|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part III
Też Was koffiam
![]() Tak tylko ego chciałam se połechtać :P |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
co tak pusto
![]() ja dzis nie w pracy wiec odpoczywam od wizazu też ![]() po poludniu jestem umowiona z kumpelka ![]() weekend majowy oficjalnie rozpoczety
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam urwanie głowy od samego rana.
Już mam dość a czeka mnie jeszcze łażenie po mieście i zakupy a jak popatrzyłam na kolejki w sklepach to mnie aż zemdliło. |
|
|
|
#4504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojajajjaajjjjj Taak Zdecydowanie tak![]() Jak miałam zje.bany humor tak mi go poprawiłaś i parsknęłam śmiechem przed monitorem jak głupia
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz jaka ja dobra jestem. ![]() Padam ze zmęczenia. Koniec pracy na dzisiaj. Idę teraz na miasto męczyć się dalej a o której do domu wrócę to nie wiem.
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
o już widzę jak tu bedzie w ten długi weekend.....
![]() totalne pustki ...wszystkię udadzą się na jakieś grille, imprezki, majówkowe spacerki z TŻ i itp........ a ja w domu |
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona. Strasznie gorąco dzisiaj w Łodzi było.
Ja też będę w domu w weekend majowy, niestety nigdzie nie wyjeżdżam ale na pewno jakiś grill będzie jeśli deszcz nie będzie padał i będzie jakoś stosunkowo ciepło. No i jakaś wycieczka rowerowa czy coś... wszystko zależne od pogody. ![]() |
|
|
|
#4508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niemart sie nie wszystkie mnie też czeka weekend w domku a że ma jeszcze padac wiec bedzie wesoło: wizaz-ksiażka-tv: nieusmiecha mi sie to wcale ale cóz---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- umnie tak samo było strasznie goraco |
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
ja weekend zaczynam jutro ale nigdzie nie wyjezdzam ![]() nie musicie czytać tego co tu wypisałam tak jakoś chciałam postukać w klawiature ![]() ![]() dzis miałam masakryczny dzień, wstałam o 5, pojechałam na staż i później juz w podmiejskim autobusie jakos sie zapatrzyłam i wysiadłam na złym przystanku, trochę się musiałam wracać na stażu jak na złośc miałam strasznie dużo roboty a chciałam sie pouczyć na egzamin bo kompletnie nic nie umiałam, więc z nauki wyszły nici zwolniałam się wcześniej i w śmierdzącym autobusie przepychałam się przez miasto miałam jechać do szkoły i to jakieś 2 godziny od bielska, stwierdziałam, że nie dam rady spędzić w tym gorącu w zapchanym busie i pojechałam pociągiem(mogłam się pouczyć na szczęście bus był spóźniony i zdążyłam sam egzamin przekichany i teraz modle sie o cud w postaci zdania a później jak wracałam to bus w połwoei drogi się popsuł ale na szczęście pociąg jechał i to bezpośrednio do mnie kurcze ale sie upisałam
![]() Edytowane przez nillka88 Czas edycji: 2010-04-30 o 22:47 |
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Nillka88,
Ja też miałam dzisiaj ciężki dzień tak więc nie jesteś sama.
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co mi tam, niech inni maja dobry dzień, po co im ciężkie ![]() a co u Ciebie sie stało?? jakie to zakupy miałas?? chyba nie żywnościowe??
|
|
|
#4512 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny to co wczoraj wyp.ierd.oliłam u tżta w domu to jest wszystko. A zaczeło się niewinnie.. Tz poszedł czyścić piec, po chwili sms "Kochanie zrób kawusie i mi przynieś" No to ok - robię. A że on ma zaj.ebiaszczo nierówne schody to poślizgnęłam się, nogi do przodu najpierw upadłam na dupę a potem przejechałam plecami po kancie schodów które są obłożone płytkami a kanty nie są niczym zabezpieczone.. Zdążyłam tylko powiedzieć "O ku.rwa!" i
![]() ![]() . Tż wypadł z piwnicy, ja zwinięta na schodach, jedną ręka trzymam się za głowę bo ryczę, drugą za plecy i siedzę jak sierota Tż myślał, że głową przywaliłam ale na szczęście nie. Rezultat: Znaczna część dolnej części pleców obdarta z naskórka, siniak taki, że nawet nie chce myśleć, nie mogę się schylać bo wtedy napina się skóra na plecach i booooooooooooooliiiiiiiii ...![]() A co jest najlepsze? Kawy wylałam może ze dwa łyki.. Rasowa kelnerka Prawie się zabiła ale kawa niewylana
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. Edytowane przez 244 Czas edycji: 2010-05-01 o 09:50 |
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() nic mi sie nie chce wrocilam wczoraj cos kolo po 1 chyba... ![]() jeszcze mi sie w glowie kreci... 244 ![]() Alex nilka Paula ja bede zagladala
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
244 - ;O rzeczywiscie mialas przezycia.. biedulka
![]() a ja wczoraj chorowalam caly dzien ![]() dzis sikam żyletkami :X ![]() ![]()
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
ja przebimbalam caly dzien
wczoeajsza jestem i to dlatego ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
244 oj biedactwo
![]() a tu jak zwykle w tych godz pustki normalnie mnie zaraz rozniesie mam juz dośc siedzenie w domu juz mam takie nerwy że ciagle nawet o głupote bym sie ze wszystkimi kłuciła tak mi sie niechce siedziec w domu wyszła bym gdzieś pogadała z kimś a tu nawet niema z kim i tylko siedze w tym domu piore-gotuje-sprzatam jak rasowa kura domowa ![]() juz mam dośc i musze sie chosiaz tu wygadac bo zeswiruje |
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem zakupy, żywnościowe niestety. I łaziłam po Łodzi pieszo bo przecież szybciej niż MPK, niestety korki. ![]() Ach, to młode pokolenie. Nie rozumiem ich gwary. ![]() Okres masz? 244, bosszzze dziewczyno, Ty uważaj na siebie. A ja dzisiaj nawet do kościoła poszłam na 8:30. ![]() |
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie mam okresy.. nawet bym chciała miec, bo się spoznia :|
a jesli chodzi o to "SIKANIE ŻYLETKAMI" to mam jakies zapalenie pecherza i jak siusiam to strasznie mnie piecze.. tak jakbym sikała żyletkami co tu wogole takie pustki? :O jestem poprostu zszokowana. |
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Ała... w takim razie Ci współczuję.
Mam nadzieję, że byłaś u lekarza? |
|
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() normalnie najchętniej bym wszystkich w domu powybijała....tak mnie wkurzają, pewnie przez to jestem taka nerwowa bo rzucam palenie.....dobrze mi idzie ale z tymi nerwami nie wytrzymuje
|
|
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby się udało!Cześć! Jakieś takie dziwne te dni. Ciągle mi się chce spać, marudzę.. Ja poproszę słoneczko! |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
nikolla87 no to powodzenia w rzuceniu palenia
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj dziewczynki jakoś nie mogę się zebrać żeby cos tu napisać ale czytam Was cały czas
Fame znam ten ból, leć jak najszybciej do lekarza !! nikola powodzenia w rzucaniu!! Paula, Nikola -> meliska na nerwy złość piękności szkodzi ![]() 244 co tam życie, rany na ciele itd. KAWA NIE WYLANA i to najwazneijsze wiecie co od jutra miałam przejśc na diete DUKANA ale cosik mi się nie chce ![]() niech ktos mnie kopnie w pupci i zmobilizuje
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje wam dziewczynki kochane nillka88- mam melise w domu, bo piłam przed egzaminem na prawko ale po niej latam do łazienki non stop ![]() ......................... ...................co tak cicho!?!?!? ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- a dzień dobry, Ty Madziula zawsze pierwsza
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wiesz,,,bycie Matką Założycielką zobowiązuje ![]() jej juz jutro do pracy ![]() zlecial weekend juz prawie no
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Cytat:
Dorotkaaa892, zrobiłaś w końcu tego kurczaka a'la KFC?
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
hej nilka
hej Alex
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

od wizazu też 

...wszystkię udadzą się na jakieś grille, imprezki, majówkowe spacerki z TŻ i itp........ a ja w domu

nieusmiecha mi sie to wcale ale cóz
a później jak wracałam to bus w połwoei drogi się popsuł