Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-26, 19:03   #4501
Konaan
Przyczajenie

Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)

Cześć.
Szukam prawdziwej przyjaciółki, z którą będę mogła porozmawiać o wszystkim, ufać jej bezgranicznie, mieć pewność co do jej szczerych intencji i oczywiście wychodzić na miasto, zakupy, do kina i tym podobne. Mam 19 lat i jestem z Łodzi. Gdyby któraś z was była chętna, odezwijcie się, a z przyjemnością odpiszę.

e-mail : konaan@tlen.pl
gg : 49335884
Konaan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-26, 20:17   #4502
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07
Konto usunięte

Chętnie kogoś poznam mam 19 lat i jestem z Wrocławia :p zapraszam na PW

Edytowane przez 694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07
Czas edycji: 2014-04-26 o 20:21
694fcdf7a19624f0727048617a838dcb1266be57_641ce80216f07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-28, 09:52   #4503
Farisss
Wtajemniczenie

Rzeszów, 25l, up up

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-05-01, 15:29   #4504
simsalabim
Raczkowanie

.

Edytowane przez simsalabim
Czas edycji: 2014-06-19 o 11:49
simsalabim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-09, 16:30   #4505
Pascudna_Maddy
Przyczajenie

witam

świeża na forum, nowa w mieście - Grudziądz. chciałabym kogoś poznać, bardzo chętnie real. mam 22 lata, wspaniałą rodzinę ale znajomych brak licealne znajomości poszły w swoje strony i tak zostało... zagląda tu jakaś grudziądzanka chętna poznać kogoś nowego?
Pascudna_Maddy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-11, 17:23   #4506
koala996
Raczkowanie

Chętnie poznam nowe osoby :d Mam 18 lat i jestem z Kołobrzegu Chętne zapraszam na priv :P
koala996 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-12, 17:05   #4507
himbeertee
Wtajemniczenie

Hej, mam 19 lat, i po maturach mam zamiar składać podanie na uniwersytet medyczny we Wrocławiu.
Fajnie by było poznać kogoś nowego. Jestem otwarta na nowe przyjaźnie, mogę wysłuchać jak i pogadać. Generalnie jest tak, że od dłuższego czasu nie mam przyjaciółki od serca. 3 lata temu moja przyjaciółka się ode mnie odsunęła, po prostu ktoś inny "przeciągnął" ją na drugą stronę. Było mi mega smutno, bo niby mam znajomych, ale nie potrafiłabym im się wygadać tak od serca.
Lubię nowinki, gotowanie a także siatkówkę i skoki narciarskie, ktoś chętny do popisania to tutaj mój email: 23asia14@gmail.com
himbeertee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-12, 17:11   #4508
Lizzie0
Rozeznanie

Ja też chętnie poznam nowe osoby, najlepiej z moich okolic i przedziału wiekowego Mam 22 lata i jestem z Jastrzębia
Lizzie0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-14, 08:27   #4509
urwanyguzik
Rozeznanie

Szukam prawdziwej przyjaciółki, nie takiej, która zagaduje kiedy sama ma tylko potrzebę, a kiedy ja potrzebuję pogadać to znika szybciutko z gg. Jestem kreatywną osobą z plastycznymi pasjami, lubię się uczyć języków obcych, interesuje mnie temat zdrowego odżywiania oraz treningów i ćwiczeń. Mam 36 lat i szukam kogoś z mojego przedziału wiekowego.
urwanyguzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 12:17   #4510
Zuzia1221
Przyczajenie

Urwany guziku a skąd jesteś.Mam podobne zainteresowania i 32 lata.Mieszkam w Szczecinie.Pozdrawiam, Zuzia
Zuzia1221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-17, 16:18   #4511
urwanyguzik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zuzia1221 Pokaż wiadomość
Urwany guziku a skąd jesteś.Mam podobne zainteresowania i 32 lata.Mieszkam w Szczecinie.Pozdrawiam, Zuzia
Niestety w centralnej Polsce. Zostaje nam gg - jak masz ochotę to daj znać na poczcie
urwanyguzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-30, 18:52   #4512
kudliczek
Rozeznanie

Witajcie. Szukam przyjaciółki, koleżanki z okolic Tarnowa, Krakowa. Mam 28 lat. Szukam kogoś kto naprawdę jest zainteresowany taka fajna znajomością, szczerymi rozmowami, wspólnym spędzaniem czasu, wspieraniem.
kudliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-31, 23:22   #4513
miliep
Przyczajenie

Cześć Jestem singielką z Białegostoku, mam 27 lat, moi znajomi porozjeżdżali się po świecie i bardzo doskwiera mi samotność. Szukam przyjaciółki/przyjaciela, z którą mogłabym pogadać na luzie, wyjść na spacer, do pubu, do kawiarni albo na zakupy... obejrzeć fajny film, pośmiać się, po prostu oderwać się od szarej codzienności i fajnie spędzić czas. Jeśli ktoś z Białego miałby ochotę pogadać, zapraszam na PW
miliep jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-10, 16:37   #4514
Ombre1002
Raczkowanie

Witam

Ja mam 20 lat, jestem z okolic Zgorzelca, studiuję w Jeleniej Górze.
Poznałabym jakąś sympatyczną koleżankę na zakupy, plotki ;D i może wspólną motywację do ćwiczeń, jazdy rowerem, fitness lub jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej, bo samej się nie chce
Porozjeżdzali się wszyscy no i teraz nie ma z kim : )

Jakby ktoś znalazł się z okolic (wiem że może być o to ciężko) to zapraszam do rozmowy : )
Ombre1002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-11, 16:04   #4515
zielona__herbata
Przyczajenie

Hej kochane!
Szukam jakiejś/jakichś fajnych dziewczyn z dolnego śląska lub Jeleniej Góry i okolic. Brakuje mi przyjaciółki od serca do szczerych pogaduch zakupów wspólnych wyjść i te pe wiadomo. Jak jakaś chętna to zapraszam na priv może jak będzie nas kilka to zorganizujemy spotkanie integracyjne
zielona__herbata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-19, 02:13   #4516
SlodkichSnow
Przyczajenie

Czesc Dziewczyny. Ciesze sie, ze trafilam na ten watek. Duzo razniej gdy widze ze nie tylko ja czuje sie samotna. Mam 21 lat, Asia , Szczecin, najchetniej poznalabym kogos w przyblizonym wieku Wybaczcie brak polskich znakow.
SlodkichSnow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-22, 20:37   #4517
imnotangel001
Rozeznanie

Heeej. 22-letniaStudentka, singielka z Białegostoku szuka koleżanki / przyjaciółki do pogadania, do wyjścia na miasto, do spędzenia miło czasu . Zapraszam na pw

Mel B: START 24.06.2014
imnotangel001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-25, 14:32   #4518
ruu_daa
Raczkowanie

a może ktoś jest z Lublina?
mam 21 lat i chętnie poznałabym kogoś do poplotkowania, pójścia na kawę czy też zakupy lub po prostu na zwykły spacer. wiek nie ma znaczenia
ruu_daa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 15:55   #4519
activeWOMAN
Raczkowanie

Wrocław, 26 lat mam faceta, ale przydałaby się przyjaciółka. Kobieta zawsze lepiej zrozumie kobietę
activeWOMAN jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-27, 20:31   #4520
201604250949
Konto usunięte

25l Wrocław/ Dolny Śląsk też zawsze chętnie pogadam
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-15, 15:02   #4521
angie24
Przyczajenie

Przyłączam się 24 lata.. Kołobrzeg bądź okolice.. Chętnie poznam kogoś na zakupy,plotki,wspólne treningi,zumbe.. tzw. bratnia dusza.. od 2 lat mieszkam w kg.. mam sporo koleżanek.. ale szukam kogoś kto będzie dla mnie bliski Nie zamierzam zabrać całego wolnego czasu.. zresztą kto wie czy się polubimy;D Mam partnera, mieszkam z nim.. więc szukkam kogoś kto także jest w związku ) Buziaki ;D
angie24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-16, 19:51   #4522
sushi922
Przyczajenie

21l. Dąbrowa G.

- Oscar Wilde

sushi922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-18, 12:43   #4523
Pauldzon
Przyczajenie

Hej, postanowiłam odnowić wątek.

Jestem Paulina i mam 19 lat, jestem studentką Politechniki Śląskiej,
mieszkam w Świętochłowicach.
Szukam prawdziwej przyjaciółki, z którą mogę porozmawiać, pójść na imprezę (kocham tańczyć), posłuchać muzyki, czy zobaczyć jakieś seriale

Kontakt: mel95@vp.pl
Pauldzon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-19, 18:54   #4524
senira666
Zakorzenienie

Moze teraz znajdzie sie ktos z czestochowy ?? Jestem otwarta na ludzi i chetnie z kims wyskocze na spacer czy kawe.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2014-07-19, 19:10   #4525
Clemence
Zakorzenienie

Hej,sama jeszcze raz odswiezam swoj wątek Mam trochę znajomych, nie narzekam,ale jestem na tyle towarzyska,ze bardzo lubię mieć znajomych nawet w całej Polsce Chętnie - Siedlce i okolice,ale jak pisałam- Kraków, Poznań ,Gdańsk,Warszawa - miasto nie gra większej roli.
Miałabym tylko takie zastrzeżenie- chciałabym żeby to była osoba odpowiedzialna, która wie czego chce i nie urywa kontaktu znienacka, bez powodu.
Kilka słów o mnie- energiczna, towarzyska, gadułka W związku też z tym- fajnie jakby to była osoba która ma sporo do powiedzenia
Jeżeli ktoś ma ochotę- mam wiele zainteresowań ,na wiele tematów mogę pogadać- to zapraszam

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3

Edytowane przez Clemence
Czas edycji: 2014-07-19 o 19:12
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-19, 20:10   #4526
Lizzie0
Rozeznanie

Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Hej,sama jeszcze raz odswiezam swoj wątek Mam trochę znajomych, nie narzekam,ale jestem na tyle towarzyska,ze bardzo lubię mieć znajomych nawet w całej Polsce Chętnie - Siedlce i okolice,ale jak pisałam- Kraków, Poznań ,Gdańsk,Warszawa - miasto nie gra większej roli.
Miałabym tylko takie zastrzeżenie- chciałabym żeby to była osoba odpowiedzialna, która wie czego chce i nie urywa kontaktu znienacka, bez powodu.
Kilka słów o mnie- energiczna, towarzyska, gadułka W związku też z tym- fajnie jakby to była osoba która ma sporo do powiedzenia
Jeżeli ktoś ma ochotę- mam wiele zainteresowań ,na wiele tematów mogę pogadać- to zapraszam
Widziałam w tym wątku kilka Twoich wypowiedzi, podobały mi się. Wiesz teraz to chyba ciężko znaleźć kogoś kto by kogoś nie miał w du... I mu odpisywał regularnie ja znam niewiele takich osób. A kilkoro moich "znajomych" to w ogóle szkoda co gadać, no spoko, wiadomo mają swoje towarzystwo no ale niech nie zapominają o innych którzy widać, że chętnie z nimi gadają (piszę o sobie) bo... Napiszę otwarcie... Nic nie trwa wiecznie, a w życiu raz na wozie, a raz pod i nigdy nie wiadomo czy danym osobom towarzystwo się nie rozsypie (co bardzo możliwe w późniejszych etapach życia) i nie zostaną same... I niech poczują ten smak, że nie ma się nawet z kimś wyjść na spacer... W takich chwilach mogliby żałować, że kogoś olali kto chętnie mógłby być z nimi, przyjaźnić się do samego końca... Tak w ogólę to uważam, że każdemu należy się życiowa lekcja, ja też takie przerabiałam... Taka prawda, jestem realistką nie jestem zarozumiała ale znam swoją wartość, wiem jak postępuję i widzę jak niektórzy się zachowują, no nie trudno wyciągnąć wnioski...
A co do Twojego postu, ja mam dużo do powiedzenia, moja kumpela (jedna z niewielu osób, które tak jak Ty nie umieją tak nie odpisać komuś) śmieje się, że czasem piszę eseje ale fakt faktem, czasem mam takie chwile kiedy nie chce mi się albo nie wiem co napisać, to się chyba u mnie dołek nazywa no i wkurza mnie to, że niektóre osoby z którymi tu na forum pisałam, przestały się odzywać no sorry, ale jak już ktoś zaczyna pisać do kogoś to niech nie przestaje tego robić zwłaszcza wtedy jak widać, że temat jest... Dodam, że z tymi osobami bardzo fajnie mi się pisało i chciałabym zatrzymać z nimi kontakt.
Więc i ja ponowię mój post, chętnie pogadam z nowymi koleżankami, ale jak macie zamiar nie pisać po jakimś czasie to w ogóle nie zaczynajcie do mnie pisać

Edytowane przez Lizzie0
Czas edycji: 2014-07-19 o 20:17
Lizzie0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-22, 09:27   #4527
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lizzie0 Pokaż wiadomość
Widziałam w tym wątku kilka Twoich wypowiedzi, podobały mi się. Wiesz teraz to chyba ciężko znaleźć kogoś kto by kogoś nie miał w du... I mu odpisywał regularnie ja znam niewiele takich osób. A kilkoro moich "znajomych" to w ogóle szkoda co gadać, no spoko, wiadomo mają swoje towarzystwo no ale niech nie zapominają o innych którzy widać, że chętnie z nimi gadają (piszę o sobie) bo... Napiszę otwarcie... Nic nie trwa wiecznie, a w życiu raz na wozie, a raz pod i nigdy nie wiadomo czy danym osobom towarzystwo się nie rozsypie (co bardzo możliwe w późniejszych etapach życia) i nie zostaną same... I niech poczują ten smak, że nie ma się nawet z kimś wyjść na spacer... W takich chwilach mogliby żałować, że kogoś olali kto chętnie mógłby być z nimi, przyjaźnić się do samego końca... Tak w ogólę to uważam, że każdemu należy się życiowa lekcja, ja też takie przerabiałam... Taka prawda, jestem realistką nie jestem zarozumiała ale znam swoją wartość, wiem jak postępuję i widzę jak niektórzy się zachowują, no nie trudno wyciągnąć wnioski...
A co do Twojego postu, ja mam dużo do powiedzenia, moja kumpela (jedna z niewielu osób, które tak jak Ty nie umieją tak nie odpisać komuś) śmieje się, że czasem piszę eseje ale fakt faktem, czasem mam takie chwile kiedy nie chce mi się albo nie wiem co napisać, to się chyba u mnie dołek nazywa no i wkurza mnie to, że niektóre osoby z którymi tu na forum pisałam, przestały się odzywać no sorry, ale jak już ktoś zaczyna pisać do kogoś to niech nie przestaje tego robić zwłaszcza wtedy jak widać, że temat jest... Dodam, że z tymi osobami bardzo fajnie mi się pisało i chciałabym zatrzymać z nimi kontakt.
Więc i ja ponowię mój post, chętnie pogadam z nowymi koleżankami, ale jak macie zamiar nie pisać po jakimś czasie to w ogóle nie zaczynajcie do mnie pisać

Widzisz,wlasnie ja mialam dosyc podobnie- ktoś się odzywał i?
Szkoda,bo poznalam osoby które miały podobne zainteresowania i naprawdę czekałam na wiadomosc od niektorych osob- szkoda. Ale trudno, moze znajdę jeszcze parę ciekawych osob, którym zalezy Bo inaczej szkoda czasu.Mozna tutaj drukowac,ze sie szuka przyjazni,ale jak nie chce się dać swojego czasu i zaangazowania w tę znajomość.. to jakby mieć chłopaka i z Nim się wcale nie widywać.Jaki jest tego cel ?

<3
Stary 2014-07-22, 09:29   #4528
czarne
Zakupowy odwyk :)

...a przygarniecie dziewczynę z Kielc ?
Stary 2014-07-22, 09:49   #4529
Clemence
Zakorzenienie

Dla mnie miejscowosc zamieszkania nie ma znaczenia ))

<3
Stary 2014-07-22, 09:54   #4530
czarne
Zakupowy odwyk :)

Cytat:
Napisane przez Clemence Pokaż wiadomość
Dla mnie miejscowosc zamieszkania nie ma znaczenia ))
mam 26 lat i 10miesięczną córkę. Chciałabym być z kimś w kontakcie,móc porozmawiać.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości