|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Cześć.
Szukam prawdziwej przyjaciółki, z którą będę mogła porozmawiać o wszystkim, ufać jej bezgranicznie, mieć pewność co do jej szczerych intencji i oczywiście wychodzić na miasto, zakupy, do kina i tym podobne. Mam 19 lat i jestem z Łodzi. Gdyby któraś z was była chętna, odezwijcie się, a z przyjemnością odpiszę. ![]() e-mail : konaan@tlen.pl gg : 49335884 |
|
|
|
|
#4502 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie kogoś poznam
mam 19 lat i jestem z Wrocławia :p zapraszam na PW
Edytowane przez 694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07 Czas edycji: 2014-04-26 o 20:21 |
|
|
|
|
#4503 |
|
Wtajemniczenie
|
Rzeszów, 25l, up up
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez simsalabim Czas edycji: 2014-06-19 o 11:49 |
|
|
|
|
#4505 |
|
Przyczajenie
|
witam
![]() świeża na forum, nowa w mieście - Grudziądz. chciałabym kogoś poznać, bardzo chętnie real. mam 22 lata, wspaniałą rodzinę ale znajomych brak licealne znajomości poszły w swoje strony i tak zostało... zagląda tu jakaś grudziądzanka chętna poznać kogoś nowego?
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie poznam nowe osoby :d Mam 18 lat i jestem z Kołobrzegu
Chętne zapraszam na priv :P
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, mam 19 lat, i po maturach mam zamiar składać podanie na uniwersytet medyczny we Wrocławiu.
Fajnie by było poznać kogoś nowego. Jestem otwarta na nowe przyjaźnie, mogę wysłuchać jak i pogadać. Generalnie jest tak, że od dłuższego czasu nie mam przyjaciółki od serca. 3 lata temu moja przyjaciółka się ode mnie odsunęła, po prostu ktoś inny "przeciągnął" ją na drugą stronę. Było mi mega smutno, bo niby mam znajomych, ale nie potrafiłabym im się wygadać tak od serca. Lubię nowinki, gotowanie a także siatkówkę i skoki narciarskie, ktoś chętny do popisania to tutaj mój email: 23asia14@gmail.com
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 |
|
Rozeznanie
|
Ja też chętnie poznam nowe osoby, najlepiej z moich okolic i przedziału wiekowego
Mam 22 lata i jestem z Jastrzębia
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Rozeznanie
|
Szukam prawdziwej przyjaciółki, nie takiej, która zagaduje kiedy sama ma tylko potrzebę, a kiedy ja potrzebuję pogadać to znika szybciutko z gg. Jestem kreatywną osobą z plastycznymi pasjami, lubię się uczyć języków obcych, interesuje mnie temat zdrowego odżywiania oraz treningów i ćwiczeń. Mam 36 lat i szukam kogoś z mojego przedziału wiekowego.
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Przyczajenie
|
Urwany guziku a skąd jesteś.Mam podobne zainteresowania i 32 lata.Mieszkam w Szczecinie.Pozdrawiam, Zuzia
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4512 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie. Szukam przyjaciółki, koleżanki z okolic Tarnowa, Krakowa. Mam 28 lat. Szukam kogoś kto naprawdę jest zainteresowany taka fajna znajomością, szczerymi rozmowami, wspólnym spędzaniem czasu, wspieraniem.
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Jestem singielką z Białegostoku, mam 27 lat, moi znajomi porozjeżdżali się po świecie i bardzo doskwiera mi samotność. Szukam przyjaciółki/przyjaciela, z którą mogłabym pogadać na luzie, wyjść na spacer, do pubu, do kawiarni albo na zakupy... obejrzeć fajny film, pośmiać się, po prostu oderwać się od szarej codzienności i fajnie spędzić czas. Jeśli ktoś z Białego miałby ochotę pogadać, zapraszam na PW
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja mam 20 lat, jestem z okolic Zgorzelca, studiuję w Jeleniej Górze. Poznałabym jakąś sympatyczną koleżankę na zakupy, plotki ;D i może wspólną motywację do ćwiczeń, jazdy rowerem, fitness lub jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej, bo samej się nie chce Porozjeżdzali się wszyscy no i teraz nie ma z kim : ) Jakby ktoś znalazł się z okolic (wiem że może być o to ciężko) to zapraszam do rozmowy : ) |
|
|
|
|
#4515 |
|
Przyczajenie
|
Hej kochane!
Szukam jakiejś/jakichś fajnych dziewczyn z dolnego śląska lub Jeleniej Góry i okolic. Brakuje mi przyjaciółki od serca do szczerych pogaduch zakupów wspólnych wyjść i te pe wiadomo. Jak jakaś chętna to zapraszam na priv może jak będzie nas kilka to zorganizujemy spotkanie integracyjne |
|
|
|
|
#4516 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny. Ciesze sie, ze trafilam na ten watek. Duzo razniej gdy widze ze nie tylko ja czuje sie samotna. Mam 21 lat, Asia , Szczecin, najchetniej poznalabym kogos w przyblizonym wieku
Wybaczcie brak polskich znakow.
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Rozeznanie
|
Heeej. 22-letniaStudentka, singielka z Białegostoku szuka koleżanki / przyjaciółki do pogadania, do wyjścia na miasto, do spędzenia miło czasu . Zapraszam na pw
|
|
#4518 |
|
Raczkowanie
|
a może ktoś jest z Lublina?
![]() mam 21 lat i chętnie poznałabym kogoś do poplotkowania, pójścia na kawę czy też zakupy lub po prostu na zwykły spacer. wiek nie ma znaczenia
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław, 26 lat
mam faceta, ale przydałaby się przyjaciółka. Kobieta zawsze lepiej zrozumie kobietę
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4520 |
|
Konto usunięte
|
25l Wrocław/ Dolny Śląsk też zawsze chętnie pogadam
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Przyczajenie
|
Przyłączam się
24 lata.. Kołobrzeg bądź okolice.. Chętnie poznam kogoś na zakupy,plotki,wspólne treningi,zumbe.. tzw. bratnia dusza.. od 2 lat mieszkam w kg.. mam sporo koleżanek.. ale szukam kogoś kto będzie dla mnie bliski Nie zamierzam zabrać całego wolnego czasu.. zresztą kto wie czy się polubimy;D Mam partnera, mieszkam z nim.. więc szukkam kogoś kto także jest w związku ) Buziaki ;D
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Przyczajenie
|
21l. Dąbrowa G.
|
|
|
#4523 |
|
Przyczajenie
|
Hej, postanowiłam odnowić wątek.
Jestem Paulina i mam 19 lat, jestem studentką Politechniki Śląskiej, mieszkam w Świętochłowicach. Szukam prawdziwej przyjaciółki, z którą mogę porozmawiać, pójść na imprezę (kocham tańczyć), posłuchać muzyki, czy zobaczyć jakieś seriale ![]() Kontakt: mel95@vp.pl |
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Moze teraz znajdzie sie ktos z czestochowy ?? Jestem otwarta na ludzi i chetnie z kims wyskocze na spacer czy kawe.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,sama jeszcze raz odswiezam swoj wątek
Mam trochę znajomych, nie narzekam,ale jestem na tyle towarzyska,ze bardzo lubię mieć znajomych nawet w całej Polsce Chętnie - Siedlce i okolice,ale jak pisałam- Kraków, Poznań ,Gdańsk,Warszawa - miasto nie gra większej roli.Miałabym tylko takie zastrzeżenie- chciałabym żeby to była osoba odpowiedzialna, która wie czego chce i nie urywa kontaktu znienacka, bez powodu. Kilka słów o mnie- energiczna, towarzyska, gadułka W związku też z tym- fajnie jakby to była osoba która ma sporo do powiedzenia Jeżeli ktoś ma ochotę- mam wiele zainteresowań ,na wiele tematów mogę pogadać- to zapraszam
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2014-07-19 o 19:12 |
|
|
|
|
#4526 | |
|
Rozeznanie
|
Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Cytat:
ja znam niewiele takich osób. A kilkoro moich "znajomych" to w ogóle szkoda co gadać, no spoko, wiadomo mają swoje towarzystwo no ale niech nie zapominają o innych którzy widać, że chętnie z nimi gadają (piszę o sobie) bo... Napiszę otwarcie... Nic nie trwa wiecznie, a w życiu raz na wozie, a raz pod i nigdy nie wiadomo czy danym osobom towarzystwo się nie rozsypie (co bardzo możliwe w późniejszych etapach życia) i nie zostaną same... I niech poczują ten smak, że nie ma się nawet z kimś wyjść na spacer... W takich chwilach mogliby żałować, że kogoś olali kto chętnie mógłby być z nimi, przyjaźnić się do samego końca... Tak w ogólę to uważam, że każdemu należy się życiowa lekcja, ja też takie przerabiałam... Taka prawda, jestem realistką nie jestem zarozumiała ale znam swoją wartość, wiem jak postępuję i widzę jak niektórzy się zachowują, no nie trudno wyciągnąć wnioski...A co do Twojego postu, ja mam dużo do powiedzenia, moja kumpela (jedna z niewielu osób, które tak jak Ty nie umieją tak nie odpisać komuś) śmieje się, że czasem piszę eseje ale fakt faktem, czasem mam takie chwile kiedy nie chce mi się albo nie wiem co napisać, to się chyba u mnie dołek nazywa no i wkurza mnie to, że niektóre osoby z którymi tu na forum pisałam, przestały się odzywać no sorry, ale jak już ktoś zaczyna pisać do kogoś to niech nie przestaje tego robić zwłaszcza wtedy jak widać, że temat jest... Dodam, że z tymi osobami bardzo fajnie mi się pisało i chciałabym zatrzymać z nimi kontakt.Więc i ja ponowię mój post, chętnie pogadam z nowymi koleżankami, ale jak macie zamiar nie pisać po jakimś czasie to w ogóle nie zaczynajcie do mnie pisać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Lizzie0 Czas edycji: 2014-07-19 o 20:17 |
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda,bo poznalam osoby które miały podobne zainteresowania i naprawdę czekałam na wiadomosc od niektorych osob- szkoda. Ale trudno, moze znajdę jeszcze parę ciekawych osob, którym zalezy Bo inaczej szkoda czasu.Mozna tutaj drukowac,ze sie szuka przyjazni,ale jak nie chce się dać swojego czasu i zaangazowania w tę znajomość.. to jakby mieć chłopaka i z Nim się wcale nie widywać.Jaki jest tego cel ?
|
|
|
|
#4528 |
|
Zakupowy odwyk :)
|
...a przygarniecie dziewczynę z Kielc
?
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie miejscowosc zamieszkania nie ma znaczenia
))
|
|
|
#4530 |
|
Zakupowy odwyk :)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

licealne znajomości poszły w swoje strony i tak zostało... zagląda tu jakaś grudziądzanka chętna poznać kogoś nowego?
Chętne zapraszam na priv :P

no sorry, ale jak już ktoś zaczyna pisać do kogoś to niech nie przestaje tego robić zwłaszcza wtedy jak widać, że temat jest... Dodam, że z tymi osobami bardzo fajnie mi się pisało i chciałabym zatrzymać z nimi kontakt.