|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Po prostu - głupota niektórych nie zna granic.
![]() Hehe ja usłyszałam od "koleżanki" - ojej, ale Ci brzuch wysadziło. Boże, to takie mało estetyczne. Cieszę się, że nie jestem w ciązy, bo to okropne, poza tym jak TY będziesz pieluchy zmieniać? Ja bym się chyba zrzygała... Mam to gdzieś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
martucha84 no w sumie to nie wiem od czego mam zaczac bo tutaj tyle postow, tyle osob i wogole pogubic sie mozna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Wtajemniczenie
|
martucha84 daj spokój
![]() ![]() ![]() ![]() Suszilda witamy witamy ![]() a ja Wam powiem w sekrecie, że mimo tych 8 kg na +, mimo tego że ręce, biodra i uda troszkę się obtłuściły- z radością i dumą patrzę w lustro ![]() ![]() ![]() ![]() a co do zakupów dla dziecka- ja musze mieć wszystko wcześniej przygotowane, więc niebawem zabiorę się za to z rozkoszą ![]() ![]()
#4504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja komody i szafy dla maluszka nie potrzebuje, bo w obecnym mieszkaniu dziecko będzie z nami w pokoju. Ale właśnie to łóżeczko mi się najbardziej podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co za baba??!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
BAN stały
|
Suszilda witaj
![]() martucha no cóż, są takty i nietakty ![]() ![]() naked ja dokładnie tak samo z tymi przesądami, już tyle mam, a wciąż tyle brakuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-26 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
naked21 rowniez witam serdecznie i co do wygladu to jestem bardzo dumna z siebie bo przynajmniej teraz mam kobieca figure a nie tak jak wczesniej skora i kosci
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Możesz ![]() ![]() Ja komody i szafy dla maluszka nie potrzebuje, bo w obecnym mieszkaniu dziecko będzie z nami w pokoju. Ale właśnie to łóżeczko mi się najbardziej podoba ![]() jest tez dostepne osobno za nawet przyzwoita cene a co do poscieli to tutaj jest moje cudo http://allegro.pl/item1025916597_mam...a.html#gallery kolor bialo- brazowy ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aczkolwiek my sie juz zdecydowalismy prosto i spokojnie za duzo szalenstw tez nie moze byc ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Raczkowanie
|
martucha dziekuje. Mam kilka typow a mianowicie Xavier, Aron, Nataniel, Julian, Dorian i Olivier co z tago jak moj mezczyzna uparl sie przy Collin! A mnie jakos nie przekonuje to imie tym bardziej ze ma typowo austriackie nazwisko i w polaczeniu z ,,tym,, imieniem smiesznie brzmi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powiedziałam jej że ja w takie pierdoły nie wierzę, że jak ma się coś stać to i tak się stanie czy ja kupie czy nie a ona się na mnie obraziła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Suszilda,witaj ![]() ![]() ![]() martucha84,z tego oplucia to się uśmiałam,jak se ciebie wyobraziłam w akcji ![]() Edytowane przez kliwia7 Czas edycji: 2010-05-26 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Raczkowanie
|
kliwia witam
![]() co do piersi to z malego B przeskoczylam na duze D a jeszcze 3mc do konca...az sie boje myslec jak moga wygladac pozniej, az sie garbic zaczelam tak mi ciaza... |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
wspólczuje, ja z B narazie na C i mam nadzieję że już wiecej nie urosną bo wyglądają strasznie i do tego maja czerowne krechy z którymi cały czas walczę
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rozumiem jeszcze (i sam ta zrobilam) wsytrzymac sie z kupowaniem do 20 tyg itd.. bo roznie moze byc.. i zaczac kolo nie wiem 6-7 mc ale mysle ze 8 miesiac to i tak ostatni dzwonek na takie zakupy bo przeciez trzeba wszytko obejrzec zobaczyc przygotowac a w 9 miesiacu moze byc ciezko z kondycja..
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja narazie mam 3 body i dwie pary skarpeteczek i dopiero sie zaczełam rozglądać na allegro za fajnymi ciuszkami i moim zdaniem to nie jest wcześnie, potem nie będzie kasy żeby wszystko na raz kupić, a z doświadczenia wiem. że jak sie odkłada, to zawsze ta kasa co sie odłożyło pójdzie na coś innego Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-26 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
ja będę mieć Ignasia, Alan tak średnio mi się podoba, bardziej może juz ten Dawid, Colin nie bardzo, bardziej podobają mi się takie nasze imiona jak Antoś, Franek Ignaś
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też z B na duże C przeszłam na razie i oby dalej nie poszło ![]() Suszilda, chyba się zdecyduję na ten krem ... Drogi jak cholera, ale u mnie to już masakra z rozstępami na piersiach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() bordowa siostra sie pytala ostatnio w aptece to mieli promoce i za 86zl mozna bylo kupic enis84 moja siostra go uzywala i nic jej nie pomogl tylko ze ona na brzuszek go stosowala bo piersi zawsze duze miala wiec rozstepow nie miala. Ale brzuch ma teraz straszny, planuje tez wlasnie zainwestowac w vichy Edytowane przez Suszilda Czas edycji: 2010-05-26 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tego co widzę to jesteś z Jasła i co tam nie znają imion takich jak Ignaś czy Antoś? i nie będą umieli ich wypowiedzieć?? ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-05-26 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() ale jakie to nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Suszilda, o ten krem chodzi? http://www.allegro.pl/item1045216264...l_ewciar1.html |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Raczkowanie
|
a to chyba jeden jest ogolnie na rozstepy, czy na piersi inny a na brzuch inny? ona miala taki na ogolne rozstepy ktory mozna stosowac w czasie ciazy i normalnie tez.
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- bordowa dokladnie o ten ![]() enis84 no wlasnie i dlatego mamy problem, dam rade jeszcze troche czasu mam ![]() Edytowane przez Suszilda Czas edycji: 2010-05-26 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
tzn ja używam ten do piersi on jest z wyciagiem z liści kapusty czy coś takiego a jeszcze jest taki do calego ciała na rozstepy, ten mój mi się podoba, konsystencja, zapach tez ok tyle że chyba nic nie daje, poza tym że obrzęk zmniejsza
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.