|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotki, ploteczki - czyli ' Mówiące prawdę' się poznają! :)
Cytat:
![]() tak, jesteśmy pierwszaczkami ![]() nie wracaj sama ! oj musisz, musisz. ![]() Cytat:
![]() ale pamiętaj, masz gotowy obiadek ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
oki
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Dominika, rzuciło mi się w oczy w Twoim podpisie a6w. Ćwiczysz 6 Weidera??? Jak długo i jakie efekty? Bo ja wytrzymałam kiedyś, kiedyś (z rok temu) 4 dni, po pierwsze nudziło mnie to, a po drugie taki jest mu zapał do ćiwczeń ![]()
#4503 |
Zakorzenienie
|
trzymaj
![]() jak niejasne to pisz ![]()
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jak otworzyć takie okienko "Kto nadał wiadomości" w co wchodzisz?
ehhh, już wiem, doszłam... dzięki ![]()
❤ K&K 💙 Edytowane przez vanessa1781 Czas edycji: 2011-09-29 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam się na przyszłość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
skorzystam, skorzystam ![]() narazie uciekam się kąpać, bo tak mi się już nie chce... a zaraz będzie jeszcze gorzej. Może potem wpadnę, narka ![]()
#4507 |
Zakorzenienie
|
papa
![]() ej dziewczyny, wiecie może czy w tesco są te takie tradycyjne MINI cukiereczki? ![]()
![]() |
#4508 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też kiedyś próbowałam, po kilku dniach mi się odechciało. ale teraz się zawzięłam i nie ma bata, muszę dotrwać do końca! efektów jeszcze nie ma, sama rozumiesz - dopiero 2 dzień ![]() ![]() no i właśnie lecę cwiczyć, także dobranoc misiaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() Dominika wszystko będzie dobrze z Twoją mamą. Zobaczysz. Nie ma co się martwić na zapas. To pewnie nic groźnego. Co do tego kolesia co pisałaś. Uważaj na siebie ![]() Ćwiczysz a6w chciałam zacząć ćwiczyć ale to mnie nudzi. Nie dla mnie to. Teraz biegam, od jutra skaczę na skakance ponownie i chcę zapisać się na taniec brzucha ![]() Dobranoc ![]() Ewa widzisz jeszcze narzeka heh ![]() Sylwia powodzenia na studiach ![]() ![]() Ehh muszę się dostać do tej statystyki. Jestem początkująca ale obiecuję pisać , pisać i jeszcze raz pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29707276] Sylwia powodzenia na studiach
![]() ![]() [/QUOTE] ale jak mi to powiedział to było takie słodkie hihi ![]()
![]() |
#4512 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29707833]Musiało to być rozbrajające
![]() ![]() Jeszcze jak robią te swoje oczęta niewinne ![]() oj tak. ![]() (przypomnij mi swoje imię) jak tyam samopoczucie? ![]()
![]() |
#4514 |
Konto usunięte
|
Patrycja
![]() Samopoczucie dobre. Pracuję ( opiekuję się 5 latkiem a zaraz 6 latkiem) . W wakacje pracowałam w biurze ale rodzice Kuby ( tak mały ma na imię) szukali opiekunki do niego. Wiesz mama pracuje a tata pracuje w Niemczech. Dobrze płacą , więc się nie zastanawiałam ![]() ![]() ![]() A jak Twoje samopoczucie? Jaki kierunek wybrałaś i gdzie? Ale się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29708306]
![]() nie zanudziłaś ![]() to jaki jest Twój wymarzony kierunek? ![]() Małe dzieci są kochane, ale trzeba mieć do nich cierpliwość - moja siostra ma 4,5 roku ![]() ![]() ja idę do Wyższej Szkoły Informatyki i Zarządzania na bezpieczeństwo wewnętrzne a za rok może zrobię szkołę ochroniarską 2letnią ![]()
![]() |
#4516 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Cierpliwości mi nie brakuje do dzieci. Mały jest urwisem i w ogóle bardzo żywe srebro, sto pomysłów na minutę ![]() Fajny kierunek wybrałaś ![]() Ja zmykam spać bo oczy mi się same zamykają a jutro trzeba znowu wstać o 4 :/ Dobranoc i KOLOROWYCH ![]() Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-09-30 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Ja też się już kładę,jutro trzeba wstać
![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29708797]
![]() Prawo - ciężkie i trudno o pracę (chyba ze miałabyś to zapewnione) ![]() Pedagogika przed. - bardzo dużo osób ją pokończyło i niestety niewiele z nich pracuje w zawodzie ![]() ale to tak do wielu kierunków mozna porównać. bardzo oblegana jest inżynieria środowiska, wf, medycyna, pedagogika, prawo, informatyka i multum innych ![]() marzy mi się kryminalka lub detektywistyczna agencja ![]() dobranoc. ![]()
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz jest taki buum na politechniki , budowlanki itd.... bo jest zapotrzebowanie.... ale jak wszyscy pójdą to zrobi się to samo co z pedagogami , psychologami itd.... dzień dobry tak w ogóle wszystkim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby tak było, że za te 3-5 lat będzie zapotrzebowanie na humanistów ![]() bo tak naprawdę ile nauczycieli, któzy już powinni być na emeryturze jeszcze sobie dorabiają bo ni emają co robić, a młode kobiety po filologiach czekają w domu... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie oby było zapotrzebowanie. Zgadzam się. Młody człowiek kończy studia z nadzieją na przyszłość i wielkie BUM, niestety nie ma pracy. Właśnie nauczyciele na emeryturze dalej pracą a młodzi nauczyciele, nauczycielki nie mogą znaleźć pracę . A jeszcze gorsze jest to, że są w wieku rozrodczym czyli mogą mieć w każdej chwili dziecko. A to jest nie na rękę potencjalnemu szefowi. Jak chodziłam do szkoył to miałam w tym roku nowego nauczyciela z matematyki, który wrócił z emerytury i zaczął uczyć w naszej szkole. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29718408]Agencja detektywistyczna? Super
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Właśnie oby było zapotrzebowanie. Zgadzam się. Młody człowiek kończy studia z nadzieją na przyszłość i wielkie BUM, niestety nie ma pracy. Właśnie nauczyciele na emeryturze dalej pracą a młodzi nauczyciele, nauczycielki nie mogą znaleźć pracę . A jeszcze gorsze jest to, że są w wieku rozrodczym czyli mogą mieć w każdej chwili dziecko. A to jest nie na rękę potencjalnemu szefowi. Jak chodziłam do szkoył to miałam w tym roku nowego nauczyciela z matematyki, który wrócił z emerytury i zaczął uczyć w naszej szkole.[/QUOTE] tak ![]() ![]() czas pokaże. to takie moje marzenia, a co z nich wyjdzie to się okaże. ![]() ja miałam w swoim liceum sporo "starszych" nauczycieli... ![]()
![]() |
#4523 |
Wtajemniczenie
|
Hejj
![]() Jak tam dzień chłopaka? My naszym w szkole kupilismy jakieś słodycze i ogólnie jedzenie, bo nie było czasu. Cieszyli sie jak małe dzieci ![]()
#4524 |
Zakorzenienie
|
Sylwia Holmes!
![]() wybaczycie, że tyle się nie odzywałam, prawda? ![]()
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
jak myślicie ile można wziąć za napisanie pracy maturalnej?? bo dostałam takową propozycję
![]()
![]() |
#4526 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka w tym roku zamawiała pracę maturalną i dała 100 zł za nią a druga koleżanka ale z innej klasy dała 80 zł. Ponoć prace drożeją w okresie marzec- kwiecień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
dziś już to walę. jestem tak zmeczona, że nie dam rady siedzieć, a co dopiero ćwiczyć... jutro poćwiczę podwójnie
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;29707276]Hej ![]() ![]() Dominika wszystko będzie dobrze z Twoją mamą. Zobaczysz. Nie ma co się martwić na zapas. To pewnie nic groźnego. Co do tego kolesia co pisałaś. Uważaj na siebie ![]() Ćwiczysz a6w chciałam zacząć ćwiczyć ale to mnie nudzi. Nie dla mnie to. Teraz biegam, od jutra skaczę na skakance ponownie i chcę zapisać się na taniec brzucha ![]() [/QUOTE] jak na razie dziś się "psychol" jeszcze nie odezwał. ufff może da już sobie spokój ale jak na złość, spotkałam dziś eksa. normalnie się do mnie odezwał! idiota. zostawił mnie bez słowa, z dnia na dzień... a teraz udaje jakby nigdy nic ![]() taniec brzucha? ciekawe to. ja kiedys bylam na otwarciu jakiejs szkoly tanca to byly zajecia wlasnie z tanca brzucha, wiec sie troche pogibałam ![]()
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() haha ![]() no jak się poprawisz to wybaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() a mój TŻ cieszył się okropnie z prezentu ( uwielbia ręcznie robione przeze mnie rzeczy ![]() Cytat:
zależy od tego czy piszesz tylko prezentację czy wszystko ![]() ![]() wiadomo im więcej i bardziej szczegółowo tym więcej kasy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Paniom w słoneczny październikowy poranek!
Jak tam samopoczucie?
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie wczoraj było gorąco, a dziś jest chłodniej i oczywiście znów mnie kolano boli okropnie ;/ no a co tam u Ciebie? już humor lepszy niż w ostatnich dniach? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.