|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 143
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/szafa/ ![]() Dzisiaj ju¿ wieszak dnia jest inny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 567
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Po prostu zaczê³y siê powiêkszaæ - jakby puchn±æ od wysi³ku. Robi³am przysiady z obci±¿eniem ok. 10 kg mo¿e dlatego.
#4503 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 333
|
Cytat:
![]() Na forum wolê pozostaæ anonimowa. Od poczatku obra³am tak± 'taktykê' i tak te¿ chcia³abym, ¿eby pozosta³o. W sumie nie mam nic do ukrycia, ale.. jako¶ tak wydaje mi siê, ¿e do wielu wiecej rzeczy Wam sie tu moge przyznaæ jako anonimowa osoba, ni¿ tak wiecie,oficjalnie ![]() Mam 25 lat, z wykszta³cenia jestem nauczycielk± jêzyka polskiego, tymczasowo zajmujê sie czyms innym, ale juz od wrze¶nia musze poszukaæ sobie pracy,bo umowa mi sie konczy. Wagowo u mnie sytuacja wyglada tragicznie, bo mam hmm... teoretycznie lekk± nadwagê, ale jak na moje oko do zrzucenia mniej wiecej 10kg(przy wzro¶cie 1.60). Dwa lata temu uda³o mi siê zrzuciæ 13 kg (sport, lekka dieta) i teraz chcia³abym to powtórzyæ, bo: po pierwsze- poprawi³y mi sie wyniki- jestem tarczycowcem (same zobaczcie jak '³atwo' zrzuca siê kg przy niedoczynno¶ci ![]() po drugie- znowu mia³am okres (mam z tym spore problemy) po trzecie- czu³am sie o niebo lepiej bez tych kulkunastu nadprogramowych kilogramów. Gdy tak patrzê na Wasze zdjêcia zastanawiam sie (naprawde szczerze to pisze) z czego Wy dziewczyny chcecie zrzuciæ te kg, skoro jestescie ju¿ takie szczuplutkie. Wiele z was wyglada juz ZA CHUDO a wy nadal nie macie dosc. Nie wiem, czy to dobry pomys³ a¿ tak bardzo sie odchudzac. Mam nadzieje, ze te limity, ktore sobie ustali³yscie przed odchudzaniem, nie poszerzacie o kolejne miesiace diety. Wiekszosc z Was wyglada juz naprawde ¶licznie. Cytat:
![]() od wczoraj mêczy mnie ból jajnika, niby jak przed okresem, ale okres sie nie pojawia. Do tego wzdêcia ![]() ![]() Obawia³±m sie nawet, czy jakiego¶ zapalenia pêcherza siê nie nabawi³am, ale objawy s± chyba inne, prawda? ![]() Hej malinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Postaram siê udzielaæ jak najczêsciej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co jestem z³a. Za du¿o sobie pozwoli³am przez te 2 dni
![]() ![]() Dzisiaj oficjalnie mówiê KONIEC GRZECHÓW, dopuszczam jedynie lody i jak bêd± w domu to herbatniki. !!!
![]() |
#4505 | |
Miss Pudernica
Wiadomo¶ci: 7 041
|
Cytat:
![]() Ale dzi¶ robiê sobie dzieñ oczyszczania - zjad³am ¶niadanie, a teraz do koñca dnia kefir, jogurty i woda. Jestem przed okresem, wiêc na wagê nawet nie wchodzê. My¶lê nad przeniesieniem numeru do play, macie jakie¶ do¶wiadczenia? Chcê te¿ telefon, bo obecny potrzebny jest mi do drugiego numeru i podoba mi siê nokia e52. Wczoraj dowiedzia³am siê, ¿e jadê w sierpniu na tydzieñ nad morze. I to z mam±, która zawsze mi docina, ¿e ona w moim wieku i jak koñczy³a studia to wa¿y³± 45 kg ![]()
Marzenia same siê nie spe³niaj±, marzenia siê spe³nia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2011-06-24 o 12:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
Cytat:
![]() ![]() Magdzia - Aha. A ja my¶la³am, ¿e na szfie.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Miss Pudernica
Wiadomo¶ci: 7 041
|
A w mixie s± takie same pakiety i promocje jak na kartê? Bo u mnie siê bez tego nie obejdzie, zbankrutowa³abym
![]()
#4508 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 389
|
Ja tylko na chwilkê, bo jedziemy na rybki.
NA wadze wczoraj 50kg! ![]() ![]() od wczoraj zaczê³am normalnie je¶æ..tzn. wprowadzaæ normalne, kaloryczne obiady do swojego menu.. Wczoraj: jajecznica na boczku, ma³y talerzyk z 1kanapk± chleba razowego - miseczka zupy grzybowej z kluskami -4pyzy z miêsem pokroszone skwarkami - 4czekoladki bombonierki - i tona wódki!! opi³am siê masakrycznie ![]() wczoraj to przesadzi³am... dzi¶: -p³atki - a potem pewnie kurczak, rybki z grilla - no i truskawki, czere¶nie... mi³ego weekendu Kochane. ![]()
#4509 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 333
|
Z Tob± Baletnico chyba trzeba siê wyj±tkowo jako¶ przywitaæ, bo zdaje siê, ¿e nie zauwazy³as, ze ktos nowy do Was do³±czy³. Wiec WITAJ
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 376
|
hej sweetish
![]() Ja siê z Toba jeszcze nie przywita³am ![]() Dzisiaj sobie spódniczkê w kwiatki kupi³am ![]() Dzisiaj dzieñ wzorowy pod wzglêdem diety ![]() ¶n. just fit z mlekiem ( salaterka) II ¶n. salaterka truskawek z jogurtem naturalnym ob: porcja roso³u.
#4511 |
BAN sta³y
|
Ja w³a¶nie po obiadku.
Kawalek chleba razowego, 2 plastry topionego light i ma³y go³±bek w kapu¶cie. Nie za du¿o tego? Hm. Nie wiem ile kcal ma go³±bek... Pisz±, ze do 150kcal ale co¶ ma³o mi siê wydaje... Chocia¿ patrz±c na to co jest w go³±bku to mo¿e faktycznie? Baletnico- ja chcia³abym mieæ takie nogi jak Ty, podobaj± mi siê takie chudzierlaki. I to bardzo. Kurczê zapomnia³am nicka, ante chyba - zale¿y o jakie promocje pytasz. Mozesz uruchomic sobie taka opcje, ze za kazde 2 minuty jak ktos do Ciebie dzwoni Ty dostajesz za free jedna do wszystkich sieci. Mozna uruchomic smsy pakiet 200smsow do wszystkich sieci za podejrze 6 zl ale pewna nie jestem do konca czy 6 czy 5 zl bo nie uruchamiam tego bo mam w abonamencie wystarczajoca ilosc zlotowek. Takze play ma duzo promocji moim zdaniem. Na sniadanko zjadlam platki z jogurtem naturalnym i herbata zielona. Bez Ice Slim Coffee bo skonczyla miu sie i dopiero jutro beda mieli w aptece. Na drugie sniadanie zjadlam jogurt do picia bakoma suszona sliwka, obiad jak wyzej, na podwiczorek 12 biszkoptow babuni 92kcal i satino, a na kolacje jogobellka light. 1000kcal , chyba nie wyjdzie mi 900kcal., by³abym za bardzo g³odna hm. Ania i Lajla- co z Wami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
Kubiowo ¿yjê dziêki za troskê kochana
![]() ![]() rano na wadze 64,5 kg nie jest ¼le tym bardziej, ¿e czekam na @ jak na zbawienie i z³o¶æ mnie bierze, ¿e mi siê tak rozregulowa³ t± diet±, ¿e ju¿ sama nie wiem kiedy bêdzie.... w koñcu zamówi³am zaproszenia ¶lubne http://moda.allegro.pl/zaproszenia-s...675213542.html podobaj± wam siê kochane? oj na ¿adne nie mog³am siê zdecydowaæ wiêc wziê³am te czerwone ![]() ogólnie chodzê taka poddenerwowana, ¿e masakra jaka¶ a¿ t¿ siê ¶mieje, ¿e z babami przed@ to z kijem nie podchod¼.. ![]() Baletnico gratulujê !!!!!!!!!!! ![]() ca³uski dla wszystkich , gratulacje co do spadku wagi !!!
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecieñ:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesieñ 66kg ![]() Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-06-24 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
aniaczyrek swietne zaproszenia! Naprawde bardzo ³adne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
£adne zaproszenia
![]()
![]() |
#4515 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 265
|
dziêki kobitki
![]() ![]()
#4516 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Hej ¶licznotki moje ;* ;* ;*
Ja tylko na chwilkê ![]() Kubiowo jak bêdziesz tyle æwiczyæ to wyjdzie Ci jeszcze wiêcej ode mnie wiêc na pewno szybciutko efekty zobaczysz ![]() ![]() Baletnica ![]() ![]() Dobra spadam, mo¿e jeszcze uda mi siê zajrzeæ pó¼niej ![]()
#4517 |
Zakorzenienie
|
Ja w³a¶nie zaliczy³am 5 km spacer, dzisiaj pozosta³o mi jeszcze pokrêcenie hh i chcia³abym raz jeszcze potwisterowaæ.
![]() |
#4518 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Hej Dziewczynki !!
Znowu nie mam czasu na pisanie... Ca³y czas co¶... No i Beniu¶kowi zêby wy³a¿± i jest nie do ¿ycia... Diety trzymam siê ³adnie, ale nie æwiczê, bo nie mam czasu... Poza tym ca³y czas kaszlê, a tym bardziej podczas æwiczeñ... Kurczê, ja chyba nigdy nie schudnê... Zaczynam mieæ powoli dosyæ... Nowe twarze witam, bo widzia³am, ¿e s± ![]() ![]() No i gratulujê spadków, których ja chyba nigdy nie doczekam... Oprócz tego to powiem Wam, ¿e popadam w depresjê powoli... Pogoda u mnie straszna pada, wieje... Fuuuj... ![]() Kto¶ pyta³ o Play... Ja by³am d³ugo w tej sieci i by³am baaaardzo zadowolona ![]() Nie odpisujê, bo ledwo co nadrobi³am... Ale jestem, wiêc bêdê na bie¿±co pisaæ ![]()
#4519 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 345
|
Witajcie
![]() Ja z niecierpliwo¶ci± oczekuje na ten rowerek, ale jak go nie ma, tak nie maa ![]() Wiecie do której godziny kurier rozwozi paczki? Tymczasowo jestem bez ruchu, bo ciê¿ko gdziekolwiek pój¶æ pobiegaæ jak taka pogoda! ![]() ![]() W³a¶nie otrzyma³am emalia z informacj±, ¿e paczka dopiero dzisij zosta³a wys³ana. To jakie¶ kpiny ??
Koniec. Edytowane przez LoczuSiek5 Czas edycji: 2011-06-24 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
BAN sta³y
|
Do mnie w³a¶nie zawitali znajomi z kast± piw, desperadosy i Redd'sy a wszystko po to, ¿eby zalac smutki. Synka mam na noc u babci a wiêc siê upijê... Jutro egzaminy aoe w nosie to mam. Zbyt cierpiê po stracie jednej z najwa¿niejszych osób w moim ¿yciu! I chcê chocia¿ na chwilê zapomniec... Mo¿e to g³jupie ale zawsze co¶. Poza tym ci±gle siedzê sama wiêc raz mogê. Oprócz piwa nie bêdzie ¿adnych grzeszków. Napisa³am do mojej eks przyjació³ki ¿eby wpad³a, strasznie za Ni± têsknie, tak g³upio rozesz³y siê nasze drogi, strasznie za ni± têsknie... Z nikim tak jak z Ni± i z Przemkiem nie umia³am siê dogadac. Tylko oni ZAWSZE byli, zawsze wspierali i zawsze rozumieli... Go ju¿ nie ma z czym nie umiem sie pogodzic... Ona jest i chcê za wczasów odnowic to co dla mnie ma wielka si³ê. Jutro przyjdzie do mnie wieczorem na pogadaki, wierzê, ¿e bêdzie tak jak kiedy¶. Jutro syn te¿ jest u babci bo w niedziele z rana mam dalej egzaminy... Uwa¿am, ¿e nie mo¿na stracic czego¶ tak cennego jak przyja¼ñ tylko dlatego, ¿e za³o¿y³o sie rodzinê... Spadam bo krzycz± na mnie, ¿e ja maniak internetowy jestem. Do jutra! Papa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
hej laseczki ;*
Ja nie dawno zjad³am prawie 1,5 kilo groszku i mam do¶æ, a¿ mi sie wymiotowaæ chce! Ja na punkcie groszku jestem chora... jak zacznê go jê¶æ to nie wiem kiedy przestaæ.... tak mnie brzuch teraz boli, ¿e chyba zwariujê zaraz..... a dzi¶ zjad³am: ¶niadanie : 200 ml mleka 2% + gar¶æ Just Fit obiad : 1,5 ³y¿ki ziemniaków, jedna maleñka gotowana karkówka w sosie i surówka z kapusty podwieczorek : kawa rozp. z odrobin± mleka + kawa³ek ciasta z truskawkami - taka kostka 5cmx5cm kolacja : pó³ piersi pieczonej z grilla + trochê sosu czosnkowego (m±¿ zrobi³ grilla na balkonie) no i niedawno zjad³am ten groszek..... Z mê¿em lepiej, choæ w dzieñ te¿ mieli¶my sprzeczkê... ale jest na razie ok. Jutro s± dni Susza (miasteczko 10 km ode mnie) i pojedziemy wiêc pewnie bêdzie ciê¿ko nie zgrzeszyæ... ale postaram sie. U mnie pogoda beznadziejna... dzi¶ co chwilê pada³o a teraz jest zimno jak na biegunie. Idê zaraz film ogl±daæ z mê¿em. Baletnico! Gratulujê kochana! Czyli to ju¿ koniec diety? ![]() Meeedzik by³am dzi¶ w Lidlu i kupi³am te p³atki Vitelle - jutro na ¶niadanie zjem to zobaczê czy rzeczywi¶cie takie pyszne ![]() Kubiowo przykro mi z powodu przyjaciela... te¿ to kiedy¶ przechodzi³am, a dok³adnie w 2009 roku.. i tez zgin±³ w wypadku ale samochodowym.... do dzi¶ nie mogê tego zrozumieæ..... Aniu ¶liczne zaproszenia! Go¶cie bêdê zachwyceni ![]() Magdzia nie tylko Ty sobie za du¿o pozwoli³a¶... ja te¿ ;( nie mogê siê doczekaæ poniedzia³ku a¿ znowu zacznê porz±dn± dietê! bo dopóki m±¿ jest to mi sie nie uda...... aante moja mama te¿ mi dogryza³a jak by³am gruba... ci±gle gada³a, ¿e jestem gruba, wygl±dam okropnie i ¿e powinnam sie odchudzaæ. Nie mówi³a tego bo sie o mnie martwi³a, tylko robi³a to w taki wredny sposób ¿eby mi dowaliæ. Teraz jej jest g³upio bo jestem chudsza od niej ( a ona zawsze by³a drobnej budowy) i ci±gle mi gada, ¿ebym przyty³a bo wygl±dam jakbym chora na co¶ by³a a ja jej mówiê, ¿e nie przytyjê bo nie dam jej tej satysfakcji aby mog³a mi dowalaæ ¿e jestem gruba! Tak¿e zrób tak samo! Powodzenia ![]() Uciekam, bo m±z juz z³y ;p buziaki!
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro ma byæ idealnie wed³ug diety!
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 594
|
trzeba wreszcie zanim siê balerony wystawi na s³oñce
![]() ![]() Dzisiaj by³o: ¶:fitella z jogurcikiem 2¶:jogobella light o:serek wiejski z pomidorem i kromk± chleba razowego p:gar¶æ czere¶ni k:rybka pieczona ![]() Baletnico gratulacje! ![]() Aniu mi siê podobaj± ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 846
|
Hej piêkne
![]() Monia cieszê siê, ¿e z mê¿em ju¿ lepiej ![]() A co do grzeszenia to ja wczoraj trochê przesadzi³am, najpierw pasek milki nadziewanej toffi, na obiad 2 kawa³ki pizzy z broku³ami i sosem czosnkowym, a pó¼niej miêdzy czasie ma³y batonik kit-ket i znów 2 kostki milki, a na kolacjê 1,5 rogala z makiem ![]() Ba³am siê, ¿e to wszystko odbije siê na wadze dzi¶ a tu ku mojemu zdziwieniu dzi¶ na wadze 47,0 kg!!!! ![]() ![]()
#4525 |
Wieczne Kutango
Wiadomo¶ci: 23 118
|
A ja jestem mega wqrwiona, waga stoi w miejscu
![]() ![]()
![]() |
#4526 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Hej
![]() NIe by³o mnie tu trochê bo strasznie du¿o pracy ;/ W czwartek trochê nagrzeszy³am ale dzisiaj wesz³am na wagê a tam o 0.1 mniej ![]() ![]() Baletnico ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu ¶liczne zaproszenia ![]() Ja spadam do pracy postaram siê zajrzec wieczorem pa kochane ![]()
#4527 |
Wieczne Kutango
Wiadomo¶ci: 23 118
|
A jeszcze co do moich wymiarów zmierzy³am siê przed chwil±, ostatni raz robi³am to na pocz±tku czerwca i jest tak:
£ydka 34 cm ( by³o 36 cm) Udo by³o 53 ( jest 50 cm ) Talia 65 ( By³o 69 cm ) Biodra 87 ( By³o 89 cm ) Ja ju¿ nic nie wiem..
![]() |
#4528 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 567
|
Baletnico, Medzik, a nie kusi Was jeszcze poci±gn±æ?
![]() Bo ja siê wymierzy³am i pomimo ciut wiêkszej wagi mam wymiary z czasów 50-ciu kg (oprócz talii o 1 cm wiêkszej, phi ¿adna ró¿nica. No i w biust posz³o ociupinê ale to dobrze bo kiedy¶ mia³am naprawdê ma³y - 81 cm, teraz 85) ale mam ochotê zej¶æ wagowo ni¿ej ![]()
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj stale sobie powtarzam ¿e wszystko ma byæ zgodnie z diet±, zero grzechów. ![]() ![]() Na wadze dzisiaj na czczo 56,2 kg, czyli op³aci³o siê wczoraj wiêcej æwiczyæ ![]() ![]() Eivor moim zdaniem ju¿ nie powinna¶ siê odchudzaæ, naprawdê jeste¶ wystarczaj±co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 345
|
Magdzia94 - Gratulujê
![]() Ja dzisiaj zgrzeszy³am batonikiem i herbatnikami ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.