|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole
Dzisiaj
na mechanice jestem na rezerwowej (ale myślę, że niewiele mi brakuje), a na medycynie jestem w pierwszej dwudziestce osób, które się dostały Ehh mogłam normalnie złożyć podanie o przeniesienie na mechanikę i bym się nie denerwowała, a tak to stres
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
to Ty składałaś na mechanike i medycyne
![]() kurde jak ja chce sie dostac i miec to z glowy
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
la beaute, taak, chcę się przenieść z ib na mechanikę, bo na ib jest strasznie dużo zajęć, tak jakby dwa kierunki inne :P
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
A co z kasą pracą dostaniesz od rodziców?
Bo ja też bym chciałą iść na dzienne ,ale wiem ,że za 2 lat tak bedzie grucho z kasą..
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Peg powodzenia
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
asiulek, teraz dostałam 5 tysięcy za napisanie oprogramowania do szpitala warszawskiego, do tego nocami pracuję, teraz mam więcej kasy, bo pracuję na cały etat, zarabiam jakieś 2,4 tysiąca. Co prawda jestem okropnie zmęczona, bo w dzień studia, w nocy praca w hotelu, czasami praca jako niania. Czasami rodzice lub brat lub ciocia coś mi przeleją, ale rzadko. Moje zdrowie cierpi, ale korzystam z życia maksymalnie :P
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- la beaute, dziękuję. Wiem trzeba nie dziękować, ale mam tak wielką nadzieję, że się dostanę Tobie też powodzenia
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wgl ty jesteś świerzo po LO czy miałaś jakąś przerwe?
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, ja już jestem na drugim roku inżynierii biomedycznej, nie miałam przerwy :P
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja nie znam drugiej tak ambitnej i inteligentej dziewczyny jak Peg
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Aha kapuje
![]() Popieram wyżej napisany post musisz mieć naprawde dużo samozaparcia i cheć ![]() Ja bym chciała za 2 lata zdawać bio i chemie na R tylko jakoś nie mogę w to uwierzyć,że ja mogę się do tego zabrać... jestem w technikum więc mam czas. Pegg a masz jakieś wzkazówki co do nauki dla takich ciumcików co ja ?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez asiulek19 Czas edycji: 2011-07-08 o 21:40 |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek a Ty chodzisz do technikum czy do LO? i w swoim miescie zy gdzies dojezdzasz?
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkam na wsi więc dojezdżam i chodzę do technikum
|
#4514 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() U mnie była burza, buuu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kiedy wraca ?
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Łooł zazdroszcze przywieź jakieś fajne zdj
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Sorcia źle przeczytałam myslałam ze ty jedziesz na rejs xD
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia, zawsze mogło być głoszej, myśl pozytywnie
|
|
#4520 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hahaha, zawsze coś przekręcę : jak Gaba pisze to tylko z podtekstami Cytat:
ale umiem wymieniać olej D 4 dni siedziałam na warsztacie i jak przyjeżdżał samochód to kolesie patrzyli na mnie dziwnie a ja im wymieniałam olej! : btw. to warsztat dziadka, a mi się nudziło ydal: faaaaaajnie było, mogłam iść do samochodówki :br: aj.. też muszę zacząć ćwiczyć ale tak mi się nie chce : Cytat:
![]() Cytat:
no to super, że się w końcu doczekałaś Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mnie teeż ![]() hm.. co u mnie? Nie spałam dzisiaj nic:P Koleżanka do mnie przyjechała i grałyśmy w 5min szczerości od 02:00 do 05:00 aż ona w końcu usnęła, a mi się nie chce za to nadrobiłam wizaż.. tak teoretycznie co któryś post ale mniej więcej jestem w temacie ah.. i jak tak nie śpię i weszłam na fb.. to.. mojego brata, kolega, (ma dziewczynę) a tak jakoś... dziwnie do mnie pisze może nie tyle co podrywa mnie, ale taki jakiś hm.. próbuje flirtować? nie wiem, ale czuję się mega idiotycznie fajny chłopak no ale i A. dzisiaj chyba robi ognisko, nie wiem dokładnie bo tylko ten kolega się mnie pytał czy wiem więcej szczegółów... ostatnio nie jestem pewna czy Wam opowiadałam, ale jak byłam u A. na ognisku, chciałam żeby mi pokazał kotki bo się urodziły tego samego dnia, tylko, że rano.. i poszliśmy do stajni i siedzieliśmy na sianie i on miał małego kotka na kolanach, ja miałam w ręce i głaskał tego kota co ja miałam na rękach ale tak, że wcale go jakoś nie dotykał tylko mnie temu też się kurde zebrało ![]() Ale ja chcę się z P. spotkać! no nie mogę! aż mnie nosi, kurde ale nie wiem... napisałam mu wczoraj albo przedwczoraj sms jak byłam tam u niego w miejscowości ze znajomymi "śpisz?" ale to było koło 00:00-02:00 w nocy i nie odpisał, więc pewnie spał, ale teraz dalej nie odpisuje więc nie wiem.. może nie ma nic na koncie albo wy✂✂✂ał :P nie chcę się tak wkręcać, ale to przez to, że nie wiem czego mogę od niego oczekiwać i czego on chce i w sumie czego ja też chcę... ale A. chyba się z niego do końca nie wyleczyłam
|
|||||||||
|
|
|
#4521 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaa! mój brat to jednak miewa za✂✂✂iste pomysły
) Jedziemy dzisiaj do miejscowości gdzie jest P. na imprezę więc się zobaczymy! tylko... no nic, bo A. też jedzie z nami :X. ale to co, fajnie będzie tylko nie mam się jak z nim (P.) skontaktować...---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- omg.. znowu nożyczki ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- no to idę spać.. bo jak mam znowu całą noc nie spać i rano wrócić to nie dam rady... 2 doby lecę się przespać buziaki ;*
|
|
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, no dobraa Gadałam z Kamą, we wtorek pewnie przyjedziemy ![]() Cytat:
![]() zazdrośćcie mi, poznam ją osobiście ![]() ![]() Cytat:
aaaaaaaaaaaale gdzie te 30 stopni co miało być? ;c idę się ogarniac, to wesele mam dzisiaj, a ja katar mam taaaaki no nie mogę... i nie wiem jak się umaluję, no jejku -.- Lazurkaaa, ja mam pomarańczową sukienkę, a paznokcie maluję na czerwono i mam w nosie wszystko ;p Uwielbiam czerwony lakier na paznokciach ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Olaś, a co ty robisz we wtorek? ;D
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jezuuu jak dzis u mnie goraco :O na uczelni nic sie nie ruszylo, obawiam sie, że studia to może za rok rozpoczne OLaś no skoro pojechał to trudno sie mowi. a z rodzicami? teraz zadbaj o swoj dobry humor i rob to na co masz ochote a czas do 26 szybko minie
|
|
#4524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wstałam o 9;20, to szczyt moich możliwości, a planowałam o 8;20, może jutro się uda
![]() Nic mi się nie chcee ! Idę zaraz pozmywać i poćwiczyć, potem pranie i potem może gdzieś wyjdziemy, bo piękna pogoda, choć szczerze mi się nie chce przez @ Cytat:
samochód umiałam wtedy odpalić tam pod domem, ale to było dawno, więc nie pamiętam ![]() A co do ćwiczeń to ja ćwicze cały czas odkąd pamiętam, przerwałam tylko na miesiąc jak szłam do pracy i nie miałam kiedy, choć wiadomo, że czasem coś wypadnie albo lenistwo weźmie górę i jakieś pojedyncze dni nie ćwiczę ;p Hm, nie wiem co mam Ci poradzić.. jak P. nie odp to olej go, może faktycznie nie może, ale jak bd chciał to znajdzie sposób, tylko się nie narzucaj, bo to też bezsensu.. a co do A. no to musisz się zastanowić czy coś czujesz czy nie.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie to chyba jest ze 30 stopni ![]() Moim zdaniem fajnie wygląda pomarańcz + czerwony na paznokciach ![]() La, na pewno się dostaniesz
Won't hurt You, but I might hurt someone. " Jestem pjenkna, dbam o siebie ![]() 45 *.* Edytowane przez Blonde Rebellion Czas edycji: 2011-07-09 o 10:28 |
|||
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek jadę do babci najprawdopodobniej, rodzinna stypa. Ale we środę jestem wolna, w poniedziałek.
A co byście chciały robić? La, mam nadzieję, że szybko minie, ale to długi odstęp czasu, kiedy widzisz się z kimś codziennie. O tyle dobrze, że tam, gdzie pojechał, jest komputer. Ale to też nie jego komputer, jego brata ciotecznego, który ma 14 lat, więc wiadomo, że będzie go używał, poza tym będzie od 7-16 pracował, potem troche z rodzinką, bo i on i cała jego rodzina jest ... rodzinna Więc może godzinkę pogadamy... A mama nie dała mu laptopa <ok>
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Enji prześle Ci na priv
Gabryśka a może to nie ty? masz profilowe w czerwonej chuście?
|
#4527 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam
![]() Nadrobiłam, ale nie odpisuje, bo mało pamiętam z 10 stron ![]()
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Ola no skoro pojechał tam pracowac to mysle, ze za bardzo nie mozesz miec do niego pretensji
![]() ale rozumiem, że tęsknisz tez bym pewnie tesknila, gdyby tz wyjechal
|
|
#4530 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia,
eh..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

na mechanice jestem na rezerwowej (ale myślę, że niewiele mi brakuje), a na medycynie jestem w pierwszej dwudziestce osób, które się dostały

. french odpada bo maluje sobie też paznokcie u stup bo mam buty* z odkrytymi palcami. ale bardzo mi sie spodobał pomysł z motywem na kropki 
a wyniki chyba do 11 lipca
Więc zobaczymy się ... 26