|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() facet nie pies na kosci nie poleci alkohol twój wróg(więclej go w morde) co sie gapisz jak
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
Skonczyłam niespodziewajke dla was PS: Odpowiedzi na BIAŁO!!!! Dostaniecie niespodziankę zrozumiecie
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 Edytowane przez arkadia1616 Czas edycji: 2010-02-26 o 11:52 |
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
prezentacja jest cud miód i orzeszki
![]() z dwoma zdjęciami mam problem(nie wiem kogo parodiujecie)
|
|
#4504 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() króka piłka w wyszukiwanie i 3 odcinek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny napiszcie na biało swoje typy bom ciekawaaa!!!
![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
ja ci moge napisac ale na Pw
|
|
#4507 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie napiszę, ponieważ właśnie zauważyłam, że nie mam PowerPointa, ale zrobie coś z tym wieczorem i zobaczę
![]() Jadę do Czewy teoretycznie na mecz, a jeżeli nie dostaniemy biletów to do kina ![]() zawsze jest jakieś dobre wyjście
|
|
|
|
#4508 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() O mój Boże!!!! Wy spamujecie?? Musze iśc nadrobić ok 5 stron?? Jestem z Was dumna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Ooo tak! To pasuje bardziej ![]() ![]() Cytat:
Skiera do 100licy przyjeżdża ![]() Cytat:
![]() A orientuje się ktoś po ile mogą być bilety???? A tam nie jedziesz... Oczywiście, że jedziesz. Jak wszyscy to babcia też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czas założyć konto na FB Zobaczymy czy moje destinejszyn nadal działa ![]() To samo pomyslałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nooo nieeee Ale dostaniesz po dupie zaraz |
|||||||
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#4510 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taaa... I co i co?
![]() Pały polecą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bo jam ciekawa ![]() Cytat:
Żeby sprawdzac Juliana i siatkarzy ![]()
|
|||
|
|
|
#4511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
właśnie
![]() Cytat:
![]() Kadzik ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() masz szczęście ![]() Cytat:
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam prezentację i na razie się polewam
![]() Na jednym na bank Kurek jest, na jednym chyba Antiga Reszcie muszę się poprzyglądać, bo łzy miałam w oczach ze śmiechu
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#4513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cooooo??? bez takich żartów proszę
![]() Cytat:
To pogadaj z nim na jego poziomie. Jak on podteksty wali to i Ty ![]() Cytat:
Zobaczysz na LŚ ![]() A co to za problem Mam nadzieję, że na serio zrobimy sobie wszystkie wspólny wypad... Już nie mówię o wszystkich 3 miastach... Ale zmówić się powiedzmy na tą Łódź czy Wroclove Cytat:
![]() Ty nie zmieniaj tematu... Co z tym nazwiskiem ![]() ![]() Ej ja znalazłam 2 maile od Arki... Nie ma więcej :/ Cytat:
![]() ![]() Będzie czaaaad!!!! No i jedna konkretna się zaoferowała To ja się piszę na nocleg! ![]() Tylko ciekawe po ile bilety??
|
||||
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynyyyy? która się zaoferuje wysyłać mi smsy z relacją z meczu Reso - Czewa?
![]() ![]() bo mnie w domu nie będzie, nie będę miała dostępu do tv, a tym bardziej do ipli
|
|
#4515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Weśśs nie zalewaj Jedziemy wszystkie ![]() Cytat:
Eeee... A o co kaman z Miss Dlaczego ma zostać w domu... Przez brunetowe włosy i duże brązowe oczy Torba na głowę i wejdzie na halę ![]() ![]() Menadżerką Waszą będę ![]() Cytat:
A tam foch... Pewnie ładnie przeprosili ![]() Właśnie
|
|||
|
|
|
#4516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KUREK WE WROCŁAWIU!!! Kurde... Tak jakbym go nigdy na meczu nie widziała Cytat:
O czym (kim ) Ty myslisz Ta LŚ we Wrocku chyba działa ![]() Ja tez chcem zdjęcia uroczych kolegów ![]() Bo on mój jest! Mój! Kocham! Uwielbiam! Ubóstwiam ![]() ![]() A na sny marti nie mam wpływu ale jakos do tej pory na nie nie narzekam Są przeurocze ![]() Mnie nie dyskryminuje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#4517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze złote mysli ![]() Cytat:
Co żeś wymysliła ![]() ![]() Ja to wiem, Ty to wiesz i reszta to wie... Ale Sylwia nadal się wypiera Cytat:
![]() Eeeejjjj... No z nas się chichrasz?? Nie wiem czemu Cytat:
|
||||
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
łohohohoho, hahahahaa, hihihihi, cudna prezentacja !!!!!!!!!!!
Arki, świetna robota! ![]() ![]()
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-02-26 o 15:00 |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do Wrocka ni huhuszka, nie uśmiecha mi sie ideja telepania sie z jedengo końca polski na drugity mi snu nie zmieniaj, awantura była naprawde fest- taka że wszyscy słyszeli,a foch normalnie był taki jak z tąd do Manhatanu
|
|
|
#4520 |
|
Konto usunięte
|
Miss ja też niestety nie pomogę, bo nie wiem czy zobaczę ten mecz (oby) na na hali pisząc co chwilę smsy wyglądałabym jak desperatka
![]() Ja się zbieram, przed meczem jeszcze małe zakupy więc zaraz ruszam ![]() Ładnie mi proszę trzymać kciuki za Czewe ![]() odezwę się jak wrócę ![]() ![]()
|
|
|
|
#4521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie zmieniam... marzę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
RESOVIA RZESZÓW!!!
Karola leci Come onnnn fajnie by było Rozniosłybysmy blok Buahaha. I siuper sie cieszem że zaklepujesz sobie moją podłogę będzie siem działo znowuuuuuuuuuuuuuuu! Miss Cali ![]() Pamietacie jak wam pisałam że moja kolezanka lokatorka powiedziala że sie nie zdziwi jak ja i Zbigniew sie w koncu spikniemy itp. No coż ostatnio ta koleżanka uchodzi za proroka A kilka dni po tym jak to powiedziała wychodzi na jaw że Zibi na 90% bydzie we Wrocku.Coś w tym jest nie?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już oglądam... Jeszcze nie zaczęłam a już się chichram ![]() ![]() No ba że zaklepuję! Będą jaja ![]() Już się doczekać nie mogę ![]() Trzymamy kciuki, żeby jej proroctwo znowu się spełniło ![]() ![]() Arkiii!!! jesteś boska ![]() ![]() Popłakałam się Nie myslałam, że to aż tak strasznie na zdjęciach wygląda Na jednym prawie widac mi migdałki Ej no wypraszam sobie Tak zbeszcześcić mój szalik Skrowy ![]()
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-26 o 15:32 |
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- powinnaś sie cieszyć ze został uwieczniony a co z nim zrobiono to sprawa drugorzędna
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jestem dumna iż Arki go na siebie włożyła Nieważne w jakim celu i formie Ale dotknęła skrowego szalika! Ha!
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Iskierka9898 odezwij sie a nie na bezczela podczyujesz
![]() myślisz że cie nie widzimy!?!?
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba z sercem, miłością i czułością dziewczynki ![]() Iskierko zapraszamy do konwersacji w naszym zacnym mało ogarniętym gronie Nie gryziemy, nie kopiemy (jeśli nie tykasz męża którejś z tu obecnych )A ja mam tak poza tym Winiara... Chyba piłka była pod prądem ![]()
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 11:49 |
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejj co tu tak cicho?! O której ta Reso gra? Iskierka nie lubie Twego niku bo mi sie zle kojarzy ale mimo wszystko odezwij się kobieto!!! Uwierz mi nie chcesz znać gniewu Arki Więc jak będzie? No chyba że sie potajemnie w Zbigniewie mym podkochujesz to masz rację zamilknij na wieki
|
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja przeczytałam zamknij ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- ej to już jest poważna sprawunia-jakieś 70 postów i mamy kolejną część a tu nawet sondy nie ma ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() piłka? oj chyba nie tylko piłka a ten fryz kojarzy mi sie z jedną z postaci z "Muminków"
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Marti nie pij więcej
Ejj a Iskierka sobie poszła. Ciekawe czemu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

a tu kto wchodzi? Igła i kręci swój projekt(jak sie potem okazłało w całosci poświecony naszej 6- to miał być surprajs), Zibi do kamery: nareszcie znalazłem tą brunetkę krzychu sie dołączył i założyliśmy sie ze przegrani stawiają piwoale nie dokończyliśmy gry.