|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Karolca gratulacje
![]() Jutro na pewno krecha będzie wyraźniejsza
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
z pewnością
![]() a wiecie... jutro mam imieniny... ale mi TŻ zrobił prezent
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się, jak przekazać wiadomość TŻ
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
A nie możesz po prostu powiedzieć, że jesteś w ciąży?
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
mogę
![]() i tak jest najlepiej ![]() bo nawet... i tak nic mi nie przychodzi do głowy.
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Najprostsze rozwiązania są zawsze najlepsze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
wiem
normalnie płakać mi się chce
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca gratuluję!!!!
Danika co u Ciebie? Jak się czujesz? Kompletujesz już wyprawkę?
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponuję wybrać się na betę, na pewno będzie wysoka ![]() wreszcie się coś ruszyło na wątku teraz się pewnie posypią fasolki...oby fala była jak największa to ja porywam W czwartek jadę do gina...tak kontrolnie, bo mi się tabsy na tarczycę kończą... akurat to będzie mój 14dc to usg zrobię, ciekawe jak tam u mniw z tą owu ![]() Już się zdecydowaliśmy, że we wrześniu zamiast lecieć na wczasy zostaniemy w Pl i porobimy badania i może uda się zrobic też hsg
|
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę robiła bety, bo jednak 40 zł to za dużo
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
Karolca gratulacje
dziewczyny ma któraś z Was może namiary na jakieś noclegi na Chorwacji?? kurcze szukam i szukam i wszystko zajęte chcemy jechać w okolice Makarskiej Riwiery u Was też tak zimno??---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- ile szok u mnie kosztuje 20zł
|
#4513 |
|
Zadomowienie
|
karolca ciche gratki bo druga krecha widoczna
aby @ nie przylazła. wierze Ci ze raczki trzesly sie, ja kilka zdjec robiłam mojego tesciora bo były nie wyrazne![]() byłam dzisiaj na badankach, mialam badaną krzywą cukrową i tak sie meczyłam po wypiciu glukozy aby nie zwrócic bo wtedy jeszcze raz musiałabym wypic a poza tym 2 godz w laboratorium czekania bo aż 3 razy pobierali mi krew, na szczescie nie tylko ja musiałam czekac wiec to bylo pocieszjące. ale na szczescie juz po.... |
|
|
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
karolca!!!!!niesamowita wiadomosc gratuluje z calego serca!!
![]() umow sie do gina odrazu ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- MAGDULEC...oj pamietam dokladnie jak ja robilam krzywa cukrowa!!to tak jakbym wcxzoraj robila wspominam to mile powiem Ci szczerze bo na korytarzu spotkalam mila pania z ktora sobie porozmawialam sobie o tych sprawach![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Wiecie co kochane....pamietam jak ja sie staralam tutaj na tym watku o ciaze...pamietam wszystko,doslownie kazdy miesiac tych porazek i wogole....wtedy kotek zaszla,dra...one dawaly nadzieje ze po tak dlugim czasie sie udaje...napisze wam szczerze zebyscie sie nie poddawaly...powoli wszystkim wam sie uda....pamietam xhankax starala sie z 52/53 cykle i sie jej tez udalo,wiec ja wierze ze kazda ma swoja kolej i kazdej sie uda..... teraz moja ciaza dobiega konca a ja nadal czuje do was sentyment,pisze itd bo to wszystko przeciez takie ludzkie ,prawdziwe i ciesze sie ze jest takie forum ktore pomaga nam w tym wszystkim dzielic sie dobrymi i czasem zlymi wiadomosciami bo przyznajcie ze te wszystkie"kolezanki"nie zawsze chca dobrze a o przyjaciol teraz ciezko,a my tu wszystkie jestesmy jak bratnie dusze.....co prawda niektore przestaja pisac i zagladac ale mimo wszystko dzieki wam za wszystko i trzymajcie kciuki o szczesliwe moje rozwiazanie bo strasznie sie boje;(ale na to przeciez czekam od tak dlugiego czasu....wiec zniose wszystko ten bol i wogole..byle tylko bylo wszystko ok....oczywiscie odrazu was powiadomie przez nadie i napewno bede zagladac jak urodze ![]() tak mnie jakos wzielo na "sentymenty" ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Wiecie co kochane....pamietam jak ja sie staralam tutaj na tym watku o ciaze...pamietam wszystko,doslownie kazdy miesiac tych porazek i wogole....wtedy kotek zaszla,dra...one dawaly nadzieje ze po tak dlugim czasie sie udaje...napisze wam szczerze zebyscie sie nie poddawaly...powoli wszystkim wam sie uda....pamietam xhankax starala sie z 52/53 cykle i sie jej tez udalo,wiec ja wierze ze kazda ma swoja kolej i kazdej sie uda..... teraz moja ciaza dobiega konca a ja nadal czuje do was sentyment,pisze itd bo to wszystko przeciez takie ludzkie ,prawdziwe i ciesze sie ze jest takie forum ktore pomaga nam w tym wszystkim dzielic sie dobrymi i czasem zlymi wiadomosciami bo przyznajcie ze te wszystkie"kolezanki"nie zawsze chca dobrze a o przyjaciol teraz ciezko,a my tu wszystkie jestesmy jak bratnie dusze.....co prawda niektore przestaja pisac i zagladac ale mimo wszystko dzieki wam za wszystko i trzymajcie kciuki o szczesliwe moje rozwiazanie bo strasznie sie boje;(ale na to przeciez czekam od tak dlugiego czasu....wiec zniose wszystko ten bol i wogole..byle tylko bylo wszystko ok....oczywiscie odrazu was powiadomie przez nadie i napewno bede zagladac jak urodze ![]() tak mnie jakos wzielo na "sentymenty"
|
#4515 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super!Dziekujemy ![]() Dziękujemy Cytat:
![]() Cytat:
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|||
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ od razu zadzwonił do mojej mamy
mama przyszła patrzy na test i mówi eeee.... tej drugiej prawie nie widać, nie liczy się. A już chciałam cię na barana wziąć ![]() jutro zadzwonię i się umówię
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-07-04 o 20:12 |
|
|
|
#4517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję kochana!!! Jak powtórzysz np. za 2 dni, to będzie już wyraźniejsza ![]() Ja dziś wylądowałam u lekarza, w sob wieczorem dostałam jakieś dziwne skurcze- boli niesamowicie. Wczoraj cały dzien, dziś noc nie przespana. Niby z ciążą ok, ginekologiczny sprawy tez i ze to jelita... jeśli do rana nie przejdzie, to mam skierowanie na oddział. Abym nie musiała iść. A miałam tyyyle planów w pracy do czwartku i w ogóle... a tak boli jak cholera
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-07-04 o 20:24 |
|
|
|
|
#4518 |
|
Raczkowanie
|
serdeczne gratulacje drugiej kreski
ja jak zaszlam w ciaze tak sie cieszylam ze musialam zrobic niespodzianke męzowi. powiedzialam ze moze bysmy gdzies wyszli do restauracji bo dawno nie bylismy.mąz sie zgodzil. kupilam kartke z napisem gratulacje(w srodku napisalam kochany męzu zostaniesz tatusiem)i misia i przyczepilam do niego test ciążowy i ta kartke i wsadzilam do opakowania na prezent. w restauracji jak wyciagnelam torebeczke z prezentem mój mąż zapytal '' czyżbym o czyms zapomnial??'' ja mówie ze nie. wyciagnal tego misia i ta kartke.nastala cisza ,strzelil buraka i mówi ''a skąd wiesz?? ja mówie zobacz na test. ucieszyl sie bardzo i ucalowal mnie i zamówil piwko zeby uczcic ta wiadomosc. powodzenia kochana-takie chwile powinno sie zapamietac jak najdluzej |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie to było na szybciora... Jechałam do szkoły do Warszawy i przed pociągiem mówie do Tż'ta-robić test? Nie wiem, czy moge wino pić. (spałam u kuzynki) a on: to zrób. No i zrobiłam i oby dwoje patrzyliśmy na test i Tż wspomina do dziś, że nie zapomni mojej miny jak zobaczyłam II :P heheLaski, które już urodziły... ile wasze niunie miały długości, w sensie wzrostu? Bo zaczełam ciuszki kupować, co jakąś promocję widzę, ale boję się, żeby za małych nie kupować...
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-07-04 o 20:29 |
|
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
karolca ale wiadomość!!!
Oby jutro kreseczka była jeszcze ciemniejsza |
|
|
|
#4522 |
|
Zadomowienie
|
Tinica mam nadzieje ze nie wyladujesz w szpitalu
ja tżtowi pokazałam test podczas obiadu, tylko powiedział "Czy chcesz żebym sie zadławił?nie dasz spokojnie zjesc" i ledwo dokończył i od tamtego momentu zaczął rozmawiać z brzucholem.malinka powodzonka podczas porodu ![]() przedwczoraj tż zaczął pytać sie o poród i mnie już pomalu zaczyna stres łapać mimo że to jeszcze trochę czasu jest....
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-07-04 o 20:54 |
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
zarażę, jak na 100% potwierdzę
jutro drugi test i dzwonię do przychodni aby zarejestrować się do mojej ginki ![]() Jak sprawdzałam przyjmuje cały lipiec, co 2-3 dni Mam więc nadzieję, że nie będę musiała długo czekać ![]() Niedobrze mi :/
|
#4526 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dopiero początek i dlatego kreseczka bledsza, ale moment i będzie wyraźniejsza ![]() Koniecznie napisz jego reakcję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u Ciebie do września szybko czas zleci do tych badanek ...a kto wie może do tego czasu już pojawi się jakaś fasolka ..tak czy inaczej brawo za decyzję Cytat:
Cora, zapomniałam napisać, że oczywiście klikam na Lilusię
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2011-07-04 o 22:05 |
||||
|
|
|
#4527 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mała rośnie zdrowo, juz konczymy 28 tc ale to leci....a dopiero co nastawiałam się psychicznie na hsg.Cytat:
za owuCytat:
Jak jestes zainteresowana to daj znać. Cytat:
za wyniki
|
||||
|
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
KAROLCA gratuluje
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca GRATULUJĘ!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
Karolca GRATULUJĘ
Proszę o zmianę @ na 4.07 ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Oby jutro kreseczka była jeszcze ciemniejsza
Będzie się więcej działo