My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-28, 17:47   #4501
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki

Anastazja ciesze sie ze Ci się impreza udała

ja tam nie mam co leczyć,bo caly weekend przesiedziałam w domu,przed kompuetrem.Wczoraj an osode zrobilam sobei pizze po ktorej rzygałam jak kot,wiec nie uraczyłam sie

mam doła i dobrze mi z tym
no to musiało Ci coś zaszkodzić w tej pizzy bidulko
a czemu masz doła??
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 18:29   #4502
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

a bo gorzej swoich urodzin to ja w życiu nie spędziłam;/ jest mi przykro,że nie mam przy sobie najbliższej przyjaciółki z którą mogłabym spędzić ten czas.Inni mają mnie w dupie,połowa składa mi życzenia,a w myślach wyzywają mnie od najgorszych,Pierdziele takie urodziny;/
Stary 2010-11-28, 18:32   #4503
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
a bo gorzej swoich urodzin to ja w życiu nie spędziłam;/ jest mi przykro,że nie mam przy sobie najbliższej przyjaciółki z którą mogłabym spędzić ten czas.Inni mają mnie w dupie,połowa składa mi życzenia,a w myślach wyzywają mnie od najgorszych,Pierdziele takie urodziny;/
widzisz tacy to są ludzie, tak naprawdę nic nie warci
nie dołuj się maleńka

gdzie Sunset
Stary 2010-11-28, 18:46   #4504
caaalajaa
Zadomowienie

Cytat:
miśka ;* główka do góry czasami ludzie tacy są;/ skoro tak się zachowują nie są warci Twojej dobroci i przyjaźni.. Ty taka wartościowa dziewczyna w końcu spotkasz kogoś kto będzie bliski, na dobre i na złe

Anastazja cieszę się że impreza się udała )

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-28, 21:08   #4505
Sunsett
Zakorzenienie

Stooo lat , stooo lat, niech żyje żyje naaam Nadziejko z okazji urodzin życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń ! Powodzenia na studiach, wiecznie wypchanego portfela, słoneczka, lojalnych przyjaciół którzy nigdy nie zawodzą , wiecznego uśmiechu na twarzy, utraty znienawidzonych kilogramów , spania do 13 , spotkania wymarzonego faceta, który będzie Cię nosił na rączkach i zaspokajał w każdym słowa znaczeniu I żeby szczęście zawsze było po Twojej stronie Najlepszego : przytul:

Swoją drogą bardzo mi przykro , że swoje urodziny musisz spędzać w taki sposób, to powinien być radosny dzień, a Ty powinnaś być uśmiechnięta... Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie, urządziłybyśmy Ci takie urodziny, że do końca życia byś ich nie zapomniała Główka do góry maleńka

Anastazja no to super, że impreza się udała A koleś liżący pośladki mnie rozje*ał, co za wykolejeniec
Widziałam, że pozwalniało się sporo dyżurów na jutro Miałam brać od 8 do 12, ale lepiej poczekam aż pozmieniają mi fotki i dopiero wtedy coś ogarnę A Tobie jak dzisiaj poszło ?

Ewelinka jak tam po weekendzie z Tż ? W ogóle to on mieszka daleko od Ciebie?

Ale zabalowałam, masakra Jednak nie mam umiaru . Oczywiście do szkoły nie pojechałam, jutro idę prywatnie do lekarza po zwolnienie Trochę szkoda kasy, ale nie wydałam dzisiaj na dojazd, to wydam jutro na lekarza

Impreza przednia, ludzi było mnóstwo ! Wku*wiały mnie ciągłe kolejki , ale ogólnie dało się znieść Jakiś koleś dostał ode mnie w ryja , akurat sikałam a ten frajer zaczął majstrować coś przy zamku i otworzył mi drzwi , tzn uchylił może na 3 cm, ale się wku*wiłam. Jak wyszłam to tak mu strzeliłam w pysk, że aż na ścianę poleciał
Ogólnie coś miałam pecha do toalet, poszłam z koleżanką bo chciała przebrać sobie rajstopy, ja się po coś schylałam a ona majstrowała przy tych rajstopach i uderzyła mnie z kolana w nos Tak mi się krew puściła, że masakra, lało mi się chyba z 20 minut jak z kranu :/

Poznałam fajnego chłopaka Ale oczywiście nie wymieniłam się numerami, chciał żebym mu dała , ale ja oczywiście nie znam swojego numeru, a nie miałam telefonu przy sobie, aby podał mi swój Mieszka z miejscowości jakieś 40 km ode mnie, nawet nie pamiętam jak miał na imię Trochę szkoda, że nie mam kontaktu żadnego, no ale trudno się mówi

Dzisiaj cały dzień przeleżałam I leżę nadal

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

W ogóle to miałam proroczy sen Śniło mi się parę dni temu, że spotkałam w centrum handlowym koleżankę, z którą siedziałam w jednej ławce w gimnazjum Później obydwie poszłyśmy do innych liceów i straciłyśmy całkowicie kontakt. No i sniło mi się, że się spotkałyśmy, że umówiłyśmy się na piwko i takie tam I wczoraj faktycznie ją spotkałam, była na imprezie, wymieniłyśmy się numerami telefonu i mamy się zgadać na tygodniu hehe
Stary 2010-11-28, 21:26   #4506
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Stooo lat , stooo lat, niech żyje żyje naaam Nadziejko z okazji urodzin życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń ! Powodzenia na studiach, wiecznie wypchanego portfela, słoneczka, lojalnych przyjaciół którzy nigdy nie zawodzą , wiecznego uśmiechu na twarzy, utraty znienawidzonych kilogramów , spania do 13 , spotkania wymarzonego faceta, który będzie Cię nosił na rączkach i zaspokajał w każdym słowa znaczeniu I żeby szczęście zawsze było po Twojej stronie Najlepsz

Swoją drogą bardzo mi przykro , że swoje urodziny musisz spędzać w taki sposób, to powinien być radosny dzień, a Ty powinnaś być uśmiechnięta... Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie, urządziłybyśmy Ci takie urodziny, że do końca życia byś ich nie zapomniała Główka do góry maleńka

Anastazja no to super, że impreza się udała A koleś liżący pośladki mnie rozje*ał, co za wykolejeniec
Widziałam, że pozwalniało się sporo dyżurów na jutro Miałam brać od 8 do 12, ale lepiej poczekam aż pozmieniają mi fotki i dopiero wtedy coś ogarnę A Tobie jak dzisiaj poszło ?

