![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Aż się boję spytać skąd wiesz
![]() ![]() Dobra brej nocki , już mnie nie ma ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |||||
Zakorzenienie
|
no ba, od urodzenia niemalże
![]() ale posłodzonym? Cytat:
czemu o nih mówi się pirogi ![]() Cytat:
* bo ja gacie też oszczędzam... ![]() Cytat:
nie wiem jaka to słodka... kremówka ![]() kremówkie do nalesników używam czyli jednak i psychiczna ![]() Ewusiu głaskam łepka ![]() noo ![]()
![]() |
#4504 |
BAN stały
|
To teraz zapodam temat wielce kontrowersyjny
![]() A placki ziemniaczane z czym jecie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- no i czasem ze jogurtem naturalnym a kiedyś ze śmietankom se jadłam jak byłam muoda i szczupła i muoda ![]()
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
znowu muszę nadrabiać
![]() Melk placki to chętnie i z gulaszem i ze śmietanom kwaśnom na to i z kieczupem a jak bez gulaszu to ze śmietanom kwaśnom i cukrem ![]()
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
![]() ad1 ![]() ad2 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dopra, ukompałam się i idę już serio zalegać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Tak jasne
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||
Zakorzenienie
|
Przypomniała mi sie scena ze filmu Rozmowy Nocą, ugotowł dla niej wykwintny posił zasiedli, a ta wywlekła z torebki makdonaldowe keczupy i stru na to wykwintne danie
![]() Mnie się placki wydają tak bardzo kaloryczne że nie przełkłabym dodatkowo , sosu , gulaszu ani niczego, same placki to rozpusta... a dopa i tak wielka ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- a to mama CI nie daje jeść ![]()
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
100 na 70cm
Ile kosztuje? wstydzę się napisać... Może tak- cena jest do negocjacji i może być w ratach I może być twój od ręki- z dowozem wojtkowym Napiszę Wam coś, bo pęknę... No więc- zadzwoniła do mnie Pani Missala, zapytała jak tam obraz... A zadzwoniła dlatego, że chce mnie zaprosić na bankiet z okazji 20sto lecia Quality w Mariotcie, podczas którego będzie premiera Jej nowego zapachu, do którego miałam wizję identyczną z Jej oraz odsłonięcie mojego obrazu i mam wygłosić przemówienie, w którym opowiem tę historię. Na bankiecie będą różne vipy- kwiat dziennikarstwa ![]() I to będzie 23go listopada Dziś byłam na spotkaniu z Panią Missalą- zaprosiła mnie na ten bankiet jako jedyną osobę spoza kręgu i uznała, że ja najlepiej ten zapach zaprezentuję- lepiej od Niej. O matko, matko! na szczęście kreację mam- czarną kieckę z atłasu w stylu lat 60tych, góra dopasowana, dół rozkloszowany. Obraz będzie na dykcie, żebym go mogła drapać i chodzić pod prysznic i mam już ramy do niego. Mam trochę pietra ![]() Obraz kupi... A ma być na nim łąka czerwcowa
#4513 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
- z pieczarkami - z kwasną smietana, jogurtem - z serem zółtym (to zabija ![]() kiedys w knajpie przy skansenie gdzis w północnej Polsce dali mi ze smietana i cukrem ![]() wiem ze niektórzy jedzą tez z ckrem pudrem, ale to juz hardkor na maksa
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Co do zgubienia, to ja na 28,5 metrach zgubiłam stołek
![]() Okazało się, że wstawiłam go do szafy, żeby otworzyć drzwi, bo ktoś przyszedł Idę malować ![]()
#4516 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Łooo, gratuluję!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | ||||
Zakorzenienie
|
helloł
![]() ![]() tak zrup, a wieśniak znów stanie się przyjemnością ![]() ja usiłowałam, ale po dwóch pifach zrobiło mi się źle ![]() Cytat:
![]() ad2. buuu, jednak męczące ![]() tak się koty w stajni nazywały ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyróżniamy jeszcze suodką śmnietanę bitą we spraju ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-10-27 o 22:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no akurat w tej spreju to śmietany tyle że hoho ![]() chyba jedna ze stojących na półce była ze śmietanki prawdziwnej reszta to jakiś sztuczny szajs ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- pójdę już chyba.... coś niedomagam, i kark mieu boli.... i wogle dobrej nocy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4520 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty jedna mnie rozumiesz ![]() ide narzecna marketingowców-marketingowcy nie wchodzic tam ju-gratukujeu ![]() i wiesz co-pogon tego gościa od stronki-bo masz tyle superowych obrazów, a zadnej aktualizacji na stronie ![]()
![]() |
#4521 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. łoł Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wkufiłam się na P. i wybrałam porcelanę, bylejak mam to w ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miźle jak miźle - nie mam mocy jehehe choć nie dalej jak dzisiaj dałabym się zalehandrować między cukinią a avocado ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- przyroda - ale ze tak zapytam klamka już zapadua? może jeszcze wybierzecie co inne ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
czerwcowa jak na fotkach w moim albumie
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() Maja zmieniła avek i myśłałam że mi robak leci po ekranie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-10-27 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czerwony i zielony ![]() Hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pójdź w me ramiona siostro! ![]() stażysta mi się oświadczył ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-10-27 o 22:58 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. dlatego już nie jadam, samych też ![]() Cytat:
![]() ad2. o tak Cytat:
![]() ad2. ale mi się już nie kce, ostatnio usłyszałam, że łazienka stoi przeze mnie ![]() to wybrałam jakieś cuda z cersanitu i niech to szlag, bo i tak nic mi się nie podoba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. No nie pozostaje nic jak żeliwnym rondlem w łep i zapytać ponownie - "że przez kogo stoi łazienka? " no i tak do skutku ![]() taaaak już widzę jak barykadujesz sie i nie pozwalasz sobie odebrać miednicy - przykuwając się do niej łańcuchem ![]() chuopi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Ave
![]() ![]() Chcę mi się coś pooglądać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dziękuję
![]() Te chuopy, dzizas. A podobno ma dziewczynę ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
grozi wypollizowaniem
|
#4530 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.