po uszy 8. 'Hej, mała. Ja jestem piękny, ty jesteś piękna, chodźmy do mnie i pogapimy się na siebie” 9. „Nie wybiera się tego w kim się zakochujesz. To się po prostu przytrafia. Miałam nadzieję, że Tobie też się to przytrafi w tym samym czasie." 10. w nocy moje ciało odpoczywa, mózg nie chce się wyłączyć... 11. wierzę, że historia lubi się powtarzać, zwłaszcza dla tych, którzy jej na to pozwolą 12. Zgubiłem się w mroku, a ty mnie znalazłaś. Płonąłem- tak bardzo- a ty dałaś mi lód. 13. „Spojrzała w twarz wyrażającą uczucia i nabrała pewności, że on ją kocha. Słowa mogły kłamać, ale ona zajrzała w jego oczy, w zwierciadło duszy. Jego ostatnie, płonące spojrzenie wyjawiło najwięcej. Kiedy ich oczy się spotkały, poczuła, że ten mężczyzna obawia się zaufać miłości, lecz poddaje się uczuciu. Dla niej była to chwila wybawienia. Kochała go..” 14. "By zrozumieć tęsknotę, całą noc powtarzaj sobie: Bez Słońca nie śpię... I czekaj, aż wzejdzie... By zrozumieć miłość po prostu się zakochaj..” 15. Mam oczy w kolorze burzowego nieba, tylko dla niektórych są błękitem.
#4520 |
Przyczajenie
|
unvoiced envious grise Nensie jesteście mega!
![]() okradam Was bez przerwy. ![]() __ Dlaczego jesteś smutna? - pytali wszyscy, niezauważając, że od czterech dni nie żyję. "I gdy wyczuwam od Ciebie inne perfumy odwracam wzrok. Lepiej żyć w niepewności.." Patrząc w głąb mej duszy oczami małego dziecka wypowiada bezgłośnie "nie odchodź nigdy". "Letnie romanse kończą się z różnych przyczyn. Ale kiedy jest już po wszystkim okazuje się, że łączy je jedno. Są jak spadające gwiazdy: widowiskowy rozblask światła na niebie, ulotny błysk wieczności i gasną jak iskry." Pamiętasz jak powiedziałam, że przyjaźń damsko- męska jednak istnieje? Pamiętasz jak mi zaprzeczyłeś? Nie myliłeś się.. Po kieszeniach chowam Twój zapach, tak na wszelki wypadek. Bez makijażu, wsłosy mam mokre i zaczesane do tyłu, a na sobie starą, wyciągniętą bluzkę, która pamięta mnie jeszcze jako 'głupią małolatę'. Uciekam wzrokiem, chowam twarz, rumienię się ze wstydu, a Ty wciąż mi się przyglądasz jak małe dziecko na nowo zobaczoną rzecz i szepczesz cicho: "Jesteś piękna.." Nic nie pociesza tak jak Twoje zwyczajne "jestem". Edytowane przez pechowa_szczesciara Czas edycji: 2010-01-21 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
Mam tylko jedno życznie, a w jego scenariuszu na pierwszym planie ty..
A serduszko woła pomocy. Nikt go już nie kocha i nie potrzebuje. Jeśli jeszcze raz wyślesz mi sms'a o treści "kocham Cię" przyprawisz mnie o zawał serca ! Budując związek musisz zadbać o to żeby mieć dla mnie czas. Piwo, kumple, mecze, treningi ? Proszę bardzo. Ale pamiętaj, że ja też istnieje ! Bo ona udaje, że jest twarda. W środku ból rozrywa jej wnętrzności. Ona dalej się uśmiecha... |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
Coś niemożliwego?
Być w związku, ale czuć się tak samo wolnym, jak poza nim.
#4523 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i powyższe podkradam ;* moje najlepsze ; ![]() ![]() ![]() abunee kissabble [parchinka] papergirl lilyblack [gdzie jesteś?] plotkaraaa keeendy TiS kamisha agattee nieliczylamwcalesie absurdalnie bananowalaska ruda wiewióra ciiri grise envious styrana <3 moje serce zadrżało, stanęło na moment, a potem zaczęło bić dwa razy szybciej niż zwykle... ostrzegam Cię, że miłość ze mną to nie przelewki.. bo jak dr. House kocham nienawidzić życie. - pierwszy raz w życiu chyba się zakochałam. - i co, jakie to uczucie? - ch*ujowe. [wieem, stary opis, ale go uwielbiam ![]() porachunki mafijne to pestka, w porównaniu do naszych kłótni. na ustach czuję błyszczyk. choć ja ust nie malowałam. potrzebuję jakiś opisów na gwałt, że ktoś jest żałosny bo pali papierosy ;/
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2010-01-21 o 22:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Straty nie ma i nie będzie, takich drani pełno wszędzie!!! W rozkosznym rozmarzeniu... ![]() rysują koła szczęścia na wodzie na piasku dwa księżyce Złamana bólem, zrażona do świata ![]() Po co ją było budzić, rycerzu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
Zadomowienie
|
· · · · a na kostce zamiast szóstki wypada 'połamane serce'zasraniec, obiecywał trzy truskawki, rogalika z serem i pistacjowe łąki nocna lampka świeci coraz słabiej, zdjęcie bardziej blaknie', a ja coraz 'chłodniej ' pamiętam cukiereczki, ciasteczka, nawet galaretkę oddam dla Ciebie jesteś miły, milusi, najmiluładniejszy' · · · · Cytat:
Ała! Boskie. Trafione jak najbardziej. ![]() Są piękne. Cytat:
Bardzo mi przyjemnie. ![]() abunee ![]() grise skradłam kilka wyśmienitych opisów. Mniam.
CookieCrisp nareszcie jesteś. BananowaBrazylijka <3 Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-01-21 o 21:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
Idź przecież tak nie wiele nam Trzeba..
Między chwilą a chwilą Ciszy usta zatyka!.. Beznadziejny w swojej byle jakości. Chodź wciąż chodzisz po świecie i oddychasz-umarłeś! _________________________ ______ BananowaBrazylijka ;* Zaglądam ![]() ![]()
#4527 |
Raczkowanie
|
![]()
IhateU- Kochanie Ty wiesz że moja miłość do Ciebie jest wieczna i niezmienna <1+2 Mrrrr...
izka19855- Serduszko dla mnie? A mogę Ci oddać swoje? hihi ![]() AtAGlance- Nooo bo mi już korzenie wyrosły ale teraz je przytnę, i obyś bywała częściej ![]() ![]() ------------------------------ Patrzę na świat dwoma oczami jedno jest niebieskie, drugie zaś zielone. To jedyna moja niezwykłość. Patrzę z zadumą i zdziwieniem. Na anorektyczkę, bezwiedne ciałko, umierające w bolesnej agonii, po przedawkowaniu rycyny, na ich puste, płaskie jak stół brzuszki. Rozwieszam duszę na antypodach... Naciągając spodnie tupiesz dwukrotnie. Banankowa Ӝ
----------------------------- .
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2010-01-21 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Rozeznanie
|
blondii69- ;o aż musiałam napisać po takich słowach . motywujesz < 3 ; *
Internet jest jak życie: robić nie ma co a odchodzić się nie chce.
Kolejny pieprzony dzień podtytułem "Sama nie wiem czego chcę. przekroczyłam dawkę śmiertelną czekolady, i nadal żyję emocjonalny sparing Narkotyzuję się wspomnieniami...
#4529 |
Raczkowanie
|
rozpędziłam się za bardzo mając Cię za number One.
to co między nami, nie powinno się stać? Pamiętaj, że to życie, a nie żaden poemat. pachnie zarozumiałością. Pomiędzy ustami przebiega cienka nić. Mogę Tobie dać to co dopomaga szczęściu, i po co ja tak biegnę? przed tym, co będzie i tak nie ucieknę . Wie to ona, wie to on, wiem to ja i ty. Miliony westchnień To namacalna siła. To zbyt piękne by mogło być prawdziwe! Szczęśliwe zakończenia zazwyczaj są tylko w filmie. Jamal'owo^^. IhateU .<3 ajlov ju! ![]()
#4530 |
Raczkowanie
|
uczucia Cię przerastają. jestem bezpańska , jak pies. czerwone szpilki dodają uroku tej sytuacji, płytki oddech , zupełnie jak Ty.
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2010-01-21 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.