Ewelinka jak tam po weekendzie z Tż ? W ogóle to on mieszka daleko od Ciebie?

Ale zabalowałam, masakra Jednak nie mam umiaru . Oczywiście do szkoły nie pojechałam, jutro idę prywatnie do lekarza po zwolnienie Trochę szkoda kasy, ale nie wydałam dzisiaj na dojazd, to wydam jutro na lekarza

Impreza przednia, ludzi było mnóstwo ! Wku*wiały mnie ciągłe kolejki , ale ogólnie dało się znieść Jakiś koleś dostał ode mnie w ryja , akurat sikałam a ten frajer zaczął majstrować coś przy zamku i otworzył mi drzwi , tzn uchylił może na 3 cm, ale się wku*wiłam. Jak wyszłam to tak mu strzeliłam w pysk, że aż na ścianę poleciał
Ogólnie coś miałam pecha do toalet, poszłam z koleżanką bo chciała przebrać sobie rajstopy, ja się po coś schylałam a ona majstrowała przy tych rajstopach i uderzyła mnie z kolana w nos Tak mi się krew puściła, że masakra, lało mi się chyba z 20 minut jak z kranu :/

Poznałam fajnego chłopaka Ale oczywiście nie wymieniłam się numerami, chciał żebym mu dała , ale ja oczywiście nie znam swojego numeru, a nie miałam telefonu przy sobie, aby podał mi swój Mieszka z miejscowości jakieś 40 km ode mnie, nawet nie pamiętam jak miał na imię Trochę szkoda, że nie mam kontaktu żadnego, no ale trudno się mówi

Dzisiaj cały dzień przeleżałam I leżę nadal

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

W ogóle to miałam proroczy sen Śniło mi się parę dni temu, że spotkałam w centrum handlowym koleżankę, z którą siedziałam w jednej ławce w gimnazjum Później obydwie poszłyśmy do innych liceów i straciłyśmy całkowicie kontakt. No i sniło mi się, że się spotkałyśmy, że umówiłyśmy się na piwko i takie tam I wczoraj faktycznie ją spotkałam, była na imprezie, wymieniłyśmy się numerami telefonu i mamy się zgadać na tygodniu hehe
no w końcu się pojawiłaś
no koleś przesadził ale chociaż wyczyścił mi tyłek bo usiadłam wcześniej na drinka
mi dzisiaj poszło w miarę dobrze, dużo miałam klientów ale nie miałam siły się uśmiechać
ja bym na Twoim miejscu wzięła ten dyżur bo zawsze coś zarobisz a od grudnia będziesz miała nowe foty
to ładnie zabalowałaś no i akcja z kolesiem w kiblu bezbłędna dobrze że Ci koleżanka nosa nie złamała ja znam przypadek gdy panienka wyj.bała swojemu facetowi z kolanka w nos podczas igraszek i mu go złamała
no to szkoda że nie masz nr nowego kolegi
a widzisz, mówiłam że masz prorocze sny

ja zjadłam kolację i oglądam finał tańca z cwelami
jak się skończy to lecę do wanny bo muszę umyć włosy bo mi się lakier od wczoraj trzyma i już nie ciekawie to wygląda
Stary 2010-11-28, 21:51   #4507
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
no w końcu się pojawiłaś
no koleś przesadził ale chociaż wyczyścił mi tyłek bo usiadłam wcześniej na drinka
mi dzisiaj poszło w miarę dobrze, dużo miałam klientów ale nie miałam siły się uśmiechać
ja bym na Twoim miejscu wzięła ten dyżur bo zawsze coś zarobisz a od grudnia będziesz miała nowe foty
to ładnie zabalowałaś no i akcja z kolesiem w kiblu bezbłędna dobrze że Ci koleżanka nosa nie złamała ja znam przypadek gdy panienka wyj.bała swojemu facetowi z kolanka w nos podczas igraszek i mu go złamała
no to szkoda że nie masz nr nowego kolegi
a widzisz, mówiłam że masz prorocze sny

ja zjadłam kolację i oglądam finał tańca z cwelami
jak się skończy to lecę do wanny bo muszę umyć włosy bo mi się lakier od wczoraj trzyma i już nie ciekawie to wygląda
A widzisz, no to można go nazwać pożytecznym idiotą

No to super, że dobrze poszło Wcale się nie dziwię, że nie dałaś rady się uśmiechać. W ogóle to podziwiam, że wysiedziałaś , ja pewnie poszłabym spać

No niby tak, ale jak oni robią te rankingi a mi tak słabo idzie, to wolę poczekać, aż wstawią mi nowe zdjęcia, żeby nie pogarszać sprawy.

O fuck to ładnie musieli baraszkować, jak chłopa uszkodziła To prawda miałam szczęście, ale by było jakbym wróciła do domu ze złamanym nosem
Z kolegą to może jeszcze nic straconego, bo moja koleżanka bawiła się wczoraj z jego kolegą no i ma do niego numer i może na tygodniu się jakoś ustawimy

Mogą być prorocze, oby tylko te proroctwa z ciążą się nie sprawdziły w najbliższym czasie

Kto wygrał ? O ile już się skończył
Ja też mam włosy porażkowe od lakieru, ale dzisiaj ich nie ruszam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 11:06   #4508
Anastazja86
Zakorzenienie

no w końcu działa
nie mogłam sobie miejsca w necie znaleźć bez Wizażu ah to uzależnienie

witam po przerwie
wiem że Sunsecik jest w pracy, udanego pierwszego dnia słońce

na śniadanie u mnie płatki plus kawa oczywiście
ale jest kurcze zimnostrasznie u mnie wieje, aż łeb urywa
jeszcze mi grafik nie działa na explorerze , na google chrom działa
rano obudził mnie ból brzucha i @
Stary 2010-12-01, 12:13   #4509
kiniulkaaa
Rozeznanie

Heloł
W końcu do Was dotarłam:jupi : Najpierw byłam kilka dni u Tż, a jak chciałam w poniedziałek rano się odezwać to wizaż padł Ale się wynudziłam przez te 2 dni za dużo wolnego czasu miałam

Anastazja u mnie też strasznie zimno - 22 stopni Ale na szczęście nie ma wiatru i słoneczko świeci ale zasypało nas konkretnie
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 12:23   #4510
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Heloł
W końcu do Was dotarłam:jupi : Najpierw byłam kilka dni u Tż, a jak chciałam w poniedziałek rano się odezwać to wizaż padł Ale się wynudziłam przez te 2 dni za dużo wolnego czasu miałam

Anastazja u mnie też strasznie zimno - 22 stopni Ale na szczęście nie ma wiatru i słoneczko świeci ale zasypało nas konkretnie
ja tak samo, za dużo miałam wolnego czasu, wczoraj 2 h prasowałam z nudów i robiłam porządki w szafie
o matko i córko -22 stopnie?? u mnie jest - 10 a i tak jest masakrycznie

wczoraj robiłam ciasto bananowe bez przepisu, bo przepis jest na wizażu więc nie miałam jak go zobaczyć, a Tż marudził żebym zrobiła na oko i za dużo mąki dałam i wyszedł zakalec ale się wkurzyłam oczywiście Tż już w nocy zjadł pół blachy bo w smaku dobre
Stary 2010-12-01, 17:00   #4511
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
ja tak samo, za dużo miałam wolnego czasu, wczoraj 2 h prasowałam z nudów i robiłam porządki w szafie
o matko i córko -22 stopnie?? u mnie jest - 10 a i tak jest masakrycznie

wczoraj robiłam ciasto bananowe bez przepisu, bo przepis jest na wizażu więc nie miałam jak go zobaczyć, a Tż marudził żebym zrobiła na oko i za dużo mąki dałam i wyszedł zakalec ale się wkurzyłam oczywiście Tż już w nocy zjadł pół blachy bo w smaku dobre
Ja dziś w nocy spałam nawet w skarpetkach, tak mi było zimno

Ooo zjadłabym ciasto bananowe

Nudzę się i maluję sobie paznokcie i co chwile zmywam bo mi się nie podoba Ehhh już mi się kolory kończą
Stary 2010-12-01, 17:08   #4512
Sunsett
Zakorzenienie

Cześć słoneczka Nareszcie działa wizaż

Anastazja w końcu ubrania doczekały się prasowania, są plusy tego, że wizaż padł

Kinia witaj, już się niepokoiłam o Ciebie, bo chwilę Cię nie było

Kuuurde, dopiero po tej awarii zdałam sobie sprawę z tego, jak bardzo jestem uzależniona od tej strony Całe szczęście, że już wszystko działa, bo normalnie tak się wynudziłam , w ogóle na necie mi się nie chciało siedzieć

Tak jak Anastazja mówiła, pierwszy dzień w pracy za mną Musiałam się trochę urwać, bo miałam zrobić z tą Angeliką z czatów taką weryfikację dowodu, a ona pracuje do 17:30 i gdybym wyszła normalnie, to pewnie bym nie zdążyła. Już to zrobiłyśmy, teraz lecę do sklepu i z psem na spacerek. Ogarnę się, zjem coś i o 20 zasiadam do drugiej pracy

Pierwszy dzień w pracy minął spoko, ruch był raczej marny więc przegadałyśmy te 8 godzin Jutro będziemy mieć trochę roboty, bo szef przywiezie nam towar

To lecę na ten spacerek, do spisania koło 20
Stary 2010-12-01, 17:31   #4513
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SI? PATRZY?,?acznie z traceniem zb?dnych kg

Cytat:
Ja dzi? w nocy spa?am nawet w skarpetkach, tak mi by?o zimno

Ooo zjad?abym ciasto bananowe

Nudz? si? i maluj? sobie paznokcie i co chwile zmywam bo mi si? nie podoba Ehhh ju? mi si? kolory ko?cz?
ja nie lubię spać w skarpetkach zawsze ściągam w nocy bo mi przeszkadzają
pyszne jest to ciasto
mi by się nie chciało zmywać i znowu malować
Cytat:
Cze?? s?oneczka Nareszcie dzia?a wiza?

Anastazja w ko?cu ubrania doczeka?y si? prasowania, s? plusy tego, ?e wiza? pad?

Kinia witaj, ju? si? niepokoi?am o Ciebie, bo chwil? Ci? nie by?o

Kuuurde, dopiero po tej awarii zda?am sobie spraw? z tego, jak bardzo jestem uzale?niona od tej strony Ca?e szcz??cie, ?e ju? wszystko dzia?a, bo normalnie tak si? wynudzi?am , w ogóle na necie mi si? nie chcia?o siedzie?

Tak jak Anastazja mówi?a, pierwszy dzie? w pracy za mn? Musia?am si? troch? urwa?, bo mia?am zrobi? z t? Angelik? z czatów tak? weryfikacj? dowodu, a ona pracuje do 17:30 i gdybym wysz?a normalnie, to pewnie bym nie zd??y?a. Ju? to zrobi?y?my, teraz lec? do sklepu i z psem na spacerek. Ogarn? si?, zjem co? i o 20 zasiadam do drugiej pracy

Pierwszy dzie? w pracy min?? spoko, ruch by? raczej marny wi?c przegada?y?my te 8 godzin Jutro b?dziemy mie? troch? roboty, bo szef przywiezie nam towar

To lec? na ten spacerek, do spisania ko?o 20
racja wątpię żebym te ciuchy wyprasowała gdyby nie awaria
ja prawie w ogóle na kompie nie siedziałam bo nie było co robić bez wizażu
to szybko się uwinęłyście a zmieniła Ci już foty?
i co gada?a? z szefem czy b?dziesz pracowa? ca?y grudzie? czy przez 2 tyg?

ja zjadłam na obiad zapiekankę z kurczakiem
posprzątałam trochę i byłam na zakupach ale kupiłam tylko colę, chleb i kurczaka
teraz jestem u rodziców i chyba sobie poczatuj?
Tż oczywiście nie najadł się obiadem i doprawił sobie...kebabem to jest normalnie studnia bez dna
a żeby nie było tak zaje.iście czeka na mnie kolejne prasowanie które już wyschło a to dwie pełne pralki
ale mam nowy telefon bo byłam z mamą przenieść nr z ery do orange i koleś dał telefon za 1zł LG gt505, prawie taki sam jak mój poprzedni a miałam LG ku990, tyle że ten nowy ma wifi i dyktafon ale jest trochę mniejszy wifi mi się przyda do szkoły na egzaminy w szkole, nie będę musiała ściąg robić bo wszystko przecież jest w necie a w szkole mamy wifi mama nie chciała dotykowego telefonu więc sobie wzięłam

