|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej wszystkim!
W końcu wracam do wizażowych spraw przynajmniej na najbliższy tydzień, bo później znów wyjeżdżam! ![]() Muszę się koniecznie pochwalić ze mamy w końcu zespoł!!! Nawet nie wiecie/ a może i wiecie jaka to niesamowita ulga ![]() Jest to zespół, który kiedyś się rozpadł, jeden z bardziej znanych w mojej okolicy i zarazem chwalony, no i wokalista chyba z gitarzystą zaczynali od zera, ponieważ nazwę wzięli tamci. I kiedy wróciłam zrobili Nam próbę i byli fantastyczni Co do zaliczek- my płaciliśmy 1000 zł i płacimy 50% całości przed weselem, a reszte po. Myśle że to jest super układ.
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
dzień dobry
a ja rano wstałam mialam się uczyć ale pomyślałam sobie ze odwiedzę TŻ wzięłam książki przyszłam do niego a on jeszcze spał (bo byłpo po 6) i się przytuliłam do niego i usnełam. Wstaliśmy kilka minut temu. więc teraz śniadanko i do nauki miłego dnia u mnie słonko świeci od samego ranka
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
U nas cena za talerzyk to 120zł./osoba. Ale sala znajomych,więc wiadomo :P
Ktoś wspominał o Zia86, dla mnie dziewczyna jest chora Wesele i ślub to chyba jedyny cel w jej życiu i jedyne zajęcie. Ciekawe co zrobi jak będzie już po. Zacznie z taką samą pompą planować potomka?Zabawkę edukacyjną albo jakąś zbaawkę na podwórko,może jakąś dziecięcą hulajnogę? |
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
A wogóle to zapomniałam o jednym. W związku z tym że mi zawsze zależy na opinii mojego TŻ w kwestii ubioru więc w kwesti sukni też zrobiłam wczoraj mały eksperyment. Nie chce mu pokazywać w salonie ani na sobie więc wysłałam mu a emaila 10zdjęć sukni (bo jak bym ja przy tym była to by pewnie chciał sprawdzić po mojej minie czy trafił). Najpierw wytypował 5 które mu się podobały a ja mu kazałam wybrać 2najładniejsze. I wśród tych 2jest moja Julienne.
oczywiscie on o tym nie wie ale bardzo się cieszę że mój ewentualny wybór spodoba mu się
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już wybiorę suknię to podeślę mu 10 wzorów i powiem,że wśród nich jest ta moja. I zapytam czy wie która. Albo podeślę mu 10 mega ekstrawaganckich kiczowatych i nastraszę,że sobie wybrałam jedna z nich |
|
|
|
|
#4506 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny moje kochane, za oknem wiosna (niemal lato!), slonce, cieplo, ludzie porozbierani, a ja sie musze uczyc
Juz jutro mam ostatni egzamin i bede mogla odtrabic, ze mam wakacje! Ale poki co siedze w notatkach i prosze o wasze kciuki Jutro bedzie naprawde sadny dzien ...Poza tym, TZcik wraca juz pojutrze! ![]() Jakies plany? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja osobiscie wiem co to za ulga, bo mialam podobnie, gdy z moim zespolem umowa zostala podpisana
|
||
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzis go zapytałam już osobiście którą tak bardziej typuje to powiedział że numer 5 a właśnie to była ta moja
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorzej jak powie że moja sukienka jest najgorsza hehe ![]() a neistety mamy niesamowicie odmienne gusta ![]() Ale powoli wie co mi się podoba W sumie to czesto razem przeglądamy sukienki i ja mu mówię które mu się podobają i całe szczęście czesto jest zgodny ze mną ![]() Dotk4. Ulga oj ulga
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnie zaliczenie, ostatni wpis w indeksie i koooniec edukacji
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy w sumie podobne gusta ale nie w 100% przeważnie to co mi się podoba jemu się podoba a to co mi się nie podoba to już tak różnie raz tak raz tak
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
Dzien Dobry Dziewczyny Młode
nie bylo mnie 2 dni a tu tyle do czytania... moj TŻ miał w sobote i niedziele wolne wiec całe 2 dni spędzilismy razem a dzisiaj za ok godzine wyjezdza na lotnisko bo leci do Polski na tydzien normalnie jestem załamana bo to pierwsza nasza taka rozłąka na tak długo...pierwsza bo to ja zawsze zostawiałam go tu i leciałam sama a teraz na odwrót...;/....Co do spraw weselno-ślubnych to zastanawialismy sie nad efektami specjalnymi tzn jakie atrakcje wprowadzic na weselu....no i doszlismy do wniosku ze po obiedzie i pierwszym tancu przedstawimy wszystkich gosci, żeby kazdy tak mniej wiecej się znał...mysle ze to fajne moze byc...no i postanowilismy tez ze obtanczymy wszystkie babcie ciocie wujków kuzynow kuzynki itd...no i postaramy sie tez o to zeby z kazdym chociaz przez chwile porozmawiac...myslimy tez nad ksiega gosci zeby postawic ja pzy wejsciu na sale i zeby kazdy gosc wpisal sie do niej jakies zyczenia czy cos w tym stylu... ![]() Dzisiaj moja mama idzie podpisac umowe w sprawie sali mam nadzieje ze wszystko bedzie ok....na ślubie chcemy aby Ave MARIA zaśpiewała nam moja kuzynka Adrianna (musze sie pochwalic w tamtym roku tez spiewala na slubie mojej cioci (mojej mamy siostry) i było to przepiękne wykonanie)no i myslimy ze sie zgodzi... uciekam bo musze wycałowac swojego kochanego przed podróżą ... Do później...
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-09 o 12:25 |
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedy szukamy sukienkę to czasem kiedy coś mi pokazuje to ---->
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lenia ciąg dalszy i obawiam się, że będą tego katastrofalne skutki (niezaliczone kolokwium ). Na razie wmawiam sobie, że przecież mam @ i tak źle się czuję i muszę odpoczywać![]() Ja mojemu Ukochanemu sukni nie pokażę, nic nie będę sugerować bo on od razu trafi w tą właściwą (znam mnie na wylot) a ja chcę żeby to była surprise ![]() Aha obejrzałam suknie Lisy Fererry. Jedna mi się bardzo spodobała i napisałam do salonu żeby umówić się na przymiarkę. I kosztuje tylko 1810 zł Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2011-05-09 o 12:31 |
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna sprawa, też coś takiego chcemy.My też zastanawiamy się nad Ave Maria. Tż siostry cioteczne śpiewają zawodowo,ale też nasza babka z zespołu za 100zł. śpiewa. U mnie w kościele już śpiewała i nawet mówiła,że dobrze się dogaduje z organistą (a my chcemy go usunąć z naszego ślubu:P). Bliżej ślubu pomyślimy kogo wziąć
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
u nas będzie grał pan z zespołu ave maria a w którym momencie mszy chcecie??
ja miałam się uczyć ale wmawiam sobie że wieczorem już to na pewno dokończe jak mi się nie chce ![]() oglądam bukiety ślubne
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po nim jej życie straci sens i wpadnie w -podobno- częstą ostatnio w USA, depresje po ślubieCytat:
i kciuki też trzymam ![]() ja wprawdzie jeszcze tylko 2 tyg chodzę do szkoły ale później sesja u mnie, obrona, egzamin licencjacki na uś- i tak kończę pod koniec czerwca ![]() Cytat:
|
|
|
#4518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie fajnie, dlugie wakacje, ale teraz sie musze uuuuuuczyc ;/ 70% juz mam wykute, jeszcze koncowka i bedzie gitara
|
|
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() U mnie tez dzisiaj przepiękna pogoda! 24 stopnie Zawsze chodze do pracy na 9, a dzisiaj obudzilam sie i patrze: 9:15! i tylko bylo : "o kur.." szybko wstalam i jednak o 10 bylam w pracy, ale tak szybko sie wyrobilam i juz jestem w domu dzisiaj zmobilizowala mnie ta pogoda, wiec juz zjadłąm, ubralam gore od stroju i smigam na trawkę sie poopalac moze mnie cos chwyci bo narazie straszny bladzioch jestem:P ale zabieram Was ze soba, zeby Was podczytywac ![]() Dotk4 tzrymam kciuki i powodzenia jutro
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
No to grupowe opalanko
ja siedzę przed blokiem z książka i edukuje się w promieniach słońca
|
#4521 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() HA, dokładnie to samo chciałam napisać Salony ślubne to bardzo wyjątkowe sklepy - obsługa tam nie może być niemiła, niepomocna, czy obojętna, a jeśli taka jest, to znaczy, że kompletnie nie nadaje się do tej roboty.W ogóle jak tak czytam Twoje wypowiedzi, to mam wrażenie, że jakbyśmy się spotkały, to dogadałybyśmy się bez słów Mamy, jak sądzę, bardzo podobne podejście do życia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super pierścionek, zupełnie inny niż wszystkie, a zaręczyny każdej są absolutnie wyjątkowe i każde jakby je sfilmować pewnie wyciskałyby łzy z oczu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na ile zaliczysz, to nieważne, nikt w całym Twoim przyszłym życiu nie będzie wiedział o tej ocenie poza Tobą, a i Ty zapomnisz o Niej za jakiś miesiąc, jak nie prędzej ![]() Cytat:
Zdrowiej Kochana, ja już powoli dochodzę do siebie, chociaż ten tydzień był wariacki i nie bardzo miałam kiedy wyzdrowieć... Także oboje z TŻtem jeszcze ostro siąkamy, ale może przejdzie, czego i Tobie życzę Cytat:
Cytat:
Super, że są tacy, jak chcieliście ![]() My zaliczkę za salę zapłaciliśmy 1500zł, resztę mamy dać tydzień przed weselem. Cytat:
![]() Co do Ave Maria, to u nas na pewno tej pieśni nie będzie - dla mnie ona jest strasznie smutna i w ogóle nie pasuje do nastroju ślubnego, który będzie panował w naszych sercach Śpiewać będą moje 2 Przyjaciółki z dobrymi głosami, ale jeszcze nie ustaliłam dokładnie wszystkich pieśni. Marzą mi się pieśni radosne, takie bardziej pielgrzymkowe, typu "Jak łania", poza tym chcę, żeby po mojemu zaśpiewały "Hosannę" i żeby zaśpiewały mi w kanonie "Panie zmiłuj się nad nami" (sama kiedyś z jedną z Nich tak śpiewałam i wychodzi to fantastycznie). A wszystko to przy dźwiękach gitary i skrzypiec, bo ja chcę gitarę, a TŻ skrzypce, poza tym razem te instrumenty pięknie brzmią ![]() malwus, Kochana, obejrzałam Cię we wszystkich sukniach i najbardziej podobasz mi się w tych (kolejność taka, jak najbardziej mi się podobasz ):https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1304712156 - jeśli góra będzie dopasowana, to powinna wyglądać idealnie - pasują Ci takie zwiewne sukienki ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304712850 - co prawda trochę za dużo się dzieje na gorsecie, ale bardzo Ci w niej ładnie ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1304712112 - też trzeba by ją dopasować, bo w ogóle szyi nie widać Ale dopasowana myślę, że też by pięknie wyglądała ![]() Seagirl, jak się wybiorę do tego salonu i coś mi wpadnie w oko, to się do Ciebie uśmiechnę o ten kupon, ale póki co widzę tam tyko 2 dla mnie... I to też nie idealne, bo bez ramiączek ![]() Eh, Dziewczyny, strasznie u mnie ostatnio się dużo dzieje i nie bardzo mam czas usiąść do kompa.... Więc dziś od rana nadrabiałam te wszystkie strony kicia, założysz rozumiem nowy wątek? Bo ja chyba znów przegapię ten moment, zaraz wychodzę z domu i nie wiem, kiedy powrócę Miłego dnia Kochane
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-09 o 14:04 |
||||||||||
|
|
|
#4522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby udało się dziś streścić to założe
bo jutro to już nie koniecznie bo mogę nie mieć dostępu do kompa. Ew założy ktoś inny.
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka ja mam to samo podejście do Ave Maryja. Z reszta nie raz wypowiadałam się, że pieśni na ślubie naszym będą właśnie radosne, młodzieżowe, z czuwań młodzieżowych, pielgrzymek. I tak Hosanna będzie inna, Zmiłuj się nad nami Panie, Baranku Boży oraz Alleluja (refren piosenki L. Cohena, bliżej znana jako piosenka ze Shreka). Nie umiem niestety na necie znaleźć wersji, o które mi chodzi.
A co do samego Ave Maryja- u nas gra się podczas komunii. Niestety nie skorzystam z tego pięknego słonka- muszę czyścić pokój po malowaniu ;/
|
#4525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- jeeenyy dzwoniła moja mama i z załatwienia sali dzisiaj nici dopiero jutro bo ktoś tam coś tam nie wiem dokładnie w każdym bądź razie kogoś tam nie ma...ja się chyba nie doczekam ... :/ ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Mój TŻ godzine temu wyjechał na lotnisko a ja czuje się jakby mnie opuścił tak dosłownie...troche mi smutno tak tu bez niego...ale musze ten tydzień przeżyc...:/
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jestem w takie sytuacji... tylko ze moj juz za 2 dni wraca ale tez jak go odwozilam na lotnisko to dziwnie mi bylo.. a jak wracalam to ryczalam cała droge - serio... tak My Kobitki juz mamy
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najgorsze 2 dni później jakos dojde do siebie...bedzie dzwonil bedziemy rozmawiac na skypie ale jak dla mnie to nie to samo....
|
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki..ale nadrabiania
parę dni mnie nie było..a tu tyle stron-ale właśnie skończyłam Wpadłam tylko się przywitać, i uciekam..bo ostatnio nie mam czasu prawie na nic ![]() Ale staram się Was podczytywać na bieżąco..
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, że z Twoim zdrówkiem lepiej Wiem jedno, dzięki mnie producenci chusteczek higienicznych mają niezły zarobek Dziś 'jadę' paczka za paczką .... Nawet nie chciejcie sobie wyobrażać jak wygląda mój nos.... piosenki na mszy - tak w ogóle to uwielbiam niestandardowe/oazowe/pielgrzymkowe pieśni podczas mszy! I chcę by takie też były u mnie np. na wejście, podczas ofiarowania, komunii itd. Mam pewien niecny plan związany z 'realizacją' tego przedsięwzięcia.....ale.. .. zobaczymy czy wypali
|
|
|
|
|
#4530 | ||||
|
Raczkowanie
|
Witam
ja niedawno wrocilam do domu z pracy no i czas odpoczac troszke was podczytalam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

jaka to niesamowita ulga 

Jak już wybiorę suknię to podeślę mu 10 wzorów i powiem,że wśród nich jest ta moja. I zapytam czy wie która. Albo podeślę mu 10 mega ekstrawaganckich kiczowatych i nastraszę,że sobie wybrałam jedna z nich
Juz jutro mam ostatni egzamin i bede mogla odtrabic, ze mam wakacje! Ale poki co siedze w notatkach i prosze o wasze kciuki 

Ostatnie zaliczenie, ostatni wpis w indeksie i koooniec edukacji 

Nigdy nie zwróciłam uwagi na to w kościele.
a po nim jej życie straci sens i wpadnie w -podobno- częstą ostatnio w USA, depresje po ślubie