Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-18, 16:56   #4501
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Witaj frezyjko
ooj przysnęło mi się trochę
teraz chyba do wieczora będę zajęta dzidziorem, własnie mi siedzi na kolanach i udaje kaszel co oznacza u niego nudę. A zapomniałam powiedzieć,że muszę siedzieć u rodziców tż z grypą został w domu, poza tym pisze pilnie pracę. Echh trochę tęsknimy
to musisz trochę TŻa wygrzać

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 16:57   #4502
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
Póki nie mieszkalismy razem, to u mnie tez jakikolwiek sms oznaczał chęć pogodzenia
Była mowa o filmowaniu wesela, co myślicie o teledyskach? Mnie to nigdy nie kręciło, wydawały mi się takie upozowane, tu spacerek, a tu spójrzmy sobie w oczy itp, ale po tym co wyszperałam w necie zmieniłam zdanie zakochałam się w tym filmiku, codziennie go oglądam (nie mówcie nikomu). Jeszcze pm taka piękna i moja ukochana piosenka (jedna z wielu ukochanych)
http://www.youtube.com/watch?v=6U8TKvA_0GA
Mi się to bardzo podoba, ale sama bym się nie zdecydowała, bo na takie ujęcia trzeba dużo luzu...

Cytat:
Napisane przez Aniusia1984 Pokaż wiadomość
Dzięki bambusiek za pocieszenie.. Kochana jesteś...
Na szczęście te tablety mam brać co 2-gi dzień, więc dziś czuję się super
Może tydzień wystarczy na przyzwyczajenie. Trzeba myśleć pozytywnie
Mam nadzieję, że szybko minie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Joanwi mówiłam że moje zakupy są takie "zwykłe"
1- w sumie tylko raz założyłam do spodni rurek a tak to noszę jako mini
2- taki tam zwykły cienki golfik do noszenia "pod spód" do różnych rzeczy (przylega do ciała i cyce się w nim większe wydają)
3- trochę inny kolor ma w rzeczywistości, w samym to wyglądam jak taka "szara mysz" ale jak dodam odpowiedni wisior to jest lepiej ważne że ciepły bo ja zmarzluch jestem
no szału nie ma ale to wszystko kosztowało 117zł w tym 80% to cena tuniki
Fajne
Też lubię ciepełko, ale do pracy ubieram się chłodniej, bo co chwila mam gimnastykę: przysiady, skłony itp.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
jaka mam po***ana tesciowa i tescia wlasnie dzwonil do mnie poplakany P poklocil sie z nimi bo oni maja pretensje do nas, ze sami wszystko zalatwiamy, ze wczoraj sluchalismy orkiestry i ich nie zawolalismy, ze oni nie biora udzialu w przygotoaniach , ze my ich tylko informujemy a my wczoraj tylko sluchalismy jej i wcale decyzji nie podjelismy, tylko ja mowilam jakie sa "Za" za ta okiestra, ale decyzji nie podjelismy tym bardziej, ze my chcemy sami zaplacic za orkiestre fotografa i kamerzyste.oni maja zaplacic tylko za gosci, ktorych oni chca zaprosic. ehhh masakra i oczywiscie jak to w klotni bywa poszlo o wszystko nawet o to , ze jego mama mu robi kanapki do pracy mimo, ze on nie chce, ze ona mu sprzata w pokoju ( ) mimo, ze nie powinna..ehh az mi serce telepocze z tych nerwow...
Nie wiem co mam Ci poradzić Chyba tylko rozmowę...

Jak czytam o tych problemach w finansowaniu, wyborze itd., to się cieszę, że my sami wybieramy (i opłacamy) sami. Rodzice mają przyjść na nasz ślub i być gośćmi
Mamy zostaną poproszone tylko do pomocy w ustalaniu menu
Chciaż wynikła mała wymiana zdań z mamą nt fotografa, ale to już inna sytuacja...

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
zazdraszcam chcialabym mikrofale w pracy
Też mamy Była zrzuta

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorki za off-topic.

Tym, które już mi podały swój adres e-mail - dziękuję zaraz pośle Wam na skrzynki tą e-kartkę. Każda z Was może zdobyć pomadkę Power Shine za 1gr (możecie zamówić u mnie). Poniżej krótkie zasady konkursu Oriflame.

1. Na stronie http://www.oriflamepowershine.pl/ - kliknij przycisk "Zapraszamy do konkursu", stwórz e-kartki, a następnie wyślij do 5 znajomych.

2. Po stworzeniu pierwszej e-kartki odbędzie się rejestracja w konkursie, która jest warunkiem uczestnictwa w konkursie.

3. Gdy wszystkie e-kartki zostaną otwarte przez odbiorców, otrzymasz potweirdzenie na adres e-mail.

4. Po zalogowaniu na stronie http://www.oriflamepowershine.pl/ możesz wybrać kolor szminki, wygenerować jej kod i odebrać nagrodę po promocyjnej cenie 1gr.

---
PS. Możemy się powymieniać mailami
Zaraz wysyłam

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Witam gorąco!

dołączam do przyszłych Pań Młodych 2011
data w niedzielę ostatecznie ustanowiona...
póki co mamy umowę z kamerzystą i niebawem podpisujemy z fotografem

reszta na razie jeszcze wahania i oczekiwanie na oferty więc żeby nie zapeszać napiszę jak się już zdecydujemy i podpiszemy umowy

znajdzie się miejsce? dla czerwcowej?
Witaj

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Tak inz skonczylam w PWSZ w Lesznie a mozna wiedziec kogo ty masz? A kamerzyste jakiego masz?
To pewnie znamy się z widzenia
Fotograf: http://www.crm.medialnie.pl/
Kamera: brak - tzn. chyba poprosimy kogoś o amatorskie nagranie samej Mszy
A w jakim Kościele będzie Wasz ślub?

Cytat:
tak tak rocznik 85 T'ai Ty także że taki uśmiech ?
Ja też
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 16:58   #4503
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
U nas raczej mniej spotykane imiona chyba będą - chociaż Tż obstawia za klasycznymi... no ale już Wam mówiłam jak u nas będzie
Ta ostatnio gadałam z kumpelą o imionach dla córek - i mi się podobają Lilianna, Weronika, Emilia, Antonina (na to się Tż nie zgadza absolutnie) itp. Maja tez ładnie Sama nie wiem - dlatego chcę mieć syna
nam obojgu tradycyjne się podobają
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:00   #4504
bambusiek
Zakorzenienie

A teraz na razie spadam, bo mamy gości
Raczej już później nie zdążę, bo wychodzę, ale będę ok. 22
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:01   #4505
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dla dziewczynki podobaja mi sie: Lilianna, Kornelia, Amelia, Alicja, itd raczej stawiam na takie niespotykane hehe
A dla chlopca to nie wiem...

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Zmykam na serial a pozniej TZ przychodzi Zajrzę jutro
Milego wieczorku

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:07   #4506
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Witam gorąco!

dołączam do przyszłych Pań Młodych 2011
data w niedzielę ostatecznie ustanowiona...
póki co mamy umowę z kamerzystą i niebawem podpisujemy z fotografem

reszta na razie jeszcze wahania i oczekiwanie na oferty więc żeby nie zapeszać napiszę jak się już zdecydujemy i podpiszemy umowy

znajdzie się miejsce? dla czerwcowej?
witam

dziewczyny piszecie i piszecie
udalo mi sie szminke zdobyc kto jeszcze podzieli sie swoim adresem email?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:10   #4507
madzius90
Zakorzenienie

frezyjka witamy

My jak będziemy mieli córeczkę to będzie miała na imię Wiktoria, a chłopczyk to chyba Daniel. Chciałam Bartosza, ale Ł. się nie podoba to imię, więc trzeba będzie wypracować jakiś kompromis
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 17:26   #4508
karolinusienka
Zakorzenienie

zmykam sie zdzemnąć
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:30   #4509
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
zmykam sie zdzemnąć
życie jest za krótkie na spanie
znów tu sama zostanę
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:33   #4510
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
życie jest za krótkie na spanie
znów tu sama zostanę
jeszcze ja jestem
Stary 2010-01-18, 17:36   #4511
Mustique
Lena

jestem i ja!

......................... ....

cieszyłam sie na siostrę że przyjechała.. a ona wybywa co wieczór z domu... a ja samiutka jak palec!
Stary 2010-01-18, 17:39   #4512
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ja też jestem

Stary 2010-01-18, 17:41   #4513
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
jestem i ja!

......................... ....

cieszyłam sie na siostrę że przyjechała.. a ona wybywa co wieczór z domu... a ja samiutka jak palec!
Nie jesteś sama masz przecież Antosię
Stary 2010-01-18, 17:43   #4514
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama masz przecież Antosię
no fakt.. do brzuchola też mogę sobie pogadać!
Stary 2010-01-18, 17:46   #4515
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

pasowałoby pomyśleć nad tytułem nowego wątku

Stary 2010-01-18, 17:47   #4516
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
no fakt.. do brzuchola też mogę sobie pogadać!
A jak się czujecie, który to już miesiąc ?

---
Demolka już zrobiona, pomadki też mam, teraz chyba idę sobie chwilę poleżeć przy P., a potem czeka mnie nauka na jutro

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:47   #4517
lusesita23
Zakorzenienie

Hejo!

udal osie wrocic wczensiej - 3 wpisy zajely 6 godzin na uczleni,ale to standard;p

wzbogacilam sie o 3 razy 4,5 jeszcze jutro moze sie uda zakombinowac z egzamem i zostanie tylko jeden i ferieeeee

nadrobilam Was tak na szybko

Micia no niefajna sytuacja z Twoim tata,ale moj jest taki sam...z tym,ze ja chcialam isc na studia i nie zaluje,a poza tym...tez chyba nie bylabym zadowolna,gdyby moja corka brala slub w wieku 20 lat wiem,ze sa inne czasy i kazdy jes tinny,ale to musi byc naprawd edobrze przemyslane.i zycze Ci kochana,zebys tego nie zalowala nigdy...

T'ai super bielizna, mam podobna

Walentynki? pewnie kolacja i jakis sexy prezent od TŻ;p ja mam dla niego koszule

przerwy w talbetkach nie moge robic choc chcialabym, bo wspolzyjemy rzadko w sumie...ale jak tylko robie to mam wysyp pryszczy i okres po 2 miesiacach,wiec biore

a i dzis z kumpela gadalam o tabletkach i wg jej lekarza cilest jest dla zubrow a nie dla kobiet-podobno takie mocne sa.a z kolei moj mowi,ze maja male stezenie hormonow i badz tu madry.w ferie zrobie badania w koncu-o ile kasa mi zostanie, bo teraz mam przerwe w umowie...

Avon duzo opinii zlych slyszalam,zreszta dla mnie to wogole podejrzane,ale ja sie nie wypowiadam, bo sie nie znam;p

zjadlam pierozkow, pozniej zrobie sobie popcorn

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2010-01-18 o 17:49
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:49   #4518
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
pasowałoby pomyśleć nad tytułem nowego wątku
Hm obiecane bylo mi, ze ten watek sie nazywa tak jak nazywa a nastepny to mial byc moj tytul ale jaki to byl to nie pamietam hehe

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:52   #4519
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
A jak się czujecie, który to już miesiąc ?
piąty... a czuję sie czasem dobrze czasem źle... na szczęście nic takiego nie wychodzi w badaniach... teraz czeksam na kolejne usg...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 17:54   #4520
madziares25
Zadomowienie

Dzieńdobry wszystkim
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 17:55   #4521
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hejo!
udal osie wrocic wczensiej - 3 wpisy zajely 6 godzin na uczleni,ale to standard;p

wzbogacilam sie o 3 razy 4,5 jeszcze jutro moze sie uda zakombinowac z egzamem i zostanie tylko jeden i ferieeeee

Avon duzo opinii zlych slyszalam,zreszta dla mnie to wogole podejrzane,ale ja sie nie wypowiadam, bo sie nie znam;p
Gratuluję wpisów

a gadałyśmy o FM, a nie o Avonie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hm obiecane bylo mi, ze ten watek sie nazywa tak jak nazywa a nastepny to mial byc moj tytul ale jaki to byl to nie pamietam hehe
nie było mnie przy ostatnim wątku, więc ja też nie wiem jaki to tytuł

Stary 2010-01-18, 17:55   #4522
Mustique
Lena

Cytat:
zjadlam pierozkow, pozniej zrobie sobie popcorn
a ja zalazłam do teściowej od kuchni i jak jej nie było ukradłam sobie kawałek ciasta.. szachownicę! i mam smaka na jeszcze.. ale jak pójdę to sie moze kapnie...
Stary 2010-01-18, 18:00   #4523
lusesita23
Zakorzenienie

joanwi wiem;p ale Micia mowila o Avonie i to mi utkwilo,bo tez mam kumpele,ktora na tym stracila sporo i jakies przekrety byly...a do FM werbuje moja kolezanka,ale dwa razy zamowilam i szczerze...wole moje rozlewnie perfum, ktore w miescie sa.trwalsze zapachy niz z tego FM

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

a tesciowa nie da ci z dobroci serca?;p "moja" to zawsze ciasto mi wpycha jak TŻ do mnie jedzie;p
Stary 2010-01-18, 18:02   #4524
Mustique
Lena

Cytat:
a tesciowa nie da ci z dobroci serca?;p "moja" to zawsze ciasto mi wpycha jak TŻ do mnie jedzie;p
da mi.... tylko tak głupio teraz wyjdzie że przychodzę.. a tutaj sobie już ktoś ukroił i dziubnął troszeczkę.. a ona sama w domu... to wszystko spadnie na mnie!
Stary 2010-01-18, 18:05   #4525
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
obok, za przesuwnymi drzwiami jest druga sala do tańców W menu jest wszystko (łącznie z 4 piętrowym tortem strojonym żywymi różami) prócz alko i napojów. Menu bardzo bogate i dobre Piękna dekoracja sali - tylko z żywych kwiatów (bez balonów itp), ogródek z altanką i obszerny balkon dla gości No i apartament dla nowożeńców
To my mamy w menu za 210 wszystko już z alkoholami,napojami,owoca mi,tortem i ciastami. Przystawki+ Główny obiad+ zimna płyta+ 4 kolacje(dania). I w międzyczasie ciasta,tort
Dekoracja sali jest,ale mam inną wizję-balony byłyby głupotą,bo sala za ładna. Ale będę mieć dekoratorkę/florystkę i zrobi dekroacje na stołach.Też głównie kwiatowe I ogródek też mamy. I apartament też DO tego barmana za darmo Jedynie ekstra pieniądze to wiadomo-za fontannę,alkohole do barku i inne atrakcje.

Cytat:
tak imie Karolina jest śliczne
Śliczne Moja Mamusia ma tak na drugie,ale wszyscy do niej mówią drugim imieniem.

Mi sie podobają: Agata,Karolina i Martyna.
A chłopiec będzi na pewno Tomasz Karol.

Frezyjko miło Cię tu widzieć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:08   #4526
madziares25
Zadomowienie

Witam nowe PM ki
Sorki,że tak ostatnio mniej piszę,ale sesja,egzaminy...
Teraz w sobotę ostatnie dwa i koniec semestruWięc muszę się przyłożyć
A pierwszy dzionek w pracy zaliczony jużSzkolonko BHP było i pracownicze...
Ogólnie fajnie...
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i miłego wieczorku życzę...odezwę się nieco później buziaczki
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:10   #4527
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Witam nowe PM ki
Sorki,że tak ostatnio mniej piszę,ale sesja,egzaminy...
Teraz w sobotę ostatnie dwa i koniec semestruWięc muszę się przyłożyć
za egzaminy!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-18, 18:13   #4528
anemeon
Zakorzenienie

Dzisiaj mamy z D. dwa lata ale ze względu na obfity we wrażenia weekend dzisiaj spokojnie - zobaczymy jakiś film i zrobimy sobie bruschetty

Ja też kiedyś bawiłam się w Avonie, ale to nie dla mnie - nakłanianie ludzi do kupna, nawet w sposób subtelny nie leży w mojej naturze, liderką tym bardziej nie zostałam. A co do FM - moja siostra niedawno zaczęła współpracę z tą firmą. Póki co idzie jej tragicznie, ale nie wiem, jak to technicznie wygląda.

A imiona dla dzieci: córeczka - Matylda Antonina, a synek - Tymoteusz Krzysztof

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-18, 18:13   #4529
lusesita23
Zakorzenienie

Mustique zawsze mozesz zwalic na Anmtosie

Madziares bedzie good a w pracy to fajnie,ze fajnie
Stary 2010-01-18, 18:18   #4530
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To my mamy w menu za 210 wszystko już z alkoholami,napojami,owoca mi,tortem i ciastami. Przystawki+ Główny obiad+ zimna płyta+ 4 kolacje(dania). I w międzyczasie ciasta,tort
Dekoracja sali jest,ale mam inną wizję-balony byłyby głupotą,bo sala za ładna. Ale będę mieć dekoratorkę/florystkę i zrobi dekroacje na stołach.Też głównie kwiatowe I ogródek też mamy. I apartament też DO tego barmana za darmo Jedynie ekstra pieniądze to wiadomo-za fontannę,alkohole do barku i inne atrakcje.

Śliczne Moja Mamusia ma tak na drugie,ale wszyscy do niej mówią drugim imieniem.

Mi sie podobają: Agata,Karolina i Martyna.
A chłopiec będzi na pewno Tomasz Karol.

Frezyjko miło Cię tu widzieć
jak tak na szybko policzyłam to wychodzą porównywalnie Bo my już nie płacimy kasy za wynajem no nie musimy dekoratorki wynajmować No i ja nie chcę żadnych fontann i temu podobnych
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości