wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 11:31   #4501
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jakiego podkładu uzywacie??

rozpuszczam się
Ja używam EDM i Lucy minerals - aktualnie obydwa na wykońzeniu :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:32   #4502
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja nie używam

..i fajnie że idziesz, zawsze to jednak imprezka do przodu

eee tam nie jesteś...bardzo jesteś. Bycie sexowną nie oznacza bycie 180 cm blond chudziną

Co założyć...czarną kieckę i szpilki
No tak,poza tym pomyślałam, że mi byłoby przykro, gdyby mnie kotś olał, więc idę

Ja sexy?Haniu, czy my się widziałyśmy?
Mam nową szarą sukienkę, może ją założę, do tego czerwone szpilki, może czerwone usta i pazury...chyba mogłoby być, nie?
Mój TŻ się upiera przy mini malutkiej, którą mam...ale w mini czułabym się jak baleronik

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:37   #4503
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja raz w życiu miałam coś droższego- znaczy się tusz Diora i był do niczego.

Zdecydowanie bardziej wolę wydać więcej kasy na zdrowe i dobre żarcie niż na wypasione firmówki kosmetyczne
No ja dokładnie tak samo myślę , już ciucha droższego wolę odżałować ale na kolorówkę naprawdę mi szkoda

Cytat:

rozpuszczam się
Nowego Astora 24 h, bardzo fajny jest
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, idę na ten panieński w sobotę...zdecydowałam się jednak wybrać.
Ugadałam się z dziewczyną kolegi i idziemy razem...
A teraz pojawia się problem, bo nie mam się w co ubrać - impreza jest pod hasłem 'Hot&Sexy', ja nie jestem ani hot, ani sexy...ani nie mam takich ciuchów
Normalnie się ubierz, na zasadzie że zawsze jesteś hot&sexy
To co nosisz na imprezy, nie ma się co napinać strasznie

edit
Ja mini nie założyłabym nigdy na imprezę, bo lubię czuć się na luzie a nie spięta, że usiądę nie tak i mi gacie wyjdą, albo wypnę się w tańcu i tyłek, wygoda i luz przede wszystkim

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-06-10 o 11:41
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:40   #4504
miskowa
Zakorzenienie

ja używam double wear EL - od długiego czasu, na razie go nie mam zamiaru zmienić. Latem tylko sypkich używam - i tu co roku coś innego, jeszcze nie trafiłam na swój KWC
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:42   #4505
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja używam double wear EL - od długiego czasu, na razie go nie mam zamiaru zmienić. Latem tylko sypkich używam - i tu co roku coś innego, jeszcze nie trafiłam na swój KWC
Znam, używałam ale nie powalił mnie na kolana
Stary 2010-06-10, 11:46   #4506
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No tak,poza tym pomyślałam, że mi byłoby przykro, gdyby mnie kotś olał, więc idę

Mam nową szarą sukienkę, może ją założę, do tego czerwone szpilki, może czerwone usta i pazury...chyba mogłoby być, nie?
Mój TŻ się upiera przy mini malutkiej, którą mam...ale w mini czułabym się jak baleronik
Każda kobieta dbająca o siebie, mająca styl i gust w doborze ubrań jest sexy. A jak jeszcze jest pewna siebie, mądra i zabawna to już w ogóle nic tylko pokłony bić

Szara + czerwone dodatki będzie super.
Mini nie zakładaj bo będziesz sie źle czuła...i dobra zabawę szlag trafi.
-----------------

kur....w biurze nawet komary mnie tną

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Mąż mi podesłał na you tube gole z meczu Hiszpania-Polska..oglądam i leję w gacie ze śmiechu. No normalnie kabaret
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:50   #4507
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Każda kobieta dbająca o siebie, mająca styl i gust w doborze ubrań jest sexy. A jak jeszcze jest pewna siebie, mądra i zabawna to już w ogóle nic tylko pokłony bić

Szara + czerwone dodatki będzie super.
Mini nie zakładaj bo będziesz sie źle czuła...i dobra zabawę szlag trafi.
-----------------

kur....w biurze nawet komary mnie tną
Dokładnie Hania ma rację, mnie się podobają tak różne kobiety, czasem czarownice-które większości się nie podobają, czarownice jak mawia mój mąż a dla mnie są bardzo sexy !
Z kobiet o normalnych wymiarach podoba mi się bardzo Kasia Zielińska i uważam, że jest bardzo sexi ! Mogłabym sie w niej zakochać jakbym byla facetem
Stary 2010-06-10, 11:57   #4508
asiuk
Zakorzenienie

Ja używam Revlon Colorstay z Softflexem. Jest kryjący, ale sprawdza się nawet latem, bardzo go lubię.

Odezwała się moja alergia. Od kilku dni smarkam i kicham

Wczoraj przyszły mi cienie Z kolorówki. Albo raczej nie cienie, tylko miki. Muszę je popróbować.
Na panieński w tamtą sobotę pomalowałam się moimi starymi ruskimi cieniami. Makijaż miałam mocny, granatowo - grafitowy. Nałożyłam pod nie bazę ArtDeco, a całość spryskałam fixatorem Kryolana. Dziewczyny, o 3 w nocy, gdy zmywałam makijaż, wyglądałam, jakbym dopiero co się pomalowała, a byłyśmy z dziewczynami w dusznym klubie, gdzie prawie non stop tańczyłam Naprawdę rewelacja!

Muszę zmierzyć moją nową sukienkę na wesele. Mam nadzieję, że w nią wejdę - była od początku obcisła na biuście, a ostatnio cycki mi nieco urosły

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 11:58   #4509
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Mąż mi podesłał na you tube gole z meczu Hiszpania-Polska..oglądam i leję w gacie ze śmiechu. No normalnie kabaret
o Polskiej piłce to nawet nie ma mówic porazka.

Pomysl co by było gdyby Hiszpania grała o coś. tak to napewno grali na luzie aby się przez przypadek jakiejs kontucji nie nabawic

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dokładnie Hania ma rację, mnie się podobają tak różne kobiety, czasem czarownice-które większości się nie podobają, czarownice jak mawia mój mąż a dla mnie są bardzo sexy !
Z kobiet o normalnych wymiarach podoba mi się bardzo Kasia Zielińska i uważam, że jest bardzo sexi ! Mogłabym sie w niej zakochać jakbym byla facetem
zgadzam się

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:01   #4510
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
mojemu tż się ona też podoba, przyznał się zresztą, że lubi rude
Stary 2010-06-10, 12:21   #4511
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
o Polskiej piłce to nawet nie ma mówic porazka.
Pomysl co by było gdyby Hiszpania grała o coś. tak to napewno grali na luzie aby się przez przypadek jakiejs kontucji nie nabawic
zgadzam się
No i nasi nie chcieli być gori i też sobie na luzie grali...a co im nie wolno

Cytat:
I jak się z tym czujesz??
Mojemu podobają się takie kobiety o których w życiu bym nie pomyślałam że mogą mu sie podobać

Po 1) Tatiana Okupnik po 2) Dereszowska no i standardzik Przybylska.
Stary 2010-06-10, 12:24   #4512
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
no i nasi nie chcieli być gori i też sobie na luzie grali...a co im nie wolno
:d

Stary 2010-06-10, 12:25   #4513
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu podobają się takie kobiety o których w życiu bym nie pomyślałam że mogą mu sie podobać

mnie to nie rusza, bo mi też się inni faceci podobają, więc możemy sobie tak powymieniać nawzajem, kto się komu podoba

Ja się czuję dobrze, nie upodobnię się do Zielińskiej. Ale na pocieszenie tż powiedział, że jak się pierwszy raz spotkaliśmy, to od razu mu się podobałam i ponoć się od razu zakochał też, także wybaczam mu tą Zielińską
Stary 2010-06-10, 12:40   #4514
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
mnie to nie rusza, bo mi też się inni faceci podobają, więc możemy sobie tak powymieniać nawzajem, kto się komu podoba

Ja się czuję dobrze, nie upodobnię się do Zielińskiej. Ale na pocieszenie tż powiedział, że jak się pierwszy raz spotkaliśmy, to od razu mu się podobałam i ponoć się od razu zakochał też, także wybaczam mu tą Zielińską
Ja tam zawsze się denerwuję jak mi mąż mówi że podoba mu sie jakaś laska która z wyglądu jest zdecydowanie inna niż ja..od razu jest foch < jak to przecież ty nie lubisz wysokich długowłosych brunetek tylko takie jak ja- krótkowłose, krótkonogie kurdupelki>

Oczywiście jaja sobie robię i foch jest intensywny ale krótki, bo ja wiem że jestem "number one"
Stary 2010-06-10, 12:45   #4515
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No i nasi nie chcieli być gori i też sobie na luzie grali...a co im nie wolno

Mojemu znoowu Smoktunowicz , Kręglicka i więcej nie pamiętam ale na pewno ktoś jeszcze A po serialu KSD stwierdził, że Przybylska jest brzydka i zajechana , cokolwiek by to miało oznaczać
Stary 2010-06-10, 12:55   #4516
ButterBear
Zakorzenienie

Mojemu TŻ szalenie sie podoba Jennifer Garner...Właściwie to nawet nie wiem czemu...

Generalnie mojemu TŻ podobają się brunetki....hihihih...tyl ko ja się tak dziwnie trafiłam

Hania

Stary 2010-06-10, 12:57   #4517
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

To mojemu od zawsze podobały się blondynki a ja po slubie zmieniłam kolor włosów na ciemny bursztyn sesese

Stary 2010-06-10, 13:24   #4518
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Mojemu znoowu Smoktunowicz , Kręglicka i więcej nie pamiętam ale na pewno ktoś jeszcze A po serialu KSD stwierdził, że Przybylska jest brzydka i zajechana , cokolwiek by to miało oznaczać
Mój Przybylską widział jakoś 6 miechów temu na żywca i mówił że w realu jest mega śliczna
...bo na sportowo i bez mejkapu
On lubi taki naturalny look.
Stary 2010-06-10, 14:09   #4519
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
To mojemu od zawsze podobały się blondynki a ja po slubie zmieniłam kolor włosów na ciemny bursztyn sesese
To mu zrobiłaś numer , mój też lubi blondynki, jest w tym bardzo konsekwentny bo z samymi blondynkami się spotykał , no z jedną rudą
Cytat:
Mój Przybylską widział jakoś 6 miechów temu na żywca i mówił że w realu jest mega śliczna
...bo na sportowo i bez mejkapu
On lubi taki naturalny look.
No właśnie na żywo może wyglądać lepiej niż w Tv, bo w tym serialu KSD rzeczywiście jakaś taka przechlana jakby była, z podkrążonymi oczami, taka nieświeża- nie wiem dlaczego tak tam wygląda, gdzie reszta lasek wygląda super , tylko ona źle

Jeju, ale jestem dzisiaj wykończona, chcę do domu....a muszę iść na poszukiwania rybaczek dla małego, bo te co kupiłam okazały się oczywiście za duuuże w pasie!!!i muszę oddać. Zawsze to samo, biorę rozmiar mniejsze i spadają mu, nawet wiązane troczki nie pomagają, on jest taki szczupły że ciężko mu kupić spodnie ...Tylko z regulacją gumkową w środku dajemy radę, także chyba H&H zostaje.

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-06-10 o 14:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 15:53   #4520
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju, ale jestem dzisiaj wykończona, chcę do domu....a muszę iść na poszukiwania rybaczek dla małego, bo te co kupiłam okazały się oczywiście za duuuże w pasie!!!i muszę oddać. Zawsze to samo, biorę rozmiar mniejsze i spadają mu, nawet wiązane troczki nie pomagają, on jest taki szczupły że ciężko mu kupić spodnie ...Tylko z regulacją gumkową w środku dajemy radę, także chyba H&H zostaje.
Dori mój brat Tomek, ma ten sam problem, Ma juz prawie 17 lat a dalej kupuje spodnie z gumką w pasie bo inne mu z tyłka spadają Taki ma problem z tymi spodniami, że szok. jak juz jakies znajdzie to od razu kupuje 2 pary

Stary 2010-06-10, 16:06   #4521
lemoorka
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny ciągle Was czytam , ale jakoś nie potrafię sie wbić.

