Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-30, 20:20   #4501
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Eh, nikt mi nie chce pomóc i kupić mi Lorysa Kasę bym przelewem wysłała

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

E.J dzięki Fajnie, że są osoby, które o mnie nie zapomniały

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:21   #4502
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziś, mimo złego samopoczucia wstałam z łóżka bo Tż u mnie nocował, potem poszliśmy na spacer , ale jak zwykle ostatnio musiało być coś nie tak i tak jakoś dzionek zleciał.

marthaaa
śliczne makijaże I też mam kwadratową twarz.

marta 85 super zakupy

caate oj, tak bardzo dobry kontakt z mamą Tż jest bardzo ważny

Heh, chciałabym poczuć się w końcu zadbana przez Tż

Loluśka prześlicznie wyszłaś, jak modelka

Ja tez jestem wtedy pasibrzuch-głodomór

Kalpana witaj jak fajnie, że jesteś

I też na wiosnę będę szukać porządnych, skórzanych balerinek

Kitka
przykro mi sytuacji z K.
EDIT: doczytałam, trzymam kciuki za Was

Blondyneczko
ślicznie wyglądasz

dobre

caate
rozumiem Cię mój ojciec też wiele kasy przepił, przegrał, przepalił ect. A ile awantur, bicia mamy przeżyłam w dzieciństwie to szok szkoda tylko, że mama dokłada swoją cegiełkę i przede wszystkim na siostrę zwraca uwagę ect. tak jakby to była moja wina, że jest z takim facetem
widze, ze wszyscy mieli ciezkie dziecinstwo, straszne to jest, ze kazde dziecko ma jakies zle wpsomnienia...

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Kitka,
brakuje mi z jakieś.... 30 cm.. ;D jak nie 40

caate,

a jak nakładasz to na twarz? bo ja mam też ten rozświetlacz z essence (dzisiaj mi wg. spadł i cały się pokruszył ;/ ) ale wydaje mi się że prawie nie daje takiego "błysku" .... może coś źle robię? nie wiem...
mi tez, spadl przed impreza spieszylam sie prosto na kafelki i mam taki pokruszony
na filmiku makijazu, niebiesko-zielony pokazywalam jak go nakladam pod koniec. nakladam zwyczajnie pedzlem, na szczyty kosci policzkowych, delikatnie wchodze na roz, a efekt na zdj z klubu szczegolnie jest piorunujacy jak dla mnie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

w tym: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=502482
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:37   #4503
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
widze, ze wszyscy mieli ciezkie dziecinstwo, straszne to jest, ze kazde dziecko ma jakies zle wpsomnienia...
Niestety

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:44   #4504
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate piekny makijaz z linku

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 20:45   #4505
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja ostatnio tylko na podstawach jadę, nie mam weny i sił do niczego innego.

Stary 2011-01-30, 20:48   #4506
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

mi tez, spadl przed impreza spieszylam sie prosto na kafelki i mam taki pokruszony
na filmiku makijazu, niebiesko-zielony pokazywalam jak go nakladam pod koniec. nakladam zwyczajnie pedzlem, na szczyty kosci policzkowych, delikatnie wchodze na roz, a efekt na zdj z klubu szczegolnie jest piorunujacy jak dla mnie

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

w tym: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=502482
ehhh caate jak człowiek tak na Ciebie patrzy to chociaż na chwile zapomina o tym całym złu jaki jest na świecie...
każdy Twój makijaż jest cudowny,

ja np nigdy nie umiem się tak pomalować .. żeby było coś bardziej widać że wyglądam inaczej niż na codzien..
Stary 2011-01-30, 20:48   #4507
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

caate śliczny makijaż

Jak ostatnio umalowałam do pracy cień to połowa mi zeszła z powiek i tylko na drugiej połowie go miałam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 20:59   #4508
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate piekny makijaz z linku
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ehhh caate jak człowiek tak na Ciebie patrzy to chociaż na chwile zapomina o tym całym złu jaki jest na świecie...
każdy Twój makijaż jest cudowny,

ja np nigdy nie umiem się tak pomalować .. żeby było coś bardziej widać że wyglądam inaczej niż na codzien..
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
caate śliczny makijaż

Jak ostatnio umalowałam do pracy cień to połowa mi zeszła z powiek i tylko na drugiej połowie go miałam
myslalam, ze juz go widzialyscie, stary jest

ale dziekuje Wam pieknie
to Wy mnie tak mobilizujecie, to malowania sie

umylam pedzle, zmylam makijaz, po 7h, trzymal sie tak samo jak 3h temu, wiec nie powinno byc zle
Stary 2011-01-30, 21:02   #4509
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ja niestety też, ale z innego powodu niż wy.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-30 o 21:04
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:11   #4510
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
myslalam, ze juz go widzialyscie, stary jest

ale dziekuje Wam pieknie
to Wy mnie tak mobilizujecie, to malowania sie

umylam pedzle, zmylam makijaz, po 7h, trzymal sie tak samo jak 3h temu, wiec nie powinno byc zle
Aż 7 godz.? łał, to moje marzenie jeśli chodzi o makijaż....

Pytanie z innej beczki - jak zmusić faceta do słuchania?

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja niestety też, ale z innego powodu niż wy.

Stary 2011-01-30, 21:15   #4511
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate współczuje takiego ojca. Mój były ojczym był podobny do Twojego, jak nie gorszy i też nie mam tylko miłych wspomnień, i różnią się, ale staram się nie myśleć o złych rzeczach i daje radę. Znam to, jak trzeba szybko dorosnąć. Mi w wieku 16 lat udało się znaleźć pracę, w którą do dzisiaj mam i jest do sprzątanie klatki u dziadków. Przynajmniej zawsze pieniądze miałam, bo tak to sama sobie wszystko kupowałam tzn. kosmetyki, ciuchy i przyjemności.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-30, 21:20   #4512
samaraNW
Zakorzenienie

buahhot u mnie nie było nawet tych waxów w tubce w ogóle jakieś pustki, bo nawet biovaxów było tylko kilka na całą długość półki.

caate jasne, jak będę w auchan, to sprawdzę, ale nie wiem, kiedy to będzie niestety chyba, że Ci się nie spieszy, bo za ok. miesiąc mi się mój powinien skończyć i wtedy na pewno pojadę po następny

ja też czasami wypominam sobie, że coś kupiłam, bo mogłabym tą kasę jakoś lepiej zagospodarować. nauczyłam się oszczędności, bo z kasą nie zawsze u mnie było dobrze. wiem, co to bieda i przez to oduczyłam się wydawania na całkiem niepotrzebne zachcianki.

pochodziłam trochę po sklepach i nic nie znalazłam ciekawego. chyba wybredna jestem
no i tego blondu mi się coraz bardziej chce mam nadzieję, że mi ta zachcianka niedługo przejdzie
byłam też w kinie na "polowanie na czarownice" i ogólnie nie polecam, spodziewałam się czegoś lepszego, bo zazwyczaj filmy z Cage'em były ciekawsze.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 21:22   #4513
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
caate współczuje takiego ojca. Mój były ojczym był podobny do Twojego, jak nie gorszy i też nie mam tylko miłych wspomnień, i różnią się, ale staram się nie myśleć o złych rzeczach i daje radę. Znam to, jak trzeba szybko dorosnąć. Mi w wieku 16 lat udało się znaleźć pracę, w którą do dzisiaj mam i jest do sprzątanie klatki u dziadków. Przynajmniej zawsze pieniądze miałam, bo tak to sama sobie wszystko kupowałam tzn. kosmetyki, ciuchy i przyjemności.
ehh, przeraza mnie ta populacja ludzi

wtarlam radical, widze ze mam twarz zaczerwieniona, jezeli ten podklad mnie uczula, tooooooo................. ...
Stary 2011-01-30, 21:23   #4514
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
byłam też w kinie na "polowanie na czarownice" i ogólnie nie polecam, spodziewałam się czegoś lepszego, bo zazwyczaj filmy z Cage'em były ciekawsze.
A mnie się podobał

Stary 2011-01-30, 21:26   #4515
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot u mnie nie było nawet tych waxów w tubce w ogóle jakieś pustki, bo nawet biovaxów było tylko kilka na całą długość półki.

caate jasne, jak będę w auchan, to sprawdzę, ale nie wiem, kiedy to będzie niestety chyba, że Ci się nie spieszy, bo za ok. miesiąc mi się mój powinien skończyć i wtedy na pewno pojadę po następny

ja też czasami wypominam sobie, że coś kupiłam, bo mogłabym tą kasę jakoś lepiej zagospodarować. nauczyłam się oszczędności, bo z kasą nie zawsze u mnie było dobrze. wiem, co to bieda i przez to oduczyłam się wydawania na całkiem niepotrzebne zachcianki.

pochodziłam trochę po sklepach i nic nie znalazłam ciekawego. chyba wybredna jestem
no i tego blondu mi się coraz bardziej chce mam nadzieję, że mi ta zachcianka niedługo przejdzie
tez bylam dzis w SP i tez nie bylo nawet tych w tubce- a w gazetce są nie wiem dlaczego

Cytat:
ehh, przeraza mnie ta populacja ludzi

wtarlam radical, widze ze mam twarz zaczerwieniona, jezeli ten podklad mnie uczula, tooooooo................. ...
oby nie podklad, moze mleczko/tonik ktorego uzylas Cie podraznil?

Stary 2011-01-30, 21:32   #4516
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

nie spieszy mi sie, chociaz tak pod koniec lutego chcialabym kupic, bo napewno wykoncze stapiz, ce ce med do tego czasu a Ty jaki polecasz?

ja ogolnie poszlabym na cos do kina, ale nie wiem na co, bo wlasnie coraz gorsze te filmy produkuja

ide spac, bo brzuch mnie juz na serio rozbolal, bede dzis z moja kotka spac, jak mi zrobi miejsce, bo akurat spi na srodku mojej poduszki

dobranoc

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
tez bylam dzis w SP i tez nie bylo nawet tych w tubce- a w gazetce są nie wiem dlaczego

oby nie podklad, moze mleczko/tonik ktorego uzylas Cie podraznil?
tylko zawsze uzywam tego samego mleczka... kurcze, oby to nie poklad, bo sie zdenerwuje bardzo... chyba, ze potarlam brode o polar i takie cos sie zrobilo, oby...
Stary 2011-01-30, 21:53   #4517
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
nie spieszy mi sie, chociaz tak pod koniec lutego chcialabym kupic, bo napewno wykoncze stapiz, ce ce med do tego czasu a Ty jaki polecasz?

ja ogolnie poszlabym na cos do kina, ale nie wiem na co, bo wlasnie coraz gorsze te filmy produkuja

ide spac, bo brzuch mnie juz na serio rozbolal, bede dzis z moja kotka spac, jak mi zrobi miejsce, bo akurat spi na srodku mojej poduszki

dobranoc

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

tylko zawsze uzywam tego samego mleczka... kurcze, oby to nie poklad, bo sie zdenerwuje bardzo... chyba, ze potarlam brode o polar i takie cos sie zrobilo, oby...
miałam w sumie 3. z nich wszystkich chyba najbardziej mi się podobał mus czekoladowy z keratyną, ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-446295. ładnie wygładzał i mocno nawilżał włosy. po lorysie z ceramidami miałam czasami wrażenie dziwnie szorstkich włosów, mimo to były w ładnych stanie, a ta szorstkość nie wiem skąd się brała teraz mam podwójnie czekoladowy i jest ok, ale rewelacji nie ma.

ja następnym razem chcę iść na "jak zostać królem". nominowany do oscara, więc może będzie ciekawy
Stary 2011-01-30, 22:02   #4518
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Jeszcze oglądnę "Instynkt mordercy" i pójdę spać, dobrej nocy

Stary 2011-01-30, 22:05   #4519
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ja mam popsuta cyfrowke i robi etelefonem i dlatego takie wychodza

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Snow masz racje dziekuje za rady
ekonomika super ja tez chce zobaczyc !!!!

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Snow chyba zameczymy Cie tymi pytaniami o farby haha
ja chyba zrobie najpierw ta palet cale a pozniej zrobie sayos cale za kilka dni co Ty na to ?
aj tam ja lubię o włosach pisać odpisałam Ci na PW

Cytat:
i jeszcze musze sie pochwalic

dzis pierwsza oficjalna proba podkladu MF xperience, odcien 50 beige linen jest idealny
dzis mama jak mnie zobaczyla to pierwsze jej zdanie 'nie wierze moja ewe bez makijazu pojechala do sklepu' ja sie patrze na nia, podklad mam, tusz mam, roz i biala kredke, o co jej chodzi pytam sie, a ona, ze buzi nie pomalowalam, to tlumacze 'mamo ja mam podklad' ona 'nie widac', a ladna mam cere? 'no jakbys sie wyspala,zdrowa' normalnie uwielbiam ja czasami za ta szczerosc:d o to mi chodzilo, miec podklad ktorego nie widac, ale ja wiem, ze wyrownuje koloryt i dziala swoje naprawde super sie dzis czulam, jakbym nic na buzi nie miala, leciutki jest, a przy przypudrowaniu tak pieknie sie wtapia, szok! jeden minus to fakt trwaloscia nie powala, tzn z nosa, przy moim co 5min smarkaniu to nawet colorstay schodzil, ale za ktorym razem, a MF juz za pierwszym jednak gdy dlonia przecieralam, to na palcu nie zostawal podklad i na twarzy trzymal sie nadal. mam go od 15, nie blyszcze sie i trzyma sie jak trzymal oprocz nosa, jutro tez go naloze postaram sie na wiecej godzin
to super że trafiłaś z podkładem

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jazaraz idę sobie jakiś make up zrobić na wyjscie

ale bym już chciała wiosny... żeby sobie robić kolorowe makijaże ... no i w końcu móc jak człowiek ubierać a nie - płaszcze, szalik, kozaki..
ja teeeż

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
no ja bym chciała właśnie taki delikatniutki strasznie ale kurde ten nie na moją kieszeń w tej chwili i chyba nie prędko się to zmieni ;/ a jakiś z tańszych możesz polecić?? bo ja to w ogóle nie mam z tym doświadczenia :d jedyny jakikolwiek podkład którego używałam i uzywam to under 20 po tym jak wygrałam w tym konkursie do testowania ale coraz mniej mi odpowiada, bo jest za ciemny ;/
jeśli szukasz czegoś delikatnego i lekkiego to ja polecam ten fluid lirene http://raan.istore.pl/pl,product,596...jcy,30,ml.html i podkład rimmela http://www.glamour-empire.pl/sklep/s...d-matujacy-727

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
takie mniej więcej jak na zdj w albumie
może mało widać, więc wstawię jak będę mieć dostęp do laptopa
(a się zepsuł)
wysłałam zaproszenie

Cytat:
lubie ten z beauty formulas

hahah

oj ja tez mam sporo butów

tak jak mowilam, bylam dzis na zakupach, no ale niestety NIC mi sie nie podobalo... kupilam jedynie krem z ziaji, taki kremik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 -od razu moge powiedziec ze pieknie pachnie uzylam tylko na dlonie na razie ale fajnie sa wygladzone , no i naszyjnik taki jak w zalaczniku, tylko moj bardziej sie blyszczy i jest bardziej zloty
Cytat:
takie włosy mi się marzą....
aa to ten co jest teraz w ulotce fajnie może wypróbuję śliczny naszyjnik

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:11   #4520
samaraNW
Zakorzenienie

też już idę spać, dobranoc
Stary 2011-01-30, 22:16   #4521
_Alessandra
Zakorzenienie

Dobry Wieczór
Niestety, nie nadrobię Was już dziś, bo widzę, że naskrobałyście 4 strony, a ja chciałam się ok. 23:30 położyć, bo jutro pobudka o 8... I jeszcze muszę lecieć do miasta po zeszyt, bo całkiem zapomniałam o tym zeszycie praktyk - właśnie wszystko sobie przygotowałam na jutro - dziennik praktyk, zaświadczenie lekarskie, książeczkę sanepidowską i regulamin i patrzę a zeszytu nie kupiłam, no żeby przez 2 tyg. ferii nie kupić zeszytu, tragedia..
Także miłych snów życzę i lecę spać, dobranoc ślicznotki !!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 22:20   #4522
agusiownik
Zakorzenienie

było:
balsam na ciało
serum do biustu
depilacja
krem na dłonie
spray chłodzący na stopy
maska na włosy
mycie włosów
odżywka do spłukiwania na włosy
odżywka w sprayu na włosy
serum na włosy
nabłyszczacz na włosy
pomalowałam paznokcie
merz special

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-30, 23:01   #4523
Elvii
Zadomowienie

caate, piękny makijaż mój też już jest w pyłku a nie w kamieniu )

Kochane, nie przejmujcie się tak bardzo swoimi rodzicami itd. ja miałam podobnie jak Wy... i nawet gorzej, zawsze mnie to jeszcze podłamywało że wszyscy obok mnie mieli cudowne, szczęśliwe rodziny...
ale każdy kiedyś wychodzi na prosto jeśli tego chce.. myślę tak czasami że dobrze że tyle mi się w życiu zdarzyło bo teraz patrze zupełnie inaczej na świat i życie... także bądźcie silne, jestem z Wami

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-31, 08:31   #4524
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
on sie awanturuje ale z mama, bo ona krzyczy na niego, a ja siedze cichutko i go olewam, a wtedy on daje sobie spokoj, bo wie, ze jest slaby, a jak ja otworze buzie i wygarne mu wszelkie zale, to go tak dobijam, ze idzie spac. on sie boi zlego slowa uslyszec ode mnie, on jest slaby, ale ja nie moge powiedziec o nim juz dobrego slowa, byl okres, ze dawalam mu szanse i rozmawialismy, ale jak od tamtego roku, przepracowal tylko 3miesiace i w wakacje siedzial w domu, w niczym nie pomagal mi i mamie, ani finansowo, ani nie sprzatal, sedzial przed tv... i jak poszedl do pracy, to znowu na 3miesiace i od nowa bezrobotny, a tak czekal na ta prace, bo mial miec zapewniona itp, ja mu szukalam full innych, podawalam numery, nawet dzwonilam i mial za 2tyg zarobic 1200zl to mu sie nie chcialo bo to grosze sa, a sam nie zarabial wiecej niz 3tysiace normalnie, a byla to praca na portnierni, lekka bez wysilku, mama mu w zime proponowala u siebie w pracy odsniezanie, to tam za 3dni dawali 500zl, tez nie poszedl, ja zamiast do matury sie uczyc musialam pracowac, bo wiedzialam ze moja matka zarabia 2tys i musi nasz wszystkich utrzymac... nigdy mu tego nie wybacze, ze nigdy nie potrafil zapewnic mi komfortu, bezpieczenstwa, spokoju o byt, nigdy mu nie wybacze ze od 14roku zycia pracuje, bo nie mialabym sie w co ubrac, przez niego, dlatego ze wszystko co zarobil przepil i puscil z dymkiem i jeszcze ma pretensje, ze my go nie doceniamy..

ok, koniec offa
no to rzeczywiscie nieciekawie wspolczuje ale silna jestes dasz rade
moj tata awanturowal sie z moja mama tyle ze u nas musiala interweniowac policja bo by sie pozabijali !!!! a moj tata nie powiem pracowal cale zycie ciezko no kazdemu ojcu odbija na swoj sposob teraz mam cisze i spokoj.....mam sowj domek i swoj arodzine ktora nigdy nie bedzie taka jak tamta

w niedziele jade do mamy wezme ten zegarek i jakies kosmetyki przywioze wkoncu wstawie moze zdecia jak dam raed albo napisze co mam nowego jade z tata przyjezdza po mnie i po zuzie bo moj Tż nie jezdzi ze mna do rodzicow

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
w accessorize tam duzo mi sie bizu podoba np dzis widzialam dwie pary kolczykow ktore bym przygarnela, ale 59zl/pare

ale w tym stylu co ja kupilam sa jeszcze dwa podobne:
http://www.accessorize.com/all-jewel...yshopnecklaces

a takie chetnie bym przygarnela
http://www.accessorize.com/all-jewel...ryshopearrings
http://www.accessorize.com/all-jewel...ryshopearrings
http://www.accessorize.com/rose-stud...ryshopearrings
http://www.accessorize.com/all-jewel...invt/88171110/

nie wiem ile siana musialabym w tym sklepie zostawic
wow fajne sama bym przygarnel akilka

kitka ja sie szykuje na te kulki ja mam brazujace z avonu kul;ki i zawsze nimi sie maluje i nie nk=akladam juz zadnych fluidow

loluska no nie pilam haha zawsze piwko albo jakies drinki ale z czystego kieliszka nigdy....nie jest tak zle

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
takie włosy mi się marzą....
kitka nie wstawiaj takich zdjec bo zwariuje z zazdrosci ale boskie..........

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Kalpana ja tez o Tobie nie zapomnialam i ciesze soe ze wkoncu znalazlas troszke czasu na wizaz jak czujesz sie jako zona? przyzwyczajilas sie juz do obraczki?

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Snow wiesz co tak sie zastanawiam teraz czy nie poczekac jeszcze z tym farbowaniem bo niby mam duzy odrost ale nie wodac tak tego bo mam balejaz wiec moze poczkema chociaz z miesiac niech jeszcze odpoczna troche jak narazie ladnie jeszcze wygladaja i wcale tak mocno tego odrostu nie widac jak mam rozpuszczone i grzywke na bok
Stary 2011-01-31, 08:34   #4525
_Alessandra
Zakorzenienie

Wpadłam na chwilkę powiedzieć Wam Dzień Dobry
I lecę robić makijaż i włosy upiąć, potem po zeszyt i na praktyki - dziś 1 dzień, zobaczymy jak to będzie
A ! I 3majcie kciuki, aby rozmowa z szefem mi dziś poszła, tzn. wstępne wypytanie, czy istniałaby możliwość puszczenia mnie wcześniej do domu w piątek oczywiście później bym to nadrobiła w jakiś dzień - chodzi o to, że studniówka jest w piątek i na 15 mam fryzjera, ona będzie mi robić 2,5h włosy , więc o 17:30 wyjdę a o 18 już wyjeżdżamy, a kiedy makijaż zrobię?! Porażka..Mam nadzieję, że mi pójdzie na rękę....

Miłego dnia!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 08:37   #4526
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Kalpana ja tez o Tobie nie zapomnialam i ciesze soe ze wkoncu znalazlas troszke czasu na wizaz jak czujesz sie jako zona? przyzwyczajilas sie juz do obraczki?
Bardzo mnie to cieszy Ostatnio nawet o Tobie myślałam
Fajnie jest, przyzwyczaiłam się już Tylko jakoś mniejszą mam motywację do dbania o siebie... No i TŻ się ze mnie śmieje, jak widzi mnie w maseczce błotnej A jak chodzę do szkoły to faktycznie na nic nie mam czasu.... Ale teraz mam ferie, to sobie to odbiję i posiedzę na wizażu

Pochwal się koniecznie nowymi rzeczami

K

Sz
Stary 2011-01-31, 08:50   #4527
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Bardzo mnie to cieszy Ostatnio nawet o Tobie myślałam
Fajnie jest, przyzwyczaiłam się już Tylko jakoś mniejszą mam motywację do dbania o siebie... No i TŻ się ze mnie śmieje, jak widzi mnie w maseczce błotnej A jak chodzę do szkoły to faktycznie na nic nie mam czasu.... Ale teraz mam ferie, to sobie to odbiję i posiedzę na wizażu

Pochwal się koniecznie nowymi rzeczami
oj skad ja to znam.....ja tez nie mialam motywacji do dbania o siebie bo po co sobie myslalam skoro mam juz meza i dziecko i wogole siedze w domu wiec po co dla kogo??? i troche sie zapuscilam....ale powiedzialam sobie jak to dla kogo dla siebie dla lepszego samopoczucia i dla męża wbre pozorom trzeba dbac te zo siebie zeby widzial jak przychodzi z pracy zadbany domek i zadbana zonke haha a jaka bedziesz miala sukienke wiesz juz? a jakei wesele duze jak tam rodzice, ja tez myslalam o Tobie

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Wpadłam na chwilkę powiedzieć Wam Dzień Dobry
I lecę robić makijaż i włosy upiąć, potem po zeszyt i na praktyki - dziś 1 dzień, zobaczymy jak to będzie
A ! I 3majcie kciuki, aby rozmowa z szefem mi dziś poszła, tzn. wstępne wypytanie, czy istniałaby możliwość puszczenia mnie wcześniej do domu w piątek oczywiście później bym to nadrobiła w jakiś dzień - chodzi o to, że studniówka jest w piątek i na 15 mam fryzjera, ona będzie mi robić 2,5h włosy , więc o 17:30 wyjdę a o 18 już wyjeżdżamy, a kiedy makijaż zrobię?! Porażka..Mam nadzieję, że mi pójdzie na rękę....

Miłego dnia!
alessandra 3 mam kciuki daj znac jak tam po rozmowie i ojoj dlugo te wloski co bedziesz z nimi robic ?
Stary 2011-01-31, 09:20   #4528
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

ja jutro do wawy wracam, to w weekend mogę zajrzeć do auchan jak bedą to Ci kupię tylko powiedz jaki chcesz....

znowu mnie brzuch boli. normalnie mam już dość tej @....
zaraz zjem śniadanie i idę do nauki... a potem bedę robiła obiad- zapiekankę ziemniaczaną... i chyba wyjde po mamę do pracy i do lumpa zajdziemy- bo po sobotnim lumpkowaniu jestem bardzo zawiedziona- nic nie znalazłam....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-31, 09:26   #4529
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dzien dobry

dzis mam egzamin ustny, mam nadzieje ze bedzie dobrze

Stary 2011-01-31, 09:29   #4530
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
oj skad ja to znam.....ja tez nie mialam motywacji do dbania o siebie bo po co sobie myslalam skoro mam juz meza i dziecko i wogole siedze w domu wiec po co dla kogo??? i troche sie zapuscilam....ale powiedzialam sobie jak to dla kogo dla siebie dla lepszego samopoczucia i dla męża wbre pozorom trzeba dbac te zo siebie zeby widzial jak przychodzi z pracy zadbany domek i zadbana zonke haha a jaka bedziesz miala sukienke wiesz juz? a jakei wesele duze jak tam rodzice, ja tez myslalam o Tobie
Wesele robimy na ok.150 osób. Z rodzicami się nie odzywam, chociaż jak teściowie byli się ich pytać czy się dokładają do ślubu, matka coś zaczęła sugerować, że chciałaby, żebym się w domu pokazała.... Z ojcem widziałam się w szpitalu u mojego brata, ale nic się nie odzywał do mnie. Czasem mi ciężko, bo mimo wszystko czuję się winna temu wszystkiemu, ale tylko czasem....
Nad sukienką ciągle myślę.... TŻ nie chce, żeby była bardzo szeroka. Mnie się podoba dół z tiulu, ale wydaje mi się, że bardzo pogrubia. Ściągnęłam z internetu parę zdjęć, które mi się podobają. Może w ciągu najbliższych 2 tygodni pojedziemy do jakiegoś salonu i jak po przymierzam, to będę widzieć w jakich mi lepiej, a jakie mam sobie odpuścić i będzie mi łatwiej wybrać

Jadę zaraz do miasteczka, muszę sobie kupić spodnie no i myślę, że jakiś kosmetyk

K

Sz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości