Zamojskie panny młode :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-03-08, 08:12   #4501
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Zamojskie panny młode :)

Poszukajcie fotografów/kamerzystów spoza Zamościa, podobno wychodzi taniej, a jakościowo podobnie już od dwóch znajomych par to słyszałam, ściągają foto nawet z Wrocławia (nie płacą za dojazd) i wychodzi taniej niż nasi zamojscy top fotografowie.

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2017-03-08 o 18:08
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-08, 18:05   #4502
KyriaKe7
Raczkowanie

a może wiecie jaki zespół ma wolny termin 16.09.2017??
zaczynam szukanie
KyriaKe7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-08, 18:08   #4503
visionAM
Zakorzenienie

To trochę późno jak na szukanie zespołu, możesz mieć problem.
Stary 2017-03-08, 18:39   #4504
kici_kicia
Przyczajenie

hejka, czy możecie polecić jakiegoś instruktora nauki tańca? znacie kogoś poza Mykami, kto zajmuje się przygotowaniem pierwszego tańca i ogólnie nauką podstawowych kroków tańca towarzyskiego?
kici_kicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-08, 19:10   #4505
zakrec_ona5
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KyriaKe7 Pokaż wiadomość
zaczynam szukanie
Potwierdzam, może być ciężko ;/ my zamawialiśmy Texas w czerwcu 2016 na ten sam termin
Sprawdź zespół Heaven, Pryzmat, Nolimit, może akurat jeszcze mają wolny termin

A z ciekawości, gdzie macie ślub i wesele?
zakrec_ona5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-08, 21:20   #4506
oloola
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kici_kicia Pokaż wiadomość
hejka, czy możecie polecić jakiegoś instruktora nauki tańca? znacie kogoś poza Mykami, kto zajmuje się przygotowaniem pierwszego tańca i ogólnie nauką podstawowych kroków tańca towarzyskiego?

również szukam!!
oloola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-09, 07:37   #4507
Fruzia_08
Przyczajenie

Może to nie to samo co nauka z instruktorem, ale są dostępne kursy online, np. http://dancebook.pl.
Fruzia_08 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-09, 07:43   #4508
KyriaKe7
Raczkowanie

może się uda jak ustaliliśmy parę dni temu datę, mam plan dzisiaj szukać zespołu np w Biłgoraju bo wydaje mi się że cenowo będą mieli lepszą ofertę.
kościół jeszcze nie wiemy, ale w Zamościu
sala remiza pod Zamościem
kwiaty i dekorację robię sama
Stary 2017-03-09, 11:21   #4509
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
może się uda jak ustaliliśmy parę dni temu datę, mam plan dzisiaj szukać zespołu np w Biłgoraju bo wydaje mi się że cenowo będą mieli lepszą ofertę.
kościół jeszcze nie wiemy, ale w Zamościu
sala remiza pod Zamościem
kwiaty i dekorację robię sama
Ja polecam zespol arto. Sa spoza zamoscia, stawka rozsadna. okolo 3500zl. Ale nie wiem jak z miejscami. Ja podpisalam z nimi umowe na sierpien 2018 i juz niewiele wolnych terminow mieli. Spytac zawsze warto

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
katie20188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-09, 14:33   #4510
panna__mloda
Przyczajenie

Cytat:
zaczynam szukanie
Rozpoczęłam poszukiwania w styczniu 2017, mój ślub odbędzie się 23.09.2017. Okazało się, że to nie jest takie proste Mieliśmy trochę szczęścia, bo akurat zarezerwowaliśmy ostatni wolny termin jaki miał nasz zespół Jeżeli chodzi o zespoły, które są najbardziej polecane, to raczej nie ma szans. Jednakże warto próbować, bo może ktoś zrezygnuje. Jakiś czas temu otrzymałam maila, że zespół Pryzmat ma wolny termin 23.09.2017 (może komuś się przyda), akurat zwolniło się miejsce. Natomiast należy zweryfikować czy jest to nadal aktualne
panna__mloda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-11, 18:43   #4511
zaneta032
Raczkowanie

Dziewczyny a czym jedziecie do ślubu? Wynajmujecie? Jedziecie swoim?
zaneta032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-11, 18:50   #4512
girlandzia
:)

Cytat:
Napisane przez zaneta032 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czym jedziecie do ślubu? Wynajmujecie? Jedziecie swoim?
My wynajmujemy

girlandzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-11, 19:23   #4513
zaneta032
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
My wynajmujemy

Mogę wiedzieć co i skąd ?
zaneta032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-11, 19:26   #4514
girlandzia

Cytat:
Napisane przez zaneta032 Pokaż wiadomość
Mogę wiedzieć co i skąd ?
Odpisałam na priv
Stary 2017-03-11, 22:23   #4515
Onaxx94
Przyczajenie

Moja data to sierpień 2018. Jeśli chodzi o rezerwacje zaczęliśmy w lutym tego roku i praktycznie z każdą rzeczą byl jakiś problem

Sala Natura Krasnobród - dziwię się ze tak mało poleceń jest na tym forum, bo miejsce rewelacyjne z pysznym jedzeniem kamerzta Łukasz Łys - po spotkaniu z nim nie mamy żadnych obaw , naprawdę pełna profeska natomiast jeśli chodzi o muzykę to wybraliśmy duet dj + wodzirej z okolic Warszawy oprocz oprawy muzycznej zadbają o dekoracje sali światłem

Edytowane przez Onaxx94
Czas edycji: 2017-03-14 o 07:38
Onaxx94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-12, 08:28   #4516
girlandzia

Cytat:
Napisane przez Onaxx94 Pokaż wiadomość
W poprzednim roku byłam tam na weselu jedzenie dobre , sala ładna, ogólne wrażenie na 4+

Moja data to sierpień 2018. Jeśli chodzi o rezerwacje zaczęliśmy w lutym tego roku i praktycznie z każdą rzeczą byl jakiś problem

Sala Natura Krasnobród - dziwię się ze tak mało poleceń jest na tym forum, bo miejsce rewelacyjne z pysznym jedzeniem kamerzta Łukasz Łys - po sootkaniu z nim nie mamy żadnych obaw , naprawdę pełna profeska natomiast jeśli chodzi o muzykę to wybraliśmy duet dj + wodzirej z okolic Warszawy oprocz oprawy muzycznej zadbają o dekoracje sali światłem
Czyżby DJ Madden?

Stary 2017-03-12, 09:17   #4517
kici_kicia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez oloola Pokaż wiadomość
również szukam!!
juz sobie znalalam, jesli ktos jeszcze chcialby skorzystac i nauczyc sie tanczyc, to polecam Martynę Zbiegień, przemila dziewczyna, az nie moge sie doczekac lekcji tanca z nia
kici_kicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-12, 09:56   #4518
KyriaKe7
Raczkowanie

nie jest źle z zespołami, na wysłanych ok 30 pytań o 16.09.2017 4 zespoły mają wolne ale ceny też różne. Jakie Wy macie zespoły może akurat Wasz z polecenia ma wolny termin?
Stary 2017-03-12, 12:32   #4519
rainbow7
Przyczajenie

Dziewczyny, macie może kontakt do zespołu Vexel? Sporo było tutaj dobrych opinii o tym zespole, a w internecie o nich niestety niewiele Chyba nie mają strony internetowej.
rainbow7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-12, 17:51   #4520
KyriaKe7
Raczkowanie

Niestety nie słyszałam o tym zespole, z jakiej miejscowości są?
Stary 2017-03-14, 07:17   #4521
aniorka89
Raczkowanie

Właśnie przymierzamy się do zamówienia obrączek. Bierzemy pod uwagę trzech jubilerów - Godziszewski, Królikowski i Koska. Przeczytałam sporo negatywnych komentarzy dot. Godziszewskich, P. Królikowski ma trochę wyższą cenę za wykonanie obrączek od pozostałych, natomiast o P. Koska nie znalazłam żadnych opinii. Czy któraś z Was w ostatnim czasie korzystała z usług w/w?
aniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-14, 07:32   #4522
Onaxx94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Czyżby DJ Madden?

Nie Znam ten duet, są świetni ale tego dnia byli zajęci
po za tym zaproponowali zbyt wysoką cenę.
Stary 2017-03-14, 08:04   #4523
girlandzia

Cytat:
Napisane przez Onaxx94 Pokaż wiadomość
Nie Znam ten duet, są świetni ale tego dnia byli zajęci
po za tym zaproponowali zbyt wysoką cenę.
Tak w sumie później pomyślałam, że te okolice Warszawy się nie zgadzają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-14, 08:16   #4524
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniorka89 Pokaż wiadomość
Właśnie przymierzamy się do zamówienia obrączek. Bierzemy pod uwagę trzech jubilerów - Godziszewski, Królikowski i Koska. Przeczytałam sporo negatywnych komentarzy dot. Godziszewskich, P. Królikowski ma trochę wyższą cenę za wykonanie obrączek od pozostałych, natomiast o P. Koska nie znalazłam żadnych opinii. Czy któraś z Was w ostatnim czasie korzystała z usług w/w?
Mam dwa pierscionki od niego i lancuszek. Solidna robota. Piescionki nie krzywia sie, lancuszek nie przeciera. Moge polecic w 100%. Jednak p. Koska coraz mniej robi sam, jak wiekszosc jubilerow jakas czesc towaru kupuje od producentów. Jesli zalezy wam na robionych obraczkach polecam pania jubiler, ktora nie sprzedaje zlota tylko robi na zamowienie. Jej zaklad znajduje sie przy tygodniku zamojskim. Mojej siostrze powiekszala pierscionek z brylantami o 2, rozmiary i wyszlo super. Nie widac ze byl przerabiany a dodam.ze nik inny w zamosciu nie chcial sie tego podjac.
Co do godziszewskich to tez nie polecam. Kiedys mieli o wiele lepsze zloto. Ostatnio jakos spadla. Mama dostala bransoletke wlasnie z ich salonu. Zapiecie popsulo sie po jakims czasie i wlasnie po wizycie u p. Koski dowiedziala sie ze bransoletka jest zlota ale zapiecie jedynie pozlacane.
Krolikowski ma zloto bardzo ladne i dobrej jakosci. Jednak to prawda ze ma duza przebitke na gramie...

Edytowane przez katie20188
Czas edycji: 2017-03-14 o 08:26
Stary 2017-03-14, 10:17   #4525
Vira250
Przyczajenie

Witajcie!
Od dłuższego czasu przeglądam to forum i znalazłam tu kilka ciekawych informacji

Co do jubilera - rozważaliśmy panów Królikowskiego oraz Kostkę i wybór padł na pierwszego. Nie zgodzę się, że ma przebitkę na złocie, gdyż zaproponował nam najlepszą cenę, a odwiedziliśmy 7 różnych jubilerów. Za identyczne obrączki w innych salonach trzeba było zapłacić minimum 600zł więcej, w yes przebitka sięgała prawie 2 tys... Pan Kostka niestety zawiódł moje zaufanie - mam od niego pierścionek (dostałam), który jest za duży i obiecał, że jeżeli rozmiar nie będzie pasował, to zmniejszy bezpłatnie. Oczywiście, gdy zjawiłam się u niego kategorycznie odmówił i powiedział że to moje wymysły że palce spuchnął i nie będę mogła włożyć (dodam, że za duży ponad rozmiar). Później przy poszukiwaniu jubilera, który zrobi nam obrączki chciał oszukać nas na złocie. Ale być może miałam jakiegoś pecha

Zespół Vexel nie ma żadnej strony internetowej, a terminy pozajmowane na dwa lata na zaś
Vira250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-03-14, 12:07   #4526
Onaxx94
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Poszukajcie fotografów/kamerzystów spoza Zamościa, podobno wychodzi taniej, a jakościowo podobnie już od dwóch znajomych par to słyszałam, ściągają foto nawet z Wrocławia (nie płacą za dojazd) i wychodzi taniej niż nasi zamojscy top fotografowie.

Coś w tym jest, bo telefonując do niektórych ceny zwalały z nóg..
Stary 2017-03-14, 15:14   #4527
girlandzia

Mam biżuterię zarówno od Godziszewskiego jak i Królikowskiego i z obu jubilerów jestem zadowolona. Natomiast jeżeli o obrączki chodzi to jednak zdecyduje się na Królikowskiego

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Koska nie znam, pierwszy raz słyszę to nazwisko

Stary 2017-03-14, 16:41   #4528
katie20188
Raczkowanie

Faktycznie koska wymysla jak sie idzie do niego naprawic bizuterie czy powiekszyc. Nie chcial mi kiedys zczepic bransoletki bo uznal ze "poprzecierana" i to nie ma sensu. Dodam ze bylo to dwa lata temu i po wizycie u pani jubiler o ktorej pisalam, nosze ja do dzis 😉 ale na jakosc zlota od niego narzekac nie moge.
Krolikowski ma drogie zloto, ale mowie tu o kupnie na miejscu, nie o robieniu (za pierscionek z jedna mala cyrkonia,waga 2,5grama moja siostra zaplacila tam ponad 800zl. Sliczny ale prawie 300zl za gram trzy lata temu to na prawde duzo). Byc moze w przypadku robienia obraczek idzie sie z nim dogadac. I oczywiscie nie ma co porownywac cen zamojskich jubilerow do apart czy yes. Tu sie placi za napis na pudeleczku.
Osobiscie uwazam ze obraczki to wybor na cale zycie wiec nie ma co oszczedzac.

Stary 2017-03-14, 16:49   #4529
visionAM
Zakorzenienie

Nie sądzę żeby Królikowski liczył za gram złota 300zl, czemu nie bierzesz pod uwagę jego pracy? Waga pierścionka to jedno, ale nie tylko to się składa na cenę biżuterii. I z ciekawości - jakie ma teraz ceny za gram złota? Bo tok temu w Zamościu standardem bylo 180zl/g

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2017-03-14 o 16:50
Stary 2017-03-14, 17:07   #4530
katie20188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Nie sądzę żeby Królikowski liczył za gram złota 300zl, czemu nie bierzesz pod uwagę jego pracy? Waga pierścionka to jedno, ale nie tylko to się składa na cenę biżuterii. I z ciekawości - jakie ma teraz ceny za gram złota? Bo tok temu w Zamościu standardem bylo 180zl/g
Tyle zaplacila siostra za pierscionek kupiony z gablotki. Zazwyczaj robocizne sie placi jak sie robi cos na zamowienie. Gotowy pierscionek ma swoja cene i w wieszosci miejsc licza waga razy cena za gram. Dodam ze moim zdaniem za cos ladnego i dobrej jakosci warto dac troche wiecej. Ale skoro kolezanka z forum spytala o to czy ma wieksze ceny niz koska i godziszewscy to odpowiedzialam zgodnie z moimi doswiadczeniami. Na starowce ma on jedne z drozszych gotowych wyrobów

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości