|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Marudziara
|
Dot.: Pogaduchy o wszystkim i o niczym. :) cz. I.
Dzień dobry
jaka mgła i zimnooooooooooooooooU mnie znowu siedzenie do 13 mam nadzieję że przynajmniej będzie coś ciekawego na zajęciach.
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
mandragona lepsze zajęcia niż siedzenie w domu enamour zawsze tak Cię boli brzuch przed @??
|
#4503 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Ja zaraz jadę do miasta na zakupy ![]() W końcu wolne i weekend Zamierzam się jutro wyspać ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Untouched_nienaruszona pochwal się potem co kupiłaś!
|
#4505 |
|
Konto usunięte
|
Ola jeśli uda mi się coś znaleźć to na pewno się pochwalę
![]() Ostatnio niestety szukałam spodni i nic nie znalazłam. Albo za duże, albo nie ten fason. Oby dzisiaj udało mi się coś kupić ![]() Wczoraj kupiłam szampon owocowy z witaminami. Cudownie pachnie Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2011-11-10 o 10:01 |
|
|
|
#4506 |
|
Konto usunięte
|
Hej!
![]() Ja dziś robię zmasowany atak na Biedronkę Planuję zostawić CV (słyszałam, że przyuczają) i od razu rozejrzę się za kosmetykami marki BeBeauty, które są rozprowadzane przez Biedrę Słyszałyście coś o tych kosmetykach? Używałyście?
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Untouched_nienaruszona ja zazwyczaj mam tak, że jak czegoś szukam, to nie umiem znaleść
A jak nie mam kasy, to wiele rzeczy mi się podoba Shanaya- słyszałam, używałam i używam ciągle polecam. niektóre są produkowane przez znane firmy, np. płyn micelarny przez tołpę i to za takie pieniądze. Naprawdę się opłaca. Lubię jeszcze krem do rąk, do stóp, chusteczki do demakijażu i balsamy do ciała, ale one chyba nie są w stałej ofercie.
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3042559 0]Hej!
![]() Ja dziś robię zmasowany atak na Biedronkę Planuję zostawić CV (słyszałam, że przyuczają) i od razu rozejrzę się za kosmetykami marki BeBeauty, które są rozprowadzane przez Biedrę Słyszałyście coś o tych kosmetykach? Używałyście? [/QUOTE]Ja nie używałam ale słyszałam o nich wiele dobrego ![]() Moja kuzynka używa kosmetyków z tej marki i jest zadowolona ![]() To super trzymam kciuki by Cię przyjęli ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ola mam podobnie ![]() Jak nie mam kasy to mi się zawsze coś podoba, a jak mam to nic nie mogę znaleźć dla siebie
|
|
|
|
#4509 |
|
Konto usunięte
|
Oleńko z nieba mi spadasz! Czy są jakieś godne polecenia kremy do twarzy (nawilżające), fajne balsamy za przyzwoitą cenę?
Kurczę poczytałam trochę o tych biedronkowych kosmetykach i nie wiem, gdzie ja do tej pory miałam oczy, że ich nie widziałam Myślałam, że spadnę z krzesła jak w starej gazetce zobaczyłam odżywkę do włosów Diplon, 600ml za 9.99 Swoją Ziaję 200ml kupiłam w osiedlowym PSS za 5.40 Jestem zdrowo zaintrygowana ![]() Może kochana masz jakiś ulubiony kosmetyk? Poratuj koleżankę ![]() Untouched Aniołeczku Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej to chyba lubię ich krem do stóp- taki w fioletowym opakowaniu. Ale peeling podobno też jest super. Do twarzy nie uzywam tamtych kremów, więc się nie wypowiem. Z balsamów, to polecam ten po lewej stronie(może jeszcze go dorwiesz, bo był właśnie w gazetce) po prawej masło- teraz jest na wyprzedaży po 4,99 bodajże a pachnie bosko!
http://republika.pl/blog_ei_5095729/..._beauty047.jpgSzampon Diplona kupiłam i sprawuje się super. Na wyprzedaży można je było dostać po 7,99 chyba, więc taniocha ![]() Moja mama sobie chwali te maseczki: http://4.bp.blogspot.com/-Hc49IqBnM6...0/P1000532.JPG a tutaj masz polecane przez wszystkich żele: http://smieti.blogspot.com/search/label/biedronka produkuje je podobno Tołpa. no i zapomniałam o najważniejszym! sól do kąpieli-dla mnie jak za takie pieniądze (chyba3,99) jest super! Ale zaszalałam- żeby nie było używam też inne kosmetyki
Edytowane przez olaaaa199111 Czas edycji: 2011-11-10 o 10:31 |
|
|
|
#4511 |
|
Konto usunięte
|
Ola o kurczę, dziś będzie polowanie
![]() Dziękuję bardzo za pomoc |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co! pochwal się potem na co się zdecydowałaś
|
#4513 |
|
Konto usunięte
|
Dobra, jak wrócę z zakupów to zrobię zdjęcia i wrzucę
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Ok! Czekamy
Co do perfum,czy raczej wód toaletowych z biedronki, to czytałam kiedyś, że są to odpowiedniki znanych zapachów. Nie wiem czy to prawda, bo nigdy się nie zagłebiałam. Jedyny perfum jaki mam z Biedry to taki malutki 15 ml Essence(cena to 5,99) i jego zapach utrzymuje się naprawdę długo. Wiecie jak z resztą?
|
#4515 |
|
Konto usunięte
|
zgadzam się olą
biedronkowe kosmetyki rządzą rewelacyjne są ja tez polecam płatki kosmetyczne, nigdzie indziej nie kupuję, tylko w B. Co do żelów do mycia buzi, weź różowy( niebieski żel nie domywa twrazy), żele pod prysznic pieknie pachną krem do rąk zielony- ma rewelacyjny skład i świetnie nawilża no nic tylko kupować w buedronce![]() własnie olu, muszę popatrzeć na te zapachy. ciekawa jestem kto je produkuje przejdzie mi katar to pójdę wąchać
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wolę niebieski żel od różowego
chyba każdy musi sam się przekonać co lepsze. Co do zapachów to jakoś nigdy nie mam wystarczająco czasu, żeby je sprawdzić
|
#4517 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ale mi smaka narobiłyście na te kosmetyki
Uwielbiam trafiać na kosmetyki, które nie dość, że są tanie to jeszcze jakościowo nieraz przewyższają markowe Jeśli już trafiam na takie cudeńko to jestem niesamowicie z siebie dumna
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Shanaya jeszcze tu jestes??
myślałam, że już do koszyka ładujesz
|
#4519 |
|
Konto usunięte
|
Olu wybieram się do biedronki dopiero koło 13-14
Ale chyba zrobię listę: - Oleńka - niebieski żel do mycia twarzy, masło do ciała, szampon Diplon - Anetka - żele pod prysznic, różowy żel do mycia twarzy, krem do rąk (zielony) ![]() Pamięć mam dobrą, ale niestety KRÓTKĄ ![]() Co ja bym bez Was zrobiła
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie to sama sprawdź co Tobie będzie najbardziej odpowiadało
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Właśnie wróciłam z zakupów. ![]() ![]() Padam z nóg.
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam i zaczynam weekend
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
enamour pewnie wszędzie tłumy ludzi robią zapasy na "aż" 1 dzień w którym sklepy będą pozamykane, co??
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Ola - ja chodziłam po sklepach w poszukiwaniu butów, a jak jest w spożywczym to nie wiem.
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaa
i co? i co? znalazłaś? kupiłaś?
|
#4526 |
|
Marudziara
|
Ja też powróciłam, zawsze z kursu wracam na pieszo
i dzisiaj obeszłam połowę miasta za kieliszkami jednorazowymi i nie ma mi są potrzebne dwie sztuki,a tylko w pakiecie po 50 sztuk można kupić ... i kupiłam szampana ![]() Wymyśliłam prezent dla Tż ... troszkę będzie na słodko i troszkę na leczniczo, a najważniejszy będzie tekst
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
mandragona zdradzisz co to za prezent??
Bo świetnie się zapowiada ![]() enamour a Ty się pochwal butami!
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam notkę na blogu to zobaczysz.
|
|
#4530 |
|
Marudziara
|
Napiszę w klubie
bo tutaj jeszcze Tż przeczyta i dopiero będzie ...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

jaka mgła
i zimnoooooooooooooooo