Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 07:21   #4501
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2

Babcia z dziadkiem postanowili sobie na starość poużywać i umówili się, że o północy będą uprawiać sex. Gorączkowo się przygotowują, babcia skrycie w łazience wyczerniła sobie łono pastą do butów, a dziadek usztywnił swój interes dwiema kredkami i obwiązal go nićmi.
O północy wchodzi do sypialni i widzi, że babcia naga leży na łóżku, a widząc ją pyta:
- Stara, a po kim ty nosisz tę żałobę między nogami?
Na to babcia:
- A po tym, co go niesiesz na noszach.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

http://deser.pl/deser/1,111857,10131..._tlumaczy.html
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 09:55   #4502
Telka10
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!
Wreszcie weekend
Niestety pogoda się zepsuła...wieje i w ogóle jest znacznie chłodniej.

Cytat:
Napisane przez Mamba_2008 Pokaż wiadomość
A ja nie nigdy się nie smaruje filtrami wystarczy mi balsam, ale moja skóra jest mocna i jeszcze nigdy nie byłam poparzona promieniami słonecznymi
Ja niestety mam uczulenie na słońce...bez filtra nawet w zimie nie wychodzę
Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
No pewnie, ale masz teraz co wspominać .
Moje oświadczyny były racze banalne...Oprócz tego że zestaw pierścionka i obrączki był moim wymysłem i projektem, robione na zamówienie. Mąż ukląkł, i uroczyście poprosił mnie o rękę
P.S. Ja byłam baardzo wybredna. Wyszłam za mąż w wieku 27 lat, ale przed tem uciekłam z ołtarza 2 razy, i nie żałuję
Moje zaręczyny te już z pierścionkiem były dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mój mąż sam go wybrał, sam wybrał miejsce i się oświadczył niesamowite uczucie

A co do tego pogrubionego...to chodzi o różnych mężczyzn? zaciekawiłaś mnie
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Babcia z dziadkiem postanowili sobie na starość poużywać i umówili się, że o północy będą uprawiać sex. Gorączkowo się przygotowują, babcia skrycie w łazience wyczerniła sobie łono pastą do butów, a dziadek usztywnił swój interes dwiema kredkami i obwiązal go nićmi.
O północy wchodzi do sypialni i widzi, że babcia naga leży na łóżku, a widząc ją pyta:
Na to babcia:

Szczęśliwi

Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 11:34   #4503
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Mam komplet weselny! Kupiłam butki dokładnie takie jakie mi sie marzyły... kosztowały 135zł... a na całość dodatków miałam przeznaczone reszte, ALE! wyrobiłam sie, bo żakiecik był w przecenie za 70zł , kolczyki, nie było tylko jakiejś bransoletki w odcieniach czerwieni, chciałam połączyć z czarną, ale może na mazurach gdzieś wyhaczę... będzie od razu pamiątka z wakacji
wklejam zdjęcie bucików
Teraz padam na pyszczek, więc całosci nie chce mi się mierzyć, ale jak zmierzę to może Wam fotę cyknę a jak nie to juz z wesela....
Kupiłam jeszcze kilka kosmetyków na wyjazd trampki sobie i męzowi i polar sobie, tzn taką bluzę jak by z cienkiego polarku czy misia
A i 3 pary majtek co by mieć ładne na wypad AHAAAAAA i skusiłam się na czarnego pękacza tym razem Bell- zobaczymy jaki będzie
Anrama jakie ty masz cuda na nogach. Ja na takie polowałam a u mnie nic nie było. Chciałam czerwone a nie granat. Piękniusie są . Wow nie mogę się napatrzeć.

Dziś mnie strasznie głowa boli, nie powinnam więc siedzieć na kompie, ani oglądać tv. W planach mamy obijanie się, nigdzie nie jedziemy ani nie spotykamy się z nikim dziś, zaś jutro wizyta u teściów. Podziwiam teściową bo dziś już w nowej pracy śmiga. Szok.
a Dzień dzisiejszy przywitał nas dziwną wieścią o tym iż na naszą działkę ktoś się włamał chyba. Do domu jest zmieniona kłódka, ale po co i jak i kto to zrobił nikt nie wie. Hymmm

Jutro w planach mamy koncert muzyki poważnej i spacer.
olenkalejdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 12:00   #4504
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Arni, serio zazdroszczę ludziom picia wina, tutaj to jest baaardzo popularne i takie jakieś wyniosłe. Ja raz upiłam się winem na amen. Smakowało wybornie! Później kibelek był moim "najdroższym przyjacielem". Boję się wymiotować, a wtedy właśnie "kochałam się" z kibelkiem przez wiele, wiele godzin. Lubię słodkie alkohole, ale po tym winie...Maaaatko! Nigdy więcej. Sam zapach działa na mnie tak jak kawa, Nie umiem inaczej. "Ciągnie" mnie i tyle. Likiery, whiskey są ok. Wino...bleeeeee

No pewnie, ale masz teraz co wspominać .
Moje oświadczyny były racze banalne...Oprócz tego że zestaw pierścionka i obrączki był moim wymysłem i projektem, robione na zamówienie. Mąż ukląkł, i uroczyście poprosił mnie o rękę
P.S. Ja byłam baardzo wybredna. Wyszłam za mąż w wieku 27 lat, ale przed tem uciekłam z ołtarza 2 razy, i nie żałuję

Mambuś, Cześć! Witaj! Dzień Dobry! Dobry Wieczór! Hello! Jak się masz!

To życzę udanej wizyty

No to baw się dobrze

Już mówiłam, wybierz się do mnie

Na mnie za późno. Pracowałam na farmach zanim takie preparaty stały się modne. Mambuś wspominała o botox, ja myślę o takim trwalszym zabiegu, ale kosztuje sporo...więc zbieram na ewentualny zabieg (nie operację)

No to masz szczęście. Moja na twarzy jest papierowo cieniutka, i za wiele nie zrobię
Raz, sparzyłam sobie tyłek...ból nie do opisania. Ani usiąść, ani leżeć...masakra.

O.K. kobietki, znikam bo mężuś znalazł komika (stand up) to się pośmiejemy
Pa!
pamietam jak pierwszy raz pilam wino bo go nie lubie za bardzo i wypilam butelke z mezem na pol i potem caly czas wymiotowalam nim miedzy czasie odrobilam zadanie domowe a rano do szkoly
tzn? odwolalas zareczyny czy ucieklas z Kosciola?
dziekuje
a no daleko do Ciebie

Cytat:
Na to babcia:

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

dobre

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!
Wreszcie weekend

Moje zaręczyny te już z pierścionkiem były dla mnie wielkim zaskoczeniem. Mój mąż sam go wybrał, sam wybrał miejsce i się oświadczył niesamowite uczucie

hej u mnie tez chlodniej ale to dobrze bo ostatnio za goaco bylo
a jak u Ciebie wyglada to uczulenie? moj maz ostatnio naprawial auto na mega upale i jak wrocil to caly byl w krostkach no ale mial koszulke juz raz tak mial po dlugim pobycie na sloncu....
moj maz tez sam wybral pierscionek i dwa razy go zmniejszal, raz na oko a raz podstepem zdobyl miare moj rozmiar pierscionka i obraczki to 6
Cytat:
Napisane przez olenkalejdi Pokaż wiadomość
Anrama jakie ty masz cuda na nogach. Ja na takie polowałam a u mnie nic nie było. Chciałam czerwone a nie granat. Piękniusie są . Wow nie mogę się napatrzeć.

Dziś mnie strasznie głowa boli, nie powinnam więc siedzieć na kompie, ani oglądać tv. W planach mamy obijanie się, nigdzie nie jedziemy ani nie spotykamy się z nikim dziś, zaś jutro wizyta u teściów. Podziwiam teściową bo dziś już w nowej pracy śmiga. Szok.
a Dzień dzisiejszy przywitał nas dziwną wieścią o tym iż na naszą działkę ktoś się włamał chyba. Do domu jest zmieniona kłódka, ale po co i jak i kto to zrobił nikt nie wie. Hymmm

mnie jak glowa boli to tez nie moge siedziec na komp
dziwne to ktos sie wlamal i zalozyl nowa klodke?

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-08-20 o 15:16
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 15:09   #4505
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
Na to babcia:

Dobre

Ponoć Miss mają być tylko piękne, a nie koniecznie mieć móżdżek w główce

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!
Wreszcie weekend
Dzień Dobry

U mnie od rana ciepło, świeci słońce...popijam herbatę i dochodzę do świata żywych

Napewno fajne uczucie

Co jakiś czas lecą śmieszne programy gdzie pokazują urywki ze slubów, lub oświadczyn. Ludzie to naprawdę nie raz mają szalone pomysły, ale baaardzo romantyczne.

Tak. Kiedyś pisałam. Jeden okazał się babskim bokserem gdy postanowiliśmy razem zamieszkać (u mnie). Drugi kradł kwiaty z cmentarzy (znajomi mi powiedzieli). Były pierścionki, sukienki i welony i kościół (dla sprostowania, nie Katolicki). No i... był ślub, ale nie skonsumowany i unieważniony, ale to inna historia

Cytat:
A wiesz że w pierwszym momencie pomyślałam że Tobie by się spodobały bo mają odkryte noski

No to zrelaksuj się i dpoczywaj. Należy Ci się
Fajnie że teściowa znalazła pracę. A swoją drogą, bardzo szybko ją znalazła. Brzmi jak przedsiębiorcza z niej kobieta
Ech, ludzie. Ale kłódka to chyba za mało. Zginęło coś?

Oleńka koncert w Filharmonii ?

Wygłupię się, i przyznam że ....lubię opery,

Jeżeli chce się komuś posłuchać... np Con te Partiro w wykonaniu AndreaBocelli ....Dostaję gęsiej skórki.
http://youtu.be/tcrfvP11Hbo

http://youtu.be/kCrWxKoOhH8
Nie wszystkie, ale większość

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
pamietam jak pierwszy raz pilam wino bo go nie lubie za bardzo i wypilam butelke z mezem na pol i potem caly czas wymiotowalam nim miedzy czasie odrobilam zadanie domowe a rano do szkoly
tzn? odwolalas zareczyny czy ucieklas z Kosciola?
dziekuje
a no daleko do Ciebie
To miałaś mocniejszą głowę od mojej, bo ja myślałam że wykituję w trakcie i...następny dzień

Jedyne co podlatuje "na wino", które uwielbiam to wermut (słodki, Cinzano), ale tylko w chłodne miesięce, bo latem jest "za ciężki" na żołądek
He, he..i jedno i drugie. Taka chyba mentalność Kanadyjczyków że szybko do ołtarza chcą, albo ja miałam takiego pecha

hej u mnie tez chlodniej ale to dobrze bo ostatnio za goaco bylo
a jak u Ciebie wyglada to znieczulenie? moj maz ostatnio naprawial auto na mega upale i jak wrocil to caly byl w krostkach no ale mial koszulke juz raz tak mial po dlugim pobycie na sloncu....
moj maz tez sam wybral pierscionek i dwa razy go zmniejszal, raz na oko a raz podstepem zdobyl miare moj rozmiar pierscionka i obraczki to 6
Nie wiem czy do mnie pytanie?

Ja odmałpowałam i po swojemu "podprojektowałam" swoje, wychodząc z założenia że jeżeli ja mam nosić jakiś "złom" na palcu do końca życia, to niech przynajmniej będzie taki, jaki JA lubię
No cuż, mówiłam że jestem wybredna.

Ciebie też głowa boli (zmówiłyście się czy jak? )

Ja na razie uciekam...trza numery sprawdzić

Edytowane przez Corvette
Czas edycji: 2011-08-20 o 15:15
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 15:21   #4506
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ponoć Miss mają być tylko piękne, a nie koniecznie mieć móżdżek w główce

Tak. Kiedyś pisałam. Jeden okazał się babskim bokserem gdy postanowiliśmy razem zamieszkać (u mnie). Drugi kradł kwiaty z cmentarzy (znajomi mi powiedzieli). Były pierścionki, sukienki i welony i kościół (dla sprostowania, nie Katolicki). No i... był ślub, ale nie skonsumowany i unieważniony, ale to inna historia

Fajnie że teściowa znalazła pracę. A swoją drogą, bardzo szybko ją znalazła. Brzmi jak przedsiębiorcza z niej kobieta

Jeżeli chce się komuś posłuchać... np Con te Partiro w wykonaniu AndreaBocelli ....Dostaję gęsiej skórki.

Nie wiem czy do mnie pytanie?

Ja odmałpowałam i po swojemu "podprojektowałam" swoje, wychodząc z założenia że jeżeli ja mam nosić jakiś "złom" na palcu do końca życia, to niech przynajmniej będzie taki, jaki JA lubię
No cuż, mówiłam że jestem wybredna.

Ciebie też głowa boli (zmówiłyście się czy jak? )

Ja na razie uciekam...trza numery sprawdzić
o wow a czemu nie skonsumowany i uniewazniony jesli mozna spytac?
byc moze bo to zadanie dobrze zrobilam ale troche krzywo pisalam
to pytanie bylo Telki i dopiero w Twoim poscie zauwazylam, ze zamiast uczulenie napisalam, znieczulenie moja klawiatura chyba zyje wlasnym zyciem czasem cos napisze a potem takie dziwactwa wychodza
napisz potem czy cos wygralas

motylku, karinio a co tam u was? jak sie czujecie?
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 17:09   #4507
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
[COLOR=teal]

Corvi ale przeżyłaś, to ja się nie dziewię skąd u ciebie taka siła i mądrość życiowa. Naprawdę dzielna z ciebie kobieta.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
[COLOR=teal]

Odpoczywam odpoczywam.

Teściowa jest przedsiębiorcza ale też i maiła szczęście akurat trafiła na ogłoszenie nie zwlekała, poszła i dostała pracę.
Co do działki. To już wiemy co i jak. Teściowie pojechali sprawdzić. Było włamanie, ukradli narzędzia budowalne(wiertarkę, przycianrkę do drewna, przycinarkę do trawy itp) a także wiatrówkę, więc już nie będziemy mogli urządzać sobie zawodów w strzelaniu. Na piętrze domu porozrzucali mase zapałek upalonych, zaś parter pozostawili w spokoju, prócz wybitej szyby w oknie. Kłódkę założyli inną dla nie poznaki bo tam na co dzień gdy nas nie ma chodzi i pilnuje to sąsiad, który zauważył po naszym wyjeżdzie na drugi dzień wybita szybę ale z uwagi na kłodkę w drzwiach nie kapnął się, że coś sie dzieje. Ciekawe co jeszcze zwali się nam na głowę.

Corvi buciki mnie urzekły nie ze względu na odkryte noski, ja w zasadzie nie lubie odkrytych ani przodów ani tyłu. Urzekł mnie kolor i kokarda. Tak samo w moich bucikach urzekło mnie to samo.

Co do wina, uwielbiam je pić, wszelkiej maści.

Co do opery to bardzo lubię ten utwór Andrea mogłabym również słuchać w nieskończoność. A koncert nie w filcharmoni tylko w kościele. Szkoda

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-08-20 o 17:11

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 17:40   #4508
Mamba_2008
BAN stały

hej a ja jestem u rodziców na wsi Jest ładna pogoda pięknie, słonecznie i za niedługo jadę na duszonki do psiapsióły Corvi to niezłe miałaś perypetie i mówisz ze nie miałabyś o czym pisać, a tu taka historia

Mnie jak zwykle teściowa wkurzyła wiecie ten suahili

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
p
e to malutki rozmia ja mam 9 a mąż oświadczynami mnie zaskoczył całkowicie. Myślałam że to będą normalne walentynki jak co roku a tu taka niespodzianka była. Byliśmy w restauracji i jadłam akurat sernik na gorąco z lodami i to właśnie nim się udławiłam A jeśli chodzi o pierścionek to spisek bo dostałam dokładnie taki jaki chciałam i oglądałąm jakiś miesiąc wcześniej
Mamba_2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 18:18   #4509
olenkalejdi
Zadomowienie

[QUOTE=Mamba_2008;28877820]hej a ja jestem u rodziców na wsi Jest ładna pogoda pięknie, słonecznie i za niedługo jadę na duszonki do psiapsióły Corvi to niezłe miałaś perypetie i mówisz ze nie miałabyś o czym pisać, a tu taka historia

Mnie jak zwykle teściowa wkurzyła wiecie ten suahili

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

e to malutki rozmia ja mam 9 a mąż oświadczynami mnie zaskoczył całkowicie. Myślałam że to będą normalne walentynki jak co roku a tu taka niespodzianka była. Byliśmy w restauracji i jadłam akurat sernik na gorąco z lodami i to właśnie nim się udławiłam A jeśli chodzi o pierścionek to spisek bo dostałam dokładnie taki jaki chciałam i oglądałąm jakiś miesiąc wcześniej[/QUO

Wszyscy mają mambę mam i ja

Hej

Miłego wypoczynku

Co to są duszonki????
Stary 2011-08-20, 19:23   #4510
agusiowata
Zakorzenienie

Hej, byliśmy dziś na rowerku. Złapałam panę daleko od domu, w lesie. Kilka km pchałam (Nie wiem dokładnie, bo nie mam licznika. Do 10 km może będzie). Zmęczona jestem, nogi mnie bolą.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Mnie mąż zaręczynami zaskoczył. Oświadczył mi się w górach. Ja byłam ubrana byle jak, mąż miał koszulę. Byliśmy tam też w eleganckiej restauracji. Pierścionek kupił razem z siostrą. Pomylił się o jeden rozmiar.

Edytowane przez agusiowata
Czas edycji: 2011-08-20 o 19:24
Stary 2011-08-20, 19:41   #4511
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Hej, byliśmy dziś na rowerku. Złapałam panę daleko od domu, w lesie. Kilka km pchałam (Nie wiem dokładnie, bo nie mam licznika. Do 10 km może będzie). Zmęczona jestem, nogi mnie bolą.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Mnie mąż zaręczynami zaskoczył. Oświadczył mi się w górach. Ja byłam ubrana byle jak, mąż miał koszulę. Byliśmy tam też w eleganckiej restauracji. Pierścionek kupił razem z siostrą. Pomylił się o jeden rozmiar.
Moje zaręczny zapamietam do końca życia. Pierwsze te nieoficjalne, bez klękania bez pieścionka za to taka autentyczna radość i pewność. To było na drugi dzień po pierwszym spotkaniu w realnym świecie. Drugie zaręczny już pierścionkem też były piękne bo w deszczu o pierwszej w nocy wracjąc z randki w kawiarni nieopodal naszego bloku i przystanku autobusowego. Niby sceneria nieciekawa ale jednak romantyczna.

Dziewczyny potrzebuję pomocy.

Jakiś czas temu wklejałam wam kopertówke która zakupiłam do sukienki. Była ona pod kolor butów. Niestety sprzedawca zwrócił mi na konto kaskę z powrotem bo nie było już tego koloru. Jestem więc bez torebki. Szukając na nowo, nie moge nic ciekawego znaleźc jak na mój gust pod ten kolor bucików. Zaczęłam więc rozważać kolor złoty, pod biżu którą będę mieć. Kolor złoty będzie pasował do granatu nie? I w sumie powinno się ładnie komponować co myślicie? Ponieważ sukienka jest czarna i w sumie prosta

http://allegro.pl/zlota-kopertowka-r...768310624.html

Edytowane przez olenkalejdi
Czas edycji: 2011-08-20 o 19:43
Stary 2011-08-20, 19:47   #4512
agusiowata
Zakorzenienie

Oleńka torebka śliczna. Moim zdaniem pasuje do granatu. Nie wiem czy nie bardziej czerwony kolor.
Stary 2011-08-20, 20:00   #4513
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Moje zaręczny zapamietam do końca życia. Pierwsze te nieoficjalne, bez klękania bez pieścionka za to taka autentyczna radość i pewność. To było na drugi dzień po pierwszym spotkaniu w realnym świecie. Drugie zaręczny już pierścionkem też były piękne bo w deszczu o pierwszej w nocy wracjąc z randki w kawiarni nieopodal naszego bloku i przystanku autobusowego. Niby sceneria nieciekawa ale jednak romantyczna.

Dziewczyny potrzebuję pomocy.

Jakiś czas temu wklejałam wam kopertówke która zakupiłam do sukienki. Była ona pod kolor butów. Niestety sprzedawca zwrócił mi na konto kaskę z powrotem bo nie było już tego koloru. Jestem więc bez torebki. Szukając na nowo, nie moge nic ciekawego znaleźc jak na mój gust pod ten kolor bucików. Zaczęłam więc rozważać kolor złoty, pod biżu którą będę mieć. Kolor złoty będzie pasował do granatu nie? I w sumie powinno się ładnie komponować co myślicie? Ponieważ sukienka jest czarna i w sumie prosta

http://allegro.pl/zlota-kopertowka-r...768310624.html
Oto zestawik bez bizu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asos curve.jpg (51,7 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-08-20, 20:03   #4514
agusiowata
Zakorzenienie

Kotlety na jutro moczą mi się w mleku. Jutro wybieramy się na Chechło z szwagierką i jej narzeczonym. Szukają kierowcę, bo dziś wybierają się na disco. Pierwszy raz z nimi jedziemy. Bardzo rzadko z nimi gdzieś wychodzimy. W tym miesiącu byli u nas raz na chwilę, bo przyjechali po lodówkę. W lipcu raz chcieli jechać z nami na Chechło w niedzielę, bo mieli zepsute samochody. My już dawno byliśmy wtedy na Pogorii.
Stary 2011-08-20, 20:04   #4515
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Oleńka torebka śliczna. Moim zdaniem pasuje do granatu. Nie wiem czy nie bardziej czerwony kolor.
Mówisz, że czerwony?? Powiem ci, że bardzo bym chciaa ale nie wiem czy pasuje. Dlatego chciałam się spytac was moje kochane co myślicie?

Muszę w końcu pstryknąć fotę biżu. jest złota. W sumie do złotego i granatu pasuje czerwień. Czy nie będzie za bardzo odstawać od reszty? I czy wogóle znajdę takową w czerwieni hymm.
Stary 2011-08-20, 20:06   #4516
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Oto zestawik bez bizu
Torebka jak najbardziej pasuje do tych bucików.

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Oleńka kiedy idziesz na to wesele?
Stary 2011-08-20, 20:07   #4517
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Kotlety na jutro moczą mi się w mleku. Jutro wybieramy się na Chechło z szwagierką i jej narzeczonym. Szukają kierowcę, bo dziś wybierają się na disco. Pierwszy raz z nimi jedziemy. Bardzo rzadko z nimi gdzieś wychodzimy. W tym miesiącu byli u nas raz na chwilę, bo przyjechali po lodówkę. W lipcu raz chcieli jechać z nami na Chechło w niedzielę, bo mieli zepsute samochody. My już dawno byliśmy wtedy na Pogorii.
Miałam się zapytać co to chechło ale już wiem wujek google mi podpowiedział ach ten internet.

Fajnie też bym się wybrała nad jeziorko ale już inne plany są
Stary 2011-08-20, 20:08   #4518
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz, że czerwony?? Powiem ci, że bardzo bym chciaa ale nie wiem czy pasuje. Dlatego chciałam się spytac was moje kochane co myślicie?

Muszę w końcu pstryknąć fotę biżu. jest złota. W sumie do złotego i granatu pasuje czerwień. Czy nie będzie za bardzo odstawać od reszty? I czy wogóle znajdę takową w czerwieni hymm.
Oleńka buty są dosyć ciemne. Myślę, że ta złota będzie ok. Sama torebka może rzeczywiście trochę odstawać od reszty.
Będziesz miała jakieś dodatki oprócz biżuterii?
Stary 2011-08-20, 20:11   #4519
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Torebka jak najbardziej pasuje do tych bucików.

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Oleńka kiedy idziesz na to wesele?
Wesele jest 10 września
Ja przeżywam ten strój jakbym co najmniej na nie wiem co się udawała ale szczerze? To dlatego, że ogólnie mało gościłam na weselach. Do tej pory 4 razy w tym jedno własne i zawsze byłam ubrana w jakąś tunikę i spodnie bez szyku. Zapragnęam być w końcu seksowna i czuć się kobieco. Poza tym bedzie to wesele naszych przyjaciół i będziemy się bawić w gronie reszty naszych znajomych. Chce dobrze wyglądac i dobrze się czuć.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-20, 20:12   #4520
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam się zapytać co to chechło ale już wiem wujek google mi podpowiedział ach ten internet.

Fajnie też bym się wybrała nad jeziorko ale już inne plany są
Pierwszy raz będę jechać na Chechło. Autobusem byłam dawno temu. Mam nadzieję, że dobrze mnie poprowadzą. Mąż będzie po nocce, szwagierka z narzeczonym po imprezie skacowani. Nie lubię jechać pierwszy raz z towarzystwem. Patrzyłam na mapę i nie za fajna droga.
Stary 2011-08-20, 20:14   #4521
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Oleńka buty są dosyć ciemne. Myślę, że ta złota będzie ok. Sama torebka może rzeczywiście trochę odstawać od reszty.
Będziesz miała jakieś dodatki oprócz biżuterii?
A jakie dodatki można jeszcze mieć? Mam kolczyki i brązoletkę i będzie ta torebka. We włosy wepnę jakiś kwiat może niebieską różę?

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Pierwszy raz będę jechać na Chechło. Autobusem byłam dawno temu. Mam nadzieję, że dobrze mnie poprowadzą. Mąż będzie po nocce, szwagierka z narzeczonym po imprezie skacowani. Nie lubię jechać pierwszy raz z towarzystwem. Patrzyłam na mapę i nie za fajna droga.
No ciężko jechać jak się nie zna drogi. Ja nie ma prawka nie prowadzę.
Stary 2011-08-20, 20:16   #4522
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Wesele jest 10 września
Ja przeżywam ten strój jakbym co najmniej na nie wiem co się udawała ale szczerze? To dlatego, że ogólnie mało gościłam na weselach. Do tej pory 4 razy w tym jedno własne i zawsze byłam ubrana w jakąś tunikę i spodnie bez szyku. Zapragnęam być w końcu seksowna i czuć się kobieco. Poza tym bedzie to wesele naszych przyjaciół i będziemy się bawić w gronie reszty naszych znajomych. Chce dobrze wyglądac i dobrze się czuć.
Bardzo dobrze. Sukienki są najseksowniejsze.
Może przydałby się jakiś pasek, łańcuszek by rozweselić tą sukienkę. Kwiat we włosach.
Ja ostatnio miałam trzy żywe.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
A jakie dodatki można jeszcze mieć? Mam kolczyki i brązoletkę i będzie ta torebka. We włosy wepnę jakiś kwiat może niebieską różę?

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------
Ja bym wpięła czerwoną, albo żółtą różę. Nie niebieską.
Stary 2011-08-20, 20:19   #4523
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo dobrze. Sukienki są najseksowniejsze.
Może przydałby się jakiś pasek, łańcuszek by rozweselić tą sukienkę. Kwiat we włosach.
Ja ostatnio miałam trzy żywe.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Ja bym wpięła czerwoną, albo żółtą różę. Nie niebieską.
No może rzeczywiście zółta

a co do rozweselania

Pasek odpada. Nie znajdę odpowiedniego a łańcuszek to już za dużo, mam bowiem bardzo zdobione i błyszczące kolczyki długie. A może jednak ta torebka?

http://allegro.pl/elegancka-kopertow...776653712.html
Stary 2011-08-20, 20:22   #4524
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

No ciężko jechać jak się nie zna drogi. Ja nie ma prawka nie prowadzę.
Ja mam prawo jazdy i bardzo to sobie chwalę. Nie jestem tak bardzo zależna. Częściej gdzieś pojedziemy. Mąż nie zawsze ma ochotę prowadzić, albo jest po nocce. Czasem sama jadę, np. do koleżanki. Autobus jedzie 1,5 h, a autem 20 minut.

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
No może rzeczywiście zółta

a co do rozweselania

Pasek odpada. Nie znajdę odpowiedniego a łańcuszek to już za dużo, mam bowiem bardzo zdobione i błyszczące kolczyki długie. A może jednak ta torebka?

http://allegro.pl/elegancka-kopertow...776653712.html
Tamta bardziej mi się podobała. Te kwiatki są takie oklapłe.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Idę robić kotlety. Wrócę tu jeszcze.
Stary 2011-08-20, 20:34   #4525
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam prawo jazdy i bardzo to sobie chwalę. Nie jestem tak bardzo zależna. Częściej gdzieś pojedziemy. Mąż nie zawsze ma ochotę prowadzić, albo jest po nocce. Czasem sama jadę, np. do koleżanki. Autobus jedzie 1,5 h, a autem 20 minut.[COLOR="Silver"]

[
Tamta bardziej mi się podobała. Te kwiatki są takie oklapłe.[COLOR="Silver"]
No mieć auto i umieć je prowadzić to naprawde luksus. Jest się niezależnym

a co do drugiej torebki to ta właśnie mi się podoba i nie podoba bo kolor bardzo taki odbiegający od reszty a z drugiej strony bardzo przyciaga uwagę. Biorę te dwie pod uwagę dlatego też postanowiłam się was poradzić. Załączam jeszcze raz zdjęcie wszystkich rzeczy i dodałam moją biżu ale foto jest niewyraźne i koloru nie oddaje rzeczywistego. Jest ona bardzo błyszcząca.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg asos curve-horz.jpg (40,0 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-08-20, 20:43   #4526
agusiowata
Zakorzenienie

Myślę co by tu jutro ubrać. Może ubiorę sukienkę (krótszą, raczej tunika) i leginsy za kolano.

Czas edycji: 2011-08-20 o 20:46
Stary 2011-08-20, 20:48   #4527
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Myślę co by tu jutro ubrać. Może ubiorę sukienkę (krótszą, raczej tunika) i leginsy za kolano.
bardzo dobry pomysł

aga i jak ci ta moja biżu pasuje do reszty?
Stary 2011-08-20, 20:51   #4528
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dobry pomysł

aga i jak ci ta moja biżu pasuje do reszty?
Nie widziałam jeszcze naszyjnika. Kolczyki ładne, wyciągną ci szyję. Biżuteria idealnie pasuje do złotej torebki. Nie ma tu nad czym się zastanawiać.

Czas edycji: 2011-08-20 o 20:53
Stary 2011-08-20, 20:52   #4529
olenkalejdi
Zadomowienie

Cytat:
Nie widziałam jeszcze naszyjnika. Kolczyki ładne, wyciągną ci szyję.
nie mam naszyjnika
Stary 2011-08-20, 21:01   #4530
agusiowata
Zakorzenienie

Nie wiem czy się nie ugotuję w aucie w tych leginsach. W spódnicy, czy sukience nie pasuje mi jechać. Może znowu ubiorę spodenki.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Możesz zaszaleć z fryzurą, spinką, czy tam innymi ozdobami.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Ja do 10 września muszę zadzwonić do kuzynki i powiedzieć, że nie przyjedziemy na wesele. Pierwszy raz będę odmawiać wesele.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości