Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-19, 21:20   #4501
anuska_s
Rozeznanie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
No wlasnie slyszalam ze na 3D to zupelnie co innego i same efekty powalaja na kolana, ale jakos w koncu nie obejrzelismy. Za to bardzo chcialam obejrzec "och karol2" ale leci codziennie o godz 22:00 a to troche juz za pozno jak na nas jest pare fajnych stron z ktorych mozna sobie sciagnac filmy
oglądała ja avatara, fajny filmek. oh karol też oglądała i też fajna komedia, możetroche przereklamowana ale pośmiac sie można

Wróciłam ze spacerku i znów siedze z gębą w książkach, no masakraale jeszcze tylko jutro, a w sobote egzamin i chwila prawdy heheh
Stary 2011-05-19, 21:21   #4502
81gosia
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Cytat:
Napisane przez Ellabailasola Pokaż wiadomość
P.S. Wiem, znowu "nie w temacie" musze w koncu obczaic jak sie cytuje wiecej niz jeden post. Kiedys tlumaczylyscie, trza troche poszperac!
...i moze sie wreszcie jak normalny czlowiek wlacze w dyskusje
mi nie zawsze wychodziło jak tak jak dziewczyny pisały
to klikam prawym przyciskiem na cytuj i otwieram w nowym oknie, a potem wszystkie cytaty przeklejam na 1 stronę
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 21:26   #4503
archinta
Zakorzenienie

Kolorowych lullcia!!!!!!
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 21:28   #4504
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Okis, ja tez stad mykam, dobranoc maminki
Słodkich snów
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 21:35   #4505
archinta
Zakorzenienie

No nic- to ja tez się zbieram- zalegnę wannie dla relaksiku
Paaaaaaaaa i thx
Stary 2011-05-19, 21:44   #4506
Patiisia
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim idącym spać
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 22:20   #4507
81gosia
Zadomowienie

pa pa
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-19, 22:25   #4508
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Cotka a próbowałaś masarzu Ja tak robię od jakiegoś czasu, jak pamiętam to 2 razy dziennie...rano jak wstaję i wieczorkiem przed spaniem. Kupiłam taka rękawicę w Rossmanie z włoskami i masuję ciałko okrągłymi ruchami No i powiem CI, że odpukać...na razie nic się nie robi a do tego skórka jest delikatniejsza aż Tż się dziwi że taka gładka
hmmmm może się skuszę na tą rękawiće

No nie ja przychodzę a wy spać idziecie

To dobranoc brzuchatki

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-19, 22:49   #4509
kellysss
Zakorzenienie

Dzien dobry idobry wieczor...

Przyznaje sie bez bicia ze Was dzisiaj nie czytałam caly dzien bo
mnie w domku nie było a jak byłam to nie miaam czasu..

A teraz to juz jestem padnieta i nie mam mocy nawet na
przeczytanie jednej strony...

ok......ide spac... Jutro nadrobie.. chyba
Dobranoc mamunie

Stary 2011-05-20, 05:37   #4510
anuska_s
Rozeznanie

Dzień doberek mamiszcze moje kochane

No wiecie co, że u mnie od rana strasznie leje A ja juz sobie wczoraj zaplanowałam co do pracy ubiorę, bo myślałam , że będzie cieplutkoNo i teraz już nie wiem co ubrać
Stary 2011-05-20, 05:39   #4511
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość

No wiecie co, że u mnie od rana strasznie leje A ja juz sobie wczoraj zaplanowałam co do pracy ubiorę, bo myślałam , że będzie cieplutkoNo i teraz już nie wiem co ubrać
ojjej leje? A podobno miało być dziś ślicznie wszędzie
u mnie zapowiada sie gorąc - też niedobrze. Na penwo cosik znajdziesz w szafie
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 05:53   #4512
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ojjej leje? A podobno miało być dziś ślicznie wszędzie
u mnie zapowiada sie gorąc - też niedobrze. Na penwo cosik znajdziesz w szafie
no właśnie też jestem w szoku, chociaż nie oglądałam wczoraj pogody, bo byłam pewna, że będzie ładnie ale wygląda na to, że powinno sie powoli rozjaśniać dzieki acelinko, no właśnie idę się szykować i coś lukać w szafie
Buziaczki i do potem, miłego dzionka
Stary 2011-05-20, 05:56   #4513
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
ach- kiedy takie cuda się zdarzały z 7-8 lat temu
zazdroszczę

kolorowych
Ja mam zamiar w pracy jeszcze ze 2-3 tyg pociągnąć i wtedy będę Was zamęczała, oj będę
u mnie jakoś kwiatki bez okazji się nigdy nie zdarzały no chyba że np. bez też mił gest no i na któreś z pierwszych randek dostalam róże, chyba chciał zrobić dobre wrażenie

hehhe u mnie to wygląda tak, że do końca maja mam te zajecia taneczne potem jeszcze dwa tygodnie czerwca mam angielski ale to tylko jedno przedszkole - 2 razy w tygodni po niecałej godzince więc prawie tyle co nic, no i ile dam rade chce chodzić do Wojtaska mojego jestem stukniętą nianią

Cytat:

Znajdziesz branoc
też mam taką nadzieję
jak sen kochana, pospałaś sobie?

Cytat:
oglądała ja avatara, fajny filmek. oh karol też oglądała i też fajna komedia, możetroche przereklamowana ale pośmiac sie można

Wróciłam ze spacerku i znów siedze z gębą w książkach, no masakraale jeszcze tylko jutro, a w sobote egzamin i chwila prawdy heheh
mnie avatar średnio zachwycił, oglądaliśmy na lapku i jak dla mnie zdecydowanie za długi za to tż się bardzo podobało.

Jeszcze tylko dzisiaj a potem piąteczka!

Ja mam jutro kolosa z socjologii - troche bezsensownego bo omawialiśmy na zajęciach jakieś beznadziejne artykuły które nam koleś kazał czytać, nie wiem jakie pytania chce zadać z tego w ogóle podobno koleś czasami proponuje 3 bez pisania i warto się zgodzić bo jak ktoś sie decyduje pisać to i tak więcej nize 3 się nie dostanie albo i nie zaliczy ... Chciałabym więcej niż 3, no ale nei wiem czy ma sens się męczyć skoro sprawa tak wygląda a pytania są z kosmosu.

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
mi nie zawsze wychodziło jak tak jak dziewczyny pisały
to klikam prawym przyciskiem na cytuj i otwieram w nowym oknie, a potem wszystkie cytaty przeklejam na 1 stronę
ja tak właśnie cytuje, jakoś tak się przyzwyczaiłam

Wczoraj dyrka w jednym przedszkolu mnie powaliła na kolana Mój brzusio już dość dawno jest widoczny, wszyscy w przedszkolu wiedzą żem w ciąży .. a wczoraj dyrektorka przyszła na zajęcia bo chciała układ na konkurs zobaczyć i na mnie oczy wywaliła i mówi "A Ty jesteś w ciąży?" Nawet dzieciaki ją wyśmiały

Właśnie w kawie czy herbacie mówią o karmieniu w miejscach publicznych i ciuchach do karmienia .. Jak to jest u Was? Bo ja nie wyobrażam sobie gdzieś w miejscu publicznych wyciągnąć cycora i karmić Jestem dziwna?

Wyczaiłam ostatnio w przedpokoju śpiworek stary ... po moim bracie i po mnie .., czyli ma 30 lat ale jest wspaniały, cieplutki - wypiorę i może w zimie będzie jak znalazł do wózka Niunia będzie "chowana" w zabytku Ciekawe w jakim celu moja mama ten śpiworek trzymała tyle lat
Stary 2011-05-20, 06:15   #4514
spray
KWC

Ząb mi pękł na pół i boli. Bardzo. Apap nie pomaga Zapowiada się urocza wizyta u dentysty, a jesteśmy spłukani w tym miesiącu wyjątkowo. Za jakieś nadprogramowe pieniądze kupiliśmy automatyczna kołyskę Fisher Price' a, bo mi odbiło jak ją zobaczyłam i zrobiłam też kisiel z mózgu mężowi a teraz nawet 50 zł jest problemem.

Myślałam, że przeczekam z tym zębem do wypłaty, ale jedna noc 'łażenia po ścianach' mi wystarczy. Mały też się chyba zdenerwował, bo nie spał ze mną i kopał jak wściekły.

Wypogodziło się u Was? W Łodzi niebo jak kryształ i chyba już ze 20 stopni jest.

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-05-20 o 06:19
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 06:30   #4515
acelinka
Zakorzenienie

spray u mnie tez taka pogoda, będzie ukrop!
A do dentysty może poszłabyś normalnie, nie prywatnie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-20, 06:38   #4516
spray
KWC

Cytat:
spray u mnie tez taka pogoda, będzie ukrop!
A do dentysty może poszłabyś normalnie, nie prywatnie?

To byłoby dobre rozwiązanie jakbym zareagowała wtedy jak mi pękł ząb - czyli miesiąc temu Teraz zaczął nap..ać i już za poźno umawiać się na jakieś terminy państwowe. Doskonale wiedziałam, że nie ma co zwlekać, ale jak coś nie boli... same wiecie...
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 06:41   #4517
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hej dziewczynkijak fajnie, że już dzisiaj piątek
U mnie też już cieplutko, 15 stopni jesti pewnie wieczorem burze będą

To miłego dzionka kobietki

spray swpółczuję, wiem z doświadczenia, że ból zęba to okropność

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-05-20 o 06:42
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 06:45   #4518
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
To byłoby dobre rozwiązanie jakbym zareagowała wtedy jak mi pękł ząb - czyli miesiąc temu Teraz zaczął nap..ać i już za poźno umawiać się na jakieś terminy państwowe. Doskonale wiedziałam, że nie ma co zwlekać, ale jak coś nie boli... same wiecie...
Kiedys było tak że z mocnym bólem bez kolejki przyjmowali nie wiem czy to się nie zmieniło, ale może zadzwoń i zapytaj
Poza tym jesteś w ciąży, nie możesz brać mocniejszych leków przeciwbólowych, to też jest chyba coś, co powinno przyśpieszyć wizytę
Stary 2011-05-20, 06:57   #4519
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cześć
U nas też dziś zapowiada się piękna pogoda, niestety my uziemieni z Grzesiem, przez jego przeziębienie
Muszę mu coraz to nowe atrakcje wymyślać, bo też się nudzi dziecko
Wczoraj mąż odebrał jego nowe łóżko, więc powoli może poskręcamy dziś - Grześ będzie pomagał

Spray współczuję - nienawidzę bólu zęba, ogólnie to nawet wolę chodzić do gina niż do dentysty

Chyba niedługo będzie znów nowy wątek....

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:03   #4520
acelinka
Zakorzenienie

jej dziewczyny dzisiaj już 26 tydzień, jak to leci! Według mądrych mamusiowych gazetek za 4 tygodnie powinnam pakować torbe na porodówke

miss.hot szkoda Grzesia, że musi siedzieć w domku w taką piękną pogode JEsteś kreatywną mamusią, na pewno mu znajdziesz ciekawe zajęcia
Stary 2011-05-20, 07:24   #4521
81gosia
Zadomowienie

dzieńdoberek
u nas ładna pogoda
wczoraj przestawiliśmy łóżko i ... dzis słońce miałam prosto w oczy

burze zapowiadali w większości kraju

znikam do pracy
Stary 2011-05-20, 07:24   #4522
angela006
Przyczajenie

Cytat:
Ząb mi pękł na pół i boli. Bardzo. Apap nie pomaga Zapowiada się urocza wizyta u dentysty, a jesteśmy spłukani w tym miesiącu wyjątkowo. Za jakieś nadprogramowe pieniądze kupiliśmy automatyczna kołyskę Fisher Price' a, bo mi odbiło jak ją zobaczyłam i zrobiłam też kisiel z mózgu mężowi a teraz nawet 50 zł jest problemem.

Myślałam, że przeczekam z tym zębem do wypłaty, ale jedna noc 'łażenia po ścianach' mi wystarczy. Mały też się chyba zdenerwował, bo nie spał ze mną i kopał jak wściekły.

Wypogodziło się u Was? W Łodzi niebo jak kryształ i chyba już ze 20 stopni jest.
BIEDNA to nie zwlekaj i pędź do dentysty
niestety w Gdańsku pochmurnie i deszczowo

A mam do Was pytanie z innej beczki bo wczoraj się czegoś dowiedziałam i się bardzo martwię jest osoba która z różnych względów ( nie będę teraz pisać szczegółowo dlaczego bo by to trochę zajęło) mnie nienawidzi jest to ktoś z rodziny i teraz dowiedziała się że jestem w ciąży, i teraz moje pytanko czy jak myślicie można kogoś przekląć??? bo obawiam się że w tej swojej złości przeklnie moje dzieciątko i coś się stanie martwię się tym strasznie
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:24   #4523
archinta
Zakorzenienie

Cytat:

uuuu - wpółczuję i 3 mam kciuki za dent.

Ja tym, czasem witam i zbieram sie do pracy - paaaaaaaaaaa
Stary 2011-05-20, 07:28   #4524
mucka21
Rozeznanie

Cześć dziewczyny
wchodzę na wizaż i tak myślę co tak mało nadrabiania a ja dziś wcześniej wstałam od 5 już nie śpię
Cytat:
A nie chcecie znać płci???

Nadia Piękne
Koleżanka ma córeczkę Nadię, a drugą Kalinkę- śliczne imiona i śliczne dziewczynki
nie chcę znać płci, będzie niespodzianka, tylko denerwuje mnie to że każdy mówi że chłopak będzie - ale to każdy, mama ma tylko nadzieję na wnuczkę

Imiona też mi się podobają ale tż powiedział że nie bo rosyjskie, polskie mają być, wczoraj się zastanawialiśmy nad Izą i tż powiedział że może być. Podoba mi się Ola ale już jest w rodzinie. Chciałabym takie które jest w skrócie krótkie

Cytat:
u mnie jakoś kwiatki bez okazji się nigdy nie zdarzały no chyba że np. bez też mił gest no i na któreś z pierwszych randek dostalam róże, chyba chciał zrobić dobre wrażenie
Mój tż czasem kupi mi kwiatka najbardziej lubię jak mi kupuje u takiego jednego pana różyczki on ma po groszach a mi zawsze go szkoda bo starszy pan i cały dzień stoi z tymi kwiatkami pod sklepem.
Do szpitala raz mi przyniósł pomarańczową różę i się go pytam czy wie co ten kolor znaczy a tż na to: że kupiłem ją na bazarach a innych nie było

Właśnie w kawie czy herbacie mówią o karmieniu w miejscach publicznych i ciuchach do karmienia .. Jak to jest u Was? Bo ja nie wyobrażam sobie gdzieś w miejscu publicznych wyciągnąć cycora i karmić Jestem dziwna?
Ja nie będę wyciągać piersi, jeżeli będę karmić w miejscu publicznym to np zakryję pierś np kocykiem czy pieluchą tetrową bo nie będę dziecka głodzić ale nie będę robić też striptizu będę to robić dyskretnie

sprey mnie jak bolał bardzo ząb to na NFZ przyjmowali jak się tylko fotel zwolnił, ale to zależy jeszcze od dentysty współczuję bólu, nienawidzę bólu zęba i ucha brrr
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-05-20 o 07:31
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:33   #4525
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Cześć
U nas też dziś zapowiada się piękna pogoda, niestety my uziemieni z Grzesiem, przez jego przeziębienie
Muszę mu coraz to nowe atrakcje wymyślać, bo też się nudzi dziecko
Wczoraj mąż odebrał jego nowe łóżko, więc powoli może poskręcamy dziś - Grześ będzie pomagał

Spray współczuję - nienawidzę bólu zęba, ogólnie to nawet wolę chodzić do gina niż do dentysty

Chyba niedługo będzie znów nowy wątek....
witam dziewczynki

ja rano musiałam przejsc kawałek do przychodni i strasznie ciepło jest nawet wiaterku nie ma tylko upał a co to bedzie popołudniu zostaje dzis w domu bo miałam dosyc po tym spacerze do przychodni a co to bedzie w lato
wiec w sumie to sie ciesz ze mały cie na dwór nie ciagnie

Spray współczuje bólu zęba

wczoraj sie widziałam z moja znajoma co w czerwcu rodzi ale ma brzuchol duzy w sumie to mniej wiecej wiem co potrzeba do maluszka ale powiedziała ze mi liste zrobi wiec jak juz bede miała to sie z wami podziele jej siostra w styczniu urodzila wiec liste robiła na bieżaco tylko ze ta swoja gdzies zapodziała

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:41   #4526
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Ja nie będę wyciągać piersi, jeżeli będę karmić w miejscu publicznym to np zakryję pierś np kocykiem czy pieluchą tetrową bo nie będę dziecka głodzić ale nie będę robić też striptizu będę to robić dyskretnie
No wlasnie tez tak zamierzam robic Moja bratowa zawsze mota sobie pieluszke tetrowa wokol ramiaczka i przykrywa piers razem z dzieckiem. Mala od poczatku byla przyzwyczajana, ze je "pod przykryciem" i nie ma zadnego problemu, a zupelnie nic nie widac.

A w ogole to dzisiaj piatek Po poludniu mam wizyte, ciekawe czy w koncu sie dowiem kogo nosze w brzuszku no i mniej przyjemna czesc czyli wazenie, mam nadzieje ze mnie nie opierdzieli bo od ostatniej wizyty 12 kwietnia przytylam prawie 3 kg chyba tez czas odstawic chleb i slodycze, na ktore ostatnio mnie naszla ochota.

Edytowane przez Sharifa
Czas edycji: 2011-05-20 o 07:45
Sharifa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:44   #4527
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angela006 Pokaż wiadomość

A mam do Was pytanie z innej beczki bo wczoraj się czegoś dowiedziałam i się bardzo martwię jest osoba która z różnych względów ( nie będę teraz pisać szczegółowo dlaczego bo by to trochę zajęło) mnie nienawidzi jest to ktoś z rodziny i teraz dowiedziała się że jestem w ciąży, i teraz moje pytanko czy jak myślicie można kogoś przekląć??? bo obawiam się że w tej swojej złości przeklnie moje dzieciątko i coś się stanie martwię się tym strasznie
ja w takie rzeczy absolutnie nie wierzę

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

ja rano musiałam przejsc kawałek do przychodni i strasznie ciepło jest nawet wiaterku nie ma tylko upał a co to bedzie popołudniu zostaje dzis w domu bo miałam dosyc po tym spacerze do przychodni a co to bedzie w lato
wiec w sumie to sie ciesz ze mały cie na dwór nie ciagnie

Spray współczuje bólu zęba

wczoraj sie widziałam z moja znajoma co w czerwcu rodzi ale ma brzuchol duzy w sumie to mniej wiecej wiem co potrzeba do maluszka ale powiedziała ze mi liste zrobi wiec jak juz bede miała to sie z wami podziele jej siostra w styczniu urodzila wiec liste robiła na bieżaco tylko ze ta swoja gdzies zapodziała
no niestety upał będzie dzisiaj straszny i u mnie, a do pracy trzeba jechac i się w samochodzie gotować. Niby mam klime ale ona tak jakoś słabo chłodzi, z drugiej strony jakby chłodziła bardziej to przeziębienie mam od razu murowane.

ja mam taką liste na kompie od koleżanki z innego forum, jak chcecie to moge wkleić

co do karmienia to przykryta to inna sprawa Ja mówiłam o takim oczywistym wywaleniu cyca
Kupowałyście już pieluszki tetrowe? Bo ja oglądam i wszędzie sa takie jakieś cieńkie nie takie pieluchy tetrowe pamiętam. Chciałabym takie pożądniejsze a nie takie cienkie

archinta miłego dnia

ja zmykam ogarnąć mieszkanko, bo po pracy koleżanka przychodzi żebym jej wytłumaczyła zadania z metodologii badań bo musi jutro poprawić kolosa, a kompletnie tego nie rozumie. Najgorsze jest to że ona z góry się nastawia że jeżeli za pierwszym razem tego nie zrozumiała to nigdy tego nie pojmie. Ale to taki typ człowieka że jak coś jej nie idzie to od razu chce ze studiów rezygnowac, ale i tak ją lubie

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-20 o 07:47
Stary 2011-05-20, 07:54   #4528
pestka78
Rozeznanie

Witajcie... Ja dzis wstałam, wyszykowałam sie do pracy i...tak mi sie słabo zrobiło ze myslałam,że zemdleje..... Zimne poty mnie oblały i musiałam zostac w domu....

Cytat:

A jaki Ty rejon Polski reprezentujesz moja imienniczko i kolezanko po fachu?
A własnie, miałam Cie pytac, Ty juz nauczycielka jestes czy jeszcze studiujesz?

Cytat:
Ojjjj ...Spray...przytulam.... Ja mam dwa zeby do plombowania, nawet sie odwazyłam i poszłam na początku ciąży, ale lekarka mi zatruła tylko i powiedziała abym po ciąży przyszła, aby nie dawac zastrzyków w ciąży...chyba ze zacznie bolec , to juz nie ma zmiłuj....
Idź do ośrodka i postaraj sie zarejestrowac....Kobuecie w ciązy sie nie odmawia

Cytat:
uuuu - wpółczuję i 3 mam kciuki za dent.
Ja tym, czasem witam i zbieram sie do pracy - paaaaaaaaaaa
Witam Miłej pracy

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:

no niestety upał będzie dzisiaj straszny i u mnie, a do pracy trzeba jechac i się w samochodzie gotować. Niby mam klime ale ona tak jakoś słabo chłodzi, z drugiej strony jakby chłodziła bardziej to przeziębienie mam od razu murowane.

ja mam taką liste na kompie od koleżanki z innego forum, jak chcecie to moge wkleić

co do karmienia to przykryta to inna sprawa Ja mówiłam o takim oczywistym wywaleniu cyca
Kupowałyście już pieluszki tetrowe? Bo ja oglądam i wszędzie sa takie jakieś cieńkie nie takie pieluchy tetrowe pamiętam. Chciałabym takie pożądniejsze a nie takie cienkie

archinta miłego dnia

ja zmykam ogarnąć mieszkanko, bo po pracy koleżanka przychodzi żebym jej wytłumaczyła zadania z metodologii badań bo musi jutro poprawić kolosa, a kompletnie tego nie rozumie. Najgorsze jest to że ona z góry się nastawia że jeżeli za pierwszym razem tego nie zrozumiała to nigdy tego nie pojmie. Ale to taki typ człowieka że jak coś jej nie idzie to od razu chce ze studiów rezygnowac, ale i tak ją lubie
Wszelkie przydatne listy do pierwszej wiadomosci wklejajmy....zawsze się przyda
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 07:56   #4529
mucka21
Rozeznanie

Cytat:

archinta miłego dnia

też miałam taką koleżankę tylko to w technikum było, co prawda na lekcjach nie słuchała tylko myślała o niebieskich migdałach i jak nie mogła sama zrozumieć to oczywiście że i tak nie zda bo to jest głupie, bo ona jest głupia itp a jak jej wytłumaczyłam to się śmiała sama z siebie że to takie łatwe a ona głupia jest bo tego nie rozumiała tylko nie ma co tego do studiów porównywać

wczoraj rozmawiałam przez tel z mamą i miała do mnie pretensje że za chuda jestem i każdy jak przyjechałam na święta to jej mówił że zamiast przytyć (bo w ciąży) to chudsza jestem i mówię do mamy, że przecież u niej też długo brzucha nie było widać, na co mama że tylko w pierwszej ciąży jak ja bym była w dziesiątej i się roześmiałyśmy
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

Edytowane przez mucka21
Czas edycji: 2011-05-20 o 07:57
mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-20, 08:06   #4530
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
o tak

Spray ja również współczuję, nie wyobrażam sobie teraz bólu zęba

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
A w ogole to dzisiaj piatek Po poludniu mam wizyte, ciekawe czy w koncu sie dowiem kogo nosze w brzuszku no i mniej przyjemna czesc czyli wazenie, mam nadzieje ze mnie nie opierdzieli bo od ostatniej wizyty 12 kwietnia przytylam prawie 3 kg chyba tez czas odstawic chleb i slodycze, na ktore ostatnio mnie naszla ochota.
No to trzymmay kciuki za rozłożenie nóżek

Cytat:
Też posiedzę z wami z pół godzinki i mykam ogarnąć siebie i mieszkanko
Cieszę się że ten okres kiedy chciałam tylko leżeć i spać mam już za sobą szczerze mam werwę

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości