|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
ja mam jutro wizyte a za tydzien usg jesli do tego czasu nie urodze ![]() Ja tez uwielbiam dzieciowe sklepy ![]() Cytat:
![]() My zabieramy moja mam na obiad do jej ulubionej restauracji I kupimy jej kwiaty
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z takimi zakupami poczekamy tak do sierpnia, więc jeszcze się zastanowimy. A Wy jaki macie wózeczek ? Dzięki dziewczyny za opinie odnośnie sukienek, chyba muszę jeszcze obie poprzymierzac i wtedy zdecyduje.
|
|
|
|
|
#4503 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiem, że młodość to nie jest argument, ale Twój organizm da radę, fajnie, że Tż bierze też udział w tych "przygotowaniach", ta gra napewno jest warta świeczki Bardzo fajne łóżko Dywan też super, bardzo fajne kolory Cytat:
jest śliczna Almik bardzo fajne sukieneczki myślę, że ta pierwsza chyba bardziej wypada na wesele, będzie ślicznie podkreślała Twój brzuszek Cytat:
![]() Dzień Dobry Kochane Jest dziś taka piękna pogoda, że pewnie cały dzień spędzimy z Filem na dworze, odezwę się wieczorem
|
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, przepraszam, że nie cytuję ale po prostu muszę się wygadać bo zaraz zwariuję.. ostatnio miałam problemy z samochodem, pisałam Wam, że mi zgasł jak wracaliśmy do domu, okazało się, że alternator no i został wymieniony i wszystko cacy. Dzisiaj jechałam do pracy godzinę temu. Wyjechałam z domu, przejechałam kilkadziesiąt metrów i znów mi zgasł.. no to doszłam do wniosku, że nie będę ryzykować tylko zadzwonię po tatę, żeby po mnie przyjechał i zabrał mnie do pracy. Zadzwoniłam, powiedział, że już jedzie. Ale przekręciłam kluczyk no i odpalił więc chciałam zawrócić i odstawić go pod dom. Przejechałam kawałek znowu zgasł. Odpaliłam i.. zapalił mi się! Spod maski zaczął ogień się wydobywać. Odpięłam pas, chwyciłam torebkę i wybiegłam stamtąd. To było koło szkoły, a widziałam, że są tam jacyś robotnicy, pobiegłam do nich, krzyczę, żeby pomogli, bo mi się samochód pali, oczywiście cała zaryczana już.. zadzwoniłam do taty, do TŻ. Tata widocznie zadzwonił po znajomego, bo za chwilę przyjechał. Tamci robotnicy pobiegli do auta, wzięli gaśnicę ale nie działała
jeden z nich pobiegł po gaśnicę szkolną i mu nie dali! a robotnicy powiedzieli że dałoby się go uratować... spalił się doszczętnie.. spaliły mi się okulary i fartuch do pracy. Udało mi się z bagażnika jeszcze szybko wyciągnąć rzeczy do szkoły. Wiem, że najważniejsze, że mi nic nie jest.. ale po prostu jestem w szoku cały czas i ryczę.. wzięłam już tabletkę na uspokojenie i Emil przyjechał właśnie..
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o boże Kochana jestem w szoku nawet nie wyobrażam sobie co czułaś i co teraz czujesz a co do pogrubionego to jakaś masakra powinni wydać gaśnicę przecież skoro można było uratować to nie powinni w ogóle robić problemu... a Ty nie miałaś gaśnicy?? to nawet chyba ubezpieczenie nic nie da bo gaśnica jest obowiazkowa
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Mieliśmy gaśnicę, ale nie działała.. przegląd mamy zaplanowany na któregoś tam czerwca więc też się nie mogą przyczepić.. Już się trochę uspokoiłam po tej tabletce, ale przypomniałam sobie, że spłonęła mi jeszcze parasolka, pilot do bramy no i radio oczywiście. Ale udało się uratować kluczyk i breloczek a to dobrze, bo była fajna podkówka na szczęście heh..
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa ja zrozumiałam że to tych robotników gaśnica nie działała 3maj się bidulko
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Kicia super masz przyszłego mężulka fajną niespodziankę zrobił Almik, Morsi fajne sukienki. Morsi podobną sobie niedawno kupiłam tylko miętową Almik co do łóżeczek to my mamy np turystyczne, więc jak będziesz chciała opinii to daj znać. ![]() Moni współczuję dobrze, że nic Ci nie jest, ale też szkoda auta:/Co do Dnia Matki to ja myślałam, żeby mamom kupić po zawieszce charms z Aparta, bo obie noszą takie bransoletki?! ja dzisiaj byłam u lekarza na kontrolę po porodzie. Wszystko pięknie się zagoiło, lekarka spytała kiedy następne skoro dobrze mi tak idzie hehe wzięłam sobie receptę na tabletki anty, ale nie wiem czy zażywać czy nie ?! póki karmię piersią muszę zażywać takie specjalne, co się nie robi przerw, więc i okresu nie będzie, ze względu na Małą, żeby nie zrobić jej krzywdy. Albo poczekać aż skończę karmić, iść po receptę na normalne, jeśli zdecyduję się na tabsy. szczerze to ja jestem lekko na anty-anty tabsy, więc nie wiem co robić. Bo do jakiś krążków, zastrzyków czy plastrów to ja nie jestem przekonana już wgl. Może też pomyślę nad kalendarzykiem?! nie wiem wgl co robić. po za tym to pokłóciłam się wczoraj z tżtem. :/ czymś mnie wkurzył, potem na drodze "stanęła" mi jego bluza rzucona byle jak,a dopiero co miał wypraną i wyprasowaną:/ powiedziałam mu, że mu już nie będę prasować skoro nie szanuje mojej pracy, prać też, na co on mi odpowiedział coś m.in. że gotować też mu nie muszę. tak więc dzisiaj pierwszy dzień kiedy nie ma obiadu-tzn ja mu nie gotuję, nie prasuję i nie piorę mu ubrań. wczoraj mu się fartło bo na obiedzie byliśmy u moich rodziców. ![]() jestem wredna wiem :/
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja Ci nie pomogę co do anty, też będę pewnie miała taki problem po porodzie... Też jestem sceptycznie nastawiona do powrotu do tabsów, a z kolei np. opierać się na kalendarzyku tylko na pewno będę się bała. Ja myślałam o takim krążku co używa monni... no ale mam jeszcze czas na zastanowienie, póki co korzystam ze stanu obecnego.
|
||
|
|
|
#4510 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie w mieście w takim 'zwykłym' sklepie wisi taka sama na manekinie tylko w malinowym kolorze i bez paska-zastanawiałam się nad taką na komunię, ale ostatecznie kupiłam inną ![]() ładne ![]() fajny i ładny kolor ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do anty to Ci nie poradzę, bo nigdy nie brałam i brać nie planuję, my pewnie korzystalibyśmy z gumek ![]() Skoro Tż tak zareagował, to kara mu się przyda...dwa dni jeść nie dostanie to przeprosi i zacznie szanować Twoją pracę I nie uznaje składania ubrań, ale walczę z tym ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj byliśy na komunii...taką szopkę wszyscy odstawiali i sobie słodzili, że od nadmiaru tej słodyczy aż mi się rzygać chciało. Teściowa mi ciśnienie podniosła dodatkowo...dzięki bogu, że następna taka impreza dopiero za kilka lat u Tż-ta w rodzinie
|
|
#4511 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale mój TŻ to w ogóle taki roztrzepaniec że jakbym obrażała się na porozwalane ciuchy to w ogóle nie odzywałabym się do niego:Pnie piszę bo u mnie ostatnio trochę gorzej... jutro wizyta u gina, jeszcze przedyskutuję z nim stymulację cyklu
|
|
#4512 | ||||
|
sajkolidżist
|
Ja będę pamiętać i czekać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niby nie, ale nie błyszczy i nie ma udziwnień, więc mi się podoba ![]() Cytat:
Dlaczego nie dali robotnikom gaśnicy?! Dobrze, że jesteś cała!Cytat:
Ooo, a co im się tak na słodkości zebrało? Ja dziś miałam fajny dzień na uczelni, zamiast do 17:30 siedziałam do 13:30, bo przez juwenalia nie było kilku zajęć. No i mam pierwszy wpis w indeksie, czwóreczkę z neurobiologii
|
||||
|
|
|
#4513 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny sukienki cudne ![]() Hania, łóżko i dywan świetne ![]() a mamie nie mam pojęcia co kupię pewnie kwiaty i jakieś czekoladki, bo w zeszłym miesiącu jak miała imieniny to się szarpnęłam na poduszkę ortopedyczną a za miesiąc i tak ma urodziny ![]() dzięki dziewczyny za współczucie samochodu faktycznie szkoda, ale był ubezpieczony więc dostaniemy pieniądze. No i niedługo będę miała jakieś inne autko. A to i tak za często się psuło i tata się zastanawiał czy jest sens go dalej naprawiać - to teraz już problem się sam rozwiązał
|
|||
|
|
|
#4514 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trauma straszna... Szczęście, że nic nie wybuchło albo coś i chociaż parę rzeczy uratowałaś. Może trzebaby ścignąć mechanika, który naprawiał Ci auto? Brawa dla robotników, a z tą szkołą to jakiś dramat, na spokojnie musisz się wywiedzieć czy mogłabyś coś wywalczyć, w ogóle kto to widział, żeby w obliczu katastrofy nie pomóc?!?! Bo kto zapłaci? Straszne... Dużo spokoju Ci życzę Cytat:
Bardzo dobrze, w końcu nie jesteś kurą domową, która nie dość że musi 24 h na dobę mieć na oku dzidzię to jeszcze męża, który nie umie sam zadbać o czyste ubranie czy obiad na stole. Nie przesadzajmy ciekawe kiedy zrozumie swój błąd? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ jest bardzo porządny, i sprzątnie po sobie i ciuchy poukłada i ogólnie lubi porządek. Ja też odkąd mieszkamy razem nie bałaganię i staram się sprzątać od razu.
|
|
|
|
|
#4516 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pocieszam się tym, że będzie lepsze, bo rodzice chcą kupić nowsze przede wszystkim. Tylko nie wiadomo kiedy będę je mieć.. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę to przemyśleć...nie chodzi o nieposkładane ubrania, tylko o to jak się do mnie odzywa czasem:/ale to długa historia, o której nawet pisać mi się nie chce :/no a szacunek do mojej pracy to druga sprawa. złożyło się jedno i drugie, a że jeszcze odpyskował tym, że mogę mu nie gotować, to ma kumulację... :/Alonka kciuki za wizytę ![]() właśnie, Hania ładne łóżko i podoba mi się dywan. Kupowaliście na necie? ![]() Ciekawe co u Aguli, ma któraś z nią kontakt?
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
melduję posłusznie że dzisiejszy dzień zakonczyliśmy spacerem z TŻ 6,5 km w godzinę i 15 minut
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się zabieram za siebie też... trzeba się zająć brzuchem, pośladkami i udami mam nadzieję, że tym razem mi lepiej pójdzie niż przed ciążą... ![]() brak motywacji...
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na tych partiach się skupiam....
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
To może uda nam się dojść do zamierzonego efektu
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy i takie i takie ( turystczne na poczatku bedzie stalo u nas w sypialni a pozniej sie przyda na wakacjach w PL ) Wozek mamy Maxi Cosi . A Wy nad jakim myslicie? karo - super ze po wizycie wszystko ok ![]() hania - super lozko i dywan ![]() Witajcie ![]() Jestem i ja po wizycie Mowilam Wam juz ze "uwielbiam" sprawdzanie szyjki? Bolalo jak cholera az sie upocilam W tym tyg nic nie przytylam a to dziwne bo wczoraj zarlam jak swinka Pytalam pielegniarki ile od poczatku przytylam i wkonu wiem - 5.5kg Nastepna wizyte mam dopiero w srode wtedy tez bede miala usg ( ciekawe ile maly juz wazy ) a ze u nas dlugio weekend i w poniedzialek wszystko zamkniete mam sie zglosic w niedziele na KTG do szpitala zeby sprawdzic czy sie nic nie zaczyna Takze wszystko wporzadeczku
|
|
|
#4524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dywan na all ![]() dzisiaj spalismy pierwsza noc, super wygodnie było Cytat:
![]() zabcia dobrze ze wszystko ok ![]() mon ale mialas przezycia
|
|
#4525 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Teraz chyba nie dojdą już do tego czy to była wina mechanika, ale to bardzo ładnie z Twojej strony, że nie chcesz mu robić problemów Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jak wrażenia? :PJa dziś mam dopiero na 16 uczelnię, więc zaraz wybiorę się na zakupy spożywcze, a później pouczę się angola, bo mam w poniedziałek egzamin a w sobotę idę na wesele :P Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2012-05-22 o 09:46 |
||||
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia 5,5 kg?
wow! ![]() Hania a podeślesz linka do dywanu? spodobał mi się dzień dobry
|
#4527 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
!Cytat:
A TŻ, jak nie docenia i skoro się do Ciebie źle odnosi, to niech teraz cierpi :P. Mój mąż czasem też nie szanuje mojej pracy, ale żeby kogoś upomnieć (mamę, zwierzaki) "M. tu wczoraj odkurzała!" to jest pierwszy :P. Wczoraj np gonił kota, bo żwirek z kuwety rozsypał .Cytat:
. Dobrze, że dopiero za kilka lat kolejny spęd :P.Cytat:
. Ale i tak nie kupiliśmy tego tableta. Tylko się bez sensu przejechaliśmy i straciliśmy czas, a ja nabawiłam odcisków Zdaj nam relację po wizycie i trzymaj się !Cytat:
.Gratuluję 4 !Cytat:
Super, że wszystko ok! Strasznie mało przytyłaś ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Hej, kochane! Wczoraj byłam długo w pracy, potem pojechałam do Silesii z mężem, wpadliśmy przed zamknięciem, a i tak tego tableta nie kupiliśmy, tylko się zdołowałam. Ale TŻ mi da komputer, więc nie jest źle. Może będę dobrą żoną i pomiędzy swoją pracą mgr i nauką, napiszę mu te prezentacje, skoro on nie ma na czym :P. Teraz się pakuję, niedługo jadę do Lbn. Będę tam około tygodnia- jak wszystko pozaliczam . Znów mnie czeka taka masakra jak w poprzednim semestrze- no, może trochę lżej będzie .A teraz news dnia- dostałam tę pracę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaczynam 4.06 (jak wrócę z Lbn). Strasznie się cieszę . W ogóle dostanę jeszcze większą stawkę, niż miałam . Skaczę pod sufit .Odezwę się wieczorem, po podróży !
|
||||||||
|
|
|
#4528 |
|
sajkolidżist
|
Dal congrats!
Ale supppperrrrrrr! A ja właśnie wyczytałam na fejsie, że w czwartek do 12 mamy rektorskie, ja ja mam do 11:30, więc tym sposobem mam wolny czwartek, a w piątek nie mam zajęć, czyli dziś po południu mam ostatnie zajęcia w tym tygodniu! ![]()
|
|
|
|
#4529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ty mało przytyłaś ! Ja na razie + 3 kg mam. ![]() A w sumie nie wiem dlaczego tak chce turystyczne, ale chyba i tak postawię na swoim i będzie drewniane. Tym bardziej, że moi rodzice powiedzieli że jak mały się urodzi to kupią turystyczne które będzie stało u nich, żeby miał gdzie spać jak przyjedziemy. A co do wózków, to mnie się bardzo podoba Tako Laret fioletowy i jeszcze ten ostatnio na wątku mamuśkowym któraś z dziewczyn wrzuciła i też wpadł mi w oko : http://www.madar.siedlce.pl/allegro/..._edrema_10.jpg Cytat:
Gratulacje
|
||
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpuściłam mu dziś grzechy-czekałam na szczere przeprosiny za te swoje odzywki :/ ale tak to nie odzywałam się do niego prawie wgl. od niedzieli, tylko jak musiałam, np o Emilkę czy coś :P Dallll graaaaaaatki ale super!!! gratuluję! ![]() idziemy na spacer póki nie leje miłego dnia
♥E.M♥ Edytowane przez Karo89 Czas edycji: 2012-05-22 o 14:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

I za tydzień mamy wizytę. 
Znając życie, to jeszcze inną kupię na to wesele. 
zabiegi - masaż biustu i karku i maska gipsowa na cycki
. A ja muszę pisać pracę, uczyć się, itp
Ja nie mam pojęcia co sprezentować mamie 

jeden z nich pobiegł po gaśnicę szkolną i mu nie dali! a robotnicy powiedzieli że dałoby się go uratować... spalił się doszczętnie.. spaliły mi się okulary i fartuch do pracy. Udało mi się z bagażnika jeszcze szybko wyciągnąć rzeczy do szkoły. Wiem, że najważniejsze, że mi nic nie jest.. ale po prostu jestem w szoku cały czas i ryczę.. wzięłam już tabletkę na uspokojenie i Emil przyjechał właśnie..

Dlaczego nie dali robotnikom gaśnicy?! Dobrze, że jesteś cała!
samochodu faktycznie szkoda, ale był ubezpieczony więc dostaniemy pieniądze. No i niedługo będę miała jakieś inne autko. A to i tak za często się psuło i tata się zastanawiał czy jest sens go dalej naprawiać - to teraz już problem się sam rozwiązał

:P