Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 07:57   #4501
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Hej Dziewczynki

Ale tu piekne suknie wstawiacie noramlnie sam sex

Cytat:
Napisane przez czuelina Pokaż wiadomość
Słuchajcie muszę się pochwalić! Byliśmy dziś zamówić sale )) pokaże Wam mój bukiet i sukienkę :P
bardzo ladny bukiet, a suknia znajoma...

ja spadam do pracy... wracam wieczorem i prosze duzo nie pisac bo dostaniecie ode mnie po dupie!

Milego dzionka
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:00   #4502
paulinka009
Zadomowienie

nie już grzmi a ja sama jestem w domu ;( i jeszcze was musze z prądu wyłaczyć ;(

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:00   #4503
Agis88
Raczkowanie

Dzień dobry Biorę się do roboty....

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
to może jednak te naleśniki do pracy to nie jest najlepszy pomysł....?

Piszemy jak szalone, a juz za 5 miesiecy pierwsza PMka założy suknię z welonem lepsze
ja też jestem za tą opcją !!!!!

Cytat:
Napisane przez czuelina Pokaż wiadomość
Słuchajcie muszę się pochwalić! Byliśmy dziś zamówić sale )) pokaże Wam mój bukiet i sukienkę :P
Pięknie się to wszystko razem komponuje suknia śliczna, bukiet też wszystko bardzo w moim guście

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
To jest transwestyta?
Ja też tak pomyślałam w ogóle to przebój z tymi sukniami, co ludzie mają w głowach...

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
U Was też tak gorąco? Ja pracuję w takim budynku, że zimą jest lodawato, a latem duszno
No i wczoraj się poprztykałam z TŻ-em i mi smutno
Ja też... I też mi smutno... Wieczorem jak wróci to wszystko sobie wyjaśnimy i będzie ok... Mam nadzieje...:cry :

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
A my dzisiaj odebraliśmy obrączki
Widzę że przewinął się temat obrączek... Ja jestem właśnie na etapie poszukiwań, może doradzicie? Wybrałam kilka modeli które zaraz przedstawię, nie patrzcie tylko na cenę bo będę je chciała wykonać na wzór u znajomego złotnika i niekoniecznie z tych samych materiałów (chodzi mi o to że np platynę zastąpię złotem a diament cyrkonią). Zastanawiam sie też nad grawerem, jeżeli już macie wybrany to napiszcie jaki no i zdjęcia waszych obrączek też są mile widziane:ehem :

Oto moje propo;
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/35...-T-000-OBR-801
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/41...-Z-000-OBR-819
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/35...-T-000-OBR-807
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/35...-T-000-OBR-609

Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:02   #4504
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Na lewo, na prawo w górę i w dól – PMki 2012ście sukien wybierają krój. )

Pozdrawiam)
Dobry tytuł

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
A ja tak siedze na youtubie i szukam piosenki na pierwszy taniec i ta nawet ładna http://www.youtube.com/watch?v=3-YVfOIT1-s
Spodobał mi się kolor muchy młodego. Serio, zaczynam się zastanawiać nad tym, żeby mojemu podkoloryzować takie detale. I przekonuje się do tego coraz bardziej!!

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jakby mój TŻ wiedział, że roladki to już byś go miała na obiedzie

Pierwsze propozycje mojego TŻta na tytuł wątku (na razie według mnie nietrafione)

1. Za roczek i dni parę poznacie kolejną młodą parę
2. Na horyzoncie świeci słonko wkrótce będę jego żonką
3. Już w styczniu się zaczyna ślubna lawina
Dobry jest Twój TŻte, ale faktycznie 1 propozycja już nieaktualna. A dwa następne jak najbardziej moga być, tylko trochę później

Hę??? Przeczytałam 10 stron i tylko tyle ma do zacytowania??? Dziwne! i jeszcze mi parę stron zostało...

A Chatka miał być priv do Ciebie wczoraj, ale będzie dzisiaj, mam nadzieję, że wybaczysz

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:10   #4505
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
już zadzwoniłam, jest dobrze,bo my się długo na siebie nie gniewamy, ale nocka zmarnowana

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
nie już grzmi a ja sama jestem w domu ;( i jeszcze was musze z prądu wyłaczyć ;(
u mnie to już jest burza na całego
Stary 2011-08-24, 08:15   #4506
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Jako, że ja miałam być PMką 2012 udzielałam się w pierwszych częściach. Część dziewczyn ( może ) mnie pamięta Moja depresja z odwołanego ślubu już zażegnana, więc z przyjemnością Was podczytuję. A tak mi się zrymowało i może wam się spodoba taki tytuł następnej części : Na lewo, na prawo w górę i w dól – PMki 2012ście sukien wybierają krój. )

Pozdrawiam)
witaj Kasiu Ja Cię pamiętam !! (W ogóle to mam ogromny sentyment do tych najpierwszych -z I wątku - PMek ) także super, że z nami zostajesz!
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny, nie tylko my planujemy wesele http://www.plotek.pl/plotek/51,11175....html?i=0&bo=1

Cytat:
W 2008 zaplanowaliśmy, że się pobierzemy w 12.
Poźniej jak coś wspominalam, to było, że go przytłacza.
Slub mial byc 4 sierpnia, więc jak widzisz już mniej niż rok, a ja dalej bez pierścionka, bo tylko slysze że on chce i się doczekam.

a w maju ni z gruchy ni z pietruchy, jak delikatnie zasugerowalam że może by się ogarnał, to bylo: bedzie dla NAS lepiej, jak przełożymy ślub na 2014. ( )
i hit hitów: na wakacjach usłyszałam: a jakbym ci się tu oświadczył. ( )

To tak w skrócie, ale korespondowałam z Chatką i tak różowo że mną nie było. Teraz się smieję ale długo leczyłam depresję, będąc sama w tym związku. Czytajac Was wiem, że moża mieć kogoś bez nadskakiwania i pokazywania mu, jak bardzo się pragnie być jego żoną.

( Razem ponad 5 lat.)
I bardzo dobrze, że doszłaś do takiego wniosku. Z tego co piszesz, widać, że mieliście/macie różne wizje dot. waszej przyszłości.... Więc chyba lepiej, że tak się stało. Jeszcze trafisz na odpowiedniego faceta

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:15   #4507
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cześć dziewczynki No, spisałyście się, bo miałam od wczoraj tylko półtorej strony do nadrobienia Ale też fakt faktem, że nie wyspałam się za bardzo, bo długo wczoraj siedziałam na wizażu

Cytat:
Nigdy nie przymierzałam, nawet rodzice nic nie wiedzieli, bo co mieli wiedzieć jak zaręczyn nie było... A suknia która mi się podobała i którą mu pokazałam została skrytykowana i więcej nie oglądałam sukien, bo po co...
To bardzo dobrze, że nie mierzyłaś, i że się rozstajesz z taką osobą (staram się wyrażać kulturalnie ). Wierz mi, ja byłam rozkochana w swoim byłym i myślałam, że jest najlepszy na świecie, aż pewnego dnia otworzyły mi się oczy. A teraz mam o wiele lepszego, mojego kochanego TŻta, którego doceniam o wiele bardziej, już nie mówiąc o tym jak bardzo go kocham. I Ty znajdziesz kogoś, kto pokaże Ci, że są jeszcze na tym świecie książęta z bajki

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Toksyczny związek... Też już byłam zaręczona, nie chcę się rozpisywać co i jak, żeby Was nie zanudzić, ale mój "były były" chciał mnie zamordować grożąc mi i moim rodzicom. Chodziłam na egzaminy z kolegą, bo się bałam o swoje życie, a dla policji to były tylko groźby i nic nie zrobili. Koniec na ten temat, bo sobie pomyślałam, że ja na prawdę byłam głupia będąc z kimś takim

No i dziś pierwsze wątpliwości co do sukni: nie chcę odgapiać od Maxwelki, ale zastanawiałam się między Jej suknią a swoją i nie wiem, co zrobić... Pierwszy raz mam tak wielką wątpliwość, czy dobrą suknię wybrałam, a byłam pewna, że to TA dopóki nie zobaczyłam filmiku... Psychiatry I antydepresantów, bo nie wiem, co robić Umówiłam się w jednym salonie na przymiarkę swojej i byłam zdecydowana ją kupić ( początek października), a teraz jestem w Mam nadzieję Maxwelko, że nie będziesz zła ani nie będzie Ci przykro, że mój dylemat dotyczy Twojej sukni...
O mamo, a ja myślałam, że byłam z totalnym psycholem... Ale widzę, że Twój był jeszcze bardziej totalny Mój przynajmniej, oprócz histerii przy rozstaniu, nic mi nie zrobił...

Co do sukni, pozwól, że najpierw skomentuję to w jeden sposób:

Kochana, ja się w tej sukni zakochałam nie bez powodu ALE to nie znaczy, że Ty masz się odkochać w swojej pierwszej! Ja nie mam nic przeciwko, przecież nie będziemy brały ślubu w tym samym miejscu, tego samego dnia o tej samej godzinie Ale zastanów się nad tym dobrze. Bo pewnie gdybyś zobaczyła taki sam filmik ze swoją suknią, to zakochałabyś się w niej od nowa, a o mojej byś nawet nie pomyślała A poza tym pokaż mi tą swoją, bo już nie pamiętam

A poza tym masz tu baty za wątpliwości!!!

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Nic nie mów! jak ja zobaczyłam suknie maxwelki na tym filmie to oniemiałam i już zaczęłam jej szukać w necie !
Wariatki

Już nie mówiąc o mnie Przeszły mi wszelkie kryzysy i wątpliwości, za tydzień zamówię hula hop, zaraz zaczynam chodzić na ćwiczenia i będę lachonem jakiego świat nie widział A i tak podejrzewam, że moje kompleksy są wymyślone, o czym zawsze upewnia mnie TŻ. Ale ja i tak mu nie wierzę No cóż, film był najlepszą terapią na mój problem

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Czy było coś ważnego??? Niestety nie dam rady nadrobić
Kochana, same dramaty i rozterki

Cytat:
Cześć dziewczyny!
U Was też tak gorąco? Ja pracuję w takim budynku, że zimą jest lodawato, a latem duszno
U mnie jest cały rok zimno, bo pracuję w starym wieżowcu, który ma klimę regulowaną centralnie i nie za wiele da się zdziałać żeby ją zmniejszyć Więc w środku lata owijam się chustą, bo zamarzam...
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 08:17   #4508
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość

Ja też... I też mi smutno... Wieczorem jak wróci to wszystko sobie wyjaśnimy i będzie ok... Mam nadzieje...:cry :

Widzę że przewinął się temat obrączek... Ja jestem właśnie na etapie poszukiwań, może doradzicie?

ja się już pogodziłam
a co do obrączek, to moje już wstawiałam, a o tytanowych Ci powiem, że mój brat ma identyczne i po 6 latach małżeństwa ma strasznie zajechane - porysowane. No i jeszcze dodam, że jeżeli na złotej obrączce jest tylko "paseczek" innego, np. białego, to bardzo prawdopodobne, że się to wytrze. Mi tak się stało na pierścionku.
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:21   #4509
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Kurde burza idzie a ja na 10:30 mam do dentysty
Ja mam na 10.00 dentystę...

Cytat:
Dzieczyny moze wy sie bardziej orientujecie.... Odkąd przestałam chodzić na wf nie miałam kontaktu z ćwiczeniami (podobno wtedy byłam grubsza niz teraz) i mięśni to ja już chyba nie mam wcale Jak bym teraz wzięła się za ćwiczenia tych mięśni to możliwe że bym "przytyła od tego" czy to nic nie da??
Pracuję w takim miejscu, że mam na co dzień styczność z ludźmi pracującymi nad sylwetką, no i aby ukształtować ciało bardzo intensywnie ćwiczą, ale mają też dietę przyspieszającą spalanie tłuszczu i ich ciała robią się bardziej umięśnione, ale nie grube. Tylko, że większość to bogaci ludzie, których stać na takie zmiany stylu życia itd...

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
u mnie jest to samo... tylko, że u mnie nawet pomimo ćwiczeń aerobowych ciężko zrzucić... ale będę robić co w mojej mocy...

nadrobiłam Was

hahahha a najlepsze byłam na sali uwierzcie mi i w sumie tyle
sala- marzenie. Szczerze to powiem tak: z wrażenia zapomniałam zrobić foty... hahahha a strona internetowa sie robi więc jak tylko sie ukaże to nie omieszkam zamieścić tu link do niej (dla niewiedzących: zamówiliśmy salę, która była dopiero w budowie, ale to był strzał w 10)
Gratulacje

Lecem do tego dentysty, a później tu wrócę i wrzucę zdjęcie obrączek, jakie chcemy (może już jutro uda się zamówić)
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:21   #4510
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
no to nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować udanego wyboru
sala ma już jakiś określony wystrój , w jakich jest kolorach??
od 18 czerwca są już tam wesela... i wszyscy są bardzo zadowoleni z tego co słyszę w ten weekend będzie tam na weselu moja znajoma więc będę wiedziała jeszcze więcej a ogólnie sala bardzo elegancka przeważa kremowy, biały i domieszki złotego kryształowe żyrandole

ogólnie przeszła mi już mania ślubna, ale po zobaczeniu tego chyba wraca i już myślę jaka sukienka żeby mnie sala nie przytłoczyła hahahha
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:22   #4511
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
już zadzwoniłam, jest dobrze,bo my się długo na siebie nie gniewamy, ale nocka zmarnowana
O, to tak jak my, ja się nie umiem długo gniewać na TŻta, bo on nagle zaczyna robić takie miny, że mnie kompletnie rozbraja (mam nadzieję, że tego nie czyta ).
A każdy normalny, zdrowy związek, powinien się kłócić, żeby się dotrzeć, byle nie za często i nie na długo

Cytat:
Ja też tak pomyślałam w ogóle to przebój z tymi sukniami, co ludzie mają w głowach...
No właśnie. Tak męską ma urodę ta pani, i tak źle dobrane do tego ubranie, dodatki i makijaż, że jest to wniosek, który się nasuwa jako pierwszy... A może jest po operacji zmiany płci?... Tylko czy wtedy można brać ślub kościelny?
Stary 2011-08-24, 08:24   #4512
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
biuro, w którym pracuję znajduje się w kamienicy. Właściciel dba o nią i mamy zainstalowany piecyk gazowy. A, że szef jest takim samym typem co ja, to zimą grzeje na maksa bo ciągle jest mu zimno. Mi to odpowiada - chociaż kolega z pokoju czasem wygania mnie do tropików (czyt. szefa pokoju) bo on już od tego gorąca umiera. Latem jest gorzej bo nie ma klimatyzacji a okna na noc muszą być niestety zamknięte i rano jest duszno a otworzenie okien w taki dzień jak dziś niewiele pomaga.
Stary 2011-08-24, 08:26   #4513
Agis88
Raczkowanie

Dzięki za radę, dobrze że piszesz bo ja myślałam ze tytanowe są najbardziej wytrzymałe ze wszystkich... Z tymi paskami to też pewnie masz racje bo to one są bardziej narażone na obicia czy otarcia niż reszta ale tak mi się podobają niestandardowe obrączki że szok...

Ja jeszcze się nie pogodziłam poczekam do wieczorka nie chce pierwsza podać ręki bo zawsze to robię...
Stary 2011-08-24, 08:27   #4514
maruda80
Zakorzenienie

My za równy tydzień odbieramy obrączki u jubilera, już nie mogę się doczekać.
Wybraliśmy tradycyjne:

http://www.froart.pl/towarimg.php?id=128&extra=x

Pochwalę się fotografem, baardzo spodobały nam się zdjęcia tej Pani - udało się już spisać umowę

http://www.ktociekocie.pl/?q=fotografia_slubna

Jak dla nas trochę dużo jak za fotografa, ale nie mamy kamerzysty to sobie rekompensujemy

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:29   #4515
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
O mamo, a ja myślałam, że byłam z totalnym psycholem... Ale widzę, że Twój był jeszcze bardziej totalny Mój przynajmniej, oprócz histerii przy rozstaniu, nic mi nie zrobił...

Co do sukni, pozwól, że najpierw skomentuję to w jeden sposób:

Kochana, ja się w tej sukni zakochałam nie bez powodu ALE to nie znaczy, że Ty masz się odkochać w swojej pierwszej! Ja nie mam nic przeciwko, przecież nie będziemy brały ślubu w tym samym miejscu, tego samego dnia o tej samej godzinie Ale zastanów się nad tym dobrze. Bo pewnie gdybyś zobaczyła taki sam filmik ze swoją suknią, to zakochałabyś się w niej od nowa, a o mojej byś nawet nie pomyślała A poza tym pokaż mi tą swoją, bo już nie pamiętam

A poza tym masz tu baty za wątpliwości!!!

Wariatki

Już nie mówiąc o mnie Przeszły mi wszelkie kryzysy i wątpliwości, za tydzień zamówię hula hop, zaraz zaczynam chodzić na ćwiczenia i będę lachonem jakiego świat nie widział A i tak podejrzewam, że moje kompleksy są wymyślone, o czym zawsze upewnia mnie TŻ. Ale ja i tak mu nie wierzę No cóż, film był najlepszą terapią na mój problem

Jej, super, że się nie gniewasz i że nie jest Ci przykro Ja Twoją suknię widziałam tylko na stronie salonu i w salonie w pokrowcu, była śliczna, ale nie wiedziałam, że prezentuje się tak okazale.... Zawsze chciałam księżniczkową, wybrałam moją, ale przy Twojej to może się schować... Przed chwilą pokazywałam tatusiowi jej zdjęcie i mu się spodobała (poprzednia nie....) i jeśli mi nie przejdzie fascynacja Mori Lee to na pewno przymierzę ją, jak pojadę na przymiarkę swojej. Zdjęcie wrzucę, jak tylko od dentysty wrócę, bo już muszę lecieć, ale siedzenie na wizażu ważniejsze
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:30   #4516
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry
M_ilka oj z tą motywacją u mnie to bywa różnie z regułym tej porze nic mi się robić nie chce ale jakoś daje radę. Włączam jakiś film i nie myśle o bólu mięśni. Choć teraz i tak jest lepiej pierwszy tydzień był gorszy
Cytat:
Dzieczyny moze wy sie bardziej orientujecie.... Odkąd przestałam chodzić na wf nie miałam kontaktu z ćwiczeniami (podobno wtedy byłam grubsza niz teraz) i mięśni to ja już chyba nie mam wcale Jak bym teraz wzięła się za ćwiczenia tych mięśni to możliwe że bym "przytyła od tego" czy to nic nie da??
Ja jak zaczęłam ćwiczyć przytyłam 2kg styczności z ćwiczeniami nie miałam jakiś rok a teraz wróciłam do poprzedniej wagi. Także od samych cwiczen dużo nie przytyjesz. Co tam zawsze można jak się mięśnie będą wyrabiać zwiększy się ich masa ale myśle że nie wiele
Cytat:
u mnie jest to samo... tylko, że u mnie nawet pomimo ćwiczeń aerobowych ciężko zrzucić... ale będę robić co w mojej mocy...

nadrobiłam Was

sala- marzenie. Szczerze to powiem tak: z wrażenia zapomniałam zrobić foty... hahahha a strona internetowa sie robi więc jak tylko sie ukaże to nie omieszkam zamieścić tu link do niej (dla niewiedzących: zamówiliśmy salę, która była dopiero w budowie, ale to był strzał w 10)
A jaka to sala?
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:32   #4517
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie. Tak męską ma urodę ta pani, i tak źle dobrane do tego ubranie, dodatki i makijaż, że jest to wniosek, który się nasuwa jako pierwszy... A może jest po operacji zmiany płci?... Tylko czy wtedy można brać ślub kościelny?
hehe, na formularzu przedmałżeńskim, który daje ksiądz nie widziałam opcji - czy zatajasz fakt bycia transwestytą, więc może ktoś nagiął przepisy

patrzcie, co znalazłam. Szukałam jakiegoś welonu i wygrzebałam takie coś. Co to jest to cieliste takie przyczepione? dziwne to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg welon.jpg (10,6 KB, 36 załadowań)
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:33   #4518
jagata
Wtajemniczenie

Mi z obrączek podobają się takie:
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ws...-000-OBR-267WK
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ws...m-ZO-Z-4OB-700
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ws...-R04-OBR-901WD
Na pewno będą w jednym kolorze, ale niekoniecznie z kamieniami.
Stary 2011-08-24, 08:36   #4519
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
hehe, na formularzu przedmałżeńskim, który daje ksiądz nie widziałam opcji - czy zatajasz fakt bycia transwestytą, więc może ktoś nagiął przepisy

patrzcie, co znalazłam. Szukałam jakiegoś welonu i wygrzebałam takie coś. Co to jest to cieliste takie przyczepione? dziwne to
Ja mam tylko jedno skojarzenie... A może to jest typowy welon na wieczór panieński?
Stary 2011-08-24, 08:37   #4520
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
My za równy tydzień odbieramy obrączki u jubilera, już nie mogę się doczekać.
Wybraliśmy tradycyjne:

http://www.froart.pl/towarimg.php?id=128&extra=x
My chcemy dokładnie takie same, tylko z białego złota. U jakiego jubilera kupiliście? No i czy są od środka półokrągłe (nie wiem jak to się nazywa )? My takie właśnie chcemy, podobno się wygodniej noszą

Cytat:
Jej, super, że się nie gniewasz i że nie jest Ci przykro Ja Twoją suknię widziałam tylko na stronie salonu i w salonie w pokrowcu, była śliczna, ale nie wiedziałam, że prezentuje się tak okazale.... Zawsze chciałam księżniczkową, wybrałam moją, ale przy Twojej to może się schować... Przed chwilą pokazywałam tatusiowi jej zdjęcie i mu się spodobała (poprzednia nie....) i jeśli mi nie przejdzie fascynacja Mori Lee to na pewno przymierzę ją, jak pojadę na przymiarkę swojej. Zdjęcie wrzucę, jak tylko od dentysty wrócę, bo już muszę lecieć, ale siedzenie na wizażu ważniejsze
Nie ma problemu, jeżeli tylko Ci się podoba i jestem dla Ciebie inspiracją, to mogę tylko być z tego zadowolona A cena za tą suknię jest bardzo dobra, więc jest to kolejny atut przemawiający za nią W jakim mieście będziesz ją kupować?
Stary 2011-08-24, 08:38   #4521
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Te ostatnie są śliczne braliśmy je pod uwagę tylko że w żółtym złocie. Ale nigdzie ich przymierzyć nie mogliśmy bo w tym yes w którym byliśmy ich nie było a u innych jubilerów nie widziałam podobnych
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:39   #4522
jagodzia133
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
No i dziś pierwsze wątpliwości co do sukni: nie chcę odgapiać od Maxwelki, ale zastanawiałam się między Jej suknią a swoją i nie wiem, co zrobić... Pierwszy raz mam tak wielką wątpliwość, czy dobrą suknię wybrałam, a byłam pewna, że to TA dopóki nie zobaczyłam filmiku... Psychiatry I antydepresantów, bo nie wiem, co robić Umówiłam się w jednym salonie na przymiarkę swojej i byłam zdecydowana ją kupić ( początek października), a teraz jestem w Mam nadzieję Maxwelko, że nie będziesz zła ani nie będzie Ci przykro, że mój dylemat dotyczy Twojej sukni...
nie ma co się gniewać przecież oprócz maxwelki taką suknię pewnie będzie miało jeszcze ze 20 innych PMek w całek polsce. Przecież nie wszystkie udzielają się na wizażu :P ja na pewno zła bym nie była gdyby któraś z was miała taką samą suknię jak ja :P
Cytat:
gratki za podjęcie ryzykownej ale dobrej decyzji
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:42   #4523
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tylko jedno skojarzenie... A może to jest typowy welon na wieczór panieński?
yyy czyli co?
a wiesz co, nie wiem, bo ja wpisywałam na jednym portalu slubnym w wyszukiwarkę "welon" i mi to wyskoczyło. Szukam inspiracji welonowej, by mój duch ślubny powrócił

edit... przyjrzałam się i faktycznie, to może mieć coś wspólnego z wieczorem panieńskim. Heheh, raczej to nie będzie mój welon do kościoła

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2011-08-24 o 08:44
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:42   #4524
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz że o tym samym pomyślałam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:44   #4525
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
W takim razie może ta "pani" rzeczywiście jest innej płci?...

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Ja też się ciągle zastanawiam, czy będę chciała jakiś kamyk. Ale jako że będę na jednym palcu nosić zaręczynowy i obrączkę, a zaręczynowy ma dosyć spory diamencik (jak na moje wymagania ), to póki co jestem bliższa wersji prostej, półokrągłej obrączki bez żadnych kamyków
Stary 2011-08-24, 08:46   #4526
Agis88
Raczkowanie

[QUOTE=maxwelka;28947791] My chcemy dokładnie takie same, tylko z białego złota. U jakiego jubilera kupiliście? No i czy są od środka półokrągłe (nie wiem jak to się nazywa )? My takie właśnie chcemy, podobno się wygodniej noszą

To są obrączki soczewkowe i rzeczywiście są wygodniejsze ale też droższe od zwykłych...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Te ostatnie są śliczne braliśmy je pod uwagę tylko że w żółtym złocie. Ale nigdzie ich przymierzyć nie mogliśmy bo w tym yes w którym byliśmy ich nie było a u innych jubilerów nie widziałam podobnych
No w yes jest tak jakoś dziwnie, z tych obrączek co Wam pokazałam nie mieli żadnej, jak się zapytałam to wyjaśnili mi że tych droższych nie mają i można je zamówić do obejrzenia za parę dni...
Stary 2011-08-24, 08:46   #4527
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Witam

nie ma co się gniewać przecież oprócz maxwelki taką suknię pewnie będzie miało jeszcze ze 20 innych PMek w całek polsce. Przecież nie wszystkie udzielają się na wizażu :P ja na pewno zła bym nie była gdyby któraś z was miała taką samą suknię jak ja :P
Dokładnie, nie jestem jedyna, która wybrała tę suknię, szczególnie że jest naprawdę śliczna No i ciekawa jestem poza tym jakie inne dziewczyny wybierają do niej dodatki, więc tym bardziej się cieszę, że się dowiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 08:47   #4528
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
My chcemy dokładnie takie same, tylko z białego złota. U jakiego jubilera kupiliście? No i czy są od środka półokrągłe (nie wiem jak to się nazywa )? My takie właśnie chcemy, podobno się wygodniej noszą

Chodzi ci o obrączki soczewkowe ? - podobno są wygodniejsze i łatwiej ściągnąć.
Ja się o tych obrączkach dowiedziałam jak już zamówiliśmy te zwykłe.

Zamawialiśmy w Krakowie na ul Gołębiej (przecznica Brackiej) u polecanego przez wizażanki z forum krakowskich PM jubilera - ceny konkurencyjne a jubiler sprawdzony od kilkudziesięciu lat.

http://www.froart.pl/

Bardzo duży wybór, bardzo sympatyczna obsługa.
My zamawialiśmy 2 tyg. temu po cenie jeszcze 150 PLN za 1 gram.
Łącznie za 2 obrączki wyjdzie nam ok. 1000-1100 PLN.

Gwarancja dożywotnia - w cenie pomniejszenie lub powiększenie obrączek i grawer.
Złoto 14-karatowe, próba 585. Szerokość obrączek 5 mm.
Te 4 mm były za cienkie , a 6 mm przy moich palcach zbyt masywne.

Wiem też że sporo osób tam zamawia tylko wykonanie obrączek ze swojego złota, wtedy koszt obrączek to ok. 300 PLN. A można wybrać dowolny wzór.

Przepraszam jeżeli zabrzmiało to jak jakaś typowa reklama ale jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem polecamy!

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2011-08-24 o 09:06
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:48   #4529
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
To są obrączki soczewkowe i rzeczywiście są wygodniejsze ale też droższe od zwykłych...
A no widzisz, wiedziałam, że coś w tym stylu - obstawiałam "teleskopowe"
Stary 2011-08-24, 08:50   #4530
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Chodzi ci o obrączki soczewkowe ? - podobno są wygodniejsze i łatwiej ściągnąć.
Ja się o tych obrączkach dowiedziałam jak już zamówiliśmy te zwykłe.

Zamawialiśmy w Krakowie na ul Gołębiej (przecznica Brackiej) u polecanego przez wizażanki z forum krakowskich PM jubilera - ceny konkurencyjne a jubiler sprawdzony od kilkudziesięciu lat.

http://www.froart.pl/

Bardzo duży wybór, bardzo sympatyczna obsługa.
My zamawialiśmy 2 tyg. temu po cenie jeszcze 150 PLN za 1 gram.
Łącznie za 2 obrączki wyjdzie nam ok. 1000-1100 PLN.

Gwarancja dożywotnia - w cenie pomniejszenie lub powiększenie obrączek i grawer.

Przepraszam jeżeli zabrzmiało to jak jakaś typowa reklama ale jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem polecamy!
My jesteśmy z Warszawy, więc raczej tutaj będziemy zamawiać, ale też mamy upatrzonego sprawdzonego jubilera - Excelsior

Bardzo dobrą cenę daliście za te obrączki!

A na takich soczewkowych obrączkach można mieć grawer od środka?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości