|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29482357]144
mi wyszlona pewno nie mam IQ>120[/QUOTE] Wreszcie zakminiłam, też myślę, że to 144 |
|
|
|
#4502 |
|
Zadomowienie
|
nava, Rilla
|
|
#4503 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
kilka kombinacji i tesh zakumalam
![]() patrzac teraz proste...
|
#4505 |
|
Konto usunięte
|
lubiem takie zagadki
|
|
|
|
#4506 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzieńdobrywieczór
Cytat:
Już myślałam, że będę Was prosiła o małe naprowadzenie, a tu proszę, jakoś tak nagle mnie oświeciło![]() Też mam zagadkę (ale nie matematyczną Jak nazywa się kogoś w budynku Sejmu, kto jest uczciwy, etyczny i inteligentny? Uczestnik wycieczki szkolnej ![]() Cytat:
Cytat:
Co do Penelopy - jak dla mnie wymiata w Vicky Cristina Barcelona Jako Maria Elena jest po prostu fenomenalna, cud i miódCytat:
![]() ![]() Cytat:
Sama bym skosztowała takiej naleweczki Pewnie trzeba zakasać rękawy i zrobić kiedyś taki rarytas![]() Cytat:
Ahaaa, i byłabym zapomniała Juhuuu, mamy brąz, mamy brąz, mamy brąz MEEdytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-19 o 01:31 |
||||||
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm, zgadłam zagadkę mi się Volver podobał - oglądałam w kinie. Ale kiedy do niego wracałam, wydawał mi się już nudnawy... ech, pogoda jakaś dziwaczna - wczoraj lampa i w sumie duszno, dzisiaj - niebo jest dokładnie zasnute szarymi chmurami, trochę mgły...Liście na drzewach - albo żółtawe, albo nawet jeśli zielone, to już ta zieleń jest przyszarzała...ale ja lubię jesień, ma w sobie jakiś spokój. O ile tylko nie jest to jesień z deszczami non stop... |
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Też lubię jesień - tą taką ciepłą i kolorową
![]() Dzisiaj mam ambitny plan, zeskanowania pocztówek, które mam i uzupełnienia bloga :P---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
To się nazywa "odźwierny" ![]() Białe czytałam, czytałam xD
|
|
#4509 | |||
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry (mam nadzieje)
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29482357]144 mi wyszlona pewno nie mam IQ>120[/QUOTE] Mi tez wyszlo 144 i na pewno mam iq>120, wszak naleze do mensy ![]() a ze rozkminilam zagadke z samego ranca, lekko spiac to juz wogole ![]() Cytat:
ale licze na twoja relacje po powrocie ![]() Cytat:
![]() A pigwa pieknie pachnie i rownie pysznie smakuje w herbacie ![]() Cytat:
![]() Milego dnia kobiety wpadne pozniej
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś na dysku powinnam mieć zdjęcia z poprzednich lat, ale się nie mogę ich doszukać, mam tylko jedno z mopsiego konkursu, startowałyśmy wówczas z Giną w "młodzieży", na zdjęciu widać głównie mopsie dupki . Oczywiście w tym roku wszystko obfotografuję wzdłuż i wszerz.
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-09-19 o 10:28 |
|
|
|
|
#4511 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry
![]() zimno, kawa nie smakuje i sapc mi sie chce yyyhhhh poniedzialek.... jutro wieczorem wybywam na pare dni doopsko ogrzac, wino pic, smacznie jesc, dobrze sie bawic- w koncu od tego sa wyjazdy sluzbowe ![]() zaintrygowalyscie mnie ta pigwa, poszukam jesli nie zapomne
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Juina jak będziesz po rozmowie, daj znać. Powiem Wam szczerze, że ja chętnie poszłabym teraz do pracy do jakiegoś sklepu z ciuchami. Pieniądze jak podejrzewam byłyby tak samo gówniane jak te, które zarabiam teraz, tyle że zarabiam je w stresie, ciągłym douczaniu się i strachu, że coś zrobię źle Koszmar ![]() Jak patrzę na to wszystko, to teraz mam gdzieś wszelkie ambitne zajęcia, którymi się trudniłam lub trudnię i wykształcenie, dzięki któremu te ambitne i mało płatne zajęcia mnie dobijają ![]() Po LO mogłam iść do jakiejś pracy i dopiero wtedy myśleć o tym, co chciałabym robić i czego się uczyć, a nie tak..... Najpierw szkoła, a potem praca, najlepiej zgodnie z wykształceniem bo inną bez odpowiednich dyplomów trudno znaleźć... D.upa
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4514 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podchodz do tego czym sie zajmujesz z dystansem (a wlasnie- czym sie zjamujesz? czyba sie nie chwalilas ) i bardziej na luzie i jak Milka napisala- jesli jest cos co chcesz robic- staraj sie do tego dazyc- WARTO i wiecej optymizmu Jiuna- jak rozmowa?? |
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Wywnętrzę się w wolnej chwili w klubie, ale chwalić się to nie ma czym
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
ja robie slabe procentowo, slabsze od vodki, do zrobienia proste jak drut widzialam, ladnie zagrali co sie dzieje z moim ukochanym Zbigniewem B.? Nie gra jush? ![]() Cytat:
i caly czas swieci ![]() Cytat:
![]() wczoraj wieczorowa pora stworzylam arcydzielo z cynamonem i olejkiem rumowym, cos czuje ze wsio sie wypije szybciej niz sie zrobilo ![]() Cytat:
|
|
#4518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no po rozmowie jakoś jestem dobrej myślifacet był mega sympatyczny i myślę że dobrze mi poszło ![]() ale zawsze może być ktoś lepszy... Apsik chociaż masz studia... a ja musze się zakręcić dopiero nad czymś Płaca kiepska... 1000zł na rękę plus premia Dziewczyny powiedzmy sobie szczerze w dzisiejszych czasach 1000 to za dużo by umrzeć za mało by żyć
|
|
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Macie oczywiście rację - ale lepiej mieć te 1000pln niż nie mieć. Czasem nie można sobie pozwolić na długie szukanie lepszej pracy - i trzeba brać gorszą, ale od zaraz...
|
|
|
|
#4521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie wszystkich wywiało? Czy ja znowu o czymś nie wiem?
![]() Jiuna, trzymam kciuki za rozmowę. Apsiku, pamiętam, że masz ciężką pracę, w trudnym środowisku i bardzo Cię podziwiam, że dajesz radę. Ale po raz kolejny zacytuję bridgetę - życie to nie droga krzyżowa. Jeśli jest aż tak źle, to może warto pomyśleć o czymś innym... Nie ma sensu się zamęczać. Lou, byłam dziś u weta i zamówiłam "Twoje" lekarstwo dla królisia, ma być w środę. Mam nadzieję że pomoże, bo szkoda mi go strasznie. |
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam się tylko przywitać, bo paaadam. Dzień w pracy mnie wykończył...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#4524 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie cały dzień lało i zimno jak cholera muszę emu wyciągnąć, bo w balerinkach już sie nie da dłużej pomykaćsię pracuje ![]() Już wiesz o której w niedzielę się będziesz wybierać na wystawę? |
|
|
|
|
#4525 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Witam wieczorową porą
Cytat:
A zawsze jest tak, że czuję frustrację, jak ona przychodzi; obojętnie, czy jest pogodna, czy nie[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;29487492]dzien dobry ![]() zimno, kawa nie smakuje i sapc mi sie chce yyyhhhh poniedzialek.... jutro wieczorem wybywam na pare dni doopsko ogrzac, wino pic, smacznie jesc, dobrze sie bawic- w koncu od tego sa wyjazdy sluzbowe ![]() [/QUOTE] Czyżby tureckie klimaty na horyzoncie? ![]() Cytat:
![]() Ja od dłuższego czasu myślę trochę podobnie, tylko mi bardziej w głowie siedzi etap szkoły średniej - i zastanawiam się po jaką cholerę w ogóle szłam do LO? Gdybym mogła wrócić do tamtego okresu, rozegrałabym to zupełnie inaczej, i pewnie postawiłabym bardziej na kształcenie typowo zawodowe, jakieś technikum itp. No ale cóż, jest jak jest, i pewnie nie ma co się oglądać za siebie, tylko... miło jest sobie czasem tak ponarzekać![]() Cytat:
Nie omieszkam skorzystać, jak sie kiedyś okazja trafi ![]() Cytat:
![]() Zbigniew B.? Kurczę, wstyd sie przyznać, ja się tak naprawdę średnio w niuansach siatkarskich orientuję, tylko po prostu kibicuję im bardzo mocno i lubię ich w akcji oglądać Dlatego jak widzę "Zbigniew B.", to sobie najpierw myślę "Zbigniew Boniek" Ale przy drugim podejściu załapałam, że to chyba chodzi o Bartmana Z tego, co czytałam wcześniej, to nie powołano go do kadry w związku z kontuzją![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pinkuś, dobrze mi się kojarzy, że dzisiaj ruszyła kolejna seria HIMYM? Jako że w temacie tv jestem ostatnio totalnie niezorientowana, to nawet nie wiem, gdzie, o której h itp. itd. Muszę czekać, aż jakaś dobra dusza wrzuci odcinek do netu Oby jak najszybciej, bo chętnie pogapiłabym się na wygarniturzonego Barneya
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-09-20 o 00:43 |
||||||
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Sie narobilam, normalnie gorzelnie otworze niedlugo ![]() Na zlota polska jesien sie czesze lubie i ten zapach w powietrzu Bonkowi zazdraszczam tych Wlochow, on to ma dopiero dolce vita ![]() Co do zawodu, to tesh bym teraz cos innego wybrala, najlepiej czysto technicznego na polibudzie, zeby miec pewna posadke ![]() A ze mi nikt nie powiedzial 'dziecko no cos Ty?' tylko bylo a rob se co chcesz to se zrobilam, dobrze chociaz ze z tej filozofii sie w pore wycofalam ![]() jiuna,
|
#4527 | ||
|
Konto usunięte
|
Bry!
![]() Cóż za piekny poranek: wietrznie, zimno, mokro i koty mi się drą pod oknem ![]() Cytat:
ale ja czekam do października jak skończy mi się niemiecki i będę miała trochę wiecej czasu aby rozkoszować się Barneyem ale ostatnio wkręciłam się w Earla, jeśli nie widziałaś polecam, i z odcinka na odcinek robi się coraz lepszyCytat:
|
||
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie Wy jedne myślicie "wtedy wybrałabym inaczej". Ja po LO poszłam na polonistykę - bo wiedziałam, że chcę studiować, nie wiedziałam co, warunki w domu były, jakoś tak poszło. A po dwóch latach w domu się zawaliło, musiałam studia przerwać, szukać pracy - i włosy w głowy, bo co ja umiem robić?? I wtedy też miałam cichy żal do rodziny (której w sumie nie było) o to, że nie porozmawiali ze mną, nie doradzili etc. Polonistyka - studia ciekawe, zawodowo - całkiem nieprzydatne, jeśli nie chce się bachorów uczyć. Potem trochę się pałętałam, robiłam różne rzeczy, w końcu trafiłam na kurs z UP i potem studium rachunkowości. Może nie fascynujące, ale pracę już dało się znaleźć.
Generalnie - nie ma co narzekać i biadolić, tylko trzeba coś robić w takim punkcie, w jakim się jest. Nie mamy po 60 lat, żeby było za późno. Lou - radziłabym nie szukać tylko po agencjach w Twoim mieście, ale rozsyłać oferty wszędzie - pracy zdalnej. Na pewno wcześniej czy później znajdziesz coś na umowę o dzieło np - trzeba od czegoś zacząć i coś wkładać do portfolio. Dokładnie tak mój małżonek (wykształcenie średnie techniczne specjalność obróbka skrawaniem) zaczynał 4 lata temu, a i Misz jest z wykształcenia chyba tokarzem... Ja wiem, że łatwo doradzać - ale u mnie w domu w najgorszym momencie był po prostu głód, i nie mieliśmy na bilety autobusowe. Prąd odcięty, trzeba było na gwałt zakładać osobny licznik, brak ciepłej wody, gaz odcięty - więc kuchnia i ogrzewanie znów do ogarnięcia we własnym zakresie (bez kasy - niewykonalne). To wszystko nie z powodu długów, tylko rozwodu rodziców i filozofii mojego ojca który tak nam życie uprzyjemnił. Dziewczyny - nie marudzić, tylko się zastanowić, co można zmienić...gorzej byłoby, gdyby trzeba było dzieciaka wykarmić... |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miałam fajnie - poszłam na dziennikarstwo i pracowałam w gazecie. I albo to zataję, albo mówią mi wprost, że ta przeszłość absolutnie im nie pasuje. A jak zatajam? Zawsze się pytają, czemu mam taki okres...
Ehhh...
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

mi wyszlo

Już myślałam, że będę Was prosiła o małe naprowadzenie, a tu proszę, jakoś tak nagle mnie oświeciło
Jako Maria Elena jest po prostu fenomenalna, cud i miód

Gdybym mogła wrócić do tamtego okresu, rozegrałabym to zupełnie inaczej, i pewnie postawiłabym bardziej na kształcenie typowo zawodowe, jakieś technikum itp. No ale cóż, jest jak jest, i pewnie nie ma co się oglądać za siebie, tylko... miło jest sobie czasem tak ponarzekać