|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -czesc III
Lolka jest kundelkiem ale raczej takim małym-średnim. Waży 8kg.
#4502 |
Zakorzenienie
|
Jak chodzi to kapie krew, jak leży to widać na legowisku
![]() Zobaczysz na pewno ![]() A szelek nie kupuj jeszzce jak pisałam wyżej, zmężnieje ![]() Małym kundelkiem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2010-11-08 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Rozeznanie
|
ifrit dziękuję!
![]() ![]()
będę mamą... ![]() 08.11.2012 - czekamy na nasze maleństwo ![]() Edytowane przez kochaneczka Czas edycji: 2010-11-08 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tej maski w Rossie nie widziałam, ale w osiedlowych drogeriach poszukaj, kiedyś widziałam w budce osiedlowej, a zamówiłam ją przez allegro ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ch.html&next=1 To ta w różowym opakowaniu ![]() A ten kolor super Ci wyszedł ![]() ![]() Jest jasno i chłodno, a chyba tego chciałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
![]() Moja Sis już nie mieszka z nami od około 7 lat. Miała czarną pudelke, ale na raka odeszła. Już rok będzie jak jej nie ma. Mówiła, że taki biały pudelek jej się marzy, myślałam, ze może zarezerwuję u Ciebie i zrobie jej suprajs ![]() ![]() ![]() ![]() Niech psiaczki rosną zdrowe ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W zasadzie i tak miałam w planach położyć na odrost farbke z wodą 12%, tylko co z resztą? Zostawić jak jest? Miałam zdjęcia powklejać, ale już było ciemno jak wstałam po nocce ![]() ![]() A TŻ się przyzwyczai, może już w głebi myśli sobie, że dokonałaś dobrego wyboru, ale czasami faceci nie chcą się przyznawać do takich rzeczy. Zobaczysz, jeszcze wymięknie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Nie mów tylko, że sama ją sobie robiłaś? ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() Ale najważniejsze, że zadowolona jesteś ![]() A jak wyszło? Chłodno? Bez rudego połysku? Wyrobiłaś się z nakładaniem? Bardziej jesteś zadowolona teraz, czy po Excellence? Czekam na zdjęcia obowiązkowo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja to bym chciała w sobote już być zrobiona, ale z moim niezdecydowaniem nie wiem jak to będzie ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() Ja też robiłam Matrixem, poziom 9 i jaśniutko mi wyszło. Chociaż odrost musiałam wcześniej rozjaśnić. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki
![]() wstałam rano i Was poczytałam, bo wczoraj caaaały dzien na uczelni-od 10 do 19 masakra ![]() Adzi-pokazuj włoski!!! ![]() ![]() ![]() Kochaneczka - braaawo ![]() ![]() ![]() ![]() mysia - przepiekna plecionka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() enchanted- kupiłam tę odżywkę marionu do blondu, którą polecałas ![]() ![]() tak na marginesie, to używam od jakiegos czasu szamponu ISANY z olejkiem z babassu, w duecie z odżywką i polecam ![]() ![]() Agatau - jak tam zestaw HAIR BALL się spisuje? polecasz czy raczej bez szału? co do tabletek, to ja brałam 2 lata yasminelle..co jak co ale zarzucić im nic nie mogłam ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, jakie macie plany na długi weekend? ![]() ![]() edit: bencowa - ja robiłam syoss średni blond !! ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2010-11-09 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no mam, ale Ty jesteś wyższa ![]() Ja natomiast mam całkiem duża mase mięśniową, głównie nogi i brzuch, bo to przez jazdę na rowerze pod dużym obciązeniem w warunkach terenowych na dużych odcinkach. Niestety sezon rowerowy dobiega konca i moją kondycję szlag trafi. Tłuszcyku nie mam duzo, ale to co mam chetnie zrzucę ![]() Cytat:
![]() ![]() ale fakt wyglądają całkiem zdrowo ![]() Cytat:
![]() ![]() bedę miała podobne, czyli.. niedowagę ![]() Cytat:
a wage mas zmalutką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() za bardzo nie, ale tak żeby spodnie nie cisneły. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- infatuated, dobry pomysł z tym kłosem z grzywki! kurcze.. musze spróbowac! tylko jeszcz ekrótka mam ta grzywke, nie wiem czy mi się uda. dziekuję za komplementy ![]() -- dziewczyny, ja biorę Yasmin. Po yasminelli nie miałam zatrzymanego jajeczkowania !! monitorowałam sie, bo normalnie czułam owulacje - bolał mnie jajnik a i śluz był taki jak w zwykłym cyklu ![]() ale za rok chce odstawic i postarac sie o drugiego dzidziusia.
![]() |
#4512 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Przyczajenie
|
Mysia dzięki za wszystkie wskazówki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
pysiu, ja rok temu przechodizłam to, co Ty teraz przechodzisz, tylko wsyztsko robiłam sama i zamiast rozjaśniaczem, dekoloryzowałam włosy. Musiałam przejśc przez etap rudości, a teraz sie okazuje, ze w tym rudawym, cieplejszym było mi lepiej niz popielatym
![]() dziękuje, ze Ci się podobaja ![]() o włosy dbam metodą CG, bo mam naturalnie falujące włosy, a wiec z natury suche i wymagające. Unikam silikonów, pieczołowicie dobieram maski i balsamy. Po dekoloryzacji moje włosy ratował biovax, przy którym zostałam do dziś. Fantastyczny jest tez absolut repair, bez ktorego nie potrafie już życ ![]() ![]() mysle, ze jak połozysz teraz 9, to bedziesz zadowolona, nie bedzie to kolor docelowy, ale wyrównasz trochę odcien, nadasz im blasku, zlikwidujesz odrost. Potem bedziesz gasic i na pewno Ci się uda. Czasem jest trudniej, czasem łatwiej, bo róznie się włosy poddają, ale w koncu każdej się udaje ![]()
#4515 |
Rozeznanie
|
właśnie jeszcze próbuje, bo odkąd biorę go jedząc śniadanie to było w porządku, tylko wczoraj ta głowa mnie bolała, więc pocieszam sie i zwalam wine na pogode
![]() _eNchaNted_ no to kawał drogi ![]() ![]() ![]() ![]() bunny wiem, że zawracam Ci głowe ![]() ![]() ![]() edit: zapomniałam dodać, że wczoraj w netto dojrzałam szampony ziołowe, z brzozy, pokrzywy, rumianku i jeszcze jakiś za jedyne 2,99 ![]() ![]() i jeszcze jedno, wczoraj spryskałam sobie włosy wodą żeby były lekko wilgotne, zrobiłam koka prawie na czubku głowy i połozyłam się spać z nadzieją, że rano będe miała fajne fale... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulcia666 Czas edycji: 2010-11-09 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zadomowienie
|
Ufff w końcu udało mi się nadrobić zaległości
![]() Dziewczyny piękne te wasze nowe kolorki ![]() ![]() ![]() Paulcia a twoje pieski cudne ![]() ![]() A wiecie co ja kupiłam sobie Loreal P01 i stoi na półce już od piątku i tak mnie kusi ale planuje farbowanie jutro albo w czwartek, jestem ciekawa czy mi wyjdzie i jak z moim odrostem ![]() milusiaam a mnie zaciekawiła ta fryzura, bardzo podoba mi się rozwiązanie z tym warkoczem, tylko zastanawia mnie czy z drugiej strony też ma włosy spiete czy tylko z jednej ![]()
#4517 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale kusicie tymi swoimi farbowaniami... ja mam ponad 1cm... odrostu i chyba bede robić XXL-ką ale zastanawiam się bo w grudniu jak zrobie to na sylwestra nie bede musiała już nic robić... tylko czy ja dam rade przetrzymać z tym odrostem tyle... uff..
#4518 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do tej farby używałam jej dwa razy, za pierwszym razem kiedy z ciemnego brązu zachciało mi sie blondu- rozjaśniła mi wtedy bardzo mocno, bo do takiego żółtawego blondu, natomiast drugim razem kiedy miałam już blond pasemka,a reszta w kolorze ciemnego blondu to nie zrobiła mi zupełnie nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
A ja po Vitapilu nie mam na razie skutków ubocznych
![]() Kotka farbuj ![]() ![]() paulcia Ty chcesz rozajsniaczem a na to farbę? Nie wiem czy nie zniszczysz włosów za mocno? I tak chyba masz dość jasne? |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że nie wyjdzie mi nic dziwnego ![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
kotka, farbuj farbuj, ostatnia sznasa, żeby przed sylwkiem jeszcze potem poprawic czy przed swiętami. Dlatego ja, choć mam mega cykora, bede farbowac w piątek, bo jeszcze bedzie szansa na ratunek
![]() paulcia, głowa może boleć z różnych przyczyn :P jak Cię bedzie codziennie bolec, to bedzie vitapil, ale jeden raz, to nie ![]() ![]()
#4522 |
Zadomowienie
|
Któraś z Was pisała, że bierze biotynę, ale niestety nie pamiętam która
![]() Ale mam takie pytanie jaką bierzecie? Bo ja sobie ostatnio kupiłam ale pani w aptece dała mi za 40zł a jestem ciekawa czy jest coś taniej ![]()
#4523 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A propo warkoczy MYSIA sama zrobilas sobie tego dobieranca ![]() ja nawet sama nie umiem zwykłego warkocza zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() mysia dzisiaj jest ok, bynajmniej narazie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() tak sobie patrze o czym tu dzis dyskutujecie ![]()
![]() |
#4527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
milusiam, sama, dlatego jest z błedem, bo robiłam tak z doskoku bez lusterka czy coś, tylko przed monitorem, bo mnie naszło, jak zobaczyłam gdzieś fajną fryzurke z warkoczem
![]() pysiu, wyrzuć prostownice! rozjasnianie+dekoloryzacj a+farbowanie+ prostownica = koniec świata! masz kręcone włosy? falowane? dlatego prostujesz? na zniszczonych włosach żadna farba blond ładnie nie złapie, musisz się z nimi teraz obchodzic jak z jajkiem. Jak musisz prostowac, to prostuj na grubej szczotce po uprzednim napsikaniu czy posmarowaniu czyms termoochronnym. nie kazdy ma ochote sam eksperymentowac. ja tak zrobiłam, bo 2 rayz dekoloryzowałm wczesniej w moim zyciu i zawsze efekt był opłakany, tylko dlatego stwierdziłam, ze wole to sobie zrobic sama.
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4530 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.