Edytowane przez Anastazja86
Czas edycji: 2010-12-01 o 17:51
Stary 2010-12-01, 18:16   #4514
kiniulkaaa
Rozeznanie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SI? PATRZY?,?acznie z traceniem zb?dnych kg

Cytat:
Cześć słoneczka Nareszcie działa wizaż

Anastazja w końcu ubrania doczekały się prasowania, są plusy tego, że wizaż padł

Kinia witaj, już się niepokoiłam o Ciebie, bo chwilę Cię nie było

Kuuurde, dopiero po tej awarii zdałam sobie sprawę z tego, jak bardzo jestem uzależniona od tej strony Całe szczęście, że już wszystko działa, bo normalnie tak się wynudziłam , w ogóle na necie mi się nie chciało siedzieć

Tak jak Anastazja mówiła, pierwszy dzień w pracy za mną Musiałam się trochę urwać, bo miałam zrobić z tą Angeliką z czatów taką weryfikację dowodu, a ona pracuje do 17:30 i gdybym wyszła normalnie, to pewnie bym nie zdążyła. Już to zrobiłyśmy, teraz lecę do sklepu i z psem na spacerek. Ogarnę się, zjem coś i o 20 zasiadam do drugiej pracy

Pierwszy dzień w pracy minął spoko, ruch był raczej marny więc przegadałyśmy te 8 godzin Jutro będziemy mieć trochę roboty, bo szef przywiezie nam towar

To lecę na ten spacerek, do spisania koło 20
A no jakoś tak wyszło, że mnie nie było Ale się już stęskniłam a tu wizaż padł na początku pomyślałam, że jakiegoś bana zarobiłam

O jednak pracujesz, fajnie i zazdroszczę bo ja już w tym domu wariuję
Cytat:
ja nie lubię spać w skarpetkach zawsze ściągam w nocy bo mi przeszkadzają
pyszne jest to ciasto
mi by się nie chciało zmywać i znowu malować

racja wątpię żebym te ciuchy wyprasowała gdyby nie awaria
ja prawie w ogóle na kompie nie siedziałam bo nie było co robić bez wizażu
to szybko się uwinęłyście a zmieniła Ci już foty?
i co gada?a? z szefem czy b?dziesz pracowa? ca?y grudzie? czy przez 2 tyg?

ja zjadłam na obiad zapiekankę z kurczakiem
posprzątałam trochę i byłam na zakupach ale kupiłam tylko colę, chleb i kurczaka
teraz jestem u rodziców i chyba sobie poczatuj?
Tż oczywiście nie najadł się obiadem i doprawił sobie...kebabem to jest normalnie studnia bez dna
a żeby nie było tak zaje.iście czeka na mnie kolejne prasowanie które już wyschło a to dwie pełne pralki
ale mam nowy telefon bo byłam z mamą przenieść nr z ery do orange i koleś dał telefon za 1zł LG gt505, prawie taki sam jak mój poprzedni a miałam LG ku990, tyle że ten nowy ma wifi i dyktafon ale jest trochę mniejszy wifi mi się przyda do szkoły na egzaminy w szkole, nie będę musiała ściąg robić bo wszystko przecież jest w necie a w szkole mamy wifi mama nie chciała dotykowego telefonu więc sobie wzięłam
Ja też za bardzo nie lubię spać w skarpetkach, ale dziś to była siła wyższa z resztą ja nigdy nie mogłam spać w piżamach, tylko w jakiś koszulkach na krótki rękaw a ostatnio spię w piżamach z długim rękawem i w długich spodniach Chyba się starzeję

O i jak Ci się sprawują LG dotykowe? Bo ja przy przedłużeniu umowy miałam do wyboru lg kp501 ale wszyscy mówią, że lg dotykowe lipne są A teraz zaczynam trochę żałować
Stary 2010-12-01, 18:37   #4515
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
A no jakoś tak wyszło, że mnie nie było Ale się już stęskniłam a tu wizaż padł na początku pomyślałam, że jakiegoś bana zarobiłam

O jednak pracujesz, fajnie i zazdroszczę bo ja już w tym domu wariuję

Ja też za bardzo nie lubię spać w skarpetkach, ale dziś to była siła wyższa z resztą ja nigdy nie mogłam spać w piżamach, tylko w jakiś koszulkach na krótki rękaw a ostatnio spię w piżamach z długim rękawem i w długich spodniach Chyba się starzeję

O i jak Ci się sprawują LG dotykowe? Bo ja przy przedłużeniu umowy miałam do wyboru lg kp501 ale wszyscy mówią, że lg dotykowe lipne są A teraz zaczynam trochę żałować
ja też myślałam na początku że bana dostałam
a roznosisz jakieś CV? gdzie byś chciała pracować?
o nie ja bym nie zasnęła na długi rękaw i w długich spodniach
ja jestem bardzo zadowolona, tego LG już mam 2 lata prawie i nie miałam z nim problemu, nawet dwa razy utopiłam go w wannie i działa bez zarzutu
Stary 2010-12-01, 18:50   #4516
Sunsett
Zakorzenienie

Anastazja w końcu to nie wiem, czy zmieniła mi te foty czy nie Wczoraj się rozgadałyśmy i mówiła, że rozmawiała z jakimś Michałem na mój temat, pokazywała mu moje zdjęcia i stwierdzili, że są bardzo ładne i nie ma potrzeby zmiany. I że głównym problemem jest oświetlenie, że przy tej aktualnej lampie jestem zbyt blada i kolory są blade, że musi być widać mi twarz i dekolt. Mówiła, że dużo klientów mi wchodzi, ale widząc taki blady widok szybko uciekają. Jeśli chodzi o te zdjęcia, to powiedziała, że doda mi je do galerii, nie wiem do jakich galerii i czy już to zrobiła, okaże się No nic, zobaczymy jak dzisiaj mi pójdzie
Nie rozmawiałam z szefem, bo jak wspominałam pojechał po towar dzisiaj i w ogóle się z nim nie widziałam. Jutro z nim pogadam i każę mu się określić w którąś stronę, ale konkretnie i bez kręcenia.
Bardzo ładny ten Twój telefonik Ja się zastanawiałam nad dotykowym, ale jakoś nie mam przekonania Tzn nie dałabym rady pisać smsów podczas jazdy samochodem i w sumie dlatego wolałam zostać przy standardowej klawiaturze

Kinia ja też na początku myślałam, że dostałam bana
Ano pracuję, ale tylko na grudzień Ja tam pracowałam przez wakacje no i teraz popracuję jeszcze ten miesiąc , bo mają tam większy ruch przed świętami

Ja już sobie pojadłam ładnie i mniej więcej przygotowałam stanowisko pracy hihi Kupiłam w sklepie świece, bo może to ociepli mi trochę twarz, nie mam siły do tych lampek normalnie :/ Ona każe mi kombinować z oświetleniem, ale co bym nie zrobiła, to przy każdej lampce wyglądam blado, gdy świeci mi prosto w twarz :/ A tak musi świecić, bo inaczej nic nie widać:/
Stary 2010-12-01, 18:57   #4517
kiniulkaaa
Rozeznanie

Cytat:
ja też myślałam na początku że bana dostałam
a roznosisz jakieś CV? gdzie byś chciała pracować?
o nie ja bym nie zasnęła na długi rękaw i w długich spodniach
ja jestem bardzo zadowolona, tego LG już mam 2 lata prawie i nie miałam z nim problemu, nawet dwa razy utopiłam go w wannie i działa bez zarzutu

Roznoszę cv gdzie tylko można, tylko u mnie jest strasznie mało ogłoszeń wiadomo, najlepiej w biurze ale bardziej realne są jakieś sklepy już obojętnie co...

Czyli jednak lg nie są najgorsze Ja wzięłam samsunga monte i trochę jestem nim rozczarowana
Stary 2010-12-01, 20:15   #4518
Sunsett
Zakorzenienie

Co tam laseczki, jest tu kto ?

Ja siedzę już w pracy i mnie troszkę wkurzyła ta modka, tzn w sumie miała rację... Przeszedł mi brat za mną, tzn było go widać dosłownie przez ułamki sekund i to jeszcze żadnej twarzy a same plecy i wje*ała mi karę :/ Nie wiem ile, bo jeszcze się nie pojawiło w tym całym PNW , ale wku*wiłam się trochę :/
Boże czemu ja nie mam swojego pokoju, ile by mi to ułatwiło...
I jeszcze teraz zapytała, czy mogłabym popieścić się po piersiach

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-01 o 20:17
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 20:35   #4519
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Anastazja w końcu to nie wiem, czy zmieniła mi te foty czy nie Wczoraj się rozgadałyśmy i mówiła, że rozmawiała z jakimś Michałem na mój temat, pokazywała mu moje zdjęcia i stwierdzili, że są bardzo ładne i nie ma potrzeby zmiany. I że głównym problemem jest oświetlenie, że przy tej aktualnej lampie jestem zbyt blada i kolory są blade, że musi być widać mi twarz i dekolt. Mówiła, że dużo klientów mi wchodzi, ale widząc taki blady widok szybko uciekają. Jeśli chodzi o te zdjęcia, to powiedziała, że doda mi je do galerii, nie wiem do jakich galerii i czy już to zrobiła, okaże się No nic, zobaczymy jak dzisiaj mi pójdzie
Nie rozmawiałam z szefem, bo jak wspominałam pojechał po towar dzisiaj i w ogóle się z nim nie widziałam. Jutro z nim pogadam i każę mu się określić w którąś stronę, ale konkretnie i bez kręcenia.
Bardzo ładny ten Twój telefonik Ja się zastanawiałam nad dotykowym, ale jakoś nie mam przekonania Tzn nie dałabym rady pisać smsów podczas jazdy samochodem i w sumie dlatego wolałam zostać przy standardowej klawiaturze

Kinia ja też na początku myślałam, że dostałam bana
Ano pracuję, ale tylko na grudzień Ja tam pracowałam przez wakacje no i teraz popracuję jeszcze ten miesiąc , bo mają tam większy ruch przed świętami

Ja już sobie pojadłam ładnie i mniej więcej przygotowałam stanowisko pracy hihi Kupiłam w sklepie świece, bo może to ociepli mi trochę twarz, nie mam siły do tych lampek normalnie :/ Ona każe mi kombinować z oświetleniem, ale co bym nie zrobiła, to przy każdej lampce wyglądam blado, gdy świeci mi prosto w twarz :/ A tak musi świecić, bo inaczej nic nie widać:/
no to widocznie masz dobre zdjęcia, skoro tak mówią ale dobrze że dałaś też inne w razie czego zmienią
ale ja też jestem blada przy lampie i mi nic nie mówią
to niech się ten Twój szef określi bo się przejadę do niego
ja już się przyzwyczaiłam do pisania smsów ale na początku było ciężko
ja też mam zawsze lampkę na twarz skierowaną i twarz mam prawie białą a resztę normalną
Cytat:

Roznoszę cv gdzie tylko można, tylko u mnie jest strasznie mało ogłoszeń wiadomo, najlepiej w biurze ale bardziej realne są jakieś sklepy już obojętnie co...

Czyli jednak lg nie są najgorsze Ja wzięłam samsunga monte i trochę jestem nim rozczarowana
hmmm u mnie w ogóle nie ma ogłoszeń a przeglądam codziennie, wczoraj pojawiło się ogłoszenie że na pocztę potrzebują na pół etatu za 500 zł
tego samsunga monte ma moja koleżanka i narzeka na niego
Cytat:
Co tam laseczki, jest tu kto ?

Ja siedzę już w pracy i mnie troszkę wkurzyła ta modka, tzn w sumie miała rację... Przeszedł mi brat za mną, tzn było go widać dosłownie przez ułamki sekund i to jeszcze żadnej twarzy a same plecy i wje*ała mi karę :/ Nie wiem ile, bo jeszcze się nie pojawiło w tym całym PNW , ale wku*wiłam się trochę :/
Boże czemu ja nie mam swojego pokoju, ile by mi to ułatwiło...
I jeszcze teraz zapytała, czy mogłabym popieścić się po piersiach
ja jestem
ojej;/ to kiepsko że masz karę ale pewnie 10 zł nie więcej
jak popieścić się po piersiach?? haha żart i co jej napisałaś?

ja zjadłam na kolację kanapki z wędlinką sałatą i pomidorem
był u nas kolega Tż z 1,5 h i właśnie poszedł, pogadaliśmy trochę
wysprzątałam łazienkę ależ był syf aż wstyd

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 20:46   #4520
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to widocznie masz dobre zdjęcia, skoro tak mówią ale dobrze że dałaś też inne w razie czego zmienią
ale ja też jestem blada przy lampie i mi nic nie mówią
to niech się ten Twój szef określi bo się przejadę do niego
ja już się przyzwyczaiłam do pisania smsów ale na początku było ciężko
ja też mam zawsze lampkę na twarz skierowaną i twarz mam prawie białą a resztę normalną

ja jestem
ojej;/ to kiepsko że masz karę ale pewnie 10 zł nie więcej
jak popieścić się po piersiach?? haha żart i co jej napisałaś?

ja zjadłam na kolację kanapki z wędlinką sałatą i pomidorem
był u nas kolega Tż z 1,5 h i właśnie poszedł, pogadaliśmy trochę
wysprzątałam łazienkę ależ był syf aż wstyd
No skoro powiedziała że są dobre to pewnie tak jest, w końcu ona ma większe doświadczenie niż ja

Kurna to ja nie wiem, u mnie każdy moderator zwraca uwagę na to światło , a przecież nie ma innej możliwości o takiej porze roku, tylko lampka. Nie będzie mi świeciło prosto w twarz, to będę może i ciemniejsza na buzi, ale znowu wtedy będzie za ciemno :/ A jak masz włączoną lampkę, to za Tobą jest jasno, czy ciemno? U mnie reszta pokoju jest ciemna i o to też się czepiają :/

Normalnie z smsem nie ma problemu, najgorzej jest właśnie przy prowadzeniu samochodu, a ja niestety często piszę podczas jazdy

Podarowała mi tą karę, ale kazała poczytać sobie to PNW Napisałam jej, że pracuję od tygodnia i w ogóle nie wiem o co chodzi z tym PNW Pewnie dlatego mi darowała hihi

No żart tygodnia Zapytała, czy mogłabym popieścić się po piersiach , to napisałam, że nie mogłabym i nic więcej nie pisała na ten temat

Znowu wiosennie u Ciebie na kolacji
Ja też wczoraj wzięłam się za sprzątanie, wysprzątałam swój pokój i właśnie łazienkę Syf był okrutny, a wiedziałam, że jak zacznę pracę, to nie będzie już czasu i dlatego wczoraj sobie wszystko zrobiłam

Dzisiaj nawet jest ruch, co chwilkę ktoś wchodzi
Stary 2010-12-01, 20:58   #4521
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
No skoro powiedziała że są dobre to pewnie tak jest, w końcu ona ma większe doświadczenie niż ja

Kurna to ja nie wiem, u mnie każdy moderator zwraca uwagę na to światło , a przecież nie ma innej możliwości o takiej porze roku, tylko lampka. Nie będzie mi świeciło prosto w twarz, to będę może i ciemniejsza na buzi, ale znowu wtedy będzie za ciemno :/ A jak masz włączoną lampkę, to za Tobą jest jasno, czy ciemno? U mnie reszta pokoju jest ciemna i o to też się czepiają :/

Normalnie z smsem nie ma problemu, najgorzej jest właśnie przy prowadzeniu samochodu, a ja niestety często piszę podczas jazdy

Podarowała mi tą karę, ale kazała poczytać sobie to PNW Napisałam jej, że pracuję od tygodnia i w ogóle nie wiem o co chodzi z tym PNW Pewnie dlatego mi darowała hihi

No żart tygodnia Zapytała, czy mogłabym popieścić się po piersiach , to napisałam, że nie mogłabym i nic więcej nie pisała na ten temat

Znowu wiosennie u Ciebie na kolacji
Ja też wczoraj wzięłam się za sprzątanie, wysprzątałam swój pokój i właśnie łazienkę Syf był okrutny, a wiedziałam, że jak zacznę pracę, to nie będzie już czasu i dlatego wczoraj sobie wszystko zrobiłam

Dzisiaj nawet jest ruch, co chwilkę ktoś wchodzi
no dokładnie, ona ma większe doświadczenie
wiesz co u mnie nie ma z tyłu co być ciemno bo ja mam sofę przy ścianie, zarówno w domu jak i u rodziców więc nie ma takiej oddali czy coś, normalnie świeci na mnie lampka i na ścianie jest mój cień jak siedzę ale wszystko widać
ja piszę tylko jak chodzę bo nie prowadzę, jeszcze!
no to fajnie że podarowała Ci karę pewnie to groszowe sprawy by były ale zawsze te 10 zł jesteś do przodu
aha myślałam że jeszcze coś dyskutowała na ten temat
ja jutro biorę się za kuchnię po pracy bo też jest zasyfiona, przydałoby się szafki też posprzątać w środku i umyć lodówkę
no to elegancko że jest ruch
Stary 2010-12-01, 21:05   #4522
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

hej

kinia-mam nadzieje ze juz niedlugo znajdziesz jakas prace bo ile mozna w domu siedzie

anastazja-ale sliczny ten telefonik jak bede wymieniac to tez sobie wezme takie cacuszko

sunsett-a moze sprobujesz kupic w sklepie czerwona albo pomaranczowa zarowke? moze to cos pomoze

zrabala mi sie klawiatura i musze pisac na ekranowej;/ a to tak dlugo idzie

bylam wczoraj na imprezie andrzejkowejwybawilam sie ze hoho rozdalam numer telefonu i teraz mam problem ktory to ktory
najlepiej jeden,tancymy sobie i on nagle'ale ty masz gorace posladki,plone!' jak to powiedzial to prawie polozylam sie ze smiechu ale fajny byl,taki ciasteczkowy

jak dobrze ze juz wizaz dziala bo *******ca dostawalam

jutro mam wolne bo wykladowca chory mialam isc na siate ale beda tam tacy chlopacy co wczoraj z nimi szalalam,dlatego wole sie ukrywac
Stary 2010-12-01, 21:15   #4523
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie, ona ma większe doświadczenie
wiesz co u mnie nie ma z tyłu co być ciemno bo ja mam sofę przy ścianie, zarówno w domu jak i u rodziców więc nie ma takiej oddali czy coś, normalnie świeci na mnie lampka i na ścianie jest mój cień jak siedzę ale wszystko widać
ja piszę tylko jak chodzę bo nie prowadzę, jeszcze!
no to fajnie że podarowała Ci karę pewnie to groszowe sprawy by były ale zawsze te 10 zł jesteś do przodu
aha myślałam że jeszcze coś dyskutowała na ten temat
ja jutro biorę się za kuchnię po pracy bo też jest zasyfiona, przydałoby się szafki też posprzątać w środku i umyć lodówkę
no to elegancko że jest ruch
A widzisz... No a u mnie się czepiają o to, że moje tło jest ciemne a nie rozumiem, co to ma do rzeczy, bo to przecież ja mam być widoczna, a nie mój pokój

No właśnie, jeszcze Najwyżej zmienisz telefon

Drugi raz sku*wysyn mi przeszedł i teraz już pewnie dostanę tą karę A mówiłam, żeby nie łaził ...

Nie nie, ogólnie fajna ta moderatorka dzisiaj mi się trafiła Tylko właśnie zdenerwowała mnie kolejny raz, bo kazała mi robić show :/ To mówię, że ja nie robię żadnego show, że na samym początku mówiłam, że się nie rozbieram, to kazała mi się obkręcić

Ogólnie ciężko dzisiaj jest, tzn poniekąd dobrze bo cały czas ktoś pisze, ale wstawałam dzisiaj już chyba z 15 razy i non stop każe mi coś robić , a jeszcze nie jestem sama w pokoju i trochę młyn się robi. Na następny raz chyba się w wc zamknę heh

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
sunsett-a moze sprobujesz kupic w sklepie czerwona albo pomaranczowa zarowke? moze to cos pomoze

bylam wczoraj na imprezie andrzejkowejwybawilam sie ze hoho rozdalam numer telefonu i teraz mam problem ktory to ktory
najlepiej jeden,tancymy sobie i on nagle'ale ty masz gorace posladki,plone!' jak to powiedzial to prawie polozylam sie ze smiechu ale fajny byl,taki ciasteczkowy

jutro mam wolne bo wykladowca chory mialam isc na siate ale beda tam tacy chlopacy co wczoraj z nimi szalalam,dlatego wole sie ukrywac
Hmm no jest to pomysł, ale obawiam się, że wtedy mogłoby być znowu dla nich za ciemno Nie dogodzi...

O kurde na ekranowej schodzi wieki , także szybciutko kupuj nową klawiaturkę

O proszę, czyli jednak andrzejki zaliczyłaś I bardzo dobrze
To Ci kolega pięknie posłodził, a Ty sobie chciałaś implanty w tyłek wstawiać Jak widać robią wrażenie, więc nie ma co myśleć o implantach
A co to za koleś był tak w ogóle ?

HAha nie Ty jedna dostawałaś pie*dolca

Moralniak ?! Haha biedulka
W ogóle to widzę, że humorek już wrócił do normy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-01, 21:23   #4524
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz... No a u mnie się czepiają o to, że moje tło jest ciemne a nie rozumiem, co to ma do rzeczy, bo to przecież ja mam być widoczna, a nie mój pokój

Drugi raz sku*wysyn mi przeszedł i teraz już pewnie dostanę tą karę A mówiłam, żeby nie łaził ...

Nie nie, ogólnie fajna ta moderatorka dzisiaj mi się trafiła Tylko właśnie zdenerwowała mnie kolejny raz, bo kazała mi robić show :/ To mówię, że ja nie robię żadnego show, że na samym początku mówiłam, że się nie rozbieram, to kazała mi się obkręcić

Ogólnie ciężko dzisiaj jest, tzn poniekąd dobrze bo cały czas ktoś pisze, ale wstawałam dzisiaj już chyba z 15 razy i non stop każe mi coś robić , a jeszcze nie jestem sama w pokoju i trochę młyn się robi. Na następny raz chyba się w wc zamknę heh

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Hmm no jest to pomysł, ale obawiam się, że wtedy mogłoby być znowu dla nich za ciemno Nie dogodzi...

To Ci kolega pięknie posłodził, a Ty sobie chciałaś implanty w tyłek wstawiać Jak widać robią wrażenie, więc nie ma co myśleć o implantach

mysle ze na pomaranczowej wszystko bedzie normalnie widac musisz sprobowac

tzn klawiatura jest dobra ale chyba cos w ustawieniach poszlo,bawilam sie tym ale nic nie dalo

nadal chce dobrze dupa ruszalam,bo kazdy podchodzil i mowil zem goraca

takibjeden,20 lat,blondyn tanczylam sobie i kolega poszedl do lazienki,a ten siedzial i wstal i mnie przechwycil

moze nie moralniak,ale jeden sie rozbieral przy mnie kolorowo bylo

no wrocil naszczescie
Stary 2010-12-01, 21:28   #4525
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
mysle ze na pomaranczowej wszystko bedzie normalnie widac musisz sprobowac

tzn klawiatura jest dobra ale chyba cos w ustawieniach poszlo,bawilam sie tym ale nic nie dalo

nadal chce dobrze dupa ruszalam,bo kazdy podchodzil i mowil zem goraca

takibjeden,20 lat,blondyn tanczylam sobie i kolega poszedl do lazienki,a ten siedzial i wstal i mnie przechwycil

moze nie moralniak,ale jeden sie rozbieral przy mnie kolorowo bylo

no wrocil naszczescie
No spróbuję, taka żarówka zapewne kosztuje niewiele, więc nic nie szkodzi spróbować

O kurcze, to może zawołaj po prostu kogoś kompetentnego, żeby coś Ci poszperał w tych ustawieniach

Hahah no to widzę, że dobre rwanie było

A co się dzieje z Twoim kolegą tym którego zdjęcia widziałam ? Odzywa się cuś ?

O matko, jak to się rozbierał ? Ładnie musiałaś ich tam rozpalić

No to bardzo dobrze, czas najwyższy

W ogóle to się Wam pochwalę, że zostało mi w portfelu jakieś 2 zł Miałam pisać do tych czatów z prośbą o zaliczkę, ale jednak wolałabym uniknąć tego i poczekać na normalny przelew. Może w poniedziałek rodziciele coś mnie poratują, w każdym razie czeka mnie zaje*isty weekend z taką gotówką pod ręką się urządziłam

A na domiar złego odłożyłam sobie u koleżanki w sklepie dwie sukienki, jedna za 150 zł , a druga za 70 Ta za 150 jest zaje*ista, z takiego materiału imitującego skórę i z takimi zakładkami od góry do dołu, leży tak bosko, że jak ją założyłam to od razu się zakochałam

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-12-01 o 21:33
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 21:37   #4526
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No spróbuję, taka żarówka zapewne kosztuje niewiele, więc nic nie szkodzi spróbować

O kurcze, to może zawołaj po prostu kogoś kompetentnego, żeby coś Ci poszperał w tych ustawieniach

no dokladnie,a noz pomoze

chyba tak zrobie,bo nie wyrabiam na tej ekranowej

no rwanie takie lekkie bylo,miescilo sie w granicach normy

a odzywa sie,teraz coram mniej ale fadamy sobie

no normalnie,bo byly konkursy i on wygral koszulke i mowimy mu zeby zalozyl,ale myslalysmy ze zalozy na swoja a ten sie rozebral

okres chbya sie zbliza bo jestem jak worek bez dna
Stary 2010-12-01, 21:38   #4527
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
hej

kinia-mam nadzieje ze juz niedlugo znajdziesz jakas prace bo ile mozna w domu siedzie

anastazja-ale sliczny ten telefonikjak bede wymieniac to tez sobie wezme takie cacuszko

najlepiej jeden,tancymy sobie i on nagle'ale ty masz gorace posladki,plone!' jak to powiedzial to prawie polozylam sie ze smiechuale fajny byl,taki ciasteczkowy

telefon jest super
no to świetnie że jednak zaliczyłaś andrzejki to ładnie dupcią bujałaś że aż wokół parzyła
każdy dostawał pie.dolca
ale masz dobrze że masz wolne
nie ma co się ukrywać tylko trzeba pogłębiać znajomości
Cytat:

też nie wiem o co im chodzi bo przecież kogo to obchodzi jaki masz pokój, ważne że Ciebie widać
no to kiepsko że tak Ci przechodzi za plecami;/
może to że każą robić show to po prostu określają to żeby się pokazać czy coś
ja też zawsze się nawstaję
w ogóle ostatnio miałam trzech klientów co chcieli moje nogi zobaczyć i chyba z 15 min stałam na sofie
Stary 2010-12-01, 21:41   #4528
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

o kurde,ty burzuju z 2 zl swiat stoi przed Toba otworem

musi byc cudowna kup konieczie!

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
telefon jest super
no to świetnie że jednak zaliczyłaś andrzejki to ładnie dupcią bujałaś że aż wokół parzyła
każdy dostawał pie.dolca
ale masz dobrze że masz wolne
nie ma co się ukrywać tylko trzeba pogłębiać znajomości

też nie wiem o co im chodzi bo przecież kogo to obchodzi jaki masz pokój, ważne że Ciebie widać
w ogóle ostatnio miałam trzech klientów co chcieli moje nogi zobaczyć i chyba z 15 min stałam na sofie
oj krecilam bo fajne piosenki lecially

na te znajomoasci mam jeszcze czas

to sie nastalas nie ma co
Stary 2010-12-01, 21:43   #4529
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle to się Wam pochwalę, że zostało mi w portfelu jakieś 2 zł Miałam pisać do tych czatów z prośbą o zaliczkę, ale jednak wolałabym uniknąć tego i poczekać na normalny przelew. Może w poniedziałek rodziciele coś mnie poratują, w każdym razie czeka mnie zaje*isty weekend z taką gotówką pod ręką się urządziłam

A na domiar złego odłożyłam sobie u koleżanki w sklepie dwie sukienki, jedna za 150 zł , a druga za 70 Ta za 150 jest zaje*ista, z takiego materiału imitującego skórę i z takimi zakładkami od góry do dołu, leży tak bosko, że jak ją założyłam to od razu się zakochałam
Nadziejka ma rację, spróbuj z tą żarówką, może akurat będzie dobrze
ja mam nie wiele więcej kasy ale to fakt, nieźle się załatwiłaś przed weekendem ja wybieram się tylko do szkoły, ale na to też potrzebuję trochę kasy
kurcze drogie te sukienki, ja w sukienkach nie chodzę tylko wesela i inne uroczystości ale jak takie boskie to bierz tymbardziej że lubisz chodzić w kieckach
Stary 2010-12-01, 21:52   #4530
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no dokladnie,a noz pomoze

chyba tak zrobie,bo nie wyrabiam na tej ekranowej

no rwanie takie lekkie bylo,miescilo sie w granicach normy

a odzywa sie,teraz coram mniej ale fadamy sobie

no normalnie,bo byly konkursy i on wygral koszulke i mowimy mu zeby zalozyl,ale myslalysmy ze zalozy na swoja a ten sie rozebral

okres chbya sie zbliza bo jestem jak worek bez dna
No ja w ogóle się dziwię się, że dajesz radę cokolwiek pisać na tej ekranowej, ja kiedyś próbowałam i dla mnie to jest masakra

E no to kiepsko, pod te urodziny to mogłaś sobie pozwolić na małe przeholowanie hehe

Hmm a dlaczego coraz mniej ?

A miał co pokazać chociaż ?

Ja też byłam worem ostatnimi czasy, ale okres już nadszedł tzn chyba Wczoraj odkryłam, że niby dostałam okres, tzn coś mi tam przy sikaniu pociekło ... No i cały dzień dzisiejszy chodziłam z wkładką , a tu nic Nigdy tak nie miałam ,bo jak już zaczynał mi się okres, to już był... Teraz koło 18 znowu odkryłam , że coś tam jest, a aktualnie mnie jakby pobolewa brzuch, więc mam nadzieję, że to faktycznie okres, bo dziwna akcja, nigdy tak nie miałam
Cytat:
No szedł po psa, a mówiłam mu , żeby jej nie brał On w ogóle nie wie o co chodzi w tej mojej pracy, ani co ja robię na komputerze, więc pewnie nie zdawał sobie sprawy z tego... Kurde jak ja bym chciała mieć własny kąt , wtedy spokojnie bym sobie mogłam pracować , a tak to nie ma się gdzie podziać

Nie wiem właśnie , ale mogłaby wyrażać się jaśniej, bo za każdym razem jest inny moderator i skąd my mamy się pokapować o co chodzi

Haha ja takiego życzenia jeszcze nigdy nie miałam , chciał tylko pupę moją zobaczyć , ale od razu napisałam do tej modki "nie nie " , wiec kazała mi się obrócić tylko

Kurde dziewczyny jestem w szoku, od dwóch godzin nie robię nic poza uśmiechaniem się, non stop ktoś pisze Patrzyłam na siódemkach i nie zmienili mi zdjęć, czyli nadal na stare zdjęcia tak piszą zboczki

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości