|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Ja używam EDM i Lucy minerals - aktualnie obydwa na wykońzeniu :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sexy?Haniu, czy my się widziałyśmy? ![]() Mam nową szarą sukienkę, może ją założę, do tego czerwone szpilki, może czerwone usta i pazury...chyba mogłoby być, nie? Mój TŻ się upiera przy mini malutkiej, którą mam...ale w mini czułabym się jak baleronik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nowego Astora 24 h, bardzo fajny jest ![]() Cytat:
![]() To co nosisz na imprezy, nie ma się co napinać strasznie ![]() edit Ja mini nie założyłabym nigdy na imprezę, bo lubię czuć się na luzie a nie spięta, że usiądę nie tak i mi gacie wyjdą, albo wypnę się w tańcu i tyłek, wygoda i luz przede wszystkim ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-10 o 11:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
ja używam double wear EL - od długiego czasu, na razie go nie mam zamiaru zmienić. Latem tylko sypkich używam - i tu co roku coś innego, jeszcze nie trafiłam na swój KWC
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szara + czerwone dodatki będzie super. Mini nie zakładaj bo będziesz sie źle czuła...i dobra zabawę szlag trafi. ----------------- kur....w biurze nawet komary mnie tną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Mąż mi podesłał na you tube gole z meczu Hiszpania-Polska..oglądam i leję w gacie ze śmiechu. No normalnie kabaret ![]() ![]()
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kobiet o normalnych wymiarach podoba mi się bardzo Kasia Zielińska i uważam, że jest bardzo sexi ! Mogłabym sie w niej zakochać jakbym byla facetem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Ja używam Revlon Colorstay z Softflexem. Jest kryjący, ale sprawdza się nawet latem, bardzo go lubię.
Odezwała się moja alergia. Od kilku dni smarkam i kicham ![]() Wczoraj przyszły mi cienie ![]() Na panieński w tamtą sobotę pomalowałam się moimi starymi ruskimi cieniami. Makijaż miałam mocny, granatowo - grafitowy. Nałożyłam pod nie bazę ArtDeco, a całość spryskałam fixatorem Kryolana. Dziewczyny, o 3 w nocy, gdy zmywałam makijaż, wyglądałam, jakbym dopiero co się pomalowała, a byłyśmy z dziewczynami w dusznym klubie, gdzie prawie non stop tańczyłam ![]() ![]() Muszę zmierzyć moją nową sukienkę na wesele. Mam nadzieję, że w nią wejdę - była od początku obcisła na biuście, a ostatnio cycki mi nieco urosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomysl co by było gdyby Hiszpania grała o coś. tak to napewno grali na luzie aby się przez przypadek jakiejs kontucji nie nabawic ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mojemu podobają się takie kobiety o których w życiu bym nie pomyślałam że mogą mu sie podobać ![]() Po 1) Tatiana Okupnik ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się czuję dobrze, nie upodobnię się do Zielińskiej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście jaja sobie robię ![]() ![]()
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Mojemu TŻ szalenie sie podoba Jennifer Garner...Właściwie to nawet nie wiem czemu...
Generalnie mojemu TŻ podobają się brunetki....hihihih...tyl ko ja się tak dziwnie trafiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
To mojemu od zawsze podobały się blondynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...bo na sportowo i bez mejkapu ![]() On lubi taki naturalny look.
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeju, ale jestem dzisiaj wykończona, chcę do domu....a muszę iść na poszukiwania rybaczek dla małego, bo te co kupiłam okazały się oczywiście za duuuże w pasie!!!i muszę oddać. Zawsze to samo, biorę rozmiar mniejsze i spadają mu, nawet wiązane troczki nie pomagają, on jest taki szczupły że ciężko mu kupić spodnie ...Tylko z regulacją gumkową w środku dajemy radę, także chyba H&H zostaje. Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-10 o 14:39 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny ciągle Was czytam , ale jakoś nie potrafię sie wbić.
Może po krótce ![]() 1. Asiuk moje gratulacje ![]() 2. Sanetka równiez gratulacje ![]() 3. madzia bardzo współczuje Ci z ręką. Ale dobra rehabilitacja naprawde potrafi zdziałać cuda. Jestem na to zywym przykładem ![]() Gratuluje męzowi znalezienia ciekawe pracy z dobra płacą. Piszesz,że sama szukasz i dlatego zwlekacie z dzieckiem. Jeżeli cos CI się robi na macici i lekarz namawia, bierzcie się do roboty. JA zwlekałam i teraz nie mogę:/ 4. Dorinka pesto z Lidla pycha ![]() Ale teraz sa gotowe mieszanki przypraw dp pesto z Kotani, tylko trzeba samemu oliwki dodać ![]() Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam- Hanie, carmelowa. etke, zuzaneczke, niauniau, miskowa, bibii. Jesli o kims zapomniałam przepraszam. Obiecuję sie odzywać, a nie tylko podczytywać. A co u mnie- hmm nic ciekawego, dziękuję tylko Bogu,że mnie nie zalało, bo mieszkam 100 metrów od rzeki. Własnie kończy mi się urlop. Nigdzie poza jednodniowymi wycieczkami nie byłam. A jak pomysle,że mam iśc do pracy. Depresja pochorobowa mi mija i carpe diem! Buźka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||||
Zakorzenienie
|
cZEŚĆ
![]() Cytat:
![]() ![]() Aaaa i OC Tżta 700zł ![]() Ja jak Hania nie używam ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój nie lubi rudych Zawsze mi to mówi ![]() ![]() Cytat:
Nie wiem za co, ale jej nie lubię Cytat:
![]() O mnie zapomniałaś ![]() ![]() ![]() Odzywaj się częściej ![]()
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Gosiu.....
![]() Gosia a juz lepiej z dojazdami do pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
No przestań
![]() ![]() A z dojazdami już lepiej ![]() ![]()
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że jestes ![]() No wiec u mnie z ręką lepiej, rehab pomogła bardzo. Teraz miałam 2 tyg odpoczynku i w poniedziałek ide do specjalisty na kontrolę. Niestety nadal jest opuchnieta, dużo mniej ale jednak. Co do dziecka, cięzko, cięzko. Z jednej strony bym chciała ale z drugiej boję się ze sobie finansowo nie poradzimy . No i chciałabym miec swoje mieszkanie, a do czasu az nie znajde pracy to nie bedzie mozliwe. No nic.... narazie w kazdym miesiącu mysle, czy to nie ostatnie moja tabsy. Kochana jak to wy nie mozecie?? Badaliscie się?? rozumiem, że to sa tylko trudności z zajsciem w ciąze a nie coś powaznego?? zaglądaj częsciej koniecznie aaaa ja tylko napisze, ze mi dziś mąz kupił torebkę, taką do przewieszenia , taką samą jaką mu w avanti pokazałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja uwazam,że zdrowie najwazniejsze ![]() ![]() Moge mieć dzieci, no dla pomocy mam brac hormony. Ale mój kręgosłup to fatalnie:/ Na jesieni groził mi paraliż lewej nogi, ale dzięki niestety prywtanej rehabilitacji jestem w pełni sprawna. Niestety, bo jeden zabieg 100 zł, a wzięłam ich prawie 20. Torebka do zawieszania czyli na ramię? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ręki to mam zespół napięcia mięsniowego i przewlekły stan zapalny zginaczy nadgarstka ręki prawej ![]() ![]() Co do mieszkania to kupilismy działkę 3 km za miastem 20 arow i chcemy się budowac ale to najwczesniej na wiosnę. O ile znajde prace i dostaniemy kredyt, choc niby rodzice mogą wziąc jakby poręczenie i wtedy raczej bez problemu bysmy dostali, ale to ostatetcznosc. Narazue bym chciała coś wynajć, bo chcemy w koncu na swoim mieszkac, ale do tego tez potrzebnma jest mi praca ![]() a co do torebki do jest do przewieszenia strona: www.greenpoint.pl wchodzisz w katalog i moja jest na przedostatniej stronie, tam jest szara z guziczkiem a moja jest czarna, bardzo mięciutka. dzis ide się przejsc po szkołach zapytac się czy coś wiadomo o wolnym etatcie. TZ przyjedzie ok 11 i mnie podwiezie, bo jestem chora i bym chyba padła przy tym upale (dalej nie mogę oddychac przez nos) tylko nie wiem jak się ubrac. Bo u nas jest taki upał, ze dzis na bank bedzie ponad 30 stopni, ja juz siedze i się rozpuszczam Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-06-11 o 07:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
Lemoorko, 100 lat Cię nie było, świntucho..i w dodatku o mnie też zapomniałaś ![]() Mam nadzieję, że już z Tobą lepiej i wszystko będzie super ![]() Ja wyszłam wczoraj z tej cholernej imprezy o 22... a dziś od 8 w pracy...fantastycznie... Jak dobrze pójdzie, to wyjdę dziś wcześniej...bo trochę jestem nie do życia... |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wczoraj szukałąm farby do włosów . spisałam sobie jakie kolory mnie inetersują i co?? i nigdzie ich nie ma wrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie MAdziu ciąża powoduje,że mogłoby zaniknąc ![]() Super, że macie działkę. Ale nie będzie problemu z dojazdem do miasta? Nie szkoda Wam pieniędzy na wynajem? Z tego co widzę, rodzice Wam się nie wtracaja ![]() A co CIe kochana w taki upał dopadło? ![]() Trzymam kciukasy za prace ![]() Torebka super ![]() Cytat:
Upss, zapomniałam tez pogratulowac twin,że znalazła mieszkanie ![]() Butter jak przygotowania do slubu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.