Może po krótce

1. Asiuk moje gratulacje

2. Sanetka równiez gratulacje

3. madzia bardzo współczuje Ci z ręką. Ale dobra rehabilitacja naprawde potrafi zdziałać cuda. Jestem na to zywym przykładem C
Gratuluje męzowi znalezienia ciekawe pracy z dobra płacą. Piszesz,że sama szukasz i dlatego zwlekacie z dzieckiem. Jeżeli cos CI się robi na macici i lekarz namawia, bierzcie się do roboty. JA zwlekałam i teraz nie mogę:/

4. Dorinka pesto z Lidla pycha Tylko zastanawiam się czemu ono takie tanie, skoro w innych sklepach po kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt złotych za mały słoiczek. Hmmmmmm
Ale teraz sa gotowe mieszanki przypraw dp pesto z Kotani, tylko trzeba samemu
oliwki dodać

Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam- Hanie, carmelowa. etke, zuzaneczke, niauniau, miskowa, bibii. Jesli o kims zapomniałam przepraszam.

Obiecuję sie odzywać, a nie tylko podczytywać.

A co u mnie- hmm nic ciekawego, dziękuję tylko Bogu,że mnie nie zalało, bo mieszkam 100 metrów od rzeki. Własnie kończy mi się urlop. Nigdzie poza jednodniowymi wycieczkami nie byłam. A jak pomysle,że mam iśc do pracy.

Depresja pochorobowa mi mija i carpe diem!

Buźka!
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 16:54   #4522
goosia207
Zakorzenienie

cZEŚĆ

Cytat:

Ja mam to samo wrażenie ostatnio-ciągle coś sprzątam, myję, robię, a ciągle jest brudno...Ciągle piorę, a ciągle mam stertę brudnego prania
Wczoraj, właśnie w ramach nie robienia nic po pracy, zaraz po wyjściu z pracy pojechaliśmy z TŻ na chwilkę do sklepu...niby tylko po makaron dla psa i ryż...ale oczywiście byłoby za pięknie, gdybyśmy kupili tylko potrzebne rzeczy. W ten oto sposób stałam się szczęśliwą posiadaczką żeliwnej patelni, drugiej blachy na muffiny, małej uroczej blaszki na keks lub pasztet oraz dwóch 'japońskich' miseczek na przekąski lub dipy Na swoje usprawiedliwienie dodam, że wszystko było w promocji

A po powrocie do domu zrobiłam 3 prania, prasowałam, skróciłam spodnie, zrobiłam sałątkę ryżową na dziś, ogarnęłam kuchnię. No po prostu odpoczynek pełną gębą...
Fajowe zakupy.My oczywiście oszczędzamy na początku miesiąca byliśmy na weselu, moje urodziny, długi weekend-same imprezy, urodziny moich 2 siostrzeńców za tydzień, ale prezenty kupione (po 150zł każdy) i tym sposobem puściliśmy furę kasy
Aaaa i OC Tżta 700zł

Cytat:

rozpuszczam się
Ja jak Hania nie używam tylko jak idę na większe imprezy typu wesele, Sylwester.Wtedy sięgam do sprawdzonych próbek, bo zawsze mam z zanadrzu

Cytat:

z czerwonymi dodatkami będzie hot i sexy

Cytat:
Mój nie lubi rudych Zawsze mi to mówi Tż lubi brązowe włosy

Cytat:

Ja nie cierpię Dereszowskiej.
Nie wiem za co, ale jej nie lubię

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Może po krótce

1. Asiuk moje gratulacje

2. Sanetka równiez gratulacje

3. madzia bardzo współczuje Ci z ręką. Ale dobra rehabilitacja naprawde potrafi zdziałać cuda. Jestem na to zywym przykładem C
Gratuluje męzowi znalezienia ciekawe pracy z dobra płacą. Piszesz,że sama szukasz i dlatego zwlekacie z dzieckiem. Jeżeli cos CI się robi na macici i lekarz namawia, bierzcie się do roboty. JA zwlekałam i teraz nie mogę:/

4. Dorinka pesto z Lidla pycha Tylko zastanawiam się czemu ono takie tanie, skoro w innych sklepach po kilkanaście, a nawet kilkadziesiąt złotych za mały słoiczek. Hmmmmmm
Ale teraz sa gotowe mieszanki przypraw dp pesto z Kotani, tylko trzeba samemu
oliwki dodać

Resztę dziewczyn serdecznie pozdrawiam- Hanie, carmelowa. etke, zuzaneczke, niauniau, miskowa, bibii. Jesli o kims zapomniałam przepraszam.

Obiecuję sie odzywać, a nie tylko podczytywać.

A co u mnie- hmm nic ciekawego, dziękuję tylko Bogu,że mnie nie zalało, bo mieszkam 100 metrów od rzeki. Własnie kończy mi się urlop. Nigdzie poza jednodniowymi wycieczkami nie byłam. A jak pomysle,że mam iśc do pracy.

Buźka!
Cześć
O mnie zapomniałaś , ale ja tylko po pracy piszę, więc rzadko tu zaglądam
Odzywaj się częściej A z powodzią to naprawdę miałaś szczęście.Ja miałam problemy z dojazdami do pracy, ale od domu woda była daleko.
Stary 2010-06-10, 17:04   #4523
lemoorka
Zakorzenienie

Przepraszam Gosiu.....

Gosia a juz lepiej z dojazdami do pracy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 19:59   #4524
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam Gosiu.....

Gosia a juz lepiej z dojazdami do pracy?
No przestań żartowałam
A z dojazdami już lepiej otworzyli dzisiaj drogę szybkiego ruchu, która była lekko zalana i korki się zmniejszyły na mieście
Stary 2010-06-10, 20:01   #4525
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Buźka!
czeeeeeśc

Fajnie, że jestes

No wiec u mnie z ręką lepiej, rehab pomogła bardzo. Teraz miałam 2 tyg odpoczynku i w poniedziałek ide do specjalisty na kontrolę. Niestety nadal jest opuchnieta, dużo mniej ale jednak.

Co do dziecka, cięzko, cięzko. Z jednej strony bym chciała ale z drugiej boję się ze sobie finansowo nie poradzimy . No i chciałabym miec swoje mieszkanie, a do czasu az nie znajde pracy to nie bedzie mozliwe.

No nic.... narazie w kazdym miesiącu mysle, czy to nie ostatnie moja tabsy.

Kochana jak to wy nie mozecie?? Badaliscie się?? rozumiem, że to sa tylko trudności z zajsciem w ciąze a nie coś powaznego??

zaglądaj częsciej koniecznie

aaaa ja tylko napisze, ze mi dziś mąz kupił torebkę, taką do przewieszenia , taką samą jaką mu w avanti pokazałam

Stary 2010-06-10, 21:23   #4526
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
No przestań żartowałam
A z dojazdami już lepiej otworzyli dzisiaj drogę szybkiego ruchu, która była lekko zalana i korki się zmniejszyły na mieście
O Ty za rok slubujesz JAk przygotowania masz już sale?

Cytat:
czeeeeeśc

Fajnie, że jestes

No wiec u mnie z ręką lepiej, rehab pomogła bardzo. Teraz miałam 2 tyg odpoczynku i w poniedziałek ide do specjalisty na kontrolę. Niestety nadal jest opuchnieta, dużo mniej ale jednak.

Co do dziecka, cięzko, cięzko. Z jednej strony bym chciała ale z drugiej boję się ze sobie finansowo nie poradzimy . No i chciałabym miec swoje mieszkanie, a do czasu az nie znajde pracy to nie bedzie mozliwe.

No nic.... narazie w kazdym miesiącu mysle, czy to nie ostatnie moja tabsy.

Kochana jak to wy nie mozecie?? Badaliscie się?? rozumiem, że to sa tylko trudności z zajsciem w ciąze a nie coś powaznego??

zaglądaj częsciej koniecznie

aaaa ja tylko napisze, ze mi dziś mąz kupił torebkę, taką do przewieszenia , taką samą jaką mu w avanti pokazałam
madzia Ty maasz jakas bakterię- dobrze pamiętam??

Ja uwazam,że zdrowie najwazniejsze Wiem,że z pensji TWojego męza może być cięzko, ale może coś znajdziesz Trzymam za to kciuki. Chcecie wziac kredyt na mieszkanie?

Moge mieć dzieci, no dla pomocy mam brac hormony. Ale mój kręgosłup to fatalnie:/ Na jesieni groził mi paraliż lewej nogi, ale dzięki niestety prywtanej rehabilitacji jestem w pełni sprawna. Niestety, bo jeden zabieg 100 zł, a wzięłam ich prawie 20.

Torebka do zawieszania czyli na ramię?
Stary 2010-06-11, 07:16   #4527
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzia Ty maasz jakas bakterię- dobrze pamiętam??

Ja uwazam,że zdrowie najwazniejsze Wiem,że z pensji TWojego męza może być cięzko, ale może coś znajdziesz Trzymam za to kciuki. Chcecie wziac kredyt na mieszkanie?

Moge mieć dzieci, no dla pomocy mam brac hormony. Ale mój kręgosłup to fatalnie:/ Na jesieni groził mi paraliż lewej nogi, ale dzięki niestety prywtanej rehabilitacji jestem w pełni sprawna. Niestety, bo jeden zabieg 100 zł, a wzięłam ich prawie 20.

Torebka do zawieszania czyli na ramię?
To trzymam za was kciuki, napewno się uda. A z tym kręgosłupem to poważna sprawa widzę. Kasa ogromna, ale na szczęscie się udało, a przeciez zdrowie najwazniejsze

Co do ręki to mam zespół napięcia mięsniowego i przewlekły stan zapalny zginaczy nadgarstka ręki prawej a co do innych problemów, to prawdopodobnie mi jakis mięsniak się pojawił na tylnej scianie komory o wymiarach 3,5 na 2,5 cm. mówię prawdopodobnie bo słabo był widoczny (tylko jakas plama na usg wewnętrznym) i za pół roku mam isc na kontrolę. Ciąza sprawiłaby , że nie rozrósłby się a prawdopodbnie by znikł. |Narazie gin nazwał to jako ognisko (jakies tam już nie pamiętam, mam w wynikach, ale nie chce mi się sprawdzać)

Co do mieszkania to kupilismy działkę 3 km za miastem 20 arow i chcemy się budowac ale to najwczesniej na wiosnę. O ile znajde prace i dostaniemy kredyt, choc niby rodzice mogą wziąc jakby poręczenie i wtedy raczej bez problemu bysmy dostali, ale to ostatetcznosc. Narazue bym chciała coś wynajć, bo chcemy w koncu na swoim mieszkac, ale do tego tez potrzebnma jest mi praca

a co do torebki do jest do przewieszenia

strona: www.greenpoint.pl wchodzisz w katalog i moja jest na przedostatniej stronie, tam jest szara z guziczkiem a moja jest czarna, bardzo mięciutka.

dzis ide się przejsc po szkołach zapytac się czy coś wiadomo o wolnym etatcie. TZ przyjedzie ok 11 i mnie podwiezie, bo jestem chora i bym chyba padła przy tym upale (dalej nie mogę oddychac przez nos) tylko nie wiem jak się ubrac. Bo u nas jest taki upał, ze dzis na bank bedzie ponad 30 stopni, ja juz siedze i się rozpuszczam

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-11 o 07:19
Stary 2010-06-11, 07:17   #4528
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Lemoorko, 100 lat Cię nie było, świntucho..i w dodatku o mnie też zapomniałaś
Mam nadzieję, że już z Tobą lepiej i wszystko będzie super

Ja wyszłam wczoraj z tej cholernej imprezy o 22... a dziś od 8 w pracy...fantastycznie... Jak dobrze pójdzie, to wyjdę dziś wcześniej...bo trochę jestem nie do życia...

Hania

Stary 2010-06-11, 07:25   #4529
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wyszłam wczoraj z tej cholernej imprezy o 22... a dziś od 8 w pracy...fantastycznie... Jak dobrze pójdzie, to wyjdę dziś wcześniej...bo trochę jestem nie do życia...
oj, no to nieźle. Cały dzien w pracy. ech.. współczuje. Mam nadzieje, że uda ci się wyjśc wczesniej.

A ja wczoraj szukałąm farby do włosów . spisałam sobie jakie kolory mnie inetersują i co?? i nigdzie ich nie ma wrrrr

Stary 2010-06-11, 07:38   #4530
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
To trzymam za was kciuki, napewno się uda. A z tym kręgosłupem to poważna sprawa widzę. Kasa ogromna, ale na szczęscie się udało, a przeciez zdrowie najwazniejsze

Co do ręki to mam zespół napięcia mięsniowego i przewlekły stan zapalny zginaczy nadgarstka ręki prawej a co do innych problemów, to prawdopodobnie mi jakis mięsniak się pojawił na tylnej scianie komory o wymiarach 3,5 na 2,5 cm. mówię prawdopodobnie bo słabo był widoczny (tylko jakas plama na usg wewnętrznym) i za pół roku mam isc na kontrolę. Ciąza sprawiłaby , że nie rozrósłby się a prawdopodbnie by znikł. |Narazie gin nazwał to jako ognisko (jakies tam już nie pamiętam, mam w wynikach, ale nie chce mi się sprawdzać)

Co do mieszkania to kupilismy działkę 3 km za miastem 20 arow i chcemy się budowac ale to najwczesniej na wiosnę. O ile znajde prace i dostaniemy kredyt, choc niby rodzice mogą wziąc jakby poręczenie i wtedy raczej bez problemu bysmy dostali, ale to ostatetcznosc. Narazue bym chciała coś wynajć, bo chcemy w koncu na swoim mieszkac, ale do tego tez potrzebnma jest mi praca

a co do torebki do jest do przewieszenia

strona: www.greenpoint.pl wchodzisz w katalog i moja jest na przedostatniej stronie, tam jest szara z guziczkiem a moja jest czarna, bardzo mięciutka.

dzis ide się przejsc po szkołach zapytac się czy coś wiadomo o wolnym etatcie. TZ przyjedzie ok 11 i mnie podwiezie, bo jestem chora i bym chyba padła przy tym upale (dalej nie mogę oddychac przez nos) tylko nie wiem jak się ubrac. Bo u nas jest taki upał, ze dzis na bank bedzie ponad 30 stopni, ja juz siedze i się rozpuszczam
TAk zdrowie najwazniejsze. Stwierdzam,że jak człowiek skończy 25 lat to się chyba zaczyna sypać
Własnie MAdziu ciąża powoduje,że mogłoby zaniknąc Podobnież w trakcie ciązy moga być zahamowane początki stadium rakowego.

Super, że macie działkę. Ale nie będzie problemu z dojazdem do miasta? Nie szkoda Wam pieniędzy na wynajem? Z tego co widzę, rodzice Wam się nie wtracaja

A co CIe kochana w taki upał dopadło?

Trzymam kciukasy za prace

Torebka super

Cytat:
Cześć...

Lemoorko, 100 lat Cię nie było, świntucho..i w dodatku o mnie też zapomniałaś
Mam nadzieję, że już z Tobą lepiej i wszystko będzie super

Upss, zapomniałam tez pogratulowac twin,że znalazła mieszkanie

Butter jak przygotowania do slubu?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości