|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
|
23 | 35,94% |
| Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
|
4 | 6,25% |
| Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
|
0 | 0% |
| Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
|
2 | 3,13% |
| Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
|
24 | 37,50% |
| Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
|
11 | 17,19% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Cytat:
wiedzialam, kilkanascie postow wyzej to napisalam ![]() super, ze malenstwem wszystko okej Cytat:
i chce kupic drugi mozliwe, ze 100 na 75 styknie ![]() Cytat:
skorke obieram i jabluszko na kawaleczi sobie kroje Cytat:
i co ? i mozna! i nawet moj ulubiony slonecznik lupalam solony z przyrawami i pistacje jadlam i tylko 1 kg moria tytułem zabiłaasss |
||||
|
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
antropia papapapa
daisy - gratuluje - II stadium zbudynienia .mary - wkłądam palec i moge dorzucić nerwobóle!aguś bosko!spice - laską?!!!!!!!!!!!! przebiłaś mojego babulca .daisy - no ... za takiego stresa to jej się pewnie nie upiecze . ale nie życzymy nikomu źle .the_sania - jakbym nie była w ciąży to bym ją chyba pobiła .... już ją miałam gonić ale sie rozpłakałam ..... masakra się zrobiłam miętka .ale ręce opadają. |
|
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
Moniqac a trzaa see było na niej ulżyć i też jej nawymyslać.. była okazja
Agus fajowo, że na wizycie wszytsko fajowo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-02-07 o 22:00 |
|
|
|
#4504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie wiem czy to już ten czas na częstsze wizyty - bo taki przychodzi, czy po prostu chce mnie z tą szyjką skontrolować i sprawdzić czy się mały obrócił pupą do góry, zostało mi kilka dni na obrót.
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Wtajemniczenie
|
Mary a powiedz mi, bo wiem, że jesteś zorientowana
co do tych kosmetyków mineralnych.... to gdzie można zamówić te darmowe próbki podkładów? bo ja widziałam tylko płatne, np. za 4,90zł. powiem szczerze, że baaaardzo chciałabym wypróbować te minerały, bo z tego, co widziałam u dziewczyn na wątku efekty są świetne !
|
|
#4506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i tak w ogóle to ja też chce do niego...... własnie po te koszule do karmienia promocji... i otóż jest u mnie taokowy sklep ale uwaga, uwaga są w nim tylko rzeczy dla maluszków ![]() i tak oooo....jak byłam pierwszy raz to tak mi się właśnie zdawało, że tylko dziecięce... ale zaczęłyście pisać o tych promocjach, no to sobie wymysliłam, że sie obkupię ale coś mnie tchnęło i tak sobie myślę... najpierw zadzwonie.... zadzwoniłam i
|
|
|
|
|
#4507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałyśmy i mamy w domu co poniektóre ![]() jeny co za babsztyl ![]() a to jakaś prosta kobiecina była ????? bo takie to mają na porządku dziennym słownictwo dość ubogie ![]() Cytat:
fryzur mu robić jeszcze nie kazałam ... (ma kłopoty z zapięciem Zosi spinki we włosy więc nie polecam )Cytat:
![]() no i gratuluję tylko 1 kg na + |
|||
|
|
|
#4508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieknie! tylko pogratulowac
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Zadomowienie
|
Hm...muszę pogadać z moją gin, bo jakbym musiała tak często chodzić to chyba wolałabym do niej do szpitala jednak, myślę że tak też się da.
|
|
|
|
#4511 |
|
Wtajemniczenie
|
moniqac trzymam kciuki za synka, żeby się obrócił
![]() co do zrobienia się miętkim.... mi się czasem wydaje, że w takiej sytuacji zareagowałabym twardo (w ogóle w sytuacjach, jak ktoś jest dla nas chamski) i bym pojechała z taką babą, ale z reguły po takich sytuacjach ... dopiero po wydarzeniu przychodzi do głowy cała masa ciętych ripost
|
|
#4512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejsze, ze zdrowe i zrobilas mi ochote na kebaba....Cytat:
![]() wspolczuje polskiej zyczliwosci ze strony milej pani, moglas ja opluc ![]() mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee................... ...................... Cytat:
ale znalazlam )i chyba sie zgodze ![]() uciekam spac, bo TZ zaraz przyjdzie, caluje mocno. aaa i zapomnialabym, u nas od 15 stej napadalo ok 30 cm sniegu i dalej zamiec sniezna, jutro bedziemy brnaaaac ![]() zdaje sie Daisyyy pisala...tak kochana u nas Norwezki zdrowe i ciaza to nie choroba, trzeba brnac przez snieg, stac w autobusie, w koncu chcialy uprawnienia to maja ![]() buziale kochane
|
|||
|
|
|
#4513 | ||
|
Zadomowienie
|
agnieszka_pe - wyglądała zupełnie normlanie - fryz zrobiony, ciuchy ok - specjalnie psojrzałam bo mówie może jakaś nienormalna ..... ale nieeeeeeeee....
.Cytat:
.Cytat:
![]() a ja Wam powiem że mój synuś to jest jedyny. czytałam że Szymon to indywidualista itp itd, nie podporządkowuje się ogolnie przyjętym normom (jak mamusia ) i powiem Wam, że już coś w tym jest, bo jak np. boje się że się nie rusza - lece wciągnąć coś słodkiego, np 7 daysa tak jak dzisiaj i cisza.ale wystarczy że zjem cytrynę -no 1/3 cytryny - to już skacze .dobrze że w ogóle skacze agus - congrats że tylko +1kg!!! .
|
||
|
|
|
#4514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Ahaaa, wspominałyście wcześniej że może w przyszłym wątku, tj. kolejnej, VI części, któraś się może rozpakuje. Szczerze wątpię, bo jeżeli jutro skończymy tą część, a pewnie skończymy to wyjdzie na to że pisałyśmy ją przez 2 tyg...Także jeśli następna też tak sprintem poleci, to wątpię żeby do końca lutego któraś urodziła
|
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kilka innych dziewczyn też o nich pisało ![]() Głowa mnie boli uciekam spać chyba...I znów mam ochotę coś zjeść A w brzuchu się nie mieści... Mam chyba mało miejsca przy żołądku, bo zjem cokolwiek i zaraz pękam
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Moria, zajrzyj TU, w pierwszym poście troszkę niżej są linki do filmików YT z różnymi sposobami nakładania minerałów
![]() No i pragnę nadmienić, że przy nakładaniu sprawdza się też mgiełka z wit. E z TBS, więc masz usprawiedliwioną wizytę w tym przybytku ![]() Saniu, stosowałam tylko minerały EDM, pierwsze zamawiałam jakoś w 2009 roku i wtedy było tak, że wybierałaś 5 próbek, płaciłaś tylko za przesyłkę. Od niedawna firma EDM wstrzymała wysyłanie do PL, a niestety polskie strony z EDM już każą płacić za te samplowe wielkości. Co do innych firm, to nie mam pojęcia, chociaż trzeba byłoby poszperać na forum mineralnym.
|
|
|
|
#4518 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a to prawda z tymi ripostami - normlanie bym się nie pohamowała - chyba, byłam w takim szok że nie wiem jakbym zareagowała "normlanie", potem jechałam dalej i sobie zwyzywałam ją .Cytat:
mogłam .---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- A ja wczoraj zaczęłam 7 miesiąc .---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- lecę się wykąpać dziewczyny - chociaż tak mi z Wami tu dobrze. poprawiłyście mi nastrój a miałam dziś kiepski .ide myju myju i potem lulu. jutro do banku a potem będę z Wami . wyśpijcie się Kochane i maleństwa.
|
|||
|
|
|
#4519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurcze to drogo by mnie wyszło tak, jakbym chciała zamówić kilka próbek i każda 4,90zł. a malusie to takie........ bo jak inaczej dobrac odpowiedni odcień, jak bez próbek super zwyzywasz i zawsze trochę lepiej jest ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ja też już zmykam spać.... a jutro wielki dzień - usg na 18:20 i mam nadzieję, że tym razem Maluszek pokaże, czy ma siurka, czy bronchildę ![]() chyba się posram jutro do tej godziny
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja bym chciała podejrzeć co ta moja Gabrycha wyczynia w tym brzuchu
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Saniu ja już zaciskam kciukasy ..jestem pewna, że jutro wszytsko stanie się jasne ![]() ![]() Nom i z tymi zaciśniętymi paluchami żegnam sie z wami i uciekam lulu <papa> |
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak Twoje odpoczywanie?;> Pewnie się nudzisz biedulko,co? |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Saniu, no właśnie. A z kolorami to sporo próbowania, bo wcale nie jest tak łatwo dobrać odcień. Drogo wyjdzie. Dlatego ja teraz tylko róże i rozświetlacz. Takie pudełeczko na dłuuuugo starcza
![]() Andziot, też chętnie podejrzałabym. Chociaż teraz już wiem, że to napierniczanie pod biustem, to nogi. Ostro daje czadu czasem ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Ja też uciekam! Słodkich snów
|
|
|
|
#4524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może i warto,ale na razie się wstrzymam. Najbardziej mnie wkurza że Body Shopu nie ma w Poznaniu...
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- DOBRANOC |
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny!!!!!!!!!!! a więc będzie dziewczynka ALICJA
.Mąż w niebo wzięty już doczekać się nie może Jak tak dalej pójdzie to dobiję do 30 kg.
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
jakies go*wno sie do mnie przyplatalo swędzi jak cholera
|
#4529 |
|
Zadomowienie
|
Do apteki po maść Clotrimazol i Tantum Rosa. Najpierw podmyć się Tantum, a potem posmarować maścią. Ja na Clotrimazolu jadę od początku ciąży... Oba środki są bezpieczne w ciąży
|
|
|
|
#4530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

)
bosko!
przebiłaś mojego babulca
.
własnie po te koszule do karmienia promocji... 
Czy on tylko wysoko specjalizowany w odrostach 

, ktorego nawet w polowie nie zmiescilam

i zrobilas mi ochote na kebaba....
uciekam spać chyba...
mogłam