![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas wesel nadszedł - pora na moją sukienkę
Jak już wszystko znajdę i dopasuję ,to pewnie ,że wkleję parę fotek
![]()
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Dot.: sukienka na wesele
up
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Ta biżuteria jest nawet ok, szkoda tylko że srebro jest takie dość ciemne http://www.allegro.pl/item106618570_...czyki_601.html
Mogłabyś np. ten czarny żakiet, który posiadasz, przyozdobić również motywem kwiatowym, w takim ciemnoczerwonym, lub bordowym kwiatem- broszką, przypiąć gdzieś przy klapie. Myślę że w sklepach z pasmanterią takie dostaniesz. A co do torebki, to wówczas mogłabyś wykorzystać tą bordowo-czarną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
Layla - naprawiłam drugo link i powinien działac . dzieki za odp
![]() Madie - dzieki ![]() a czy do mojej sukienki pasowałoby jakies bolerko? |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam że bolerko jest fajnym pomysłem. Może nie takie króciutkie, ale z tyłu sięgające np. niżej niż do połowy pleców- wówczas ładnie podkreśli Twoją figurkę i będzie się komponować z sukienką. Ja jestem na tak. NO i myślę że do takiej sukni to bolerko niewiązane.
A co do kwiata to nawet przy bolerku będzie fajnie wyglądać moim zdaniem. Ożywi strój ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas wesel nadszedł - pora na moją sukienkę
Hihi ciekawa jestem efektu końcowego
![]()
#4508 |
Zakorzenienie
|
Tak jak w wątku Momo, pobawiłam się Twoim zdjęciem i zrobiłam oczywiście schematycznie (trzeba użyć trochę wyobraźni bo dzieło sztuki to to nie jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Raczkowanie
|
![]()
Kupiłam sukienkę w końcu!JUUHUU!!!Bardzo podobna jest do tej rózowej z bolerkiem
dlatego bardzo dziękuje wszystkim dziewczynom za wsparcie i fotki; ![]() ![]()
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc - wesele :)
Szczupła tak, tylko ta moja figura jest taka bardziej chłopięca i nie wiem jaką spódniczkę/sukienkę kupić, żeby to jakoś zatuszować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zadomowienie
|
Madie bardzo mi sie podoba ten rysunek , bardzo duzo pokazuje . teraz vede musiała poszukac takiego bolerka bo u mnie w miescie mały wybór, ale moze na allegro sie znajdzie
![]() buziak dla ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka mini ,ale koniecznie zakryte ramiona!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życze miłej zabawy na weselu ![]()
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Raczkowanie
|
Dot.: sukienka dla panienki obficie obdarzonej :D
oczywiscie ze na wesele ....jako gosc
![]() a zdjecia milo bardzo..milo by byly wskazane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba ten 2 komplecik
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
wesele...
w czerwca szykuje sie wesele u rodziny mojego chlopaka, zostałam zaproszona jako osoba towarzyszaca ale nie wiem kompletnie co ubrac ;( nie znam nikogo tam oprocz rodzicow i brata mojego chlopaka, wiem tylko ze slub bierze jego kuzynka, dlatego chciałabym sie poakzac z jak najlepszej strony... musze wygladac elegancko ale nie chce zeby to była suknia balowa, mam 17 lat wiec wole cos bardziej młodzizowego spodniczka i cos na gore tylko nie mam wogole pomysł jaki zestaw skomponowac, nie chce nic szyc wole isc kupic gotowca w sklepie... szukałam juz czegos w wyszukiwarce ale nie było niczego co by mi podpasowało bo wszyscy daja fotki z sukniami balowymi a ja takiej nie chce;/ prosze Was serdeczni o pomoc!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Moja propozycja: bluzeczka z bufkami (hiciorek
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chcesz zawsze możesz ubrać do zwykłej galowej, czarnej spódnicy jakąś żywą bluzkę ![]()
#4519 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakoze wszyscy na tym forum zamieszczaja fotki raczej damskich ciuszkow, wiec wydaje mi sie, ze moje pytanie moze byc nieco dziwne.
Moje pytanie dotyczy ubioru TZ na weselu jego kuzynki. Ubzdural sobie, ze pojdzie w jasnym (kremowym) garniturze a koszule nalozy czarna w biale prazki, jakoze moja sukienka bedzie czarna. Jakos mi sie ten pomysl nie widzi. Ale co Wy o tym sadzicie? I jaki krawat by do tego psowal? Ja uwazam, ze o wiele lepiej pasowalaby do tego garnituru koszula w kolorze ecru i ciemny krawat, np w brazowo - zloto - czarne paski.
Każdy z Nas jest "białym krukiem"! Współżyjesz = jesteś gotowy na potomstwo! A.A.B.-P. AV by jaga_2001 Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2006-06-08 o 16:43 Powód: usuniecie zdjecia sukienki, w ktorej NIE ide na wesele |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ na weselu
Na wesele w takiej sukience? Hmmm, według mnie nie pasuje na taką okazję.
#4521 |
Zakorzenienie
|
no moim zdaniem to wielka przesada z tą sukienką... o wiele za krótka jak na taką okazję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Raczkowanie
|
Jaga pozwól zabłysnąć pannie młodej, to w końcu jej wielki dzień
![]() Kiecka co by nie powiedzieć wystrzałowa i chyba zbyt seksowna jak na tego typu okazję. |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do garnituru i czarnej koszuli mówię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zadomowienie
|
Moim zdanie nie wypada iść w takiej sukience na wesele, jest trochę zbyt wyzywająca jak na taką okazję. A co do TŻ-ta to jak byłam ostatnio na weseluto wielu panów było w jasnych garniturach i czarnych (gładkich) koszulach i wyglądali całkiem całkiem.
pozdrawiam
#4526 |
Zadomowienie
|
Opis stroju TŻ jak najbardziej na TAK,
jednak co do zdjęcia sukienki: ja bym nie poszła w czarnej, nawet tak eleganckiej, po 2 za krótka i jak bedziesz tańczyc i szaleć to będzie Ci co chwila podciagała się do góry, co bedzie dla Ciebie niewygodne w tańcu, i co chwila Ty bedziesz ja pociągać w dół, co będzie głupio wygladło
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
![]()
pomocy!!szukam cos fajnego na wesele czekam an wszelkie pomysly co mozna wykombinowac chce wygladac elegancko ale i orginalnie
![]()
![]() |
#4528 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: !!!!!wesele!!!!!
przylaczam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
Mi się bardzo podobają sukienki cos w tym stylu: http://www.allegro.pl/item106585414_...rly_38_40.html ale nie wiem czy będzie pasować,tak tylko skromnie wyraziłam swoje zdanie
![]()
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.