Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 00:14   #4501
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wiecie co ja wam trochę pomarudzę ostatnio mnie jakieś smuty łapią mam takie fajne poukładane życie kochający tż, córka, pracę mamy oboje, dom z dzialką i takie tam a ja zamiast cieszyć się tym wszystkim to boję się, że to moje szczęście kiedyś pryśnie, że coś się stanie tżowi, dziecku albo mnie często miałam w życiu pod górkę i dużo moich historii kończyło się nieszczęśliwie może dlatego ciężko mi uwierzyć, że nagle może wszystko się świetnie układać jak myślicie boję się sama nie wiem czego a może psycha mi siada
Mysle, że takie mysli wszystkich dopadają czasami... ze mna bylo tak dłuuuugo, tez myslałam czy iść do psychologa, ale jakoś sobie poradziłam, co nie znaczy, ze juz nie zdarza mi sie bac o to co "mam"

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
mam takie samo zdanie.

Musso nie chciałam już pisać postu pod postem, ale powiem Ci, że takie myśli to chyba normalne, zawsze jest tak, że czegoś się boimy, czy wobec czegoś jesteśmy pokorni.Ale takie mysli niczego w zyciu nie zmienią, bo jeśli coś nam jest jakoś pisane to czy to będzie zaraz czy za kilka lat to i tak się zdarzy, więc trzeba się cieszyć tym co dziś i teraz. (mam nadzieję, że nie brzmi to pesymistycznie)

Miałam takiego dola w szpitalu, jak mała leżała pod kroplówkami, nie mogli jej zbić cukru, bolala ja główka i strasznie wymiotowała i przyszła lekarka (bardzo sympatyczna) i mi mówi, że ją obserwują bo mógl zostać uszkodzony mózg. Ryczałam wtedy kilka godzin - przyszła do mnie pani psycholog porozmawiać i tak mi powiedziała, że chociaż byś w zyciu chuchała i dmuchała na wszystko, to są rzeczy nieprzewidywalne, które moga zaskoczyć i wszystko w życiu zmienić. Więc zawsze trzeba korzystać z dnia dzisiejszego i z tego co nas w nim spotyka i cieszyc się tym, nie myśleć o tym co jeszcze złego nas spotka, o ile spotka i kiedy.
I nigdy nie trzeba się zastanawiać dlaczego ja, czy moja rodzina- bo nigdy odpowiedzi nie uzyskamy,a zniszczymy sobie życie.
Tak, że myśl pozytywnie i nie martw się na zapas...
heryl na pewno przez najblizszy czas tak. Bo niestey dawki insuliny są p
Madre słowa
Stary 2011-08-07, 07:07   #4502
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dobry przy kawce

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Jamapi podziwiam Cię...ja jak tylko mam chwilę dla siebie(czyt.mąż zabiera gdzieś dzieci)nie sprzątam tylko zajmuję się sobą...nie cierpię sprzątać...
Cytat:
Napisane przez izka@izka Pokaż wiadomość
Jamapipodziwiam, ja każdą wolną chwilę przeznaczam na wypoczynek, lub na zajęcie się sobą, ale kiedyś też byłam taka jak Ty, dom na wysoki połysk itd. teraz nie mam już siły.
ale ja z natiry straszny leń jestem
od czasu do czasu mam takie jazdy żeby nie było - sprzątam regularnie - w brudzie nie lubię siedzieć, ale zazwyczaj w sobotę włącza mi się dodatkowo tryb "wicia gniazda"
a tak w tygodniu, jak mąż zabierze gdzieś synka to leżę na kanapie i przy kompie siedzę

Cytat:
wiecie co ja wam trochę pomarudzę ostatnio mnie jakieś smuty łapią mam takie fajne poukładane życie kochający tż, córka, pracę mamy oboje, dom z dzialką i takie tam a ja zamiast cieszyć się tym wszystkim to boję się, że to moje szczęście kiedyś pryśnie, że coś się stanie tżowi, dziecku albo mnie często miałam w życiu pod górkę i dużo moich historii kończyło się nieszczęśliwie może dlatego ciężko mi uwierzyć, że nagle może wszystko się świetnie układać jak myślicie boję się sama nie wiem czego a może psycha mi siada

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
mam takie samo zdanie.

Musso nie chciałam już pisać postu pod postem, ale powiem Ci, że takie myśli to chyba normalne, zawsze jest tak, że czegoś się boimy, czy wobec czegoś jesteśmy pokorni.Ale takie mysli niczego w zyciu nie zmienią, bo jeśli coś nam jest jakoś pisane to czy to będzie zaraz czy za kilka lat to i tak się zdarzy, więc trzeba się cieszyć tym co dziś i teraz. (mam nadzieję, że nie brzmi to pesymistycznie)

Miałam takiego dola w szpitalu, jak mała leżała pod kroplówkami, nie mogli jej zbić cukru, bolala ja główka i strasznie wymiotowała i przyszła lekarka (bardzo sympatyczna) i mi mówi, że ją obserwują bo mógl zostać uszkodzony mózg. Ryczałam wtedy kilka godzin - przyszła do mnie pani psycholog porozmawiać i tak mi powiedziała, że chociaż byś w zyciu chuchała i dmuchała na wszystko, to są rzeczy nieprzewidywalne, które moga zaskoczyć i wszystko w życiu zmienić. Więc zawsze trzeba korzystać z dnia dzisiejszego i z tego co nas w nim spotyka i cieszyc się tym, nie myśleć o tym co jeszcze złego nas spotka, o ile spotka i kiedy.
I nigdy nie trzeba się zastanawiać dlaczego ja, czy moja rodzina- bo nigdy odpowiedzi nie uzyskamy,a zniszczymy sobie życie.
Tak, że myśl pozytywnie i nie martw się na zapas...

Sheryl na pewno przez najblizszy czas tak. Bo niestey dawki insuliny są podawane w oparciu o wskazania poprzedniego dnia, jak dostanie za dużo to cukier jej za bardzo spadnie a jak za malo o będzie wysoki. Lekarka mi mówiła,że te niższe przy potwierdzonej już cukrzycy są bardzo niebezpieczne więc jakby taki miała, muszę ją obudzić i dać soczek żeby go podnieść.
pięknie i mądrze to napisałaś

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 08:07   #4503
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Witam Was wszystkie! dopiero ze sklepu wróciłam i lecę po kawę do kuchni, zaraz i Wam zrobię
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 08:26   #4504
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ale się w✂✂✂✂iłam !!! generalnie mój ex ostatnio mi działa na nerwy, siedzi na płatnych praktykach w wawie i ciągle do mnie pisze niby ot tak, ale w każdej rozmowie się czymś chwali, więc mnie to wkurza
a teraz wysłał mi smsa z imprezy (gdzie nie pisał smsów z miesiąc), że wziął narkotyki... czy on jest normalny? po co mi to pisał, chce żebym się martwiła??????????

a ja bym odpisała po kilku godzinach, niby 'przepraszając' bo byłam na imprezie. dodając, że przypominasz mu, że nie jesteście już razem i nie musi mówić co robi i gdzie. w takim ironicznym toniee

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Już po kąpieli Dzięki dziewczyny, na pewno się będę dobrze bawić, a zamiast męża biorę siostrę No dobra piszcie dużo, wrócę akurat 15.08(wolny poniedziałek)mąż stęskniony zajmie się dziećmi a ja z przyjemnością sobie poczytam.
Sheryl mi te wody wydają się zupełnie różne- może sprawdź w COK-u czy dobrą masz...
Lecę do łożeczka, bo rano pobudka... Trzymajcie się dziewczynki, pa!
udanego urlopu!

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie! dopiero ze sklepu wróciłam i lecę po kawę do kuchni, zaraz i Wam zrobię
cześć dzieewczynki
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 08:33   #4505
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
ja dopiero wstałam poproszę kawę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 08:34   #4506
cheneelle
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki!!!
ja jeszcze w łóżku leżę
Stary 2011-08-07, 08:40   #4507
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
aż mi się oczka zaszkliły
bo tak jest, że on gdzieś jest, ale go jeszcze nie spotkałaś.. on też może samotny i mu źle i zastanawia się gdzie jest jego muza
Ja jak byłam w ogólniaku to głównie byłam właśnie singlem, piechotą chodziłam do szkółki bo koleżanki były podwożone przez swych facetów, i tak jak szłam to myślałam sobie: "gdzie on jest?" ten moj... jakie ma włosy, oczy, co teraz robi? a może przechodzi właśnie drugą stroną ulicy? a może jest bardzo daleko?" - i tak sobie bzdurzyłam, ale pomagało mi to wtedy....
Teraz te marzenia przeszły w dokonaną historię, jak ja się rodziłam to on miał 4,5 roku już, do przedszkola nie chodził bo mieli piastunkę (tak się kiedyś nazywało nianie), natomiast gdy ja chodziłam do ogólniaka, to on już kończył technikum w innym mieście, a był bratem mojej koleżanki z klasy z ogólniaka, z ktorą zaprzyjaźniłam się tak dopiero jakoś w 3ciej klasie (wtedy licea były 4letnie, a technika 5cio). I ta moja psiapsiółka mówi kiedyś, że jej brat oglądał nasze zdjęcia z imprez i bardzo mu się spodobałam i takie tam smęty mi smęciła - a ja tak sobie myslę:".. no jak to tak ma być?? tak zaocznie jakoś? nie będzie rycerza na białym koniu??"

w efekcie nasze drogi spotkały się 2 lata wcześniej, jak on przyjechał po nas na biwak klasowy, bo wiadomo- rodzice i kto może zawozi biwakowiczów i odbiera... no i on przyjechał po siostrę swą i jeszcze 4 osoby zapakowały się w tego czerwonego duzego polskiego fiata (nazywanego przeze mnie kredensem) i ruszyliśmy,- na leśniej dróżce zza zakrętu wyjechał szybko jakiś leśny wóz, no i ten mój przyszły mąż chcąc uniknąc kolizji z nim, skręcił w las i zatrzymaliśmy się chłodnicą na drzewie, - tak się czasem śmieję, że poznaliśmy się w wypadku potem wszystkie dziewczyny ktoś pozabierał, a moi rodzice w pracy, nie było komórek, to siedziałam z tym obcym mi wtedy facetem w rozwalonym aucie, on zestresowany strasznie bo czekał na przyjazd swego ojca, a wiadomo że auto było przecież ojca.. bałam się że ten jego ojciec będzie strasznie krzyczał a ja będę musiała przy tym być... no ale moja koleżanka w tym czasie odszukała moich rodziców i moj tato pryjechał i mnie zabrał więc nie byłam przy tym...
po 3 latach ja nie miałam nawet z kim iść na Studniówkę, bo nie miałam, zapytałam kolegę z osiedla czy może ze mną iść, nawet za niego zapłaciłam. Natomiast moj przyszły mąż na swoją Studniówkę też nie miał z kim iśc, zabrał swoją siostrę, z którą chodziłam do szkoły.

No ale że ona potem tak truła o tym swoim bracie to pozwoliłam po siebie przyjechać jak było ogłoszenie wyników naszej matury.. i potem jakoś się zaczęło.. 2 lata poźniej już szukałam sukni ślubnej.....

więc zobaczysz, że Ty kiedyś też nam opowiesz podobną historię tylko musimy poczekać....
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 08:46   #4508
loveve
Zakorzenienie

cheneelle a w tym deserze (co masz przepis na blogu) owoce będą w kawałkach, czy się rozpłyną ?
Stary 2011-08-07, 09:00   #4509
musso4
Zakorzenienie

dokia jaka romantyczna historia u mnie to znowu było tak, że w dzień w którym poznałam tża, moja koleżanka miała ślub cywilny, zawoiłam ją do tego ślubu, poprosiła mnie, bo akurat 2 miesiące wcześniej odebrałam auto z salonu póżniej z tego ślubu poszliśmy do baru świętować, ja oczywiście nie piłam bo kierowca, w mieczyczasie wydzwaniała inna koleżanka, żebym przyszła na imprezę, strasznie nie chciałam tam iść, bo ona mniie swatała ze swoim kolegą, ja juz go poznałam wceśniej i nie chciałam mieć z nim nic wspólnego poza koleżeństwem no ale tak truła, że wkońcu wzięłam ze sobą kuzynkę, co by na kogoś zgonić szybsze wyjście z imprezy i pojechałam, po drodze wyszedł nam pod koła ogromny dzik ledwo wyhamowaam i przeszła mi myśl przez głowę, może jednak wrócić się do domu pojechałam tam jednak, na miejscu byłam już o 22 i tam był ON też zupełnie przypadkiem, bo akurat miał przepustkę z wojska i nie miał co robić w weekend, pisałam już kiedyś, że nie wierzyłam w miłość od pierwszego wejrzenia, dopóki się nie zakochałam i tak się bujaliśmy 7 miesięcy tylko na przepustkach, bo jeszcze tyle był we wojsku wyszedł w lutym a we wrześniu wprowadził się do mnie na stałe w drugą rocznicę poznania byliśmy już 2 miesiące po ślubie
Stary 2011-08-07, 09:10   #4510
loveve
Zakorzenienie

jakie romantycznie historie miłość od pierwszego wejrzenia - istnieje, istnieje
Stary 2011-08-07, 09:15   #4511
sheryl
szeryfcio

Cześć dziewczynki.
Wczoraj mnie tak zmuliły ciastka+LRD, że nie byłam w stanie się pożegnać.

despo, jakie to badania konkretnie należy zrobić na cukier?
Muszę się sprawdzić, bo już nie pierwszy raz, kiedy mam jazdy (odjazd) po zjedzeniu słodkiego.

Cytat:
ogólnie to raczej jestem optymistką, mimo wszystko ale odkąd mam córkę to się częściej martwie, jak sobie w życiu ułoży, czy będzie zdrowa, czy nas (czytaj rodziców) nie zabraknie za wsześnie i takie tam... czasami to się zastanawiam, czy nie mam coś z głową
Też mam takie myśli to chyba norma, jak się już jest rodzicem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 09:37   #4512
crescent
Zakorzenienie

wrocilam z wakacji...
pewnie mnie juz nie pamietacie

teraz probuje sie jakos zebrac za ogarnianie avonu bo nic nie mam poza soba i siostra tz, a zamowionko bedzie trzeba zrobic

a jutro na 8 do pracyyy
Stary 2011-08-07, 09:44   #4513
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
wrocilam z wakacji...
jak urlop?
Stary 2011-08-07, 09:46   #4514
sheryl
szeryfcio

Cytat:
wrocilam z wakacji...
pamiętamy

Już czuję małą różnicę w tych LRD -LBD, ale naprawdę małą. Czuję różę pod grubą pierzynką LBD
Stary 2011-08-07, 09:52   #4515
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
jak urlop?
super! tylko za krotko
Stary 2011-08-07, 10:05   #4516
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
super! tylko za krotko

a gdzie byłaś? jestem od niedawna i nie wiem
Stary 2011-08-07, 10:17   #4517
crescent
Zakorzenienie

Cytat:

a gdzie byłaś? jestem od niedawna i nie wiem
4 dni w Pradze i 10 dni w Miedzyzdrojach

ale opalilam sie pieknie
chociaz pierwsze dwa dni lalo jak nie wiem to pozniej byl upal do konca
Stary 2011-08-07, 10:19   #4518
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
4 dni w Pradze i 10 dni w Miedzyzdrojach

ale opalilam sie pieknie
chociaz pierwsze dwa dni lalo jak nie wiem to pozniej byl upal do konca
nono
Stary 2011-08-07, 10:48   #4519
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Też czasem tak mam, że myślę o tym ,że coś się stanie Benkowskiemu lub mnie. Zazwyczaj przed zaśnięciem i wtedy tak się zestresuję, że nie mogę spać.

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Nie, Musiaku, lepiej nie myśleć o takich rzeczach... i nie martwić się na zapas bez potrzeby A może to hormony? Mi hormony (pod koniec cyklu) potrafią takie łzy napędzać, że....
Możliwe, że to to. U mnie też czasem paskudny nastrój i wtedy się zaczyna...

Cytat:
mi też się podobają i nie są za małe
Ja ich nie brałam ze względu na to, że 6,5cm są za duże i się męczę, bo muszę uważać, żeby nie spadły

Cytat:

szkoda, że katniewojt już poszła, może wytępiłaby moją głupotę
No to mi się nie udało...

Cytat:
no dobra nie będę już smucić, poleję jeszcze i opowiem co mi się dzisiaj śniło
katniewojt (tak Ty) odwiedziła mnie ze swoim B. i planowali jak ukatrupić moją teściową w ramach tępienia głupoty
chyba wczoraj za długo siedziałam na forum

Jak chcesz, to przyjedziemy i pomożemy

Tak w ogóle to zauważyłam, że Despa daje bardzo mądre rady

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Musso, napisałam B. co Ci się śniło. A on odpisał "Tak, stanowczo dziwne forum". Normalnie on robi sobie z nas podśmiechujki
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:13   #4520
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
cheneelle a w tym deserze (co masz przepis na blogu) owoce będą w kawałkach, czy się rozpłyną ?
Malinki się troszkę rozpłyną... Najlpeiej smakuje na ciepło, ale jak będziesz nakładać to uważaj, bo wtedy może się rozwalić
Ja podałam z takimi owocami, ale możesz je zastapić innymi
Stary 2011-08-07, 11:14   #4521
theMonique
Zakorzenienie

katniewojt, ile dalas za ten top coat matowy? strasznie mi sie podoba efekt

a ja sie wczoraj popsikalam LRD i uzadlila mnie osa albo pszczolanigdy nie pamietam, ktora zadli...

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:26   #4522
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Aż 7,99 w Naturze Tylko trzeba uważać, bo chciałam dokładnie pomalować nim lakier i robiłam to wolno, więc truskawka zaczęła schodzić za pędzelkiem A tak to fajny i nawet nie trzeba bardzo długo czekać aż wyschnie
Na allegro jest jeden: http://allegro.pl/okazja-essence-mat...748470110.html
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:28   #4523
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Malinki się troszkę rozpłyną... Najlpeiej smakuje na ciepło, ale jak będziesz nakładać to uważaj, bo wtedy może się rozwalić
Ja podałam z takimi owocami, ale możesz je zastapić innymi
aha no te owoce najbardziej mi do tego pasują
Stary 2011-08-07, 11:39   #4524
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Aż 7,99 w Naturze Tylko trzeba uważać, bo chciałam dokładnie pomalować nim lakier i robiłam to wolno, więc truskawka zaczęła schodzić za pędzelkiem A tak to fajny i nawet nie trzeba bardzo długo czekać aż wyschnie
Na allegro jest jeden: http://allegro.pl/okazja-essence-mat...748470110.html
juz obserwuje ta aukcje, ale i tak poszukam w naturze bo tam taniej
dzis poszalalam z lakierami - na dloniach mam Blue Shock na zmiane z Red Wine a na stopach Pink Radiance na zmiane z tym zielonym Miss Sporty co go tu kiedys wstawialami nie moge sie zdecydowac, ktore polaczenie bardziej mi sie podoba

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:41   #4525
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
dzis poszalalam z lakierami - na dloniach mam Blue Shock na zmiane z Red Wine a na stopach Pink Radiance na zmiane z tym zielonym Miss Sporty co go tu kiedys wstawialami nie moge sie zdecydowac, ktore polaczenie bardziej mi sie podoba
pokaż zdjęcia
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:54   #4526
crescent
Zakorzenienie

Cytat:

a ja sie wczoraj popsikalam LRD i uzadlila mnie osa albo pszczolanigdy nie pamietam, ktora zadli...
wg mnie obie zadla, ale dla pszczoly uzadlenie oznacza smierc wiec zadli juz naprawde w ostatecznosci.
raczej osa. one sa wredne
Stary 2011-08-07, 12:01   #4527
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
bo tak jest, że on gdzieś jest, ale go jeszcze nie spotkałaś.. on też może samotny i mu źle i zastanawia się gdzie jest jego muza
Ja jak byłam w ogólniaku to głównie byłam właśnie singlem, piechotą chodziłam do szkółki bo koleżanki były podwożone przez swych facetów, i tak jak szłam to myślałam sobie: "gdzie on jest?" ten moj... jakie ma włosy, oczy, co teraz robi? a może przechodzi właśnie drugą stroną ulicy? a może jest bardzo daleko?" - i tak sobie bzdurzyłam, ale pomagało mi to wtedy....
Teraz te marzenia przeszły w dokonaną historię, jak ja się rodziłam to on miał 4,5 roku już, do przedszkola nie chodził bo mieli piastunkę (tak się kiedyś nazywało nianie), natomiast gdy ja chodziłam do ogólniaka, to on już kończył technikum w innym mieście, a był bratem mojej koleżanki z klasy z ogólniaka, z ktorą zaprzyjaźniłam się tak dopiero jakoś w 3ciej klasie (wtedy licea były 4letnie, a technika 5cio). I ta moja psiapsiółka mówi kiedyś, że jej brat oglądał nasze zdjęcia z imprez i bardzo mu się spodobałam i takie tam smęty mi smęciła - a ja tak sobie myslę:".. no jak to tak ma być?? tak zaocznie jakoś? nie będzie rycerza na białym koniu??"

w efekcie nasze drogi spotkały się 2 lata wcześniej, jak on przyjechał po nas na biwak klasowy, bo wiadomo- rodzice i kto może zawozi biwakowiczów i odbiera... no i on przyjechał po siostrę swą i jeszcze 4 osoby zapakowały się w tego czerwonego duzego polskiego fiata (nazywanego przeze mnie kredensem) i ruszyliśmy,- na leśniej dróżce zza zakrętu wyjechał szybko jakiś leśny wóz, no i ten mój przyszły mąż chcąc uniknąc kolizji z nim, skręcił w las i zatrzymaliśmy się chłodnicą na drzewie, - tak się czasem śmieję, że poznaliśmy się w wypadku potem wszystkie dziewczyny ktoś pozabierał, a moi rodzice w pracy, nie było komórek, to siedziałam z tym obcym mi wtedy facetem w rozwalonym aucie, on zestresowany strasznie bo czekał na przyjazd swego ojca, a wiadomo że auto było przecież ojca.. bałam się że ten jego ojciec będzie strasznie krzyczał a ja będę musiała przy tym być... no ale moja koleżanka w tym czasie odszukała moich rodziców i moj tato pryjechał i mnie zabrał więc nie byłam przy tym...
po 3 latach ja nie miałam nawet z kim iść na Studniówkę, bo nie miałam, zapytałam kolegę z osiedla czy może ze mną iść, nawet za niego zapłaciłam. Natomiast moj przyszły mąż na swoją Studniówkę też nie miał z kim iśc, zabrał swoją siostrę, z którą chodziłam do szkoły.

No ale że ona potem tak truła o tym swoim bracie to pozwoliłam po siebie przyjechać jak było ogłoszenie wyników naszej matury.. i potem jakoś się zaczęło.. 2 lata poźniej już szukałam sukni ślubnej.....

więc zobaczysz, że Ty kiedyś też nam opowiesz podobną historię tylko musimy poczekać....
Cytat:
dokia jaka romantyczna historia u mnie to znowu było tak, że w dzień w którym poznałam tża, moja koleżanka miała ślub cywilny, zawoiłam ją do tego ślubu, poprosiła mnie, bo akurat 2 miesiące wcześniej odebrałam auto z salonu póżniej z tego ślubu poszliśmy do baru świętować, ja oczywiście nie piłam bo kierowca, w mieczyczasie wydzwaniała inna koleżanka, żebym przyszła na imprezę, strasznie nie chciałam tam iść, bo ona mniie swatała ze swoim kolegą, ja juz go poznałam wceśniej i nie chciałam mieć z nim nic wspólnego poza koleżeństwem no ale tak truła, że wkońcu wzięłam ze sobą kuzynkę, co by na kogoś zgonić szybsze wyjście z imprezy i pojechałam, po drodze wyszedł nam pod koła ogromny dzik ledwo wyhamowaam i przeszła mi myśl przez głowę, może jednak wrócić się do domu pojechałam tam jednak, na miejscu byłam już o 22 i tam był ON też zupełnie przypadkiem, bo akurat miał przepustkę z wojska i nie miał co robić w weekend, pisałam już kiedyś, że nie wierzyłam w miłość od pierwszego wejrzenia, dopóki się nie zakochałam i tak się bujaliśmy 7 miesięcy tylko na przepustkach, bo jeszcze tyle był we wojsku wyszedł w lutym a we wrześniu wprowadził się do mnie na stałe w drugą rocznicę poznania byliśmy już 2 miesiące po ślubie
oj jakie historie
ale wiecie jak to jest... wszyscy poznają się przypadkiem...

mój pierwszy chłopak poważny z którym byłam 2 lata, to poznaliśmy się przez neta, później się okazało, że jego tata pracuje tam gdzie moja mama, pokój obok

a ten teraz też kiedyś przez neta się poznaliśmy ale nigdy się nie spotkaliśmy... dopiero on mnie poznał ze zdjęcia na wydziale i okazało się, że jesteśmy razem na roku... pierwszy rok to było koleżeństwo mocne, codziennie mnie podwoził bo miał po drodze, poza tym dużo dzwonił niby w sprawach uczelnianych ale ogólnie dużo ze sobą rozmawialiśmy... no i jak miałam rozstanie z tym wcześniejszym chłopakiem to zaczęliśmy ze sobą kręcić, znaczy od niego to wyszło. spotykaliśmy się tak z 1,5 miesiąca, nie byłam na początku pewna czy to dobrze że od razu do nowego chłopaka bym przeskoczyła, a jak już się zaangażowałam, to on stwierdził, że jednak nie chce nic więcej... że to zniszczy naszą znajomość... bał się zaryzykować... no i miałam bardzo długo doła, to było w listopadzie na 2 roku, ale coś między nami cały czas było, zaczepiał mnie ciągle, smsował, takie tam...
no i w końcu pod koniec drugiego roku ktoś puścił plotę że on coś tam gada na mój temat, wkurzyłam się, później mi to wszystko wyjaśniał, a od początku wakacji byliśmy razem...
no ale po niedługim czasie zaczęliśmy się często kłócić, zresztą byłam przyzwyczajona do częstych spotkań po poprzednim chłopaku, a on nie miał takiej potrzeby, po niecałym roku się rozstaliśmy, po 1,5 miecha wróciliśmy, później mieliśmy też jeszcze jedno małe rozstanie na 2 tygodnie, no i teraz w połowie czerwca...
także wiecie mamy długą historię z przejściami a jak już się z kimś tyle przeszło to tak smutnooo
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:12   #4528
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
no dobra nie będę już smucić, poleję jeszcze i opowiem co mi się dzisiaj śniło
katniewojt (tak Ty) odwiedziła mnie ze swoim B. i planowali jak ukatrupić moją teściową w ramach tępienia głupoty
chyba wczoraj za długo siedziałam na forum

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

dobranoc to tak jakbyś cofnęła się w czasie do momentu jak córka była dzidziusiem
he,he nie do końca bo Oliwka mi całe noce przesypiała...

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki.
Wczoraj mnie tak zmuliły ciastka+LRD, że nie byłam w stanie się pożegnać.

despo, jakie to badania konkretnie należy zrobić na cukier?
Muszę się sprawdzić, bo już nie pierwszy raz, kiedy mam jazdy (odjazd) po zjedzeniu słodkiego.

Też mam takie myśli to chyba norma, jak się już jest rodzicem
Wystarczy badanie moczu ogólne i morfologia z oznaczeniem cukru we krwi, tyle wystarczy.
A objawy są takie, że naprawdę niewiele osób łączy je z cukrzycą: nadmierne pragnienie, częste sikanie, spadek wagi w krótkim czasie, zmęczenie, senność zawroty głowy zaburzenia widzenia, zmiany na skórze które ciężko się goją.

Moje dziecko żadnych objawów nie miało, ale TŻ jest cukrzykiem, więc raz na jakiś czas sprawdzamy się glukometrem- i jej nie był w stanie oznaczyć cukru. Poszłam do lekarki a ona mnie zrypała, że sobie wymyślam jak nie ma objawów, po co mi to badanie itp. A wyniki byly takie że przyszły faksem z laboratorium i od razu do mnie dzwonili, że lekarka czeka ze skierowaniem do szpitala.

Cytat:
Też czasem tak mam, że myślę o tym ,że coś się stanie Benkowskiemu lub mnie. Zazwyczaj przed zaśnięciem i wtedy tak się zestresuję, że nie mogę spać.
Możliwe, że to to. U mnie też czasem paskudny nastrój i wtedy się zaczyna...
Ja ich nie brałam ze względu na to, że 6,5cm są za duże i się męczę, bo muszę uważać, żeby nie spadły
No to mi się nie udało...

Jak chcesz, to przyjedziemy i pomożemy

Tak w ogóle to zauważyłam, że Despa daje bardzo mądre rady

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Musso, napisałam B. co Ci się śniło. A on odpisał "Tak, stanowczo dziwne forum". Normalnie on robi sobie z nas podśmiechujki
Zawstydziłaś mnie
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:54   #4529
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
pokaż zdjęcia

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

powiem wam co dzisiaj nam się przytrafiło pojechaliśmy z tż i corką do lasu, wzieliśmy kilka wiaderek, żeby przywieź trochę piasku, dla dziecka, bo kopie w ogródku w czanej ziemi no i... tż zakopał się autem na polnej drodze próbowaliśmy wypchnąć, ale się nie dało więc wziełam dziciaka na ręce i zapitalałam 2 km do domu po drodze do sąsiada, żeby ciągnikiem auto wyciągnął waśnie spojrzałam przez okno, że sąsiad w połowie drogi w tamtą strone jest a tż oczywiście do mnie jakie ale, że mi się piasku zachciało przecież chciałam dobrze dla dziecka, żeby miała się czym bawić

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
wrocilam z wakacji...

teraz probuje sie jakos zebrac za ogarnianie avonu bo nic nie mam poza soba i siostra tz, a zamowionko bedzie trzeba zrobic

a jutro na 8 do pracyyy
pamiętamy

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
zaraz się biorę za swoje pazury
Stary 2011-08-07, 14:27   #4530
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

o mamo, ale nie przyzwoicie się obrzarłam
zrobiłam pizze
4 rodzaje z myślą, że juto mąż będzie miał do pracy i faktycznie ... ostatniego "smaku" już nawet nie byliśmy w stanie ruszyć

sam bąbel zjadł 3/4 takiej pizzy na dno od tortownicy bo jemu osobno robię małą pizze bez śmieci, czyli sos, szyneczka i ser no tyle zjadł, że w szoku byłam teraz chodzi i pokazuje, jaki ma duży brzuch

a ja jeszcze nawet nie zmyłam, bo ruszyć się nie mogę z przejedzenia

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-08-07 o 14:28
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości