Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :> - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-06-24, 11:26   #4501
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 143
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ
Magdzia - zalogowa³am siê na tê szafê . Kto¶ ma ju¿ mój nick wrr :/. Ale i tak nie kumam o co chodzi na tej stronie :P.
Ej ale ja mówi³a o naszej wiza¿owej szafie

https://wizaz.pl/szafa/

Dzisiaj ju¿ wieszak dnia jest inny

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 11:35   #4502
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>

Cytat:
Napisane przez amadziaz Poka¿ wiadomo¶æ
Jakto ¼le podzia³a³y na Twoje uda? ;o
Po prostu zaczê³y siê powiêkszaæ - jakby puchn±æ od wysi³ku. Robi³am przysiady z obci±¿eniem ok. 10 kg mo¿e dlatego.

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 12:01   #4503
sweetish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 333

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ

Sweetish
witamy jak masz jakies pytania to pisz od razu. A co do coli jak bardzo ja lubisz to nie musisz z niej rezygnowac calkowicie, kup sobie cole light i pij do woli. Ona nie ma zadnych kalorii praktycznie. No ale ogolnie jest nie zdrowa i lepiej nie przesadzac z jej iloscia. Ale przytyc - nie przytyjesz pijac t± light. Napisz nam jeszcze jak masz na imie jesli to nie tajemnica i ile masz lat i wzrostu
Hej
Na forum wolê pozostaæ anonimowa. Od poczatku obra³am tak± 'taktykê' i tak te¿ chcia³abym, ¿eby pozosta³o. W sumie nie mam nic do ukrycia, ale.. jako¶ tak wydaje mi siê, ¿e do wielu wiecej rzeczy Wam sie tu moge przyznaæ jako anonimowa osoba, ni¿ tak wiecie,oficjalnie
Mam 25 lat, z wykszta³cenia jestem nauczycielk± jêzyka polskiego, tymczasowo zajmujê sie czyms innym, ale juz od wrze¶nia musze poszukaæ sobie pracy,bo umowa mi sie konczy.
Wagowo u mnie sytuacja wyglada tragicznie, bo mam hmm... teoretycznie lekk± nadwagê, ale jak na moje oko do zrzucenia mniej wiecej 10kg(przy wzro¶cie 1.60).
Dwa lata temu uda³o mi siê zrzuciæ 13 kg (sport, lekka dieta) i teraz chcia³abym to powtórzyæ,
bo:
po pierwsze- poprawi³y mi sie wyniki- jestem tarczycowcem (same zobaczcie jak '³atwo' zrzuca siê kg przy niedoczynno¶ci klik
po drugie- znowu mia³am okres (mam z tym spore problemy)
po trzecie- czu³am sie o niebo lepiej bez tych kulkunastu nadprogramowych kilogramów.
Gdy tak patrzê na Wasze zdjêcia zastanawiam sie (naprawde szczerze to pisze) z czego Wy dziewczyny chcecie zrzuciæ te kg, skoro jestescie ju¿ takie szczuplutkie. Wiele z was wyglada juz ZA CHUDO a wy nadal nie macie dosc. Nie wiem, czy to dobry pomys³ a¿ tak bardzo sie odchudzac. Mam nadzieje, ze te limity, ktore sobie ustali³yscie przed odchudzaniem, nie poszerzacie o kolejne miesiace diety. Wiekszosc z Was wyglada juz naprawde ¶licznie.
Cytat:
Napisane przez kubiowo89 Poka¿ wiadomo¶æ

Sweetish - ja po coca coli, czy to light czy normalnej mam straszne wzdêcia... Nie wiem, mo¿e to przez to, ¿e w po³±czeniu z tak± ma³a ilo¶ci± kcal ona tak dzia³a? Hm. Ja na szczê¶cie a¿ tak bardzo nie przepadam za col± . Jednak zgadzam siê z Moni± mo¿na ja pic do woli bo nie ma prawie ¿adnych kcal ale jest bardzo nie zdrowa...
Z t± col± to chyba mam podobnie
od wczoraj mêczy mnie ból jajnika, niby jak przed okresem, ale okres sie nie pojawia. Do tego wzdêcia i w ogole jako¶ dziwnie sie czujê, tak wiec pepsi/cola w ograniczonych ilosciach. Nie lubie jej jako¶ szczególnie, po prostu od czasu do czasu lubie sie napiæ drinka w³a¶nie z tym odrdzewiaczem no i tak jako¶ wysz³o...
Obawia³±m sie nawet, czy jakiego¶ zapalenia pêcherza siê nie nabawi³am, ale objawy s± chyba inne, prawda?

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ Sweet
Hej malinka mi³o Ciê tu widzieæ Te¿ siê bierzesz za siebie?
Cytat:
Napisane przez sanderaM Poka¿ wiadomo¶æ
Sweetish witamy A mo¿e co¶ wiêcej o sobie nam powiesz??
My¶lê, ¿e w miarê mojego udzielania siê tu, dowiecie sie dosc sporo
Cytat:
Napisane przez meeedzik Poka¿ wiadomo¶æ
Sweetish witamy fajnie, ¿e do nas do³±czy³a¶ no i napisz nam co¶ wiêcej o sobie
Dziêkujê Wam wszystkim za mi³e przyjêcie
Postaram siê udzielaæ jak najczêsciej.

Dopóki robisz to, co zawsze, bêdziesz mieæ to, co zwykle.
sweetish jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 12:04   #4504
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiecie co jestem z³a. Za du¿o sobie pozwoli³am przez te 2 dni i na wadze ju¿ siê to odbi³o. Kurde ja nie mam umiaru

Dzisiaj oficjalnie mówiê KONIEC GRZECHÓW, dopuszczam jedynie lody i jak bêd± w domu to herbatniki. !!!

Stary 2011-06-24, 12:08   #4505
aante_e
Miss Pudernica

Wiadomo¶ci: 7 041

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Wiecie co jestem z³a. Za du¿o sobie pozwoli³am przez te 2 dni i na wadze ju¿ siê to odbi³o. Kurde ja nie mam umiaru

Dzisiaj oficjalnie mówiê KONIEC GRZECHÓW, dopuszczam jedynie lody i jak bêd± w domu to herbatniki. !!!
Mi siê wsyd przyznaæ, tak ostatnio grzeszê
Ale dzi¶ robiê sobie dzieñ oczyszczania - zjad³am ¶niadanie, a teraz do koñca dnia kefir, jogurty i woda. Jestem przed okresem, wiêc na wagê nawet nie wchodzê.

My¶lê nad przeniesieniem numeru do play, macie jakie¶ do¶wiadczenia? Chcê te¿ telefon, bo obecny potrzebny jest mi do drugiego numeru i podoba mi siê nokia e52.

Wczoraj dowiedzia³am siê, ¿e jadê w sierpniu na tydzieñ nad morze. I to z mam±, która zawsze mi docina, ¿e ona w moim wieku i jak koñczy³a studia to wa¿y³± 45 kg tak¿e biorê siê ostro za siebie, chcê widzieæ co najmniej 55 kg na wadze!

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2011-06-24 o 12:11
aante_e jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 12:17   #4506
kubiowo89
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 258

Cytat:
Napisane przez aante_e Poka¿ wiadomo¶æ
My¶lê nad przeniesieniem numeru do play, macie jakie¶ do¶wiadczenia? Chcê te¿ telefon, bo obecny potrzebny jest mi do drugiego numeru i podoba mi siê nokia e52.
Ja przenios³am dwa numery do Playa. Jeden mam na abonament Long drugi na Mixa (ten mixa splaci³am w przeci±gu 5 miesiêcy bo du¿o dzownie) i powiem Ci, ¿e bardzo ale to bardzo jestem zadowolona. Mê¿owi te¿ przenios³am numer do Playa i wzi±³ ten telefon o którym mówisz. Telefon prosty w obsudze ale za✂✂✂isty. Ja akurat wolê telefony z klawiatura QWERTY lepiej mi sie na nim pisze. A M±¿ z koleji nawet s³yszec nie chcia³ o innej klawiturze, na Bo¿e Narodzenie kupi³am mu jako prezent SAMSUNGA Monte i mówi³, ¿e nie chcê ju¿ nigdy wiêcej dotykowego i z klawitura QWERTY. I moja siostra go dosta³a a kupi³am mu Nokiê E52 i powiedzia³, ¿e lepszego telefonu nie mia³ jeszcze nigdy . Du¿o masz minut gratis, naprawdê warto. Ja nie mia³am przekonania do Playa i najpierw jeden numer przenios³am a potem po 2 miesi±cach drugi bo naprawdê siê op³aca .
Magdzia - Aha. A ja my¶la³am, ¿e na szfie.pl
kubiowo89 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 12:36   #4507
aante_e
Miss Pudernica

Wiadomo¶ci: 7 041

A w mixie s± takie same pakiety i promocje jak na kartê? Bo u mnie siê bez tego nie obejdzie, zbankrutowa³abym
Stary 2011-06-24, 13:06   #4508
_Baletnica_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 389

Ja tylko na chwilkê, bo jedziemy na rybki.
NA wadze wczoraj 50kg! A wiêc osi±gnê³am swój wynik, wiêcej nie chcê, bo z nóg robi± Mi siê patyki...jestem taka szczê¶liwa...
od wczoraj zaczê³am normalnie je¶æ..tzn. wprowadzaæ normalne, kaloryczne obiady do swojego menu..
Wczoraj:
jajecznica na boczku, ma³y talerzyk z 1kanapk± chleba razowego
- miseczka zupy grzybowej z kluskami
-4pyzy z miêsem pokroszone skwarkami
- 4czekoladki bombonierki
- i tona wódki!! opi³am siê masakrycznie
wczoraj to przesadzi³am...

dzi¶:
-p³atki
- a potem pewnie kurczak, rybki z grilla
- no i truskawki, czere¶nie...

mi³ego weekendu Kochane.
Stary 2011-06-24, 13:38   #4509
sweetish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 333

Z Tob± Baletnico chyba trzeba siê wyj±tkowo jako¶ przywitaæ, bo zdaje siê, ¿e nie zauwazy³as, ze ktos nowy do Was do³±czy³. Wiec WITAJ

Dopóki robisz to, co zawsze, bêdziesz mieæ to, co zwykle.
sweetish jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 14:08   #4510
amadziaz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 376

hej sweetish
Ja siê z Toba jeszcze nie przywita³am
Dzisiaj sobie spódniczkê w kwiatki kupi³am
Dzisiaj dzieñ wzorowy pod wzglêdem diety
¶n. just fit z mlekiem ( salaterka)
II ¶n. salaterka truskawek z jogurtem naturalnym
ob: porcja roso³u.
Stary 2011-06-24, 14:12   #4511
kubiowo89
BAN sta³y

Ja w³a¶nie po obiadku.
Kawalek chleba razowego, 2 plastry topionego light i ma³y go³±bek w kapu¶cie. Nie za du¿o tego? Hm. Nie wiem ile kcal ma go³±bek... Pisz±, ze do 150kcal ale co¶ ma³o mi siê wydaje... Chocia¿ patrz±c na to co jest w go³±bku to mo¿e faktycznie?
Baletnico- ja chcia³abym mieæ takie nogi jak Ty, podobaj± mi siê takie chudzierlaki. I to bardzo.

Kurczê zapomnia³am nicka, ante chyba - zale¿y o jakie promocje pytasz. Mozesz uruchomic sobie taka opcje, ze za kazde 2 minuty jak ktos do Ciebie dzwoni Ty dostajesz za free jedna do wszystkich sieci. Mozna uruchomic smsy pakiet 200smsow do wszystkich sieci za podejrze 6 zl ale pewna nie jestem do konca czy 6 czy 5 zl bo nie uruchamiam tego bo mam w abonamencie wystarczajoca ilosc zlotowek. Takze play ma duzo promocji moim zdaniem.

Na sniadanko zjadlam platki z jogurtem naturalnym i herbata zielona. Bez Ice Slim Coffee bo skonczyla miu sie i dopiero jutro beda mieli w aptece. Na drugie sniadanie zjadlam jogurt do picia bakoma suszona sliwka, obiad jak wyzej, na podwiczorek 12 biszkoptow babuni 92kcal i satino, a na kolacje jogobellka light. 1000kcal , chyba nie wyjdzie mi 900kcal., by³abym za bardzo g³odna hm. Ania i Lajla- co z Wami?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-24, 14:22   #4512
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

Kubiowo ¿yjê dziêki za troskê kochana po prostu ostatnio zalatana jestem i spraw du¿o dlatego rzadko zagl±dam.... dzi¶ z tego wszystkiego jestem o pomidorowej ca³y dzieñ
rano na wadze 64,5 kg nie jest ¼le tym bardziej, ¿e czekam na @ jak na zbawienie i z³o¶æ mnie bierze, ¿e mi siê tak rozregulowa³ t± diet±, ¿e ju¿ sama nie wiem kiedy bêdzie....
w koñcu zamówi³am zaproszenia ¶lubne http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...675213542.html podobaj± wam siê kochane? oj na ¿adne nie mog³am siê zdecydowaæ wiêc wziê³am te czerwone

ogólnie chodzê taka poddenerwowana, ¿e masakra jaka¶ a¿ t¿ siê ¶mieje, ¿e z babami przed@ to z kijem nie podchod¼..

Baletnico gratulujê !!!!!!!!!!!

ca³uski dla wszystkich , gratulacje co do spadku wagi !!!

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

Edytowane przez aniaczyrek
Czas edycji: 2011-06-24 o 14:23
aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:18   #4513
mala_mi19
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 23

aniaczyrek swietne zaproszenia! Naprawde bardzo ³adne
mala_mi19 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 15:22   #4514
Magdzia94
Zakorzenienie

£adne zaproszenia

Stary 2011-06-24, 16:19   #4515
aniaczyrek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 265

dziêki kobitki ja w³a¶nie zjad³am kawa³ek kalafiora z takim gotowym sosem, który t¿ przywióz³ i jestem pe³na .. czekam na t¿ a¿ wróci z pracy, mam nadziejê, ¿e niebawem to nast±pi

Wzrost : 170 cm ;
2011: marzec: 74kg
;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d.

aniaczyrek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 16:59   #4516
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Hej ¶licznotki moje ;* ;* ;*

Ja tylko na chwilkê zabiegana ca³y dzieñ jestem.

Kubiowo jak bêdziesz tyle æwiczyæ to wyjdzie Ci jeszcze wiêcej ode mnie wiêc na pewno szybciutko efekty zobaczysz Ja bym na Twoim miejscu nie zmniejsza³a ilo¶ci kalorii, bo 1000 to jest i tak nie wiele, a jak przyzwyczaisz organizm do 900 czy nawet mnie to pó¼niej bêdzie ciê¿ko Ci siê przestawiæ, bo jak zjesz trochê wiêcej to zaraz zaczniesz tyæ. Kiedy¶ co¶ s³ysza³am na ten temat
Baletnica bardzo siê cieszê, ¿e uda³o Ci siê osi±gn±æ swój cel

Dobra spadam, mo¿e jeszcze uda mi siê zajrzeæ pó¼niej
Stary 2011-06-24, 17:24   #4517
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja w³a¶nie zaliczy³am 5 km spacer, dzisiaj pozosta³o mi jeszcze pokrêcenie hh i chcia³abym raz jeszcze potwisterowaæ.

Stary 2011-06-24, 17:51   #4518
Lajla_55
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 413

Hej Dziewczynki !!
Znowu nie mam czasu na pisanie... Ca³y czas co¶... No i Beniu¶kowi zêby wy³a¿± i jest nie do ¿ycia...
Diety trzymam siê ³adnie, ale nie æwiczê, bo nie mam czasu... Poza tym ca³y czas kaszlê, a tym bardziej podczas æwiczeñ... Kurczê, ja chyba nigdy nie schudnê... Zaczynam mieæ powoli dosyæ...

Nowe twarze witam, bo widzia³am, ¿e s±
No i gratulujê spadków, których ja chyba nigdy nie doczekam...
Oprócz tego to powiem Wam, ¿e popadam w depresjê powoli... Pogoda u mnie straszna pada, wieje... Fuuuj...
Kto¶ pyta³ o Play... Ja by³am d³ugo w tej sieci i by³am baaaardzo zadowolona

Nie odpisujê, bo ledwo co nadrobi³am... Ale jestem, wiêc bêdê na bie¿±co pisaæ

Wzrost: 178
By³o: 86
Jest: 74
Bêdzie: 65
Lajla_55 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 18:10   #4519
LoczuSiek5
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 345

Witajcie
Ja z niecierpliwo¶ci± oczekuje na ten rowerek, ale jak go nie ma, tak nie maa
Wiecie do której godziny kurier rozwozi paczki?
Tymczasowo jestem bez ruchu, bo ciê¿ko gdziekolwiek pój¶æ pobiegaæ jak taka pogoda! A jeszcze jak zrobi³am nocke pod namiotami z kole¿ank±, to taka nas burza z³apa³a, ¿e musieli¶my czym prêdzej uciekaæ do domu.

W³a¶nie otrzyma³am emalia z informacj±, ¿e paczka dopiero dzisij zosta³a wys³ana. To jakie¶ kpiny ??

Edytowane przez LoczuSiek5
Czas edycji: 2011-06-24 o 18:21
LoczuSiek5 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-24, 19:23   #4520
kubiowo89
BAN sta³y

Do mnie w³a¶nie zawitali znajomi z kast± piw, desperadosy i Redd'sy a wszystko po to, ¿eby zalac smutki. Synka mam na noc u babci a wiêc siê upijê... Jutro egzaminy aoe w nosie to mam. Zbyt cierpiê po stracie jednej z najwa¿niejszych osób w moim ¿yciu! I chcê chocia¿ na chwilê zapomniec... Mo¿e to g³jupie ale zawsze co¶. Poza tym ci±gle siedzê sama wiêc raz mogê. Oprócz piwa nie bêdzie ¿adnych grzeszków. Napisa³am do mojej eks przyjació³ki ¿eby wpad³a, strasznie za Ni± têsknie, tak g³upio rozesz³y siê nasze drogi, strasznie za ni± têsknie... Z nikim tak jak z Ni± i z Przemkiem nie umia³am siê dogadac. Tylko oni ZAWSZE byli, zawsze wspierali i zawsze rozumieli... Go ju¿ nie ma z czym nie umiem sie pogodzic... Ona jest i chcê za wczasów odnowic to co dla mnie ma wielka si³ê. Jutro przyjdzie do mnie wieczorem na pogadaki, wierzê, ¿e bêdzie tak jak kiedy¶. Jutro syn te¿ jest u babci bo w niedziele z rana mam dalej egzaminy... Uwa¿am, ¿e nie mo¿na stracic czego¶ tak cennego jak przyja¼ñ tylko dlatego, ¿e za³o¿y³o sie rodzinê... Spadam bo krzycz± na mnie, ¿e ja maniak internetowy jestem. Do jutra! Papa
Stary 2011-06-24, 21:13   #4521
monika01011986
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 411

hej laseczki ;*
Ja nie dawno zjad³am prawie 1,5 kilo groszku i mam do¶æ, a¿ mi sie wymiotowaæ chce! Ja na punkcie groszku jestem chora... jak zacznê go jê¶æ to nie wiem kiedy przestaæ.... tak mnie brzuch teraz boli, ¿e chyba zwariujê zaraz..... a dzi¶ zjad³am:
¶niadanie : 200 ml mleka 2% + gar¶æ Just Fit
obiad : 1,5 ³y¿ki ziemniaków, jedna maleñka gotowana karkówka w sosie i surówka z kapusty
podwieczorek : kawa rozp. z odrobin± mleka + kawa³ek ciasta z truskawkami - taka kostka 5cmx5cm
kolacja : pó³ piersi pieczonej z grilla + trochê sosu czosnkowego (m±¿ zrobi³ grilla na balkonie)
no i niedawno zjad³am ten groszek.....

Z mê¿em lepiej, choæ w dzieñ te¿ mieli¶my sprzeczkê... ale jest na razie ok. Jutro s± dni Susza (miasteczko 10 km ode mnie) i pojedziemy wiêc pewnie bêdzie ciê¿ko nie zgrzeszyæ... ale postaram sie. U mnie pogoda beznadziejna... dzi¶ co chwilê pada³o a teraz jest zimno jak na biegunie. Idê zaraz film ogl±daæ z mê¿em.

Baletnico! Gratulujê kochana! Czyli to ju¿ koniec diety?

Meeedzik by³am dzi¶ w Lidlu i kupi³am te p³atki Vitelle - jutro na ¶niadanie zjem to zobaczê czy rzeczywi¶cie takie pyszne

Kubiowo przykro mi z powodu przyjaciela... te¿ to kiedy¶ przechodzi³am, a dok³adnie w 2009 roku.. i tez zgin±³ w wypadku ale samochodowym.... do dzi¶ nie mogê tego zrozumieæ.....

Aniu ¶liczne zaproszenia! Go¶cie bêdê zachwyceni

Magdzia nie tylko Ty sobie za du¿o pozwoli³a¶... ja te¿ ;( nie mogê siê doczekaæ poniedzia³ku a¿ znowu zacznê porz±dn± dietê! bo dopóki m±¿ jest to mi sie nie uda......

aante moja mama te¿ mi dogryza³a jak by³am gruba... ci±gle gada³a, ¿e jestem gruba, wygl±dam okropnie i ¿e powinnam sie odchudzaæ. Nie mówi³a tego bo sie o mnie martwi³a, tylko robi³a to w taki wredny sposób ¿eby mi dowaliæ. Teraz jej jest g³upio bo jestem chudsza od niej ( a ona zawsze by³a drobnej budowy) i ci±gle mi gada, ¿ebym przyty³a bo wygl±dam jakbym chora na co¶ by³a a ja jej mówiê, ¿e nie przytyjê bo nie dam jej tej satysfakcji aby mog³a mi dowalaæ ¿e jestem gruba!
Tak¿e zrób tak samo! Powodzenia

Uciekam, bo m±z juz z³y ;p buziaki!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-24, 22:54   #4522
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Poka¿ wiadomo¶æ
Magdzia nie tylko Ty sobie za du¿o pozwoli³a¶... ja te¿ ;( nie mogê siê doczekaæ poniedzia³ku a¿ znowu zacznê porz±dn± dietê! bo dopóki m±¿ jest to mi sie nie uda......
Ja ju¿ od jutra i nie ma innej opcji. Dzisiaj odmówi³am ju¿ ciasteczek, chocia¿ mia³am tak±±±±± ochotê jedynie pozwoli³am sobie na jakie¶ 6 truskawek bo ju¿ g³upio mi by³o ci±gle odmawiaæ.

Jutro ma byæ idealnie wed³ug diety!

Stary 2011-06-24, 23:02   #4523
mmalinowa
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 594

Cytat:
Napisane przez sweetish Poka¿ wiadomo¶æ
Hej malinka mi³o Ciê tu widzieæ Te¿ siê bierzesz za siebie?
trzeba wreszcie zanim siê balerony wystawi na s³oñce chocia¿ troszkê

Dzisiaj by³o:
¶:fitella z jogurcikiem
2¶:jogobella light
o:serek wiejski z pomidorem i kromk± chleba razowego
p:gar¶æ czere¶ni
k:rybka pieczona

Baletnico gratulacje!

Aniu mi siê podobaj±

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 06:46   #4524
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

Hej piêkne

Monia cieszê siê, ¿e z mê¿em ju¿ lepiej

A co do grzeszenia to ja wczoraj trochê przesadzi³am, najpierw pasek milki nadziewanej toffi, na obiad 2 kawa³ki pizzy z broku³ami i sosem czosnkowym, a pó¼niej miêdzy czasie ma³y batonik kit-ket i znów 2 kostki milki, a na kolacjê 1,5 rogala z makiem
Ba³am siê, ¿e to wszystko odbije siê na wadze dzi¶ a tu ku mojemu zdziwieniu dzi¶ na wadze 47,0 kg!!!! dzi¶ te¿ sporo nagrzeszê, bo bêdzie imprezka i pewnie jeszcze jaki¶ hamburger wpadnie, no ale ja ju¿ mam zamiar pozwalaæ sobie na wiêcej, bo nie chcê ju¿ chudn±æ
Stary 2011-06-25, 08:08   #4525
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 118

A ja jestem mega wqrwiona, waga stoi w miejscu Specjalnie dzi¶ na wagê wesz³am na czczo i co 57,4 normalnie szlag mnie trafi zaraz Przepraszam, ¿e tak smêcê z rana ale jestem taka wkurzona i bezradna, ¿e szok ju¿ sama nie wiem co ¼le robiê

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 08:09   #4526
sanderaM
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 777

Hej
NIe by³o mnie tu trochê bo strasznie du¿o pracy ;/
W czwartek trochê nagrzeszy³am ale dzisiaj wesz³am na wagê a tam o 0.1 mniej Najgorsze to ¿e dzisiaj idê na urodziny jutro chrzciny masakra!
Baletnico klask i:kla ski: Uda³o Co siê
Aniu ¶liczne zaproszenia
Ja spadam do pracy postaram siê zajrzec wieczorem pa kochane
Stary 2011-06-25, 08:14   #4527
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Wiadomo¶ci: 23 118

A jeszcze co do moich wymiarów zmierzy³am siê przed chwil±, ostatni raz robi³am to na pocz±tku czerwca i jest tak:
£ydka 34 cm ( by³o 36 cm)
Udo by³o 53 ( jest 50 cm )
Talia 65 ( By³o 69 cm )
Biodra 87 ( By³o 89 cm )

Ja ju¿ nic nie wiem..

04.12.13 Ostrzykniêcie ust

Na³ogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 09:11   #4528
Eivor
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 567

Baletnico, Medzik, a nie kusi Was jeszcze poci±gn±æ?
Bo ja siê wymierzy³am i pomimo ciut wiêkszej wagi mam wymiary z czasów 50-ciu kg (oprócz talii o 1 cm wiêkszej, phi ¿adna ró¿nica. No i w biust posz³o ociupinê ale to dobrze bo kiedy¶ mia³am naprawdê ma³y - 81 cm, teraz 85) ale mam ochotê zej¶æ wagowo ni¿ej Tylko czy to ³adne, takie ko¶ci w stylu Anji Rubik...

Eivor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-06-25, 09:56   #4529
Magdzia94
Zakorzenienie

Hej

Dzisiaj stale sobie powtarzam ¿e wszystko ma byæ zgodnie z diet±, zero grzechów. ¦niadanko zjad³am bardzo syc±ce bo owsianke na jogurcie naturalnym z bananem i brzoskwink±
Na wadze dzisiaj na czczo 56,2 kg, czyli op³aci³o siê wczoraj wiêcej æwiczyæ . Jestem co raz bli¿ej mojego piwrwszego celu 55 kg

Eivor moim zdaniem ju¿ nie powinna¶ siê odchudzaæ, naprawdê jeste¶ wystarczaj±co Jedynie jak chcesz mo¿esz zadbaæ ¿eby trochê umiê¶niæ cia³o, ale uwa¿am ¿e z wagi nie powinna¶ ju¿ schodziæ ni¿ej

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Poka¿ wiadomo¶æ
A ja jestem mega wqrwiona, waga stoi w miejscu Specjalnie dzi¶ na wagê wesz³am na czczo i co 57,4 normalnie szlag mnie trafi zaraz Przepraszam, ¿e tak smêcê z rana ale jestem taka wkurzona i bezradna, ¿e szok ju¿ sama nie wiem co ¼le robiê
A ty siê nie denerwuj, mo¿e masz chwilowy zastój, spokojnie

Stary 2011-06-25, 14:35   #4530
LoczuSiek5
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 345

Magdzia94 - Gratulujê

Ja dzisiaj zgrzeszy³am batonikiem i herbatnikami

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.