Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 23:30   #4501
Anno1989
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3

justynacy to może charming? http://www.charming.com.pl/

Edytowane przez Anno1989
Czas edycji: 2011-01-10 o 23:32
Anno1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:31   #4502
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak to jest z ewentualną wymianą w Pandorze?
W ciągu 14 dni, ale tylko w salonie, w którym dokonało się zakupu czy w innym też?
Bo może bym sobie wymieniła jedną zawieszkę za 99 zł i dołożyła do tych zakupów z bonem, żeby móc wziąć coś droższego skoro jest podejrzenie, że ceny mogą pójść w górę Zresztą póki jest możliwość, to chciałabym skorzystać w pełni z tych zakupów ze zniżką

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:40   #4503
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki

ja tez juz spadam do wyrka, jutro pobudka przed 7

ennkaa, cynnamon, Achika wysłałam wam PW

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:43   #4504
Spaza
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczyny mimo, że jesteście złem w czystej postaci :P
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:47   #4505
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
Hehehe...my to wiemy niestety, ale same nie możemy sie od tego uwolnić...
Dobranoc

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 23:50   #4506
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc dobranoc

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 06:10   #4507
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Rabat 40% na Pandorkę o co chodzi?Ja też chcę!Chciałabym dwa klipsy i pewnie jeszcze coś.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 06:32   #4508
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domcia81 Pokaż wiadomość
Teraz już wszystko wiem. Muszę poczekać do jutra, aż się pojawi Matka Założycielka Klubu
Matka Założycielka Klubu już wysyła zaproszenia i przeprasza za opóźnienia ale chodzi wcześnie spać bo wcześnie musi iść do pracy żeby zarabiać na trolle i pandorę
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Rabat 40% na Pandorkę o co chodzi?Ja też chcę!Chciałabym dwa klipsy i pewnie jeszcze coś.
w klubie jest info o tym, masz już zaproszenie? bo właśnie wysyłam

Dziewczyny ile wy napisałyście!

Gratuluję fasolki!!!

Wszystkiego najlepszego!

Co do perfum zakochałam się w Mugler Womanity

Edytowane przez cynnamon
Czas edycji: 2011-01-11 o 06:43
cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 07:19   #4509
ilios
PIP.

GG do ilios

nadrobilam
przegapilam taki kupon
w ogole wczoraj o maly wlos bym kupila muszelke z rozgwiazda, ale zdrowy rozsadek zwyciezyl ale piekna jest i te rozgwiazdy zlote sa 2 - po obu stronach, a ja myslalam, ze tylko po 1 bedzie
Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Ja teoretycznie zapachów Chanel też nie trawię, za ciężkie dla mnie, ale Coco Mademoiselle to klasa sama w sobie... Wąchałaś? A z ciekawości czego używacie laski, aby ładnie pachnieć? Ja kocham sezonówki Escady, Coco Mademoiselle, a kiedyś przepadałam za Lolitą Lempicką
kocham kocham kooocham jakos w listopadzie zamykali u mnie w Poz jednego Douglasa i byly meeeeeeega znizki i kupilam perfum o 40% taniej
Cytat:
A ja mam dzisiaj 30 urodziny i jako prezent od was poproszę bilet wstępu do klubu. I powoli do mnie mówić, bo jestem pod wpływem. I mam leżącego kota z Chamilii, a fioletowe murano z USA zostało już nadane.

Aha, a to białe murano z Chamilii jest baaaaaaardzo łądne. Mnie się marzy białe murano z fioletowym kwiatkiem.

A bon widziałam wczoraj . Gratuluję dziewczynki
to wszystkiego najlepszego choc spoznione
Cytat:
Coco Mademoiselle to moje ulubione perfumy

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
ja jakoś nie jestem typem klubowicza już był taki pomysł na truskawce i szybko się okazało,ze jednak w klubie to już nie to a wątek zaczął przymierać, aż w końcu wszystkie wróciły do wątku a w klubie ktoś się odezwie raz na ruski rok.
Mam nadzieję, że nie spotka to samo tego wątku...i ja piszę tu! o!
narazie rezygnuję z kolczyków pandory bo już nie wiem gdzie jesteście i nie mam teraz jak przejrzeć kolczyków, więc udanych zakupów życzę!no chyba, ze będzie problem z kompletem to możecie na mnie liczyc)
tez o tym myslalam chociaz klub to dobre miejsce na targowisko albo info o aukcjach a ploty tu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg visa_bzwbk_wydajesz_i_zarabiasz.jpg (17,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Pandora.jpg (139,7 KB, 55 załadowań)
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 07:22   #4510
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
A mi Pani w Pandorze powiedziala, ze owszem beda podwyzki. Tylko bransoletka srebrna i srebro za 99 zostanie
Cytat:
Napisane przez Anno1989 Pokaż wiadomość
mnie za to powiedziały że wszystko drożeje. same nie wiedzą co mówią :/
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24294733]a mi dzisiaj w yes powiedziały, że KOMPLETNIE nic o tym nie wiedzą i się spojrzała na mnie jak na idiotkę, że takie info przynoszę
mówię oczywiście o podwyżce[/QUOTE]
no pani w yes tez mi powiedziala, ze nie podrozeje nic z tego, co juz maja, tylko, ze nowe rzeczy moga byc drozsze
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
super, że wreszcie masz Pandorkę koniecznie pokazuj zdjęcia! i poproszę jeśli możesz wspólne zdjęcie pandory i charmsów na ręce! nie widziałam jeszcze takiego połączenia a bardzo mnie ciekawi jak wygląda
Obawiam się, że u nas panie nie są po prostu poinformowane o podwyżce skoro w innych sklepach o tym mówią...
ciekawi mnie ta zniżka 5% na kartę wbk - obojętnie jaką? moja karta YES do tej pory nie doszła, a zakładałam 26.11.2010 chyba muszę się wybrać do salonu i spytać czemu.. czy może jest inna możliwość?
nie wiem czy obojetnie jaka - ja mam karte wydajesz i zarabiasz [oddaja mi 1% z zakupow karta] - o tak ona wyglada Załącznik 3660403 i ja nawet nie wiedzialam, ze jest na nia znizka, swoja droga to ciekawe od kiedy, bo za kazdym razem kupowalam w yes charmsy i placilam karta, a zadna kobieta mi nie powiedziala o znizce no ale ta ma plusa

fotki beda, ale chyba dopiero w czwartek bo bede miala aparat i spokoj na zrobienie zdjec
Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
VLS - weź mnie proszę nie dobijaj... póki się zbiera te pierdoły to jest fajnie do momentu gdy sie nie przeliczy ile już pieniedzy sie na to nie wydało. Można powiedzieć ze taka wycieczka za granicę (u niektórych nie jedna!) jest ulokowana w bransoletkach..
Ty to już w ogóle jesteś maniaczka, a ile ty tam masz utopione w charmsach

edidt:

magi - ty również czekasz na kartę?
to nie jest utopienie - to jest inwestycja
Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
ja zawsze chciałam być babcią w roli mamy sie nie widze ale w roli babci TAK! wiec ostatnio pomimo swojego wieku ( jeszcze ciagle 27) zostałam babcio-ciocą wprawdzie dziwczynka sie dopiero urodzi ale bedzie przeze mnie bizuteryjnie rozpieszczana takie to pokretne ale coz

dziewczyny powiedzcie mi, w jakim miejscu macie swoje pandory/trolle? moze dokladniejsze pytanie - wiem, ze na rece, ale w ktorym miejscu? bo ja nie wiem czy moja branso nie jest za duza i jeszcze jakby co to moge ja oddac, a ze strony pandorowej zamowic mniejsza mam rozmiar 18. niestety, ani w yes ani w pandorze nie mieli mniejszych, zebym mogla przymierzyc moja branso ma obecnie 3 koraliki i jak podniose reke to spada mniej wiecej tak jak ma ta kobieta na zdjeciu Załącznik 3660404. ja sie nie znam Wy macie tak, ze sie trzyma na stale blizej nadgarstka czy sobie lata? moze pytanie glupie, ale nie chce zeby sie potem nagle okazalo, ze jak glupek nosze za duza bransoletke tzn kobieta w yes mi niby powiedziala, ze jest dobra, ale z 2 strony - nie miala mniejszej, wiec co niby miala powiedziec "nie nie, jest za duza, niech nie zostawia pani w moim sklepie 300 zl"
ogladam dzis jak glupia foty pandor w necie i niby na zdjeciach maja jak ja... ale z 2 strony w instrukcji bylo, ze jak ja zakladam, to mam miec mozliwosc wlozenia kciuka, a ja mam nawet wiecej miejsca niz to...
chociaz z kolei po mierzeniu reki wyszedl mi obwod 15,5, co zgodnie z instruktazowym postem kwalifikuje sie wlasnie na branso 18.
i nie wiem... Wy macie te branso takie przylegle na nadgarstku czy wlasnie sobie lataja?
ja juz wariuje

a wiecie moze czy jakby co to zwrocic w yes mozna tylko w tym, w ktorym sie kupilo czy w dowolnym?

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

aaa i jeszcze chcialam powiedziec, ze ptaszek jest fajny, bo on jest taki plaski na dole i prawie sie nie obraca a jesli nawet to kreci sie raz w jedna strone, a potem z powrotem i trzyma sie na gwincie nie to co serce, ktore jest niesforne i juz sie pogodzilam z faktem, ze bedzie latalo
Stary 2011-01-11, 07:37   #4511
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi, w jakim miejscu macie swoje pandory/trolle? moze dokladniejsze pytanie - wiem, ze na rece, ale w ktorym miejscu? bo ja nie wiem czy moja branso nie jest za duza i jeszcze jakby co to moge ja oddac, a ze strony pandorowej zamowic mniejsza mam rozmiar 18. niestety, ani w yes ani w pandorze nie mieli mniejszych, zebym mogla przymierzyc moja branso ma obecnie 3 koraliki i jak podniose reke to spada mniej wiecej tak jak ma ta kobieta na zdjeciu Załącznik 3660404. ja sie nie znam Wy macie tak, ze sie trzyma na stale blizej nadgarstka czy sobie lata? moze pytanie glupie, ale nie chce zeby sie potem nagle okazalo, ze jak glupek nosze za duza bransoletke tzn kobieta w yes mi niby powiedziala, ze jest dobra, ale z 2 strony - nie miala mniejszej, wiec co niby miala powiedziec "nie nie, jest za duza, niech nie zostawia pani w moim sklepie 300 zl"
ogladam dzis jak glupia foty pandor w necie i niby na zdjeciach maja jak ja... ale z 2 strony w instrukcji bylo, ze jak ja zakladam, to mam miec mozliwosc wlozenia kciuka, a ja mam nawet wiecej miejsca niz to...
chociaz z kolei po mierzeniu reki wyszedl mi obwod 15,5, co zgodnie z instruktazowym postem kwalifikuje sie wlasnie na branso 18.
i nie wiem... Wy macie te branso takie przylegle na nadgarstku czy wlasnie sobie lataja?
ja juz wariuje

a wiecie moze czy jakby co to zwrocic w yes mozna tylko w tym, w ktorym sie kupilo czy w dowolnym? [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------
wprawdzie nie mam własnej pandory/trolla,ale to sa bransoletki modułowe,czyli takie,które możesz sama układać i nosić jak chcesz.Przecież jak dołożysz dwa koraliki więcej to już będzie się trzymać bliżej nadgarstka.Jak dla mnie problemem byłoby gdyby bransoletka "wpadała" na łokieć Jak dla mnie długość masz ok w końcu masz tylko 3 koraliki,a ona i tak zatrzymuje się w granicach zdrowego rozsądku.Poza tym uważam ,że można trochę zaufać instrukcji,bo chyba wiedzą co mówią,choć wiadomo,każdy musi sam sobie odpowiedzieć co mu najbardziej pasuje

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-11, 07:45   #4512
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margotber Pokaż wiadomość
Tak to jest to o czym myślisz

Wielkie - małe szczęście

Gosia
Gosiu - GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez Achika Pokaż wiadomość
zaczela mi sie podobac moja pustynia jhehheeh ah my kobiety mamy jednak cos z garem :P za to ewidentnie zaczyna mi nie pasowac koralowy...ale taki on ladny
pustynia to na razie mój ulubiony koralik, no moze w pierwszej trójce

Cytat:
Kurcze, zapomniałam o kocie
super kot
Domnia sto lat

Cytat:
Napisane przez Cierpliwa2008 Pokaż wiadomość
Gorzej jak ktoś ma dwóch synów (i nie zanosi się na córkę) a za synowymi poki co nie tęskni
moja przyszła teściowa juz mi obiecała swoją pandore po śmierci

Cytat:
Napisane przez magi76 Pokaż wiadomość
oj tak... ja też sobie obiecuję ale mi nie wychodzi... obstawiam, że jest to dokładnie taki sam nałóg jak papierosy i alkohol... jedyne co mogę zrobić to przestać czytać forum czego robić też nie chcę

na koraliki poszła pewnie już połowa materiału na garaż !!!

mam kaca... który pewnie za 2 dni mi przejdzie
ehh, mam to samo. Mamy całe mieszkanie do urządzenia a ja tysiace przeznaczam na koraliki
powiem wam, ze ogarneła mnie groza - TŻ wymyslił urlop w marcu, z tym ze bilety lotnicze pewnie jakos w tym m-cu musimy kupic co ja biedna zrobie z moimi planami zakupowymi

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie ma za co
Jeszcze tutaj były: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2404
Osobiście z całego serca je polecam, bo są śliczne, bardzo efektowne i wcale nie takie drogie A jak ktoś ma jakieś powiązania z tańcem, to już ogóle wymarzony koralik
a jak sie wsadza je na koralika i bransoletke, jakos nie moge tego zajarzyc
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 07:52   #4513
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
a jak sie wsadza je na koralika i bransoletke, jakos nie moge tego zajarzyc
bierzesz baletnicę/drzewo/elfa wkładasz koralik między baletnice/w koronę drzewa/w brzuch elfa i nakładasz wszystko razem na bransoletkę

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-01-11, 07:54   #4514
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

ja też chcem zaproszenie! a co!?
Stary 2011-01-11, 08:00   #4515
snowprincess
Rozeznanie

Cytat:
no pani w yes tez mi powiedziala, ze nie podrozeje nic z tego, co juz maja, tylko, ze nowe rzeczy moga byc drozsze

nie wiem czy obojetnie jaka - ja mam karte wydajesz i zarabiasz [oddaja mi 1% z zakupow karta] - o tak ona wyglada Załącznik 3660403 i ja nawet nie wiedzialam, ze jest na nia znizka, swoja droga to ciekawe od kiedy, bo za kazdym razem kupowalam w yes charmsy i placilam karta, a zadna kobieta mi nie powiedziala o znizce no ale ta ma plusa

fotki beda, ale chyba dopiero w czwartek bo bede miala aparat i spokoj na zrobienie zdjec

to nie jest utopienie - to jest inwestycja

ja juz wariuje

a wiecie moze czy jakby co to zwrocic w yes mozna tylko w tym, w ktorym sie kupilo czy w dowolnym?

aaa i jeszcze chcialam powiedziec, ze ptaszek jest fajny, bo on jest taki plaski na dole i prawie sie nie obraca a jesli nawet to kreci sie raz w jedna strone, a potem z powrotem i trzyma sie na gwincie nie to co serce, ktore jest niesforne i juz sie pogodzilam z faktem, ze bedzie latalo
Ja mam nadgarstek 15 cm, na zgrubieniu przy dloni moze bedzie te 15,5 cm
Mam teraz 8 zawieszek (2 murano, 2 klipsy, przekladke, 3 zawieszki)

Zapewniam Cie, ze 17 cm z 3 zawieszkami nie bylabys w stanie sama zapiac a z 4-5 zaiweszkami byloby to calkowicie niemozliwe. Wiem, bo przymierzalam :P

Moja 18 cm tez mniej wiecej spada mi w to miejsce co pani z fotki, albo pare cm blizej nadgarstka. Ja się obawiam, ze jak doloze jeszcze 3 zawieszki to bedzie mi ciasno i dlatego dzis ide przymierzyc 19 cm.

Wczoraj przymierzalam kolezanki 21 cm :P i koraliki sie wszystkie obracaly i brzeczaly i tez tak fajnie

Teraz moja 18 jest na styk i dobrze sie z nia czuje, ale jeszcze kilka zawieszek i jej nie dopne. kurcze a jak wybieralam ostateczny rozmiar w listopadzie to mi w pandorze dobrali jednak 19 cm a ja powiedzialam ze chce 18 cm i koniec kropka :/
snowprincess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:23   #4516
slepafuria
Zadomowienie

GG do slepafuria

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi, w jakim miejscu macie swoje pandory/trolle?
Na nadgarstku. Rusza sie w dol i w gore w granicach maks 3 cm.
Nadgarstek moj ma 14 cm, bransoletke kupilam 17 cm plus zapiecie standardowe. Mam 5 koralikow.

Moja córeczka to miłość mojego życia!

slepafuria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:25   #4517
ilios
PIP.

GG do ilios

no to mnie uspokoilyscie tzn mi to nie przeszkadza, ze tak lata, ale nie chcialam wygladac jakos dziwnie z nia
Stary 2011-01-11, 08:33   #4518
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
no to mnie uspokoilyscie tzn mi to nie przeszkadza, ze tak lata, ale nie chcialam wygladac jakos dziwnie z nia
moja 18 też jest luźna mam na niej na razie 1 murano i wkładam pod nią spokojnie kciuka i mam jeszcze luz ale mierzyłam 17 i przymierzyłam na nią 3 koraliki murano i pani zapięła mi ją na styk i nic więcej by się na nią nie zmieściło także bądź spokojna bo 17 by była za mała a uwierz mi mam bardzo szczupłą rękę
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:46   #4519
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

babki...a może byśmy zrobiły zamówienie na 1000 PLN? dostaniemy trzy koraliki gratis? wujdzie mniej więcej 77 PLN za koralik z pierwszej grupy. Co Wy na to? Jak coś to ja mogę zrobić ale tylko do jutra bo potem wyjeżdżam.
Stary 2011-01-11, 08:53   #4520
Miramar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Ja tak jak napisałam w klubie chciałabym dwa klipsy z lucerną i albo beczułkę z napisem I love you albo jabłuszko, o ile to jest jabłuszko
Mam nadzieję, że transakcja dojdzie do skutku ale reszta to już chyba w klubie
Zapisałam się już w wątku klubowym na jedną lucernę, a w razie gdyby jej nie było to na jabłko z robaczkiem. Oczywiście jeśli to wszystko wypali
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 08:56   #4521
Mystic Shine
Raczkowanie

Zamówiłam czarną trollową skórkę
Mam nadzieję, ze będę zadowolona.
Mystic Shine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:00   #4522
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
babki...a może byśmy zrobiły zamówienie na 1000 PLN? dostaniemy trzy koraliki gratis? wujdzie mniej więcej 77 PLN za koralik z pierwszej grupy. Co Wy na to? Jak coś to ja mogę zrobić ale tylko do jutra bo potem wyjeżdżam.
Ennkaa ja reflektuje na bransoletkę srebrną ale bez zapięcia jakby co (chyba, że tylko koraliki chcesz?)

Cierpliwa2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 09:03   #4523
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Ennkaa ja reflektuje na bransoletkę srebrną ale bez zapięcia jakby co (chyba, że tylko koraliki chcesz?)
wiesz takie zamówienie to lepiej zrobić poza tym 1000 bo ono nie wchodzi do voucherów a dostaniesz koraliki gratis za zakup brans z zapięciem. Może znajdziesz kogoś kto chce zapięcie samo (ja własnie już kupiłam )
Swoją drogą sama teraz chcę kupić branso
Stary 2011-01-11, 09:11   #4524
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Cóż to chyba tylko mi pozostał ebay

Stary 2011-01-11, 09:14   #4525
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Cóż to chyba tylko mi pozostał ebay
Ty się nie zniechęcaj jak ktoś będzie chciał kupić duże zapięcie to się Wam ołaci brać na pół. Jak byś wzięła brans z zapięciem to mogłabym może od Ciebie koraliki wziąć i już masz taniej.
Stary 2011-01-11, 09:21   #4526
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Nie zniechęcam się tylko bardzo chcę bransoletkę i bardzo nie chcę zapięcia bo już jedno leży standardowe-niepotrzebne (wiesz jak to jest z babami)

Stary 2011-01-11, 09:23   #4527
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Nie zniechęcam się tylko bardzo chcę bransoletkę i bardzo nie chcę zapięcia bo już jedno leży standardowe-niepotrzebne (wiesz jak to jest z babami)
no tak ja mam podobnie
Stary 2011-01-11, 09:26   #4528
ilios
PIP.

GG do ilios

to chyba lepiej i tak wziac branso + zapiecie i zapiecie sprzedac i miec 2 koraliki

[a ja sie dzis od rana gapie non stop na moja branso ]
Stary 2011-01-11, 09:33   #4529
Cierpliwa2008
Rozeznanie

Cytat:
to chyba lepiej i tak wziac branso + zapiecie i zapiecie sprzedac i miec 2 koraliki

[a ja sie dzis od rana gapie non stop na moja branso ]
Ale ja z koralików z I grupy już nie chce chyba nic. Dałam info w klubie z wyliczeniem

Stary 2011-01-11, 09:35   #4530
Mirell
Zakorzenienie

Dostałam zaproszenie do klubu, ha ha
Tylko nie wiem jak się zapisać, klikałam na nazwę klubu, obazek z zawieszką i nic mi nie wychodzi, pomóżcie

Cytat:
nie wiem czy obojetnie jaka - ja mam karte wydajesz i zarabiasz [oddaja mi 1% z zakupow karta] - o tak ona wyglada Załącznik 3660403 i ja nawet nie wiedzialam, ze jest na nia znizka, swoja droga to ciekawe od kiedy, bo za kazdym razem kupowalam w yes charmsy i placilam karta, a zadna kobieta mi nie
Też mam kartę co zwracają za zakupy, Millennium Impresja, co prawda nie do Yes, ale zwracają aż 5% za każdy zakup np. w Apart, Zarze, Bershce, Stradivariusie, Venezii, Carrefour, Piotr i Paweł i innych...
Nic się nie mówi przy kasie, wystarczy płacic i ten zwrot przyjdzie automatycznie na konto po miesiącu, a dotyczy to rzeczy nawet przecenionych, no każdej kwoty za którą się zapłaci
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości