|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perypetii odchudzaniowych ciąg dalszy, czyli schudłyśmy już sporo, ale chcemy w
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że już lepiej ![]() U mnie powoli zaczynają się odzywać mięśnie po shredzie i trochę się obawiam, jak jutro dam radę ćwiczyć... Ale muszę, nie ma wymówek, chyba że naprawdę będę umierać ![]() Dzisiejszy jadłospis: 1. Owsianka z 1 łyżeczką miodu, bananem i kilkoma suszonymi morelami 2. 1 mały sznycel z jajkiem sadzonym (na oko jakieś 1,5 jajka, bo te jajka były "sadzane" na wielu kotlecikach naraz ![]() 3. Śliwka i 1 Rafaello 4. 3 wasy z masłem orzechowym i domowej roboty "dżemem" (czyli truskawki w syropie truskawkowym ![]() Teraz się wytłumaczę: wiem, że ten obiad średni, bo mielone mają sporo tłuszczu, no i to masło orzechowe na wieczór... Ale starałam się zjeść naprawdę malutko, żeby tylko omaścić troszkę te wasy ![]() Ćwiczenia - 30 day shred - level 1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
An, jak tam zakwasy, możesz sie ruszać dzisiaj?
![]() ![]() Waga poranna 73. Mogło być lepiej, ale biorąc pod uwagę, że cały, calutki tydzień było więcej to i tak jest ok ![]() Wieczorem jedziemy do znajomych, więc będzie jedzonko nadprogramowe, ale nie zostajemy na noc, więc odpadają % - chociaż tyle kcal zaoszczędzę ![]()
![]() |
#4504 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale mam nadzieje ze juz za tydzien minie ten zastoj i spadnie jak spadalo do tej pory bardzo ladnie ![]() Cytat:
dziekuje za zyczenia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A wspolczuje z infekcja, mi tez sie czesto nawraca, chociaz gin stwierdzila ze nie powinnam czesto uzywac clotrimazolu tylko kupowac globulki bez recepty pomagajace odbudowac flore. Cytat:
![]() dziekuje za zyczenia ![]() A juz mam dosc swietowania urodzin od kilku dni- uch, jeszcze jutro przyjaciolki i chyba na jakis czas odpuszcze sobie alkohol... A Tz mi wlasnie scinal koncowki ![]() ![]() A jak wasze olejowanie? U mnie za 3 dni mijaja 2 miesiace, wlosy o niebo lepsze przynajmniej w dotyku.. nie farbowalam ponad 2 miesiace i nie martwie sie ze sa matowe bo ciagle sie blyszcza ![]() ![]()
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2012-03-16 o 10:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jutro planuję TŻta na rower wyciągnąć ![]() Co do olejowania to ja ostatnio odpuściłam trochę, ale za to biorę Silicę już dość długo. Efektem są dłuższe rzęsy, dłuższe paznokcie i chyba dłuższe włosy też ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzesy po silice ;> ![]() A jantar to firmy farmona? (na allegro za 15zl widzialam) Dobra cena... ![]() Ja powoli wracam do normalnosci, tzn jest juz po urodzinach i nie planuje nic co mogloby mnie skusic w najblizszym czasie (oprocz swiat ale to za 3tyg)... Moze niedlugo wroce juz do odchudzania, zobacze po weekendzie ile waze.
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Mischi, co do tych globulek itp. to jak skończę clotrimazol to sobie kupię, ale doustne, bo i tak @ będę miała. Tylko już musiałam clotrimazol kupić, bo faktycznie się infekcja zrobiła
![]() Co do dietowania, to ja zawaliłam. Ale nie rozumiem też czemu aż 1,5kg nadwyżki miałam po weekendzie ![]() Dzisiaj waga 76,2, ale w zeszłą sobotę była 75.3. Jutro powinno być 74.3-74.6 a tu duupa, nawet więcej niż w zeszłym tyg pewnie będzie. No bez sensu, że taka ogromna nadwyżka, tym bardziej, że aż tak bardzo znowu nie nagrzeszyłam ![]() No nic, robi się ciepło, trzeba pobiegać, wsiąść na rower i może waga zacznie regularnie spadać. Co do olejowania, to ja olejuję, ale rzadko, bo czasu brak. I nadal pozostaję wierna oliwie z oliwek, świetny efekt mam po niej, więc nie chce mi się nic zamawiać i kombinować. A na końcowki daję alterrę z granatem. Mam teraz podcięte włosy i super się układają, a w ogóle to jest ich taaaak dużo ![]() Jak sobie porównam z czasem kiedy wypadło mi od leków około 60% włosów ![]() ![]() Aha, a w ogóle wczorajszy jadłospis: I. Owsianka z bananem (mój nr 1 aktualnie ![]() II. Obwarzanek III. 5 kawałeczków kurczaka w cieście, ryż brązowy, warzywa chińskie na patelnię IV. Trochę sałatki gyros No i byliśmy w teatrze wczoraj, to prezent urodzinowy od TŻta dla mnie ![]() Było SUPER! Jak grają gdzies u Was Szalone nożyczki to polecam, bo z tego, co wiem, to nie tylko w Krakowie grają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na Nożyczkach byłam w Łodzi dwa razy, ale daaawno temu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Tez slyszalam pozytywy o szalonych nozyczkach
![]() Na jantar pewnie sie skusze z tabletkami bede musiala poczekac, albo na odwrot ![]() Zawalilam obiad kurde ![]() ![]() Reklamowalyscie cos kiedys w aparcie? Musze sie do nich wybrac bo z charmsa (rowerek cos takiego http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...rtC0jeuRTXEyzg) odczepilo,zgubilo mi sie kolo ![]() ![]()
#4510 |
Zakorzenienie
|
Mama coś kiedyś reklamowała u nich, bez problemu
![]() Aaa, wróciłam właśnie do domu, chciałam iść pobiegać, ale wzięłam psinę ze sobą żeby też trochę ruchu miała. No ale nie przewidziałam, że o tej porze chodzi mnóstwo ludzi, psów i WSZYSTKO ją totalnie rozprasza i nie ejsteśmy w stanie biegać ![]() Więc skończyło się na spacerze. Ale pogoda, w słońcu mega ciepło, w samej bluzie byłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A pogoda faktycznie tak piękna, że aż żal w domu siedzieć... Sama nawet bym się mogła przebiec, gdyby nie dwa fakty: a) ledwo chodzę od zakwasów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie ja chcę się wkręcić w te praktyki, żeby je naprawdę dobrze zrobić, bo to dość fajna firma - internetowa aplikacja do nauki angielskiego, więc wydaje mi się, że może to dobrze wyglądać w CV ![]() ![]() Ja olejowałam wcześniej oliwką Babydream, teraz mam Alterrę z migdałami i papają i... chyba strasznie obciąża mi włosy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Szalone nożyczki w tygodniu też grają
![]() Tylko bilety trzeba sporo wcześniej rezerwować jak się chce jakieś dobre miejsca. My siedzieliśmy w pierwszym rzędzie ![]() Melduję, że skakanka x 600 zaliczona oraz 20 minut hula hop ![]() Chyba powracam do hulania ![]() Idę pod prysznic po ćwiczeniach, robię się na bóstwo, bo mnie mężczyzna na obiad zabiera i na spacer. W końcu taka piękna pogoda to szkoda w domu siedzieć ![]() Dzisiaj szef kuchni poleca Greenwayowe naleśniki ze szpinakiem + sałatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brawo za ćwiczenia! ![]() ![]() ![]() Naleśniki ze szpinakiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam naleśniki ze szpinakiem, zwłaszcza te z Greena
![]() A moje ulubione szpinakowe danie to cannelloni ze szpinakiem, pieczarkami, kurczakiem, zapieczone z sosem pomidorowym i odrobiną sera żółtego, miodzio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Raczkowanie
|
czesc! Wrocilam juz z tego strasznego szpitala, w ktorym było straszne jedzenie :c
od jutra zamierzam jesc: ŚN. platki owsiane z mlekiem + dwa plasterki szynki + kawalek papryki II ŚN. jogurt naturalny z otrebami Obiad. pierś z kurczaka + kasza gryczana + brokuły podwieczorek: serek wiejski KOlacja: twarożek ze szczypiorkiem ![]() plus stepper ok 45 min ![]() jak się podoba? ![]() a, zamierzam schudnąć calkiem sporo bo 10 kg, ale jak na poczatek uda sie jakoś chociaz 5 kg, to juz bdzie okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja szpinak wielbię pod każdą postacią, ale najbardziej lubię szpiankowo-serową zapiekankę makaronową, niestety to bomba kaloryczna... Cytat:
![]() ![]() U mnie dzisiaj: 1. Owsianka z bananem, suszonymi owocami, orzechami i miodem (niewielkie ilości wszystkiego :P) 2a. Zupa jarzynowa z kluseczkami (niestety) 2b. Sznycel z 1 jajkiem sadzonym i odrobina makaronu + 1 Rafaello na deser (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że po południu zjem jogurt -,-) 3. Jogurt mrożony z truskawkami, migdałami i pokruszonymi ciasteczkami owsianymi z LoveYo, bo kupiłam groupona w styczniu i pora go zrealizować :P Na szczęście został mi jeszcze tylko jeden jogrut, więcej grzeszyć nie będę ![]() 4. 3 wasy z fetą i pieczoną papryką ![]() + 30 day shred: day 2, level 1 Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-03-16 o 20:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się czujesz po shred'zie? ćwiczysz z hantelkami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
Ćwiczę dopiero drugi dzień i mam duże zakwasy (głównie nogi i ramiona), ale jestem mega zmotywowana i co wieczór nie mogę się doczekać rana, kiedy zacznę ćwiczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
kiedyś też ćwiczyłam i dotrwałam do końca, niestety zero spadku wagi ani innych zmian, ale moze to tez dlatego, że nie prowadzilam zadnej diety i cwiczylam bez hantli.]
no ja dziś chyba troche przesadziłam ze sniadaniem.. ;/ dwie bułki grahamki z serem białym i duży jogurt bez cukru i tłuszczu, ale już zdążyłam zaliczyć stepper 400 kcl poszło i zaraz na rower wsiadam na godzine i zaraz 600 kcl pojdzie, no chyba należało mi sie takie sniadanko ![]() Edytowane przez toksyczna156 Czas edycji: 2012-03-17 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rowerek polecam, ja kupilam zwykly stacjonarny-jak jestem na diecie to jezdze caly czas, mam go od roku, od jakiegos miesiaca mam przerwe ale tak poza tym uzywam ![]() ![]() ![]() Ja mam plan na nowe odchudzanie ktore nie wiem kiedy zaczne ![]() Tylko aby faktycznie nie bylo zbyt duzo po tym tygodniu urodzin.. Ostatnio bylo caly czas 70 czyli cale "nic", no ale teraz dalam czadu..
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja wczoraj: I. Owsianka z bananem II. 2 kromki chleba ciemnego z serem i szynką III. Naleśnik ze szpinakiem, sałatka - greenway IV serek homo +skakanka x 600, hula hop 20 minut, spacer 45 minut. Waga większa niż wczoraj, nie wiem po czym, bo kcal mało ![]() Dzisiaj w planach urodzinowa pizza ![]() Jutro się nie ważę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mnie dziś mama obudziła, żebyśmy jechały na plac, bo tata był rano i zobaczył orbitrek za 250zł i chciał, żebyśmy kupili... I bardzo się nad tym zastanawialiśmy, bo ze wszystkich sprzętów orbitrek lubię najbardziej, ale mimo tego, że mamy dość duży dom, to nie mamy gdzie tego postawić... Więc na razie plany legły w gruzach, no bo faktycznie, nie byłoby gdzie tego trzymać, ale trochę mi żal... No i 3 dzień shreda za mną ![]() Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-03-17 o 11:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Heloł Wam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dotka, sto lat ![]() ![]() Mischi, to kiedy się ważysz? Bo wiesz, że odkładanie tego na później może się dobrze nie skończyć ![]() An, gratuluję wytrwałości z 30ds, oby tak dalej ![]()
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
eehh, raz. Zjadłam dziś około 2000 kcl :/ ale spaliłam ok. 1200, myslicie ze nie jest źle?
druga sprawa w zwiazku z moim nadchodzącym rowerem spinngowym kieruje takie zapytanie. Czy aktualna dieta (1200kcl) przy codziennym ok. 45 min wysilku na spinningu bedzie ok? zeby nie okazalo sie ze jest za malo kcl i znowu nie bede chudnąć... |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj następująco: 1. Jogurt brzoskwiniowy z musli 2a. Zupa jarzynowa 2b. Kotlet drobiowy z serem żółtym, papryka, brokuły i 2 wasy (bo nie miałam w ogóle ochoty na ziemniaki...) 3. 1 Rafaello 4. 4 zapiekanki (w sensie zapiekane kanapki) z ciemnego pieczywa z serem żółtym i szynką (plus papryka, oliwki i ketchup) - wiem, że nie za ładnie, ale nie mogłam sobie odmówić... Ćwiczenia: 30 day shred: day 3, level 1 Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2012-03-17 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj tak: 1. musli z gruszką i jogurtem 2. jabłko, ciastko owsiane 3. klops pieczony, sałata, papryka 4. wasy z szynką i awokado, jabłko I siedzę z burczącym brzuchem właśnie no ale już nie powinnam nic jeść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A u Ciebie bardzo ładnie ![]() Ja kiedyś też sama jeździłam na rowerze, ale w tygodniu nie mam za bardzo na to czasu, a w weekendy jestem zawsze z Lubym, więc jednak trudno o jakiś kompromis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.