|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
nierealnaaa raczej dla siebie robię. A przyjaciółkom zrobię za darmo
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Aha, fajne zajęcie.
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dobranoc waaaaam. ;*** |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
ale madrzejsze niz to '96.
#4504 |
Wtajemniczenie
|
No ja też już będę lecieć. Dobranoc
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
paaa
#4506 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
miałam dzis cholernie ciezki dzien, chciałam wczesniej napisac ale jeszcze problem sie narobił... ide teraz spać, chciałam Was tylko nadrobić po części. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zadomowienie
|
znów spać nie moge -,-
wczoraj wróciłam późno, niewyspana byłam... może zaczne od szkoły: nie poszłam na sprawdzian z fizy bo było zebranie u dyrki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do historii a miłości kuzyna to... moja koleżanka jest adoptowana i kiedyś podszedł do niej ten kuzyn no i jej sie przedstawił powiedział ze są rodziną, no i jakoś tak gadali często, pisali ze sobą i on sie w niej zakochał, ona nie chciała nic z nim, no ale w koncu tez sie w nicm zakochała. jej rodzice na to nie pozwalali a jego rodzice znów mówili ze nie ma wiezów krwi wiec moga byc razem. Ta laska sobie takich problemów narobiła u swoich rodziców, bo ciagle kłamała, pisała z nim, spotykała sie itd. no ale serio, ja np uwazam ze są rodziną, bo na jakimś powiedzmy weselu albo coś oni bedą razem? no bez kitu... tym bardziej ze on pochodzi z takiej rodziny, że tej rodzinie bardziej o kase chodziło bo ta laska jest bogata... mam nadzieje ze zrozumiałyscie bo tak to napisałam.... no a wczoraj czekałyśmy z sis na paczkę z Warszawy i stałyśmy na parkingu. autobus sie spóznił 40min. no i zabrałyśmy paczkę i do samochódu, i Ada zaczeła wyjezdzac i stanął za nią samochód i no i go nei zuawazyła i w niego wjechała. no i koles miał zarysowany samochód a Ada wgnieciony zderzak, tam było 4 chłopów i wielce rzeczoznawcy, jeden taki mały tak sie darł i potem do mnie wielce wąty to go tak o...p..i..e....r...d...o. ..l...i...laam ze mu w pięty poszło i sie zamknął siadł sb do samochodu, no i w koncu przyjechała policja i uznali wine mojej siostry, chociaz wina była po dwóch stronach wiec jeszcze wydarłam sie na policjanta. wgle taki facet poczekał jako świadek mówi to samo a ten nadal swoje. no i dostała moja siostra mandat, musi naprawić samochód i jeszcze z ubez jej potrącą a tamten idiota nie dostałmandatu, chociaz zabrali mu prawko jazdy za punkty, miał juz 6 punktów na nowym prawo jezdzie i wypadek jakiś. i chyba sie wczoraj przeziebiłam... -,- bo pojechałam w leginsach bo tylko miałysmy isc do biedronki i na dworcu poczekać. tak mi szkoda Ady, ost nie ma wgle pieniedzy, wczoraj z tego co mówiła mamie to kupiła sobie i jej bilety na kabaret pod wyrwigroszem, no i wgle.. nie wiem jak to bedzie. Majka sie włąsnie obudziła i przyczłapała do mnie na łózko ![]() paaaa;***
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2011-03-19 o 05:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Vo troche głupio jak tak się zakochali w sobie i nie mogą być, bo są niby rodziną...
chociaż jeżeli są młodzi (bo przypuszczam, że są) to się nie dziwię, że rodzice tez nie chca jak będą mieli po 20 klika tal to będą mogli ze sobą być, tak myślę chce zobaczyć ten wasz kabaret! ![]() dobrze, że ten kolo bez szwanku też nie wyszedł. ale ech czego sie spodziewać po naszych niebieskich ![]() wgl brawo dla Ciebie, że się postawiłaś . odpoczniesz sobie moze w weekend, hm?
#4510 |
Zakorzenienie
|
moja sukienka. właśnie taką chciałam, ten kolor i żeby coś z koronki było.
ech, niewyraźnie jest, no trudno .
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-19 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() ![]() Vo kurcze, niefajnie z tą Twoją siostrą . Wy macie kabarety, my mamy teatrzyki ![]() ![]() ![]() Dołączam w załącznikach kolczyki, niewyraźne, no ale.... Dzisiaj robię z przyjaciółką tatuaże. Pokażę Wam potem jak wyjdzie. O ile wyjdzie. Głooooodna jestem, na szczęście zaraz obiad ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
nie widać tych twoich kolczyków.
#4513 |
Wtajemniczenie
|
ahhhh bo zapomniałam dodać xD
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
ładne ładne
![]() w jakiej cenie?;p
#4515 |
Wtajemniczenie
|
Jak już mówiłam- nie sprzedaję. Ale gdyby ktoś chciał kupić to pewnie po 3zł
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
aha. dobra cena dla kupujacego
#4517 |
Zakorzenienie
|
Bound..śliczna jest! dużo zapłaciłaś ?
Miałam taki sam kolor sukienki w sierpniu na ślubie brata ![]() Burza..ładne, szczególnie te drugie, chociaż ja i tak chodzę tylko we wkrętach ;p
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
Mari co tam u Ciebie?
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
dziękuję, też mi się bardzo podoba
![]() idziecie w pon do szkoly?
#4520 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() Przez zepsuty komputer ![]() Co tam słychać u Was?
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
mów co u Ciebie lepiej
![]()
#4522 |
Zadomowienie
|
A u mnie dobrze, ale dziś mnie jakiś bezsens dopadł. Cały dzień nie miałam co ze sobą zrobić
![]() A jeszcze w kościele byłam, bo odpust w parafii miałam. Wynudziłam się tylko.
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
no ja dzisiej też cały dzień nic ze sobą zrobić nie miałam, niby lekcje, ale sie nie chciało
wiec zaczelam sobie wspominac kurde, pustki tu.
#4524 |
Zadomowienie
|
No rzeczywiście trochę pusto.
A co takiego wspominałaś?
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Powyjmowałam sobie moje różne zapiski, listy i wgl dotyczące K. . popłakałam się normalnie. nie ogarniam siebie
![]() idziesz w pon do szkoly? jak wgl idzie Ci z nauką? ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- wgl używacie jakiś pudrów do twarzy? jakie polecacie? w jakich wgl są cenach? bo chciałam jakiś aby dał efekt matowej twarzy a jakby krył neidoskonałosci to wgl byłby miodzio ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-19 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
Nie masz co mówić, że nie ogarniasz. Też czasem tak mam. Jak mnie najdzie na wspominki sprzed mojego Piotrka.
W sumie to pewnie pójdę, bo mam same fajne lekcje. A na dodatek konkurs recytatorski. A Ty się wybierasz? A jeśli chodzi o naukę to nawet nieźle. Nie narzekam ![]() A jeśli chodzi o pudry, to ja używam korektora i podkładu tylko. Z Rimmela. A nazywa sie "Recover" czy jakoś tak. Fajny jest. Rozświetlający ![]()
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-03-19 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
a no... a jak się ma jeszcze takie pochmurne dni to sie mysli o najgorszych ;d
oooo, bierzesz w nim udział tak? co recytujesz? ja niee, nie idę, bo cała klasa nie idzie
#4528 |
Wtajemniczenie
|
Ooo witamy Sparkly
![]() bound ja idę w poniedziałek do szkoły. Pewnie wielu osób nie będzie, ale ja polubiłam chodzić do szkoły. A że mamy same teatrzyki.... to fajnie ![]() Też myślę nad zakupem pudru. Nie znam się zbytnio na tym, ale przeczytałam różne opinie na wizażu różnych pudrów. Zależy mi na tym, żeby nie zapychał porów i ujednolicił cerę. Nastawiam się na: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zy.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...tt.html&next=1 lub któryś z IsaDory. Swoją drogą. Polecam pójść zobaczyć do Pepco(jeśli u Ciebie oczywiście jest) przy wejściu powinny być kosmetyki i tam znajdziesz markowe kosmetyki właśnie jak IsaDora, Revlon, Rimmel itd. za śmeiszną cenę- nawet o więcej niż połowę tańsze. Ostatnio widziałam kredkę Rimmela za 3zł i cienie Revlona za 10zł
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
Bound - tak biorę udział. To konkurs poezji Czesława Miłosza. A ja mam recytować wiersz "Ballada".
![]() Burza - działo się coś takiego, że jak wchodziłam na jakąś stronę to najpierw wchodziło mi na 15 innych a dopiero później na tą, na którą chciałam. Przejrzałam te pudry z linków i powiem Ci, że ostatnio moja kuzynka kupiła sobie ten z Miss Sporty i uważa, że jest świetny ![]()
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
też polubiłam chodzenie do szkoly, ale jakos mi sie nie chce.
niestety niemam takiego sklepu. ja gdzieś przeczytałam, że EVELINE, Puder prasowany z jedwabiem Beauty Line jest dobry i też nie drogi ten Twój własnie widze, że też no własnie ja tak samo sie na tym nie znam, nigdy nie kupowałam boje sie, ze kupie zly odcien ... ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- czyli muszę popytać w kosmetycznym o ten Spot ![]() chciałabym posłuchać Ciebie Sparkly ;-) a z tym kompem to nieźle o.O moj sie co jakis czas zacina takze tez jest frajda
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.