Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 07:55   #4501
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Ja słabnę za prawie każdym razem w Kościele, czasem w jakimś markecie
noszę przy sobie zawsze małą buteleczkę wody, no i jak czuję, że coś nie tak, to siadam... choćby na ziemi

Wczoraj gdy cuciła mnie pielęgniarka, powiedziała, że powinnam mieć kostkę czekolady jak taki rzeczy mi się zdarzają
_________________________ ____
Mąż kończy właśnie składać komodę i jutro robimy przemeblowanko w sypialni[/QUOTE]
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:59   #4502
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Dzień Dobry!

Ja już po śniadaniu, dzisiaj bułeczka mleczna z miodem i dżemem

Kasiahexe

Zaraz będzie więcej dziewczynek niż chłopaków

pearpearl
Ja też mało różowa i różowemu mówię NIE, ale pewnie gdyby mały był małą to by różowe było a tak mogę wybierać w super spodenasach i ogrodniczkach dziecięcych, które dla mnie są właśnie słodkie
mam już kilka fajnych koszulek z różnymi monsterami

Dziewczynka na pewno miałaby sporo chłopięcych ciuchów.

Dzisiaj jadę na ćwiczenia to wstąpię do lumpeksu

A jak puszczasz muzykę? ze słuchawek czy głośno? i masz na płycie czy z netu 100 pytań do

Ja czytałam, że jak się puszcza w brzuchu wieczorami kołysanki to potem dziecko reaguje na nie spokojem i warto puszczać
Stary 2011-09-07, 08:08   #4503
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
ja w reklamówkach
Ale może w tym tygodniu w końcu wszystko wypiorę, poprasuję i poukładam

Od czasu jak dzidzia non stopa się rusza mam wenę na urządzanie gniazdka nawet Mąż tak ma, zresztą od paru dni lubi trzymać dłoń albo słuchać co się tam dzieje

Niedługo zacznę robić obrazek nad łóżeczko
jaki obrazek robisz nad łóżeczko??my mamy od tego weekendu mały remont w mieszkaniu i też będę urządzać już się doczekac nie mogę!!
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Kurcze... mnie ciągle i to tak, że nie mogę nawet nic sensownego zrobić...
Zmykam się położyć...
mnie boli ta kość ogonowa jak za dużo siedzęokropne to jest później się wstac nie da
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Myślicie, że wpuszczą tż razem ze mną na usg w poradni usg? Bo nie zapytałam, a potem sie okaże , że nie wpuszczą i na darmo będzie przyjezdzał.
Hmm ale pewnie tak, o czemu by nie. Najwyzej jako cięzarna postawie na swoim :P
pewnie że puszczą!! będę trzymała kciuki żeby tż się tak strasznie spodobało żeby był odwrót zachowań o 180 stopni

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewuszki my po wizycie
Moja 100% dziewczynka ( widziałam pipuche)jest zdrowa, rośnie jak na drożdzach, wazy 244g i ma bodajze 15,8cm
pan doktor sie smiał ze bedzie z niej niezla akrobatka, bo bardzo aktywna byla
łozysko mam nadal z przodu, ale sie uniosło i moge czuć ruchy, wiec jestem teraz juz pewna, ze to pukanie to moja córcia'
Ze nie było ze mną tz to mam nagrane całe usg na płycie , i bicie serduszka

a mnie jak troche wiecej chodze boli cała miednica, kośc krzyzowa najbardziej i tak jakby spojenie łonowe. Wlasnie dziś o to pytałam, i niestety ale niektóre kobiety tak maja pod wpływem hormonów wiezadła sie rozciągaja czy cos
no to gratulacje dziewczynki
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
ciesze sie, ze pomoglo
a slub juz tuz tuz...ach, we wrzesniu...fajny miesiac na slub moim zdaniem dla moich rodzicow byl bardzo szczesliwy
mam nadzieje, ze bedziesz miala super pogode no i pieknie wygladala
oczywiscie mam nadzieje, ze pochwalisz sie jakimis zdjeciami

pewnie że się pochwalę jak tylko coś będzie wkleje do klubiku
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hej.
Mam pytanko do Was mamusie. Czy zdarzyła się Wam zasłabnąć??? Mi już dwa razy raz na rozpoczęciu roku u córki - wyprowadzili mnie. I dziś na wynikach rano... nie wiem, w pierwszej ciąży tak nie miałam. Troszkę dziś się tym zmartwiłam.
mi kochana zdarzyło się parę razy i to ponoc normalne, także się nie martw

Cytat:
Napisane przez myszeczka102 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny!

Chciałabym dołączyć do Waszego grona Mój termin to połowa stycznia
witaj
Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
kochane dziękuję za kciuki
Widziałam całego Maciusia, rośnie zdrowo i lekarz mówił że ok Niestety tylko przez moje ciągłe coraz silniejsze i częstsze bóle/skurcze nie mogę pracować i póki co mam dużo leżeć. Jakoś w głowie mi się to nie mieści i mam ogólnie doła że może być coś nie tak Łapią mnie czasem bóle, jak poleżę przechodzą, ale szyjka i łożysko ok, więc nie rozumiem, dlaczego taka panika. Czy Was nigdy nie boli brzuch??
kochana mi tez ginka mówiła że jak w trakcie skurczy boli brzuch to od razu dzwonic do niej leżeć i w ogóle, ale jak masz szyjke w porządku to powinno być ok

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja tylko melduję że wszystko ok
Nadrobiłam po łebkach, bo mam młyn w pracy a w domu dużo zajęć. Dzisiaj jeszce w domu pracowałam :/
Ale z dzidziusiem wszystko ok, tylko jest tak ułożone że ciężko było coś zobaczyć. Nawet się lekarz śmiał, że co on ma mi na zdjęciu dla meża wydrukować, jak on sam nic nie widzi?
Serduszko trzeba będzie zmierzyć na następnej wizycie, może dzidzia się lepiej ułoży
Płeć podejrzał,ale pozwolicie że jeszcze zachowam ją dla siebie i jak na następnej wizycie się potwierdzi to się pochwalę

Buziaki, odezwę się pewnie w sobotę, chyba, że się wcześńiej uda
Gratuluję udanych wizyt, trzymam kciuki za następne
to czekamy aż się pochwalisz!
Cytat:

Zrobilam dzisiaj eksperyment z muzyka bobasa. Wczoraj mniej wiecej o tej porze jej sluchalam, a jak wylaczylam, to Niespodzianka zaczela mnie "pykac". Kiedy puscilam ponownie, uspokoilo sie pykanie no i pomyslalam, ze sprawdze, jak bedzie dzisiaj. Kiedy znowu zeczela pykac, wlaczylam muzyczke i przestala. Ciekawe, czy naprawde jej sie podoba, czy to ja sobie cos ubzduralam
ale fajniemusze tez spróbować ale moja księżniczka kopie mnie tylko rano albo w nocy popołudniami mało ją czuję chyba że się wypina to wtedy ją pukam żeby się posunęła bo mi strasznie niewygodnie

po poduszce wrażenia dobre chociaż troszke mnie ręka bolała jak wstałam no i i tak obudziłam się o5rano i nie mogłam juz spaćza to małej się podobało bo dzisiaj z rana tak kopała chyba z pół godz non stopuwielbaim ją!!

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

nie wiem czemu mi się o szkole rodzenia nie wyswietliło u mnie przyjmują od28tyg i się płaci jedyne 110zł
my tez po śniadanku kanapeczki żytnie z sałatą pomidorem serem i jajkiem i d tego kawa zbożowa z mlekiem oraz śliwki

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

i zaczęłyśmy dzisiaj 22tydz!!!

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:10   #4504
uska000
Zadomowienie

czesc mamuski

w m jak nienawisc duze zmiany hanka z rodzina na stale w warszawie jej siostra ma klopoty i ona tez przez to..
Agnieszka w ciazy z narzeczonym Marty;p
i chyba tyle ciekawostek
lepiej jest w 1 milosci Marysia chce powiedziec Pawlowi o Corce, bo wrocila do pl, ale wczoraj przgapilam i musze dzis o 14 czatowac na powtorke

mnie od kilku dni budzi maly o 2 i 5 i kopie i glodna jestem;/ i ciagle cos jem tone bede wazyc;/ i mi nie dobrze jak na poczatku;/
nie wiem o co temu dziecku chodzi;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:16   #4505
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej mamusie

Dzisiaj mam usg połówkowe o 17.40 i juz sie doczekać nie mogę
Szkoda ze TZ wraca w nocy z delegacji to opuści te ważna chwile poznania naszego skarbusia. Nie stety innych terminów nie było i jest mi troszkę przykro

a tak miałam wczoraj dzień wolny od pracy i było tak super. Nie mogę sie juz doczekać 16.09 wtedy będę urlopować pełną para

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:29   #4506
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

ultraradiola

Mi się podobają te szablony i na pewno na jakieś z nich się zdecydujemy

http://www.szabloneria.pl/k1,szablon...baby-room.html
Stary 2011-09-07, 08:54   #4507
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
ojej, na poczatku zrozumialam, ze oni mu zasugerowali, a wtedy nie byloby kolorowo
a co on na to?
A on sie teraz martwi. Leżelismy wczoraj i tak mu mówię, że no jak jechałeś po trawie to jak nic masz po prawku, a mandat dostaniesz taki ,ze bedziesz go spłacał latami.
On taki juz zmartwiony, ze poczekamy az przyjdzie pismo z sądu, narazie nie chce o tym myśleć.

Dziś zaczynam 20 tydzien Yeah

Jak mu zabiorą prawko to może i dobrze, taki cwany sobie jezdził czasami po piwku, twierdzac, ze mu nie zabiorą bo ma niemieckie, no to teraz ma :P Stwierdzil, ze na usg pojedziemy...... autobusem!! Haha ten co ma straszny wstret do PKS pojedzie autobusem. Tym mnie zaskoczył.

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-09-07 o 08:56
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:55   #4508
uska000
Zadomowienie

http://www.babystyle.pl/Wozek+Yeti+3...rk_p12066.html

co myslicie o tym?? znalazlam dzis nowy na allegro za 300zl cos mi to smierdzi;p

http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png

Edytowane przez uska000
Czas edycji: 2011-09-07 o 08:56
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:58   #4509
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Ja słabnę za prawie każdym razem w Kościele, czasem w jakimś markecie
noszę przy sobie zawsze małą buteleczkę wody, no i jak czuję, że coś nie tak, to siadam... choćby na ziemi

Wczoraj gdy cuciła mnie pielęgniarka, powiedziała, że powinnam mieć kostkę czekolady jak taki rzeczy mi się zdarzają
_________________________ ____
Mąż kończy właśnie składać komodę i jutro robimy przemeblowanko w sypialni
[/QUOTE]

ja noszę przy sobie zawsze jakis cukierek choćby landrynkę
a ja czekam na swoje łóżeczko mam nadzieję że weekend już będę spałą po królewsku
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 08:59   #4510
Mijus
Rozeznanie

Witam serdecznie wszystkich
Własnie wróciłam z pobrania krwi....uffff...było ciężko.
Poszłam na 8 do przychodni i okazało się, że dziś nie pobierają
Wróciłam do domu po kluczyki (modląc się po drodze do auta żeby odpaliło -->awaria akumulatora), udałam się do drugiego laboratorium. Tam kolejka oczywiście, czekałam 40 minut na głodzie, w wąskim, dusznym korytarzu w towarzystwie staruszków ( tak wogóle to ludzie się nie myją ---fuj, fuj, fuj....śmierdziele!).
Samo pobranie było ok bo okazało się, że Pani pielęgniarka jest położną i sobie poplotkowałyśmy Przesympatyczna osoba Kazała mi przyjść z cytryną na krzywą glukozy
Wróciłam do domu już z mroczkami przed oczami, a tu jeszcze pół godziny bez jedzenia w domu bo tabletka na tarczycę
No i właśnie skończyłam śniadanie i chyba się przejadłam
Jajko z majonezem, bułka z szynką i serem, druga z dżemem, i serek

No ale teraz najważniejsze --->jak siedziałam i czekałam na swoją kolej to zostałam bezczelnie skopana przez Gabryśkę Sama do siebie się uśmiechałam w tej przychodni Moja kochana córcia domagała się śniadanka

A tutaj coś do pośmiania się --->>Życie seksualne w PRL...
http://inprl.pl/relikt/418/#relikt

Edytowane przez Mijus
Czas edycji: 2011-09-07 o 09:07
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 09:02   #4511
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

co myslicie o tym?? znalazlam dzis nowy na allegro za 300zl cos mi to smierdzi;p

wygląda mi strasznie niestabilnie może wywrotny dlatego taki tani?

mijus faktycznie trochę podjadłaś
a co do niemycia się dziadków to coś tam wiem zawsze muszę w jakiejś kolejce wąchać bleeee

Edytowane przez agacia_cz
Czas edycji: 2011-09-07 o 09:04
Stary 2011-09-07, 09:07   #4512
NataliaM1103
Rozeznanie

Dziewczyny była u mnie dzisiaj położna pierwszy raz - dala mi spis najpotrzebniejszych rzeczy ,zbadała ciśnienie i co najważniejsze TĘTNO MALUSZKA - słyszałam jak bije serduszko
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 09:09   #4513
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Dziewczyny była u mnie dzisiaj położna pierwszy raz - dala mi spis najpotrzebniejszych rzeczy ,zbadała ciśnienie i co najważniejsze TĘTNO MALUSZKA - słyszałam jak bije serduszko
super
to może zdradzisz nam tą listę? ja nie mam co liczyć na odwiedziny położnej
Stary 2011-09-07, 09:48   #4514
Zadomowienie

aaaa dziewczyny wysłałam cv do pracy i własnie do mnie dzwonili i chcą sie umówić na jutro!!!!!!!!!!! a ja nie pisałam że w ciąży jestem myślałam że się nie odezwą...brrr i co teraz???

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

Lilka już z nami!!

Stary 2011-09-07, 09:50   #4515
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
aaaa dziewczyny wysłałam cv do pracy i własnie do mnie dzwonili i chcą sie umówić na jutro!!!!!!!!!!! a ja nie pisałam że w ciąży jestem myślałam że się nie odezwą...brrr i co teraz???
Jak to co ? Ubierz sie elegancko i idz. Może akurat się uda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 09:58   #4516
Zadomowienie

nie wiem czy nie dzwonic do nich ze jestem w ciązy albo napisać maila bo jeśli nie chcą ciężarnej(a pewnie nie chca) to marnuje swój i ich czas

Lilka już z nami!!

Stary 2011-09-07, 10:04   #4517
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
nie wiem czy nie dzwonic do nich ze jestem w ciązy albo napisać maila bo jeśli nie chcą ciężarnej(a pewnie nie chca) to marnuje swój i ich czas
szczerze to wątpię że chcą ciężarówkę
ale jeżeli np niedaleko tej firmy są jakieś sklepy gdzie możesz pooglądać rzeczy do maluszka to idź każda rozmowa to doświadczenie na przyszłość
Stary 2011-09-07, 10:04   #4518
zoskasamoska
Wtajemniczenie

No niby też racja, to może jednak zadzwoń powiedz jak wygląda sytuacja, ale szkoda , że jak kobieta jest w ciąży to od razu ją to dyskwalifikuje :/

Juz ja coś o tym wiem..
Stary 2011-09-07, 10:13   #4519
anankee
Rozeznanie

renata ja na twoim miejscu bym poszła i nie wspominała o ciąży. Nie masz pewności ze cię przyjmą, a przynajmniej zobaczysz o co chodzi, jakie warunki proponują. Tobie też może nie odpowiadać ta praca. Jak oddzwonią że cię chcą, to wtedy powiedz że jesteś w ciąży. Jeśli zrezygnują to może chociaż na przyszłość będą o tobie pamiętali

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 10:19   #4520
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Hej.
Mam pytanko do Was mamusie. Czy zdarzyła się Wam zasłabnąć??? Mi już dwa razy raz na rozpoczęciu roku u córki - wyprowadzili mnie. I dziś na wynikach rano... nie wiem, w pierwszej ciąży tak nie miałam. Troszkę dziś się tym zmartwiłam.
Mi się zdarzają zasłabnięcia w kościele, dlatego teraz mszę oglądam na internecie... Ogólnie często mi słabo, ale nie na tyle, żeby ktoś mi musiał pomagać.

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Nigdy niczego nie złapałam i oby tak było dalej Dostałam pozwolenie od lekarza.Stwierdziła, że jak najbardziej mam chodzić, że to świetny pomysł, więc korzystam

Dzisiaj zaszalałam i wyciągnełam tż na Festiwal Makaronów do Pizzy Hut Najedliśmy się tak, że myślałam, że dostane drugiego brzucha obok Fajny pomysł z tym "płacisz raz i jesz ile chcesz" - można spróbować wszystkich smaków Jest ich 17, daliśmy radę spróbować 12... Najbardziej śmiać mi się chce z biednego tż który nie ma siły wypić piwa do meczu
Mi lekarz powiedział, że jakbym wiedziała z iloma bakteriami mam na codzień do czynienia, to uznałabym basen za dosyć bezpieczne miejsce
A ile się płaci za te makaroniki? Skusiłam się chyba

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Płeć podejrzał,ale pozwolicie że jeszcze zachowam ją dla siebie i jak na następnej wizycie się potwierdzi to się pochwalę
Ja pozwalam, bo mi też lekarz powiedział co siedzi w brzuszku, ale to bardzo niepewna informacja, więc czekam do następnej wizyty

Cytat:
a ja wlasnie nie mam pojecia, jak ubierac dziewczynke mnie to sie troche marza samochody, piraci czy samoloty
nie cierpie kokardek ani tych wszystkich slodkich rozowych wstawek, wiec jak juz bedzie dziewuszka, to bidna bedzie chodzila na chlopczyce, chyba ze stary sie nad nia zlituje i cos tam przemyci słitaśnego rozowego
Dziewczynki wyglądają super w czerwieni, żółtym, pomarańczowym, zielonym, niebieskim itd. itp Jeśli będziemy mieli córeczkę, to na pewno nie będzie ubierana na różowo
A jeszcze chciałam Ci napisać, że wymyśliłam sobie, że jeśli będziemy mieli synka, to będzie pilotem Tak więc u nas też będą samoloty

Cytat:
Ja bym poszła. Jeśli sami nie domyślą się tego, że jesteś w ciąży, to powiedz o tym. Pewnie Cię nie przyjmą, ale może się okazać, że przyjmą kogoś innego, kto popracuje rok i zaczną szukać kogoś nowego. Wtedy przypomnąsobie o pewnej ciężarówce, która wywarła na nich dobre wrażenie (o Tobie ) i zadzwonią Tak więc nic nie tracisz Powodzenia
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 10:21   #4521
Zadomowienie

mysle ze gdyby nie ciąża to miałabym prace już od jutra (mała miejscowość a z moim wykształceniem nie znam nikogo więc pewnie by mnie przyjęli i spełniam wszystkie warunki)i w moim zawodzie
ale wole moja ciążę niż pracę
stwierdziłam że nie pisze i nie dzwonie, przyjadę jutro powiem że w ciąży jestem ale mogę pracować jeszcze 4,5miesiąca(później macierzyński i mogę wrócić do pracy, moga mnie wziąc na umowę zlecenie(zawsze to jakaś kasa przez te pare miesięcy)

Lilka już z nami!!

Stary 2011-09-07, 10:25   #4522
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Rozmawiałam z tż-tem przed chwilą. Dowiedziałam się, że jego kuzyn wpadł pod pociąg, wpadł, albo wskoczył... Miał problem z alkoholem, leczył się na odwyku, jego ojciec chciał zrobić wszystko by syna z tego wyciagnąć, ale nic to nie dało. Za kilka dni pogrzeb, niech tż wyciągnie z tego jakiś wniosek... ;(
Stary 2011-09-07, 10:34   #4523
AgaMili
BAN stały

Jestem, tesknilyscie?
Chyba was nie nadrobie
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 10:57   #4524
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja to samo mam czeka na pansia aż przyjedzie i złoży
Przeczytałam ,ze czekasz na penisa

Cytat:
Hej.
Mi się zdarza,raz już miałam prawie odlot,ale w ostatniej chwili usiadłam i mąż przyniósł mi wodę,a co do tych słodkości ,zeby mieć przy sobie to dobry pomysł
Cytat:
mnie boli ta kość ogonowa jak za dużo siedzęokropne to jest później się wstac nie da
Mam to samo jak np usiadę na pół leżaco to później nie wiem jak mam wstać ,tak mnie boli,ale to dlatego ,ze kręgosłup nam się skrzywia od macicy w tamtym miejscu i boli

Cytat:

Rzeczywiście podejżanie tanio,a czytałaś gdzieś opinie o tych wózkach?
Cytat:
Rozmawiałam z tż-tem przed chwilą. Dowiedziałam się, że jego kuzyn wpadł pod pociąg, wpadł, albo wskoczył... Miał problem z alkoholem, leczył się na odwyku, jego ojciec chciał zrobić wszystko by syna z tego wyciagnąć, ale nic to nie dało. Za kilka dni pogrzeb, niech tż wyciągnie z tego jakiś wniosek... ;(
Miejmy nadzieję ,że go to otrzeźwi,chociaż szkoda ,ze ewentualnie do takich rzeczy musiało dojść żeby oprzytomniał
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 11:05   #4525
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
A ile się płaci za te makaroniki? Skusiłam się chyba
25 zł za jedną osobę. Kelner podchodzi do Ciebie i nakłada Ci makarony po koleji, na początku wydawało mi się, że takie małe te porcje, ale przy 12 porcji zmieniłam zdanie Bardzo fajny pomysł i miła odskocznia

Cytat:
mysle ze gdyby nie ciąża to miałabym prace już od jutra (mała miejscowość a z moim wykształceniem nie znam nikogo więc pewnie by mnie przyjęli i spełniam wszystkie warunki)i w moim zawodzie
ale wole moja ciążę niż pracę
stwierdziłam że nie pisze i nie dzwonie, przyjadę jutro powiem że w ciąży jestem ale mogę pracować jeszcze 4,5miesiąca(później macierzyński i mogę wrócić do pracy, moga mnie wziąc na umowę zlecenie(zawsze to jakaś kasa przez te pare miesięcy)
Bardzo dobra decyzja, trzeba spróbować, nie można się poddawać i łatwo rezygnować Bardzo jestem ciekawa co Ci powiedzą, trzymam kciuki za to, żeby był to pracodawca nowoczesny i niewidział w Twojej ciąży żadnego problemu

Cytat:
Strasznie to przykre Współczuje...
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 11:13   #4526
tygrysia
Rozeznanie

Witam wszystkie Mamy

Wczoraj miałam fajny dzień, bo byłam z Mamą w ZOO. W pierwsze wtorki miesiąca emeryci i renciści mają za darmo i mnie Mama wyciągnęła. Była ładna pogoda, cisza i spokój. Nie to co w weekend. Mam pierwsze zdjęcia z brzuszkiem dzięki tej wycieczce. Byłyśmy tam z 5 godzin Dzięki temu bardzo dobrze mi się spało.

Cytat:
czesc mamuski
w m jak nienawisc duze zmiany hanka z rodzina na stale w warszawie jej siostra ma klopoty i ona tez przez to..
Agnieszka w ciazy z narzeczonym Marty;p
i chyba tyle ciekawostek
lepiej jest w 1 milosci Marysia chce powiedziec Pawlowi o Corce, bo wrocila do pl, ale wczoraj przgapilam i musze dzis o 14 czatowac na powtorke
Zupełnie zapomniałam o serialu przez wakacje. Chyba dzisiaj też o g. 14.00 będę czatowała na powtórkę
Nie jest to mój ulubiony serial (uwielbiam "Gotowe na wszystko"), ale lubię sobie na niego zerknąć

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Dzisiaj mam usg połówkowe o 17.40 i juz sie doczekać nie mogę
Szkoda ze TZ wraca w nocy z delegacji to opuści te ważna chwile poznania naszego skarbusia. Nie stety innych terminów nie było i jest mi troszkę przykro
Na Twoim miejscu tez nie mogła bym się doczekać Szkoda, że będziesz bez TZ. Może weź kogoś innego, np. Mamę? W każdym razie trzymam kciuki
A u mnie jeszcze tyle czasu do połówkowego

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Takim spisem to mogłabyś się podzielić
Stary 2011-09-07, 11:33   #4527
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszeczka102 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny!

Chciałabym dołączyć do Waszego grona Mój termin to połowa stycznia
Witaj

Cytat:
Zrobilam dzisiaj eksperyment z muzyka bobasa. Wczoraj mniej wiecej o tej porze jej sluchalam, a jak wylaczylam, to Niespodzianka zaczela mnie "pykac". Kiedy puscilam ponownie, uspokoilo sie pykanie no i pomyslalam, ze sprawdze, jak bedzie dzisiaj. Kiedy znowu zeczela pykac, wlaczylam muzyczke i przestala. Ciekawe, czy naprawde jej sie podoba, czy to ja sobie cos ubzduralam
Mój Mąż ostatnio włączył dość głośno bluesa i maluch jak tylko się piosenka kończyła zaczynał wariować. leżeliśmy tak przeszło godzinkę
Ciekawe czy polubi dźwięk gitary - mamy w domu 4 szt.

Cytat:
jaki obrazek robisz nad łóżeczko??my mamy od tego weekendu mały remont w mieszkaniu i też będę urządzać już się doczekac nie mogę!!
taki jak w załączniku
jak znajdę jeszcze ładnego anioła stróża to też zrobię, ale najpierw ten

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Mi się zdarzają zasłabnięcia w kościele, dlatego teraz mszę oglądam na internecie... Ogólnie często mi słabo, ale nie na tyle, żeby ktoś mi musiał pomagać.
W Kościele siadam w miejscu gdzie jest przewiewnie, ew. siadam z tyłu (czyt. w ostatnim rzędzie bocznej nawy) i całą Mszę siedzę.
Chyba bym nie umiała nie iść na Mszę nawet mimo, że tak mi tam niedobrze

Cytat:
Masakra

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Jestem, tesknilyscie?
Chyba was nie nadrobie
No jasne

Mężuś pojechał do pracy na 2 lekcje, wrócił na 3 do domku ze świeżym pieczywkiem, a teraz pojechał na kolejne 2

Maluda ciągle się wierci i kopie

EDIT: zapomniałam o załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2002-70-649.jpg (18,5 KB, 21 załadowań)
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2011-09-07 o 11:52
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 12:07   #4528
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Oh jak dobrze , że Wy tu jesteście... mniej panikuje Jutro wizyta u ginekologa Dzidzia fika czyli wszystko chyba jest Ok. Trzymajcie kciuki...
Stary 2011-09-07, 12:14   #4529
ultraradiola
Wtajemniczenie

kurcze Wam tez tak opcja pokaz ostatnia wiadomość nie działa
Cos mi sie robiło nie tak bo jak tylko wchodzę na forum to ostatni post mi sie wyświetla a nie ten na którym skończyłam. I robi mi sie zamieszanie

Ciezaroweczko trzymam mocniutko kciuki za wizytę jutrzejsza na pewno wszystko jest w porządku

Ja mam dzisiaj USG połówkowe i troszkę zaczęłam sie stresować. Trzymajcie kciuki proszę

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:16   #4530
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
kurcze Wam tez tak opcja pokaz ostatnia wiadomość nie działa
Cos mi sie robiło nie tak bo jak tylko wchodzę na forum to ostatni post mi sie wyświetla a nie ten na którym skończyłam. I robi mi sie zamieszanie

Ciezaroweczko trzymam mocniutko kciuki za wizytę jutrzejsza na pewno wszystko jest w porządku

Ja mam dzisiaj USG połówkowe i troszkę zaczęłam sie stresować. Trzymajcie kciuki proszę

Trzymam kciuki!!!!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości