|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||||
Zakorzenienie
|
dobry przy kawce
![]() Cytat:
Cytat:
![]() od czasu do czasu mam takie jazdy ![]() ![]() a tak w tygodniu, jak mąż zabierze gdzieś synka to leżę na kanapie i przy kompie siedzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Witam Was wszystkie! dopiero ze sklepu wróciłam i lecę po kawę do kuchni, zaraz i Wam zrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bym odpisała po kilku godzinach, niby 'przepraszając' bo byłam na imprezie. dodając, że przypominasz mu, że nie jesteście już razem i nie musi mówić co robi i gdzie. w takim ironicznym toniee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczynki!!!
![]() ja jeszcze w łóżku leżę ![]()
#4507 |
Zakorzenienie
|
bo tak jest, że on gdzieś jest, ale go jeszcze nie spotkałaś.. on też może samotny i mu źle i zastanawia się gdzie jest jego muza
![]() Ja jak byłam w ogólniaku to głównie byłam właśnie singlem, piechotą chodziłam do szkółki bo koleżanki były podwożone przez swych facetów, i tak jak szłam to myślałam sobie: "gdzie on jest?" ten moj... jakie ma włosy, oczy, co teraz robi? a może przechodzi właśnie drugą stroną ulicy? a może jest bardzo daleko?" - i tak sobie bzdurzyłam, ale pomagało mi to wtedy.... Teraz te marzenia przeszły w dokonaną historię, jak ja się rodziłam to on miał 4,5 roku już, do przedszkola nie chodził bo mieli piastunkę (tak się kiedyś nazywało nianie), natomiast gdy ja chodziłam do ogólniaka, to on już kończył technikum w innym mieście, a był bratem mojej koleżanki z klasy z ogólniaka, z ktorą zaprzyjaźniłam się tak dopiero jakoś w 3ciej klasie (wtedy licea były 4letnie, a technika 5cio). I ta moja psiapsiółka mówi kiedyś, że jej brat oglądał nasze zdjęcia z imprez i bardzo mu się spodobałam i takie tam smęty mi smęciła - a ja tak sobie myslę:".. no jak to tak ma być?? tak zaocznie jakoś? nie będzie rycerza na białym koniu??" ![]() w efekcie nasze drogi spotkały się 2 lata wcześniej, jak on przyjechał po nas na biwak klasowy, bo wiadomo- rodzice i kto może zawozi biwakowiczów i odbiera... no i on przyjechał po siostrę swą i jeszcze 4 osoby zapakowały się w tego czerwonego duzego polskiego fiata (nazywanego przeze mnie kredensem) i ruszyliśmy,- na leśniej dróżce zza zakrętu wyjechał szybko jakiś leśny wóz, no i ten mój przyszły mąż chcąc uniknąc kolizji z nim, skręcił w las i zatrzymaliśmy się chłodnicą na drzewie, - tak się czasem śmieję, że poznaliśmy się w wypadku ![]() po 3 latach ja nie miałam nawet z kim iść na Studniówkę, bo nie miałam, zapytałam kolegę z osiedla czy może ze mną iść, nawet za niego zapłaciłam. ![]() No ale że ona potem tak truła o tym swoim bracie to pozwoliłam po siebie przyjechać jak było ogłoszenie wyników naszej matury.. i potem jakoś się zaczęło.. 2 lata poźniej już szukałam sukni ślubnej..... więc zobaczysz, że Ty kiedyś też nam opowiesz podobną historię ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
cheneelle a w tym deserze (co masz przepis na blogu) owoce będą w kawałkach, czy się rozpłyną ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
dokia jaka romantyczna historia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
jakie romantycznie historie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
szeryfcio
|
Cześć dziewczynki.
Wczoraj mnie tak zmuliły ciastka+LRD, że nie byłam w stanie się pożegnać. despo, jakie to badania konkretnie należy zrobić na cukier? Muszę się sprawdzić, bo już nie pierwszy raz, kiedy mam jazdy (odjazd) po zjedzeniu słodkiego. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z wakacji...
pewnie mnie juz nie pamietacie ![]() ![]() teraz probuje sie jakos zebrac za ogarnianie avonu bo nic nie mam poza soba i siostra tz, a zamowionko bedzie trzeba zrobic ![]() a jutro na 8 do pracyyy ![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
szeryfcio
|
pamiętamy
![]() Już czuję małą różnicę w tych LRD -LBD, ale naprawdę małą. Czuję różę pod grubą pierzynką LBD ![]()
#4515 |
Zakorzenienie
|
#4516 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
4 dni w Pradze i 10 dni w Miedzyzdrojach
![]() ale opalilam sie pieknie ![]() chociaz pierwsze dwa dni lalo jak nie wiem to pozniej byl upal do konca ![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ich nie brałam ze względu na to, że 6,5cm są za duże i się męczę, bo muszę uważać, żeby nie spadły ![]() No to mi się nie udało... Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak chcesz, to przyjedziemy i pomożemy ![]() ![]() Tak w ogóle to zauważyłam, że Despa daje bardzo mądre rady ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Musso, napisałam B. co Ci się śniło. A on odpisał "Tak, stanowczo dziwne forum ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja podałam z takimi owocami, ale możesz je zastapić innymi ![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
katniewojt, ile dalas za ten top coat matowy? strasznie mi sie podoba efekt
![]() a ja sie wczoraj popsikalam LRD i uzadlila mnie osa albo pszczola ![]()
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na allegro jest jeden: http://allegro.pl/okazja-essence-mat...748470110.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis poszalalam z lakierami - na dloniach mam Blue Shock na zmiane z Red Wine a na stopach Pink Radiance na zmiane z tym zielonym Miss Sporty co go tu kiedys wstawialam ![]() ![]()
![]() |
#4525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej osa. one sa wredne ![]() ![]()
![]() |
#4527 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale wiecie jak to jest... wszyscy poznają się przypadkiem... mój pierwszy chłopak poważny z którym byłam 2 lata, to poznaliśmy się przez neta, później się okazało, że jego tata pracuje tam gdzie moja mama, pokój obok ![]() a ten teraz też kiedyś przez neta się poznaliśmy ale nigdy się nie spotkaliśmy... dopiero on mnie poznał ze zdjęcia na wydziale i okazało się, że jesteśmy razem na roku... pierwszy rok to było koleżeństwo mocne, codziennie mnie podwoził bo miał po drodze, poza tym dużo dzwonił niby w sprawach uczelnianych ale ogólnie dużo ze sobą rozmawialiśmy... no i jak miałam rozstanie z tym wcześniejszym chłopakiem to zaczęliśmy ze sobą kręcić, znaczy od niego to wyszło. spotykaliśmy się tak z 1,5 miesiąca, nie byłam na początku pewna czy to dobrze że od razu do nowego chłopaka bym przeskoczyła, a jak już się zaangażowałam, to on stwierdził, że jednak nie chce nic więcej... że to zniszczy naszą znajomość... bał się zaryzykować... no i miałam bardzo długo doła, to było w listopadzie na 2 roku, ale coś między nami cały czas było, zaczepiał mnie ciągle, smsował, takie tam... no i w końcu pod koniec drugiego roku ktoś puścił plotę że on coś tam gada na mój temat, wkurzyłam się, później mi to wszystko wyjaśniał, a od początku wakacji byliśmy razem... no ale po niedługim czasie zaczęliśmy się często kłócić, zresztą byłam przyzwyczajona do częstych spotkań po poprzednim chłopaku, a on nie miał takiej potrzeby, po niecałym roku się rozstaliśmy, po 1,5 miecha wróciliśmy, później mieliśmy też jeszcze jedno małe rozstanie na 2 tygodnie, no i teraz w połowie czerwca... także wiecie mamy długą historię z przejściami a jak już się z kimś tyle przeszło to tak smutnooo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A objawy są takie, że naprawdę niewiele osób łączy je z cukrzycą: nadmierne pragnienie, częste sikanie, spadek wagi w krótkim czasie, zmęczenie, senność zawroty głowy zaburzenia widzenia, zmiany na skórze które ciężko się goją. Moje dziecko żadnych objawów nie miało, ale TŻ jest cukrzykiem, więc raz na jakiś czas sprawdzamy się glukometrem- i jej nie był w stanie oznaczyć cukru. Poszłam do lekarki a ona mnie zrypała, że sobie wymyślam jak nie ma objawów, po co mi to badanie itp. A wyniki byly takie że przyszły faksem z laboratorium i od razu do mnie dzwonili, że lekarka czeka ze skierowaniem do szpitala. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- powiem wam co dzisiaj nam się przytrafiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
o mamo, ale nie przyzwoicie się obrzarłam
![]() zrobiłam pizze ![]() 4 rodzaje z myślą, że juto mąż będzie miał do pracy i faktycznie ... ostatniego "smaku" już nawet nie byliśmy w stanie ruszyć ![]() sam bąbel zjadł 3/4 takiej pizzy na dno od tortownicy ![]() ![]() ![]() ![]() a ja jeszcze nawet nie zmyłam, bo ruszyć się nie mogę z przejedzenia ![]()
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-08-07 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.