|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej wszystkim!
W końcu wracam do wizażowych spraw przynajmniej na najbliższy tydzień, bo później znów wyjeżdżam! ![]() Muszę się koniecznie pochwalić ze mamy w końcu zespoł!!! Nawet nie wiecie/ a może i wiecie ![]() ![]() Jest to zespół, który kiedyś się rozpadł, jeden z bardziej znanych w mojej okolicy i zarazem chwalony, no i wokalista chyba z gitarzystą zaczynali od zera, ponieważ nazwę wzięli tamci. I kiedy wróciłam zrobili Nam próbę i byli fantastyczni ![]() Co do zaliczek- my płaciliśmy 1000 zł i płacimy 50% całości przed weselem, a reszte po. Myśle że to jest super układ.
#4502 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
dzień dobry
a ja rano wstałam mialam się uczyć ale pomyślałam sobie ze odwiedzę TŻ wzięłam książki przyszłam do niego a on jeszcze spał (bo byłpo po 6) i się przytuliłam do niego i usnełam. Wstaliśmy kilka minut temu. ![]() więc teraz śniadanko i do nauki miłego dnia u mnie słonko świeci od samego ranka
#4503 |
Zakorzenienie
|
U nas cena za talerzyk to 120zł./osoba. Ale sala znajomych,więc wiadomo :P
Ktoś wspominał o Zia86, dla mnie dziewczyna jest chora ![]() ![]() Zabawkę edukacyjną albo jakąś zbaawkę na podwórko,może jakąś dziecięcą hulajnogę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
A wogóle to zapomniałam o jednym. W związku z tym że mi zawsze zależy na opinii mojego TŻ w kwestii ubioru więc w kwesti sukni też zrobiłam wczoraj mały eksperyment. Nie chce mu pokazywać w salonie ani na sobie więc wysłałam mu a emaila 10zdjęć sukni (bo jak bym ja przy tym była to by pewnie chciał sprawdzić po mojej minie czy trafił). Najpierw wytypował 5 które mu się podobały a ja mu kazałam wybrać 2najładniejsze. I wśród tych 2jest moja Julienne.
![]() ![]() ![]()
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczyny moje kochane, za oknem wiosna (niemal lato!), slonce, cieplo, ludzie porozbierani, a ja sie musze uczyc
![]() ![]() Poza tym, TZcik wraca juz pojutrze! ![]() Jakies plany? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzej jak powie że moja sukienka jest najgorsza hehe ![]() a neistety mamy niesamowicie odmienne gusta ![]() Ale powoli wie co mi się podoba ![]() ![]() Dotk4. Ulga oj ulga ![]()
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy w sumie podobne gusta ale nie w 100% przeważnie to co mi się podoba jemu się podoba a to co mi się nie podoba to już tak różnie raz tak raz tak ![]()
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
|
Dzien Dobry Dziewczyny Młode
![]() ![]() Co do spraw weselno-ślubnych to zastanawialismy sie nad efektami specjalnymi tzn jakie atrakcje wprowadzic na weselu....no i doszlismy do wniosku ze po obiedzie i pierwszym tancu przedstawimy wszystkich gosci, żeby kazdy tak mniej wiecej się znał...mysle ze to fajne moze byc...no i postanowilismy tez ze obtanczymy wszystkie babcie ciocie wujków kuzynow kuzynki itd...no i postaramy sie tez o to zeby z kazdym chociaz przez chwile porozmawiac...myslimy tez nad ksiega gosci zeby postawic ja pzy wejsciu na sale i zeby kazdy gosc wpisal sie do niej jakies zyczenia czy cos w tym stylu... ![]() Dzisiaj moja mama idzie podpisac umowe w sprawie sali mam nadzieje ze wszystko bedzie ok....na ślubie chcemy aby Ave MARIA zaśpiewała nam moja kuzynka Adrianna (musze sie pochwalic w tamtym roku tez spiewala na slubie mojej cioci (mojej mamy siostry) i było to przepiękne wykonanie)no i myslimy ze sie zgodzi... uciekam bo musze wycałowac swojego kochanego przed podróżą ... ![]() ![]()
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-09 o 11:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedy szukamy sukienkę to czasem kiedy coś mi pokazuje to ----> ![]()
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lenia ciąg dalszy i obawiam się, że będą tego katastrofalne skutki (niezaliczone kolokwium ![]() ![]() Ja mojemu Ukochanemu sukni nie pokażę, nic nie będę sugerować bo on od razu trafi w tą właściwą (znam mnie na wylot) a ja chcę żeby to była surprise ![]() Aha obejrzałam suknie Lisy Fererry. Jedna mi się bardzo spodobała i napisałam do salonu żeby umówić się na przymiarkę. I kosztuje tylko 1810 zł ![]() Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-05-09 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też zastanawiamy się nad Ave Maria. Tż siostry cioteczne śpiewają zawodowo,ale też nasza babka z zespołu za 100zł. śpiewa. U mnie w kościele już śpiewała i nawet mówiła,że dobrze się dogaduje z organistą (a my chcemy go usunąć z naszego ślubu:P). Bliżej ślubu pomyślimy kogo wziąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
u nas będzie grał pan z zespołu ave maria a w którym momencie mszy chcecie??
ja miałam się uczyć ale wmawiam sobie że wieczorem już to na pewno dokończe ![]() ![]() oglądam bukiety ślubne
#4516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wprawdzie jeszcze tylko 2 tyg chodzę do szkoły ale później sesja u mnie, obrona, egzamin licencjacki na uś- i tak kończę pod koniec czerwca ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() U mnie tez dzisiaj przepiękna pogoda! 24 stopnie ![]() Zawsze chodze do pracy na 9, a dzisiaj obudzilam sie i patrze: 9:15! i tylko bylo : "o kur.." szybko wstalam i jednak o 10 bylam w pracy, ale tak szybko sie wyrobilam i juz jestem w domu dzisiaj ![]() ![]() ale zabieram Was ze soba, zeby Was podczytywac ![]() Dotk4 tzrymam kciuki i powodzenia jutro ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
No to grupowe opalanko
![]()
#4521 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() HA, dokładnie to samo chciałam napisać ![]() W ogóle jak tak czytam Twoje wypowiedzi, to mam wrażenie, że jakbyśmy się spotkały, to dogadałybyśmy się bez słów ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na ile zaliczysz, to nieważne, nikt w całym Twoim przyszłym życiu nie będzie wiedział o tej ocenie poza Tobą, a i Ty zapomnisz o Niej za jakiś miesiąc, jak nie prędzej ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej Kochana, ja już powoli dochodzę do siebie, chociaż ten tydzień był wariacki i nie bardzo miałam kiedy wyzdrowieć... Także oboje z TŻtem jeszcze ostro siąkamy, ale może przejdzie, czego i Tobie życzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() My zaliczkę za salę zapłaciliśmy 1500zł, resztę mamy dać tydzień przed weselem. Cytat:
![]() Co do Ave Maria, to u nas na pewno tej pieśni nie będzie - dla mnie ona jest strasznie smutna i w ogóle nie pasuje do nastroju ślubnego, który będzie panował w naszych sercach ![]() ![]() malwus, Kochana, obejrzałam Cię we wszystkich sukniach i najbardziej podobasz mi się w tych (kolejność taka, jak najbardziej mi się podobasz ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1304712156 - jeśli góra będzie dopasowana, to powinna wyglądać idealnie - pasują Ci takie zwiewne sukienki ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304712850 - co prawda trochę za dużo się dzieje na gorsecie, ale bardzo Ci w niej ładnie ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1304712112 - też trzeba by ją dopasować, bo w ogóle szyi nie widać ![]() ![]() Seagirl, jak się wybiorę do tego salonu i coś mi wpadnie w oko, to się do Ciebie uśmiechnę o ten kupon, ale póki co widzę tam tyko 2 dla mnie... I to też nie idealne, bo bez ramiączek ![]() Eh, Dziewczyny, strasznie u mnie ostatnio się dużo dzieje i nie bardzo mam czas usiąść do kompa.... Więc dziś od rana nadrabiałam te wszystkie strony ![]() kicia, założysz rozumiem nowy wątek? Bo ja chyba znów przegapię ten moment, zaraz wychodzę z domu i nie wiem, kiedy powrócę ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-09 o 13:04 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Jakby udało się dziś streścić to założe
![]()
#4524 |
Zakorzenienie
|
Chatka ja mam to samo podejście do Ave Maryja. Z reszta nie raz wypowiadałam się, że pieśni na ślubie naszym będą właśnie radosne, młodzieżowe, z czuwań młodzieżowych, pielgrzymek. I tak Hosanna będzie inna, Zmiłuj się nad nami Panie, Baranku Boży oraz Alleluja (refren piosenki L. Cohena, bliżej znana jako piosenka ze Shreka). Nie umiem niestety na necie znaleźć wersji, o które mi chodzi.
A co do samego Ave Maryja- u nas gra się podczas komunii. Niestety nie skorzystam z tego pięknego słonka- muszę czyścić pokój po malowaniu ;/
#4525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- jeeenyy dzwoniła moja mama i z załatwienia sali dzisiaj nici dopiero jutro bo ktoś tam coś tam nie wiem dokładnie w każdym bądź razie kogoś tam nie ma...ja się chyba nie doczekam ... :/ ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Mój TŻ godzine temu wyjechał na lotnisko a ja czuje się jakby mnie opuścił tak dosłownie...troche mi smutno tak tu bez niego...ale musze ten tydzień przeżyc...:/
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jestem w takie sytuacji... tylko ze moj juz za 2 dni wraca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4528 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki..ale nadrabiania
![]() parę dni mnie nie było..a tu tyle stron-ale właśnie skończyłam ![]() Wpadłam tylko się przywitać, i uciekam..bo ostatnio nie mam czasu prawie na nic ![]() Ale staram się Was podczytywać na bieżąco..
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super, że z Twoim zdrówkiem lepiej ![]() Wiem jedno, dzięki mnie producenci chusteczek higienicznych mają niezły zarobek ![]() ![]() piosenki na mszy - tak w ogóle to uwielbiam niestandardowe/oazowe/pielgrzymkowe pieśni podczas mszy! I chcę by takie też były u mnie np. na wejście, podczas ofiarowania, komunii itd. Mam pewien niecny plan związany z 'realizacją' tego przedsięwzięcia.....ale.. .. zobaczymy czy wypali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||||
Raczkowanie
|
Witam
ja niedawno wrocilam do domu z pracy no i czas odpoczac troszke was podczytalam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.